Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 17:58   #3121
domar123
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Atomoowka masaaakra! Dlatego jak ja juz będe mieć dużo na głowie w przygotowaniu się to TŻ będzie miał na głowie bukiet

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 17:59   #3122
TysiaBB1989
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Aaaaa panieńskim nazwiskiem jak się przedstawiałam, tak przedstawiam.. czasem nie zdążę pomyśleć i jakoś tak leci.
właśnie myślę , że z tym będzie dla mnie największy problem bo nawet jak zmieniłam firmę to na początku czasami mi się zdarzyło powiedzieć że dzwonie z mojej byłej :P
Stary 2014-05-12, 18:00   #3123
zły jeż
Raczkowanie

Atomoowka

Ojej, to była chwila grozy, niezła akcja, ale widzę, że kryzys sprawnie został zażegnany.
Jeszcze raz serdeczne gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was na nowej drodze życia.
Stary 2014-05-12, 18:01   #3124
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Wiem wiem
Tak tanio bardzo, całe 17 zł
ale super
Pytałam o cenę, bo moja siostra cioteczna kupowała w zeszłym roku welon w salonie sukien ślubnych i dała 120 zł a odnoszę wrażenie, że był taki sam jak Twój

aniuska18032 - buty pasują jak najbardziej Ja bym brała

bardorja - też się zdziwiłam, że macie tak wcześnie My możemy podać liczbę gości w poniedziałek 28 lipca, a prosimy o potwierdzenie do 20 lipca. Zrobiliśmy tak z tego samego powodu co Wy ale widzę, że mamy całkiem inne doświadczenie. U mnie w rodzinie bywało tak, że ktoś powiedział miesiąc wcześniej, że idzie a potem tydzień przed, że jednak nie idzie a już wszystko było potwierdzone. Było takie wesele, gdzie nie przyszło aż 20 osób.... Dlatego my poprosiliśmy o jak najpóźniejsze potwierdzenie, a i tak będziemy jeszcze do każdego dzwonić nie jestem przesadnie oszczędna, ale nie uśmiecha mi się płacić za kogoś kto nie ma zamiaru przyjść, więc mam zamiar tego skrupulatnie dopilnować
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:05   #3125
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Aaaa....chyba wam nie mówiłam zdecydowałam sie, na rzucenie hormonów ostatnie dni juz stosuje i koniec. Trzymajcie kciuki najbardziej boje sie jakis niespodzianek na twarzy kiedys miałam problem z trądzikiem, a teraz mam dośc gładka twarz i boje sie pogorszenia

A w ogóle moja mamcia ma już sukienke na nasz slub kupiła sobie piękną koralową sukienke z koronki i do tego ecru zakiecik, wyglada oblędnie przez przypadek...bo była z kolezanka na targu jak ja zobaczyłam ta kiecke to w zyciu bym nie powiedziala, ze to z targu, bo jest boska na bank sie załoze ze Tesciówka tak fajnie wyglądać nie bedzie

Cos w tym stylu jak w załaczniku tylko bez rękawów i do kolan ale kolor identyczny! (moja Mamcia ma 60lat, ale trzyma się nieżle )
będzie dobrze ja odłożyłam i czasami przed samym okresem mnie obsypuje ale tylko troszkę ale o wiele lepiej się czuje bez

a w tej sukience to się zakochałam jest piękna sama bym sobie taką kupiła.. twoja mam będzie wyglądać jak 1 mln $
Stary 2014-05-12, 18:08   #3126
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę Wam się pochwalić. W sobotę rozdaliśmy pierwsze zaproszenia dla rodziców i teściów. Zaproszenia zrobiłam troszkę inne niż wszystkie bo to rodzice
swietnie Ci wyszly zaproszenia, piekny tekst nie dziwie sie, ze sie rodzice wzruszyli

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny przepraszam, ale nie nadrobię
do ślubu zostało 5 dni i wszystko dopinamy na ostatni guzik!
Właśnie zrobiłam sobie chwilową przerwę (od kończenia winietek i pakowania słodkich upominków) żeby do Was cokolwiek naskrobać... istne szaleństwo! Pozdrawiam Was cieplutko, mam nadzieję, że znajdę chwilę czasu jutro. Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy, gratuluję załatwienia wielu z nich!
jejku to juz chwila tylko powodzenia z wszystkimi ostatnimi przygotowaniami

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Strasznie wygnieciony i chyba go odwrotnie założyłam
bardzo ladny welon

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny z relację nie mogę się zabrać bo na pewno będzie długa a my ciągle balujemy ciągle goście i jakoś tak ciężko na dłużej usiąść do kompa.
czekamy cierpliwie alezes przyszlemu mezowi stracha narobilas, biedny sie zestresowal

Dziewczyny przyszla moja bielizna noc poslubna (ten drugi komplet ) i jako małobiuściasta musze powiedzieć, że jest rewelacyjna! jestem praktycznie plaska, a ten stanik robi mi rowek, pierwszy raz w zyciu , wiec serdecznie polecam :p poza tym dzis kontatktowalam sie z organizacja charytatywna na rzecz zwierząt i zamowilam dla naszych gosci przypinki w ramach dodatkowego podziekowania, a moja donacja za nie bedzie przekazana na rzecz schroniska

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:09   #3127
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny z relację nie mogę się zabrać bo na pewno będzie długa a my ciągle balujemy ciągle goście i jakoś tak ciężko na dłużej usiąść do kompa.
Póki co powiem Wam, że niby zwykła obrączka ale wyzwala w organizmie tyle endorfin i szczęścia że aż dziwne to trochę. TŻ to samo powiedział, kawałek metalu a czuję, że kocha Cię o 200% mocniej

Dziękuje dziewczynom z forum, które pojawiły się na ślubie, to bardzo miłe uczucie, że jednak obcy człowiek poświęca swój czas, żeby towarzyszyć Ci w takiej chwili.

Wrzucam Wam tylko relacje z wpadki dnia na pewno, jak nie stulecia

jesteś mistrzem

Ja miałam dziś koszmar ślubny - pierwszy i mam nadzieję, że ostatni. Śniło mi się, że była godzina 17.30 o 18.00 ślub a u mnie wszyscy w proszku. Pojechaliśmy więc tak jak każdy był ubrany do kościoła i tam się szykowaliśmy Ktoś zakładał mi suknię i okazało się, że to jakaś inna suknia niż moja... W tym samym czasie byłam czesana przez kuzynkę i patrzę a paznokcie mam niepomalowane proszę więc inną kuzynkę żeby skombinowała jakiś lakier chociaż. Ona mówi, że ma moja siostra w torebce, ale na pewno mi nie pożyczy Patrzę a tu już po 18, TŻ'ta nie ma. Przyjechał za jakiś czas w krótkich spodenkach, podkoszulce i marynarce, bo powiedział, że zapomniał z domu spodni i już mu się wracać nie chciało... Następnie przyszedł ponaglić nas ksiądz, bo inna para czekała więc zapytałam tatę czy zaprowadzi mnie do ołtarza, a on powiedział, że chyba nie, ale jeszcze nie wie Obudziłam się w ogromną ulgą

rabbitka - co to za bielizna? Ja też jestem z tych "mniejszych", więc chętnie bym sobie zakupiła, żeby TŻ oko pocieszył

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-05-12 o 18:11
Stary 2014-05-12, 18:10   #3128
Dotka90
Zakorzenienie

Atomoowka, o matko, to musiał być stres! Dobrze, że się tak skończyło!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:13   #3129
Szczeperka
Wtajemniczenie

Atomoowka - ile stresu! Dobrze że wszystko na końcu skończyło się szczęśliwie. Czekamy na pełną relację

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:17   #3130
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
rabbitka - co to za bielizna? Ja też jestem z tych "mniejszych", więc chętnie bym sobie zakupiła, żeby TŻ oko pocieszył
firmy gossard o ten stanik klik
polska strona http://gossardpolska.pl

18.6.14

Stary 2014-05-12, 18:23   #3131
Opiumalfa
Zakorzenienie

Atomowka, jezu sama sie zestresowalam!

Active - usmialam sie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:29   #3132
Atomoowka
Wtajemniczenie

Powiem Wam tak ja sie stresowałam czekając na bukiet bardzo, ale nie sama sytuacją tylko tym, że mój tata po niego pojechał i na pewno grzał autem na łeb na szyję. Bałam się po prostu aby nic się nie stało.
Sama sytuacja dla mnie nie była powodem do stresu bo wiedziałam co jest grane i to nie ja z niecierpliwością czekałam w kościele, tylko stałam sobie na zewnątrz i witałam kilka spóźnionych gości

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:29   #3133
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
firmy gossard o ten stanik klik
polska strona http://gossardpolska.pl

Opiumalfa - ja teraz też się śmieję, ale we śnie to mi się na płacz zbierało Może to jakaś przestroga miała być i muszę się dobrze zorganizować, żeby sen nie stał się rzeczywistością
Stary 2014-05-12, 18:31   #3134
kiss12550
Zadomowienie

Hej

Pysia- trzymam kciuki za Kotke Może dla cioci i wujka jakaś wypasiona narzuta na łóżko , albo eleganckie kieliszki do wina

Opium- 40 dni? Coraz poważniej się robi

Szczeperka -12 dni!

Sunrise- u mnie Tż nie ma kamizelki, tata i teść również

Dotka- mi też się kiedyś coś podobnego śniło tylko że to była taka zwykła impreza, ale pamiętam że we śnie było mi wstyd jak cholera i co chwile chowałam nogi czy pod stół czy za kogoś byle tylko nie było ich widać

Docik- super ze rodzice się dogadali, jakby nie było to ważne. A zaproszenia super!

Waniliowelove- hej

Cude- dziekuje i za rozdane/wysłane zaproszenia , a Tż chyba bardzo towarzyski no i ksiądz to już wgl bez komentarza

Bardorja- za rozdane zaproszenia, jeżeli Cię to pocieszy moja malutka też właśnie przechodzi kolejne ząbki

Cornflower- dziękuję haha od dzisiaj to ulubiona piosenka mojego Tżta

Namisek- zazdroszczę że to już tak niedługo i trzymam kciuki żeby wszystko idealnie Ci wyszło

Czeko – nie powinno się tak mówić ale ten ksiądz to po prostu zwykły cham , dobrze że w mojej okolicy takich nie ma,bo faktycznie może się odechcieć chodzić na msze

Iliy- super że zaczęliście rozdawać zaproszenia, a co do dekoratorki to nie popisała się

Aniuska- sandałki ładne , chociaż ja jak widze odkryty przód to już czuję ten ból podeptanych palców

Atoomowka- wpadka jakby nie było miała swój urok a z Twojego opisu biję tyyyle miłości

Activelifestyle-słowa taty we śnie najlepsze

Dziewczyny zamówiłam suknię! Udało mi sie utargować z 3300 na 2900 i będe miała całkowice nową, ta o której myślałam żeby kupić to rozmiar 44 a ja mam 38 a po drugie babeczka w salonie coś mi tłumaczyło że będzie ciężko zmniejszyc bo coś tam cos tam no i w efekcie będe mieć nową. Wszystko byłoby super gdyby nie moja mama która nie widziała sukni na żywo tylko na zdjęciach(te same które Wam wstawiam) , mama stwierdziła ze tył może byc ale przód jakiś dziwny i jakoś brzydko się układa na nic moje tłumaczenia że suknia o 3 rozmiary za duża. I tak jak byłam zachwycona suknią tak teraz mój entuzjazm zanikł , powiedzcie czy naprawdę ta suknia jest dziwna?
Podkreślam że jest to rozmiar44 ja mam 38 na ostatnim zdjęciu troszke widać jak ten materiał poniżej gorsetu delikatnie się mieni, niestety w tym salonie jest słabe światło no i zdjęcia nie sa idealnej jakości

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-05-20 o 18:25
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:46   #3135
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj koszmar ślubny, którego głównym motywem przewodnim było to, że miałam niewydepilowane nogi I że nie kupiłam sobie pończoch ani rajstop

wybacz.. musiałam!

Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie chwilową przerwę (od kończenia winietek i pakowania słodkich upominków) żeby do Was cokolwiek naskrobać... istne szaleństwo! Pozdrawiam Was cieplutko, mam nadzieję, że znajdę chwilę czasu jutro. Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy, gratuluję załatwienia wielu z nich!
Trzymam kciuki by ostatnie dni nie były bardzo męczące i wszystko szło po waszej myśli.

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
właśnie myślę , że z tym będzie dla mnie największy problem bo nawet jak zmieniłam firmę to na początku czasami mi się zdarzyło powiedzieć że dzwonie z mojej byłej :P
Tak to miałam ZAWSZE jak zmieniałam pracę.

A dzisiaj dzwoniąc prywatnie do laski od nieruchomości nie dość, że się przedstawiłam nazwiskiem panieńskim to jeszcze powiedziałam, że S.... K... firma S...! Ciołek do kwadratu!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:47   #3136
aniuska18032
Zakorzenienie

Atomoowka o matko! Nie dziwię się Twojemu TŻ

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Wg mnie bardzo pasują
Cytat:
aniuska18032 - buty pasują jak najbardziej Ja bym brała

Cytat:
Dziewczyny przyszla moja bielizna noc poslubna (ten drugi komplet ) i jako małobiuściasta musze powiedzieć, że jest rewelacyjna! jestem praktycznie plaska, a ten stanik robi mi rowek, pierwszy raz w zyciu , wiec serdecznie polecam :p
Ciekawe czy ten stanik nadałby się pod suknię ślubną? Bo ja też jestem małobiuściasta tj. płaska on ma wkładki jakieś?

To jest ten sam ? http://answear.com/167734-gossard-bi...trolution.html bo ten ma rozpięty ten środek czy jak ?

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2014-05-12 o 18:51
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 18:51   #3137
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam suknię! Udało mi sie utargować z 3300 na 2900 i będe miała całkowice nową, ta o której myślałam żeby kupić to rozmiar 44 a ja mam 38 a po drugie babeczka w salonie coś mi tłumaczyło że będzie ciężko zmniejszyc bo coś tam cos tam no i w efekcie będe mieć nową. Wszystko byłoby super gdyby nie moja mama która nie widziała sukni na żywo tylko na zdjęciach(te same które Wam wstawiam) , mama stwierdziła ze tył może byc ale przód jakiś dziwny i jakoś brzydko się układa na nic moje tłumaczenia że suknia o 3 rozmiary za duża. I tak jak byłam zachwycona suknią tak teraz mój entuzjazm zanikł , powiedzcie czy naprawdę ta suknia jest dziwna?
Podkreślam że jest to rozmiar44 ja mam 38 na ostatnim zdjęciu troszke widać jak ten materiał poniżej gorsetu delikatnie się mieni, niestety w tym salonie jest słabe światło no i zdjęcia nie sa idealnej jakości
Suknia jest piękna i wcale nie jest dziwna Moja ma bardzo podobny dół Fajnie, że utargowałaś - zawsze parę złotych w kieszeni
Stary 2014-05-12, 19:08   #3138
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
suknia jest bardzo ladna, wiadomo, ze jest niedopasowana dlatego nie uklada sie idealnie,wybralas ja bo Ci sie podobala wiec nie martw sie a zaoszczedzone pieniadze zawsze mozesz przeznaczyc na dodatki

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Ciekawe czy ten stanik nadałby się pod suknię ślubną? Bo ja też jestem małobiuściasta tj. płaska on ma wkładki jakieś?

To jest ten sam ? http://answear.com/167734-gossard-bi...trolution.html bo ten ma rozpięty ten środek czy jak ?
nie to nie ten, ale ten kroj tez zamowilam tak ogolem dla siebie wiec jak przyjdzie do dam Ci znac, ten co ja mam ma wszyte push up wkladki i odpinane ramiaczka wiec np pod moja suknie by sie nadal, ale i ta, bede zakladac inny bo wole cielisty

18.6.14

Stary 2014-05-12, 19:13   #3139
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:

nie to nie ten, ale ten kroj tez zamowilam tak ogolem dla siebie wiec jak przyjdzie do dam Ci znac, ten co ja mam ma wszyte push up wkladki i odpinane ramiaczka wiec np pod moja suknie by sie nadal, ale i ta, bede zakladac inny bo wole cielisty
To czekaj bo one wyglądają podobnie, teraz doszedł ten model? http://www.asos.com/Gossard/Gossard-...ac=rec_viewed#
Bo ten byłby fajny pod suknię dla mnie, trzymałby ale musiałbyć wziąć 32 A a nie ma
A ciekawe jaki ten jest http://answear.com/223140-gossard-super-egoboost.html

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2014-05-12, 19:19   #3140
cude
Zadomowienie

Atomoowka, gratuluję!!!: cmok::cmok
Ale historia

kiss12550, zamierzaliśmy dać na zapowiedzi i tak Cieszymy się, że expresowo nas załatwił, ale trochę dziwnie się poczułam.
Suknia jest ładna i Ty w niej pięknie wyglądasz!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:24   #3141
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
słuchajcie my mamy tak wczesnie podtweirdzenie,bo w zeslzym roku przystojniaka brat sie hajtał i z zaproszonych z jego strony 0osób przybylo tylko 40, i rodzice przytsojniaka sie obawiali ze na nasze tez moze duzo odmowic i xzaprosili z górką a i tak troch enam odmówiło ,a musimy miec minimum 100soób,wiecjaknam sproodmówi to bedziemy zapraszac bez gafy w lipcu bo przeciez 2 miesiace do slubu to ie na oastatnia chwile.
juz o tymi pisalam i mam andzieje ze znajomisie nie sfochują
A my mamy wcześnie bo... nie wiem czemu Najpierw mielismy dopraszac jakby co, ale Tż wpisał wczesniej wszystkich wiec nawet nie bedzie kogo dopraszac Ale na zapro juz taki został termin. A gosci mamy podac 25.08

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Mam identyczny!! Przepiękny jest
Jaka długosc masz?
Dziekuje

Cytat:
Póki co powiem Wam, że niby zwykła obrączka ale wyzwala w organizmie tyle endorfin i szczęścia że aż dziwne to trochę. TŻ to samo powiedział, kawałek metalu a czuję, że kocha Cię o 200% mocniej
Ale Twój Tż musiał się stresować jak tak czekał
Super że jestescie szczesliwi

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Mysza93

Welon śliczny.
dziękuje

Cytat:
Pytałam o cenę, bo moja siostra cioteczna kupowała w zeszłym roku welon w salonie sukien ślubnych i dała 120 zł a odnoszę wrażenie, że był taki sam jak Twój
W salonie zawsze drożej Ja jak mierzyłam suknie to oferowała mi za podobną cene 100zł, pojedynczy welon i krótszy

Cytat:
bardzo ladny welon
dziękuje

Super że udało się dogadac

Cytat:
Ja miałam dziś koszmar ślubny
Przepraszam ale

Cytat:
Dziewczyny zamówiłam suknię!
Nie przejmuj się gadaniem Sukienka jest bardzo ładna i bardzo ładnie w niej wyglądasz Jak przyjdzie dobry rozmiar to będzie idealnie!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:27   #3142
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny zamówiłam suknię!
Nie masz się czym przejmować Suknia jest piękna, ślicznie w niej wyglądasz i jak będzie zrobiona na Ciebie to dopiero wtedy będzie leżała idealnie

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:29   #3143
TysiaBB1989
Rozeznanie

załatwiłam sobie samochód od kolegi

tylko będzie inne przybranie . myśleliśmy aby pierwsze jechać samochodem TŻ ( golf V ) ale chyba zrezygnujemy z tego pomysłu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1001964_838733109490057_659316669060355623_n.jpg (60,0 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez TysiaBB1989
Czas edycji: 2014-05-12 o 19:30
TysiaBB1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:29   #3144
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
To czekaj bo one wyglądają podobnie, teraz doszedł ten model? http://www.asos.com/Gossard/Gossard-...ac=rec_viewed#
Bo ten byłby fajny pod suknię dla mnie, trzymałby ale musiałbyć wziąć 32 A a nie ma
A ciekawe jaki ten jest http://answear.com/223140-gossard-super-egoboost.html
tak teraz mam ten ivory co wkleilas pierwszy link i wlasnie wrozmiarze 32 A, ten drugi chyba Say-hello ma i byla dosc zadowolona z tego co pamietam

18.6.14

Stary 2014-05-12, 19:30   #3145
Lemon_Drop
Zadomowienie

Namisek ale Ci zazdroszczę tych 5 dni oby tylko pogoda się poprawiła Powodzenia w ostatnich przygotowaniach

Czeko skoro już zaczyna pomagać to super! Ja bym taką kurację ponawiała co kilka dni żeby była pewność

Masakra, następne ciężkie przeprawy z księdzem... ja nie wiem, niektórzy to się zachowują jakby bogami byli

Mysza gratki za welon

Iliy gratki za pierwsze rozdane zaproszenia!
Ja chciałabym ruszyć pod koniec maja, ale nie wiem jak nam pójdzie drukowanie kopert... chciałam dzisiaj wypróbować i okazało się że tusze mi wyschły

Aniuska mogą być

Atomoowka to niezły stres wprowadziłaś TŻ miał pewnie miękkie kolana

Kiss suknia jest naprawdę bardzo ładna, jak będzie dopasowana będzie idealnie!
Stary 2014-05-12, 19:34   #3146
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę Wam się pochwalić. W sobotę rozdaliśmy pierwsze zaproszenia dla rodziców i teściów. Zaproszenia zrobiłam troszkę inne niż wszystkie bo to rodzice Troszkę tekst podkradłam od jakieś PMki i dopisałam zdanie...
To ode mnie Też się popłakali jak dostali zaproszenia z tym tekstem

Cytat:
Już nie mogę się doczekaaac!

Atomoowka
Matko chyba bym na zawał zeszła na miejscu Twojego TŻ Ale goście zapamiętaja WAsz ślub na długo

Dziewczyny, kolejne zaproszenia rozdane. Sześć osob jednak nie zaprosimy bo ich ostatnie zachowania były skandaliczne, szkoda słów. Tym samym zwolniło się miejsce i prosimy innych znajomych , ktorzy beda się bawić świetnie

Dostaliśmy od moich dziadkow już prezent ślubny 1500 zł na lodówkę .

kiss mimo, że suknia za duża to podobasz mi się

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2014-05-12 o 19:35
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:37   #3147
kiss12550
Zadomowienie

Tysia - extra samochód!

Lemon_Drop,Mimi,Activelif estyle,Rabittka,Cude,Mysz a93,Szczeperka- dzięki dziewczyny po słowach mamy poczułam się jakbym conajmniej nie miała gustu

A i jeszcze mam pytanie w tym samym salonie znalazłam bolerko ,takie z krótkim rękawem czyste bez zdobien zakończone jedynie koronką kosztowało 155 zł , powiedzcie mi czy to dużo czy takie po prostu sa ceny?

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-05-12 o 19:39
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:41   #3148
Dotka90
Zakorzenienie

Kiss, bardzo ładnie wyglądasz! Wiadomo, że kiecka za duza, wiec dopasowana dopiero zrobi efekt WOW, ale moim zdaniem bardzo Ci pasuje, nie przejmuj się gadaniem mamy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 19:41   #3149
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
tak teraz mam ten ivory co wkleilas pierwszy link i wlasnie wrozmiarze 32 A, ten drugi chyba Say-hello ma i byla dosc zadowolona z tego co pamietam
Kurczę i mówisz, że on taki dobry ? A 32 A to jest 70A czy 75 A ? A ten ego superboost to ponoć też ma wkładki i jeszcze push up, kolor cielisty chyba nawet lepszy do sukni, nie wiem czy nie zamówić, zawsze mogę odesłać :P

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2014-05-12, 19:43   #3150
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
załatwiłam sobie samochód od kolegi

tylko będzie inne przybranie . myśleliśmy aby pierwsze jechać samochodem TŻ ( golf V ) ale chyba zrezygnujemy z tego pomysłu
Garbus?
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Mysza gratki za welon

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kolejne zaproszenia rozdane. Sześć osob jednak nie zaprosimy bo ich ostatnie zachowania były skandaliczne, szkoda słów. Tym samym zwolniło się miejsce i prosimy innych znajomych , ktorzy beda się bawić świetnie
I dobrze, szkoda prosić takich ludzi
Fajnie że prezent już dostaliście
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości