![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - całoroczny wątek wymiankowy 2014
W sumie to zależy. Ja kładę sporą ilość na raz, ale właśnie po to, by szybciej zużyć. Nie dam sama rady tyle, to na pewno. Tym bardziej, że mam pełno inych kosmetyków jeszcze, a chcę zużyć jak najszybciej jak największe ilości, coby sobie nie robić dodatkowego bagażu
![]() Hmm, w sumie to myślę, że do sierpnia da radę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Niestety, opakowanie chcę zatrzymać dla siebie [spore, z pompką, transparentne - wygodne dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Kurcze nie masz juz diamentowego BU? Szkoda, bardzo go chciałam ![]() Hmm, więc co mi się podoba u Ciebie: Tołpa płyn micelarny 200ml x2 Czarne Mydło Babci Agafji - jakiej wielkości odlewka? ![]() Jeśli o Blusche Caramel Coretto to ile masz poszczególnych formuł? Pixie Cosmetics Prime me powder Ślimak też poszedł, jak widzę. Hm, zainteresowałas mnie tym Sweetscents. A hide a pore też już nie masz? ![]() ![]() Co do serum Marionaud i Yoskine na razie są w negocjacjach, jak będę mieć odpowiedź co i jak, dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No właśnie jeśli o minerały chodzi, to akurat w sumie lubię tylko podkłady no i primery do tego, bo bez nich to nie działa :p Róże, cienie i cała reszta są mało wygodne dla mnie, więc pozostaję wierna prasowanej formie głownie. Korektorów natomiast nie używam. Ale Lumiere vv ligth golden 4,16g i cashmere light golden wezmę bardzo chętnie! Kurcze, więcej tego CC satin, boję się, że mi się nie sprawdzi. Full mate wezmę chętnie wszystko, a satin to np 1,59g [czy nawet mniej
![]() Za Lauressa podziękuję, bo na mojej cerze kompletnie się ni sprawdzają. I pudry też mi wystarczą. Mam sporo u siebie, ale ten Pixie chętnie przygarnę, bo dobre opinie ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Wczoraj pisałam ostatnią wiadomość, czekam na odpowiedź ![]() Szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Tak, wymienimy się
![]() ![]() ![]() To ja dla Ciebie zatrzymam: GlySkinCare Peelstep lotion lite 5 mleczko pilingujące do twarzy na noc 60ml Rozświetlający krem liftingujący Cashmere z witaminą c nie odpisałam Ci wcześniej - tak, Dax ![]() Cedrowe mydło Agafii do włosów i ciała - mogę oddać ok 30ml na przetestowanie Miodowe mydło Agafii do włosów i ciała - mogę oddać ok 30ml na przetestowanie La roche posay Hydraphase intense legere - 5 saszetek, oddam jako całość La roche posay anthelios xl spf 50 aksamitny krem do twarzy [15saszetek, oddam jako całość] La roche posay anthelios xl dry touch gel-cream spf 50 próbka Pharmaceris N krem nawilżająco-wzmacniający spf 20 - 6saszetek, oddam jako całość I to już od ręki mogłoby do Ciebie pójść ![]() Popatrzę jeszcze, jakie mam próbki, coby podesłać Twojej mamie więcej ![]() Co do bazy YR, to na razie ja zatrzymam, bo nie wiem, czy nie dam mamie ![]() A od Ciebie w takim razie: Lumiere light golden vv i cashmere najwięcej jak sie da ![]() micel Tołpy [lub oba, zobaczymy jak wyjdzie ostatecznie wartościowo, ok?] Czarne Mydło Babci Agafji - jakiej wielkości odlewka? ![]() Blushe full matte i trochę na testy satin Ewentualnie ten Sweetscents na noc, ale to tylko na takie porządne testy ![]() ![]() Sadzę, że wypisałam zgodnie z tym, na czym zależy mi najbardziej ![]() Co do azjatyckich, to próbek niestety nie szukam, bo mam sporo pełnych wymiarów i muszę to zużywać, w próbki potrafią mi więcej zamieszania zrobić niż pomóc ![]() A nie chciałabyś może nawet na testy olejku z wyciągami ziołowymi i mieszanki amla/brahmi/kalpi tene? Bo widzę, że szukasz produktów zapobiegających wypadaniu a one takie będą miały działanie ![]() Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-05-13 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Missha Signature Wrinkle Filler -2 szt
Czy to jasny odcień? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie? poszalałabym w Twoich azjatyckich dobrościach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Niestety nie oddam koncentratu za cztery próbki ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Na całą noc, na kilka godzin, kilkadziesiąt minut - jak Ci wygodniej
![]() ![]() Zarezerwowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
No trudno- może innym razem
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze nie
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie mam niestety jeszcze odp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
A nie ma tam jakiegoś numeru na opakowaniu?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
wysuszacz jest nowy( nigdy go nie otwierałam gdyż mam u siebie jeszcze jedna sztuke ) , tyle ze nie mam do niego kartonika
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A wiec tak, u Ciebie podoba mi się:
Beauty Formulas Henna Wax Yves Rocher - balsam do ciała 400ml malina i kakao Avon Clear Skin pore penetrating maseczka glęboko oczyszczająca pory z glinką i kwasem salicylowym - użyta 2razy Avon Clear Skin pore penetrating peeling głęboko oczyszczający pory - użyty 3 razy Bandi young care krem złuszczający na noc Jak widziałabyś naszą wymianę ?
[B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 Edytowane przez oniaczeq Czas edycji: 2014-05-11 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
cos za bb krem ?
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
I jak?
Pytam poniewaz mam jedna osobe chetna na dwie rzeczy ktore Ty wybrałas, a nie ukrywam ze wolałabym wymienic sie z Tobą ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
wpadło mi w oko lusterko i ewentualnie pędzle, one są z naturalnego czy sztucznego włosia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Cytat:
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ok, jestem
![]() ![]() Lumiere light golden vv i cashmere Tołpa micele Czarne Mydło Babci Agafji Blushe full matte i odrobina satin ![]() Sweetscents na noc na większe testy Napisz mi jeszcze, czy nie posiadasz czegoś z mojej wish spoza wątku? Bo jak tak patrzę w przybliżeniu wartościowo na nasze rzeczy, to widzę u Ciebie sporo mniej dla siebie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Aha, wiesz, ten krem Cashmere chyba sobie jednak zatrzymam, bo jest do 2016r, do tego czasu pewnie zdarzę go zabrać z domu, tak więc przepraszam za zamieszanie ![]() W takim razie co z mojego wątku jest i do oddania: GlySkinCare Peelstep lotion lite 5 mleczko pilingujące do twarzy na noc 60ml Miodowe mydło Agafii do włosów i ciała - mogę oddać ok 30ml na przetestowanie La roche posay Hydraphase intense legere - 5 saszetek, oddam jako całość La roche posay anthelios xl spf 50 aksamitny krem do twarzy [15saszetek, oddam jako całość] La roche posay anthelios xl dry touch gel-cream spf 50 próbka Pharmaceris N krem nawilżająco-wzmacniający spf 20 - 6saszetek, oddam jako całość Yoskine peeling enzymatyczny serum Marionaud Tusz one by one Chyba nic nie pominęłam ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- I jakbyś mogła dać znać co do terminu Tołpy, bo nie wiem w sumie, czy jest sens brać dwa, bo ostatnio na wymianach doszły mi trzy i mam jeszcze cała nową butlę Garniera 500ml ![]() ![]() Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-05-13 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za: ZiajaPro peeling enzymatyczny, odlewki , tp 05/2015 Yves Rocher - balsam do ciała 400ml malina i kakao, użyty 1 raz Avon Clear Skin pore penetrating maseczka glęboko oczyszczająca pory z glinką i kwasem salicylowym - użyta 2razy Avon Clear Skin pore penetrating peeling głęboko oczyszczający pory - użyty 3 razy Yves Rocher - maseczka oczyszczająca zwężająca pory peel-off - użyta jeden raz na początku marca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ok, chętnie wezmę też color blend white
![]() Słuchaj, to proponuje w ten sposób: Lumiere light golden veena velvet Lumiere light golden cashmere najwięcej ile tylko możesz oddać ![]() Tołpa micele te dwa Czarne Mydło Babci Agafji 30ml Blushe full matte i odrobina satin ![]() Sweetscents na noc na większe testy Z moje: GlySkinCare Peelstep lotion lite 5 mleczko pilingujące do twarzy na noc 60ml serum Marionaud Yoskine peeling enzymatyczny Miodowe mydło Agafii do włosów i ciała Tusz one by one MNY I te wszystkie próbki, jeśli Ci pasuje, to zapraszam na pw ![]() I dorzucę jeszcze trochę innych dla mamy głownie, jak obiecałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() lecę na pw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
hej,
foto z ubytkiem tego Yves Rocher dodam wieczorem ![]() a z tych rzeczy, które Ci się podobają muszę zabrać puder clear face- jednak go sobie zostawię za to mam do oddania rimmel match perfection 100 ivory jeśli byłabyś zainteresowana- użyty 3 razy, nie polubiliśmy się, użyty pędzlem także gąbka nówka sztuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
hej,
zgodnie z obietnicą dodaje foto ubytku tego yves rocher ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.