![]() |
#1261 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
odzywaj się koniecznie
![]() Necro Ty mi tu nie wyskakuj, że duży ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46438101]
A propos tego, że już pierwsza nasza mamusia urodziła, mam do Was pytanie: w jakiej formie chciałybyście, aby na pierwszej stronie były zapisane nasze już urodzone dzieciaczki? Tzn. jakie dane tam zawrzeć, co po kolei, itd... ??[/QUOTE] Moze imie, data urodzenia, wzrost i waga Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Chocolate, gratulacje
![]() ![]()
#1264 |
Zakorzenienie
|
Chocolate Cudne chłopaki
![]() ![]() Ja piję już dziś 2 herbatkę z liści malin, miałam też zrobić rano masaż krocza, ale zapomniałam ![]() Może wieczorem nadrobię... Czy któraś z Was praktykuje? Prześlijcie mi linka jak możecie na wątek majowo-czerwcowy ![]() Dobrego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Chocolate podwójne gratulacje !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() sliczne chłopaki ![]() ![]() wróciłam ![]() a więc... szyjka rozpulchniona, skrócona, ale nadal zamknięta na 3 spusty ![]() mała podrosła do 3 kg, TP z USG zrównał mi sie z TP z OM no i mam badać co 3-4 dni morfologię miałam spadającą ilosc płytek krwi, dziś poszłam na szybkiego zrobić morfo i podskoczyły w górę ![]() nie przyjade specjalnie w sobotę, by zrobić, bo zbankrutuję, następne badanie w poniedziałek zrobię, bo się wykończę tymi kłuciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak podejrzałam na wątku majowo-czerwcowym, że sporo dzieci rodzi się kilka dni przed terminem. Trzeba być zwartym i gotowym
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje jeszcze raz
![]() no i zapomnialam chlopaki urodzily sie w 33tygodniu skonczonym. Borys 2290kg i 44cm 10pkt ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||||
Zadomowienie
|
Chocolate ogromniaste podwójne gratulacje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To już na zaś ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46438094]Przyszła moja paczka z Gemini Dzwonili do mnie z przychodni w sprawie wyników badań Adasia. I nie jest dobrze... Dokładnie nie wiem, co i jak, jutro mamy się zgłosić do lekarza... [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- Ja też już po wizycie. Nasza kobitka waży już 2800 g ![]() ![]() ![]() Tż zniósł łóżeczko ze strychu dla młodej. Nie wiem po co ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | ||||
Rozeznanie
|
Chocolate śliczne zdjęcie
![]() ![]() Malin Co u Ciebie? Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754682 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do bluzek to właśnie mają odpinane ramiączka jak przy stanikach, w sumie fajne, na lato akurat. Do tego jak się wydrukuje bon na stronie na 25% zniżki to już się robi 75 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łączę się z tobą w bólu - też mi wyszły żylaki na szanownej ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz M jak miłość to idę trochę poprasować przy okazji ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Adusia cudna i wpadaj czesciej. Cytat:
![]() Kciuki za gbs. 14kg to moim zdaniem nie jest duzo zwlaszcza jak bylas wczesniej szczupla ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pisałam, że wyskoczyły mu krostki na siusiaku i jajkach, które nie znikają, a on dodatkowo zaczął bardzo dużo pić... Maść nie pomogła, więc robiliśmy badania... Cytat:
![]() i ![]() mocz i kał... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow do 4 kg powiadasz, toż to zuch dziewczyna ![]() ![]() ja mam na plusie 12 kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Odebralam GBS niestety dodtni ale wrazliwy na kilka antybiotykow wiec jakos to bedzie. Poziew z moczu za to wyszedl czysty ![]() Bylismy dzis na zakupach kupilam sobie jeszcze jedna koszukle do szpitala na ramiaczkach, wody z dziubkiem, jakies przegryzki dla meza no i lizaki dla mnie na energie ![]() ![]() Dobranoc Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zadomowienie
|
Chocolate gratulacje! Chlopaki wygladaja
![]() ![]() Eweden male pocieszenie jest takie,ze juz blizej niz dalej i bedziesz mogla odstawic insuline i przegnac ta cukrzyce w sina dal.Mala Slodka. Dziewczyny a co z Anteria? odzywala sie do ktorejs? Gratki Dziewczyny za dzisiejsze wizyty,ja tez jestem po. Mala wazy 2880 ( 35 tydz i 2 dzien) i myslalam,ze sporo a sporo,a widze po Waszych wagach,ze calkiem calkiem fajnie.Wiec troche odetchnelam.Bo w sumie z pomiarow usg odstaje o tydz do przodu,ale lekarz powiedzial mi,ze w tych tyg juz ciezko o dokladny pomiar.I ze granica bledu w wadze jest dokladnie - + 480 gram ![]() ![]() Nic sie nie dzieje,co by wskazywalo na rozpoczynanie akcji porod. Jedynie co,to wyszledl mi w moczu pidwyzszony cukier.Za tydzien bede miec powtorke badan i sie zobaczy.
#1280 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze odnosnie wody to jeszcze proponuje wziac jakas duza butle wody na pozniej. Ja urodzilam w nocy. Takze moj maz musial wrocic do domu i odespac. Dopiero potem mogl dowiezc czy cos dokupic. A podczas karmienia naprawde chce sie pic. Teraz dodatkowo moze byc cieplo
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zadomowienie
|
Chocolate gratulacje!!!
![]() Wiedziałam, że będziesz pierwsza ![]() ![]() Jak ja już bym chciała zobaczyć moją Maleńką...ale jeszcze chociaż do czerwca niech wytrzyma ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46438101] A propos tego, że już pierwsza nasza mamusia urodziła, mam do Was pytanie: w jakiej formie chciałybyście, aby na pierwszej stronie były zapisane nasze już urodzone dzieciaczki? Tzn. jakie dane tam zawrzeć, co po kolei, itd... ??[/QUOTE] Wydaje mi się, że to co wcześniej + waga dziecka, data porodu, SN lub CC. Fajnie też by było, jakby post z opisem porodu był przy każdej z nas ![]() Odebrałam dzisiaj wózek, pochwalę się jutro fotką ![]() ![]() majkela zdecydowaliśmy się na Jedo Fyn ![]() Dostaliśmy też dzisiaj od psiapsióły leżaczek bujaczek i kołyskę ![]() ![]() Gratki dziewczyny za dzisiejsze wizyty ![]() Sylwia pamiętaj, że jesteśmy tu, żeby się wspierać, więc jakby co to żal się, my zawsze wysłuchamy i postaramy się pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() dziś w nocy budziły mnie na przemian koszmary, skurcze łydek i rwanie w krzyżu ![]() ![]() ![]() to, że Chocolate jest już mamą zrobiło ns mnie mega wrażenie i wciąż to przeżywam ![]() motywuje mnie to do działania - dziś 2 pralki prasowania (na szczęście kocyki, pieluchy, ręczniki Małego), więc pikuś ![]() ![]() no i zakupy na gemini muszę skończyć...termometr wciąż nie wybrany ![]() ja też nie jestem wysoka (163 cm), waga mi się waha w granicach + 10-11 kg , więc brzuch bardzo mi ciąży fizycznie i optycznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam 166 cm a już 16 kg na plusie.... ja jakoś się czuję duża i wiem że przytyłam sporo ale każdy mi powtarza, że ładnie wyglądam i nie widać... Musze się pochwalić wczoraj zostałam obsłużona poza kolejką w Leclercu ![]() Dziś na 14 do dentysty idę zrobię jeszcze jedną "7" i reszta już chyba po porodzie... A tak w ogóle to Dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana jeszcze z wyrka
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Bazile dzięki za pamięć ![]() Ja wyszłam wczoraj ze szpitala, mam już dość mimo że warunki w sumie jak w hotelu. Ale nie ma to jak u siebie w domu, po podaniu leków skurcze się nie powtórzyły więc nie ma sensu żebym leżała w szpitalu. Jestem strasznie osłabiona, i trochę przygnębiona, niestety u mojego maleństwa potwierdzono hipotrofię i stwierdzono niską ilość wód płodowych, ale jeszcze mieszczą się w normie. Końcówka ciąży będzie ciężka i to bardzo, dojście z łóżka do łazienki sprawia mi problem, jest mi ogólnie ciężko, staram się jakoś radzić muszę wytrzymać do czerwca. Chockolade gratulacje ![]()
#1286 |
Zadomowienie
|
Kolejna pralka wstawiona
![]() ![]() ![]() dziś planuję trochę uporządkować szafę Małego i włożyć coś symbolicznie do torby, bo tżet codziennie już mnie wypytuje: gdzie torba, gdzie torba? ![]() ![]() w ogóle zrobiłam się ostatnio niedotykalska w nocy. tżet się do mnie łasi a ja go odganiam przez sen podobno ![]() ![]() Beat@ niezła nocka ![]() Karolkya kg się nie przejmuj - wzrost wagi w ciąży to sprawa indywidualna ![]() Anteria trzymaj się dzielnie, zobaczysz, że z Maleństwem będzie wszystko ok, nie zamartwiaj się na zapas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym tygodniu, ciąża donoszona a ja zamiast się cieszyć dostaje jakieś załamki
Zamówiłam w tym tygodniu wózek i łóżeczko, niestety na wózek trzeba czekać ale łóżeczko już można składać, szkoda że nie ma kto tego zrobić ![]() Strasznie mocno gratuluje Chocolate, chłopcy są cudowni ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to chyba ze zgrzewke w ciagu calego pobytu wypilam a nawet nie wiem czy nie wiecej ![]() Nie pamietam czy bylo to tutaj pisane ale przy karmieniu nie zalecaja wod wysokozmineralizowanych. Z tego co pamietam to Zywiec jest dobra. Choc dla mnie smakuje jak woda destylowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy planują Cc u Ciebie? Do mnie dzisiaj ma dotrzeć wózek i monitor oddechu ![]() ![]() Coraz bliżej dopięcia wszystkiego na ostatni guzik. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() Moja wygląda teraz komicznie : mała główka i wielki bebzonik... Do mnie się upodabnia ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak będę w szpitalu to tżet chyba będzie chodził do pracy, więc będę zdana sama na siebie między jego wizytami. a na nikogo więcej liczyć nie mogę, bo jestem sama w obcym mieście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.