Scent Bar LII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-26, 21:28   #3181
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71
Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Wiadomość z ostatniej chwili: właśnie znów zepsułam sobie kolano - do kibelka trza skakać na jednej nodze
Chyba się upiję na wesoło, bo płakać już nie ma nad czym
No właśnie zapytam za Murszaf po co
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A ja warczę, znaczy mruczę, jak koth
A wcześniej miałam napisać że pomruczymy sobie

Idę do domku, koniec pracy na dzis

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:29   #3182
Polly_
grozi wypollizowaniem

to ja wróce jednak do tematu butowego- mnie sie np podobają (wizualnie) tylko szpilki i glany. no ale co z tego, glany są dla mnie juz za ciężkie, a w szpilkach nie chodze bo nie lubie i nie bardzo moge...no i co ja mam zrobic
btw- kliklam kripersy na all jako najmniejsze zło jakie znalazłam, ale radosci czy podniety nie czuje z powodu nabycia
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:34   #3183
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
to ja wróce jednak do tematu butowego- mnie sie np podobają (wizualnie) tylko szpilki i glany. no ale co z tego, glany są dla mnie juz za ciężkie, a w szpilkach nie chodze bo nie lubie i nie bardzo moge...no i co ja mam zrobic
btw- kliklam kripersy na all jako najmniejsze zło jakie znalazłam, ale radosci czy podniety nie czuje z powodu nabycia
Palladiumy sa b.lekkie, mi sie w nich noga poci. Kup se

A ze nikt nie wyglada dobrze w balerinach, za to wszyscy brzydko to akurat nie sa slowa neski

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:39   #3184
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Palladiumy sa b.lekkie, mi sie w nich noga poci. Kup se

A ze nikt nie wyglada dobrze w balerinach, za to wszyscy brzydko to akurat nie sa slowa neski

no draze własnie teamt palladiumow, ale jak sie noga poci to nie fieu czy chce , pozatym-dlaczego nie ma nigdzie czarnych niskich o numeracji damskiej?

co do drugiego to wiem ze nie neska to powiedziala, ja sie luźno nawiazałam co ja mysle na ten temat
Stary 2014-04-26, 21:43   #3185
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no oesu obraź sie bo dyskutujemy o tym o czym mamy ochote
Chodzi o to, że niektórzy biorą krytykę butów do siebie i zaczynają się fochy i złośliwości

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 22:01   #3186
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
no draze własnie teamt palladiumow, ale jak sie noga poci to nie fieu czy chce , pozatym-dlaczego nie ma nigdzie czarnych niskich o numeracji damskiej?

co do drugiego to wiem ze nie neska to powiedziala, ja sie luźno nawiazałam co ja mysle na ten temat
O jesssssu, nie poci pisalam na szybko z tel

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Chodzi o to, że niektórzy biorą krytykę butów do siebie i zaczynają się fochy i złośliwości
Daj nam punkty i kartki

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-04-26, 22:13   #3187
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam że wymieniamy poglądy

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Wiadomość z ostatniej chwili: właśnie znów zepsułam sobie kolano - do kibelka trza skakać na jednej nodze
Ała

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:

no ze nikt to bez przesady, np Betty wuglada na pewno dobrze
No i mi wydawało się że ja też , do tej pory
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 22:44   #3188
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
O jesssssu, nie poci pisalam na szybko z tel

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Daj nam punkty i kartki
aaa to dobrze, tylko czemu one takie drogie som , no nic pomysle, a gdzies stacjonarnie są do dostania?
Stary 2014-04-26, 22:54   #3189
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
aaa to dobrze, tylko czemu one takie drogie som , no nic pomysle, a gdzies stacjonarnie są do dostania?
Ja kupilam stacjonarnie w sklepie firmowym Martensa. Model mi sciagali az z Poznania, bo w moim nr w calej Polsce byly tylko 3 pary I okazaly sie za male I kolejne sciagneli z Krakowa
No drogie sa, ja pol roku sie decydowalam.

Stary 2014-04-26, 23:22   #3190
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
muszę skonsultować się z innym lekarzem, bo ten mi już nie jest w stanie pomóc.

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

fogle byłam tak nieprzytomna wczoraj, że nastawione czarne pranie, płukałam z detergentu jak zwykle, ambitnie 3 razy, a dzisiaj rano się okazało, że kulka z detergentem wciąż stoi na pralce . Prałam więc w wodzie i płukałam też z wody
A pranie na pewno było brudne czy może czyste włożyłaś do pralki?

Cytat:

A teraz ciekawostka... Ktoś mi zrobił roczną prenumeratę "Kuchni"... Płacąc Grouponem. Pojęcia nie mam, kto! Przyszedł właśnie pierwszy numer No kto, kto, kto to mógł być???
Hmm pomyślałabym, że może jakaś wygrana w jakimś konkursie, ale ten groupon..., chyba, że jednak

Cytat:

Nic spektakularnego,
A co na to małż?

Cytat:
Oesu, tak, obraźcie się wszyscy na mnie bo uważam balerinki za tragiczne i dyskutujmy o tym przez kolejne 20 stron Odezwać się nie można, faktycznie jak na modowym.
Redzia zrób tu porządek i rzuć kilkoma butami/balerinkami, znaczy banami

Cytat:

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Mnie chyba też
Ale typowych szpil mam coraz mniej, a coraz więcej koturnopodobnych i jakichś płaskich (balerinkowych?) , w których na pewno nie wyglądam dobrze, ale co tam - ja tego nie widzę na ulicy

Cytat:

To może dla odmiany pogadamy o jakiejś perfumie?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 23:44   #3191
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry, Baru!

Czyżbym właśnie wdepła w środek wojny na baleriny?

Cytat:
ale mokasyny chyba nie s ajakies szczegolnie modne teraz wiec po co o nich dyskutowac fogle

no własnie i tu dochodzimy do sedna jak w przypadku rurek- jak dla mnie kazdy moze nosic i wyglkądac lepiej lub gorzej, ale niech nikt nie wmawia nastolatkom ze rurki czy tez baleriny wydłuzają sylwetke i wyszczuplają, bo jest akurta na odwrót.
mnie chodzi o to zeby miec swiadomosc tego co sie nosi i jak sie wyglada.
ja całe lata sie w sumie przejmowałam, ale teraz olewam , chodze w rurkach przy swoich 150 cm wzrostu i niemałym zadku i mam to gdzieś, no jestem mala juz nie urosne ale to nie powód zebym chodziłą w ciuchach ktore mi sie nie podobają.
1. jutro kupię (dziś mierzone 7 razy) mokasyny mimo że uważam, że nie wyglądają dobrze, nie naszam spodni, do których owe mokasyny są przeznaczone, ale poczułam sie w nich jak w niebie, centralnie na poduszkach, były z najlepszego dla mnie rodzaju skóry ( matowa marszczona) giętkie miękkie wygodne i za aaaaaaaaaaaaaaaa 80 zł Nic że niemodne, nic zę czerwone, nic że niekobiecie, niepiękne i nieseksoswne - dla mnie to jest nic, ja mam chyba największy dystans do wszystkiego i będę je naszać bo mi życie ratują. I miałam na nie ochotę. Dodam, ze tak, uważam iż uchodzą za antyseksowne, antykobiece, anty wszystko. Ale ja kupuję, używam stosuję i uważam wszystko to co do mnie czymś przemawia. A gust mam rozłożysty . Ejmen.

2. ENTER

Polly - odwiedź Ryłko. Ja ich nie lubię, ale ja mam jednak meeeeega trudną stopę, chuuudość, czyt niska tęgość wtf? długi gruby wysoki duży palec. Więc ja jestem niestety kształtowo z Ryłko niekompatybilna, ale byli tam dziś takie buty (drogo ) że wziełabym gdyby nie powyższe. Wygoda, luz, nieeleganckość, czarność, szarość koturna. Tysiąc pięćset wkładek ( booooskich) nie pomogło bo but zabijał bólem paznokcia od góry ale co poradzisz na geny, nie zetnę palca. Ale dla normalnych ludzi - cud malina. Byłam w siedmiu salonach mierzyłam wszystko. Warto zajrzeć. Acz drogo. 200 z hakiem.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-26 o 23:57
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 00:48   #3192
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

bry wieczór, można się wtrącić do butowej dyskusji ?
bo mnie się nigdy w życiu nie podobały balerinki i nigdy nie praktykowałam, a tej wiosny zachorowałam na takie z czubami, do tego stopnia że nabyłam znaczy się zakup był w desperacji na komunię syna, to były najbardziej eleganckie obuwie jakie jestem w stanie udzwignąć, no i nawet fajne przez te czuby choć zawsze byłam przeciwna czubom w obuwiu, ale do balerin mi pasują
w dodatku pudrowo rózowe z kukardką, choć lepsze by były bez
i stwierdzam że takie balerinki wyglądają super jak się patrzy z przodu, z tyłu gorzej a z profilu całkiem źle, jakby obcas odpadł to się będę ustawiac wyłącznie przodem do ludzi oraz do zdjęć

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

1. jutro kupię (dziś mierzone 7 razy) mokasyny mimo że uważam, że nie wyglądają dobrze, nie naszam spodni, do których owe mokasyny są przeznaczone, ale poczułam sie w nich jak w niebie, centralnie na poduszkach, były z najlepszego dla mnie rodzaju skóry ( matowa marszczona) giętkie miękkie wygodne i za aaaaaaaaaaaaaaaa 80 zł Nic że niemodne, nic zę czerwone, nic że niekobiecie, niepiękne i nieseksoswne - dla mnie to jest nic, ja mam chyba największy dystans do wszystkiego i będę je naszać bo mi życie ratują. I miałam na nie ochotę. Dodam, ze tak, uważam iż uchodzą za antyseksowne, antykobiece, anty wszystko. Ale ja kupuję, używam stosuję i uważam wszystko to co do mnie czymś przemawia. A gust mam rozłożysty . Ejmen.

2. ENTER

Polly - odwiedź Ryłko. Ja ich nie lubię, ale ja mam jednak meeeeega trudną stopę, chuuudość, czyt niska tęgość wtf? długi gruby wysoki duży palec. Więc ja jestem niestety kształtowo z Ryłko niekompatybilna, ale byli tam dziś takie buty (drogo ) że wziełabym gdyby nie powyższe. Wygoda, luz, nieeleganckość, czarność, szarość koturna. Tysiąc pięćset wkładek ( booooskich) nie pomogło bo but zabijał bólem paznokcia od góry ale co poradzisz na geny, nie zetnę palca. Ale dla normalnych ludzi - cud malina. Byłam w siedmiu salonach mierzyłam wszystko. Warto zajrzeć. Acz drogo. 200 z hakiem.
etam, mokasynki są cool, ja lubię byle nie z riekera

u ryłków podoba mi się że mają rozmiary połówkowe, aczkolwiek dawno tam nic nie nabyłam, ostatnio się namierzyłam eleganckich szpilek i na tym poprzestałam nie rozumiem jak może być wygodny but na szpilce

Edytowane przez dixi
Czas edycji: 2014-04-27 o 00:38
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 01:40   #3193
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
bry wieczór, można się wtrącić do butowej dyskusji ?
bo mnie się nigdy w życiu nie podobały balerinki i nigdy nie praktykowałam, a tej wiosny zachorowałam na takie z czubami, do tego stopnia że nabyłam znaczy się zakup był w desperacji na komunię syna, to były najbardziej eleganckie obuwie jakie jestem w stanie udzwignąć, no i nawet fajne przez te czuby choć zawsze byłam przeciwna czubom w obuwiu, ale do balerin mi pasują
w dodatku pudrowo rózowe z kukardką, choć lepsze by były bez
i stwierdzam że takie balerinki wyglądają super jak się patrzy z przodu, z tyłu gorzej a z profilu całkiem źle, jakby obcas odpadł to się będę ustawiac wyłącznie przodem do ludzi oraz do zdjęć

etam, mokasynki są cool, ja lubię byle nie z riekera

u ryłków podoba mi się że mają rozmiary połówkowe, aczkolwiek dawno tam nic nie nabyłam, ostatnio się namierzyłam eleganckich szpilek i na tym poprzestałam nie rozumiem jak może być wygodny but na szpilce
pogrubione -

2. mokasynki - się nie dziwię, masz moją absolutnie wymarzoną sywletkę "cygaretkową"
I ja też biorę bo lubię choć wiem, że to "niekorzystne" wizualnie dla mnie. Trudno. Nie pierwszy nie ostatni raz chadzam pod prąd.

3. Ja też dawno, dziś matka mnie tam wepchła dosłownie i sie zdziwiłam, że w ogóle jest w czym wybierać, to dałam znać Barowiczkom Chuopin świadkiem jak mówiłam Ryłka nie uznaję, nie wchodzę.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-27 o 01:44
Stary 2014-04-27, 06:46   #3194
Redhaired Witch
Nindżopesz

Chyba otworzę dziś Bar? Did mnie obudził po piątej, w niedzielę, ta...

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A co na to małż?

Redzia zrób tu porządek i rzuć kilkoma butami/balerinkami, znaczy banami
1. jego tam nie było
2. nie to forum

Ad sinupret świadomego zbrzydzania się - ależ praktykuję! Podobno w czerni wyglądam smutno, staro, blado i na zmęczoną, fason oversize i zwisy ukrywają mi figurę, dodają kg i są na mnie brzydko za wielkie, podobno wyglądam jak w znoszonych ubraniach brata/męża/taty. Że nie wspomnę o niegustownych, babciowych botkach do tego (i krzesłach!). Ale tak mi się podoba, nie jest mi przykro jeśli ktoś to krytykuje, a fakt noszenia babcinych butów nie czyni mnie automatycznie babcią (czy woźną) - czego należało dowieść

Stary 2014-04-27, 08:47   #3195
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
No to: zdradziłam dziś M., jak może mnie kulinarnie uszczęśliwić: ugotować ziemniaczki i przysmażyć cebulkę
Może i jestem nieskomplikowana, ale jak mi dobrze na brzuszku
Ale tak bez koperku i zsiadłego mleka albo maślanki? O nie, nie przeszło by

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Nieskomplikowane jedzenie najlepsze

Jutro planuję jaglaną na słodko na deserek (z bakaliami).
Jakoś mi nie podeszła jaglana...wolę owsiankę z różnymi dodatkami

Cytat:
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 08:58   #3196
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Ad sinupret świadomego zbrzydzania się - ależ praktykuję! Podobno w czerni wyglądam smutno, staro, blado i na zmęczoną, fason oversize i zwisy ukrywają mi figurę, dodają kg i są na mnie brzydko za wielkie, podobno wyglądam jak w znoszonych ubraniach brata/męża/taty. Że nie wspomnę o niegustownych, babciowych botkach do tego (i krzesłach!). Ale tak mi się podoba, nie jest mi przykro jeśli ktoś to krytykuje, a fakt noszenia babcinych butów nie czyni mnie automatycznie babcią (czy woźną) - czego należało dowieść
ło matko,ale fakt, że Tobie nie jest przykro nie oznacza, że np mnie nie może być Zresztą dyskusja zaczęła się od tego, że baleriny nie na każdym wyglądają okropnie, infantylnie itp

Piję kawę i spadam na komputerowe szkolenie Muszę się na nim skupić, bo wybrano do niego tylko 4 osoby, które przekażą wiedzę reszcie zespołu

I Flo zaprosiła mnie i mojego kota na grilla Niestety sierściuch się nie nadaje na wizyty

Stary 2014-04-27, 09:28   #3197
justynaneyman
Zakorzenienie

Truskawa wyjechała
A było tak pięknie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 09:30   #3198
Redhaired Witch
Nindżopesz

Win, ok, więc przykro mi, że Ci przykro i popracuję nad swoją empatią

Kuszą mnie te buty woźnej z H&M ale mam trzy/cztery pary butów na wiosnę/lato więc chyba starczy...

Stary 2014-04-27, 09:38   #3199
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Rany, ale jak? Po co?
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
No właśnie zapytam za Murszaf po co
Ale co "po co?"? Po co do kibelka?

Dziękuję za wszystkie głaski i przytulasy - pomogły. Dziś już nie muszę skakać na jednej nodze, mogę kuśtykać na obu. Może nawet zejdę ze schodów z mojego pierwszego piętra...

Cytat:
mnie sie np podobają (wizualnie) tylko szpilki i glany.
Mam prawie tak samo

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
Może być wygodny, słowo Miałam takie kozaczki, fakt - niskie, bo tylko 7 cm. Zachodziłam je na śmierć. Nigdy potem już tak wygodnych szpilek nie znalazłam.

Cytat:
3. Ja też dawno, dziś matka mnie tam wepchła dosłownie i sie zdziwiłam, że w ogóle jest w czym wybierać, to dałam znać Barowiczkom Chuopin świadkiem jak mówiłam Ryłka nie uznaję, nie wchodzę.
Ryłko chyba zmienił projektantów jakoś w zeszłym roku, bo IMO znacząco zmienił się styl robionego przez nich obuwia. Teraz miło popatrzeć.

Cytat:
I Flo zaprosiła mnie i mojego kota na grilla Niestety sierściuch się nie nadaje na wizyty
Dlaczego?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 09:40   #3200
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Dlaczego?
Bo jest kotem domowym i mógłby zwiać. A do tego Flo ma swoje zwierzaki, a mój rządzi u nas w pojedynkę

Stary 2014-04-27, 11:18   #3201
Murszafka
To ja :)

O rany, ale miałam pociągniecie... Dopiero się obudziłam... A za oknem nadal 5 rano, ale paskudny dzień... Koth na mnie leży, chyba jeszcze nie wstanę w związku z tym...

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Kto wie, gdzie można kupić naczynie do tajine? Poza Allegro, bo tam drogie, jak cholera...
Niby sama bym mogła zrobić, ale małżon chcę na natychmiast, a z własnym bym musiała szukać pieca do wypału, to by trochę trwało...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 11:22   #3202
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ryłko chyba zmienił projektantów jakoś w zeszłym roku, bo IMO znacząco zmienił się styl robionego przez nich obuwia. Teraz miło popatrzeć.
Otóż to, Tak samo sobie pomyślałam jak tam weszłam! Stąd moje zdziwienie fajnymi fasonami, wiedziałam, że coś musi być na rzeczy,i dlatego poleciłam np Polly bo mają buty "do latania"

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
griiiiill Też musimy sobie zrobic, mam od tygodni ochotę. Tylko na co ?
Stary 2014-04-27, 13:44   #3203
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
no ze nikt to bez przesady, np Betty wuglada na pewno dobrze

no własnie i tu dochodzimy do sedna jak w przypadku rurek- jak dla mnie kazdy moze nosic i wyglkądac lepiej lub gorzej, ale niech nikt nie wmawia nastolatkom ze rurki czy tez baleriny wydłuzają sylwetke i wyszczuplają, bo jest akurta na odwrót.
mnie chodzi o to zeby miec swiadomosc tego co sie nosi i jak sie wyglada.
ja całe lata sie w sumie przejmowałam, ale teraz olewam , chodze w rurkach przy swoich 150 cm wzrostu i niemałym zadku i mam to gdzieś, no jestem mala juz nie urosne ale to nie powód zebym chodziłą w ciuchach ktore mi sie nie podobają.[COLOR="Silver"]
no i nie wiem jak mam to odebrać

po co ja mam się wydłużać przy 170cm... ?
ja zazdroszczę drobnym niskim dziewczynkom

zresztą jakiś czas temu się wyciągnęłam nago na łóżku i mój własny chuop się zapytał ile mam wzrostu, bo mu się ostatnio wizualnie wydłużyłam.... po prostu talia mi się zrobiła, a sylwetka pozostała smukła...

ja mam właśnie małą dupke i długie nogi, tz się cieszy z każdego nabytego milimetra na zadzie i brzuchu ... no i jak ja mam myśleć o ukrywaniu tego?
był jakiś taki film ze sceną w której młody chłopak miał fantazję seksualną, polegającą na karmieniu bardzo grubej kobiety
od raz zaczęłam swojego podejrzewać o to

ale oczywiście w swoich oczach to ja wciąż jestem pasztet z wieloryba i nic mi nie pomoże

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
No i mi wydawało się że ja też , do tej pory
za mało swoich fot w barze wkleilas

Cytat:

ja niestety kupuję obuwie pod kątem dopasowania do czarnych rurek i czarnej bluzki... niewielki mam wybór

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Truskawa wyjechała
A było tak pięknie

co robiłyście?
co nowego w mood scent barze?

Cytat:

Cytat:
Win, ok, więc przykro mi, że Ci przykro i popracuję nad swoją empatią
nikomu empatia nie potrzebna, a odrobina dystansu
skoro ani trampek ani obcas nie może być alternatywą dla baletek-tandetek, to widocznie niektórzy potrzebują tego rodzaju obuwia
i nie każdy każdego dnia ubiera się z myślą co założyć by wydłużyć sobie nogi i poszerzyć szparę miedzy udami, naprawde...
istnieje nawet coś takiego jak ciuchy po domu
żeby było śmieszniej zdarza się usłyszeć komplement dotyczący nóg w baletkach, że zgrabne czy długie

no i kwestia gustu, dla mnie ładne i dobrane do stroju baleriny wyglądają bardziej lekko i dziewczęco niż ohydnie i pokracznie
Stary 2014-04-27, 13:46   #3204
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ja nie, chodzę w balerinach bo lubię ale.......jak tak naprawdę wyglądają baleriny? czyli o jakich konkretnie mówimy?

Cytat:
A nas nie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Truskawa wyjechała
A było tak pięknie
może jeszcze przyjedzie

Cytat:
Ale co "po co?"? Po co do kibelka?
Myślę ze obie z Mursz domyślamy się po co do kibelkamiałyśmy an myśli (chyba) po co sobie zepsułaś kolano

Witam w niedzielę, jadę dziś na wycieczkę do Kalwarii (z nietopszem)

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 13:56   #3205
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
nikomu empatia nie potrzebna, a odrobina dystansu
To może sama go nabierz?

Cytat:
i nie każdy każdego dnia ubiera się z myślą co założyć by wydłużyć sobie nogi i poszerzyć szparę miedzy udami, naprawde...
Nie, naprawdę?

Cytat:
no i kwestia gustu, dla mnie ładne i dobrane do stroju baleriny wyglądają bardziej lekko i dziewczęco niż ohydnie i pokracznie
No i o to chodzi! Tobie się podoba, mi się nie podoba ale nie rób ze mnie jakiejś modowej faszystki, która każe wszystkim kupować kapcie woźnej.

Stary 2014-04-27, 13:59   #3206
Murszafka
To ja :)

Pax, pax między chrześcijany...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-27, 15:11   #3207
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
no i nie wiem jak mam to odebrać

no jak to jak?
ze osob sczupłych i wysokich dyskusja rurkowo-balerinkowa nie dityczy, bo czy sie skrócą czy wydłuża czy ciut pogrubia czy pochudzą to i tak bedą wygladac dobrze i nie musza sie zastanawiac na tym tematem.

generalnie chodiło mi o to ze nie na pewno nie kazdy wyglada źle w balerinkach, bo Ty na pewno dobrze ze wzgl na wzrost i szczupłość

ale np ja juz powinnam sobie zdawac sprawe ze w szpilkach i bootcutach bym wyglądała o niebo lepiej niz w rurkach i balerinkach, a kwestia tego co wybiore to juz inny temat, ale zycie nadzieją ze jak ubiore urrki i baleronki to mi wzrostu i powabu przybedzie byłoby w mooim wypadku smieszne

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-04-27 o 15:16
Stary 2014-04-27, 17:47   #3208
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale np ja juz powinnam sobie zdawac sprawe ze w szpilkach i bootcutach bym wyglądała o niebo lepiej niz w rurkach i balerinkach, a kwestia tego co wybiore to juz inny temat, ale zycie nadzieją ze jak ubiore urrki i baleronki to mi wzrostu i powabu przybedzie byłoby w mooim wypadku smieszne
otóż to! Dla mnie to oczywiste, czyż nie powinno to być oczywiste dla wszystkich?

Wpadam przelotem i spadam w plener znów W czerwonych mokasynach Widziałam dziś mnóstwo świetnie wyglądających lasek w balerinach i kilka takich, które wyglądały w nich źle, ale osobiście mnie to rybcia zgrzewa i polewa, poza drobną zazdrością tym które wyglądają fajnie. Wszystko kwestia doboru, i to tez wydaje mi się powinno być ogólnie oczywistą dla wszystkich prawdą.

Stary 2014-04-27, 17:53   #3209
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
no jak to jak?
ze osob sczupłych i wysokich dyskusja rurkowo-balerinkowa nie dityczy, bo czy sie skrócą czy wydłuża czy ciut pogrubia czy pochudzą to i tak bedą wygladac dobrze i nie musza sie zastanawiac na tym tematem.

generalnie chodiło mi o to ze nie na pewno nie kazdy wyglada źle w balerinkach, bo Ty na pewno dobrze ze wzgl na wzrost i szczupłość

No i o to mi chodzi w tej całej dyskusji

Stary 2014-04-27, 18:28   #3210
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Bo jest kotem domowym i mógłby zwiać. A do tego Flo ma swoje zwierzaki, a mój rządzi u nas w pojedynkę
Rozumiem

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Myślę ze obie z Mursz domyślamy się po co do kibelkamiałyśmy an myśli (chyba) po co sobie zepsułaś kolano

Witam w niedzielę, jadę dziś na wycieczkę do Kalwarii (z nietopszem)
Samo się spsuło, samo się naprawiło (już prawie). Zaczynam wierzyć ortopedzie, że mam taka urodę

Wycieczki współczuję

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości