Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 20:44   #1171
Asiuchal
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość
Właśnie umalowałam się Color Tatoo Taupe i powiem wam że troszkę to wyglądało jakbym miała podbite powieki bo moje worki pod oczami są niemal w idealnie takim samym kolorze. Po korektorze jest lepiej ale nadal nie wiem czy Taupe posłuży mi jako cień ;/ Jestem blondynką o kolorze włosów wpadających w kolor ciepły, miedziany z bardzo bladą cerą. Miałam nadzieje ze będzie super pasować a teraz nie wiem;/

Proponuje dwa wyjscia:
- uzywaj go jako bazy pod inne cienie (lepsza trwalosci i moze podbije Ci kolor cieni)
- wypełniaj nim brwi lub zageszczaj linie rzes.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:49   #1172
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

ale Daria Widawska ma ładną szminkę w prawie agaty taką chce
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:50   #1173
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Proponuje dwa wyjscia:
- uzywaj go jako bazy pod inne cienie (lepsza trwalosci i moze podbije Ci kolor cieni)
Tak też myślę w ten sposób to zużyć. Chyba się przejdę po ten On And Bronze Trochę zaskoczona jestem bo miałam w podobnym kolorze kredkę. Możliwe że inne tony albo po prostu jeszcze jutro z rana spojrzę bo w sztucznym świetle to być może to tak źle wygląda. Co prawda naturalny kolor jak dla mnie ale niestety kolor sińców
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 21:00   #1174
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry sposób z testowaniem. Popatrzę na tego Rimmelka jeszcze. Parę kolorków mi wpadło w oko ale jeszcze nie wiem które konkretnie bo planuje kupić 4 szminki i nie chce takiej samej kolorystyki.

Właśnie umalowałam się Color Tatoo Taupe i powiem wam że troszkę to wyglądało jakbym miała podbite powieki bo moje worki pod oczami są niemal w idealnie takim samym kolorze. Po korektorze jest lepiej ale nadal nie wiem czy Taupe posłuży mi jako cień ;/ Jestem blondynką o kolorze włosów wpadających w kolor ciepły, miedziany z bardzo bladą cerą. Miałam nadzieje ze będzie super pasować a teraz nie wiem;/

To ja się na bank skuszę skoro promocja tylko który kolor! Nad Lust for Blush się zastanawiam. On nie jest taki trochę nudziak? Naturalnie wygląda?Ciepły czy raczej wpadający w beże? Poprzeglądałam blogi z tymi pomadkami i nadal nie bardzo wiem czy to jest to co chcę.

Moisture Renew polecam As You Want Victoria, jeśli nie boisz się odważnych kolorów Chociaż jeśli masz miedziany blond na to może się okazać, że nie będzie Ci pasować Ale polecam też Notting Hill Nude... TO jest ciepły, bezowy nude, piękny i delikatny

Lust for blush to taki pudrowy róż zmieszany z beżem....Moim zdaniem bardzo uniwersalny Warto się zainteresować, szczególnie, że po przecenie będzie kosztował chyba z piętnastaka.

Mnie tez ten colour Tatoo w kolorze permanent taupe nie odpowiadał... Byłam do niego za blada a on był dla mnie za chłodny :< Walczyłam o ten związek, próbowałam używac do brwi (za chlodny!), jako baza pod inne cienie ( mam tłuste powieki, więc mi spływał :<). Finalnie oddałam go koleżance, która ma oliwkową, ciemniejszą karnację i zielone oczy i u niej ten cień nałożony solo na powiekę, wygląda jakby miała bardzo misterny makijaż zrobiony przynajmniej trzema cieniami. A ja wyglądałam, jak mała, bezdomna narkomaneczka ...

Wymiankowo wielkie!
IgnisDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 21:12   #1175
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IgnisDivine Pokaż wiadomość
Moisture Renew polecam As You Want Victoria, jeśli nie boisz się odważnych kolorów Chociaż jeśli masz miedziany blond na to może się okazać, że nie będzie Ci pasować Ale polecam też Notting Hill Nude... TO jest ciepły, bezowy nude, piękny i delikatny

Lust for blush to taki pudrowy róż zmieszany z beżem....Moim zdaniem bardzo uniwersalny Warto się zainteresować, szczególnie, że po przecenie będzie kosztował chyba z piętnastaka.

Mnie tez ten colour Tatoo w kolorze permanent taupe nie odpowiadał... Byłam do niego za blada a on był dla mnie za chłodny :< Walczyłam o ten związek, próbowałam używac do brwi (za chlodny!), jako baza pod inne cienie ( mam tłuste powieki, więc mi spływał :<). Finalnie oddałam go koleżance, która ma oliwkową, ciemniejszą karnację i zielone oczy i u niej ten cień nałożony solo na powiekę, wygląda jakby miała bardzo misterny makijaż zrobiony przynajmniej trzema cieniami. A ja wyglądałam, jak mała, bezdomna narkomaneczka ...
Odnoszę takie same wrażenie że kolor jest zbyt szary i chłodny. Co prawda najgorzej to nie wygląda. Niby naturalnie ale niezbyt zdrowo. Może uda mi się ocieplić ten wygląd jakimś innym kolorkiem. Nigdy nie stosuję jednego cienia do makijażu powiek. Rozświetlacz w wewnętrznym kąciku pomógł ale to jest jeszcze nie to. Też powalczę o użyteczność tego cienia bo się strasznie na niego napaliłam. Przyznam że pigmentacja i konsystencja jest super.Nakładanie go na powiekę jest bardzo szybkie i bezproblemowe. Nie mam zastrzeżeń co do jakości ale ten kolorek daje się we znaki!

W trakcie promocji w Rossie dokładają towar?

Czy On And Bronze też daje Ci taki efekt ciekawego makijażu podobnie jak Taupe u Twojej koleżanki?

Maybelline Whisper na pewno będzie moje ! Rimmel też. Sprawdzę kolorki które poleciłaś. Dziękuje ślicznie.

Edytowane przez Seph
Czas edycji: 2014-04-29 o 21:15
Stary 2014-04-29, 22:31   #1176
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Cytat:
Odnoszę takie same wrażenie że kolor jest zbyt szary i chłodny. Co prawda najgorzej to nie wygląda. Niby naturalnie ale niezbyt zdrowo. Może uda mi się ocieplić ten wygląd jakimś innym kolorkiem. Nigdy nie stosuję jednego cienia do makijażu powiek. Rozświetlacz w wewnętrznym kąciku pomógł ale to jest jeszcze nie to. Też powalczę o użyteczność tego cienia bo się strasznie na niego napaliłam. Przyznam że pigmentacja i konsystencja jest super.Nakładanie go na powiekę jest bardzo szybkie i bezproblemowe. Nie mam zastrzeżeń co do jakości ale ten kolorek daje się we znaki!

W trakcie promocji w Rossie dokładają towar?

Czy On And Bronze też daje Ci taki efekt ciekawego makijażu podobnie jak Taupe u Twojej koleżanki?

Maybelline Whisper na pewno będzie moje ! Rimmel też. Sprawdzę kolorki które poleciłaś. Dziękuje ślicznie.
W moim Rossie dokładają

Mam On and on bronze i moim zdaniem jest o niebo lepszy niż taupe. Ma przyjemniejszą konsystencję, nie tworzy placków (a taupe mi robił =.=') lepiej się utrzymuje i przez to, że jest perłowy nie widać, że troszkę zbiera się w zmarszczkach powieki. Używam go solo bardzo często i sprawdza się naprawdę dobrze, a mam super tłuste powieki, więc takie kremowe cienie nałożone solo raczej się na nich nie trzymają :/ Nakładam go najwięcej w zewnętrznym kąciku i rozcieram do wewnątrz i jest cacy :3

Wymiankowo wielkie!
IgnisDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 23:02   #1177
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
jakich skutków ubocznych?
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A jakie to są skutki uboczne? Stosuję ją już jakiś czas i żadnych nie widzę
poszukajcie: bimatoprost skutki uboczne
ja też nie widzę, dlatego napisałam "rzekome", ale jednak odżywka zawiera ten składnik leku i wypada o tym wspomnieć (niektórzy panikują wg mnie)
mnie nie szkodzi wcale póki co
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Przeciez napisalam wyraznie ze ubolewam nad tym ze czytniki pokazuja tym razem cene regularną. Obsluga rosmana nie jest najlepszym zrodlem informacji, a poza tym podczas takiej promocji maja mnostwo roboty na kasach i przy wykladaniu towaru. A w rosmanie niczym zaskakujacym nie bedzie ze odzywka A jest objeta promocją a odzywka B juz nie. Co jest problematyczne
masz rację
Cytat:
Napisane przez olaaa99 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Rossku i Lon4Lashes nie weszła w promocyjnej cenie. A szkoda. Ciekawe, od czego to zależy, że w każdym sklepie co innego wchodzi po promocji.
o masz, trzeba pytać jednak

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ----------

Cytat:
Polećcie mi tani czarny lakier. Moze byc male opakowanie
czarny MySecret (kwadratowe opakowanie)
krycie po 1 grubszej dobrze nałożonej warstwie, nadaje się do stempli
czarny Joko Find Your Colour matowy - idealne krycie i zaokrąglony szeroki pędzelek, ale nie wiem, czy jeszcze dostępny
Cytat:
to wbrew pozorom wcale nie jest taki uniwersalny kolor dla każdego, jest chłodny, czasem daje efekt zmęczonego oka
ogólnie nieumiejętnie użyte brązy potrafią dać spłakane, zmęczone oko i podkreślić cienie pod oczami
ja też mam ciepłą jasną karnację, dlatego nie używam go solo raczej

tusze Wibo i Lovely nie mają podniesionych cen, kupiłam
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2014-04-30 o 00:01
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 23:23   #1178
ANUSIA023
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Proponuje dwa wyjscia:
Ja go dziś też kupiłam, napaliłam się jak mi wczoraj dziewczyny proponowały go do brwi , ale nie wiem czy nie będzie za ciemny :/ teraz używałam kredki mannhatan brąz, a ten toupe nienaruszony wyglada ślicznie taki delikatny brąz jednak już ruszony ma tą szarośc, jutro rano ocenie czy mi pasuje czy nie .
ANUSIA023 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 05:54   #1179
Rotkohl
Zakorzenienie

Widziałyscie już rozpiske z Hebe ??

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
poszukajcie: bimatoprost skutki uboczne
ja też nie widzę, dlatego napisałam "rzekome", ale jednak odżywka zawiera ten składnik leku i wypada o tym wspomnieć (niektórzy panikują wg mnie)
mnie nie szkodzi wcale póki co

e to widziałam, ale szczerze to ja tam nie widziałam nic o skutkach ubocznych, tylko do czego jest stosowany, a nie np że mozesz oślepnąć

Cytat:
Napisane przez ANUSIA023 Pokaż wiadomość
Ja go dziś też kupiłam, napaliłam się jak mi wczoraj dziewczyny proponowały go do brwi , ale nie wiem czy nie będzie za ciemny :/ teraz używałam kredki mannhatan brąz, a ten toupe nienaruszony wyglada ślicznie taki delikatny brąz jednak już ruszony ma tą szarośc, jutro rano ocenie czy mi pasuje czy nie .
on moze być za szary i za fioletowy do brwi, wbrew ogólnym teoriom on naprawdę pasuje małej ilości osób.

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------
wstawiam jakby co promocja w Hebe:
-40% w dniach:
5.05 maybelline
6.05 rimmel i astor
7.05 bourjois
8.05 gosh i bell
9.05 revlon i misslyn
10-11.05 loreal
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 06:08   #1180
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

myslalam ze zrobia catrice i essence

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 06:16   #1181
charlotte89
Zakorzenienie

Nie ma tez L'oreal..
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 06:18   #1182
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

to akurat jest przeciez. ostatnie dni

Stary 2014-04-30, 06:27   #1183
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
myslalam ze zrobia catrice i essence

essence nigdy nie bylo w tej promo ja chyba na pomadki się skuszę w Hebe bo mam ten bon -10 zł, wiec chyba taniej mnie wyniosą niż w rossie ale nie jestem pewna, muszę zachaczyć o hebe i sprawdzić ceny
Stary 2014-04-30, 06:29   #1184
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

niby tak ale myslalam ze sie bardziej postaraja z uwagi na inne oferty

Stary 2014-04-30, 07:05   #1185
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Nie ma tez L'oreal..

Jest loreal 10-11.05

klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 07:38   #1186
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Hadi, ja też szukam raczej naturalnego koloru no i jakiejś fajnej pomarańczki Widziałam niezłą z Manhattanu, ale ich pomadki szału nie robią...smużą, dość szybko schodzą itd.

Color Whisper mam dwie i bardzo je lubię, ale rzeczywiście trzeba trochę się pogimnastykować, żeby był mocniejszy kolor. No i moga podkreslać suche skórki. Ale kolory mają super, na lato jak znalazł
Mnie się podobają pomarańczki a'la stare filmy, tam wszystkie kobiety miały usta w tym kolorze, czy blondynka, czy brunetka i wszystkie ładnie wyglądały... Jak laleczki. Tylko nie wiem gdzie taką dorwać

Gdy rzuci Ci się w oczy jakiś naturalny róż, to dawaj znać Fundusze mam ograniczone, z wyboru jak i z konieczności, nie poszaleję i chcę wyjść z 1-2 pomadkami I trafnymi... Marzenie ściętej głowy

Co do Color Whisper - u mnie nie są zbyt trwałe, ale co u mnie jest trwałe? Non stop coś jem, piję, dużo gadam i pomadki u mnie są pożerane Ale fakt, jest tak miła, tłusta w swojej konsystencji, że lubię ją nakładać... To też taki typ bogatego balsamu, trzeba się namachać, żeby był kolor, ale one są takie piękne i twarzowe, że nie widzi się tych wad

Cytat:
Niestety jeszcze nie. Ten kolor mi jest najtrudniej wybrać spośród wszystkich szminek które mnie interesują. Swatche na dłoni mało co mi mowią a malować się tymi testerami przecież nie będę więc zawsze miałam problem z wyborem koloru szminki ;/
Może 14 z Rimmela by Kate Moss? Wygląda całkiem fajnie.

Co do fuksji to zastanawiam się nad Color Whisper Mad For Magenta 310 i 150 Faint for Fuchsia.
Rimmel 14 by Kate Moss mam ja. Kolor wydaje się naprawdę ładny, sama maziałam nim sobie łapkę przy każdej wizycie w Rossmannie, przez kilka miechów Gdy w końcu kupiłam, to wyglądam w nim... staro. Nie wiem jak to opisać, ale to jest taki ciemny "nude" u mnie... Próbuję go jakoś okiełznać, bo szkoda szminki, no i tak ładnie pachnie... Wiem, że są osoby, którym pasuje, ale u mnie wygląda trochę dziwnie... Na dłoni był zdecydowanie jaśniejszy, beżowy, ciepły...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:01   #1187
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Mnie się podobają pomarańczki a'la stare filmy, tam wszystkie kobiety miały usta w tym kolorze, czy blondynka, czy brunetka i wszystkie ładnie wyglądały... Jak laleczki. Tylko nie wiem gdzie taką dorwać
nie wiem czy o to Ci dokładnie chodzi bo starych flimów nie oglądam, ale coś kojarze że to taka zgaszona pomarańczka, w R. nie uświadczysz, ale Golden Rose ma taka z serii velvet 05.
Stary 2014-04-30, 08:31   #1188
olaaa99
Zadomowienie

Nie no, zara mie coś strzeli! Właśnie wyszłam z Rosska, musiałam prosić o wycofanie Long4Lashes bo weszło za 79,99pln. Babeczka mówiła, że jeszcze wczoraj klientka brała z rabatem, a dziś nie zatrybilo.

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:38   #1189
wszystka
Raczkowanie

Cytat:
Nie no, zara mie coś strzeli! Właśnie wyszłam z Rosska, musiałam prosić o wycofanie Long4Lashes bo weszło za 79,99pln. Babeczka mówiła, że jeszcze wczoraj klientka brała z rabatem, a dziś nie zatrybilo.
o nieeeee, mogłam wziąć wczoraj... (
A jesteś pewna, że wzięłaś to do rzęs a nie do brwi?
wszystka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 08:42   #1190
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wszystka Pokaż wiadomość
o nieeeee, mogłam wziąć wczoraj... (
A jesteś pewna, że wzięłaś to do rzęs a nie do brwi?
Na stóweczkę wzięłam do rzęs.

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:56   #1191
Klementyna12
Zadomowienie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46238465]ale Daria Widawska ma ładną szminkę w prawie agaty taką chce[/QUOTE]

Mi się podoba błyszczyk Agaty
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 09:13   #1192
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Do rzęs? Bo u mnie tylko do rzęs wchodziła.

edit już doczytałam że tak:P

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Ja już wczoraj pierwszy raz posmarowałam, muszę zdjęcia porobić żeby mieć porównanie
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 09:40   #1193
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Niestety jeszcze nie. Ten kolor mi jest najtrudniej wybrać spośród wszystkich szminek które mnie interesują. Swatche na dłoni mało co mi mowią a malować się tymi testerami przecież nie będę więc zawsze miałam problem z wyborem koloru szminki ;/
Może 14 z Rimmela by Kate Moss? Wygląda całkiem fajnie.

Co do fuksji to zastanawiam się nad Color Whisper Mad For Magenta 310 i 150 Faint for Fuchsia.
Mam kolory Coral Ambition oraz właśnie Faint for fuchsia Obie są super i u mnie ta pierwsza wygląda jak taki delikatny, bardzo jasny koral - dla mnie to taki zastępca nudziaków, bo w nude wyglądam jakbym była chora Natomiast fuksja lepiej trzyma się na ustach, więc tutaj wygrywa.

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
No super trwała to ona nie jest Ale tragedii też nie ma, generalnie ciężko mi określić jak długo bo jest tak przyjemna na ustach, że lubię ją ponownie nakładać

Do mojej Oh La Lilac i Lust for Blush teraz dołączy Petal Rebel
Petal Rabel też mi się podoba

Cytat:
Napisane przez IgnisDivine Pokaż wiadomość
Ja polecam szminki rimmel moisture renew w nowym, fioletowym opakowaniu. Mają piękne kolory, nieźle się trzymają, w ogóle nie wysuszają...Radzę tylko niuchnąć przed zakupem, bo trochę dają babciną pomadką :x

A ja pomadki testuję tak, że jak już sobie upatrzę kolor to ją wykręcam na maksa i zeskrobuję odrobinę paznokciem z miejsca, gdzie nie maziane
Dobry pomysł z tym testowaniem Ja zawsze na ręce sobie maziam, a potem jestem cała brudna. a jeszcze jak są jakieś trwałe, to mogę mieć nawet dwa dni mimo mycia

Co do tej pomadki z Rimmela, to ja kupiłam tą w kolorze Ginger coś tam dla mamy i średnio jest z niej zadowolona. Mówi, ze ta pomadka zastyga na ustach i tworzy taką skorupkę jakby, że trochę wysusza, ale kolor boskiii

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2014-04-30 o 09:42
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 15:26   #1194
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Przez te promocje uzbierałam niezłą kolekcje kosmetyków kolorowych do oczu i bardzo mi sie to podoba w koncu zaczęlam sie malować jak czlowiek
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 16:53   #1195
saintfreak
Raczkowanie

Dorwałam Long4Lashes, eyeliner Bourjois, tusz Lovely żółty dla siebie i koleżanki, lakier Wibo WOW glamour sand w CND dla niej i parę zwykłych rzeczy Mam nadzieję, że eyeliner niemacany. Prosiłam o egzemplarz z szuflady, ale pani ekspedientka powiedziała, że dopiero co dzisiaj dokładała i powinno być okej. Zirytowałam się w sumie, bo wg KWC powinien regularnie kosztować ok. 45zł, a dziś cena przed promocją wynosiła 57zł!
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:00   #1196
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saintfreak Pokaż wiadomość
Dorwałam Long4Lashes, eyeliner Bourjois, tusz Lovely żółty dla siebie i koleżanki, lakier Wibo WOW glamour sand w CND dla niej i parę zwykłych rzeczy Mam nadzieję, że eyeliner niemacany. Prosiłam o egzemplarz z szuflady, ale pani ekspedientka powiedziała, że dopiero co dzisiaj dokładała i powinno być okej. Zirytowałam się w sumie, bo wg KWC powinien regularnie kosztować ok. 45zł, a dziś cena przed promocją wynosiła 57zł!
cenami na kwc nie ma sensu sie sugerowac wiele produktow ma teraz ceny 2 razy wyższe, bo wraz ze zdobywaniem popularnosci ceny szły w górę
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:27   #1197
saintfreak
Raczkowanie

To fakt, ale wiadomo z kolei, jak jest z rossnetem - wiecznie brakuje jakiegoś produktu w bazie, zostają orientacyjne ceny z KWC i innych serwisów Mam nadzieję, że ten Bourjois jest tego wart, bo nawet w promocji kosztuje tyle, co mój dotychczasowy Astor Stimulong normalnie.
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 17:29   #1198
my_vampiree
Rozeznanie

Dziewczyny, ja już jestem myślami przy szminkach i chcę kupić jedną, może dwie z mojej wish listy. Obecnie wygląda ona tak :
*Revlon matowa
*Revlon superlustrous
*Max Factor colour elixir
*Astor soft sensation
*Astor VIP Heidi Klum
*Rimmel Moisture Renew
Co do kolorów to jeszcze się waham. Czy któreś z was mają doświadczenie z nimi? Która z nich jest najtrwalsza, najlepsza? Poczytałam opinie na KWC, ale nie dają mi one dużo jeśli chcę porównać.
Stary 2014-04-30, 17:32   #1199
iamxshi
Zadomowienie

Ja na pewno wezmę Bourjois RE Velvet, ta boska czerwień musi być moja
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:17   #1200
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Gdy rzuci Ci się w oczy jakiś naturalny róż, to dawaj znać Fundusze mam ograniczone, z wyboru jak i z konieczności, nie poszaleję i chcę wyjść z 1-2 pomadkami I trafnymi... Marzenie ściętej głowy

Co do Color Whisper - u mnie nie są zbyt trwałe, ale co u mnie jest trwałe? Non stop coś jem, piję, dużo gadam i pomadki u mnie są pożerane Ale fakt, jest tak miła, tłusta w swojej konsystencji, że lubię ją nakładać... To też taki typ bogatego balsamu, trzeba się namachać, żeby był kolor, ale one są takie piękne i twarzowe, że nie widzi się tych wad

Rimmel 14 by Kate Moss mam ja. Kolor wydaje się naprawdę ładny, sama maziałam nim sobie łapkę przy każdej wizycie w Rossmannie, przez kilka miechów Gdy w końcu kupiłam, to wyglądam w nim... staro. Nie wiem jak to opisać, ale to jest taki ciemny "nude" u mnie... Próbuję go jakoś okiełznać, bo szkoda szminki, no i tak ładnie pachnie... Wiem, że są osoby, którym pasuje, ale u mnie wygląda trochę dziwnie... Na dłoni był zdecydowanie jaśniejszy, beżowy, ciepły...
To w takim razie 14 odpada na bank.

Co do naturalnych róży to wydaje mi się ze 37 bourjois jest w porządku. Tylko że on jest niby bardzo jasny ale po aplikacji jest ciutkę ciemniejszy. Polecam jeśli jestes blada blondynką

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez my_vampiree Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już jestem myślami przy szminkach i chcę kupić jedną, może dwie z mojej wish listy. Obecnie wygląda ona tak :
*Revlon matowa
*Revlon superlustrous
*Max Factor colour elixir
*Astor soft sensation
*Astor VIP Heidi Klum
*Rimmel Moisture Renew
Co do kolorów to jeszcze się waham. Czy któreś z was mają doświadczenie z nimi? Która z nich jest najtrwalsza, najlepsza? Poczytałam opinie na KWC, ale nie dają mi one dużo jeśli chcę porównać.
Rimmel Moisture Renew ponoć nie wysusza ust. Też się na ta łaszę

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Widziałyscie już rozpiske z Hebe ??

e to widziałam, ale szczerze to ja tam nie widziałam nic o skutkach ubocznych, tylko do czego jest stosowany, a nie np że mozesz oślepnąć

on moze być za szary i za fioletowy do brwi, wbrew ogólnym teoriom on naprawdę pasuje małej ilości osób.

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------
wstawiam jakby co promocja w Hebe:
-40% w dniach:
5.05 maybelline
6.05 rimmel i astor
7.05 bourjois
8.05 gosh i bell
9.05 revlon i misslyn
10-11.05 loreal
Cenowo Hebe jest podobne do Rossmana czy tańsze?
Cytat:
Napisane przez ANUSIA023 Pokaż wiadomość
Znalazlam na ten Taupe sposób! Wzmocniłam kolorek na powiece i dodałam do makijażu turkusową kredkę. Efekt jest taki że bardzo podkreśla moje piwne oczy. Jeśli zaaplikuję małą ilość tego kolorku na powiekę to niestety kolor jest niemal identyczny z cieniami. Stwierdzam też że do brwi sie nada ale co mi po tym skoro mam eyebrow kit z catrice. Świetnie mi służy a jeszcze go sporo

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Przez te promocje uzbierałam niezłą kolekcje kosmetyków kolorowych do oczu i bardzo mi sie to podoba w koncu zaczęlam sie malować jak czlowiek
Właśnie tak samo u mnie. Z 22 nowe kosmetyki. Ale muszę przyznać, że moje zapasy się kończyły i chciałam coś zmienić w makijażu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości