Rossmann cz. XXII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 23:03   #3331
myszka_miki1
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez ewanka1989 Pokaż wiadomość
Gdzie w Warszawie są/były lakiery Rimmela Rita Ora? I gdzie znajdę szafy Eveline (poza Marriotem i Blue City)?

Korotyńskiego
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:06   #3332
ewanka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Teraz jest jeszcze gorzej dojscie jest mega utrudnione- chyba, ze cos sie zmieni jutro moze podejde po 10 do tego rossa to lukne czy jeszcze sa (ale nie obiecuje, bo jak bede zawalona robota to nie na szans )
Ale wlasnie przez cala promo wszystko bylo (albo to ja tak wczesnie chodzilam), a dzisiaj w szafie wibo (bo chcialam candy shop) pustki :/ tzn bylu dwa lakiery, ale otwarte i ich "towar" splywal do buteleczkach :/
Moze jutro cos doloza
Ja kończę o 16 więc pewnie jak dotrę do R. to będą pustki tak jak dzisiaj. Zerknę może jutro w Hebe bo mam po drodze, a od jutra promo na Rimmel Niedługo zbankrutuje

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Plac Bankowy (Rita Ora i szafa Eveline)
Dziękuję za info

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:07   #3333
_czarny_kot
Zakorzenienie

idę jutro dokupić rimmel salon pro 247 isn't she precious, bo dopiero dziś zauważyłam, że mi się kończy, a jestem zakochana w tym kolorku, jasny pastelowy róż

_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:19   #3334
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Też kiedyś kupiłam żółty lakier i przez 3 tygodnie nie mogłam doprowadzić paznokci do porządku tak się wgryzł...
Ja dziś kupiłam na pocieszenie
- 2 kremy do stóp Lirene (30% urea i z olejkiem miętowym)
- Manhattan Lotus Effect 10G,
- Sally Hansen 285 Sea-ing Stars i 290 Bold gold
- Sally hansen płyn do skórek
- wibo Canyd Shop fiolet
2 ostatnie pozycje mam dzięki TŻ który zakupi zrobił rano bo jak byłam na łowach po południu to była sodoma i gomora.. W Galeri Katowickiej połowa asortymentu wymieciona, połowa porozwalana. Jak po tornadzie. Byłam jeszcze w mniej uczęszczanym rosie i mimo dużego zainteresowania był porządek. Czaję się jeszcze na Insta-dry bo oczywiście wszędzie wykupione... A no i pilnika dalej nie dorwałam, pusty wieszak....
w którym?

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:23   #3335
florence244
Zakorzenienie

[QUOTE=aguSxD;46317431]Ja dzis kupiłam masełko revlon w kolorze lolipop, świetne jest! Jutro jadę po drugi kolor, chciałam jakis jasny roz, najlepiej brudny. Polecacie cos? Bo nie wiem czy w tłumie bede miała cierpliwość myślec co wybrać ;D

Smooth berry
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:34   #3336
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Ja robiłam dziś zakupy z samego rana w Bydgoszczy przy ul. Siedleckiego. Weszłam minutę po otwarciu, a przy szafach z kolorówką już był tłok (przy promocji na podkłady tak nie było). Chciałam nawilżającą szminkę Rimmel, ale nie było kolorów, które mi się podobają. Zamiast niej kupiłam Maybelline Color Whisper Pink Possibilities. Zgodnie z planem kupiłam też 2 eliksiry L'oreal w dziennych odcieniach: Rose Finale i Nude Vibrato (mam już fuksję od jakiegoś czasu i ją uwielbiam, więc te eliksiry brałam na pewniaka, no i się nie zawiodłam). Po długich rozmyślaniach nad wyborem koloru wrzuciłam też do koszyka Bourjois Rouge Velvet Edition 07 Nude-ist.
Jak widać raczej stawiałam na dość nawilżające mazidła do ust w dziennych kolorach, bo takie produkty u mnie najszybciej się kończą. Poszalałam, bo zrobiłam sama sobie prezent na urodziny

Kupiłam też w promocji maszynkę do golenia Wilkinson Intuition Sensitive (24,99 zł zamiast 39,99 zł). Czytałam jakiś czas temu o niej pochwały na jakimś blogu, więc się skusiłam, skoro promocja.

A elektronicznego pilnika u mnie już nie było, a nie mam czasu biegać po innych Rossmannach
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:38   #3337
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
Rita Ora 203 jaśniutki róż nakłada się jak gęstniejąca farba olejna, mam wrażenie, że nawalam go na pazur 2litry. Mega dużo nabiera się na pędzelek a i tak smuży i nie "leży" ładnie. Nie polecam.
Szkoda
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:44   #3338
nicctakiego
Raczkowanie

Dziewczyny z Bydgoszczy, w jakich Rossmanach znajdę szafę Sally Hansen?

dziś zaszalałam 8 lakierów i jeden żel do usuwania skórek chciałam pomadkę mayballine, ale niestety wszystkie zmacane
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:50   #3339
Seph
Zadomowienie

A ja mam inne pytanie. Mniej więcej ile razyw roku są organizowane promocje tego typu w Rossmanie?
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:51   #3340
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość
A ja mam inne pytanie. Mniej więcej ile razyw roku są organizowane promocje tego typu w Rossmanie?
Chyba 2 razy w roku
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 23:59   #3341
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
Chyba 2 razy w roku
I też po 49%? Czy to raczej pierwszy raz tak wysoki rabat dali?
Stary 2014-05-06, 00:09   #3342
Karoolcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ja kupiłam jedną pomadkę (nr 20 z serii Kate Moss) i jeden błyszczyk (Shock Pink z Maybelline) - za oba zapłaciłam ok 23 złocisze
mam ten nr 20 i jest piękny! może wyglądam w nim jak *pajac*, bo to dość odważny kolor, no ale cudowna jest, naprawdę iii czasami chodzę sobie wymalowana nim po domu haha

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że tłumy przy szafach w Rossmannie to nic, przy tym co się musi dziać w Hebe, kiedy każdego dnia wszystkie baby do jednej szafy się pchają
ja byłam dzisiaj w Hebe, co prawda późno bo o 19, ale byłam sama z koleżanką przy kolorówce wpadłam po eyeliner z Maybelline ten z pędzelkiem, wszystko pachnące i pozaklejane

Cytat:
Napisane przez ewanka1989 Pokaż wiadomość
Ja kończę o 16 więc pewnie jak dotrę do R. to będą pustki tak jak dzisiaj. Zerknę może jutro w Hebe bo mam po drodze, a od jutra promo na Rimmel Niedługo zbankrutuje
a orientujesz się może ile w Hebe kosztuje ten podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...oundation.html ? bo po promocji w Rossmannie uświadomiłam sobie, że go chcę, a w następnej gazetce jest chyba za 17zł i nie wiem, gdzie korzystniej kupić
Karoolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 00:09   #3343
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze było -40%
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 00:11   #3344
Karoolcia
Raczkowanie

Cytat:
dotychczas było -40%
Karoolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 00:12   #3345
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Zawsze było -40%
Cytat:
Napisane przez Karoolcia Pokaż wiadomość
dotychczas było -40%
Dziękuje
Stary 2014-05-06, 00:14   #3346
Charlotta11
Zadomowienie

Dziewczyny, wiecie może czy gdzieś w Bydgoszczy jest szafa Revlon? Pytałam w innym wątku ale tam chyba mało osób zagląda.
Stary 2014-05-06, 00:17   #3347
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Tasienkaaa Pokaż wiadomość
Doradźcie jakiś jasny różowy lakier, z szerszym pędzelkiem, nie smużący, może byc z maleńkimi drobinkami, ale nie musi. Zastanawiałam się nad Rimmelem New Romantic z Salon Pro, szkoda, że nie jest tańszy.
Też się podłączam, najlepiej żeby to był lakier jak najbardziej podobny do sensique http://lady-flower123.blogspot.com/2...floss-250.html taki odcień. Boże jaki on piękny jest. A to była chyba limitowanka i mi już zgęstniał.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 00:19   #3348
Tasienkaaa
Rozeznanie

Czy ktoś ma pomysł jak uzyskać taki piękny kolor na ustach jak Missglamorazzi? Dodam, że mam dosyć ciemny kolor ust...:/

Dodatkowo, jesli któraś z was zakupiła nowe szmineczki Astora Soft Sensation Elixir to bardzo proszę o napisanie jak się spisują, czy nie wysuszają ust, jak wygląda kolor 100 i 102
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10346654_625729740847386_4302589893817300171_n.jpg (43,6 KB, 165 załadowań)

Edytowane przez Tasienkaaa
Czas edycji: 2014-05-06 o 00:40
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 00:54   #3349
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
tak,pisałam wczoraj właśnie że ten brokat nie jest widoczny,usta są takie soczyste i wilgotne w tym masełku,ja je uwielbiam i kolor idealny

używałam w zeszłym roku latem,nie rozpuściła się ale była wilgotna-taka rosa się na niej zrobiła ale to było wtedy jak były te mega upały w sierpniu,tak to nie

a ja byłam też w Rossku,szminki nie wzięłam żadnej-jednak się boję tak bez wypróbowania na ustach...często źle dopasowywuję mam za to 4 lakiery i bazę matującą,zdj.poniżej
cieszę się że dorwałam błękitną Ritę Orę,chciałam rę białą mleczną ale nie było,była tylko ta błękitna i taki ciemny morski
Ten z Revlon lakier fajnie wygląda,buteleczka jak retro to jakaś nowość chyba,perfumowane lakiery,znacie je?były wcześniej? sporo kolorów w moim Rossku było i ładne :)

