Rossmann cz. XXII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-04, 12:44   #2821
elizabeths
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Takie pytanie ... Czy odzywka do rzes z eveline podlega tez promocji -49% ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wymianka :roza :zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759804
elizabeths jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:48   #2822
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
K tak, tarka czy pumeksem nedznie mi szlo, takie nieprzyjemne uczucie a tu <3 , ja goraco polecam

Mam to samo zdanie odnosnie tarki, za duza powierzchnia aby ładnie zrobic stópki. Dlatego pinik to swietne rozwiazania ale scholl szokuje cena i nigdy za takie urzadzenie bym tyle nie dała. Cena rosmanowskiego jest do przyjęcia, podoby był w Lidlu, Netto i jest w sieci do kupienia. Jedyny problem polega na rolkach, które trzeba co jakiś czas zmieniac i gdzies kupić. rosmanowski to daje i mozna zrobic sobie zapas. takze spoko, za te cene to warto kupić. będzie lepszym rozwiązaniem niz tarka .
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:54   #2823
malgo_
Rozeznanie

dziewczyny czy możecie mi polecić jakiś fajny lakier w kolorze jasno różowym (tylko nie żaden kiczowaty róż) i w kolorze szarym (odcień średni, ani ciemny ani jasny). Będę wdzięczna bo juz tyle lakierów kupiłam w tych kolorach ale jakoś nie mogę trafić na nic fajnego
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:11   #2824
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_miki1 Pokaż wiadomość
na przeciwko Blue City w Centrum Handlowe Reduta też są
Od kiedy?
Jak była promocja na twarz to byłam tam i jeszcze Revlona nie było.
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:15   #2825
oluska55
Raczkowanie

Czy jest tu ktoś z Lublina? Jeśli tak, to w którym Rossie mogę dostać pilnik elektryczny?
oluska55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:18   #2826
akada
Zadomowienie

[QUOTE=elizabeths;46293591]Takie pytanie ... Czy odzywka do rzes z eveline podlega tez promocji -49% ?

Kupiłam arganową i weszła z promocją
akada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:25   #2827
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska55 Pokaż wiadomość
Czy jest tu ktoś z Lublina? Jeśli tak, to w którym Rossie mogę dostać pilnik elektryczny?
ponoć na Zana już nie ma, ja na Maja w srode ostatni kupiłam, ale nie wiem czy dokładali.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:27   #2828
akada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
dziewczyny czy możecie mi polecić jakiś fajny lakier w kolorze jasno różowym (tylko nie żaden kiczowaty róż) i w kolorze szarym (odcień średni, ani ciemny ani jasny). Będę wdzięczna bo juz tyle lakierów kupiłam w tych kolorach ale jakoś nie mogę trafić na nic fajnego
Z jasnego różu chyba spróbuje sally hansen xtreme wear 83 albo loreal 202 a z tańszych oglądałam całkiem przyjemnego z Lovely 3. Z szarości nie pomogę sama dzisiaj oglądałam bodajże z Rimmela wyglądał na strasznie ciemny
akada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:31   #2829
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akada Pokaż wiadomość
Z jasnego różu chyba spróbuje sally hansen xtreme wear 83 albo loreal 202 a z tańszych oglądałam całkiem przyjemnego z Lovely 3. Z szarości nie pomogę sama dzisiaj oglądałam bodajże z Rimmela wyglądał na strasznie ciemny
Jasny szary ma golden rose, niestety naklejki odklejam zawsze z buteleczek i nie mam numeru
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:35   #2830
bleuclair
Zakorzenienie

[QUOTE=akada;46294046]
Cytat:
Napisane przez elizabeths Pokaż wiadomość

Kupiłam arganową i weszła z promocją
Ja również. Potem chciałam dokupić jeszcze jedną, ale nie zostało ani jednej sztuki, świetnie nadaje się jako baza pod tusz
Polecicie jakiś top coat i bazę pod lakier?poza Sally Hansen?

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2014-05-04 o 13:41
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:49   #2831
asia2285
Zakorzenienie

Byłam i wróciłam z kredka nude lovely i kosztowała nnie tylko 3 z groszami. Lakiery przebrane ale moze do jutra dziewczyny wyłoża do szaf. Niestety dokupiłam zielony tusz wibo i zel stylizujacy brwi . Boje sie podliczac ile wydałam w R. i N. a tu jeszcze 1 tydzien promocji.

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:57   #2832
Haggat
Zakorzenienie

Ja byłam w piątek wieczorem w mało uczęszczanym Rosku i jedyne co znalazłam to dyndająca metka pod pilnikiem i wkładami Także będę polować w przyszłym tyg na pilnik - wymyśliłam że to będzie dobry pomysł na prezent na dzień matki Jeżeli chodzi o promocję -49% to planuje kupić płyn do skórek Sally Hansen - nigdy nie miałam, może jakąś tanią odżywkę, którą będę stosować jako baza. Ewentualnie wpadnie jakiś wysuszać - nabłyszczać (może Insta), choć ostatnio kupiłam KwikKote i nieźle daje radę - paznokcie suche w minutę ale muszę z nim dłużej popracować żeby ocenić, bo np. jak się go da za dużo to po 2-3 dniach lakier schodzi płatami...
Stary 2014-05-04, 14:06   #2833
Amicitia_
Ekspert ds. fantastyki

Ktoś pisał o wysuszaczu z lovely, jak oceniacie? Jest coś lepszego w rosku z szybkoschnących?
Stary 2014-05-04, 14:08   #2834
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patii97 Pokaż wiadomość
nie wiecie, czy wibo eliksir został wycofany? :O bo na rossnecie pisze, że nie ma w sprzedaży
Nie, u mnie jest.

Cytat:
Napisane przez blanczi Pokaż wiadomość
Czy szminki Rimmel Kate Moss te matowe (czerwone opakowanie) są jeszcze w sprzedaży? Jeśli tak to w jakiej cenie? Nie widzę ich na rossnecie...
Są, po około 20 zł
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:10   #2835
oluska55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ponoć na Zana już nie ma, ja na Maja w srode ostatni kupiłam, ale nie wiem czy dokładali.
dzięki, planowałam odwiedzić jeszcze Plazę, ale chyba marne szanse żeby tam jeszcze były
oluska55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:14   #2836
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja byłam w piątek wieczorem w mało uczęszczanym Rosku i jedyne co znalazłam to dyndająca metka pod pilnikiem i wkładami Także będę polować w przyszłym tyg na pilnik - wymyśliłam że to będzie dobry pomysł na prezent na dzień matki Jeżeli chodzi o promocję -49% to planuje kupić płyn do skórek Sally Hansen - nigdy nie miałam, może jakąś tanią odżywkę, którą będę stosować jako baza. Ewentualnie wpadnie jakiś wysuszać - nabłyszczać (może Insta), choć ostatnio kupiłam KwikKote i nieźle daje radę - paznokcie suche w minutę ale muszę z nim dłużej popracować żeby ocenić, bo np. jak się go da za dużo to po 2-3 dniach lakier schodzi płatami...
Płyn do skórek mam nie znam lepszego .On elegancko rozpuszcza skórki, ja trzymam kilka minut a potem moge odsunąc albo zebrac taki metny płyn i po sprawie. Bedziesz zadowolona jak zobaczysz efekt. Zaden płyn tego nie robi, nawet niebieskie wibo nie rozpuszcza skórek.
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:16   #2837
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Od kiedy?
Jak była promocja na twarz to byłam tam i jeszcze Revlona nie było.
od środy, przebudowę mieli

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez elizabeths Pokaż wiadomość

tak, w promo wychodzi za 7,95
Stary 2014-05-04, 14:19   #2838
florence244
Zakorzenienie

[QUOTE=Aarion;46294799]od środy, przebudowę mieli [COLOR="Silver"]

Ooo dzięki za info
A przybyły jeszcze jakieś szafy oprócz tej?
Stary 2014-05-04, 14:19   #2839
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jakbyś mi w myślach czytała bo właśnie je przeglądam w necie

dziewczyny,zaglądałyście do szafy Sally Hansen,nie wiecie czy są już lakiery piaskowe Sugar Coat dostępne?
teraz na pokuszenie
https://www.google.com/search?q=sall...h=497&dpr=1.25
Chyba je widziałam w rosku koło siebie, bardzo ładnie się do mnie uśmiecha od paru tygodni jaśniutki różowy... więc może będzie mój.
Przepraszam, pomyliłam z fuzzy coat.

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Mam kilka jasno różowych lakierów, ładnie wygląda Flormar supermatte (bynajmniej matowy to on nie jest). Na paznokciach wychodzi taki mleczny róż, mam kolor m115, również Golden Rose Rich Color 46 jest ładny, a także z serii miss selene 126. Co do szarego to Bell ma ładne szarości oraz Eveline Minimax też miał szarość ładną taką, nie pamiętam numeracji.

Bardzo ładne kolekcje lakierów macie dziewczyny.

Nie chcę wstępować do rossmanna w przyszłym tygodniu, bo wiem co się będzie ze mną działo.

Edytowane przez cedrowa
Czas edycji: 2014-05-04 o 14:20
cedrowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:26   #2840
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska55 Pokaż wiadomość
dzięki, planowałam odwiedzić jeszcze Plazę, ale chyba marne szanse żeby tam jeszcze były

Plaza wątpie, to chyba najbardziej oblegany ross jest jak juz jakieś CH to bardziej Olimp lub Orkana, ale nie byłam to nie wiem.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:27   #2841
_czarny_kot
Zakorzenienie

Byłam przed chwilą w rossie sprawdzić czy pojawiło się więcej lakierów rimmela rita ora. Nadal są tylko dwa kolory Pytałam ekspedientkę, powiedziała, że przyjechały tylko te dwa kolory (czerwony i pomarańczowy) Powiedziała, że jutro mają dostawę ale lakierów jutro nie wystawią, wystawią je dopiero jak skończy się promocja
Tak więc chcą się pozbyć resztek lakierów zalegających w szafach skoro nic nowego przez tydzień nie będą dokładać

Byłam tez w drugim rossmannie (największym w mieście) i o lakierach rity ory nawet nie słyszeli Szkoda, bo myślałam, że sobie kupię kilka kolorów.
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:28   #2842
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Byłam przed chwilą w rossie sprawdzić czy pojawiło się więcej lakierów rimmela rita ora. Nadal są tylko dwa kolory Pytałam ekspedientkę, powiedziała, że przyjechały tylko te dwa kolory (czerwony i pomarańczowy) Powiedziała, że jutro mają dostawę ale lakierów jutro nie wystawią, wystawią je dopiero jak skończy się promocja
Tak więc chcą się pozbyć resztek lakierów zalegających w szafach skoro nic nowego przez tydzień nie będą dokładać

Byłam tez w drugim rossmannie (największym w mieście) i o lakierach rity ory nawet nie słyszeli Szkoda, bo myślałam, że sobie kupię kilka kolorów.
U mnie były chyba wszystkie kolory.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:32   #2843
Zuzanka3
Raczkowanie

Łodzinki, wiecie w których R. znajdę nowe lakiery od Rimmela z serii Rita Ora? Najlepiej gdzieś na Bałutach, albo w Śródmieściu.
Zuzanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:37   #2844
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
U mnie były chyba wszystkie kolory.
Zazdroszczę. Widocznie na wschód nie dojechały

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Czy u Was jest lakier rimmel 60 seconds kolor 620 how do you lilac it ??

Mój ulubiony kolor, właśnie mi się kończy. Chciałam sobie zrobić mały zapasik, a nigdzie go nie mogę znaleźć. Wycofali go ?? Wszędzie jest tylko 622 oh boy you're so fine

Stary 2014-05-04, 14:37   #2845
florence244
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś zakupiłam w N. bo w jeśli chodzi o Rossmanny to widziałam je tylko w jednym i to na końcu Warszawy, więc nie po drodze mi, żeby zaoszczędzić 2 zł
Stary 2014-05-04, 14:43   #2846
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Ja dziś zakupiłam w N. bo w jeśli chodzi o Rossmanny to widziałam je tylko w jednym i to na końcu Warszawy, więc nie po drodze mi, żeby zaoszczędzić 2 zł
ile kosztują w naturze?
Stary 2014-05-04, 14:47   #2847
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
ile kosztują w naturze?
Po promocji zapłaciłam bodajże 6,49
Stary 2014-05-04, 14:52   #2848
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
Płyn do skórek mam nie znam lepszego .On elegancko rozpuszcza skórki, ja trzymam kilka minut a potem moge odsunąc albo zebrac taki metny płyn i po sprawie. Bedziesz zadowolona jak zobaczysz efekt. Zaden płyn tego nie robi, nawet niebieskie wibo nie rozpuszcza skórek.
O tym mówisz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-remover.html ? miałam nie wstępować do R cały tydzień bo niczego nie potrzebuję, ale nigdy nie miałam nic do usuwania skórek, to chyba -49% to dobry pomysł żeby coś wypróbować
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:55   #2849
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość
Masełko z Astora Hug me to taki nudziak? Zastanawiam się jeszcze nad loved up. Nie chce mocnych kolorów bo to na lekki codzienny makijaż ma być.
https://www.google.pl/search?q=Astor...w=1366&bih=657

Na lekki makijaż jak najbardziej
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 14:56   #2850
moonara
Zadomowienie

Ktoś pisał że liczy że beda w promocji zmywacze. Wiecie coś na ten temat? Byłoby miło gdyby były

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości