|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Cytat:
może tak byś dała radę?no właśnie :/ zrozum tu faceta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedny Iguś oby jak najszybciej mu się polepszyło, zębiska wyszły i choróbska poszły w zapomnienie ![]() super spodnie a Iguś jaki model Cytat:
Cytat:
jak ten czas leci ![]() Cytat:
za zębolka ![]() UWAGA chwalimy się Kuba nauczył się schodzić z kanapy ![]() u nas dziś pracowity dzień, tort zrobiony, sałatki dwie zrobione, chata posprzątana jutro muszę chyba o 5 wstać, żeby ze wszystkim zdążyć
|
||||||||
|
|
|
#3392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Biedni Wy
![]() Ale masz synusia przystojnego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zawsze mam w lato założone takie specjalne siatki na komary w oknach.
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Brawa dla Kubusia i pracowitej mamusi ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuba jak sie nauczyl schodzic tez ciagle tak cudowal ![]() A co do przygotowan - Ty na pewno masz dziecko w domu? podziwiam!
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-02 o 21:52 |
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
o matko sylwietta a ile masz wzrostu?
Nancy brawa za schodzenie z kanapy kupiliśmy Leosiwi stolik i krzesełka w ikeii z serii mammut, dziewczyny, szał, siedzi cały dzień
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka hello, co u Was jak zdrówko?????
|
|
|
|
#3398 | |||
|
Zadomowienie
|
Na szczęście był już dzisiaj i pralka śmiga jak nowa
![]() Cytat:
także możemy sobie podać rękę ![]() Cytat:
dla Kubusia za schodzenie przydatna umiejętność No i dla Ciebie brawa za przygotowania! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia, ja jestem cały czas tylko komp. mi nawala i pisać nie mogę
Choć teraz już jakoś ogarnęłam pisanie bez spacji Strasznie mi smutno, że nie mogę pisać na bieżąco ![]() gratulacje dla Czarnej za II Marsi , Leoś przystojniaka, a zdjęcie Twojej najmłodszej pociechy bardzo mnie wzruszyło Piękny widok Misia, dobrze że szpital już za Wami ![]() Illusian, biedny Iguś ale jaki przystojniakPrzepraszam nie pamiętam więcej Buziaczki dla Was dej z Was i każdego brzdąca
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- dziewczyny ja zmykam spać jutro pobudka skoro świt :/ trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało
|
||
|
|
|
#3401 |
|
Zadomowienie
|
a skoro już się odzywam to pokaże Wam (a raczej Marsi i Pstryczkowi, bo reszta na FB pewnie widziała) fotki z sesji , w końcu po prawi 3 miesiącach się doczekałam
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi cieszę się, że wyjazd udany
![]() a Mąż się spisał z butami ![]() Ill ale przystojniacha szklanka bo zazwyczaj tak jest, że jak jedno się psuje to zaraz następne ![]() Lady zazdroszczę pogody. u nas pizgawica:/ fewciu mam nadzieję, że Blance szybko przejdzie szaja widziałam te buty, fajne Black jak Siostra i Staś? nancy brawo dla Kubusia!! mi dzisiaj Hania zbiegła z łóżka ![]() insolito widziałam na fb zdjęcia, są przeboskie powiem Wam, że Hania już taka dorosła
|
#3404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz na chwilę zerknąć do k.? ![]() Cytat:
M yteż ![]() Cytat:
Jak mnie się czasem umyśli, głupiej matce, potrzymać butelkę, to tylko jest plaskacz w łapę i wiem, że mi nie wolno ![]() Marsi, Leonio boski! I fajny zestaw Alem dzisiaj styrana ![]() Znowu burza idzie ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/2052570/karma.html
|
|||
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
4;46258178]Moja siostra dziś urodziła przez cc. Waga 4100 g.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] Cytat:
Moja tez ma termin na maja. Czekamy z niecierpliwością na nowego członka rodziny :-D Gratki za wszystkie postępy dzieciaczków |
|
|
|
|
#3406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo!! Cytat:
kciuki ![]() Cytat:
sesja super! Cytat:
i u Was tez termin na maj my tez dalej czekamy na nowego członka rodzinyWysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- A tak wogole to Cześć Wam ![]() Wczoraj było tak pięknie to ja w pracy byłam. A dziś od rana pada i pochmurno Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Marsi, ale Leoś cudny jest Fajny ten stolik Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3407 |
|
Zadomowienie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3408 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, Insolito, synkowie przesmaczni
Nancy, gratuluję schodzenia, wiem, jak to cieszy! Dorka dla odmiany pierwszy raz dzisiaj weszła na łóżko ![]() W ogóle odkryła dzisiaj znów oballa i jest szał
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, dobrze.
dzis wychodza chyba, na 90%. Siostra jest jeszcze bardzo slaba, bo miala ciezki porod - skurcze ponad 24h, a parcie 1,5h :/ - maly byl ulozony twarza do gory i ciezko szlo, juz chcieli cc robic, ale siostra zaczela bardzo walczyc i sie udalo. Wspolczuje jej, bo miala nadzieje na lzejszy porod, a bylo duzo gorzej, niz przy Zosi... :/ biedna... ale Stas jest cudowny. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46278502]Marsi, Insolito, synkowie przesmaczni
Nancy, gratuluję schodzenia, wiem, jak to cieszy! Dorka dla odmiany pierwszy raz dzisiaj weszła na łóżko ![]() W ogóle odkryła dzisiaj znów oballa i jest szał [/QUOTE]SZaja u nas oball też szał robi Charliz witaj u nas pizgawki cd TZ spi biedak bo wczoraj remont w biurze robil i się podnieść nie może a Leos wisi na mnie jak maly orangutanek |
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po sporej przerwie. U mnie nie za ciekawie bylo ale juz pomalu wszystko sie normuje. Tz mial wypadek, mi torbiele na jajnikach strasznie daja popalic. Kryzys z tz mielismy ale juz jest ok miedzy nami. Kupa roboty przy naszych malinach ale coraz ladnijsze sie rpbia, oby tylko ladnie owocowaly. Z przyjemniejszych rzeczy. Bylismy w instytucie z mala. Diagnoza astma wczesnodziecieca wirusowa. Nawet nie wiedzialam ze jest taka odmiana. Jestem bardzo milo zaskoczona tym instytutem. Nastraszyli mnie zeby kariate, spiwor brac, ze nie ma cieplej wody i ogolnie tragedia. A co sie okazuje? Dostajemy pokoj jednoosobowy.dziecko ma swoje lozeczko, ja mega wygodne spore lozko dla siebie, wiec spalysmy razem- jak w domu. Brakowalo mi tylko szafki na rzeczy. No i lazienka wspolna, jedna na 4 rodzicow, wiec tez nie najgorzej. Jak bede na kompie to wrzuce zdjecia. Lekarze i pielegniarki bardzo mile. Wszystko dokladnie tlumacza. Aa i psa pozwolili zabrac do domu i kwiaty tez. Mala przeszczesliwa, ze Ksadi wrocil
To chyba tyle.. Postatam sie byc czesciej, ale nie obiecuje. Dzieki wam uswiadomilam sobie, ze jestem zla matka, wiec pracuje nad soba i teraz kazda wolna chwile spedzam z mala. Komputera wogle nie wlaczam, czasem na tel sprawdze co mi trzeba, za to dziecko szczesliwe..Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
|
#3412 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46278502]Marsi, Insolito, synkowie przesmaczni
Nancy, gratuluję schodzenia, wiem, jak to cieszy! Dorka dla odmiany pierwszy raz dzisiaj weszła na łóżko ![]() W ogóle odkryła dzisiaj znów oballa i jest szał [/QUOTE]Brawo dla Dorki ![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
A pogrubione - ???? Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, heeeej.
ciesze sie, ze jestes. jak to - zla matka? Kto Ci to powiedzial? :/Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
Gojka, jak zła matka! nie mow tak nawet!
czy od zębów dziecko może wymiotować ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jakos tak kilka razy troche niefajnie sie poczulam. Nie chce o tym pisac, bo zaraz niepotrebna dyskusja sie rozwinie. Po prostu przemyslalam pewne sprawy, wyciagnela wnioski i jest mi z tym zdecydowanie lepiej
przede wszystkim nie spedzam tyle czasu przed kompem, w zasadzie to wogle go nie wlaczam. Kazda chwile spedzam z dzieckiem i kurde ona nigdy az tyle sie nie smiala i wogle.. Cisze sie, ze pewne rzeczy zauwazlam aa i przestalam patrzec na innych i walcze jak lwica o przestrzegani pewnych zasad.. Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
|
#3416 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dlatego po drzemce jedziemy do bawialni na szczęście są otwarte;p[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46278502]Marsi, Insolito, synkowie przesmaczni Nancy, gratuluję schodzenia, wiem, jak to cieszy! Dorka dla odmiany pierwszy raz dzisiaj weszła na łóżko ![]() W ogóle odkryła dzisiaj znów oballa i jest szał [/QUOTE]brawa dla Dorki! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny jakie kupowałyście foteliki rowerowe??
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julo drzemie dzis znow super u logopedy pracowal przed nami jeszcze 3 zajecia i urodziny jednego z chlopcow Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawitkowski mówi, że fotelik tylny jest bezpieczniejszy
|
|
#3419 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Blancia zasnęła wczoraj po podaniu wapna, wstała dzisiaj o 6.30, także przespana noc za nami ![]() mało wiesz Cytat:
Gratulacje dla Kubusia! Mam nadzieję, że wszystko się uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dużo siły dla Niej!Cytat:
Ale myślę, ze to możliwe.Cytat:
pogrubione - zgadzam się całkowicie |
|||||||
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu Blanka urocza i jaka modnisia
![]() ![]() Powiedz z jakiej firmy Blanka ma buciki/trampki ???? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

może tak byś dała radę?
To po co go kupowal?
To jest na zasadzie, ze czlowiek nie widzi, ze tyje. Ja np. nie sadzilam ze tyle utylam
powiedzialy mi to dopiero spodnie w H&m ktore nie chcialy przejsc przez biodra
Dwie pary. 

za zębolka 

klask i:

Choć teraz już jakoś ogarnęłam pisanie bez spacji 

Ale myślę, ze to możliwe.