Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 08:33   #1171
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Jeszcze nie mam planuje po weekendzie majowym w końcu się umówić na jakieś próbne fryzury ale gustuje w fryzjerce która przyjdzie do mnie do domu mam jedną poleconą przez przyjaciółkę która miała ślubną fryzurę robioną w domu, mam też opcje salonu baaardzo blisko domu (chociaż z tego co wiem chodzą również do domu) więc na pewno kogoś znajdę myślę że fryzjer tak na 7/8 w zależności od tego jak długo miałaby mnie czesać - chyba mi wystarczy czasu nie? maluję się sama więc 30-40 min mi na makijaż wystarczy
Na fryzurę trzeba liczyć ok 1,5 godziny więc powinno być ok
Stary 2014-04-29, 08:37   #1172
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
W sobotę wstałam o 6.00, obudził mnie telefon od narzeczonego, który sądził, że już wstałam i chciał się przywitać oraz ustalić jeszcze ostatnie szczegóły ślubu. Pogadałam z nim i poszłam wziąć prysznic. Bardzo dobrze się czuła, w ogóle się nie denerwowałam, byłam bardzo szczęśliwa.
Zjadłam śniadanie i ubrałam się w wygodne ubrania, koniecznie ubierajcie koszulę, tak żeby przebierając się w suknie nie zrujnować fryzury.
O 8.00 dojechałyśmy do fryzjerki, zrobiła mi fryzurę, długo to trwało, ale było warto. Fryzura była bardzo piękna. Coś między luźnym kokiem a takimi podpiętymi w koka lokami. Później przyjechała moja makijażystka i zaczęła mnie malować. Przez chwilkę się zmartwiłam, bo miałam czarne kropki na oczach, ale okazało się że z tych kropek makijażystka naprawdę umie wyczarować przepiękny makijaż! Byłam bardzo zadowolona z tego co zrobiła. Po 9.40 przyjechał mój kamerzysta i nagrał jak mnie czeszą, malują.
Około 12.00 wyszłam od fryzjerki i pojechaliśmy do kościoła. Myślałam, że mamy dużo czasu - 2 godziny, ale okazało się, że to bardzo szybko zleciało. Świadkowa wiązała mi sukienkę ze 4 razy, bo ciągle byłyśmy niezadowolone z efektu. O 13.40 już powoli się zaczynałam martwić, bo ślub za 20 minut a ja ciągle nie mam welonu, kwiatka ani bolerka. Ostatecznie ze wszystkim zdążyliśmy.
Kościół był świetnie udekorowany, wszyscy znajomi byli zachwyceni salą, kazaniem i - powiem nieskromnie - tym jak wyglądałam. Narzeczonemu bardzo podobała się suknia i to jak wyglądałam, więc moje obawy okazały się niesłuszne. Jestem zachwycona tym jak nam się udał cały dzień! Pogoda także nam dopisała.
Super

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moja szybka relacja z panienskiego:

Wyjazd do Barcelony byl juz zaplanowany od miesiecy, jednak na 2 miesiace przed okazalo sie, ze prawie nikt z 8 zadeklarowych dziewczyn nie moze (nie chce) jechac bo ciaza, dziecko, czas, nie moge, nie chce, zmienilam zdanie itp itd. Mialysmy jechac we dwie, ja i moja swiadkowa. Na 3 dni przed wyjazdem, moja stara znajoma odezwala sie do mnie na FB, ze widziala ze jade do Barcelony bo ona i jej narzeczony tez chca jechac. Mowilam jej, ze my jedziemy na moj panienski itp.... W ciagu jednego dnia roboczego kolezanka zabookowala samolot i hotel dla siebie i namowila jeszcze jej kolezanke (ktore ja nie znalam). Tym sposobem bylo nas 4.

W piatek w nocy spotkalysmy sie po raz pierwszy we cztery i to byla milosc od pierwszego wejrzenia. Spedzilysmy niesamowity weekend, spiac po kilka godzin. W sobote zwiedzalysmy i wieczorem wyszlysmy na obiad i atrakcje. Dziewczyny mnie zawiozly do Hotelu W (slynny zagiel nad morzem) na drinki do baru, ktory jest na ostatnim pietrze hotelu. Nawet bylysmy na liscie gosci! Potem mialysmy sie udac do klubu przy plazy. Okazalo sie, ze to nie tylko bar ale i klub nocny z widokiem na zatoke.

Bylam ubrana na bialo, dziewczyny na czarno rozowo. Mialam darmowe drinki, pokazy barmanskie, adoratorow i prezenty. Dzikie tance, niesamowita babska wiez. Tak mi tego brakowalo!

Bylo cudownie, wyszlysmy ostatnie. Po powrocie do hotelu, o 5 rano pilysmy piwo ze swiadkowa na naszym balkonie i ogladalysmy fotki z calego dnia. Bylo tak cudownie!

W niedziele dwie kolezanki wyjechaly juz do siebie, a my z moja swiadkowa, mialysmy caly dzien na leniwe zwiedzanie, bo mowiac szczerze bylysmy ledwo przytomne.

Dzis rowniez czuje sie lekko przetracona, niesmowicie zmeczona i zadowolona!

Bylo cudownie!

Fotki z widoku klubu w zalaczniku)
Ahhh musialo być cudnie super, ze sie wszystko udalo mimo rezygnacji tamtych kolezanek

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przychodze z dobrą nowiną
Moja przyjaciołka ( pisałam o tym jakiś czas temu w klubie) przy dawaniu zaproszeń, powiedziała że ona nie przyjdzie na wesele bo jej TŻ ma delegacje a ona sama nie chce iśc. Dziś zadzwoniła z pytaniem czy lista gości jest zamknięta, powiedzialam w środe jedziemy na sale ostatecznie podać liczbę gości.
Powiedziała, że bardzo mnie przeprasza i nie wie co jej strzeliło do głowy ale jeżeli nadal zależy mi na jej obecności to z ogromną ochotą przyjdzie na ślub i wesele. Ależ się ciesze

No i dziś jadę na próbną fryzurkę, mam nadzieję że już ostatnią

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
O fajnie, ze jednak przyjedzie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec, że ZABIJĘ MOJEGO CHŁOPA.

Nosz kur... co to jest za człowiek, bez kitu. On ma zawsze na wszystko czas.

I tak mu ten czas bokiem wyszedł,że ja dziękuję.

Trułam mu chyba od stycznia, że na święta Wielkanocne musimy mieć gotowe 1 zaproszenie (dla moich znajomych), bo mieszkają w Norwegii, są rzadko w PL, a będą na Wielkanoc i trzeba ich zaprosić.

Mówiłam, mówiłam, mówiłam. Przed samymi świętami przypominałam. No ale pan 'ZawszeMamCzas' przecież MA CZAS.

Mamy gotowy projekt, papier, wstążki, drukować miał w pracy, tylko miał sprawdzić, czy drukarka da radę, czy tusz jest ok i czy dobrze się wydrukuje.

Pojechał dziś po pracy (tak, już 28.04 mamy) i cóż się okazało, jak myślicie?

No NIE DA SIĘ wydrukować Bo smugi z tuszu zostają na papierze i się nie da.

Znajomi przychodzą do nas w środę. Ja jutro jestem cały dzień w pracy = nie podjadę nigdzie wydrukować.
On jest w pracy do 16 + ma zrobić zakupy + musi coś odebrać i przywieźć mi to do pracy = nie wydrukuje, bo nie ma kiedy.

Więc zostałam z zaproszonymi znajomymi, którym już powiedziałam, że chcę ich zaprosić, a dla których nie mam zaproszenia.
Znajac siebie ja bym się tam jednym zaprosżeniem nie przejmowała i kupiła jakiegoś gotowca w sklepoe ale jak Ty nie chcesz to doslijcie zamówienie pocztą i już

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
My też będziemy zapraszać z rodzicami tj. z mamami

My zaczynamy w połowie maja (jeśli się uda) a ślub 30 sierpnia, potwierdzenie do 3.08

Super!

Bardzo ładnie wygląda

My dziś odebraliśmy obrączki:
Fajne obrączki

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
iliy, czasem się zastanawiałam czy to łączone obrączki czy już nie... ładne pokaż buty!

Opium, ale widoki

namisek1990, będzie pięknie

Dotka90, trzymam kciuki żeby się udało jakoś

kiss, nr 1 lub 3 Chociaż ja bym wzięła z jakimś intensywniejszym kolorem, np. chabrowym

Ostrzegam, że po majówce będzie promo na usta w rossmannie
W laboo też 50% na szminki i lakiery do paznokci.
Swoją drogą ****** się dziś w rossmannie. Stoją kobiety przy szafie i otwierają tusze, eyelinery itp. Ten nie, bo szczoteczka nie psuje, ten taki i owaki. Zwróciłam im uwagę i zrobiła się dyskusjaI mimo zamiarów nie kupiłam tam żadnego tuszu ani eyelinera

Załączam zdjęcie sukni, jutro rano usunę. Część biustowa jest o wiele za duża. Wcześniej wydawała mi się jakaś ładniejsza. Teraz jest przeciętnie, sama nie wiem. Może wymienić na inną?
Mam do niej cieniutkie ramiączka, chciałabym je jakoś ulepszyć (zdjęcia 3,4,5). Raz mam ochotę odpruć od niej kwiatki, a raz je zostawić co myślicie? No i suknia będzie trochę skracana, bo jednak 10 cm to nie dl mnie. Stawiam na 6
Baby czasami są okropne ale personel tez powinien od czasu do czasu tam podejśc i poinformowac, ze nie mozna otwierac produktow, wtedy by się nauczyly
Suknia piękna z ramiączkami będzie boooska ale kwiatków bym się pozbyła

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
wracam jako najszczęśliwsza na świecie ŻONA!
Miniona sobota była przecudowna, wszystko udało się idealnie. Wybawiliśmy się niesamowicie, goście też bardzooooo zadowoleni. Wczoraj odpoczywaliśmy, a dzisiaj mieliśmy caly dzień załatwiania, jeżdżenia i innych cudów.
Jutro sesja, kilka spraw do załatwienia, a w środę wybywamy nad morze na przedłużony weekend.
Rogal nie schodzi mi z twarzy od soboty.D
O jak pięknie czekamy na relacje

U nas cisza....jakoś nie mam weny

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 08:40   #1173
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Super

Baby czasami są okropne ale personel tez powinien od czasu do czasu tam podejśc i poinformowac, ze nie mozna otwierac produktow, wtedy by się nauczyly
Suknia piękna z ramiączkami będzie boooska ale kwiatków bym się pozbyła

U nas cisza....jakoś nie mam weny

w SP np informują czy Hebe... W R. wczoraj np kilka babek stało przy szafach i otwierały co popadnie, a sprzedawczyni dokładała towar, stała pomiędzy ludźmi i nikomu nie zwróciła uwagi
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:00   #1174
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny,
Miniona sobota była przecudowna, wszystko udało się idealnie. Wybawiliśmy się niesamowicie, goście też bardzooooo zadowoleni. Wczoraj odpoczywaliśmy, a dzisiaj mieliśmy caly dzień załatwiania, jeżdżenia i innych cudów.
Jutro sesja, kilka spraw do załatwienia, a w środę wybywamy nad morze na przedłużony weekend.
Rogal nie schodzi mi z twarzy od soboty.
Zazdraszczam
Znalazłam z polecenia MUA, maluje fajnie i paznokcie robi. Jedyne, co mnie zastanawia, to to, że niechętnie zgodziła się na próbny, stwierdziła, że mi się nie opłaca. Zastanawiające

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:05   #1175
cude
Zadomowienie

Lemon_Drop
activelifestyle
namisek1990
Ad rem
iliy
zakrecona_kropka
kiss12550
mojakaren
cashmere
zły jeż
emdzik
21klaudyna
kasia1201
Anesthesia
Lg_ago, właśnie efekt motyla chcę uzyskać
misia
enzunio
myboyismine
pysia

W sumie jak zmniejszę trochę gorset, to będzie lepiej wyglądała Ramiączka mam, są na guziczek. Chcę je ulepszyć Dzięki za miłe słowa! Kwiatki będą odprute

Co do R. Panie zwracały uwagę, ale one MUSZĄ to sprawdzić i koniec.

ijaa Cieszę się, ze wszystko się, zę wszyscy są zadowoleni
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:19   #1176
ysia
Zadomowienie

Boże dawno tak się nie cieszyłam że jestem w pracy w końcu mogę spokojnie posiedzieć na wizażu

Uwaga, relacja pisemna:

Wstałam o 8, bez budzika. Spałam 4godziny bo mój kot wył jakby go szatan opętał całą noc. Potem zaczęłam szyć ozdoby na auto, bo przecież to odpowiedni moment. Jak się ogarnęłam przyszłam fryzjerka, więc byłam już w upie.

Zrobiłam jej kawę i wzięłam najszybszy prysznic świata. Zaczęłyśmy robić fryzurę, wiedziałyśmy dobrze jak ma wyglądać - w końcu po coś robiłam 3 próbne. Nagle w połowie czesania wchodzi moja siostra, rzuca okiem i mówi : "zostawcie tak, tak jest dobrze"

Wstałam z krzesła, zobaczyłam że faktycznie jest dobrze, zostawiłyśmy Wpadła wizażystka, malowała mnie 2 godziny. Patrzę w lustro i zamiast moich szarości widzę fiolet. Fioletowe cienie do czerwonej szminki. Fioletowe cienie do ślubu. Myślałam że ją zamorduje. Już chciałam jej kazać zmywać i malować od początku, ale wstała moja świadkowa, rzuciła okiem i powiedziała :" zostawcie tak, jest dobrze". Wstałam, zobaczyłam całą twarz i doszłam do wniosku że faktycznie połączenie jest odważne, ale jest dobrze.

Podczas przygotowań dom wyglądał jak backstage pokazu mody : ja, moja mama, świadkowa, babcia, przyjaciółka, siostra - wszystkie na stanowiskach malowane i czesane, w dresach z wyjściowymi fryzurami. Nagle otwierają się drzwi, wpada mój Ojciec i krzyczy : PIZZZAAAA! tłum wybiega z pokoju, impreza przenosi się do kuchni

Podejścia do sukni miałam chyba z milion, bo dostałam jakieś nerwicy pęcherza, a sama myśl o tym że będę musiała wytrzymać 5h, wprawiała mnie w zakłopotanie. Wyglądało to tak, że zakładałyśmy halkę, a ja krzyczałam: NIE, JESZCZE NIE JESTEM GOTOWA, ściągałyśmy halkę i leciałam do łazienki.

Problem ze świadkową został mi wynagrodzony przez los, bo tak na prawdę miałam dwie - jedną moją oficjalną świadkową, drugą moją przyjaciółkę. Obie przyjechały na przygotowania, opiekowały się mną, śmiechu było tyle że aż wizażystka zaczęła się bać że pogniotę sobie makijaż Na tym etapie zero stresu, czysty spokój

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:20   #1177
niulka_1985
Zadomowienie

Witajcie! W sobotę rozdaliśmy resztę zaproszeń - byłam zmęczona na maxa - wyjazd o 9 powrót o 23 i tak przez 2 dni
Poza tym wczoraj byliśmy w USC po zaświadczenie i już wszystkie papierkowe sprawy są za nami
W maju mam spotkanie na sali w celu ustalenia menu, z florystką w celu omówienia dekoracji kwiatowych, bukietów itp, spisanie pozostałej części protokołu, odbiór sukienki z salonu oraz poszukiwania garnituru dla Tż
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:25   #1178
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny !!!
Dziekuję za cynk, że odżywka LONG4LASHES kosztuje 40 zł w rossmannie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:35   #1179
Lemon_Drop
Zadomowienie

YSKA dawaj resztę! zapowiada się kolejna mega relacja
Stary 2014-04-29, 09:41   #1180
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!!
o super, chyba też sięskuszę, oby w moim rossmannie była

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
YSKA dawaj resztę! zapowiada się kolejna mega relacja
ona się nad nami znęca, specjalnie takie przerwy robi
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:41   #1181
asia1206
Raczkowanie

Nie chce straszyć ale czy czytałyście co w składzie ma odżywka Long 4 Lashes-podobno efektem ubocznym Bimatoprostu jest właśnie wzrost rzęs
Ja chyba podziękuję-ale polecam przeczytać o tym składniku-podaje linka

http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4526

U mnie dzisiaj 150 DDŚ

Nasze kochane serduszko

Edytowane przez asia1206
Czas edycji: 2014-04-29 o 09:48
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:45   #1182
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie dziewczyny,
Rogal nie schodzi mi z twarzy od soboty.
Gratulacje
Poprosimy relację w wolnej chwili
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:48   #1183
enzunio
BAN stały

Ysia, nie rób nam tego, gdzie jesteś??
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:48   #1184
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Zrobiłam jej kawę i wzięłam najszybszy prysznic świata. Zaczęłyśmy robić fryzurę, wiedziałyśmy dobrze jak ma wyglądać - w końcu po coś robiłam 3 próbne. Nagle w połowie czesania wchodzi moja siostra, rzuca okiem i mówi : "zostawcie tak, tak jest dobrze"

Wstałam z krzesła, zobaczyłam że faktycznie jest dobrze, zostawiłyśmy Wpadła wizażystka, malowała mnie 2 godziny. Patrzę w lustro i zamiast moich szarości widzę fiolet. Fioletowe cienie do czerwonej szminki. Fioletowe cienie do ślubu. Myślałam że ją zamorduje. Już chciałam jej kazać zmywać i malować od początku, ale wstała moja świadkowa, rzuciła okiem i powiedziała :" zostawcie tak, jest dobrze". Wstałam, zobaczyłam całą twarz i doszłam do wniosku że faktycznie połączenie jest odważne, ale jest dobrze.
Ze zdjęć które wstawiłaś mogę powiedzieć, że ślicznie Cię uczesały i umalowały
Gratuluje spokoju
Stary 2014-04-29, 09:49   #1185
21klaudyna
Zadomowienie

Przyszły mi te skarpetki złuszczające - zamówiłam odrazu z maseczką regenerującą , ale Ł, przylatuje w czwartek więc chyba nie będę go straszyć jaszczurkowymi stopami:P

Ysia dawajj dalszą część relacji !!! Już się nam odezwało większość dziewczyn tylko mała_czarna i Paris zagineły :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:53   #1186
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!!
Nie wiecie, czy ta promocja jeszcze trwa?

Gdzies jeszcze wczooraj wyczytałam na wątku, ze w Laboo ma być promo na malowidła do ust, ale nie moge się doszukać, ktoś coś wie?

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:54   #1187
madziara889
Zakorzenienie

Mój Tż powiedział, że też chce te skarpetki oraz, że chce iść przed ślubem do kosmetyczki na manikiur

ysia, nie bądź taka, dawaj resztę
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:56   #1188
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Nie wiecie, czy ta promocja jeszcze trwa?

Gdzies jeszcze wczooraj wyczytałam na wątku, ze w Laboo ma być promo na malowidła do ust, ale nie moge się doszukać, ktoś coś wie?
Promocja trwa do 04.05 tylko nie wiem czy na odżywkę też jest promocja
Stary 2014-04-29, 10:01   #1189
asia1206
Raczkowanie

Wiem,zaraz możecie mieć ochotę mnie zabić-ale przeczytajcie proszę opinię __Kreska__-dziewczyna ma rację odnośnie tej odżywki-sprawdzałam skład i widze że może zaszkodzić-zwyczajnie chciałabym byście były tego świadome jakie są działania niepożądane-a jest ich trochę

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html

Nasze kochane serduszko
Stary 2014-04-29, 10:02   #1190
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Boże dawno tak się nie cieszyłam że jestem w pracy w końcu mogę spokojnie posiedzieć na wizażu

Uwaga, relacja pisemna:

Wstałam o 8, bez budzika. Spałam 4godziny bo mój kot wył jakby go szatan opętał całą noc. Potem zaczęłam szyć ozdoby na auto, bo przecież to odpowiedni moment. Jak się ogarnęłam przyszłam fryzjerka, więc byłam już w upie.

Podczas przygotowań dom wyglądał jak backstage pokazu mody : ja, moja mama, świadkowa, babcia, przyjaciółka, siostra - wszystkie na stanowiskach malowane i czesane, w dresach z wyjściowymi fryzurami. Nagle otwierają się drzwi, wpada mój Ojciec i krzyczy : PIZZZAAAA! tłum wybiega z pokoju, impreza przenosi się do kuchni

Podejścia do sukni miałam chyba z milion, bo dostałam jakieś nerwicy pęcherza, a sama myśl o tym że będę musiała wytrzymać 5h, wprawiała mnie w zakłopotanie. Wyglądało to tak, że zakładałyśmy halkę, a ja krzyczałam: NIE, JESZCZE NIE JESTEM GOTOWA, ściągałyśmy halkę i leciałam do łazienki.

Problem ze świadkową został mi wynagrodzony przez los, bo tak na prawdę miałam dwie - jedną moją oficjalną świadkową, drugą moją przyjaciółkę. Obie przyjechały na przygotowania, opiekowały się mną, śmiechu było tyle że aż wizażystka zaczęła się bać że pogniotę sobie makijaż Na tym etapie zero stresu, czysty spokój
Wjazd z pizzą i komentarze " zostaw, tak jest dobrze " są najlepsze. Super że zamiast stresu miałaś ubaw

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:03   #1191
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Wiem,zaraz możecie mieć ochotę mnie zabić-ale przeczytajcie proszę opinię __Kreska__-dziewczyna ma rację odnośnie tej odżywki-sprawdzałam skład i widze że może zaszkodzić-zwyczajnie chciałabym byście były tego świadome jakie są działania niepożądane-a jest ich trochę

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html
omg aż mi się niedobrze zrobiło, dobrze, że jej nie kupiłam
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:05   #1192
ysia
Zadomowienie

Ceremonia:

Wpakowałam się do auta. Zanim wcisnęłam suknie razem z kołem, narzucałam się tak retoryką wojskową, że moja mama z przerażaniem stwierdziła że mnie trzeba będzie podczas kościelnego ślubu spowiadać przed samą mszą. Obok mnie świadkowa, w pięknej blado-srebrnej sukni do kostek. Ludzie na ulicy trąbili tam i machali, w ogóle byłyśmy sensacją.

Nagle moja świadkowa powiedziała: "TY! a może oni myślą że to jest pierwszy homoseksualny ślub w Polsce..."

Podjechałyśmy pod urząd, goście zachwycenia, Warszawiak zachwycony, elegancko, godzina późna. I wprawiłam wszystkich w zakłopotanie, rzucając się młodemu, nieznajomemu nikomu mężczyźnie na szyje z krzykiem: "O BOŻE, JUŻ MYSLAŁAM ŻE NIE PRZYJDZIESZ, NIE MAM TWOJEGO NUMERU, NIE MOGŁAM ZADZOWNIĆ, BOŻE TAK SIĘ BAŁAM" ale potem przedstawiłam wszystkim naszego fotografa i (zwłaszcza) Warszawiak odetchnął z ulgą

Przeszliśmy sami ze świadkami do pokoju, gdzie mieliśmy wypełnić dokumenty. Daliśmy dowody, siedzi, ja patrze na stół, a tam.... Pani pomyliła dowody i prawie ożeniła Warszawiaka z moją świadkową (mężatką od 4lat)

Potem wszyscy goście przyszli (w tym jeden który był moim najpiękniejszy prezentem ślubnym - Ty wiesz ) weszli do sali, a my czekaliśmy pod drzwiami. Trochę czekaliśmy na urzędniczkę, którą Warszawiak powitał entuzjastycznym okrzykiem "JUPI", a ona z równą radością odkrzyknęła : "JUPI""D

Poprosi nas do sali, usłyszeliśmy harfę, nadal nerwów brak

Profil FB
Stary 2014-04-29, 10:08   #1193
sensuall
Zadomowienie

Cytat:

Uwaga, relacja pisemna:

zapowiada się super relacja, dawaj resztę bo zejdziemy tu

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witajcie! W sobotę rozdaliśmy resztę zaproszeń - byłam zmęczona na maxa - wyjazd o 9 powrót o 23 i tak przez 2 dni
Poza tym wczoraj byliśmy w USC po zaświadczenie i już wszystkie papierkowe sprawy są za nami
W maju mam spotkanie na sali w celu ustalenia menu, z florystką w celu omówienia dekoracji kwiatowych, bukietów itp, spisanie pozostałej części protokołu, odbiór sukienki z salonu oraz poszukiwania garnituru dla Tż
za progres
Stary 2014-04-29, 10:09   #1194
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Uwaga, relacja pisemna:

Ja tez od razu zwróciłam uwagę na odwazne połaczenie fiolet plus czerwień a wiesz jaką szminką byłaś umalowana? Wytrzymała długo na ustach?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:12   #1195
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Ceremonia:

Wpakowałam się do auta. Zanim wcisnęłam suknie razem z kołem, narzucałam się tak retoryką wojskową, że moja mama z przerażaniem stwierdziła że mnie trzeba będzie podczas kościelnego ślubu spowiadać przed samą mszą. Obok mnie świadkowa, w pięknej blado-srebrnej sukni do kostek. Ludzie na ulicy trąbili tam i machali, w ogóle byłyśmy sensacją.

Nagle moja świadkowa powiedziała: "TY! a może oni myślą że to jest pierwszy homoseksualny ślub w Polsce..."

