|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Mi fioletowego piaskowca kupił TŻ pierwszego dnia promocji, potem już ich nie widziałam. U mnie promocja ograniczyła się do:
2 pudrów Max Factor dla mamy, 2 pudrów synergen, pomadki maybelline color whisper 160 (trochę za jasny kolor), insta-dry (udało się w ostatnim odwiedzonym rosku preparat do skórek Sally Hansen, 7 lakierów (strasznie mi wstyd bo niepotrzebnie skusiłam się na 3 lakiery Sally Hansen w CND lustre shine, 2 extrim, manhattan i piaskowiec wibo) Więcej grzechów nie pamiętam. |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
niestety stwierdzam, ze pachnacy lakier revlon jest beznadziejny - kryje dopiero po 4 warstwach, a mimo to mam jakies smugi na paznokciach :/ poza tym jest bardzo rzadki i lejacy :/
dobrze, ze zaplacilam za niego 10zl, a nie 20
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam głupie pytanie
od kiedy obowiązuje nowy Skarb? 0d 01.06? wypatrzyłam promocję masełka Bielendy +jakiś gratis ale nie wiem od kiedy to
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#4684 |
|
Klientka w krawacie
|
Przecież jest na dole napisane, że od 23 maja do 8 czerwca
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
ale ze mnie ślepota,dziękuje ślicznie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile to cudo moze kosztowac? Co raz wiecej tego na rynku, ostatnio fixer wypuscil Avon, Hean i jeszcze jakas firma.
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pierwszego dnia - super, ładny połysk, kolor niestety wyrazisty czerwony ale co tam. Wodnisty lecz zachowujący się jak Rimmel 60sec. - niby szybko schnie ale nie wysycha do końca po chwili. I pachnie ładnie. Następnego dnia budzę się i widzę, że lakier nabrał wzorków od pościeli... dodatkowo po bokach miałam białe naloty. Byłam tak wściekła, że lakier nie kosztował przecież 2zł a tak się zachowuje. No nic, będę najwyżej go używać na 1 dzień.Dziś mija 3ci dzień, końcówki mam starte, a przecież nie wykonywałam żadnych prac ręcznych? I zapach jakiś tam jest, ale taki.. jak gumka do ścierania. Dobrze, że kosztował tyle co lakier katalogowy. A miałam ochotę dokupić ze 2-3 kolory (zapachy). ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- O kurczę, do mnie dzwonił jakiś numer ale w pracy byłam. Po powrocie zastałam awizo dotyczące paczki. |
|
|
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
24,99
|
|
#4689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4690 |
|
Wredny kotecek
|
W cnd kupiłam dzis fluid na zniszczone końcówki z 7 olejkami gliss kur za 6zl z groszami
ma super opinie na wizazu
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w nagrodę za nieudaną Ritę kupiłam pink pineaple i jestem w sumie zadowolona. Fakt, że rzadki i pędzelek taki sobie, ale z top coatem trzyma się ładnie 3 dzień. Mam trochę prześwitów przy dwóch warstwach, ale do przeżycia. I kolor jest cudny, tylko pachnie trochę za słodko.
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Wredny kotecek
|
Jeśli chodzi o lakiery to mój absolutny hit to lakiery flormar, cudne kolory, szybko wysychaja i teraz np mam pomalowane ciemno niebieskim od czwartku i nawet na końcówkach się nie starł (nie stosowalam żadnego top coatu), i często są w promocji 3 za 25zl
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;46429446]No wiesz, gdyby rossmann byl otwarty 24 h na dobę to i tak znalazłyby się zwolenniczki nocnych zakupów Nie mam nic przeciwko przynajmniej w czasie promocji nie byłoby tłumów ;p "Rossmann 24h doraźny"
|
|
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
mam zdradzcie mi ten sekret jak obchodzic sie z tym top coatem z miss sporty Zachecona opiniami na tym forum kupilam go na promocji ... Pomalowalam sobie dzisiaj paznokcie sprawdzonym lakierem miyo i po odczekaniu chwili nalozylam top. Jakiez bylo moje zdziwienie , gdy na paznokciach porobily mi sie smugi , ktorych wczesniej nie bylo -.- wydaje mi sie ze to wina pedzelka , ktory jest w moim odczuciu za twardy a na dodatek po pomalowaniu na pedzelku zostalo troche lakieru ... Poradzcie cos , moze cos zle robie , moze trafilam na jakis bubel ...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4697 |
|
Wredny kotecek
|
Ja z turbo nie mam żadnych problemów moze taki egzemplarz ci sie trafił..
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- łee no to nie fair z tym konkursem. myślałam, że już wszyscy mi właśnie najbardziej zależało na tej masce, bo tego cuda jeszcze nie mialam
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez macka Czas edycji: 2014-05-13 o 09:58 |
|
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
czy na Warszawa Wileńska ( lub w innej bliskiej lokalizacji ) w Rossmannie dostanę produkty Noble Health?
w jakiej około cenie? czy widziałyście gdzieś w Warszawie produkty NOBLE HEALTH w promocji Cena Na Do widzenia? |
|
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4702 | ||
|
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2014-05-13 o 11:52 |
||
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też macie zestawy do farbowanych?
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
delikatniej, ale mi to akurat pasuje, bo zapach jest dla mnie za mdłyi słodki. Kupiłam dla koloru, ale nie przepadam za ananasami.
|
|
#4705 | |
|
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
) - maska zapowiada się super!
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowalam paznokcie st tropez lovely, rozowym, fajny efekt, bedzie sie super prezentowal przy opaleniznie
|
#4707 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, jak wam się udaje pomalować paznokcie, nie malując przy tym skórek! ;c jeśli uda mi się nie pomalować skórek, to za to część paznokcia jest nie pomalowana przy linii... ehh..
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4709 |
|
Life is a drink ...
|
Trzeba malować i ... próbować
. Grunt to też dobry pędzelek bo jak jest kijowaty to też lipa.
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

dodatkowo po bokach miałam białe naloty. Byłam tak wściekła, że lakier nie kosztował przecież 2zł a tak się zachowuje. No nic, będę najwyżej go używać na 1 dzień.

przynajmniej w czasie promocji nie byłoby tłumów ;p
a na dodatek po pomalowaniu na pedzelku zostalo troche lakieru ... Poradzcie cos , moze cos zle robie , moze trafilam na jakis bubel ...
mi właśnie najbardziej zależało na tej masce, bo tego cuda jeszcze nie mialam