|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
w załaczniku
(zdj z neta losowe: ) honda accord![]() Cytat:
faktycznie troszkę bez sensu płacić jak tak blisko mieszkają... można spróbować odkręcić, powinni zrozumieć, że ine osoby są mają dalej i powinny mieć pierwszeństwo. Odmówić raczej nie odmówią ![]() ja za to swoich gości też przezywam. Myślałam że ok 100 będzie a będzie ostatecznie ponad 70
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Mnie się podobają, ale ja to w ogóle jestem fanką akcesu ![]() Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
|
|
#2643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Rozeznanie
|
bardorja - oczekiwanie jest najgorsze... ja muszę czekać do początku lipca w ślubuję miesiąc przed Tobą, więc i tak jesteś w lepszej sytuacji
Co do kuzyna, to powiedz mu, że trzeszczało w słuchawce Wiem, że nocują u znajomych. Ale rozumiem, że nie każdy musi mieć znajomych w miejscu sali, więc nocleg takim osobom zapewniamy. Ale to tylko moim koleżankom ze studiów, bo one mieszkają ponad 70 km od miejsca wesela, a potem ciężko by im było znów wracać na poprawiny. Kasiulenkowo - buty będą piękne
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim dziewczynkom gratuluję studnióweczek
Lg_ago 1) obrączki wybraliście przepiękne! i szczerze mówiąc tej różnicy między modelami praktycznie nie widać! a najważniejsze, że każdy jest zadowolony 2) ale kaszana z tymi butami na zdjęciu faktycznie widać od razu, że są za duże juz nie wspominając o tym jak Ty się w nich musisz kiepsko czuć.. w tej sytuacji jedyne co pozostaje chyba to prośba do sklepu żeby przyjęli zwrot i oddali kasę bo nijak się tego nie da ugryźć... jeszcze możnaby popróbować rozbić te małe buciki, ale skoro mówisz, że nawet ustać w nich nie możesz to chyba nic z tego ;/Atomoowka bardzo dobrze, że kupiłaś te kwiaty bukiet z nich zapowiada się super Anesthesia dawaj zapro z tą czcionką - naprawdę wiesz o tym, że tylko my BRIDEZILLE zwracamy na takie duperelki uwagę ![]() rabbitka ja już nie wiem z czego TŻ się będzie cieszył bardziej - z tego, że zostałaś jego żoną czy z tego obłędnego prezentu ![]() ysia gdzie znajdziemy resztę? ![]() Anesthesia ale świetna biżu! lecę do klubuuuu activelifestyle pomysł na dekorację bardzo mi się podoba i brałabym wersję pierwszą - wcale nie będzie za skromnie ![]() i jaki świetny ksiądz! Kasiulenkowo za buty, moje mają niemal identyczny przód
|
#2646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a gdzie sa rodzice tych dzieci? no chyba, że dziadkowie sa opiekunami prawnymi to rozumiem, ale w innym wypadku nie kumam ludzie mają tupet Cytat:
Dziękuje wszystkim za pozytywne opinie naszej sali Jak patrze na te zdjecia to wiem, ze warto bylo tyle szukać i tyle nerwów stracic, zeby w koncu znalezc tą jedną jedyną a jeszcze się pojawiły nowe opinie o sali, same superlatywy więc sie ciesze mega Moze przynajmniej to wynagrodzi durną umowę (nie mozemy wniesc wlasnego alko, ani napojów, przez miesiac od podpisania umowy moglismy zrezygnowac tracąc tylko zaliczke, a po miesięcu bysmy juz musieli płacic 40% całego wesela )Ale i tak jestem dobrej mysli ![]() Aaa..mój kolega z pracy bierze ślub w tym roku. Płaca za dwa dni uwaga: 350zł/os bez alkoholi i napojów dodatkową jeszcze wynajmuja barmana i kupuja mnóstwo. Kolorowych alko, syropów itd a sala dupy nie urywa ![]() Dla mnie cena zaporowa
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-08 o 18:41 |
|||
|
|
|
#2647 | ||||
|
Zadomowienie
|
Anka dziękuje !
Daj znać, jak u Ciebie zdecydujecie się na obrączki - czy jednak na bank inne, czy jakieś te same ![]() activelifestyle dla mnie gipsówka na ławki, tylko w opcji z samą wstążką. Wg mnie z taką ilością tiulu, traci swój urok - jest delikatna, elegancka, skromna sama w sobie. Ten tiul ją zabija ![]() Cytat:
Cytat:
Czyli głosujesz na wybór TŻ ![]() Cytat:
A prezent dla TŻ - super wyszła ta dedykacja, pamiątka na zawsze ![]() Cytat:
Czy któraś wie, gdzie w PL, może być internetowo dostanę taką deseczkę na obrączki, w miarę przystępnej cenie
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne fotki ![]() A ja sie zakochałam w tej dekoracji kościoła |
|
|
|
|
#2649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawno mnie tu nie było, jedynie najstarsze PM-ki mnie pewnie pamiętają ![]() Wpadam dać znać, że ślub jak najbardziej aktualny Dziś 50 dni !!!!!!!! To, co załatwiliśmy ostatnio to: 1) florystka i zaklepanie bukietu (będą fuksjowe piwonie albo eustomy w razie niedostępności tych pierwszych) oraz dekoracji auta (będzie z tych kwiatów co bukiet) 2) zamówiliśmy tort - będzie wg tego schematu: http://www.piekarniarema.pl/index.ph...eselne/a-4-276, czyli 4 pięterka, różyczki będą fuksjowe i pudrowy róż (fuksjowe zamiast fioletowych), a listki ecru i biel z domieszką różu, będzie w całości czekoladowy z wiśniami kandyzowanymi w środku ) 3) Spisaliśmy pierwszą część protokołu, niestety u nas to jest na raty i drugą część spisuje się po zapowiedziach; daliśmy też już na zapowiedzi i za 3 tygodnie mamy iść odebrać papierek, że się odbyły, a potem druga część protokołu ![]() 4) Spotkaliśmy się z kamerzystą, fotografem i DJ-em, dogadaliśmy wszystkie szczegóły. I tak sobie załatwiamy, co tam trzeba Na jutro jesteśmy umówieni z kamerzystą na kręcenie teledysku narzeczeńskiego. Trzymajcie kciuki, żeby pogoda się nie skiepściła !!!!---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() Będę chciała właśnie coś na ten styl. Mama mojej druhny dekoruje mi kościół, już dokupiłam płatki róż, żeby właśnie tak rozsypać. No i może uda się wypożyczyć lampiony, ale to jeszcze niepewne.
|
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
No i
to bedzie bardzo trudne do zalatwienia ;pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
An a może dałoby radę zaprosić każdego na osobności?
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ale nie nadrobię wszystkiego
mega dużo Gratki 100dniówek ![]() Ysia fotki śliczne tylko dlaczego tak mało???? ![]() I takie pytanie jakiego koloru jest Twoja suknia? ![]() Anesthesia biżu super ![]() A co do zaproszeń to ja bym dała z tą "złą" czcionką chociaż obie są naprawdę ładne ![]() myboyismine podobać miSię ta Wasza fura ![]() cornflower_girl grzebień i welon - zdecydowanie a suknie masz bomba pysia1987 a idźźźź z tą przepiękną salą zazdraszam
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-05-08 o 19:12 |
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za opinie odnośnie dekoracji z gipsówki
pysia1987 - 350zł/os Normalnie rozbój w biały dzień Dekoracja kościoła bardzo ładna - prosta i efektowna ![]() monikkad - piękny tort Gratuluję załatwionych spraw i 50 dni |
|
|
|
#2654 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit: samemu mozna coś takiego stworzyć i chyba nie jest to zbyt trudne http://manualni.pl/jak-wyhodowac-mech-na-scianie/ Cytat:
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2014-05-08 o 19:41 |
||
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
myboyismine, ja tak planuję
rabbitka, fajny pomysł ![]() ysia, śliczne zdjęcia! Anesthesia, biżuteria piękna! bardorja, my w tej chwili mamy jakieś 60 miejsc. Mieliśmy mieć 70+ 30 i też się zastanawiam co zrobić. Wszystkie były nam potrzebne ![]() Wkładki do zaproszeń, nie mogłam się zdecydować Pomysł z tego wątku.
Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-05-08 o 19:51 |
|
|
|
#2656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anesthesia piękna biżuteria! activelifestyle cieszę się, że wszystko poszło po Twojej myśli w kwestii wystroju kościoła. Kasiulenkowo buciki piękne, długo będziesz na nie czekać? myboyismine 79 osób to będzie nasze całe wesele ![]() monikkad brawa za załatwienie tylu spraw
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Extra pomysł
![]() Dzisiaj doszedł mój bucik ale w końcu jest para (foto w załączniku)
|
#2658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie kupiłaś? szukam czegoś podobnego do sukni poprawinowej Możesz napisac jak z wygodą i jaki jest obcas?
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Off top
dziewczyny, nie jestem najlepsza kucharką i potrzebuje Waszej pomocy i musze cos wymyslic do zarcia: prostego, nietrudnego i smacznego co by pasowalo do wodki i piwa Ci znajomi nie sa jacyś aę, więc kawioru serwowac nie bede macie jakis pomysł? Help Bo chyba głupio dać po prostu chleb, a do tego żolty ser, salami, szynka, jajka, kielbaski itp? A Tż mówi, ze najlepiej będzie pizze zamówic i po klopocie
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-08 o 20:18 |
|
|
|
#2660 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla studniówkowiczek.
Cytat:
![]() Cytat:
Da radę.Gratki, to juz lada chwila. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję autka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się wybieram w sobotę na wesele do znajomych TŻ-a. Właśnie przygotowaliśmy prezent. Zamiast kwiatów państwo młodzi chcieli wino. A Wy dziewczyny planujecie prosić o jakieś "zamienniki"?
|
|
#2661 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie myślałaś nad reklamowaniem pasty do zębów? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli to głosowanie to pierwsza wersja podoba mi się najbardziej ![]() Cytat:
edit: zapomniałam o najważniejszym, kupiłam buty! miały nie być białe, ale... są ![]() La boda, obcas 8,5 cm, mega wygodne, polecam tę firmę! Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-05-08 o 20:24 |
||||
|
|
|
#2662 | |
|
Raczkowanie
|
activelifestyle super że się udało z dekoracją
zły jeż, alucior dziękuję La Boda - piękne!!! ![]() Cytat:
![]() Chodziłam w nich troszkę po domu i jak dla mnie są wygodne obcas 9 cm, kupiłam je na allegro są z H&M
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-05-08 o 20:28 |
|
|
|
|
#2663 | |||
|
Zadomowienie
|
Widzę że dziś dzień butów
![]() Cytat:
Buciki extra! ![]() Cytat:
No i do tego wygodne - wiem bo też mam z La Body ![]() Twoje mają platformę? Cytat:
|
|
#2664 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak dokładnie to te same bo jak je już raz wklejałam na forum ysia pisała że ma takie same i podobno wytrzymała w nich całą noc więc "chyba" wygodne
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-05-08 o 20:35 |
|
|
|
|
#2666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak z wygodą?pysia1987 - narzeczony ma dobry pomysł Sałatka będzie sytna, więc nie wiem czy jest sens dawać jeszcze jedno większe danie Nie wiem może zrobiłabym kaczkę po chińsku? Ewentualnie kurczaka, bo kaczkę nie każdy lubi ![]() edit: alucior - buty
Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-05-08 o 20:35 |
|
|
|
|
#2667 | |
|
Konto usunięte
|
Piękna!
gratulacje! Autko bardzo ładne ![]() Bardzo ładne buciki ![]() Cytat:
W życiu bym tyle nie zapłaciła za talerzyk. )
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
ja mam przepis na dobrą sałatkę na takie imprezy, prostą i niedrogą
![]() - paczka 100g łososia wędzonego - 4 większe ziemniaki - 3 jajka - zielony koperek - musztarda francuska Gotujesz ziemniaki obrane, w całości w wodzie z kostką rosołową. Jak ostygną kroisz na cząstki. Dodajesz pokrojonego łososia, obsypujesz koperkiem, mieszasz z 2-3 łyżkami musztardy. Na koniec dodajesz jajka ugotowane na półtwardo (żeby się nie rozwaliły przy mieszaniu). Sałatka jest mega, zawsze wszystkim smakuje
|
|
|
|
#2669 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
to w końcu garnitur na 2 dzień i na wesele w czerwcu na które idziemy a wyglądają na prawdę dobrze i są dobrze uszyte- zdanie krawcowej Teściowej :P Co o tym myślicie?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i Wy cudowni Co do kolorowych alkoholi Teściowa chciała 30 butelek "brązowych alkoholi" czyli whisky itp ale wybiłam jej ten pomysł z głowy i będzie 30 butelek na całe wesele a nie na rodzinę.
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-05-08 o 20:54 |
||||||
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
zakrecona_kropka - a na pierwszy dzień ma garnitur czy smoking/frak..? Wiem, że to może jest dziwne i totalne "fo pa", ale mój TŻ chce iść w tym samym garniturze przez 3 dni wesela... Tak jak na chlodno o tym myślę, to chyba nie jest takie złe rozwiązanie... Ale jeśli byłabym na Twoim miejscu i koniecznie garnitur miałby być inny to szukałabym chyba dalej
![]() Trochę niedokładnie napisałaś o co chodzi z alkohole, albo nie umiem czytać ze zrozumieniem Chciała 30 butelek i będzie 30 butelek, więc nie wiem o co tu chodzi....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Pochwalisz się jakie? 
(zdj z neta losowe: ) honda accord

Bo nie mają ich z kim zostawić!
a gdzie sa rodzice tych dzieci?

i potrzebuje Waszej pomocy
Buciki extra!