Podjechałyśmy pod urząd, goście zachwycenia, Warszawiak zachwycony, elegancko, godzina późna. I wprawiłam wszystkich w zakłopotanie, rzucając się młodemu, nieznajomemu nikomu mężczyźnie na szyje z krzykiem: "O BOŻE, JUŻ MYSLAŁAM ŻE NIE PRZYJDZIESZ, NIE MAM TWOJEGO NUMERU, NIE MOGŁAM ZADZOWNIĆ, BOŻE TAK SIĘ BAŁAM" ale potem przedstawiłam wszystkim naszego fotografa i (zwłaszcza) Warszawiak odetchnął z ulgą

Przeszliśmy sami ze świadkami do pokoju, gdzie mieliśmy wypełnić dokumenty. Daliśmy dowody, siedzi, ja patrze na stół, a tam.... Pani pomyliła dowody i prawie ożeniła Warszawiaka z moją świadkową (mężatką od 4lat)

Potem wszyscy goście przyszli (w tym jeden który był moim najpiękniejszy prezentem ślubnym - Ty wiesz ) weszli do sali, a my czekaliśmy pod drzwiami. Trochę czekaliśmy na urzędniczkę, którą Warszawiak powitał entuzjastycznym okrzykiem "JUPI", a ona z równą radością odkrzyknęła : "JUPI""D

Poprosi nas do sali, usłyszeliśmy harfę, nadal nerwów brak
Jesteś miestrzynią w dawkowaniu emocji

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

ufff dobrze, że nie kupiłam tej odżywki!!!!! aż mnie ciary przeszły...
Stary 2014-04-29, 10:18   #1196
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja tez od razu zwróciłam uwagę na odwazne połaczenie fiolet plus czerwień a wiesz jaką szminką byłaś umalowana? Wytrzymała długo na ustach?
Mac, kolor Russian Red Długo się trzymała, ale nie polecam - zostawiała ślady na szklankach i mężu;(

Profil FB
Stary 2014-04-29, 10:21   #1197
asia1206
Raczkowanie

ysia "O BOŻE, JUŻ MYSLAŁAM ŻE NIE PRZYJDZIESZ, NIE MAM TWOJEGO NUMERU, NIE MOGŁAM ZADZOWNIĆ, BOŻE TAK SIĘ BAŁAM"-biedny Warszawiak-pewnie już przed oczami miał uciekającą pannę młodą-gratuluje nasza Mężatko

Ja używam Regenerum-nie ma jakiś spektakularnych efektów ale rzęsy mam dłuższe i nie wypadają(a to jest moim priorytetem)-i tak na ślub mam zamiar mieć zagęszczane metodą 1:1 ale to raczej ze względu na moją ''płaczliwość'' i chęć uniknięcia efektu pandy

Nasze kochane serduszko
Stary 2014-04-29, 10:23   #1198
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
ysia "O BOŻE, JUŻ MYSLAŁAM ŻE NIE PRZYJDZIESZ, NIE MAM TWOJEGO NUMERU, NIE MOGŁAM ZADZOWNIĆ, BOŻE TAK SIĘ BAŁAM"-biedny Warszawiak-pewnie już przed oczami miał uciekającą pannę młodą-gratuluje nasza Mężatko

Ja używam Regenerum-nie ma jakiś spektakularnych efektów ale rzęsy mam dłuższe i nie wypadają(a to jest moim priorytetem)-i tak na ślub mam zamiar mieć zagęszczane metodą 1:1 ale to raczej ze względu na moją ''płaczliwość'' i chęć uniknięcia efektu pandy
No mówi że słabo mu się trochę zrobiło, zwłaszcza że on fotografa nie zna Potem odetchnął, bo to owszem - młody i przystojny, ale szczęśliwy mąż i ojciec dwójki dzieci

1:1 polecam na maks! U mnie dał radę idealnie, a rzęsy dalej trzymają się wzorowo

Profil FB
Stary 2014-04-29, 10:24   #1199
sensuall
Zadomowienie

Dziewczyny a ile się płaci mniej więcej za zagęszczenie rzęs metodo 1:1? I ile czasu utrzymuje się ufekt i kiedy trzeba dopełniać?
Stary 2014-04-29, 10:25   #1200
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile się płaci mniej więcej za zagęszczenie rzęs metodo 1:1? I ile czasu utrzymuje się ufekt i kiedy trzeba dopełniać?
ja bede płaciła 150 zł za założenie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości