|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
BAN stały
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Say , Agunineczka, Justynkie i Blondi - dziękuję za spotkanie, było mega!
![]() Lusiija weź z brylantami, bo cyrkonie robią się brzydkie! active dokładnie, poproś o foty jak teraz wyglądają Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-29 o 21:19 |
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Dziewczyny pamiętacie może jak się nazywał ten szampan z biedronki ? Chyba ysia go wstawiała ?
Albo macie jakiś polecany ? Nie mamy jeszcze szampana
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za pomoc z obraczkami. Sama nie wiem. Zobaczę co powie teściowa ale raczej wybiorę brylanty. Wyobraźcie sobie ze mam palec 7! Facet mało nie padł że śmiechu ja mi dawał przymiarki od 11. A zastanawiam się na którym palcu będziecie nosić zaręczynowe? Ja go mam na środkowy u mnie zawsze tak się w rodzinie nosiło. Hmm
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
ilussia, bazy nie, nigdy nie przyszło mi to do głowy. Nie mam zwyczaju podglądać się często w ciągu dnia w lustrze, wieczorem spojrzałam na buźkę - masakryczny wygląd. zmyłam wszystko czym prędzej. Po 4 godzinach:/
Dzięki ![]() czekooczekolada, pokażesz coś? Może to przekona TŻ, że posiadanie kilku ładnych niezwykłych w swojej zwykłości jest miłe ![]() Zaproszeni w zał. Jesteśmy zadowoleni, że są na czas. Ogólnie, są PRAWIE takie jak chcieliśmy. Takie też są w porządku, ale jednak. 1) czcionka na froncie nie została zmieniona z wcześniejszej wersji projektu, 2) puste zaproszenia prosiliśmy o drukowanie bez zdania o potwierdzeniu i naszych telefonów, a oczywiście są. Teraz wszystkim sąsiadom i osobom, którym mieliśmy wręczyć zaproszenia właściwie przed ślubem, musimy dostarczyć w majówkę Może to i lepiej.Odlepiły się kamyczki od dwóch zaproszeń. TŻ poszedł po kropelkę i niestety pierwsze naprawiane zaproszenie zostanie naszą pamiatką Szkoda, że nie mam kaligraficznego pisma. Telefon mi się rozdzwonił trochę. Babcia pytała o datę i miejsce ślubu, bo wujek zza granicy dzwonił do niej i pytał To nic, że ich córka zjechała już do Polski, ma do mnie nr telefonu i mimo tego, że bawiłyśmy się w piaskownicy, nie odezwała się do mnie aż do dziś Odzywałam się do niej, ale bez odzewu.Jutro zaczniemy rozdawać ![]() Pytanie: czy jeśli mamy wysłać 7 zaproszeń do jednego domu, to wysyłać je oddzielnie? Jak włożę je (każde w swojej kopercie) do większej koperty i zrobimy taki większy list, to chyba nie będzie źle? |
|
|
|
#1325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 102 dni.
|
|
#1326 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Serdeczne gratulacje, cieszę się, że wszystko się idealnie udało.
![]() Cytat:
Atmosfera musiała być super. Gratulacje. ![]() Cytat:
No i miło byłoby nie musieć używać tuszu, żeby własnie nie było zagrożenie pandy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
Bielsko trochę dalej, ale też mogę podjechać.
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
emdzik, nazwy nie pamiętam, ale różowy jest tylko jeden
Wzięliśmy DoratoLusiija, zaręczynowy będę nosiła na palcu drugiej ręki, pasuje mi na środkowy
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wysłala w jednej kopercie dużej, 7 zwyklyklych kopert No sorry, znaczki teraz są drogie ja no kartki świateczne tak wysyła bo mam w jednym domu trzy rodziny ![]() dziewczyny zainteresowane spotkaniem PM ze Ślaska i okolic prosze o wiadomość prywatną, nie zaśmiecajmy wątku Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-29 o 21:40 |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
W sumie do Katowic nie mam daleko. Z godzinę pociągiem ale wolałabym jednak Bb. W sumie nie wiem czy mnie taka nieogarnieta by mój M puścił sama xD hahaha
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 102 dni.
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostaliśmy pierwszą odmowę... Aż się popłakałam, chyba pierwsza najgorsza, później już będę podchodzić do tego obojętnie. Na szczęście ta rodzina obiecała, że przyjdzie pod kościół specjalnie dla nas Jak dobrze pójdzie 2-3 maja rozdamy 10 zaproszeń, zostaną nam sami znajomi do proszenia, takie do wysłania i księża do zaproszenia ![]() Ysia ależ się uśmiałam z Waszej relacji! Masz talent, pisz dalej dziewczyno!!!
|
|
|
#1332 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też powiedział, że chętnie się wybierze do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy ![]() Cytat:
nie wiedziałam, że Ty jesteś po szkole oficerskiej, nie wyglądasz jak zobaczyłam rzęsy Twoje to już się na 300% przekonałam, że muszę takie mieć ![]() Cytat:
![]() Kaigara ale fajne uwagi dałaś np. o tym welonie, zawsze przeczuwałam, że krótszy będzie wygodniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na żywo przymierzysz, pochodzisz na pewno będziesz zadowolona, mi te buty naprawdę się baaardzo podobają! ja powiem Ci, że już się nie przejmuję wygodami - przede wszystkim mają być wygodne żebyśmy tak jak ysia wytrwały całą noc! ![]() zresztą tych butów to i tak ledwo co widać! co do welonu to lipa, ale może uda Ci się umówić na spotkanie z panią, która pomagała Ci przy wyborze sukni? activelifestyle te buty zapowaidają się super! tylko tak jak pisze Lg_ago poproś o fotki po ślubie bo buty często są podniszczone, podeptane czy przybrudzone ...
|
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma co płakać najwyżej doprosisz więcej koleżanek ![]() Ja cały czas noszę na lewej. W ogóle nie umiem na innych palcach niż środkowych xD Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 102 dni.
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co pamiętam to Lg pisała że przyszły i były przyciasne
![]() Cude b. fajne zaproszenia! ![]() Zrobiłabym tak jak piszesz - każde w osobnej kopercie, a potem wszystkie w 1 dużą
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1336 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo dobry.Cytat:
No i bardzo ładne zaproszenia! Cytat:
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-04-29 o 21:56 |
|||
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie zaproszen to wlasnie sie nad tym samym zastanawialam.. mam 5 kopert do jednego domu i nawet juz kupilam wieksza koperte babelkowa zeby wsadzic je wszystkie i wyslac, ale zaczely sie komentarze ze potem powiedzą, że wszystko najtanszym kosztem, zeby nie tracic kasy.. i chyba wysle oddzielnie.. ale tez glupie gadanie, najtanszym kosztem, a niech sobie pomysla ile za wesele samo wyjdzie
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio, Blondi, Justynkie, Agu - świetnie się bawiłam w Waszym towarzystwie, musimy powtórzyć!
a jeśli chodzi o relację z trójmiejskiego spotkania - co tu dużo mówić, było ekstra!
|
#1341 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On również jest zapalonym motocyklistom, nawet mnie kupił strój na motocykl ![]() Cytat:
tylko wcześniej poprosiłabym o przesłanie zdjęć jak wyglądają obecnie. Może się okazać, że białe one były przed ślubem a teraz są brudne i nie da się ich wyprać. W takiej sytuacji nie zdecydowałabym sięButy w załączeniu, tylko moje są białe. Zdjęcia moich dodam jutro - muszę zrobić zdjęcia. Cytat:
niecierpliwie czekam na zdjęcia
|
|||
|
|
|
#1342 | |
|
Zadomowienie
|
Przebiję Cię, ja też byłam w Rossmannie i pani mi powiedziała, ze takiej odżywki w ogóle nie mają w sprzedaży
i powiedziała, ze u nas nigdy jej nie było, pierwszy raz o niej słyszy![]() Cytat:
![]() Zielenieję z zazdrości!!!!!
|
|
#1343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-04-29 o 22:35 |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lusiija - teraz noszę zaręczynowy na serdecznym u prawej ręki Zrobił się teraz za duży, więc później albo będę nosiła z obrączką razem, albo go zmniejszę i przełożę na serdeczny palec lewej ręki Istnieje jeszcze opcja noszenia go właśnie na środkowym palcu, obok obrączki ![]() cude - bardzo ładne zaproszenia ja bym wysłała tak jak mówisz: w osobnych kopertach i potem wrzuciła do jednej większej Już poprosiłam o zdjęcie butów z obecnym wyglądem także na razie czekam jak będą ok to biorę
|
|
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Świetne buty
|
||
|
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
dziewcyzny mam nietypowy problem
mamy taką pare zaproszona na wesele od strony pana mldoego-kłócącą sie caly czas! raz sa razem raz nie, w koncu moj TŻ sie wku*wil i chce mu dac zaproszneie z os tow i tamten sie ucieszyl, ale sie okazalo ze sie znowu zeszli. w miedzy czasie zdazyli sie zejsc i rozejsc juz 2 razy. i TŻ nie rusyzl palcem z wydruk imiennego zaproszenia. i dobrze. hmmm do tego nie weim czy wypada czy nie wypada powiedziec im przy osobistym zaproszeniu ze prosimy ich o zgodę na naszym weselu zeby nie bylo klotni czy mzoe liczyc na to ze zachowaja sie kulturalnie i sie nie pokloca? ich klotnie to nie sa zwykle klotnie, oni sie napie*dalaja! jak na go uderzy to on ja zlapie, wyszarpie i odepchnie. piesci i wyzwiska leca ostre, ostatnio ona mu porysowala auto a on jej wygial szprychy w rowerze :O ale to jeszcze nic, to jest zwiazek toksyczny i bez siebie zyc nie moga a razem sie zabijaja, nie mnie to oceniac w bo mam to gdzies. ale to bardzo bliski kolega TŻeta. nie weim jak mam sie zachowac. a wiem, ze oni obydwoje mysla juz po fakcie jak cos zrobia,na urodzinach kolezanki on ze zlosci zniszczyl jakas doniczke w domu u niej. kurde ciezka sprawa ![]() nie chce takich 'niespodzianek' na weselu...
|
#1347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!!! Więc broń boże nic nie mów:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Później odmowy już na luzie przyjmowałam ![]() Cytat:
Ostatnio nawet przyznał, że ładne mamy zdjęcia ![]() Zaproszenia macie b. ładne Wysyłałam dokładnie tak jak opisałaś - zaproszenia w spersonalizowanych kopertach wkładałam do jednej większej bąbelkowej i wysyłałam w świat ![]() Lusija pierścionek zaręczynowy będę nosiła na lewej ręce. |
||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze lepiej jakby sie akurat wtedy rozstali i on przyszedl sam bo po % to nie trudno o kłótnie, a jak oni mają taki gorący temperament to moze byc trudno ich ujarzmić |
|
|
|
|
#1350 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że zostaniesz z nami aż do swojego drugiego ślubu i ten nam też zrelacjonujesz Cytat:
super relacja jak was czytam to nie mogę się już doczekać 15 września ![]() Popieram ![]() Pysia co do spinek to bardzo fajne ale jak mogę doradzić tu też jest duży wybór my znaleźliśmy tu cuda
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014
Może to i lepiej.
Szkoda, że nie mam kaligraficznego pisma.
Odzywałam się do niej, ale bez odzewu.
Atmosfera musiała być super.
sporo moich koleżanek właśnie nie nosi ich razem, ale pewnie jak komu wygodnie 

Aż się popłakałam, chyba pierwsza najgorsza, później już będę podchodzić do tego obojętnie. Na szczęście ta rodzina obiecała, że przyjdzie pod kościół specjalnie dla nas 

Cały czas nie jestem przekonana do tych z La Body. Przeszłam dziś całe miasto i wszystkie, dosłownie wszystkie buty na obcasie kończą się na 40 !! Nie było żadnego 41. Ja nie wiem jak oni to produkują.
nie ma co płakać 
jak będą ok to biorę