|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
ale to wyjatki, z reguły do 1500 zł stoją... my kupilismy 100% 130s za 1100 na poprawiny bedziemy już szukac garnitutu z domieszką, za max 600 zł
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
|
|
#2103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
marlenqa22 dekoracje super
![]() madziara889 gratki autka jest extra ![]() cude kurcze współczuje brak słów ... ![]() cornflower_girl bardzo Ci dziękuję kochana za pomoc jesteś wielka ![]() Walc rewelacja Wam na pewno też tak się uda go zatańczyć i będziecie robić furorę na YT ![]() Lg_ago buciki Opiumalfa klatka na koperty a autko też niczego sobie - bardzo ładne - oryginalne ![]() kiss12550 na zniszczone dłonie też polecam parafinę super sprawa ![]() mimi_77 i jak zakupy agd- udane??? ![]() lexie42 buciki ![]() madzixx88 gratulacje bycia już żoną czekam na foteczki ![]() Lusiija co do kotylionów to u Nas Jeśli chodzi o zimne ognie to zamawiacie 70 cm? Długość będzie oki?
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
garnitury z wełny 100% lepiej sie układają, nawet Tz czuł róznice gdy takie przymierzał, po prostu nie sa tak sztywne, dostsoowują sie super do sylwetki, nawet jak sie pogniotą to szybko wracają do poprzedniego stanu i do konca wesela wygląda sie super. a te z domieszkami po prostu troche bardziej sie gniota i skóra gorzej oddycha = mężczyzna się szybciej poci... im wieksza sktetność (110, 120, 130, 140s) tym szybciej wracają do poprzedniego stanu
dlatego ja zostałam makjazystką ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- ja zamawiam 70, palą się 2 minuty, to nie jest za krótko, a dłuższe są za długie
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym u nas wesele będzie lekko podchodziło pod góralskie więc oscypki mają obecność obowiązkową ![]() masz zdjęcia próbnego? fajnie, że sie udał my zapłaciliśmy 800zl za niewymiarowy (super slim, praktycznie nieosiągalny w większości sklepów)
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
Witam się do dłuuugim weekendzie
Spróbuję Was nadrobić ![]() nasturcja1308 piękna relacja Cude dziękuję za nazwę użytkownika z allegro, przejrzę sobie ofertę zaproszeń Ysia każdą Twoją relację czytam z zapartym tchem, jakbym czytała najlepszą książkę a ta sukienka rybka którą masz szansę kupić jest pięna brać! ParisParisienne gratulacje ŻONO! mala_czarna_21 jaki pięny opis Atomoowka super panienski miałas! mama_2010 witaj ![]() oluska227887 witaj Szczeperka zazdrszczę Ci wieczoru panieńskiego!! Udało się! nadrobiłam Was!!!!!!!!!!!!
|
#2108 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętacie jak miałam kupić buty ślubne za 40 zł? To nie kupiłam. Byłam dzisiaj przymierzyć i okazały się za duże... A były takie ładne. Niestety były sporo za duże więc nie wzięłam. Dziewczyna powiedziała mi, że kupowała je w Ptaku w zeszłym roku, więc jak nie znajdę nic u siebie w mieście to podjadę tam. A już myślałam, że będę miała buciki.... No cóż, może nie były mi przeznaczone
![]() mama_2010 - my jeszcze nie zamawialiśmy, ale chcemy próby 585 Myśleliśmy o tej wyższej, ale chyba jednak postawimy na 585.enzunio - jakie te utwory? Chwal się ![]() zakrecona_kropka - osobiście bardzo lubię carlo rossi, czy jak tam się to pisze Smakuje mi białe, różoweanka1897 - nie martw się na zapas To, że dodała takie zdjęcia nie znaczy, że tylko tak maluje. Ale najlepiej umów się tak jak mówisz i zobaczysz co i jaknamisek1990 - ja pisałam o gipsówce. Maj jest czasem gdzie się ją sieje dopiero a w sierpniu, wtedy kiedy ja jej potrzebuję jest akurat czas "zbiorów", więc będzie tania. Tak też czytałam w internecie, że lipiec i sierpień jest najtańsza, ale dziękuję, że pamiętałaś ![]() Współczuję Ci z gośćmi nie rozumiem jak ktoś ma takie wymówki ![]() Atomoowka - skoro wódka fajnie wygląda to nie szkoda Twojej pracy. Będzie cieszyła gości, ale i Ciebie, że tyle pracy włożyłaś, aby tak było. A to już tylko kilka dni Lg_ago - buty niulka_1985 - mój pozostanie bez, a najchętniej to by się pewnie z koszuli od razu rozebrał, bo on jest z tych gorącokrwistych i jest mu zawsze za gorąco, a to jeszcze sierpień będzie madziara889 - dobrze, że pierścionek się znalazł ja też kiedyś zagubiłam i pamiętam ten stres z cenami kwiatów rzeczywiście nie jest źle Taka powiedziałbym standardowa cenaswiat_katarzyny - zapraszanie rzeczywiście męczące... my wczoraj byliśmy w 2-óch domach i to wcale nie długo, a czułam się jakbym była po całym dniu pracy w kopalni... Położyłam się i zasnęłam momentalnie czekam na zdjęcia z przymiarki Szczeperka - gratulację udanego i szalonego panieńskiego Bardzo fajne prezenty Świadkowa zrobiła kawał dobrej roboty body świetne ![]() marlenqa22 - piękne pudełko ![]() Opiumalfa - auto jest fajne, ale klatka c.u.d.n.a. lexie42 - ładne buciki gdzie kupowałaś?cornflower_girl - dziwne błogosławieństwo, jeszcze się z takim nie spotkałam.... my też chcieliśmy taką dekorację przy ławkach, ale ksiądz jest nie bardzo za tym pomysłem, więc raczej zrezygnujemy. Co do pustych miejsc to też to zauważyła. Nie wiem czy to jakieś zaniedbanie młodych (nie dopilnowali potwierdzeń?) czy goście powiedzieli, że przyjdą a nawalili Też mam zamiar dzwonić jeśli ktoś nie da odpowiedzi, bo nie uśmiecha mi się płacić 220 zł/os bez sensu... madzixx88 - jeszcze raz Ci gratuluje i czekam na obszerna relację Też mamy książki i mam nadzieję, że będzie ich dużo ![]() paula600324 - gratuluję makijażystki
|
|
|
|
#2109 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przetapianie może i fajny pomysł, ale nie ma sensu bo obraczki pasuja na nas idealnie, kształt taki jak chcieliśmy tylko ten nieszczęsny odcień mi przy pierścionku nie pasuje ale bez niego jest dobrze. Tż przekonał mnie do tych obraczek i tak będę nosiła samą obrączkę![]() zaproszenia mamy juz zamówione, opłacone i czekamy aż do nas przyjdą za max 9 dni roboczych.. już nie mogę się doczekać; jak tylko je otrzymamy ruszamy z zapraszaniem gości fryzura przy okazji komunii w rodzinie koleżanka brata mnie uczesała (miałam próbną i w niedzielę) obie opcje były prześliczne, niestety nie pomyślałam żeby zrobić zdjęcie i pochwalić się wam... ale teraz już wiem, o co mam prosić moją fryzjerkę makijaż nie mam umówionej wizyty, nie byłam na próbnej ALE bratowa przyniosła mi zaproszenia na makijaż do douglasa ważne jeszcze pół roku także tam pójdę dekoracja ciągle nie mam dekoratorki, bo zastanawiam się czy może dam radę sama udekorować salę i kościół (niestety mama mnie od tego odwodzi- niepotrzebny stres i nie wiadomo jak wyjdzie). Sala jest ciemna (brazowe ściany) chcę białe dekoracje z różowymi elementami (dosłownie drobiazgami) i ostatnio wpadła mi w oko gipsówka. Kolor przewodni na początku myślałam o amarancie(takie zaproszenia zamówiliśmy), ale jednak chyba postawię na biel i akcenty różu (nie wiem czy różne odcienie czy pastelowy kolor)- buty, paznokcie, bukiet, winietki, moze serwetki
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za odopowiedzi odnosnie obraczek
![]() Lg_ago cudny kolor butow i ten polysk madzixx88 fajnie opisalas widac, ze zadowolona jestes i goscie tez jak balowali tak dlugo ![]() Lusiija fajne te przypinki. sensuall prosze ![]() Ale sie dzis wkurzylam. Mielismy pojechac z zaporszeniami i sie TZ spoznil do domu a o 20.20 nie bede chodzic ludziom po domach. Juz zlosc mi przeszla ale mialam humor ze hej Edytowane przez mama_2010 Czas edycji: 2014-05-08 o 06:27 |
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziixxxx, cudowna zapowiedź relacji
|
|
#2112 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
Prowadzimy z Ttem zacieta dyskusje... Uwaza on ze ludzie nie beda chcieli nosic przypinek, lepiej kupic kotyliony... Ja uwazam ze to moze byc fajna zabawa bo kazdy napisze co bedzie chcial.. Co myslicie???
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
Matko, dobę mnie nie było i tyle czytania
Dziś cały dzień spędziłam na praktykach w ośrodku terapii uzależnień i powiem Wam, że ledwo żyję mieliśmy dziś jeszcze jechać dogadać się z organista, ale nie miałam już sił :P Atomoowka my "Heaven" Adamsa będziemy śpiewać :P dziś ustaliliśmy, że to będzie nasz popisowy numer na weselu Czytam o Waszych perypetiach z zaproszeniem rodziny i nadziwić się nie mogę ("wyrywam zęba w poniedziałek" ha ha ha ). U nas zaproszenia jeszcze nie rozdane, a goście już dzwonią i potwierdzają przybycie ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
activelifestyle kupiłam w tym sklepie http://slubne-buty.pl/ tylko, że stacjonarnie
|
#2116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na impreze ze znajomymi - fajnie na wieczor panienski - fajnie na wesele? moim zdaniem bez sensu... no chyba ze robisz wesele małe, gdzie prawie wszyscy sie znają i atmosfera jest dość luźna... jakoś nie wyobrazam sobie takich przypinek na sukienkach i garniturach...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-05-05 o 21:35 |
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
wypada którejś okres na ślub? bo mi na dzień przed
|
#2118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
w klubie dodałam pierwsze zdjęcie
![]() ![]() bukietu widać tylko kawałek, ale jak dostanę reszte zdjęć to na pewno pokażę ![]() i dziękuję bardzo bardzo za wszystkie życzenia, miłe słowa
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Kwaśna truskawka
co to za kwiatki? są śliczne
|
#2121 |
|
Raczkowanie
|
Obraczki i my wybierzymy 585 albo te kolejne na 7 lub 8 co sie zaczynaja a tez sa popularne.
Zaplacilam za 2 pary butow Jeszcze ponczochy musze kupic, przeciez bym zapomniala jak nic , gdyby nie to ze ktoras z was o nich wspomniala. Zapomnialam o najwazniejszym, zostaly 2 miesiace
Edytowane przez mama_2010 Czas edycji: 2014-05-05 o 21:42 |
|
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to nie te czasy gdzie królują kotyliony... ja zawsze mowie mamie gdy chce przeforsować swoj pomysł, ze z całym szacunkiem, ale ty mamo juz miałas swoje wesele, swoje chce zorganizowac jak ja chcę
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ci zazdroszcze )
|
|
#2124 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2125 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
drugie: jedzenie fatalne, bez winietek więc błąkanie po sali, na wesele dotarło 3/4 ludzi potweirdzonych... ale kapela wymiatała!!!!!wyszłam stamtąd o 7 rano! ludzie bawili sie cudownie dzięki muzyce, nie patrzyli na wesele-plamę tylko tańcowali!!!!!!! właściwie jeśli chodiz o kapele tojedno z lepszych naktorych sie bawilam,jesli chodzi o całą reszte- bezkomentarza.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie ma mnie w klubie atez chce fote zoabczyc codo przypinek i kotylionów itp NIE, NIE PRZYPIEŁABYM NICZEGO NA ŻADNYM WESELU, po to sie stroje zeby wyglądac superowo a taka 'ozdoba' zepsuje wszytsko. takie rzeczy sa fajne na imprezach innych,na panienskim czy kawalerskim czy na grilu do śmiechu, ale na weselu?
|
|
#2126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdzie kupiłaś ?my właśnie ostatnio i w ten pt mieliśmy degustacje ciast i tortów i chyba zdecydujemy się na tą 2 cukiernie smacznie i cena bardziej przystępna
|
|
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem do tyłu
|
||
|
|
|
#2128 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
już się martwię![]() Madzixx jeszcze raz gratuluję!! |
||
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego zastanawiam się jeszcze Dopytam co jest w tej desce serów. Zastanawiam się nad sałatką grecką Ta sałatka kojarzy mi się raczej z imprezami jesienno-zimowymi ![]() Cytat:
Mam zdjęcie Miks ujęć w załączniku ![]() Mocny ale podoba mi się Poprzedni w ogóle nie było widać ![]() Makijażystka pytała po co chcę przedłużać rzęsy, jak swoje mam długie ![]() Dzięki ![]() Znalazłam ją całkiem przypadkiem Oglądałam filmiki ślubne na youtube i z ciekawości wpisałam swoje miasto Wyskoczył mi jej filmik makijażu ślubnego Na szczęście miała jeszcze wolny termin
|
||
|
|
|
#2130 | ||
|
BAN stały
|
my na 90% też (tylko czarnym
)Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Active Na wejście Kanon D Na komunię Ave Maria I jeszcze Misja oraz Aria na str G
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

ale to wyjatki, z reguły do 1500 zł stoją... my kupilismy 100% 130s za 1100 na poprawiny bedziemy już szukac garnitutu z domieszką, za max 600 zł

brak słów ...
jesteś wielka 

z cenami kwiatów rzeczywiście nie jest źle
Też mam zamiar dzwonić jeśli ktoś nie da odpowiedzi, bo nie uśmiecha mi się płacić 220 zł/os bez sensu... 

ma nam kupić szafę do "nowego domu" i jak byliśmy ją oglądać, to pojechała też z nami jej koleżanka (ta sama co o ślubie nie mogła wiedzieć). Babcia jej powiedziała, że to JA chcę kupić tą szafę do swojego domu (w którym obecnie mieszkam). I jak ta pani zapytała gdzie chcę tą szafę postawić (wie gdzie mieszkam i że nie mam na nią miejsca) to już chciałam powiedzieć, że to babcia kupuje dla mnie do nowego domu to babcia przerwała mi zanim zdążyłam powiedzieć słowo, że chcę ją kupić, bo jest tania i kiedyś może gdzieś ją postawię
takim samochodem będziemy jechać