|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
najwyżej wszystkich taśm nie założymy. Ja mam ciemny brąz na głowie teraz i wzięłam numer 2 Warkocz z przodu będzie z moich własnych ale clipy się przydadzą na tył żeby posplatać je tam i żeby duża objętość była w ogóle jestem ciekawa czy będzie mi pasowała taka fryzura ;p
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-11 o 13:12 |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Ja jestem tak "łatwa", że mierząc samą temperaturę wiem co jest kiedy.. nie potrzeba mi innych wskaźników. Może pół roku temu, kiedy interesowałam się Lady Comp byłam pewna, że kupię. Ale jak radzicie sobie z tym "PO" ???. Gdybym mogła to przeżyć może i bym kupiła a tak?? Jeżyku jeśli jesteś zainteresowana poszukaj więcej info tutaj: http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=23992&p=49 na pewno dowiesz się jeszcze czegoś ![]() Justyna.kociaczek świetne makijaże!! Szczególnie te cieniowane!! ![]() cashmere my nie mogliśmy razem. Chodzi o to, żeby nikt nas nie zmuszał i nie naciskał na odp. Pierw odpowiadałam ja, potem TŻ ![]() Elrosa świetny naturalny makijaż !!domar123 ja nie planuję nic pić. Znając mnie po kieliszku już bym się turlała a szkoda sukienki! Tata wczoraj opowiadał mi, że przed swoim ślubem dostał 4 kieliszki wódki na odwagę i chwyciło go pod kościołem :P ja podziękuję xDjumapili ale super!! chciałabym widzieć efekt na żywo!! Byliśmy w piątek u babci TŻta z zaproszeniem. Coś nam to ciężko idzie Tż ciągle nie ma czasu!! Wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam ;] np., żeby pilnować, żeby koperty dawane przez gości były podpisane Zaproszeń rozdanych: 5/18
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem na chwilę, żyje
![]() Było przecudownie z małą wpadką w kościele ale o tym jak będe miała więcej czasu. Wszyscy zadowoleni a my mega szczęśliwi i zakochani. Zabawa trwała do 6 rano, a my z mężem właśnie spakowaliśmy torby i prezenty i czekamy na transport z sali do domu. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ah i zapomniałam. Wymyśliłam sobie czerwoną halkę zamiast białek z kołem. W sumie nie wiem czy będzie wygodniejsza czy nie, ale chciałam spróbować, więc będę miała dwie. Coś takiego: https://www.google.pl/search?q=czerw...lubna&tbm=isch ![]() I jeszcze jedno ![]() 90 ddś !!!!!
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-05-11 o 13:52 |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już nie mogę się doczekać relacji!
|
|
|
#2946 | |
|
Zadomowienie
|
Atomoowka-Fajnie że wszystko poszło jak powinnio
też dołączam do tych czekających na relacje ![]() Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Enzunio- czyli panienski udany ![]() Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-05-11 o 14:02 |
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam Was, ale nie cytuje, wybaczcie
dwie imprezy pod rząd to za duzo jak na moje zdrowie ![]() Ale za to w piatek ustaliłam z moją koleżanka, która była u nas z mezem, ze mi pomoze kościół przystroic bo dziewczyna zawsze chciała byc florystką, wiec ma mega zmysł estetyczny Cytat:
![]() gratulucje miałaś piękne paznokcie i bukiet |
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
Widzę, że u wszystkich praca wre U mnie mały przestój bo czasu brak. Ciągle walczę z brakiem weny jeśli chodzi o tort Mieliśmy w planach iść z TŻ na jakiś kurs tańca, aby poznać najczęściej spotykane kroki. Nasz pierwszy taniec będzie na spontanie, ale mam mega stresa jeśli chodzi o tańczenie z wujkami, znajomymi, dziadkami... Umiem tańczyć tylko z TŻ No i teraz nie wiem czy taki kurs tańca coś nam pomoże....
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
O, zaraz sobie zobacze ta strone z wlosami, wczesniej przez allegro zamawialam.
No wlasnie te 75 g to malutko, u mnie jak doczepilam to byly jak fredzelki, wkurzylam sie strasznie ale nie wiedzialam, ze tak malo to na prawde tak malo Atomoowka witaj ciekawe co to za wpadka?Ojej, ta czerwona halka przynamniej na tym zdjeciu wyglada jak ubrudzona krwia Edytowane przez mama_2010 Czas edycji: 2014-05-11 o 14:41 |
|
|
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() podróż poślubna była cudna! no i się opaliłam ładnie Cytat:
super że się wszystko udało! Gratuluję!
|
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Atomoowka super że wszystko się udało, najlepsze życzenia !!! Cena Lady Comp kosmiczna ! Może za rok, dwa jak już będziemy mieli z S. dzidziusia to bym się skusiła a może i stanieje ![]() PS. byłam w tandecie w krk, ale nic dla siebie nie znalazłam :/ pełno sukienek na jedno kopyto, które wyglądają dobrze na dziewczynach z rozm 34/36 ja moją większą 38 w porywach 40, wyglądałam beznadziejnie :P w ostateczności zakupiłam kiecuszkę na all jak przyjdzie wrzucę fotki
|
#2954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dostanę paczkę, to zrobię zdjęcie przed i po założeniu włosów i Wam wrzucę
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Więc troszke w kwestii nadrobienia
KaEs Gratuluję zaproszeń Pokazuj![]() mala_czarna_21 Też bym chciała przeżyć juz swoją podróż poślubną, ale muszę jeszcze poczekać ![]() kiss12550 Pieczątka jest świetna Ps. ślubujesz dzień po mnie![]() Enzunio Oj panieński pewnie się udał udał Ja TŻtowi powiedziałam że ma mi zrobić striptiz w ramach mojegoAtomoowka Super bukiet, super paznokcie i czekamy na relacje ![]() Elrosa Super fryzurka i makijaż ![]() Jeśli chodzi o doczepianie rzęs to nie moje bajka Ktoś pokazywał też tablice rejestracyjne to są świetne! ![]() Ktos miał też młotkowane obrączki - bardzo ciekawe ![]() Jeśli chodzi o noc poślubną to muszę upolować coś w stylu prezentu, który któraś z was dostała - body Jeśli chodzi o obcinanie włosów to mam zamiar to zrobić po ślubie ale tylko pocieniować bo teraz do ślubu mam prosto ścięte ![]() Jeśli chodzi o Lady Comp to pierwsze tu słyszę, więc google i czytam. Czytam czytam i mega mi się podoba. Patrze na opis tak Patrze na cenę iiii
|
|
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomóżcie!
Mam 1parę butów obcas 2,5cala (6,35cm). Chcę kupić drugą na przebranie. przymierzałam w sklepie jedne i.. przepadłam, takie wygodne. na grubaśnym słupku, stabilne, rewelka. problem jest taki, że obcas jest 5cm.. co w takiej sytuacji z suknią? myślicie że taka różnica w obcasie ujdzie? czy już będę się potykać o suknię? :/ |
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
koniecznie pokaż zdjęcia przed i po
ja mam dość gęste włosy więc raczej nie planuje dopinek ![]() dziewczyny w załączeniu foto frontu naszych zaproszeń ![]() W rzeczywistości kolory są duuużo ładniejsze
|
#2958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja suknia jest prosta, będzie bardziej obcisła w biodrach no i ogólnie będzie dopasowywana, na zdjęciu z tyłu się garbię bo siostra zrobiła zdjęcie jak babeczka zdjęła te klipsy chwytające i ja pachami trzymałam suknię . Jest z koronki, bardzo ładnie się na żywo prezwntuje i delikatnie mieni, na zdjęciach tego nie widać. Materiał spod trenu zostanie usunięty, tren to będzie sama koronka. Do tego będę miała pas zwykły bez ozdób w kolorze delikatnego różu, zamówię na allegro taśmę i krawcowa ją ładnie wykończu. Pas będzie zawiązany w kokardkę z tyłu. Będę też miała bolerko takie koszulkowe (zapinane z tyłu) ale raczej nie koronkowe tylko gładkie bo tej koronki to już by za dużo było. We włosach kwiaty ala wianek, nie będę miała welonu. Nie wiem co z biżu, chciałam coś z perłami ale nie wiem czy kolczyki i jakiś łańcuszek czy kolczyki i bransoletka. Ja lubię dłuższe kolczyki ale wtedy chyba za dużo będzie się działo tj. we włosach kwiaty i do tego dłuższe kolczyki? No jeśli chodzi o biżu to nie wiem ![]() Cytat:
![]() Wrzucam nasze zaproszenia, z pierwszego zdjęcia wybraliśmy stronę pierwszą z naszymi imiona, strona w środku zaproszenia to ta z drugiego zdjęcia. TŻ sam zrobił
|
|
#2959 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wytrzeźwiej i opowiadaj ![]() Cytat:
Gratulacje żono
|
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie na przebranie już kupiłam buty za 40 zł( ) też kotureńki w delikatnym różu ale są trochę za luźne nawet z wkładkami, chodzić w nich mogę ale podczas tańczenia to prędzej je zgubię więc chyba zamówię te 5cmCytat:
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-11 o 15:52 |
||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
nie bylo jej dzieki bogu..
Cytat:
Jak bym robila zaproszenia drugi raz to bym poszla wlasnie w takie! Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2014-05-11 o 16:24 |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej dziękuję
postawiliśmy na prostotę Jakość zdjęcia słaba bo TŻ mi je wysyłał w dużym pomniejszeniu, potem zrobię zdjęcie jak się prezentują już wydrukowane
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-11 o 16:17 |
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
aniuska18032 Gratuluję sukni i zaproszeń
Śliczne![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Robusta Również zaproszenia bardzo ładne
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba jakoś nawet niedawno o swojej dacie pisałaś i miałam to skomentować ale jakoś mi umknęło![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chwalę się
![]() ![]() ![]() Zdjęcia naszych zaproszeń, obrączek, moich butów i biżuterii ![]() ![]() zap.jpgzap3.jpgobr2.jpgbuty1.jpgbiżu.jpgbiżu4.jpg |
|
|
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz piękną suknie i idealnie podkreśla Twoją figurę ( a co dopiero jak będzie idealnie dopasowana ) , zaproszenia bardzo ładne.A co do biżu ja bym chyba skłaniała się do kolczyków i bransoletki coś jak tu https://www.google.pl/search?q=sukni...ml%3B524%3B696 Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-05-11 o 16:32 |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Długość sukienki przy przymiarce w butach to jedno a na weselu to zupełnie co innego. Ja w salonie mówiłam, że jest idealna długość ale w dzień ślubu okazało się, zę nie do końca. Czemu? Przede wszystkim na pewno przed ślubem poleci Ci jeszcze kilka kg ze stresu i mi sukienka nie trzymała się już aż tak stabilnie, nie było źle ale też nie jakoś rewelacyjnie. Kolejna rzecz to w tańcu wiadomo, jedni mężczyźni będą delikatni ale inni będą Tobą tak wywijać trzymając jednocześnie w tali, że suknia siłą rzeczy będzie się zsuwać. O ile jak masz długość dobrze dobraną do obcasów to da się przeżyć o tyle jak już będziesz miała lekko przydługą suknie może być uciążliwe ja bym nie brała niższych butów wiedząc już jak wygląda bycie panną młodą
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko bardzo ładne a obrączki cudo |
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ogólnie znalazłam coś takiego http://www.etsy.com/listing/15495403...d_tlp=weddings i http://www.etsy.com/listing/16930584..._home_active_5 lub http://www.etsy.com/listing/15514590..._home_active_2 z tym, że koleżanka mówiła, że tego typu kolczyki to może być już za dużo ale ciężko ocenić bo musiałabym je ubrać do fryzury. Bransoletka mi się bardzo podoba no ale właśnie nie wiem czy bransoletka czy łańcuszek bo jak zdejmę bolerko to na dekolcie będzie pusto![]() Na początku gdy jeszcze nie miałam mieć kwiatów we włosach to stawiałam na http://www.etsy.com/listing/15748508...home_active_21 i http://www.etsy.com/listing/12279391..._home_active_9 lub http://www.etsy.com/listing/16902916..._home_active_5 i http://www.etsy.com/listing/93390126...?ref=related-0
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-11 o 16:56 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

bardzo jestem ciekawa czy trafiłam z kolorem. Jak nie, to będę musiała potraktować je farbą 

Ja jestem tak "łatwa", że mierząc samą temperaturę wiem co jest kiedy.. nie potrzeba mi innych wskaźników. Może pół roku temu, kiedy interesowałam się Lady Comp byłam pewna, że kupię. Ale jak radzicie sobie z tym "PO" ???. Gdybym mogła to przeżyć może i bym kupiła a tak?? 
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

26.07.2014
dwie imprezy pod rząd to za duzo jak na moje zdrowie 

No i teraz nie wiem czy taki kurs tańca coś nam pomoże....

ja bym nie brała niższych butów wiedząc już jak wygląda bycie panną młodą
bo jak zdejmę bolerko to na dekolcie będzie pusto