|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Emi!!!
Nie wiem dokladnie co, ale wiem, ze udalo sie! Bardzo sie ciesze i gratuluje! Okazja do wielkiego swietowania jest, wiec celebruj zasluzony sukces i uwolnienie od tematu po tylu trudach:
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
#3813 |
|
Konto usunięte
|
No to Emi
MOJE GRATULACJEEEE!!!! Potęga, siła i wszystkie moce były z Tobą!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
Emi, gratulacje
![]() |
|
|
|
#3816 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Emi gratuluje!! Patri super, że tak znienacka zostawiłaś cv. fajnie wyszło. dobrą taka metoda, nie tylko odpowiadania na ogłoszenia ale samemu wybrać miejsce i powiedzieć, że chce się tu pracować. niektórzy pracodawcy bardzo dobrze na to reagują. |
||
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli nie zdaje sobie sprawy to tym gorzej, bo to znaczy, że nie potrzebuje kontaktu. No i tak chyba właśnie jest, pogadałam z nią i dla niej nie ma problemu, bo przecież spotkamy się wtedy i wtedy, chociaż to "wtedy" nigdy nie nadchodzi. Ale po czasie stwierdziłam, że Tż jednak ma racje i za bardzo się przejęłam.
|
#3818 |
|
Raczkowanie
|
Emi,
![]() klaski :![]()
|
#3819 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I za kotem, zdecydowanie No za rodzicami trochę też...ale umiarkowanie Fairy (i Women) - mnie się też wydaje, że tutaj chodzi głównie o zmęczenie materiału, ALE jednocześnie wiem o co chodzi i dlaczego nie możecie tego zaakceptować. Bo nie tak życie POWINNO wyglądać, bo ludzie robią więcej (też takich znam...), bo ciągle są w biegu i wcale nie są zmęczeni (myślę, że to jakaś skaza genetyczna ), bo lansowane jest czerpanie z życia wszystkiego co się da, najlepiej na raz, a jak ci się nie chce, to znaczy. że jesteś nudziarzem Noo...po prostu się tak nie da pracując tyle godzin w tygodniu, nie da się. To co się chce, to jedno, ale organizm ma swoje ograniczenia, psychika też...ciężko to przeskoczyć.Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie wchodziłam kilka dni na wizaż, facebook i w ogóle net, bo zwiedzałam ![]() Emi - gratulacje!
|
|
#3820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty co planujesz? Znowu czekam czy się do mnie odezwą i dostanę pracę czy nie. Uwielbiam to
|
|
#3821 |
|
histoire abracadabrante
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;46413562]Emi
![]() Tygrysie dziewczyny- właśnie zaczynacie działać na mnie demotywująco! ja od 3 miechów codziennie ćwiczę w domu i jakieś efekty widzę, ale jak zaczynacie mówić, że to nie działa, że trzeba na siłkę, to zaczynam wątpić i mi się odechciewa! [/QUOTE]No, to uwaga: ja po miesiącu też zaczęłam widzieć efekty! Ale zrezygnowałam, bo dałam wiarę gnojkowi i teraz żałuję. Dlatego nie rezygnuj. Jest fajny wątek na Wizażu, na którym dziewczyny ćwiczą i wzajemnie się wspierają, to daje kopa
|
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
przyjmiecie do swojego grona nadzwyczaj leniwą studentkę
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
Emi, wielkościowo-strasznościowe brawa brawowe
! Wymiatasz!A ja wzięłam i się wyprowadziłam. Mieszkam teraz sama i póki co NIKT nie wie gdzie (poza panem co mi wynajmuje mieszkanie, które wzięłam w zasadzie pierwsze z brzegu, żeby się w trakcie szukania znów nie rozmyślić i nie wystraszyć - nie ma luksusów, ale grzyba też nie . Operacja pakowania i przenoszenia tobołów zajęła mi ze 4 godziny, pomiędzy lekcjami rannymi i popołudniowymi, a potem się doprowadziłam do stanu chaosu (żeby pasowało do pokoju) za pomocą dżinu i toniku. Najbliższe dni spędzę na przewracaniu się o worki na śmieci (nowy trend zamiast walizek:P) z moimi rzeczami oraz dociekaniu czy jestem taka fajna i odważna, czy szalona, czy po prostu głupia. Dzięki śliczne za kciuki Dziewczynki Nie wiem co teraz. Może rozwinę skrzydła na wolności, a może nie starczy mi na wynajem i skończę pod mostem. Witaj przygodo
Edytowane przez tigrinha Czas edycji: 2014-05-13 o 16:13 |
|
|
|
#3824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kopara mi opadła, ale zmiana na plus, bo dawno nie widziałam, Cię takiej "wyluzowanej" a widziałam dzisiaj na żywo... Muszę Cię gdzieś zdybać na korytarzu, będę wszystko pierwsza wiedziała.... Ale jesteś niesamowita i zaskakująca!
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety w cięższych przypadkach pogrubione skutkuje jakże sensowną ripostą "nie bądź głupia" Np. moja mama chętnie widziałaby we mnie głupka wtedy gdy utwierdza ją to w przekonaniu o własnej fajności i nieomylności, ale nie wtedy gdy jej w czymś to przeszkadza. Jej nie da się niczym zamknąć ust
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysie, ściskam z całych sił!!!! Wspieram, dopinguję, dynamizuję i ślę dobre fluidy! Dasz radę
I dziękuję Pisz U mnie fitness regularny przyniósł super efekty bardzo szybko! Polecam systematyczne ćwiczenia, Jillian jest fajna. |
|
|
|
#3827 | |
|
tree hugger
|
Cytat:
Podaj namiary. ![]() Gratuluję odważnego skoku! Emi, Tobie też gratuluję sukcesu w pracy!
|
|
#3828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyjmij mnie do swojego fanklubu, błagam
Edytowane przez tigrinha Czas edycji: 2014-05-13 o 16:51 |
|
|
|
|
#3829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki oczywiście Trzymam kciuki za wszystko co robisz, bo chociaż często Twoje działania mogą się wydawać szalone, to po prostu mam takie wrażenie, że wszystko ma sens i tak jak działasz, jest najlepiej Może jak będziesz miała chwilę to napiszesz coś więcej w klubie? Jak do tego doszło?
|
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zycie jest po stronie odwaznych, kochana, a Ty taka jestes. Goraco Ci kibicuje! Buziaki!
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odważna, niesamowita Dziewczyno!
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Emi gratuluję!
Tygrys życzę wszystkiego dobrego "na nowej drodze" ![]() Cytat:
![]() Miałam pytać już kilka razy, ale ciągle jestem z doskoku - jak Ci tam za granicą? Jak się odnajdujesz? Szukasz pracy czy na razie się oswajasz z klimatem? ![]() Co do koleżanki i ślubu - ja bym chyba nie miała wyrzutów sumienia Chociaż może jest bardzo bardzo zajęta i dlatego nie odpisywała?
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Pokorna nie jestem, a pracę dostanie ktoś inny.
![]() Dostałam z Urzędu Pracy skierowanie na rozmowę na stanowisko laborant chemiczny. Znów mam jakieś jazdy i opory przed dzwonieniem. Ja nie wiem co jest ze mną
|
|
|
#3834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę dorabiam i pracy szukam...w sensie, jakiejś normalnej A koleżankę to chyba wywołałam wczoraj myślami, bo napisała z pytaniem o adres itd. Napisałam jej gdzie teraz mieszkam i żeby na polski adres wysyłała...zero pytań co tam robię, dlaczego, jak to się stało i jak mi tam. To już więcej zainteresowania wykazała mi ostatnio koleżanka z Hiszpanii, którą poznałam przez jeden weekend Ja rozumiem, że ktoś jest zajęty, ale serio...poświęcić 5 minut na rozmowę to nie jest aż tak dużo, szczególnie że po prostu widzę jak siedzi na facebooku nieustannie A mnie też się odechciało pytać w którymś momencie, bo jak czekam na odpowiedź tydzień czasu (a wyświetlona tego samego dnia...), to ja zapominam o co chodziło ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może to jest ta sama koleżanka skoro w jednym czasie im się zebrało na pytanie o adres
|
|
#3836 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kocur.
Ale ja nic nie umiem I tak muszę zadzwonić, żeby w ciągu 3 dni się skontaktować, bo jak nie to mnie urząd pracy zawiesi w byciu bezrobotnym i zabierze ubezpieczenie na pół roku...
|
|
|
#3838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mi się chwilami nie chce, ale za chwilę myślę, że kto nie próbuje ten nie ma, o
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;46448447]uprzejmie proszę wykonać telefon :d[/quote]
|
|
|
#3840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
trzymam kciuki za rozwój sytuacji i czekam na szczegóły ![]() a co do worków- to jest NAJLEPSZY sposób na przeprowadzkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

MOJE GRATULACJEEEE!!!! 
Coraz lepiej bo mogę się zebrać jakoś do tego. Teraz jadę w nagrodę na zakupy 

klaski :
I za kotem, zdecydowanie
No za rodzicami trochę też...ale umiarkowanie
Noo...po prostu się tak nie da pracując tyle godzin w tygodniu, nie da się. To co się chce, to jedno, ale organizm ma swoje ograniczenia, psychika też...ciężko to przeskoczyć.
Mam w ch... pracy, wstaję prawie codziennie o 5 rano, o 21 padam na ryjka, bo poza pracą jakoś nie mogę zrezygnować z tenisa, baletu, drum solo, kursu projektowania ubioru, szycia i cholera wie czego jeszcze. Dziś miałam mieć wolny dzień, a przesiedziałam go na kursie makijażu ślubnego i dopiero wróciłam, ale jak któraś z Was potrzebuje profesjonalnej ślubnej stylizacji to się polecam:P
Trzymam kciuki

ja od 3 miechów codziennie ćwiczę w domu i jakieś efekty widzę, ale jak zaczynacie mówić, że to nie działa, że trzeba na siłkę, to zaczynam wątpić i mi się odechciewa!

Nie wiem co teraz. Może rozwinę skrzydła na wolności, a może nie starczy mi na wynajem i skończę pod mostem. Witaj przygodo
Trzymam za Ciebie kciuki oczywiście
Odważna, niesamowita Dziewczyno!