Super lakiery, kupiłam na promocji w Hebe. Przede wszystkim pięknie pachną, mój pachnie różami i zapach utrzymuje się dopóki nie zmyję lakieru.
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 01:02   #3350
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Super lakiery, kupiłam na promocji w Hebe. Przede wszystkim pięknie pachną, mój pachnie różami i zapach utrzymuje się dopóki nie zmyję lakieru.
Ile kosztują ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 01:06   #3351
Seph
Zadomowienie

Dla przestrogi jeśli ktoś będzie kupować Bourjois Velvet to przed samiutką kasą sprawdzajcie czy produkt już nie był otwierany bo niby ta plomba wygląda na solidną a okazuje się że gdy produkt już byl otwierany to wcale tego nie widać. Plomba wygląda na nietkniętą. U mnie przynajmniej tak było. Nie sprawdziłąm w sklepie i sama nie wiem w jakiej ilości zużyty jest produkt.. Wkurzona jestem nieziemsko bo ta szminka nie należy do najtańszych.
Stary 2014-05-06, 01:12   #3352
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
mam ten nr 20 i jest piękny! może wyglądam w nim jak *pajac*, bo to dość odważny kolor, no ale cudowna jest, naprawdę iii czasami chodzę sobie wymalowana nim po domu
ee tam jak pajac:p Piękna soczysta fuksja idealna na lato chorowałam na nią juz od dluższego czasu i w kooońcu jest moja szkoda że nie ma jeszcze tych nowości z Maybelline vivid coś tam, bo jakąś pomarańczkę jeszcze bym kupiła.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2014-05-06 o 01:15
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 01:51   #3353
ParoleParole
Zakorzenienie

U mnie w rosmanie pustki były Po pomadkach Wibo testery zostały, o piaskach już nawet nie wspomnę
Mam nadzieję, że jutro coś dołoża
Stary 2014-05-06, 02:17   #3354
moonara
Zadomowienie

Kupiłabym jakiś piasek tak z ciekawości
Stary 2014-05-06, 07:22   #3355
britnay
Zakorzenienie

Czy ktoś używał top coat z Maybelline?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG0653.jpg (92,9 KB, 16 załadowań)
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 07:55   #3356
Nutelka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicctakiego Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Bydgoszczy, w jakich Rossmanach znajdę szafę Sally Hansen?

dziś zaszalałam 8 lakierów i jeden żel do usuwania skórek chciałam pomadkę mayballine, ale niestety wszystkie zmacane
Sally Hansen jest na pewno przy CH Rondo.

Ja już wcześniej chciałam się dowiedzieć, czy gdzieś w Bydzi albo Szczecinie mają szafę Revlon i Eveline (albo jedno z nich :P ), ale się nie dowiedziałam :/ Jeśli ktoś wie- błagam o odpowiedź

Edytowane przez Nutelka87
Czas edycji: 2014-05-06 o 07:59
Nutelka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:00   #3357
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Czy ktoś używał top coat z Maybelline?
życzę powodzenia w dostaniu, bo ja miałam duży problem
ale w końcu udało mi się kupić. Warszawianki mogę zapewnić ze nie ma go w promieniu od blue city do kruczej z uwzględnieniem całej ochoty a przynajmniej taki był stan na wczorajszy wieczór.

Nie wiem czy Ci ludzie nie pracują, czy co, że wszystko rano wykupują. Poszłam po południu, jak już mogłam, a tam pustki. Sporo się najeździłam, żeby kupić wszystko co chciałam.

Kuszą mnie jeszcze kredki do ust z miss sporty czy miała je któraś z Was? nie znalazłam o nich wzmianek na wątku??
Stary 2014-05-06, 08:17   #3358
ewanka1989
Zakorzenienie

Cytat:

a orientujesz się może ile w Hebe kosztuje ten podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...oundation.html ? bo po promocji w Rossmannie uświadomiłam sobie, że go chcę, a w następnej gazetce jest chyba za 17zł i nie wiem, gdzie korzystniej kupić
Niestety nie wiem, ja używam Colorstay z Revlonu ale skoro dzisiaj jest - 40 % w Hebe to wydaje mi się, że w Hebe będzie taniej, ale pewności nie mam

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:22   #3359
Pakipsi
Wtajemniczenie

gdzie w Wawie znajdę Sally Hansen?
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:44   #3360
goldika
Zakorzenienie

Dziewczyny które stały się posiadaczkami pilnika Fusswohl - możecie dać znać czy warto? Niestety nie działa mi wyszukiwarka nie wyświetla żadnych postów z hasłem dotyczącym pilnika :/
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości