|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Takie pytanie ... Czy odzywka do rzes z eveline podlega tez promocji -49% ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2822 |
|
BAN stały
|
Mam to samo zdanie odnosnie tarki, za duza powierzchnia aby ładnie zrobic stópki. Dlatego pinik to swietne rozwiazania ale scholl szokuje cena i nigdy za takie urzadzenie bym tyle nie dała. Cena rosmanowskiego jest do przyjęcia, podoby był w Lidlu, Netto i jest w sieci do kupienia. Jedyny problem polega na rolkach, które trzeba co jakiś czas zmieniac i gdzies kupić. rosmanowski to daje i mozna zrobic sobie zapas. takze spoko, za te cene to warto kupić. będzie lepszym rozwiązaniem niz tarka .
|
|
|
|
#2823 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy możecie mi polecić jakiś fajny lakier w kolorze jasno różowym (tylko nie żaden kiczowaty róż) i w kolorze szarym (odcień średni, ani ciemny ani jasny). Będę wdzięczna bo juz tyle lakierów kupiłam w tych kolorach ale jakoś nie mogę trafić na nic fajnego
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
Czy jest tu ktoś z Lublina? Jeśli tak, to w którym Rossie mogę dostać pilnik elektryczny?
|
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=elizabeths;46293591]Takie pytanie ... Czy odzywka do rzes z eveline podlega tez promocji -49% ?
Kupiłam arganową i weszła z promocją
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć na Zana już nie ma, ja na Maja w srode ostatni kupiłam, ale nie wiem czy dokładali.
|
|
|
|
#2828 |
|
Zadomowienie
|
Z jasnego różu chyba spróbuje sally hansen xtreme wear 83 albo loreal 202 a z tańszych oglądałam całkiem przyjemnego z Lovely 3. Z szarości nie pomogę sama dzisiaj oglądałam bodajże z Rimmela wyglądał na strasznie ciemny
|
|
|
|
#2829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=akada;46294046]
Cytat:
Polecicie jakiś top coat i bazę pod lakier?poza Sally Hansen? Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-05-04 o 13:41 |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam i wróciłam z kredka nude lovely i kosztowała nnie tylko 3 z groszami. Lakiery przebrane ale moze do jutra dziewczyny wyłoża do szaf. Niestety dokupiłam zielony tusz wibo i zel stylizujacy brwi . Boje sie podliczac ile wydałam w R. i N.
a tu jeszcze 1 tydzien promocji.
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w piątek wieczorem w mało uczęszczanym Rosku i jedyne co znalazłam to dyndająca metka pod pilnikiem i wkładami
Jeżeli chodzi o promocję -49% to planuje kupić płyn do skórek Sally Hansen - nigdy nie miałam, może jakąś tanią odżywkę, którą będę stosować jako baza. Ewentualnie wpadnie jakiś wysuszać - nabłyszczać (może Insta), choć ostatnio kupiłam KwikKote i nieźle daje radę - paznokcie suche w minutę |
|
|
|
#2833 |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Ktoś pisał o wysuszaczu z lovely, jak oceniacie? Jest coś lepszego w rosku z szybkoschnących?
|
|
|
|
#2834 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2835 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2836 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Aarion;46294799]od środy, przebudowę mieli
[COLOR="Silver"]Ooo dzięki za info A przybyły jeszcze jakieś szafy oprócz tej? |
|
|
|
#2839 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, pomyliłam z fuzzy coat. ![]() Cytat:
Bardzo ładne kolekcje lakierów macie dziewczyny. ![]() Nie chcę wstępować do rossmanna w przyszłym tygodniu, bo wiem co się będzie ze mną działo.
Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2014-05-04 o 14:20 |
||
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plaza wątpie, to chyba najbardziej oblegany ross jest jak juz jakieś CH to bardziej Olimp lub Orkana, ale nie byłam to nie wiem.
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam przed chwilą w rossie sprawdzić czy pojawiło się więcej lakierów rimmela rita ora. Nadal są tylko dwa kolory
Pytałam ekspedientkę, powiedziała, że przyjechały tylko te dwa kolory (czerwony i pomarańczowy) Powiedziała, że jutro mają dostawę ale lakierów jutro nie wystawią, wystawią je dopiero jak skończy się promocja Tak więc chcą się pozbyć resztek lakierów zalegających w szafach skoro nic nowego przez tydzień nie będą dokładać ![]() Byłam tez w drugim rossmannie (największym w mieście) i o lakierach rity ory nawet nie słyszeli Szkoda, bo myślałam, że sobie kupię kilka kolorów.
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
Łodzinki, wiecie w których R. znajdę nowe lakiery od Rimmela z serii Rita Ora? Najlepiej gdzieś na Bałutach, albo w Śródmieściu.
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę. Widocznie na wschód nie dojechały
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Czy u Was jest lakier rimmel 60 seconds kolor 620 how do you lilac it ?? Mój ulubiony kolor, właśnie mi się kończy. Chciałam sobie zrobić mały zapasik, a nigdzie go nie mogę znaleźć. Wycofali go ?? Wszędzie jest tylko 622 oh boy you're so fine
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś zakupiłam w N. bo w jeśli chodzi o Rossmanny to widziałam je tylko w jednym i to na końcu Warszawy, więc nie po drodze mi, żeby zaoszczędzić 2 zł
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na lekki makijaż jak najbardziej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

a tu jeszcze 1 tydzien promocji.

Jeżeli chodzi o promocję -49% to planuje kupić płyn do skórek Sally Hansen - nigdy nie miałam, może jakąś tanią odżywkę, którą będę stosować jako baza. Ewentualnie wpadnie jakiś wysuszać - nabłyszczać (może Insta), choć ostatnio kupiłam KwikKote i nieźle daje radę - paznokcie suche w minutę 

Pytałam ekspedientkę, powiedziała, że przyjechały tylko te dwa kolory (czerwony i pomarańczowy)