|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() Niestety omijałam coś czasem...no niestety jak człowiek nie ma kondycji i ponad 20 kg nad....to cięzko jest...ale dziś piewrszy dzień, więc usparwiedliwiam się... no ale za to obaliłam już 2,5 literka.. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ej...a co tu dziś taka cisza i spokój??? stało się coś?? a...Ewulka pokaż że no się...ile czasu już na diecie..jakie efektty???
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Lady, tu masz wszystko sensownie
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ Neti brawa za picie, to bardzo ważne, ja na redukcji jak wypijałam powyżej 2 l to naprawdę efekty były super Dziewczyny coś mnie rozkłada, zimno mi mam dreszcze, boli gardło, Leosiowi też gile lecą, to przez tę cholerną pogodę, dzwonię po Tz zeby szybciej przybywał i wskakuję pod kołderkę bo przecież w ciąży to za wiele nie zdziałam z choróbskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Marsi, kopalnia wiedzy!!!
Chce sobie kupic jeszcze drazek na framuge do drzwi, co by brzucha cwiczyc ![]() O ile sie w koncu wykuruje ![]() I kuruj sie, dzidzia najwazniejsza :-* a jak brzuszek? Rosnie??? ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do parapetowki to my mieszkamy 3 lata i dalej nie zrobilismy ![]() Cytat:
![]() dziewczyny ![]() ![]() Kuba mi cos przestawil na klawiaturze i nie wiem, jak to naprawic, zamiast polskich znaków (ale nie wszystkich jak widze) pojawiaja mi sié jakies dziwne ![]() ![]() tz w pracy, Kuba spiocha juz a ja musze ogarnac ten ☠☠☠☠☠☠☠nik, który powstal dzieki mojemu synowi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Neti, trzymam kciuki za Ciebie, będziemy Cię tu wszystkie dopingować!!!
![]() ![]() ![]()
#3577 |
Zadomowienie
|
Neti, fajne rowery!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Marsi zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane
![]() TZ mnie odprawił do drugiej sypialni, zrobił dzbanek herbatki z malinami,obłożył książkami i komuterem, zajął się małym i go uspił a teraz słyszę jak wkłada garki do zmywarki ![]() ![]() pewnie się cieszy że baba chora bo będzie mogl sobie spokojnie z S obejrzeć gre o tron ![]() Cytat:
ja niestety miałam przykry wypadek na drążku domowym, mało kręgosłupa nie złamałam, drazek puścił mimo iż dwoch chłopów go montowalo, poleciałam centralnie na plecy i nie mogłam oddychać ![]() od tamtej pory nie miałam odwagi ale na siłowni na tych takich stojakach ćwiczyłam no i jak jestem na placach zabaw to nie omieszkam się podciągać na drabinkach ![]() pytałyście o brzuszek, a tak rośnie, dziś pojechałam po kwiaty z S i L i pani chyba zauważyła bo poprosiła by jej pracownik zaniósł mi te kwiaty do samochodu bo pani nie wolno dzwigać ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Silver, czy w Twoim rossie są pilniki do stóp te rossmanowe takie na wzór scholla? w moim mieście nie ma a jest promocja za 59,90 ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-05-05 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Marsi - zdrowka!
Ja zmykam zamarynowac schab na noc i spylam spaciu papatki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zadomowienie
|
Też szukam tego pilnika elektrycznego i u mnie też nie ma! marsi, jak uda Ci się go dorwać to dasz znać jak się sprawuje?
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY!!!
JA WAM BARDZO, ALE TO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POZYTYWNE SŁOWA NA TEMAT MOICH ZDJĘĆ Z ZOO, ja się naprawdę nie spodziewałam aż tak pięknych komentarzy, normalnie się poryczałam jak zaczęłam nadrabiać i to czytać ![]() ![]() ![]() a Marsi i Lady na ostatniej ostronie to już całkiem poleciały z koksem ![]() ![]() ![]() ![]() Neti, ty pytałaś o dietę - tak naprawdę nie mam żadnej. Waga mi się zatrzymała jakiś miesiąc temu, więc tydzień temu chciałam sobie troszkę pomóc i przeszłam na OXY, ale po 4 dniach zrezygnowałam - byłam mega słaba, głodna, było mi niedobrze, a jak zjechałam po ścianie to już wiedziałam, że to nie dla mnie. Jednak dużo ruchu, dużo wody i zwyczajne MŻ mi najbardziej służyło ![]() ![]() ![]() ![]() Hope, a ty się trzymasz tej oxy? miałam poodpowiadać, ale takie mi tu dałyście dyrdymały o mnie, że aż z wrażenia zapomniałam. Chyba nigdy nie słyszałam o sobie tyle pochlebnych uwag ![]() dziś byłam na pierwszej przymiarce sukni ślubnej. będzie boska ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- aaa silver, bluzkę kupowałam w takko ![]()
![]() |
#3583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Tz kochany ![]() jak brzuszek bardziej urośnie to fotkę poprosimy ![]() marsi, nie wiem czy mamy te pilniczki, ale jutro jestem w pracy więc sprawdzę ![]() ![]() Cytat:
![]() I już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć Cie w sukni ślubnej ![]() Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Ja tez ![]() Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3584 |
Wtajemniczenie
|
marsi zdrówka!
![]() ewulka ale zazdroszczę Ci przymiarki ![]() ![]() i ja też jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej przemiany ![]() ![]() ![]() co do odchudzania. też nie zameirzam katować się jakimiś dietami, po prostu nie będę jeśc słodyczy. no i jakoś zdrowiej ![]() od jutro biegam z sąsiadką i jak rower przyjedzie to będziemy z Hanią jeździć ![]()
#3585 |
Zakorzenienie
|
Ewulkaa trzymam, ale nie do końca.
Generalnie nie chodzę głodna, czuję się całkiem inaczej jedząc regularnie! Ale nie trzymam się całości bo np. II śniadanie u mnie z dnia drugiego spoczęło w kanalizacji. Zresztą zacznę od tego, że mam problem z drugim śniadaniem, bo I mnie tak syci, że II wypada tak na prawdę na porę obiadu. Dużo piję. I dobrze mi z tym ![]() ![]() No i niestety ale @ przyszła to i pogrzeszyłam ale na szczęście już potrafię się wstrzymać (niecalkiem niestety) i nie wpierdzielam jak wcześniej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
![]() Od dziś jestem z synkiem sama,przez caluśki tydzień -ale damy radę ![]() Bo jak nie my to kto? ![]() Wczorajsza nocka była całkiem ok-oby takie kolejne były. Niestety zęby dają małemu w kość no i przez to nie jest łatwy,biedaczek mój ![]() Z tego co pamiętam: Marsi-zdrówka ![]() ![]() ![]() Debrah-pytałaś jak to u nas jest z tym pampersem. A no tak że Oskar nie chce go dać zmienić w żadnej pozycji. Czy to stanie,czy siedzenie(robię identycznie jak Ty)... Wiesza się na szyję tak jakby się bał (i nie ukrywam że często zmieniam mu tak w locie,jak wisi na małpke ![]() ![]() Zauważyłam że na podłodze najmniej protestuje. Zobaczymy co kolejne dni przyniosą.
#3587 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
I zapomniałam napisać wcześniej - fajne rowery! Myślałam kiedyś o takim miejskim, ale ostatecznie kupiłam ten: http://www.specialized.com/pl/pl/bik...-sport-disc-26 Mam go już 3 lata, jeździłam dużo i jest mega. Wypadek też na nim miałam ![]() ![]() Cytat:
I brawa dla tz ![]() Cytat:
I chętnie zobaczyłabym sukienkę ślubną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby kolejna nocka też była spoko i by ząbki szybko wyszły! Moja mama poszła dziś z Julką do Pepco, przeglądała rzeczy, Julka też "przeglądała". W pewnym momencie przyszła pani z dziewczynką w wieku Mychy. Ta dziewczynka sobie stała obok mamy, miała w ustach smoczka. Julka podeszła, spojrzała na dziewczynkę, wyjęła jej smoka i rzuciła na ziemię, a potem poszła. Oczywiście tamta laska w płacz. I tak stała i ryczała, a Julii już nie było. Moja mama oczywiście przeprosiła, tłumaczyła Julii, że tak się nie robi, na szczęście trafiła na wyrozumiałą babkę. ![]() I takie to mamy przygody. Miłego wieczoru i dobrej nocy! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podoba Wam się ta torebka?
Jak tak to jaki kolor? http://allegro.pl/t59-torebka-teczka...168829396.html Wysłane z mojego SM-T2105 przy użyciu Tapatalka
#3589 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do koloru to ja raczej z tych niezdecydowanych wiec podobaja mi sie wszystkie procz tego piaskowego koloru ![]() ale chyba najbardziej czarna z wstawkami brazowymi ![]() aaa i u nas czwórka górna prawa wylazla ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
Silver: mi też się podoba
![]() Ale tez chyba najbardziej czarna z brązem. Takie torebki są bardzo praktyczne ![]() Za to inną mam wlaśnie A4, z etorebki. Kupiłam jak sie młoda urodziła - i super się sprawdza, wszystko dla dziecka zawsze mi się mieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak sie czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
To ja sie wylamie, bo mi torebka sie nie podoba...
Tzn kroj ok, ale wg mnie widac, ze jest kiepskiej jakosci. O, tyle ode mnie dzis - nadrobione, ale nie cytuje, bo mnie noc zlapala tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Nancy: teraz nieźle, już nic nowego nie wyskakuje, a to co jest to zasycha. Osłabiona ogólnie, głowa boli itp itd, ale gorączki nie mam. Tylko niewyjściowa jestem bardzo
![]() ![]() Heeh, czy Wasze dzieci też są tak mocno "schematyczne" jak moja i odnoszą rzeczy na miejsce wszystkie, jeśli tylko im pokażę gdzie ich miejsce? Domykają szafki itp? Mnie to rozwala:d Ostatnio jej mierzyć temperaturę chciałam - dotykowcem - i spodobało jej się! Nadstawiała głowę jak przykładałam termometr i czekała ucieszona :d A potem mierzyła mi, tatusiowi, sobie znowu, i znowu i znowu...aż zabraliśmy żeby jakoś odwrócić uwagę, bo by mogła całą noc ![]() A zawsze wcześniej był problem bo uciekała głową i bała się. Minęło. Słówka też nam dochodzą, ostatnio doszło "dziadzia" i "dziadziuś", "ciaach", "tą", "tę", "tam", "pić", "dobrze", "kto to", "gdzie" - oczywiście po dziecięcemu, ale słodkie to. Jak na działce byliśmy to był szał na kotka. Potrafi powiedzieć "kici kici", wie, że to kotek, umie zrobić "miau" ( w jej wydaniu "miaaaaa"). Więc za każdym razem gdy widziała kotka robiła głośne "miaaaaaaaaaaaaaa" i biegła uradowana, a kotek spitalał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Debrah u nas np z mowa nie jest tak super....ale jak mały cos porozrzuca...a ja go poprosze o schowanie tego spowrotem- to chowa. I tz tak go nauczyl..ze biorą z pokoju podnozek od fotela, razem go pchaja do łazienki i myją zabki buzię i rączki. Po wszystkim gaszą światło i zamykają drzwi. No i jak Antonio w ciągu dnia przysunie sam pod łazienkę ten podnozek, stoi przy drzwiach i patrzy czy otwarte(jesli nie to sie wkurza)...nie ma zmiłuj-trzeba iść myć zęby ![]() Aha...witam się !! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-06 o 05:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Hejka.
mlody jeszcze spiocha, ja juz mejkapsa mam na fejsie wiec moge nadrobic ![]() ale co ja tu widze, kiepsciutko dziewczeta, oj kiepscitko ![]() Silver - tez mi sie ta taorebka nie podoba, zgadzam sie ze widac po niej ta "taniosc" ![]() ![]() moze cena i jest niewielka ale doliczajac przesylke to wychodzi 42 zl mysle ze za taka cene moglabys juz cos fajnego upolowac ![]() ale jesli juz mialabym wybierac to zecydowanie szara z czarnymi wstawkami |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współćzuję problemów z przebieraniem, u mmie takie wieszanie przy szyji jest w czsasie mycia włosów, właśnie jakby się bała. Cytat:
Natomiast z "gadaniem" kiepsko, tylko po swojemu, zrozumiałych bardzo mało. A tak wogóle Dabrah może Ty mi coś napiszesz/poradzisz/ Oliwka jest jakas tak wrażłiwa, tak to nazwijmy, jak "zapsuła" książkę (pękła je w rączkach) ja nawet nie zdążyłam zareagować a ona w płacz, wczoraaj wsadziła ręke w kurzą kupę, mówię daj wytrzemy rączkę a jej już bródka drży, raz zasikała się na łózku, i normalnym tonem mówię co się tutaj stało a ona w płacz, i to jest taki płacz rozdzierający. nie wiem jak reagować bo nawet brak reakcji na coś też powoduje ten płacz. No i drugi problem z myciem włosów, ani woda nei jest gorąca, delikatnie polewam główkę, myję tez delikatnie a ona tylko jak ją kładę "skomli" tak żałośniem czasem nawet się rozpłacze i ściaska za koszulke tak rozpaczliwie. Próbowałam na siedząco tez myć ale bez rezultatu.
![]() |
#3598 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() fajny ten rower ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mam do Was prośbę ( a raczej moja koleżanka wizazanka). Pracuje w biurze podróży, wcoraj wróciła do pracy i już dostała za zadanie wymyślenie jakiś gadzetów reklamowych. więc pytanie do Was jakbyście kupowały wycieczkę, to co byście chciały dostać w prezencie żeby kupić kolejną lub polecić biuro znajomym??
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Se mysle, Pstryn na fejsie??? Ale jak to???
![]() ![]() Wczoraj znowu histeria przy zasypianiu ![]() ![]() Dzisiaj mlody przespal CALUSIENKA noc!!! 21.30 - 6.30 ![]() Czy wasze bable tez takie tulasne sie zrobily??? Pietraszko pol dnia spedza przytulony do mnie lub malza, takie to cudne!!! Debrah tiiaaaaa.... Co wywali to wsadza z powrotem, wczoraj salatke robilam, wyrzucil wszystkie garnki i pokrywki z szafki, po czym je wlozyl na nowo ![]() ![]() ![]() O kurde Marsi, teraz to ja nie wiem jak wejde na ten drazek masakra!!!!! Wyobrazam sobie ten bol, wspolczuje!!! A malz ![]() ![]() Wczoraj z M.zrobilismy sobie wieczor bez seriali, ale za to puscil z kompa Come i Roguca solo (w tym nasza piosenke na pierwszy taniec) on siedzial robil projekt a ja czytalam, kurcze, nie pamietam, kiedy oststnio robilismy cos osobno a jednoczesnie bylismy tak blisko siebie ![]() Martwie sientylko, ze mlody prawie nic nie mowi, on tylko jeczy:P Aha i wczoraj dwie proby nocnikowania - obie slonczyly sie zalaniem lazienki, w nocniku wyladowaly dwie kropeki:P Milego dnia!!! ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() misiael - a moze albym na zdjecia? ja bym poszla w kierunku gadzetow typowo zwiazanych z wycieczka... albo moze "slomiany" kosz na plaze? koc na plaze? kapelusz? zestaw olejkow/balsamow... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.