Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-02, 23:30   #1771
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Nie wymagasz za dużo Widać niektórzy tak mają. U mnie też tak było, daliśmy, odłożyli i dopiero jak zapytałam czemu nie otworzyli to wzięli się za otwieranie
A co do zainteresowania ślubem, to koleżanki z mojej mamy pracy bardziej się interesują ślubem i weselem, pytają o sukienkę, o przygotowania niż rodzina

Tż dzisiaj z przerażeniem stwierdził, że został ciut ponad miesiąc I o dziwo nie mówi, że jeszcze zostało sporo czasu i nawet zaczął słuchać mojego marudzenia na wszelkie tematy ślubne Bo wcześniej było, że jest jeszcze czas, pogadamy później
Masz racje. u mnie w pracy kobitki się ciągle pytają co tam załatwione, jak bedzie to, a jak tamto itp . A tutaj nic.. Tym bardziej, że z ta rodziną TŻ widuje się max 2 razy do roku wiec liczyłam na coś wiecej niż "ojeeej dziękujemy"

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej

Do slubu 18,5 godziny

Leze w wannie i sie relaksuje w ogole sie nie stresuje, wrecz przeciwnie

Bylismy u spowiedzi rano, potem uzgodnic z ksiedzem szczegoly, usmialismy sie az mnie policzki bolaly potem pazurki-mam hybrydy mleczny roz i po kilka krysztalkow na serdecznym, wskazujacym i kciuku

Potem zawiezlismy z rodzicami wszystko na sale, stoly juz byly ustawione, poukladalismy winietki
Niesamowite uczucie

Zrobilismy probe tanca na sali i lekko spanikowalam na temat butow-szybka decyzja w razie W-kupuje drugie!! skoczylam na spontanie po te co ma Opium z Gino Rossi! zakup zrobilam w 2 min

Ciagle ktos do mnie dzwoni, pisze, ze sie nie moze doczekac jutra
Tak, to juz jutroooo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ALe będzie pięknie

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:54   #1772
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Gratuluje wszystkim rozdanych zaproszen i zazdroszcze tych fajnych reakcji znajomych i rodzin!

W kwestii zwierzakow - w domu rodzinnym mialam kota, ktory nadal mieszka pietro nizej od nas ale TZ go nie lubi, inaczej bym go do nas wziela ;p marzy mi sie psiak, ale rozsadek zakazuje, ech... za to zawsze mialam slabosc ogromną do jezy! Strasnie fajnie hodowac takiego, a czuc jakas wiez, relacje?

Madzixx! Cudnie, paznokicie brzmią idealnie, juz nie moge sie doczekac fot z Twojego slubu! Skoro za 5 min polnoc to już teraz zycze Ci samych cudownosci i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!

Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:03   #1773
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

dziewczyny patrzcie, jaka piękna sukienka ... gdybym miała wolne 500zł i nie miała sukienki na poprawiny, to chyba brałabym w ciemno poza tym nawet na suknię ślubną by się nadała http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1399054827991
MOja swiadkowa ja mierzyla teraz w Barcelonie, ale nie lezala za dobrze.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Piękna a czy Opium nie miala takiej na sesji narzeczeńskiej?

moja jest odcinana pod biustem i w bardziej morelowym idcieniu
Cytat:
Hej

Do slubu 18,5 godziny

Bylismy u spowiedzi rano, potem uzgodnic z ksiedzem szczegoly, usmialismy sie az mnie policzki bolaly potem pazurki-mam hybrydy mleczny roz i po kilka krysztalkow na serdecznym, wskazujacym i kciuku

Potem zawiezlismy z rodzicami wszystko na sale, stoly juz byly ustawione, poukladalismy winietki
Niesamowite uczucie

Zrobilismy probe tanca na sali i lekko spanikowalam na temat butow-szybka decyzja w razie W-kupuje drugie!! skoczylam na spontanie po te co ma Opium z Gino Rossi! zakup zrobilam w 2 min

Tak, to juz jutroooo

gratuluje butów I sciskam kciuki za jutro!!!!!

Ja nie cierpie kotow
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:04   #1774
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Jak sA jedzenie jak? I muzyka?

ED. Doczatałam
Gorące dania bardzo nam smakowały (z wyjątkiem pieczonego kurczaka - dziwny posmak mial), porcje były duże i oprócz zupy grzybowej nie zjadłam ani jednej calej porcji, więcej niż połowę zostawiałam na talerzu przystawki na stole pozostały prawie nietknięte, poszedł tylko cały tatar Tort niezbyt mi smakował, nie był slodki ale był jakiś taki nijaki
Co do zespołu: dziewczyna miała bardzo fajny głos, nie fałszowała, świetnie zaśpiewała I will always love you, natomiast generalnie ich aranżacje niezbyt mi się podobały bo były wolniejsze od oryginałów

Młodzi nie popisali się winami bo był tylko 1 rodzaj - czerwone wytrawne, koleżanka nalała sobie kieliszek ale nawet go nie dokończyła. Były też jakieś nalewki, smakowe wódki ale nie cieszyly się dużym powodzeniem.

Poza tym obejrzałam sobie dokładnie kościół na mszy ślubnej. Były tylko bukiety przy ołtarzu więc doszłam do wniosku że trzeba zrobić dekoracje. Myślałam o kwiatowych kulach i puszczonym tiulu, potrzebuję 16 szt na co drugą ławkę.

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Lemon_Drop to musiał być bardzo ekscytujący dzień najlepsze to te hity
Ufff dobrze że ja mam prostokątne stoły hehe
Gratulacje rozdania pierwszych zaproszeń i fajnie że tak miło reagują znajomi że będą choćby nie wiadomo co się działo To w czerwcu znowu balujecie ale będzie mieć "porównanie" i kolejne "złote wskazówki"
Mam nadzieję że reakcje na zaproszenia będą takie jak wczoraj
Bardzo się cieszę na to wesele czerwcowe, będzie trochę nietypowe bo ślub będzie w obrządku grekokatolickim, a wesele będzie mocno między narodowe Muszę poćwiczyć angielski coby wstydu nie było yuNie będzie to typowo polskie wesele bo PM jest Ukrainką mieszkającą w Pl ok 3-4 lata, Młody co prawda jest polakiem ale większość życia spędził we Fr

Atomoowka mam nadzieję że hotel odda wam kasę bo to wcale niemała kwota...

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
My dziś rozdaliśmy kilka zaproszeń, w tym 2 dla znajomych. Jeden kolega TŻ kompletnie się tego nie spodziewał i nie wiecie nawet jaką mega radość mu to sprawiło. Wiadomo, rodzina się cieszy i takie tam, ale po znajomych to dopiero widać radochę
Wiem co czujesz, miałam wczoraj tak samo

Czeko masz za☠☠☠istego kota! : podrap go za uszkiem ode mnie Zdjecie z młodości jest mega - jak z reklamy

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Piękna a czy Opium nie miala takiej na sesji narzeczeńskiej?
Podobną ale to nie ta, i chyba też była z mango

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Windą do nieba -
Hmm to ciekawe odnośnie prostokątnych stołów, myślałam że może własnie przy okrągłych lepsza integracja. Muszę sobie to przemyśleć. :P

Pokażę Wam mojego zwierzaka.
Już wiadomo skąd nick

Jeśli masz wybór to przemyśl to jeszcze... przy okrągłych byłam w stanie rozmawiać z max 3 osobami które siedziały obok, z tymi dalej i na przeciwko w ogóle.

Kasiulenkowo to jutro zmiana kodu! Gratki!

Mimi mam nadzieję że z kolejnymi zaproszeniami będzie lepiej pewnie goście spodziewali się zaproszenia, znają datę więc nie było fajerwerków, ale wierzę że ci przykro, mi też by było

Madzia ale szczęscie od ciebie bije! będzie cudownie, zobaczysz!
Relaksuj się teraz i zbieraj sily na jutro
Stary 2014-05-03, 00:05   #1775
Atomoowka
Wtajemniczenie

[QUOTE=czekooczekolada;462 77145]Atomoowka nie żartuję, on jest "gościem" w domu spłodził już tyle potomstwa że normalny człowiek by sie z alimentów nie wypłacił. wszystkie laski w okolicy jego jakiś seksomaniak z niego jest taki

/QUOTE]

Oj niepotrzebnie pytałam, teraz się tylko zdenerwowałam.
Nie myślałam i kastracji kocura?
Po co mnożyć bezdomne zwierzęta? Tyle biednych,małych kociąt czeka na domy a tu radośnie produkują się nowe.
Pomyśl nad kastracją, pomyśl o tych małych kotach które być może zginą z głodu, zostaną zabite przez " uczynnych" ludzi, przejedzie je samochód, lub zdechną w męczarniach z zarobaczenia.

Cytat:
Hej

Do slubu 18,5 godziny

Niesamowite uczucie

Tak, to juz jutroooo

Jak to pięknie brzmi wszystko.
Pazurki wydają się idealne, aż mam ochotę o zdjęcie poprosić ale wiem, że czasu nie będziesz miała.

Ciekawe jak tam gornek? Już jest żoną

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:07   #1776
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Podobną ale to nie ta, i chyba też była z mango

Moja to taka z zlacznika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mango.jpg (18,8 KB, 37 załadowań)
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:32   #1777
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
kurcze namówiłyście mnie!! Biorę pierwszą!! jeszcze tylko muszę się zdecydować czy kupić gotową czy szyć

A i widziałam kota Mjetka fajowski-KOCHAM KOTY!
Mjetek rules!

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
hah ale swietny, no tak, na klawiaturze najwygodniej
ja mam rudego franka , i manka ale ja zajmuje sie głównie frankiem, zresztą widać po jego masie
czadowy tez mam foto jak byl malutki, wstawiam

Cytat:
uwielbiam koty czekolada, ten twój rudziak jest przepiękny to zdjęcie z młodości wygląda jakby z reklamy whiskasa! ja miałam 13letniego dachowca, w pięknym szarym futerku w czarne prążki niestety rok temu wpadła pod samochód
przykro mi

Cytat:
ja też uwielbiam
u mnie niestety to zjawisko (śmierć pod samochodem) wystepuje dość często.. w listopadzie zabiło mi czarnego leona, który był dla franka jak ojciec, dosłownie, mył go, przynosił mu myszy itp (patrz załącznik) spali sobie razem.. ryczałam za nim jak bóbr. a pare miesiecy wczesniej brata leona. a mójTż ma alergioastme na koty na chwile obecna mam trzy kocury, dwa te rude młode, nie bracia, ale ze sobą śpią i wszystko, i seniora rodu 7 letniego, którego tydzień nie ma wdomu, przychodzi sobie pojeść i idzie spowrotem na kotki

widzę prawie same KOCIARY

foty: mjetek malusi, mjetek pt'gasze swiatlo, ide spac', agresor z TŻem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 61414_148447398524965_5362328_n.jpg (49,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 63971_152087051494333_3172352_n.jpg (62,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1001308_532510956785272_1305461405_n.jpg (26,7 KB, 61 załadowań)

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:33   #1778
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moja to taka z zlacznika
bardzo mi sie podoba!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:35   #1779
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
wszystkim dziewczyną, które powiedzą tak w ten weekend życzę wszystkiego najlepszego

w ostatnich dniach zmarła mi babcia.... w środę był pogrzeb.
Mieliśmy iść na jeden ślub pod koniec maja ale chyba nie pójdziemy, ale gorzej jest to że mój kuzyn (ta sama babcia ) bierze ślub pod koniec czerwca .... a ja za pół roku. boje się że będzie drętwo bo dużo osób będzie miało żałobę a szczególnie nasi rodzice.

---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ----------

ja za swoją suknie dałam 2 tys i tylko dlatego że udało mi się ją upolować na wyprzedaży normalnie kosztowała duuużo więcej
Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość
activelifestyle, 5 lipca jak mi sie aplikacja w telefonie nie myli, to jeszcze 64 dni.

enzunio, tylko sie cieszyc, ze fb istnieje

Sukienka zalezy jak stane tak sie ulozy, cholernie podoba mi sie tyl. Ma jakby dwie odslony
cudna, ożesz ty!
Tysiu, przyjmij moje wyrazy współczucia niestety życia nie da się przewidzieć, a myślę że babcia duchem będzie z wami i chciałaby żebyście się dobrze bawili i ją wspominali
Cytat:
Zostały równo 3 miesiące do ślubu
say, nie gadaj, czemu ten czas tak pędzi?!

koniec pisania na dzisiaj, spadam z psiakiem i spać dobrej nocy!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 07:36   #1780
enzunio
BAN stały

Dzień dobry bardzo
Miałam koszmar ślubny, ze mój Dj był do dupskaaaa
Wczoraj z tz zrobiliśmy kilka winietek, No dobra, ja wydrukowalam i wycielam, a on kleil, jest po prostu lepszy w te klocki
Nie wiem czy nie zabraknie mi ozdobnego papieru a juz nie mogę takiego znaleźć :/

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 07:37   #1781
Ad rem
Zadomowienie

gornek, madzixx Wszystkiego najlepszego an Nowej Drodze Życia! Udanych ślubów i szczęścia z mężem u boku!!

czekoo Twój Franek wymiata btw, Mój bratanek ma na imie Franek
Atomoowka super panieński! Co do pasków Crest - miałam tak samo Ale ból później nie był już tak intensywny
mala_czarna super relacja!!!! Pięknie to opisałaś!
ysia suknia piękna! Za 400 zł aż żal nie brać, ale podzielam zdanie, że ta z cywilnego robiła większe wrażenie

Witam nową PMkę!

U nas pracowity weekend, zaczęliśmy rozdawać zaproszenia I tak będzie już do końca maja, a może i w czerwcu, bo nie wiem jak się wyrobimy ze wszystkim

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 08:23   #1782
rabbitka
Rozeznanie

Dziewczyny wszystkie koty przeslodkie! Dolanczam do grona Kociar
Moj staruszek mieszka z moimi rodzicami, w sierpniu skonczy 17 lat

Madzixx to juz dzis! trzymam mocno kciuki, zeby wszystko sie udalo, pogoda dopisala! Najpiekniejszego dnia, Ci zycze i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia bedzie cudnie!

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 08:34   #1783
mama_2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Holly Nieduża Pokaż wiadomość

dziewczyny, które zamawiały te albo podobne z załącznika zaproszenia z Decoris, jaki to jest papier ? w zamówieniu trzeba określić kolor okładki (całego zaproszenia) i tu nie wiem czy to jest ten biały czy ecru ?

wydaje mi się, że jednak biały bo na tym ecru chyba zlałyby się paski z tłem ? jak myślicie ?

Ja zamawialam od nich ksiege gosci i zawieszki na butelki. Bralam okladke i zawieszki w ecru, i wydaje mi sie, ze te zaproszenia tez sa ecru. Nie zleje sie kolor raczej, bo ecru jest jasniutki na tych moich zamowieniach. Poza tym profesjonalnie wykonuja i ja ich polecam.

czekooczekolada sliczny twoj kot i jak pozuje, fotogeniczny za kotami nie przepadam ale ten jakis wyjatkowy.

Jade dzis do sklepu i musze znalezc papier do zaproszen, bo kilka musze dorobic, nie wiem czy mi sie uda samej dobrze wydrukowac, bo chcemy do jutra rozdac reszte, o i wyslac mam jeszcze jakies. I jeszcze Regenerum bede szukac, siostra mi poleca bo chcialabym brwi zagescic, moze zadziala?

Ci od butow sie nie odzwyjaja a zadalam pytanie, no ale coz jest majowka wiec nie marudze

madzix udanego dnia zycze mam nadzieje, ze wpadniesz napisac cos przed slubem.
Zauwazylam, ze wszystkie PM w dniu slubu wpadaja na luzie i pisza, ze bez stresu wstaly itd. fajnie.

Jeszcze raz dziekuje za przywitanie, milo

Edytowane przez mama_2010
Czas edycji: 2014-05-03 o 08:37
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 08:52   #1784
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry bardzo
Wczoraj z tz zrobiliśmy kilka winietek, No dobra, ja wydrukowalam i wycielam, a on kleil, jest po prostu lepszy w te klocki
Nie wiem czy nie zabraknie mi ozdobnego papieru a juz nie mogę takiego znaleźć :/

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
pochwal sie winietkami

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość

Madzixx to juz dzis! trzymam mocno kciuki, zeby wszystko sie udalo, pogoda dopisala! Najpiekniejszego dnia, Ci zycze i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia bedzie cudnie!

Sent from my iPhone using Tapatalk
17 lat ? omg strasznie dlugo zyje

Atomoowka yyyyyyyyyy. moim skromnym zdaniem kastracja należy do właścicieli kotek, jesli nie chcą mieć młodych. miałam w życiu 3 kotki i wszystkie były wykastrowane. a kotka Tż jest szczepiona. kocura krzywdzić nie zamierzam

bardorja wymiataja te zdjecia

Lemon podrapiemy podrapiemy

madzixx
wszystkiego najlepszego , żeby ten dzien był wymarzonym Twoim

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-03, 09:01   #1785
kiss12550
Zadomowienie

mama-gdzies mi umknęło że do nas dołączyłaś wiec witam Cię i ja

szczeperka- udanego panieńskiego i mam nadzieję ze pochwalisz się później jak było

Pysia- super że nowa praca tak Ci sie podoba

Atoomowka- mam nadzieję że jednak oddadza Wam kase , w końcu to nie mało

Tysia- ściskam mocno w związku z babcią

Madzix- to już dzisiaj kochana życzę Ci aby ten najpiękniejszy dzień w życiu był taki jak sobie wymarzyłaś, a później całe takie życie które jest przed Wami . Wszystkiego dobrego na nowej Drodze Życia

My wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, impreza była dość spora i większośc młodych która tam była będzie też na naszym weselu bawiliśmy się super , a znajomi puścili nam piosenkę Żono Moja
Tż mi śpiewał
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 09:22   #1786
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
zapomniałam wrzucić tyłu pierwszej sukienki, a to on mi się najbardziej podoba.
dla mnie obydwie sukienki są zbyt odważne, ale i tak wybrałabym pierwszą, ta druga bardziej kojarzy mi się z przebraniem pokojówki niż sukienką PM na poprawiny

Atomoowka to TŻ ładnie zaszalał

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Raczej tak, chociaż było kilka wpadek Od nietrafionego towarzystwa przy stole do piosenki z dedykacją dla PM w wykonaniu jednej dziewczyny, uwaga - Windą do nieba! Myślałam że padnę jak to usłyszałam!
No i jednak przekonałam się wczoraj że prostokątne stoły sa lepsze od okrągłych, jest większa integracja gości, można porozmawiać z kimś więcej niż tylko 2-3 nabliższe osoby.
czyli jednak prostokątne .. kurde ja już dostaję do głowy od kombinowania, jakie stoły i czy usadzać gości ciągle nie wiem co robić

Szczeperka szampańskiej zabawy na panieńskim ;D

say-hello ta suknia jest

MADZIXX nasza dzisiejsza PM-ko
wyglądaj ślicznie, baw się do białego rana i bądź kochana na calutkie życie
a my czarujemy pogodę!!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-05-03 o 09:25
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 09:39   #1787
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Atomoowka yyyyyyyyyy. moim skromnym zdaniem kastracja należy do właścicieli kotek, jesli nie chcą mieć młodych. miałam w życiu 3 kotki i wszystkie były wykastrowane. a kotka Tż jest szczepiona. kocura krzywdzić nie zamierzam
Wykastrowanie kocura to taka sama krzywda jak sterylizacja kotki. A pewnie część kotek jest bezdomna, więc ciekawe kto ma je sterylizować. Generalnie przyczyniasz się do krzywdy wielu kotów, bo nie chcesz swojemu podciąć jaj.

Wczoraj dostaliśmy zaproszenie od mojej przyjaciółki
Muszę urwać się z jednego zjazdu w szkole, ale nie wyobrażam sobie nie być To ta, która musiała nagle w lutym szukać sali na wesele bo ta wcześniej zamówiona splajtowała Przez to będziemy jechać godzinę na ślub, a potem wracać godzinę, bo wesele będzie i tak pod Wrockiem
A ponieważ dostałam zaproszenie z osobą towarzyszącą to TŻ musi być grzeczny, bo inaczej zrobię casting
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:03   #1788
cashmere
Zakorzenienie

Madzixx to dziś! Trzymam kciuki! Powodzenia, jestem myślami z Tobą! Wszystkiego cudowngo w tym dniu!

Dołączam do grona kociar, też je kocham! Szkoda że TŻ się nie zgadza na kota u nas Ale wszystkie Wasze mruczki są super

A dziś 21 DDŚ

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:07   #1789
czekooczekolada
Zakorzenienie

Lin nie podcina się jaj, tylko podwiązuje nasieniowody. proponuje najpierw obeznać się w temacie na dalsze kocio spamowanie zapraszam na pw, zeby nie było ze zasmiecamy wątek slubny

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-03, 10:09   #1790
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dołączam do grona kociar, też je kocham! Szkoda że TŻ się nie zgadza na kota u nas Ale wszystkie Wasze mruczki są super

A dziś 21 DDŚ
ale ten czas leci! to już za trzy tygodnie

my na razie nie możemy mieć kota, bo mamy dwa psy i to już dla nas bardzo dużo szczęścia do okiełznania ale kiedyś na pewno weźmiemy jakiegoś kociaka ze schroniska
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:13   #1791
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ale masz słodkiego zwierza

Cytat:
Jak to możliwe że Wy w ogóle się nie stresujecie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moja to taka z zlacznika
Na Tobie ładniejn wygląda niż na modelce

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
17 lat
Ładne macie kociaczki Ja jestem bardziej psiarą ale kota też posiadam Przybłąkał się do nas i jest już z nami 3 lata
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 04072012(002).jpg (196,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P250314_15.50_[01].jpg (102,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20121211294.jpg (125,9 KB, 13 załadowań)
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:13   #1792
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry bardzo
Będzie dobrze! Sny zazwyczaj się nie spełniają.

Mi się śniło, że nie zdążyłam na ślub KaEs.. wyobrażasz sobie co to był za koszmar?

Wasze koty są boskie
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:16   #1793
czekooczekolada
Zakorzenienie

mysza takie przybłąkane sa najwierniejsze super kot!

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Będzie dobrze! Sny zazwyczaj się nie spełniają.

Mi się śniło, że nie zdążyłam na ślub KaEs.. wyobrażasz sobie co to był za koszmar?

Wasze koty są boskie
haha dobre

🤍

Stary 2014-05-03, 10:16   #1794
Liana
Zadomowienie

Mimi - u mnie też niektórzy nawet nie otwierają zaproszeń , stawiają je w kopercie na półce i coś pobąkują niewyraźnie. Ludzie są dziwni
miałam sytuację, gdzie przekazałam zaproszenie przez Ciocię dla mojego kuzyna (bardzo dużo dyżuruje i nie można go nigdy zastać więc kazał dać jego mamie), zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam że przekazałam zaproszenie dla niego mamie, że go serdecznie zapraszamy itd - a on: "przecież wiem bo dostałem !" - i cisza w słuchawce Teraz termin potwierdzeń minął i cisza, od osób trzecich dowiadujemy się, że go nie będzie

Lemon drop - zmartwiłaś mnie tymi okrągłymi stołami my mamy okrągłe, a ja nigdy nie byłam na weselu z takimi, nawet nie wiem jak ja i TŻ siedzimy i z kim oprócz świadków

U mnie dziś 21 dni do ślubu, jestem w paraliżującej panice.

Nic mi się już nie podoba: fotograf, okrągłe stoły , samochód i przede wszystkim sukienka
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:24   #1795
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No wrócił narzeczony marnotrawny, po 26-cio godzinnym kawalerskim.
Oczy mu się świecą.
Plusy:
wyściskał mnie przeokropnie bo się stęsknił
Wycałował
Minusy:
poszedł spać

Wkurzyłam się bo mieliśmy 4 osoby na nocleg umówione tzn chciały abyśmy wzięli im pokój. No to opłaciliśmy a oni mi dziś piszą, że jednak rezygnują z tych pokoi
Ciekawe czy menager mi kasę odda, a nie mała bo 440 zł.

Jakiś czas temu dzwoniłam do pary z kościoła która ma ślub na 15-stą aby podzielić sie kosztami dekoracji kościoła.
Mieli się dowiedzieć co i jak i dać znać. Oczywiście do ślubu 7 dni a tu nadal cisza
Jak się nie odezwą, kościół nie będzie miał wcale dekoracji, no ale jakoś mnie to nie martwi bo jest piękny tak czy inaczej
Ale wkurza mnie taka beztroska innych, choć też PM zaraz ma ślub więc powinna wiedzieć co czuje druga PMka
Nie martw się-tymbardziej, że tobie nie zależy na dekoracji. Jak się nie odezwą to tak jak mówisz będzie bez dekoracji, a jak zrobią sami to ich ból a ty będziesz miała darmowy decor
Cytat:

JEŻUUUUUUUUUUUUUUUU MASZ JEŻA ALE BOMBA!
Cytat:
Hej

Do slubu 18,5 godziny

Niesamowite uczucie

Tak, to juz jutroooo

POWODZENIA!! BĘDZIE DOBRZE-ja już czekam na kolejną cudną relację .........co do butów-SZACUN!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:33   #1796
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
mysza takie przybłąkane sa najwierniejsze super kot!
to fakt

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość

Nic mi się już nie podoba: fotograf, okrągłe stoły , samochód i przede wszystkim sukienka
To kuzyn już nie mógł sam dać znać że go nie będzie Ludzie faktycznie są dziwni. Przeraża mnie wizja rozdawania zaproszeń

Kryzys? Ja mam taki co parę dni
Nie martw się! Wszystko co wybrałaś jest najlepsze! Będzie dobrze I nie narzekać
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:48   #1797
exist_
Zakorzenienie

Byliśmy dziś w kościele gdzie mamy ślub i szczerze mówiąc jak zobaczyłam ogromne, paskudne rusztowanie przy wejściu to się załamałam...
Nie dość, że wejście samo w sobie jest brzydkie, wąskie i z boku kościoła, to jeszcze rusztowanie
Śmiejemy się z TŻ że sobie tam czerwony dywan zażyczymy, i będziemy szli takim tunelem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kosciol.jpg (35,7 KB, 50 załadowań)
Stary 2014-05-03, 10:58   #1798
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:

chyba każda z nas ma podobne kryzysy

Cytat:
Byliśmy dziś w kościele gdzie mamy ślub i szczerze mówiąc jak zobaczyłam ogromne, paskudne rusztowanie przy wejściu to się załamałam...
Nie dość, że wejście samo w sobie jest brzydkie, wąskie i z boku kościoła, to jeszcze rusztowanie
Śmiejemy się z TŻ że sobie tam czerwony dywan zażyczymy, i będziemy szli takim tunelem
a nie ma opcji, że do Waszego ślubu uporają się z tym rusztowaniem?
ale i tak dobrze, ze do na zewnątrz a nie w środku np. na ołtarzu

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 11:03   #1799
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Mimi - u mnie też niektórzy nawet nie otwierają zaproszeń , stawiają je w kopercie na półce i coś pobąkują niewyraźnie. Ludzie są dziwni

też myślałam, że to jest dziwne, ale np rodzice tz jak dostają zaproszenie tez tak robią. Wydaje mi się że u nich po prostu tak się przyjęło. I jestem pewna że to nie wynika z braku zainteresowania. Także ja bym się tym nie przejmowała

Cytat:
Zawsze trzeba szukać pozytywnych stron

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 11:23   #1800
Anesthesia
Wtajemniczenie

W kwestii okrągłych stołów mam takie samo zdanie jak Lemon, niestety integracja przy nich jest o wiele słabsza, niż przy prostokątnych...

Zaproszenia przy nas też nie zawsze otwierają, dla mnie to dziwne Wczoraj daliśmy zaproszenia cioci TŻta, bo odwiedzała babcie i przyjęła, podziękowała i w ogóle, ale otworzyła dopiero bez nas i przy wychodzeniu od babci powiedziała, że bardzo ładne...

Exist, no niestety z tymi rusztowaniami to chyba nie można przewidzieć, ja w sumie na połowie ślubów, na jakich byłam, to były rusztowania... jakby kościoły co roku remontowali
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości