|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
aniuska18032 - piękna suknia i śliczne zaproszenia. Zdolnego masz Tżta
![]() Dziewczyny, jeśli chodzi o zdjęcie mojej sukni na mnie to nie mam Wczoraj skupiłam się na dobieraniu do niej biżuterii (na ostatnią chwilę), a nie na zdjęciach... Nie dam rady jej sama ubrać i potrzebuję pomocy jakiejś dziewczyny (a nie Tżta ![]() A moja zawieszka kupiona wczoraj jest w załączniku ![]() Zdjęcie real i katalogowe
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
domar123 no niestety.. ale czasami kobiety po 40stce się na niego decydują. W tym wieku to nie wiem czy im się opłaca.. skorzystają mniej niż te po 20stce No i zawsze można kupić Pearly - jest tańszy, lecz bez wyświetlacza i ładowarki.aniuska18032 zaproszenia cudo!!! rewelacyjnie wychodzą takie rzeczy jak się samemu je robi!! Sama przekopałam całe Allegro i nic mi się nie podobało, więc znam to I świetna biżuteria! Bardzo mi się podoba, w szczególności bransoletka!
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna ta zawieszka Cytat:
![]() A która dokładnie Ci się podoba ? Bo do tamtego posta dorzuciłam linki i teraz nie wiem ![]()
|
|
#2974 |
|
Wtajemniczenie
|
Lusiija
gumki wcale nie są takie drogie my kupujemy po 1zł za szt od sprawdzonej kobitki (Durex extra safe) więc nie wychodzi to koszmarnie drogo ...
|
#2975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie nigdy się nie zastanawiałam ile za nie płacimy, bo zawsze Tż kupuje.. ja tylko wybieram ![]() kupujemy dużą paczkę SKYN (czarne) coś niecałe 30 zł zależnie od sklepu, czasami w Rossmanie są promocje na nie za 10szt czyli 360zł / rocznie, podliczając mocno na okrągło (bo przecież bywało różnie) ale można by powiedzieć, że wydaliśmy spokojnie ponad 1 tys będąc razem... Widziałam nawet kalkulatory jakieś na tej ich stronie. Poszukam. O mam tutaj: http://www.ladycomp.pl/ prawie na środeczku Tak więc miałabym już Pearly :P Fajne jest to, że do Lady Comp można sobie dokupić Baby jakby co ja lubię takie wynalazki, które do tego jeszcze ładnie wyglądają xD hihihihSwoją drogą.. w spowiedzi byłam chyba na własnym bierzmowaniu ostatni raz. I nie chciałabym, żebym za głupie gumki grzeszyła... xD to jest mój największy wewnętrzny argument ![]() aniuska18032 bardzo podoba mi się ta: http://www.etsy.com/listing/15495403...d_tlp=weddings a te co dokleiłaś już mniej mi się podobają, nie są tak efektowne jak te wyżej ![]() Robusta mój Tż mówi, że mimo wszystko by się bał takich zakupów u kogoś. Oglądałyście? -> hihihi https://www.youtube.com/watch?v=6Gxlve579Vs swoją drogą polecam Ad Baster, jakbyście nie znały
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-05-11 o 17:50 |
|
|
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
iliy super buty! jakie nogi
![]() KaMilka4891 aż się nie chce wierzyć, że w XXI wieku takie rzeczy się dzieją. Niestety zdarzenie u mnie w mieście. Panna Izabela buty La Boda można zamówić tylko w wybranych salonach ślubnych. Jeżeli chcesz się dowiedzieć gdzie najbliżej miejsca Twojego zamieszkania wyślij im maila. Odpowiadają dość szybko. Le_lena gratuluję zespołu! cornflower_girl jednak zamówiliśmy takie same, Tż stwierdził, że klasyczne półokrągłe również mu się podobają Ostrzegłam, jeśli nie będzie swojej nosił to nie ma co liczyć abym moją zakładała ![]() Super, że macie znajomego księdza Kazanie będzie dużo bardziej osobiste.bardorja z własnego doświadczenia wiem, że nie zawsze makijaże które podobają się nam na zdjęciach lub na innych osobach dobrze wyglądają na nas. Lg_agogratuluję zakupu! widzę, że u Was również jednakowe. Śliczne będziecie mieli obrączki Nasze do odbioru 22 maja ![]() kiss12550 fajna pieczątka! rabbitka ![]() Robusta śliczne zaproszenia! aniuska18032 Przepiękne zaproszenia! Szczeperka śliczna zawieszka! możesz zdradzić gdzie kupiłaś? DZIEWCZYNY PROŚBA: JEŚLI DODAJECIE ZDJĘCIA, DODAJCIE JE W FORMIE ZAŁĄCZNIKA A NIE WSTAWIAJĄC OBRAZ DO POSTU. |
|
|
|
#2977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za duży wybór :P
|
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Uzywajac aplikacji Tapatalk na telefon nie da sie wstawic zalacznika, tylko obraz.
|
|
|
|
#2981 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaproszenia piękne! ![]() Cytat:
|
|
|
#2982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja przymierzałam suknię to krawcowa mowiła że najwięcej roboty będzie miała z ramiączkami bo będzie musiała zrobić tak żeby nie było widać łączenia, do tego poprzeszywać kryształki i dopasować gumkę pod materiałem, ale się da ![]() Atomoowka super że wpadłaś! Świetnie że wszystko się udało, czekamy na relację! ![]() Robusta b. ładne zaproszenia! ![]() Miss wydaje mi się że suknia zazwyczaj nie jest do ziemi, więc przez te niecałe 1,5 cm nie powinno być źle... ale tak naprawdę nie wiem aniuska18032 Pięknie wyglądasz! Co do biżu: ta bransoletka jest śliczna! Ale chyba zdecydowałabym się na zestaw kolczyki + naszyjnik/zawiesza ![]() Szczeperka b. ładna biżu
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-05-11 o 18:13 |
|
|
|
|
#2983 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam buty na poprawiny
tadam:EDIT: 111 DNI DO ŚLUBU
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2014-05-11 o 18:15 Powód: dopisanie inf. |
|
|
|
#2984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KaEs ładne buciki! i jakie masz szczupłe nogi!!
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, witam po małej przerwie od Internetu.
Atomoowka – serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was!!! Dużo radości, miłości i pomyślności. Cieszę, że wszystko się udało i tak się długo bawiliście. Miałaś bardzo ładne paznokcie i makijaż. Bukiet też super. Oluska – obejrzałam Twoje selfie. Prześliczna sukienka, wyglądasz cudnie. Rabbitka – hot komplecik na noc poślubną. I fajnie ozdobiłaś wazonik. ![]() Marlenka – współczuję tych tekstów przyszłego teścia. Też uważam, że bardzo dobrze mu powiedziałaś.Trzymam kciuki za zabieg. Kiss12550 – przy zakupie sukni ja się trochę targowałam, ale tak sobie mi poszło. Dostałam welon i bolerko za 100 zł (zamiast 350 zł czy coś takiego), a całość z suknią wyszła 4 tysie. :|Elrosa – próbna fryzura wyszła świetnie. ![]() Mysza – bardzo mi przykro. Trzymaj się.Szczeperka – super, że masz już suknię, i że udało się cały strój skompletować. Zawieszka cudna!Domar123 – nie myślałam o piciu na odwagę, ale chyba się przyda. ![]() A ślubne rzeczy, które wrzuciłaś bardzo ładne. ![]() Lusiija – drugi cykl mierzę temperaturę i te inne rzeczy obserwuję. Jakby co to się zgłoszę z pytaniem. Dzięki za linka.Ciekawy pomysł z czerwoną halką. ![]() Robusta – fajne zaproszenia. ![]() Aniuska – mam bardzo podobną sukienkę, tylko pas inny. Twoja to jaki model? Super w niej wyglądasz! Zaproszenia świetnie! Byłam wczoraj na weselu znajomych w mieście rodzinnym mojego TŻ-a, było super, wybawiłam się i wytańczyłam w gronie fajnych ludzi. ![]() Takie spostrzeżenie – najpopularniejszym kolorem sukienki wśród gości był biały. :P Jedna laska miała długą białą sukienkę do ziemi taką nabłyszczaną, która spokojnie mogłaby robić za ślubną. Inna z kolei miała wprawdzie nie białą, ale złotą księżniczkę. O_O Trochę przeginka. A ja grzecznie w niebieskiej. A PMka miała cudną suknię, też księżniczkę, wyglądała uroczo i nie dało się jej przyćmić, chociaż tamte laski chyba próbowały.
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj mialam poprawiny panienskiego
![]() Dziewczyny udekorowaly mi miszkanie i przyszla pani ktora nas uczyla tanca brzucha!!! Bylo mega!!! Na sznurku wisza majtochy i rajtki, musialam zgadnac kto co przyniosl ![]() Oczywiscie bylo odpowiadanie na pytania, ktore wczesniej opoweidzial TZ i test , co dziewczyny wiedza o Pannie Mlodej ![]() Dostalam tez biale tutu. Wszystko robila recznie moja druhna! Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2014-05-11 o 18:43 |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
weekend pełen zakupów
![]() buciki do sukni ślubnej i sukieneczka na poprawiny
|
#2988 |
|
BAN stały
|
Krótka (bo też niewiele pamiętam) relacja z panieńskiego
![]() O 16 miałam mieć próbny makijaż, ale jak przyjechała babeczka to poprosiłam o coś ekstra, dostałam fioletowo-czarny smoky eyes, czyłam się naprawdę piękna ![]() O 18 świadkowa wywiozła mnie do koleżanek, tam się szykowałyśmy i popijałyśmy drinki. O 20 przyjechała moja przyjaciółka z chłopakiem i zabrali nas do mojego mieszkania. Już z dworu było wiadomo, że w moim mieszkaniu jest panieński, bo na balkonie wisiały banery, a na drzwiach mieszkania poprzyczepiane było pełno balonów. Tam była już reszta koleżanek i świadkowa i dziewczyny przywitały mnie solą, bułką i cytrynówką, przeczytały wyrok i dostałam prezent (biały szlafroczek na przygotwania, śliczny Ja w welonie i mojej sexy sukience, dziewczyny też odstrzelone w sukienki Miały narobione bardzo dużo jedzenia, praktycznie każda coś przyniosła!! Zaczęło się mega picie, musiałam odpowiadać na pytania dotyczące mojego przyszłego męża (wcześniej zrobiły z nim wywiad), a za każdą złą dostawałam karniaka (kilka ich było ), potem tort z truskawką - napletkiem. Dostałam też rady od koleżanek i wrzucałam je do butelki, którą pięknie ozdobiła moja przyjaciółka decoupage. Jeszcze z zamkniętymi oczami rysowałam mojego męża za 20 lat i tak zrobiła się 23. Ponoć ochroniarz już miał nas dość, ale nie przyszedł nas uciszać ![]() Dziewczyny zawiązały mi oczy, wywlokły na dwór i przyjechała biała, wielka, dłuuuuuuuga limuzyna Szalałyśmy tam godzinę, przełączałyśmy sobie muzykę, tańczyłyśmy, piłyśmy, dodatkowo dostałyśmy szampana więc oczywiście zmieszałyśmy ![]() I od tego miejsca moja relacja będzie już cienka jak dupa węża, bo niewiele pamiętam, dojechałyśmy do Sopotu, na Monciaku pełno ludzi jak to w Sopocie, były jakieś zadania, oczywiście piłyśmy w sama nie wiem ilu miejscach i gdzieś koło 1 czy 2 wpadłyśmy do klubu (klubów??) gdzie potańczyłyśmy, rzecz jasna piłyśmy dalej i ogólnie był szał W moich zabójczych butach się nie zabiłam, nie skręciłam kostki, nie złamałam nogi i nie wybiłam zębów ![]() Nie pamiętam jak wróciłam, po zdjęciach (z policjantem uśmiechającym się ) podejrzewam, że było ostro, ponoć gadałam z Brytyjczykami po angielsku (tylko, że ja nie umiem angielskiego Obudziłam się o 11 w sukience, makijażu ale bez welonu, który zgubiłam jak już wróciłam i... ktoś mi go powiesił na drzwiach Obok mnie spała moja świadkowa. I... jeszcze nie wstałam... Muszę się ogarnąć, wykąpać i zjeść ... śniadanie, ale chyba mam kaca życia! W każdym razie było pięknie W klubie zdjęcia
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opium super, zazdroszcze ja juz tez chce!!
|
|
#2990 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musiało być super ![]() Znalazłam jeszcze 2 zdjęcia z dnia zamówienia sukni: jedno bokiem i jedno od tyłu http://www.sendspace.pl/file/63a245616f8170e3e01db27 http://www.sendspace.pl/file/3d652a89eda0b62f5a758ff ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Czad!
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
enzunio ekstra panieński
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- ane3kaa super buciki, nie za wysokie więc nóżki nie będą bolały ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- oluska227887 gratuluję bardzo ładnej sukienki ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Bardzo fajne buciki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Dziewczyny właśnie spędziłam z moim TŻ przeszło 2 godziny na planowaniu Kiedy co zrobić Nie było tak łatwo, ale udało nam się nawet ustalić kiedy do kogo pojedziemy z zaproszeniami Zaczynamy więc rozdawać 1-go czerwca |
|
|
|
#2992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za zakupy! Bardzo ładna sukienka ![]() Enzunio boska relacja!
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dam rady nadrobić, mam jutro ostatni egzamin, a chodziliśmy cały weekend po zakupach (plus była świadkowa ze swoim partnerem, siedzieli do 4 rano ![]() Zakupiliśmy: - pończochy Calzedonia - 3 pary skarpet garniturowych (oczywiście tż nie wiedział, jaki rozmiar...) - czerwony krawat na poprawiny Z butami było ciężko, tż ma spore wymagania, a chciałby mało zapłacić - co w stolicy jest raczej trudne ![]() Ale mamy jeszcze 4 miesiące, więc na pewno coś ciekawego znajdziemy ![]() Lecę się uczyć, wieczór z prawem przede mną
|
|
#2994 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudne!Cytat:
![]() Opium, Enzunio gratulacje panienskich! moj bedzie 3 dni przed slubem to musi byc grzeczniej ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zawieszka i łańcuszek są z Apartu. Zawieszka kosztowała 99 zł
Śliczne Wow widać że dziewczyny się postarały Wszystko tak fajnie wygląda na zdjęciach ![]() Cytat:
Szalone wieczory panieńskie w Trójmieście to jest to
|
|
|
#2996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dopiero zaczynam się obserwować. Jedno jest pewne - brałam piguły przez ponad 2 lata i nie zamierzam już do nich wracać. Zero ochoty. Migreny. Jedynym plusem była poprawa cery
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, podczytuję Was od czasu do czasu, ale ciężko mi znaleźć więcej czasu by się zagłębić i wbić w temat.
![]() Wpadliśmy w wir obowiązków i serio przed ślubem czas pędził, a teraz pędzi jeszcze bardziej. W pracy, pracy nawał, w domu jeszcze nie wyszliśmy z lekkich zaległości pourlopowych bo.. nam się nie chce , poza tym od tygodnia dywagujemy nad mocno ważną mieszkaniową decyzją i trochę nas to dywagowanie męczy bo.. nie możemy się zdecydować, ale ogólnie sielanka, szczęście i miłość. ![]() Jak by ktoś pytał - bo w realu serio o to ludzie pytają, to właściwie nic się po ślubie nie zmieniło, chociaż czasem przytrafi się jakaś fajna sytuacja albo TŻ sypnie tekstem: "chodź kochanie zabiorę Cię dzisiaj na naszą ulubioną pizzę, więsz tak pierwszy raz.. jako Mąż i Żona" Aaaaa panieńskim nazwiskiem jak się przedstawiałam, tak przedstawiam.. czasem nie zdążę pomyśleć i jakoś tak leci.
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w orsayu
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super!!Cytat:
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super panieski
![]() ![]() Cytat:
suuuuper zdjecia Moja swiadkowa przygotowuje teraz panienski bo jest swiadkowa w tym roku dla innej kolezanki niech się wprawia, bedzie miała doswiadczenie przed moim panienskim Cytat:
My dzis bylismy na małych zakupach kupiłam 3pary spodni, bluzke, i buty
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

Wczoraj skupiłam się na dobieraniu do niej biżuterii (na ostatnią chwilę), a nie na zdjęciach... Nie dam rady jej sama ubrać i potrzebuję pomocy jakiejś dziewczyny (a nie Tżta 

rewelacyjnie wychodzą takie rzeczy jak się samemu je robi!! Sama przekopałam całe Allegro i nic mi się nie podobało, więc znam to
? Bo do tamtego posta dorzuciłam linki i teraz nie wiem

Ostrzegłam, jeśli nie będzie swojej nosił to nie ma co liczyć abym moją zakładała 

) no i w poniedziałek planuje ją zaklepać no chyba że utarguje suknie całkiem nowej z moim rozmiarem bo ta salonowa jest niestety trochę za duża na mnie