|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
Proponuje dwa wyjscia: - uzywaj go jako bazy pod inne cienie (lepsza trwalosci i moze podbije Ci kolor cieni) - wypełniaj nim brwi lub zageszczaj linie rzes.
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
ale Daria Widawska ma ładną szminkę w prawie agaty
taką chce
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę zaskoczona jestem bo miałam w podobnym kolorze kredkę. Możliwe że inne tony albo po prostu jeszcze jutro z rana spojrzę bo w sztucznym świetle to być może to tak źle wygląda. Co prawda naturalny kolor jak dla mnie ale niestety kolor sińców
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moisture Renew polecam As You Want Victoria, jeśli nie boisz się odważnych kolorów Chociaż jeśli masz miedziany blond na to może się okazać, że nie będzie Ci pasować Ale polecam też Notting Hill Nude... TO jest ciepły, bezowy nude, piękny i delikatny ![]() Lust for blush to taki pudrowy róż zmieszany z beżem....Moim zdaniem bardzo uniwersalny Mnie tez ten colour Tatoo w kolorze permanent taupe nie odpowiadał... Byłam do niego za blada a on był dla mnie za chłodny :< Walczyłam o ten związek, próbowałam używac do brwi (za chlodny!), jako baza pod inne cienie ( mam tłuste powieki, więc mi spływał :<). Finalnie oddałam go koleżance, która ma oliwkową, ciemniejszą karnację i zielone oczy i u niej ten cień nałożony solo na powiekę, wygląda jakby miała bardzo misterny makijaż zrobiony przynajmniej trzema cieniami. A ja wyglądałam, jak mała, bezdomna narkomaneczka ...
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W trakcie promocji w Rossie dokładają towar? Czy On And Bronze też daje Ci taki efekt ciekawego makijażu podobnie jak Taupe u Twojej koleżanki? Maybelline Whisper na pewno będzie moje ! Rimmel też. Sprawdzę kolorki które poleciłaś. Dziękuje ślicznie. Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-04-29 o 22:15 |
|
|
|
|
#1176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam On and on bronze i moim zdaniem jest o niebo lepszy niż taupe. Ma przyjemniejszą konsystencję, nie tworzy placków (a taupe mi robił =.=') lepiej się utrzymuje i przez to, że jest perłowy nie widać, że troszkę zbiera się w zmarszczkach powieki. Używam go solo bardzo często i sprawdza się naprawdę dobrze, a mam super tłuste powieki, więc takie kremowe cienie nałożone solo raczej się na nich nie trzymają :/ Nakładam go najwięcej w zewnętrznym kąciku i rozcieram do wewnątrz i jest cacy :3 |
|
|
|
|
#1177 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie widzę, dlatego napisałam "rzekome", ale jednak odżywka zawiera ten składnik leku i wypada o tym wspomnieć (niektórzy panikują wg mnie) mnie nie szkodzi wcale póki co Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- czarny MySecret (kwadratowe opakowanie) krycie po 1 grubszej dobrze nałożonej warstwie, nadaje się do stempli czarny Joko Find Your Colour matowy - idealne krycie i zaokrąglony szeroki pędzelek, ale nie wiem, czy jeszcze dostępny Cytat:
ogólnie nieumiejętnie użyte brązy potrafią dać spłakane, zmęczone oko i podkreślić cienie pod oczami ja też mam ciepłą jasną karnację, dlatego nie używam go solo raczej tusze Wibo i Lovely nie mają podniesionych cen, kupiłam
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-04-30 o 01:01 |
||||
|
|
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
Ja go dziś też kupiłam, napaliłam się jak mi wczoraj dziewczyny proponowały go do brwi , ale nie wiem czy nie będzie za ciemny :/ teraz używałam kredki mannhatan brąz, a ten toupe nienaruszony wyglada ślicznie taki delikatny brąz jednak już ruszony ma tą szarośc, jutro rano ocenie czy mi pasuje czy nie .
|
|
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widziałyscie już rozpiske z Hebe
??Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- wstawiam jakby co promocja w Hebe: -40% w dniach: 5.05 maybelline 6.05 rimmel i astor 7.05 bourjois 8.05 gosh i bell 9.05 revlon i misslyn 10-11.05 loreal |
||
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
myslalam ze zrobia catrice i essence
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tez L'oreal..
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
to akurat jest przeciez. ostatnie dni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak ale myslalam ze sie bardziej postaraja z uwagi na inne oferty
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1186 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdy rzuci Ci się w oczy jakiś naturalny róż, to dawaj znać Fundusze mam ograniczone, z wyboru jak i z konieczności, nie poszaleję i chcę wyjść z 1-2 pomadkami I trafnymi... Marzenie ściętej głowyCo do Color Whisper - u mnie nie są zbyt trwałe, ale co u mnie jest trwałe? Non stop coś jem, piję, dużo gadam i pomadki u mnie są pożerane Ale fakt, jest tak miła, tłusta w swojej konsystencji, że lubię ją nakładać... To też taki typ bogatego balsamu, trzeba się namachać, żeby był kolor, ale one są takie piękne i twarzowe, że nie widzi się tych wad![]() Cytat:
Gdy w końcu kupiłam, to wyglądam w nim... staro. Nie wiem jak to opisać, ale to jest taki ciemny "nude" u mnie... Próbuję go jakoś okiełznać, bo szkoda szminki, no i tak ładnie pachnie... Wiem, że są osoby, którym pasuje, ale u mnie wygląda trochę dziwnie... Na dłoni był zdecydowanie jaśniejszy, beżowy, ciepły...
|
||
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
Nie no, zara mie coś strzeli!
Właśnie wyszłam z Rosska, musiałam prosić o wycofanie Long4Lashes bo weszło za 79,99pln. Babeczka mówiła, że jeszcze wczoraj klientka brała z rabatem, a dziś nie zatrybilo.
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(A jesteś pewna, że wzięłaś to do rzęs a nie do brwi? |
|
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Na stóweczkę wzięłam do rzęs.
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46238465]ale Daria Widawska ma ładną szminkę w prawie agaty
taką chce[/QUOTE]Mi się podoba błyszczyk Agaty
|
|
|
|
#1192 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
edit już doczytałam że tak:P ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Ja już wczoraj pierwszy raz posmarowałam, muszę zdjęcia porobić żeby mieć porównanie
|
|
|
|
|
#1193 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Obie są super i u mnie ta pierwsza wygląda jak taki delikatny, bardzo jasny koral - dla mnie to taki zastępca nudziaków, bo w nude wyglądam jakbym była chora Natomiast fuksja lepiej trzyma się na ustach, więc tutaj wygrywa. Cytat:
Cytat:
Ja zawsze na ręce sobie maziam, a potem jestem cała brudna. a jeszcze jak są jakieś trwałe, to mogę mieć nawet dwa dni mimo myciaCo do tej pomadki z Rimmela, to ja kupiłam tą w kolorze Ginger coś tam dla mamy i średnio jest z niej zadowolona. Mówi, ze ta pomadka zastyga na ustach i tworzy taką skorupkę jakby, że trochę wysusza, ale kolor
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-04-30 o 10:42 |
|||
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Przez te promocje uzbierałam niezłą kolekcje kosmetyków kolorowych do oczu i bardzo mi sie to podoba
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
Dorwałam Long4Lashes, eyeliner Bourjois, tusz Lovely żółty dla siebie i koleżanki, lakier Wibo WOW glamour sand w CND dla niej i parę zwykłych rzeczy
Mam nadzieję, że eyeliner niemacany. Prosiłam o egzemplarz z szuflady, ale pani ekspedientka powiedziała, że dopiero co dzisiaj dokładała i powinno być okej. Zirytowałam się w sumie, bo wg KWC powinien regularnie kosztować ok. 45zł, a dziś cena przed promocją wynosiła 57zł!
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
To fakt, ale wiadomo z kolei, jak jest z rossnetem - wiecznie brakuje jakiegoś produktu w bazie, zostają orientacyjne ceny z KWC i innych serwisów
Mam nadzieję, że ten Bourjois jest tego wart, bo nawet w promocji kosztuje tyle, co mój dotychczasowy Astor Stimulong normalnie.
|
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja już jestem myślami przy szminkach i chcę kupić jedną, może dwie z mojej wish listy. Obecnie wygląda ona tak :
*Revlon matowa *Revlon superlustrous *Max Factor colour elixir *Astor soft sensation *Astor VIP Heidi Klum *Rimmel Moisture Renew Co do kolorów to jeszcze się waham. Czy któreś z was mają doświadczenie z nimi? Która z nich jest najtrwalsza, najlepsza? Poczytałam opinie na KWC, ale nie dają mi one dużo jeśli chcę porównać.
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Ja na pewno wezmę Bourjois RE Velvet, ta boska czerwień musi być moja
|
|
|
|
#1200 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do naturalnych róży to wydaje mi się ze 37 bourjois jest w porządku. Tylko że on jest niby bardzo jasny ale po aplikacji jest ciutkę ciemniejszy. Polecam jeśli jestes blada blondynką ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Właśnie tak samo u mnie. Z 22 nowe kosmetyki. Ale muszę przyznać, że moje zapasy się kończyły i chciałam coś zmienić w makijażu. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

taką chce
Trochę zaskoczona jestem bo miałam w podobnym kolorze kredkę. Możliwe że inne tony albo po prostu jeszcze jutro z rana spojrzę bo w sztucznym świetle to być może to tak źle wygląda. Co prawda naturalny kolor jak dla mnie ale niestety kolor sińców
Ale polecam też Notting Hill Nude... TO jest ciepły, bezowy nude, piękny i delikatny 
Stosuję ją już jakiś czas i żadnych nie widzę 

Fundusze mam ograniczone, z wyboru jak i z konieczności, nie poszaleję i chcę wyjść z 1-2 pomadkami