Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą! - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-03, 13:52   #2761
Farisss
Wtajemniczenie

Dot.: Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą!

Cytat:
Napisane przez o_Khaleesi_o Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u was, ale u mnie strasznie leje

Dzisiaj sobie zjadłam cheat meal - 6 naleśników z powidłami śliwkowymi niestety ja po białych wyrobach pszennych tj chleb, naleśniki, makaron, jakoś źle się czuję, nie dość, że ociężale się czuję, to od razu spać mi się zachciewa.
Możesz mieć uczulenie na pszenne wyroby, albo nietolerancję na gluten.
Ja po pszennych produktach też się źle czuję.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

U mnie bilet w jedną stronę do miasta, to bagatela - 5,5zł państwowym, 5zł prywatnym. Kiedyś były szkolne, dla uczniów wszystkich w prywatnym to płacili 50%, ale potem zrezygnowali z tego, a w państwowym stworzyli zniżkę dla studentów tylko, chyba 10%. Przecież małe dziecko to nie zasługuje na zniżkę i to jak dorosły, zarabia na siebie i w ogóle.
U mnie ceny biletów porażają, i np. bilety w Warszawie są tańsze niż u mnie. Pensje niskie, a ceny z kosmosu. Nie dziwne, że najbiedniejsze województwo.
Stary 2014-05-03, 13:56   #2762
o_Khaleesi_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
Możesz mieć uczulenie na pszenne wyroby, albo nietolerancję na gluten.
Ja po pszennych produktach też się źle czuję.

Pszenne mają wysoki IG , przez co powodują szybki skok i za chwilę spadek poziomu cukru, myślę, że to o to chodzi.
o_Khaleesi_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 14:00   #2763
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
no a z tymi biletami to jestem mocno zaskoczona, zawsze byłam pewna że wszędzie wychodzi na wiosce taniej, a tu jak widać znowu zależy od regionu. ostatnio byłam w domu, za bilet z dworca autobusowego w małym mieście pod dom na wsi zapłaciłam 1,40. w Katowicach najtańszy bilet kosztuje 1,60 i jest tylko na 15min. bilety dzienne - mój tata ostatnio kupił bilet dzienny za 5zł, mógł na nim śmigać przez 12h od skasowania z domu do miasta w te i z powrotem. (bilet zwykły, bez żadnej ulgi), a znowu u mnie taki bilet kosztuje jakieś 18zł.
ceny miesięcznych to już w ogóle przepaść, i tak jak z prądem - z korzyścią dla moich rodziców.
U mnie (Zamość) Bilety MZK są drogie, prawie jak w Lublinie.
Bilet jednorazowy kosztuje 2,70, u kierowcy 3zł (kiosków mamy kilka na krzyż)
Karnet 5 przejazdów 12zł Ceny podaję tylko w strefie miejskiej)
W Lublinie normalny bilet kosztuje 3,20 tylko jaki lublin jest duży a jaki Zamość malutki.

Miesięczny na 1 linię w Lublinie kosztuje 62zł, a w Zamościu taki jest już za 90zł ! bilet na wszystkie linie Lublin 84zł , Zamość 108 ( a taki nieważny w soboty, niedziele i święta 89zł.
Nie wiem czemu u nas tak drogo.

Ta Lublin w strefie podmiejskiej miesięczny sieciowy 124, Zamość 126. Masakra

Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Czas edycji: 2014-05-03 o 14:05
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 14:09   #2764
Farisss
Wtajemniczenie

A w mieście, bilet dzienny 2,8 - nocny 5,6... dobowy 12zł. Miesięczny 98zł, albo za 70zł jeśli na jakieś wybrane linie czy coś takiego. Przy czym tutaj same autobusy jeżdżą, nie ma tramwajów ani miejskich pociągów. I pomyślec, że w stolicy jest jeden bilet na metro, autobus, tramwaj i pociąg. A ceny zaledwie ciut wyższe.
Stary 2014-05-04, 10:32   #2765
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam Was Podliczyłam wydatki na kwiecień (bez wynajmu i rachunków) i wyszło mi że nie zmieściłam się w planowanej kwocie czyli zamiast 400zł wyszło 470 ale wypadło nam w tym miesiącu więcej rzeczy do kupienia bo robiliśmy imprezę urodzinową więc jeśli bym odliczyła wydatki imprezowe to lekko w papciach zmieściłabym się w tych 4 stówkach Mimo wszystko nie jest jeszcze tak tragicznie
Stary 2014-05-04, 11:17   #2766
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

A ja się trochę podłamałam naszymi wydatkami ale mam nadzieję, że w tym miesiącu będzie lepiej. Dużo więcej wydaliśmy na jedzenie ale to zrozumiałe, bo mieszkamy teraz w trójkę a nie jak zawsze, we dwójkę

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:34   #2767
Lynn
Zakorzenienie

Ja w ubiegłym miesiącu wydałam bardzo dużo kasy niestety. Na samego psa mi poszło ok 500 zł , bo musiał mieć wyrywane zeby + choroba, preparaty przeciw kleszczom i się uzbierała okrągła kwota. Byłam przed chwilą w biedronce- kupiłam sobie fajne baleriny -papucie za 12,99 a mama kupiła mi super piżamkę za 26,99. Jakość wydaje się super, aż dziwne, ze taka niska cena.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 13:11   #2768
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Ja niestety w tym miesiącu też wypadam cienko ale niestety dojazdy do Warszawy do szpitala do mamy kosztują... b. drogo 6h strefowy (w którym zawsze cyrkluję, żeby się zmieścić w obie strony) ponad 13 zł + 2 bilety 75 minutowe po Wawie - 8,80 jeden wyjazd to koszt ponad 22 zł. Planowałam kupić miesięczny ale na ilość moich wyjazdów totalnie się nie kalkuluje pojedynczo kupowane bilety na tyle ile razy jeżdżę kosztuje mniej niż musiałabym kupić miesięczny. Pojedynczo jak kupuję bilety na KM koszt nie przekracza 200 zł, miesięczny KM na moją trasę kosztuje sporo ponad 200. Podobnie rzecz wychodzi przy kupnie 75 minutówek a karty miejskiej. Mam nadzieję, że mama za miesiąc - dwa wyjdzie bo się spłuczę totalnie. Na szczęście ona w szpitalu ma leki za darmo więc się wyrównuje przy budżecie domowym.
Stary 2014-05-04, 14:08   #2769
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Ja niestety w tym miesiącu też wypadam cienko ale niestety dojazdy do Warszawy do szpitala do mamy kosztują... b. drogo 6h strefowy (w którym zawsze cyrkluję, żeby się zmieścić w obie strony) ponad 13 zł + 2 bilety 75 minutowe po Wawie - 8,80 jeden wyjazd to koszt ponad 22 zł. Planowałam kupić miesięczny ale na ilość moich wyjazdów totalnie się nie kalkuluje pojedynczo kupowane bilety na tyle ile razy jeżdżę kosztuje mniej niż musiałabym kupić miesięczny. Pojedynczo jak kupuję bilety na KM koszt nie przekracza 200 zł, miesięczny KM na moją trasę kosztuje sporo ponad 200. Podobnie rzecz wychodzi przy kupnie 75 minutówek a karty miejskiej. Mam nadzieję, że mama za miesiąc - dwa wyjdzie bo się spłuczę totalnie. Na szczęście ona w szpitalu ma leki za darmo więc się wyrównuje przy budżecie domowym.
Matko boska jakie drogie te bilety, ale to chyba też dlatego że Wawa taka duża. W Kce jest inaczej bo jest podział na miasta i od niedawna na minuty, ale też porąbane z tymi dojazdami, nigdzie się nie można dostać. Ten podział czasowy jest bez sensu bo bilet na 1 miasto = 15 min kosztuje 3,2, pytanie gdzie dojedziesz w 15 min przy takich korkach ? Wklejam cennik będzie mniej pisania :P http://www.kzkgop.com.pl/strony/p-1-cennik-oplat.html
Stary 2014-05-04, 14:21   #2770
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

jak ktoś mieszka w wawie i korzysta z biletów miesięcznych raczej tego nie odczuwa, gorzej jak ktoś jest w wawie max 12-14 razy w ciągu miesiąca i w wawie jedzie tylko jednym autobusem ale dłużej niż 20 minut. Wtedy zbiera się ładna (ciężka do przełknięcia) sumka.
Stary 2014-05-04, 17:02   #2771
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Matko boska jakie drogie te bilety, ale to chyba też dlatego że Wawa taka duża. W Kce jest inaczej bo jest podział na miasta i od niedawna na minuty, ale też porąbane z tymi dojazdami, nigdzie się nie można dostać. Ten podział czasowy jest bez sensu bo bilet na 1 miasto = 15 min kosztuje 3,2, pytanie gdzie dojedziesz w 15 min przy takich korkach ? Wklejam cennik będzie mniej pisania :P http://www.kzkgop.com.pl/strony/p-1-cennik-oplat.html
właśnie ja się ostatnio kłóciłam z kontrolerem biletów o to
miałam taki na 15 minut, autobus wg rozkładu pokonuje trasę w 12 więc gites. no ale korki, całe Katowice rozkopane, jakieś objazdy i cuda wianki. no i kontrola biletów daje mój bilet, nieważny od 4 minut, a pan mi mówi że będzie mandat powiedziałam mu wtedy, że i tak mandatu nie przyjmę, nie moja wina że warunki na drogach są jakie są i nie zapłacę za stanie w korku, a pan o dziwo odpuścił i powiedział, że ok taki młody był, przypuszczam że to może były jego pierwsze dni w pracy czy coś i dlatego sobie darował.

no ale przy obecnym stanie dróg w Kato na bilecie za 15min to sobie można jeden przystanek przejechać, także pomysł bardzo z pupy.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 18:53   #2772
niv_
Zakorzenienie

Jak tam po majówce ?

Wypoczęte, gotowe na nowe wyzwania i oszczędzanie ?
Stary 2014-05-04, 18:54   #2773
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez niv_ Pokaż wiadomość
Jak tam po majówce ?

Wypoczęte, gotowe na nowe wyzwania i oszczędzanie ?
Ja na pewno jestem nastawiona na oszczędzanie

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 19:07   #2774
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez punamama Pokaż wiadomość
O na prawdę sporo
Planujecie jakąś podróż po ślubną?
Nie, nie. Wolimy wydać na remont mieszkania, a na wakacje kiedyś pojedziemy

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Figula94 Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy to mało. Ja mam rodziców palaczy, którzy dodatkowo sporo piją, moja matka nie pracuje, jest nas troje, czyli mam dójkę rodzeństwa,a mój ojciec sam zarabia jakieś cztery tysiące, przy czym pracuje za granicą i płaci też za przejazdy i w ogóle, więc da się tak przeżyć. Tym bardziej, że z tego, co zrozumiałam, wy macie tylko jedno dziecko. A ja uważam, że przy takim zarobku mojego ojca, gdyby rodzice nie palili i mniej pili to pławilibyśmy się w luksusach, naprawdę, w pięć osób i z dwoma kotami dodatkowo za cztery tysiące. Jednak my nie mamy domu, a mieszkanie, a nie wiem, jak wy sobie pomieszkujecie.
Żeby przeżyć miesiąc potrzebujemy 6 tysięcy PLNów. Także no O 3 tysiące za mało. Jednak już postanowiłam z mężem (w końcu! ), że mój samorozwój przełożymy jak mała pójdzie do szkoły, odpadnie nam pensja dla niani, i jak spłacimy kredyt za mieszkania. Wtedy się będę mogła rozwijać nawet za granicą
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 19:11   #2775
201607111632
Konto usunięte

Dot.: Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą! (+ o wszystkim

Po strasznie zimnej majowce rozchorowalam się na dobre

Wysłane z mojego ARIES_785 przy użyciu Tapatalka
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 19:15   #2776
Varga
Wtajemniczenie

U moich rodziców taniej wychodzi dom 200m2 niż moje mieszkanie niecałę 50m2. Ale w dom trzeba zainwestować żeby się opłaciło bardziej niż mieszkanie. Piec na węgiel i drewno jest dużo droższy od tego na gaz, ale za to ogrzewanie nim jest tańsze. Nie płacą co miesiąc za kanalizację, ale muszą sami kombinować wywóz szamba i płacą za to 200zł co 3-4 miesiące. A z kolei brat wydaje więcej za utrzymanie domu niż utrzymanie mieszkania.
Stary 2014-05-04, 19:16   #2777
201801191006
Konto usunięte

Dot.: Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą! (+ o wszystkim

Varga, wszystkiego dobrego! pochwal się fotką w sukni
Stary 2014-05-04, 19:21   #2778
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Varga, wszystkiego dobrego! pochwal się fotką w sukni
Na dniach fotograf wyśle zdjęcia sprzed kościoła to wyślę

Podczas jazdy doszliśmy do wniosku, że nie będziemy nikomu zlecać remontu. I dzięki temu zaoszczędzimy 30 tysięcy złotych Umiem gipsować, kłaść płytki, B. będzie malował podkładem, farbą, fugował. Cyklinarkę do podłogi wypożyczymy i sami pocyklinujemy, polakierujemy też sami.
Stary 2014-05-04, 19:23   #2779
201801191006
Konto usunięte

słuchajcie, za ile wystawić buty za które zapłaciłam 219zł? są nowe, ani raz nie ubrane. jeszcze na gwarancji. mam paragon i wszystko.
Stary 2014-05-04, 19:35   #2780
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
słuchajcie, za ile wystawić buty za które zapłaciłam 219zł? są nowe, ani raz nie ubrane. jeszcze na gwarancji. mam paragon i wszystko.
Może spróbuj za 200, a jak nie pójdzie to obniż jeszcze?
Stary 2014-05-04, 19:40   #2781
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Może spróbuj za 200, a jak nie pójdzie to obniż jeszcze?
właśnie dałam za 200, bo zobaczyłam, że na internetach takie same są za 270. oby szybko poszły
Stary 2014-05-04, 20:36   #2782
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
miałam taki na 15 minut, autobus wg rozkładu pokonuje trasę w 12 więc gites. no ale korki, całe Katowice rozkopane, jakieś objazdy i cuda wianki. no i kontrola biletów daje mój bilet, nieważny od 4 minut, a pan mi mówi że będzie mandat powiedziałam mu wtedy, że i tak mandatu nie przyjmę, nie moja wina że warunki na drogach są jakie są i nie zapłacę za stanie w korku, a pan o dziwo odpuścił i powiedział, że ok taki młody był, przypuszczam że to może były jego pierwsze dni w pracy czy coś i dlatego sobie darował.

no ale przy obecnym stanie dróg w Kato na bilecie za 15min to sobie można jeden przystanek przejechać, także pomysł bardzo z pupy.
Zrobiłabym tak samo jak Ty Też jeżdzę dość często po aglomeracji katowickiej i zwykle kupuję bilety za 3,8 na 30 min. Nie mam zamiaru kupować droższych ze względu na możliwe korki

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Po strasznie zimnej majowce rozchorowalam się na dobre

Witaj w klubie Właśnie leżę pod kołdrą z bólem głowy i katarem. Dobrze, że chociaż ból gardła minął
Stary 2014-05-04, 20:39   #2783
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość

Witaj w klubie Właśnie leżę pod kołdrą z bólem głowy i katarem. Dobrze, że chociaż ból gardła minął
Łącze się w bólu Ta zmienna pogoda jest straszna. Oszczędzanie pójdzie w las po wizycie w aptece

201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 20:45   #2784
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Łącze się w bólu Ta zmienna pogoda jest straszna. Oszczędzanie pójdzie w las po wizycie w aptece

Ja na razie wzięłam aspirin z biedronki, bo apteki w okolicy nie miałam. Mam nadzieję, ze pomoże, bo nie chcę już nic innego brać... W kwietniu wydałam mnóstwo kasy w aptece
Stary 2014-05-04, 21:48   #2785
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
miałam taki na 15 minut, autobus wg rozkładu pokonuje trasę w 12 więc gites. no ale korki, całe Katowice rozkopane, jakieś objazdy i cuda wianki. no i kontrola biletów daje mój bilet, nieważny od 4 minut, a pan mi mówi że będzie mandat powiedziałam mu wtedy, że i tak mandatu nie przyjmę, nie moja wina że warunki na drogach są jakie są i nie zapłacę za stanie w korku, a pan o dziwo odpuścił i powiedział, że ok taki młody był, przypuszczam że to może były jego pierwsze dni w pracy czy coś i dlatego sobie darował. no ale przy obecnym stanie dróg w Kato na bilecie za 15min to sobie można jeden przystanek przejechać, także pomysł bardzo z pupy.
No i prawidło. Ja bym zrobiła to samo. Często jak jadę na bilecie czasowym to się zastanawiam co będzie jak będzie kontrola a mi czas ucieka bo stoję w korku? Odp mam taką samą jak Ty, rozkład wyraźnie informuje że trasa powinna zając tyle i tyle minut, a to że są korki to co mnie to obchodzi? Nie mam zamiaru płacić za stanie w korkach! Swoją drogą jak mam to obliczyć?
Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Zrobiłabym tak samo jak Ty Też jeżdzę dość często po aglomeracji katowickiej i zwykle kupuję bilety za 3,8 na 30 min. Nie mam zamiaru kupować droższych ze względu na możliwe korki
Dokładnie!
Stary 2014-05-04, 21:59   #2786
o_Khaleesi_o
Zadomowienie

Podpisałam dzisiaj umowę w pracy na okres próbny 3 mcy Już się bałam, że może się mnie pozbędą po kilku dniach a tutaj jednak widzę, że mnie zaakceptowali.

Tak się właśnie zastanawiam, czy kiedykolwiek w moim życiu nadejdzie taka chwila, że nie będę się musiała martwić o to czy mi starczy do 30stego, czy do końca życia będę musiała pracować za takie marne pieniądze? Chyba jednak tak będzie...
o_Khaleesi_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 22:20   #2787
april_20
Zadomowienie

Witam, można dołączyć? Podczytuję Was od paru dni i w końcu postanowiłam napisać. Jestem studentką trzeciego roku. Nie pracuje, utrzymuję się głównie ze stypendium i pomocy rodziców. Od października chciałabym przeprowadzić się do Warszawy i zacząć żyć na własny rachunek dlatego chcę zacząć oszczędzać. Na wakacje chciałabym załapać się na jakiś staż ale czy mogę go odbyć w 3 miesiące?
Stary 2014-05-05, 08:15   #2788
niv_
Zakorzenienie

Łączę się z Wami w chorobie, bo kurde jestem chora. Zamiast do pracy idę do lekarza, zobaczymy co mi powie.

Najlepsze, że tylko trochę mnie boli gardło, za to nie mam siły na nic i mam silne zawroty głowy / chyba nigdy takich nie miałam/, mroczki przed oczami, jadłowstręt. Maskara. Gdyby nie te objawy to nie poszłabym w ogóle do lekarza tylko do pracy, ale trochę mnie przeraziły.

Tydzień pracy się zaczął i co ? Pogoda się wyrobiła.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Podpisałam dzisiaj umowę w pracy na okres próbny 3 mcy Już się bałam, że może się mnie pozbędą po kilku dniach a tutaj jednak widzę, że mnie zaakceptowali.

Tak się właśnie zastanawiam, czy kiedykolwiek w moim życiu nadejdzie taka chwila, że nie będę się musiała martwić o to czy mi starczy do 30stego, czy do końca życia będę musiała pracować za takie marne pieniądze? Chyba jednak tak będzie...
Gratuluję

Edytowane przez niv_
Czas edycji: 2014-05-05 o 08:30
niv_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:35   #2789
punamama
Rozeznanie

Cytat:
Moi dziadkowie płacą 4800zł czynszu rocznie A mieszkanie 40mkw.

Wolę w domku mieszkać.

Nie dość, że nie użeram się z głupimi sąsiadami, to jeszcze nie boję się o auto.

Nigdy nie zapomnę jak stoję sobie na balkonie, patrzę a sąsiad z drugiej klatki wypycha moje auto z miejsca parkingowego bo nie miał gdzie postawić swojego

Druga akcja, patrzę a ktos klęczy przy aucie po czym wsiada do swojego i odjeżdża, schodzę na dół a ja nie mam tablic rejestracyjnych, koleś sobie pojechał na stację i na moich zatankował i uciekł.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

No wszystko ma swoje plusy i minusy, mieszkając w domu warto mieć faceta, który się tym wszystkim zajmie. Ja się nie martwię, bo tata kosi trawę, zajmuje się technicznymi drobiazgami, obsługuje piec, itd.
aż trudno uwierzyć co się dzieje na tym świecie
Cytat:

a jak płaca?
Cytat:
Jeżeli wystawisz jako nowe to spokojnie za tyle za ile kupiłaś
Stary 2014-05-05, 08:37   #2790
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez niv_ Pokaż wiadomość
Łączę się z Wami w chorobie, bo kurde jestem chora. Zamiast do pracy idę do lekarza, zobaczymy co mi powie.

Najlepsze, że tylko trochę mnie boli gardło, za to nie mam siły na nic i mam silne zawroty głowy / chyba nigdy takich nie miałam/, mroczki przed oczami, jadłowstręt. Maskara. Gdyby nie te objawy to nie poszłabym w ogóle do lekarza tylko do pracy, ale trochę mnie przeraziły.

Tydzień pracy się zaczął i co ? Pogoda się wyrobiła.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Gratuluję
Nic nie mów, u mnie dzisiaj składanie numeru, do 19 jak nic będę kiblowała w redakcji (ten zapis z UP, że na stażu nie będziecie siedzieli po godzinach możecie wsadzić między bajki, musiałam chodzić na L4, pracowałam w sobotę a zgłaszanie tego do UP kończy się stwierdzeniem, że to nie ich problem), dzisiaj muszę też zaliczyć jedno badanie u lekarza medycyny pracy, jutro kolejne. Szykuje mi się szarpany tydzień.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości