Rossmann cz. XXII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-12, 22:40   #4681
Haggat
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
a ja kupiłam fioletowy-krówkowy candy shop, dzisiaj będę testować
Mi fioletowego piaskowca kupił TŻ pierwszego dnia promocji, potem już ich nie widziałam. U mnie promocja ograniczyła się do:
2 pudrów Max Factor dla mamy,
2 pudrów synergen,
pomadki maybelline color whisper 160 (trochę za jasny kolor),
insta-dry (udało się w ostatnim odwiedzonym rosku ),
preparat do skórek Sally Hansen,
7 lakierów (strasznie mi wstyd bo niepotrzebnie skusiłam się na 3 lakiery Sally Hansen w CND lustre shine, 2 extrim, manhattan i piaskowiec wibo)
Więcej grzechów nie pamiętam.
Stary 2014-05-12, 22:51   #4682
_czarny_kot
Zakorzenienie

niestety stwierdzam, ze pachnacy lakier revlon jest beznadziejny - kryje dopiero po 4 warstwach, a mimo to mam jakies smugi na paznokciach :/ poza tym jest bardzo rzadki i lejacy :/

dobrze, ze zaplacilam za niego 10zl, a nie 20
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:12   #4683
delfix10
Zakorzenienie

dziewczyny mam głupie pytanie
od kiedy obowiązuje nowy Skarb? 0d 01.06?

wypatrzyłam promocję masełka Bielendy +jakiś gratis ale nie wiem od kiedy to
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:18   #4684
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam głupie pytanie
od kiedy obowiązuje nowy Skarb? 0d 01.06?

wypatrzyłam promocję masełka Bielendy +jakiś gratis ale nie wiem od kiedy to
Przecież jest na dole napisane, że od 23 maja do 8 czerwca

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:31   #4685
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przecież jest na dole napisane, że od 23 maja do 8 czerwca
ale ze mnie ślepota,dziękuje ślicznie
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-12, 23:51   #4686
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaaa 95 Pokaż wiadomość
W Rossie pojawił się nowy kosmetyk- utrwalacz do makijażu Theatric Professional. naprawdę gorąco polecam!! Makijaż trzyma się bardzo długo, a cera się nie świeci

Ile to cudo moze kosztowac? Co raz wiecej tego na rynku, ostatnio fixer wypuscil Avon, Hean i jeszcze jakas firma.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 00:08   #4687
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
niestety stwierdzam, ze pachnacy lakier revlon jest beznadziejny - kryje dopiero po 4 warstwach, a mimo to mam jakies smugi na paznokciach :/ poza tym jest bardzo rzadki i lejacy :/

dobrze, ze zaplacilam za niego 10zl, a nie 20
Niestety podzielam Twoje zdanie. Ostatniego dnia promocji wzięłam taki arbuzowy kolor (nie był to róż ani czerwony, zapach melona i imbiru).
Pierwszego dnia - super, ładny połysk, kolor niestety wyrazisty czerwony ale co tam. Wodnisty lecz zachowujący się jak Rimmel 60sec. - niby szybko schnie ale nie wysycha do końca po chwili. I pachnie ładnie.
Następnego dnia budzę się i widzę, że lakier nabrał wzorków od pościeli... dodatkowo po bokach miałam białe naloty. Byłam tak wściekła, że lakier nie kosztował przecież 2zł a tak się zachowuje. No nic, będę najwyżej go używać na 1 dzień.
Dziś mija 3ci dzień, końcówki mam starte, a przecież nie wykonywałam żadnych prac ręcznych? I zapach jakiś tam jest, ale taki.. jak gumka do ścierania.
Dobrze, że kosztował tyle co lakier katalogowy. A miałam ochotę dokupić ze 2-3 kolory (zapachy).

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
do dziewczyn z akcji Dove - również dostałam dzisiaj paczkę i tez mam dwa produkty może w regulaminie miało brzmieć szampon tuba i .... chyba, że faktycznie zaszła pomyłka.
(do mnie kurier nie dzwonił paczkę przyniosła listonoszka bo pocztexem było wysłane)
O kurczę, do mnie dzwonił jakiś numer ale w pracy byłam. Po powrocie zastałam awizo dotyczące paczki.
Stary 2014-05-13, 00:23   #4688
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez asiuchal Pokaż wiadomość
ile to cudo moze kosztowac? co raz wiecej tego na rynku, ostatnio fixer wypuscil avon, hean i jeszcze jakas firma.
24,99
Stary 2014-05-13, 00:28   #4689
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
Niestety podzielam Twoje zdanie. Ostatniego dnia promocji wzięłam taki arbuzowy kolor (nie był to róż ani czerwony, zapach melona i imbiru).
Pierwszego dnia - super, ładny połysk, kolor niestety wyrazisty czerwony ale co tam. Wodnisty lecz zachowujący się jak Rimmel 60sec. - niby szybko schnie ale nie wysycha do końca po chwili. I pachnie ładnie.
Następnego dnia budzę się i widzę, że lakier nabrał wzorków od pościeli... dodatkowo po bokach miałam białe naloty. Byłam tak wściekła, że lakier nie kosztował przecież 2zł a tak się zachowuje. No nic, będę najwyżej go używać na 1 dzień.
Dziś mija 3ci dzień, końcówki mam starte, a przecież nie wykonywałam żadnych prac ręcznych? I zapach jakiś tam jest, ale taki.. jak gumka do ścierania.
Dobrze, że kosztował tyle co lakier katalogowy. A miałam ochotę dokupić ze 2-3 kolory (zapachy). .
ja mam china flower i wintermint, oba ładnie kryją przy 2 warstwach, szybko zasychają. winter dłużej pachnie, przy china flower na drugi dzień po pomalowaniu nie czuję już zapachu
Stary 2014-05-13, 00:35   #4690
GrumpyCat
Wredny kotecek

W cnd kupiłam dzis fluid na zniszczone końcówki z 7 olejkami gliss kur za 6zl z groszami ma super opinie na wizazu
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:12   #4691
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
ja mam china flower i wintermint, oba ładnie kryją przy 2 warstwach, szybko zasychają. winter dłużej pachnie, przy china flower na drugi dzień po pomalowaniu nie czuję już zapachu
Ja w nagrodę za nieudaną Ritę kupiłam pink pineaple i jestem w sumie zadowolona. Fakt, że rzadki i pędzelek taki sobie, ale z top coatem trzyma się ładnie 3 dzień. Mam trochę prześwitów przy dwóch warstwach, ale do przeżycia. I kolor jest cudny, tylko pachnie trochę za słodko.
Stary 2014-05-13, 08:17   #4692
oluska55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
W cnd kupiłam dzis fluid na zniszczone końcówki z 7 olejkami gliss kur za 6zl z groszami ma super opinie na wizazu
myślałam że już dzisiaj jesteś po zakupach dopiero potem spojrzałam, że to post z wczoraj bo tak się zastanawiałam od której masz Rossa czynnego
oluska55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:29   #4693
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oluska55 Pokaż wiadomość
myślałam że już dzisiaj jesteś po zakupach dopiero potem spojrzałam, że to post z wczoraj bo tak się zastanawiałam od której masz Rossa czynnego
No wiesz, gdyby rossmann byl otwarty 24 h na dobę to i tak znalazłyby się zwolenniczki nocnych zakupów
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:37   #4694
GrumpyCat
Wredny kotecek

Jeśli chodzi o lakiery to mój absolutny hit to lakiery flormar, cudne kolory, szybko wysychaja i teraz np mam pomalowane ciemno niebieskim od czwartku i nawet na końcówkach się nie starł (nie stosowalam żadnego top coatu), i często są w promocji 3 za 25zl

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;46429446]No wiesz, gdyby rossmann byl otwarty 24 h na dobę to i tak znalazłyby się zwolenniczki nocnych zakupów [/QUOTE]

Nie mam nic przeciwko przynajmniej w czasie promocji nie byłoby tłumów ;p
"Rossmann 24h doraźny"
Stary 2014-05-13, 08:40   #4695
oluska55
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam nic przeciwko przynajmniej w czasie promocji nie byłoby tłumów ;p
"Rossmann 24h doraźny"
padłam
oluska55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:55   #4696
elizabeths
Raczkowanie

Dziewczyny mam zdradzcie mi ten sekret jak obchodzic sie z tym top coatem z miss sporty
Zachecona opiniami na tym forum kupilam go na promocji ... Pomalowalam sobie dzisiaj paznokcie sprawdzonym lakierem miyo i po odczekaniu chwili nalozylam top. Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy na paznokciach porobily mi sie smugi , ktorych wczesniej nie bylo -.- wydaje mi sie ze to wina pedzelka , ktory jest w moim odczuciu za twardy a na dodatek po pomalowaniu na pedzelku zostalo troche lakieru ... Poradzcie cos , moze cos zle robie , moze trafilam na jakis bubel ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wymianka :roza :zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=759804
elizabeths jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 08:59   #4697
GrumpyCat
Wredny kotecek

Ja z turbo nie mam żadnych problemów moze taki egzemplarz ci sie trafił..
Stary 2014-05-13, 09:21   #4698
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez elizabeths Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam zdradzcie mi ten sekret jak obchodzic sie z tym top coatem z miss sporty
Zachecona opiniami na tym forum kupilam go na promocji ... Pomalowalam sobie dzisiaj paznokcie sprawdzonym lakierem miyo i po odczekaniu chwili nalozylam top. Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy na paznokciach porobily mi sie smugi , ktorych wczesniej nie bylo -.- wydaje mi sie ze to wina pedzelka , ktory jest w moim odczuciu za twardy a na dodatek po pomalowaniu na pedzelku zostalo troche lakieru ... Poradzcie cos , moze cos zle robie , moze trafilam na jakis bubel ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
też go mam, smug nie robi ale faktycznie na pędzelku zostaje troche mojego lakieru

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

łee no to nie fair z tym konkursem. myślałam, że już wszyscy mi właśnie najbardziej zależało na tej masce, bo tego cuda jeszcze nie mialam
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:38   #4699
macka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Ja w nagrodę za nieudaną Ritę kupiłam pink pineaple i jestem w sumie zadowolona. Fakt, że rzadki i pędzelek taki sobie, ale z top coatem trzyma się ładnie 3 dzień. Mam trochę prześwitów przy dwóch warstwach, ale do przeżycia. I kolor jest cudny, tylko pachnie trochę za słodko.
Właśnie...pachnie z top coatem? Zastanawiałam się czy aby nie przestanie po pokryciu go dodatkową warstwą?

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez macka
Czas edycji: 2014-05-13 o 09:58
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 09:46   #4700
Lethe69
Wtajemniczenie

czy na Warszawa Wileńska ( lub w innej bliskiej lokalizacji ) w Rossmannie dostanę produkty Noble Health?

w jakiej około cenie?

czy widziałyście gdzieś w Warszawie produkty NOBLE HEALTH w promocji Cena Na Do widzenia?
Lethe69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 11:31   #4701
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizabeths Pokaż wiadomość
Cytat:
Ja z turbo nie mam żadnych problemów moze taki egzemplarz ci sie trafił..
Ja ten top coat kupiłam na poprzedniej majowej promocji i miałam to samo. Tak się dzieję jeżeli lakier nie do końca wyschnie i wtedy twardy pędzelek zabiera troche lakieru kolorowego i tworzą się smugi a pędzel jest zafarbowany. Dodatkowo bardzo ciężko jest żużyć produkt do końca bo ciężko wydobyć płyn jak pędzelek nie sięga. Tym sposobem wyrzuciłam buteleczkę z odrobiną płynu
Stary 2014-05-13, 11:49   #4702
mon_soleil
Be Strong. ☑️

Cytat:
Napisane przez ada_1985 Pokaż wiadomość
Ja troche z innej beczki. Dzisiaj zadzwonil do mnie kurier i powiedzial ze ma dla mnie paczke. Bylam mocno zaskoczona ale okazalo sie ze dostalam szampon i odzywke z Dove do przetestowania. W srodku nie mialam jednak zadnej wiadomosci, zadnego emaila tez nie dostalam. Wie moze któras z was czy jakas informacja jeszcze przyjdzie czy poprostu za jakis czas musze tylko umiescic recenzje?
ja też dostałam paczkę wczoraj w regulaminie było napisane że dostaniemy wiadomość prywatną z linkiem do KWC, link do wątku Dove oraz ankietę.. więc trzeba czekać na wiadomość od adminów

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
do dziewczyn z akcji Dove - również dostałam dzisiaj paczkę i tez mam dwa produkty może w regulaminie miało brzmieć szampon tuba i .... chyba, że faktycznie zaszła pomyłka.
(do mnie kurier nie dzwonił paczkę przyniosła listonoszka bo pocztexem było wysłane)
też dostałam 2 produkty, szampon i maskę. A ta tuba to może.. chodzi o tą torebkę Dove?

'.wiem co mam teraz robić.
oddychać dalej.
bo jutro znów wzejdzie słońce.
kto wie co przyniesie przypływ.'

Edytowane przez mon_soleil
Czas edycji: 2014-05-13 o 11:52
mon_soleil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 11:57   #4703
klatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon_soleil Pokaż wiadomość
też dostałam 2 produkty, szampon i maskę. A ta tuba to może.. chodzi o tą torebkę Dove?
Ja dostałam 3 produkty. Do włosów farbowanych- szampon, maskę plus małą tubkę odżywki "60 sekundowa terapia", taką jak czasami są przy farbach do włosów.

Też macie zestawy do farbowanych?

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 11:58   #4704
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Właśnie...pachnie z top coatem? Zastanawiałam się czy aby nie przestanie po pokryciu go dodatkową warstwą?[...]
Pachnie delikatniej, ale mi to akurat pasuje, bo zapach jest dla mnie za mdłyi słodki. Kupiłam dla koloru, ale nie przepadam za ananasami.
Stary 2014-05-13, 12:01   #4705
mon_soleil
Be Strong. ☑️

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Ja dostałam 3 produkty. Do włosów farbowanych- szampon, maskę plus małą tubkę odżywki "60 sekundowa terapia", taką jak czasami są przy farbach do włosów.

Też macie zestawy do farbowanych?
ja wybrałam zestaw: do włosów zniszczonych Intensive Repair (dostałam: maskę +szampon ) - maska zapowiada się super!

'.wiem co mam teraz robić.
oddychać dalej.
bo jutro znów wzejdzie słońce.
kto wie co przyniesie przypływ.'

mon_soleil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 12:03   #4706
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Pomalowalam paznokcie st tropez lovely, rozowym, fajny efekt, bedzie sie super prezentowal przy opaleniznie prosze nie zwracac uwagi na me skorki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-13 12.00.55.jpg (89,7 KB, 222 załadowań)
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 12:11   #4707
ania10zg
Rozeznanie

nie wiem, jak wam się udaje pomalować paznokcie, nie malując przy tym skórek! ;c jeśli uda mi się nie pomalować skórek, to za to część paznokcia jest nie pomalowana przy linii... ehh..
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 12:14   #4708
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
nie wiem, jak wam się udaje pomalować paznokcie, nie malując przy tym skórek! ;c jeśli uda mi się nie pomalować skórek, to za to część paznokcia jest nie pomalowana przy linii... ehh..
ja maluje paznokcie caly czas, w sensie zmywam lakier i kladę następy. Więc moze to kwestia praktyki
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 12:28   #4709
Selfish Girl
Life is a drink ...

Trzeba malować i ... próbować . Grunt to też dobry pędzelek bo jak jest kijowaty to też lipa.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 12:32   #4710
greenlemon
Rozeznanie

Cytat:
ja u siebie nie widziałam,
a w jakim mieście??
greenlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości