|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Atomoowka masaaakra! Dlatego jak ja juz będe mieć dużo na głowie w przygotowaniu się to TŻ będzie miał na głowie bukiet
|
#3122 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
:P
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
Atomoowka
Ojej, to była chwila grozy, niezła akcja, ale widzę, że kryzys sprawnie został zażegnany. ![]() Jeszcze raz serdeczne gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was na nowej drodze życia.
|
#3124 |
|
Rozeznanie
|
Pytałam o cenę, bo moja siostra cioteczna kupowała w zeszłym roku welon w salonie sukien ślubnych i dała 120 zł
a odnoszę wrażenie, że był taki sam jak Twój ![]() aniuska18032 - buty pasują jak najbardziej Ja bym brała bardorja - też się zdziwiłam, że macie tak wcześnie My możemy podać liczbę gości w poniedziałek 28 lipca, a prosimy o potwierdzenie do 20 lipca. Zrobiliśmy tak z tego samego powodu co Wy ale widzę, że mamy całkiem inne doświadczenie. U mnie w rodzinie bywało tak, że ktoś powiedział miesiąc wcześniej, że idzie a potem tydzień przed, że jednak nie idzie a już wszystko było potwierdzone. Było takie wesele, gdzie nie przyszło aż 20 osób.... Dlatego my poprosiliśmy o jak najpóźniejsze potwierdzenie, a i tak będziemy jeszcze do każdego dzwonić nie jestem przesadnie oszczędna, ale nie uśmiecha mi się płacić za kogoś kto nie ma zamiaru przyjść, więc mam zamiar tego skrupulatnie dopilnować
|
|
|
|
#3125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja odłożyłam i czasami przed samym okresem mnie obsypuje ale tylko troszkę ale o wiele lepiej się czuje bez ![]() a w tej sukience to się zakochałam
|
|
|
|
|
#3126 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia z wszystkimi ostatnimi przygotowaniami ![]() bardzo ladny welon ![]() Cytat:
alezes przyszlemu mezowi stracha narobilas, biedny sie zestresowal ![]() Dziewczyny przyszla moja bielizna noc poslubna (ten drugi komplet ) i jako małobiuściasta musze powiedzieć, że jest rewelacyjna! jestem praktycznie plaska, a ten stanik robi mi rowek, pierwszy raz w zyciu , wiec serdecznie polecam :p poza tym dzis kontatktowalam sie z organizacja charytatywna na rzecz zwierząt i zamowilam dla naszych gosci przypinki w ramach dodatkowego podziekowania, a moja donacja za nie bedzie przekazana na rzecz schroniska
|
|
#3127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteś mistrzem ![]() Ja miałam dziś koszmar ślubny - pierwszy i mam nadzieję, że ostatni. Śniło mi się, że była godzina 17.30 o 18.00 ślub a u mnie wszyscy w proszku. Pojechaliśmy więc tak jak każdy był ubrany do kościoła i tam się szykowaliśmy Ktoś zakładał mi suknię i okazało się, że to jakaś inna suknia niż moja... W tym samym czasie byłam czesana przez kuzynkę i patrzę a paznokcie mam niepomalowane proszę więc inną kuzynkę żeby skombinowała jakiś lakier chociaż. Ona mówi, że ma moja siostra w torebce, ale na pewno mi nie pożyczy Obudziłam się w ogromną ulgą ![]() rabbitka - co to za bielizna? Ja też jestem z tych "mniejszych", więc chętnie bym sobie zakupiła, żeby TŻ oko pocieszył
Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-05-12 o 18:11 |
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka, o matko, to musiał być stres! Dobrze, że się tak skończyło!
|
|
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Atomoowka - ile stresu! Dobrze że wszystko na końcu skończyło się szczęśliwie. Czekamy na pełną relację
|
|
#3130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polska strona http://gossardpolska.pl
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Atomowka, jezu sama sie zestresowalam!
Active - usmialam sie
|
|
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam tak ja sie stresowałam czekając na bukiet bardzo, ale nie sama sytuacją tylko tym, że mój tata po niego pojechał i na pewno grzał autem na łeb na szyję. Bałam się po prostu aby nic się nie stało.
Sama sytuacja dla mnie nie była powodem do stresu bo wiedziałam co jest grane i to nie ja z niecierpliwością czekałam w kościele, tylko stałam sobie na zewnątrz i witałam kilka spóźnionych gości
|
|
#3133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Opiumalfa - ja teraz też się śmieję, ale we śnie to mi się na płacz zbierało Może to jakaś przestroga miała być i muszę się dobrze zorganizować, żeby sen nie stał się rzeczywistością
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Pysia- trzymam kciuki za Kotke ![]() Opium- 40 dni? Coraz poważniej się robi ![]() Szczeperka -12 dni! Sunrise- u mnie Tż nie ma kamizelki, tata i teść również ![]() Dotka- mi też się kiedyś coś podobnego śniło tylko że to była taka zwykła impreza, ale pamiętam że we śnie było mi wstyd jak cholera i co chwile chowałam nogi czy pod stół czy za kogoś byle tylko nie było ich widać ![]() ![]() Docik- super ze rodzice się dogadali, jakby nie było to ważne. A zaproszenia super! Waniliowelove- hej Cude- dziekuje za rozdane/wysłane zaproszenia , a Tż chyba bardzo towarzyski no i ksiądz to już wgl bez komentarza ![]() Bardorja- za rozdane zaproszenia, jeżeli Cię to pocieszy moja malutka też właśnie przechodzi kolejne ząbki Cornflower- dziękuję ![]() Namisek- zazdroszczę że to już tak niedługo i trzymam kciuki żeby wszystko idealnie Ci wyszło Czeko – nie powinno się tak mówić ale ten ksiądz to po prostu zwykły cham , dobrze że w mojej okolicy takich nie ma,bo faktycznie może się odechcieć chodzić na msze Iliy- Aniuska- sandałki ładne , chociaż ja jak widze odkryty przód to już czuję ten ból podeptanych palców ![]() Atoomowka- wpadka jakby nie było miała swój urok a z Twojego opisu biję tyyyle miłości Activelifestyle-słowa taty we śnie najlepsze Dziewczyny zamówiłam suknię! Udało mi sie utargować z 3300 na 2900 i będe miała całkowice nową, ta o której myślałam żeby kupić to rozmiar 44 a ja mam 38 a po drugie babeczka w salonie coś mi tłumaczyło że będzie ciężko zmniejszyc bo coś tam cos tam no i w efekcie będe mieć nową. Wszystko byłoby super gdyby nie moja mama która nie widziała sukni na żywo tylko na zdjęciach(te same które Wam wstawiam) , mama stwierdziła ze tył może byc ale przód jakiś dziwny i jakoś brzydko się układa na nic moje tłumaczenia że suknia o 3 rozmiary za duża. I tak jak byłam zachwycona suknią tak teraz mój entuzjazm zanikł , powiedzcie czy naprawdę ta suknia jest dziwna?Podkreślam że jest to rozmiar44 ja mam 38 na ostatnim zdjęciu troszke widać jak ten materiał poniżej gorsetu delikatnie się mieni, niestety w tym salonie jest słabe światło no i zdjęcia nie sa idealnej jakości Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-05-20 o 18:25 |
|
|
|
#3135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz.. musiałam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dzisiaj dzwoniąc prywatnie do laski od nieruchomości nie dość, że się przedstawiłam nazwiskiem panieńskim to jeszcze powiedziałam, że S.... K... firma S...!
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka o matko! Nie dziwię się Twojemu TŻ
![]() Cytat:
on ma wkładki jakieś?To jest ten sam ? http://answear.com/167734-gossard-bi...trolution.html bo ten ma rozpięty ten środek czy jak ?
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-12 o 18:51 |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja ma bardzo podobny dół Fajnie, że utargowałaś - zawsze parę złotych w kieszeni
|
|
|
|
|
#3138 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a zaoszczedzone pieniadze zawsze mozesz przeznaczyc na dodatki ![]() Cytat:
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ten byłby fajny pod suknię dla mnie, trzymałby ale musiałbyć wziąć 32 A a nie ma ![]() A ciekawe jaki ten jest http://answear.com/223140-gossard-super-egoboost.html
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Atomoowka, gratuluję!!!
Ale historia ![]() kiss12550, zamierzaliśmy dać na zapowiedzi i tak Cieszymy się, że expresowo nas załatwił, ale trochę dziwnie się poczułam.Suknia jest ładna i Ty w niej pięknie wyglądasz! |
|
|
|
#3141 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale na zapro juz taki został termin. A gosci mamy podac 25.08 Jaka długosc masz? Dziekuje Cytat:
Super że jestescie szczesliwi dziękuje Cytat:
![]() dziękuje Super że udało się dogadac ![]() Przepraszam ale Nie przejmuj się gadaniem Sukienka jest bardzo ładna i bardzo ładnie w niej wyglądasz |
|||
|
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie masz się czym przejmować
Suknia jest piękna, ślicznie w niej wyglądasz i jak będzie zrobiona na Ciebie to dopiero wtedy będzie leżała idealnie
|
|
#3143 |
|
Rozeznanie
|
załatwiłam sobie samochód
od kolegi tylko będzie inne przybranie . myśleliśmy aby pierwsze jechać samochodem TŻ ( golf V ) ale chyba zrezygnujemy z tego pomysłu Edytowane przez TysiaBB1989 Czas edycji: 2014-05-12 o 19:30 |
|
|
|
#3144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
Namisek ale Ci zazdroszczę tych 5 dni
oby tylko pogoda się poprawiła Powodzenia w ostatnich przygotowaniach ![]() Czeko skoro już zaczyna pomagać to super! Ja bym taką kurację ponawiała co kilka dni żeby była pewność ![]() Masakra, następne ciężkie przeprawy z księdzem... ja nie wiem, niektórzy to się zachowują jakby bogami byli ![]() Mysza gratki za welon ![]() Iliy gratki za pierwsze rozdane zaproszenia! ![]() Ja chciałabym ruszyć pod koniec maja, ale nie wiem jak nam pójdzie drukowanie kopert... chciałam dzisiaj wypróbować i okazało się że tusze mi wyschły Aniuska mogą być Atomoowka to niezły stres wprowadziłaś TŻ miał pewnie miękkie kolana ![]() Kiss suknia jest naprawdę bardzo ładna, jak będzie dopasowana będzie idealnie!
|
#3146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się popłakali jak dostali zaproszenia z tym tekstem Cytat:
Atomoowka Matko chyba bym na zawał zeszła na miejscu Twojego TŻ Ale goście zapamiętaja WAsz ślub na długo ![]() Dziewczyny, kolejne zaproszenia rozdane. Sześć osob jednak nie zaprosimy bo ich ostatnie zachowania były skandaliczne, szkoda słów. Tym samym zwolniło się miejsce i prosimy innych znajomych , ktorzy beda się bawić świetnie ![]() Dostaliśmy od moich dziadkow już prezent ślubny 1500 zł na lodówkę . kiss mimo, że suknia za duża to podobasz mi się
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-05-12 o 19:35 |
||
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Tysia - extra samochód!
Lemon_Drop,Mimi,Activelif estyle,Rabittka,Cude,Mysz a93,Szczeperka- dzięki dziewczyny ![]() A i jeszcze mam pytanie w tym samym salonie znalazłam bolerko ,takie z krótkim rękawem czyste bez zdobien zakończone jedynie koronką kosztowało 155 zł , powiedzcie mi czy to dużo czy takie po prostu sa ceny? Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-05-12 o 19:39 |
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Kiss, bardzo ładnie wyglądasz! Wiadomo, że kiecka za duza, wiec dopasowana dopiero zrobi efekt WOW, ale moim zdaniem bardzo Ci pasuje, nie przejmuj się gadaniem mamy
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? A 32 A to jest 70A czy 75 A ? A ten ego superboost to ponoć też ma wkładki i jeszcze push up, kolor cielisty chyba nawet lepszy do sukni, nie wiem czy nie zamówić, zawsze mogę odesłać :P
|
|
#3150 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
Fajnie że prezent już dostaliście |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

:P

a odnoszę wrażenie, że był taki sam jak Twój
ale widzę, że mamy całkiem inne doświadczenie. U mnie w rodzinie bywało tak, że ktoś powiedział miesiąc wcześniej, że idzie a potem tydzień przed, że jednak nie idzie a już wszystko było potwierdzone. Było takie wesele, gdzie nie przyszło aż 20 osób.... Dlatego my poprosiliśmy o jak najpóźniejsze potwierdzenie, a i tak będziemy jeszcze do każdego dzwonić
kiedys miałam problem z trądzikiem, a teraz mam dośc gładka twarz i boje sie pogorszenia 

) i jako małobiuściasta musze powiedzieć, że jest rewelacyjna! jestem praktycznie plaska, a ten stanik robi mi rowek, pierwszy raz w zyciu
Ktoś zakładał mi suknię i okazało się, że to jakaś inna suknia niż moja... W tym samym czasie byłam czesana przez kuzynkę i patrzę a paznokcie mam niepomalowane
Ja też jestem z tych "mniejszych", więc chętnie bym sobie zakupiła, żeby TŻ oko pocieszył 

Powodzenia w ostatnich przygotowaniach