|
|
#3301 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
Jeszcze nie, a Ty swój gdzie kupujesz? I jaki dokładnie?
W sumie nie wiem czy chce mi się bawić kolejnymi kwasami, mlekowy szału nie zrobił. Chyb a przeżyję te parę sztuk bo i tak jest od jakiegoś czasu dużo lepiej (chyba po kwasie foliowym bo nic innego nie zmieniałam) ale poczebuje czegoś działającego (i taniego) na rozjaśnienie przebarwień :/ |
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Idę dziś do dermy, dopytam, na moje też nic nei działa, ale też jakoś specjalnie nie prowadziłam kuracji. Pirogronowy mi świta, kojowy, ale to chyba kwestia preparatu, prosuktu stężenia? No nie wiem, może się dowiem. Ponoć te potrądowe są fest trudne, mojej Mam też sie porobiły po syfach plamy, no i też mnei dopytuje. Zobaczymy czy się coś dowiem. |
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
chyba dystans do temperatury level hard
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3305 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Podobno azeloglicyna jest niezła ale mnie cena dołuje (75 zł za 50 g!) no i przecież nie ma gwarancji, że zadziała. Właściwie u mnie nie chodzi o zwykłe czerwone plamki po syfach (te sobie zamalowuję, dużo ich nie ma) tylko całą twarz, a zwłaszcza czoło, mam punktowo brązowawą (to już kurde ładnie) jakbym miała takie pseudo piegi. Przez to twarz wydaje się ciemniejsza niż reszta ciała i muszę się mocniej pudrować, argh. |
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wieczniemloda.com/kosmetyki-w...e-czy-nie-4918 acne derm rozjaśnia, ale trzeba być dokładnym i wytrwałym. jest też neostrata z kontrowersyjnym hydrochinonem - ja bym się nie odważyła, ale podobno ma wysoką skuteczność
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie mogę udać zę to piegi, non stop się mnie ktoś pyta czy mam wysypkę, czy mam uczulenie, czy się dobrze czuję ![]() Zbieram się ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Fakt, że wówczas, nie znałam ryzyka. Po niczym nie byłąm tak szczęśliwa jak po tej Neostracie. Niemniej to byli lata temu. Nowe straty poczynione na twarzy wymagają zajęcia się nimi. |
||
|
|
|
#3308 |
|
Nindżopesz
|
Neostrata mnie wiecznie kusi ale cena
Idę poczytać se o tych kosmetykach wybielających. |
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad dołka wit D owego
Odebrałam wyniki witD poziom zalecany=>30 hipowitaminoza =<20 niedobór 21-29 neskowy wynik 16,5
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
co to ta azeloglicyna?
bo mam czystą glicynę w tabletkach ze wschodu, jak ją rozpuszczę w acne dermie, to lepiej zadziała? ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- wow, pisałam o tym w barze z 5-6 lat temu w końcu i u nas to odkryli http://zdrowiej.vegie.pl/printview.p...1cc46336a5d69f
|
#3311 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
http://www.e-naturalne.pl/pl/p/Azeloglicyna/569
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba zamówię więcej tabletek ![]() acne derm to 20% kwasu azelainowego a glicynę wolę wewnętrznie
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-04-28 o 14:13 |
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Nindżopesz
|
Może sobie sprawię ten Acne-derm, tani jest...
Chociaż jak znam swoje szczęście to mnie po nim wysypie
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3317 |
|
To ja :)
|
25 było, hardcore...
|
#3318 |
|
Nindżopesz
|
Gupi pomysł, powiadasz?
![]() W zeszłym roku używałam latem mlekowego wierząc, że jak szybko przemknę w cień to nic się nie stanie... A teraz męczę jabłkowy, wszystko bez filtrów. Może stąd te moje plamy
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
ha, czyli moje balerinki z czubkami bar uznaje za dopuszczalne mają taki kształt, tylko pudrowe, z kukardką i kosztujące 79,90 - 20% z re, czyż nie śliczne ? ![]() te okrągłe czuby wyglądają źle, mysle że one doprowadziły do powstania silnej opcji antybalerinowej ![]() a uswiadomi mnie ktoś do czego służy szpara
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() 2 Aby miej kolejny powód do zadowolenia lub niezadowolenia ze swojej figury |
||
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy mlekowym filtry są niezbędne. ja mam dużą skłonność do przebarwień, biorę też hormony więc na wszystko muszę uważać. ![]() chuopu się robią czasem plamy wątrobowe od leków na cukrzycę, ale te znikają same...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-04-28 o 14:51 |
|
|
|
|
#3322 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jako kobieta powinnas wiedziec do czego sluzy szpara
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3323 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czubom również mówię nie! ![]() Ale faktycznie, balerinki z czubem wyglądają wg mnie jak standardowy damski but. A czy już wspominałam, że kolorowe szpilki również strasznie mi się nie podobają...? 2. to ta między udami, służy do wyglądania chudo ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() A te plamy po kwasach i słońcu jak wyglądają? Bo zastanawiam się czy moje są właśnie po tym czy po prostu po syfach. |
||
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a to chyba wiem o jaka szpare chodzi... mam ale bardzo małą - to dobrze czy zle ![]() co do łat na twarzy - po latach walki z dziadostwem stwierdzam, że najlepiej im robi rozbielenie przez zimę bele czym, ale chyba głównie brakiem słońca, a od wiosny kapelusz z wielkim rondem plus filtry 50+. |
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie trzeba wybierać to trampki albo obuw tego typu ![]() 2 już wiem Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-04-28 o 15:12 |
|
|
|
|
#3327 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ewent świadczy o krzywych nogach
![]() Wczoraj zrobiłam test kostek, stykają się, mam proste kończyny dolne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3330 |
|
Nindżopesz
|
Czyli też dobrze, podobają mi się krzywe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Pół świata tak chodzi i nie ma w tym nic nadzwyczajnego, mnie w kaloszach się noga nei gotuje 
Nawet nie mogę udać zę to piegi, non stop się mnie ktoś pyta czy mam wysypkę, czy mam uczulenie, czy się dobrze czuję