Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-13, 22:31   #541
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

Cytat:
Napisane przez Seviwren Pokaż wiadomość
No właśnie mówiąc szczerze to nie jest mi szkoda. Od dłuższego czasu jestem nimi zwyczajnie zmęczona i potrzebuję odmiany. Miałam ciąć na bardzo krótko, ale przeglądając galerię zobaczyłam to zdjęcie i jakoś tak mi się dziwnie zrobiło
(Najlepsze włosy jakie udało mi się uzyskać, pamiętam że partie włosów kręciłam na palcach dlatego takie rulony + suszenie z dyfuzorem. Nie rozdzielane ani nie roztrzepywane dlatego wyglądały tak nienaturalnie)
Jaaaka fryzura! Świetna
Zawsze możesz spróbować ją odtworzyć
Stary 2014-05-13, 23:11   #542
Sandwichh
Raczkowanie

myszka2020 właśnie swędzenie ostatnio bywało czasami, ale nasiliło się w dniu, gdy pierwszy raz użyłam maski full repair z John Friedy. Żel aloesowy może wyleczyć czy po prostu dać ulgę?
Sandwichh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-13, 23:33   #543
Doe
Rozeznanie

Klaudenc, dzięki

Sandwichh, w tej masce są składniki, które mogą u niektórych wywoływać podrażnienie i swędzenie, zwłaszcza jeśli już wcześniej skóra była podrażniona. I sporo w niej silikonów. Więc następnym razem omijaj skalp.
Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 00:26   #544
Sandwichh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość

Sandwichh, w tej masce są składniki, które mogą u niektórych wywoływać podrażnienie i swędzenie, zwłaszcza jeśli już wcześniej skóra była podrażniona. I sporo w niej silikonów. Więc następnym razem omijaj skalp.

Ogółem samo wypadanie u mnie trwa długo, kwestia dwóch, trzech miesięcy. Swędzenie, łatwe przetłuszczanie się i pojawiajace się ślady łupieżu od jakichś dwóch tygodni. Już w ogóle tej maski nie użyję, oddam komuś... Gdybym tylko wiedziała wcześniej... Nawet do tej pory swędzi i włoski lecą cały czas, pojedyncze, ale lecą...

Edytowane przez Sandwichh
Czas edycji: 2014-05-14 o 00:28
Sandwichh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 08:04   #545
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Tak własnie planowałam zrobić. Cięcie będzie na pewno pytanie ile

No właśnie mówiąc szczerze to nie jest mi szkoda. Od dłuższego czasu jestem nimi zwyczajnie zmęczona i potrzebuję odmiany. Miałam ciąć na bardzo krótko, ale przeglądając galerię zobaczyłam to zdjęcie i jakoś tak mi się dziwnie zrobiło
(Najlepsze włosy jakie udało mi się uzyskać, pamiętam że partie włosów kręciłam na palcach dlatego takie rulony + suszenie z dyfuzorem. Nie rozdzielane ani nie roztrzepywane dlatego wyglądały tak nienaturalnie)
Jak po lokówce od jakiegoś czasu grzywkę kręcę na palcach i rulony wychodzą za☠☠☠iaszcze po nocy i odgnieceniu. Oczywiście całego łba to mi się nie chce Miałam ciąć ale kryzys długościowy się skończył (przynajmniej na razie) i kłączki idą w długość.

W ogóle wpadam co jakiś czas tu i podziwiam sobie włoski.

a i jeszcze mi się przypomniało buteleczka rycyny za mną (wcierałam regularnie, parę razy udało mi się zostawić na całą noc) i moim kłaczkom zdecydowanie służy. Zmywanie odżywką od początku jakoś nie sprawiało mi problemu - fajnie się domywa za pierwszym razem. Włoski są zdrowsze, skręt jeszcze mocniejszy. Już zamówiłam następną buteleczkę, ale robię 2 tygodnie przerwy (w ruch pójdzie olejek z czerwoną papryką z GP)

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."

Edytowane przez JudytaKas
Czas edycji: 2014-05-14 o 08:14
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 09:55   #546
antenka501
Raczkowanie

Pamiętam, że niektóre z Was miały problem ze znalezieniem stacjonarnie odżywek HerbalCare Farmony np. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iwych-len.html. Można je kupić tutaj http://sklep.farmona.pl/82-herbal-care (z kodem JOY jest teraz 25% taniej i rekompensuje to trochę wysoką przesyłkę).
Jeśli chodzi o włosowe zakupy w Yves Roscher to polecam Wam śledzenie tego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749161 gdzie można znaleźć kody, z którymi można sporo taniej zrobić zakupy i otrzymać fajne prezenty - tylko trzeba śledzić wątek na bieżąco bo w YR często fajne okazje szybko znikają
antenka501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 13:18   #547
Joanku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Kochana, a nie dajesz przypadkiem za dużo żelu albo na zbyt odciśnięte z wody włosy?
No właśnie nie wiem. Zupełnie nie wiem, u mnie byyło takie siano i susz bo Joannie że płakać się chciało, i te suche strąki które mnei irytują jak pomacam włosie....

SEVIWREN Ty to masz te włosika! Ten skręt to bym Ci mogła ukrąśc, normalnie ogłuszyć pod tesko i uciec! Cuuuudoooo

Ponowię pytanie, po kuracji drozdze /Skrz-pok bardzo leciały mi włosy.
Mozliwe ze dlatego ze stwierdzilam ze 1.5 lyzki na 1.5 lyzki to lura i robiłąm 2.5/2.5. Może przedobrzyłam?
Chciałabym wrócić do picia albo boję się. Co myślicie?
Joanku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 16:06   #548
wikaa24
Rozeznanie

Dot.: Zniszczone, kręcone włosy

Ktoras pytala o Biovaxa z proteinami - ja polecam goraco, po niej mialam najlepszy skret

Jakies pomysly jak podniesc granice krecenia sie wlosow? Wyzej mam tylko straki i sianko, fuj. Zeby cale byly jak ten jeden lokasek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400076350560.jpg (72,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400076370995.jpg (116,8 KB, 61 załadowań)
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 16:36   #549
Imperfecta
Zakorzenienie

Dot.: Zniszczone, kręcone włosy

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Pokaż wiadomość
Ktoras pytala o Biovaxa z proteinami - ja polecam goraco, po niej mialam najlepszy skret

Jakies pomysly jak podniesc granice krecenia sie wlosow? Wyzej mam tylko straki i sianko, fuj. Zeby cale byly jak ten jeden lokasek

Śliczne są przecież
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 18:23   #550
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Mama mnie obcięła, pozostała mi tylko długa i wściekła grzywa ;D w weekend może fotke strzelę to się pokażę.
Mam taki fryz teraz:
Wróciłam, posty z fotami sobie dałam do zakładek i oglądam właśnie piękny fryz na pewno na Tobie wyszedł, pewnie mam gdzieś posta jak dodawałaś

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Haha, to mnie ktoś kiedyś macał po włosach by sprawdzić czy mam perukę XD

Doe - postanowiłam ściąć jeszcze raz bo od weekendu zaczynam wreszcie jeść normalnie, więc liczę na zdrowy odrost. Bo pomimo 3-miesiecznego dużego przyrostu to nasada tak samo słaba jak i końcówki paznokcie również mam już długie, ale mimo wcierania w nie kremów i olei to są przezroczyste i miękkie (na włosach podobnie, widać taki sztuczny blask bo one też są wręcz.. przezroczyste i wiotkie). Włosy mam w dotyku jak takie pędzle ze sztucznego włosia, marzę o takich na boba chociaż ale gdzie jak takie słabe, może takie krótkie cięcie je też troszkę wzmocni.
Fotencje jako takie są, chłopaczkowo wyglądam, ale podoba mi sie.. i jaka wygoda, ludzie *,*
Pięknaś

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Foty mam słabej jakości, ale no jak masz takie motylki to pasma boczne zwijasz do środka i upinasz, a na górze takie większe ślimory zakręcasz i znowu podpinasz tak by zakryć te pod spodem. Raz też tymi spinkami upięłam sobie wyższy koczek, ale nie mam fotki konkretnej z boku lub tyłu. Nie wiem czy na długich dałoby radę, te włosy nawet długości do ramion nie były
Koczka zapisałam sobie, będę próbowała
Stary 2014-05-14, 18:40   #551
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:

nie marudzić na podbicie skrętu to trzeba próbować co najlepiej dział. U mnie sprawdza się rycyna, proteiny ale co włoski to inna struktura i działanie kosmetyków tez różne

dniem twojego życia."
Stary 2014-05-14, 19:43   #552
201605161428
Konto usunięte

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1400076378 - wszystko bym za takie oddała, jak z filmu wyglądają

Moje dziś zbuntowane, ładnie były proste przez 2 dni, spadły na nie dwie kropelki deszczu - siup całe końce się powywijały
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:03   #553
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość

Pięknaś

Koczka zapisałam sobie, będę próbowała
Dziękuję Wiesz, nagrałabym Ci nawet tutoriala ale mam takie mega długie włosy, że ciężko by było...

http://www.youtube.com/user/czeszemy na tym kanale są bardzo fajne fryzury, warto zobaczyć

JudytaKas też mi keidyś po rycynie skręt sie wzmacniał. teraz boję się trochę tego oleju co niby może wysuszać, chociaż u siebie nie zaobserwowałam, wręcz nawilżał. Garnier AiK jednak był winowajcą ostatnio bo włosy z rozepchniętą łuską, a suche dosć mocno sie różnią.
Nałożę dzisiaj, jeszcze słyszałam o jakiejs masce ziaji do farbowanych z rycynowym, na kwc dobre opinie ma.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 20:30   #554
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:

JudytaKas też mi keidyś po rycynie skręt sie wzmacniał. teraz boję się trochę tego oleju co niby może wysuszać, chociaż u siebie nie zaobserwowałam, wręcz nawilżał. Garnier AiK jednak był winowajcą ostatnio bo włosy z rozepchniętą łuską, a suche dosć mocno sie różnią.
Nałożę dzisiaj, jeszcze słyszałam o jakiejs masce ziaji do farbowanych z rycynowym, na kwc dobre opinie ma.
Ja też bałam się, że będzie wysuszał, a tu miłe zaskoczenie i efekta o tej Ziaji nie słyszałam, muszę się jej przyjrzeć
Kurcze trochę siedzę już w pielęgnacji włosów i zawsze usłyszę coś nowego. Napisz mi proszę jak to jest z tą rozepchniętą łuską - czyli nie domkniętą?

dniem twojego życia."
Stary 2014-05-14, 20:38   #555
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Ja też bałam się, że będzie wysuszał, a tu miłe zaskoczenie i efekta o tej Ziaji nie słyszałam, muszę się jej przyjrzeć
Kurcze trochę siedzę już w pielęgnacji włosów i zawsze usłyszę coś nowego. Napisz mi proszę jak to jest z tą rozepchniętą łuską - czyli nie domkniętą?
U mnie na ekstremalnie wysokoporowatych i osłabionych włosach efekt już zaobserwowałam parę miesiecy temu bo po różnych produktach miałam różne negatywne efekty. I tak jak po palmwoym, kokosowym - włosy mają ogromną objętość, błyszczą się bardzo mocno i sztucznie i praktycznie wszystko z nich spływa, nich się nie wchłania, są takie śliskie alen ie nawilżone, a jak zobaczyłam pod mikroskopem to włos był jakby grubszy, rozpulchniony.
Zaś jak mam tylko suche - są matowe, łatwe do przerwania, sztywne, chłoną maski i oleje, mają mniej objętości i czesto też sie prostują.
Stary 2014-05-14, 21:02   #556
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wiesz, nagrałabym Ci nawet tutoriala ale mam takie mega długie włosy, że ciężko by było...

http://www.youtube.com/user/czeszemy na tym kanale są bardzo fajne fryzury, warto zobaczyć
Dzięki, spoko, pokombinuję
Zapisany kanał, jutro będę upinała z Twojego zdjęcia to może uwiecznię
Stary 2014-05-14, 21:09   #557
wikaa24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Jak po lokówce od jakiegoś czasu grzywkę kręcę na palcach i rulony wychodzą za☠☠☠iaszcze po nocy i odgnieceniu. Oczywiście całego łba to mi się nie chce Miałam ciąć ale kryzys długościowy się skończył (przynajmniej na razie) i kłączki idą w długość.

W ogóle wpadam co jakiś czas tu i podziwiam sobie włoski.

a i jeszcze mi się przypomniało buteleczka rycyny za mną (wcierałam regularnie, parę razy udało mi się zostawić na całą noc) i moim kłaczkom zdecydowanie służy. Zmywanie odżywką od początku jakoś nie sprawiało mi problemu - fajnie się domywa za pierwszym razem. Włoski są zdrowsze, skręt jeszcze mocniejszy. Już zamówiłam następną buteleczkę, ale robię 2 tygodnie przerwy (w ruch pójdzie olejek z czerwoną papryką z GP)
też nawijam na palce hahah czasem nauczyciele się krzywo patrzą, no jak na zajęciach siedzę i nudno, to trzeba coś robić a czy rycyna podobna do łopianowego? bo z łopiankiem się średnio polubiliśmy

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1400076378 - wszystko bym za takie oddała, jak z filmu wyglądają

Moje dziś zbuntowane, ładnie były proste przez 2 dni, spadły na nie dwie kropelki deszczu - siup całe końce się powywijały
dziękuję, choć daleeka przed nimi droga, żebym była z nich zadowolona
a na deszcz też tak reaguję, wychodzę z domu zadowolona, a w szkole okazuje się, że wyglądam jakbym z buszu wyszła
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 21:33   #558
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Dzięki, spoko, pokombinuję
Zapisany kanał, jutro będę upinała z Twojego zdjęcia to może uwiecznię
Koniecznie pokaż, Twoje włosy będą do takich upieć super, szczególnie że długosć dobra
Ej szukałam przyczyny podraznienia skalpu mojego tż... akurat zamieszkaliśmy razem ,a on mi dziś w łazience postawił tego fructisa, od którego w dzieciństwie pojawiła mi się na głowie skorupa z łupiezu, no przez okno mu to chyba wyrzucę początek składu sls i zaraz po tym barwniki, ech ^^
Stary 2014-05-14, 21:54   #559
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie pokaż, Twoje włosy będą do takich upieć super, szczególnie że długosć dobra
Ej szukałam przyczyny podraznienia skalpu mojego tż... akurat zamieszkaliśmy razem ,a on mi dziś w łazience postawił tego fructisa, od którego w dzieciństwie pojawiła mi się na głowie skorupa z łupiezu, no przez okno mu to chyba wyrzucę początek składu sls i zaraz po tym barwniki, ech ^^
Mój już zmądrzał i używa pokrzywowego za 4,19zł/litr
Stary 2014-05-14, 22:13   #560
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Mój już zmądrzał i używa pokrzywowego za 4,19zł/litr
Mój geniusz dziś pojechał żelem do mycia, a 4 szampony stoją na półce xD Chyba nie ma zamiaru się mnie słuchać w tej kwestii.
Siedzę z tym rycynowym, jak zmyję tov znowu lulu w mokrych. Taka wygoda przy krótkich i rano jak wstaję to nie musze już nic z nimi robić ;D
Stary 2014-05-14, 22:44   #561
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:

powodzenia we wspolnym mieszkaniu Wy pewnie jestescie bardziej nirmalni niz ja i tz wiec Wam bedzie latwiej ale na wszelki wypadek powodzenia
moj niestety nawet teraz nie reaguje na moje uwagi odnosnie pielegnacji wlosow

Cytat:
Mój geniusz dziś pojechał żelem do mycia, a 4 szampony stoją na półce xD Chyba nie ma zamiaru się mnie słuchać w tej kwestii.
Siedzę z tym rycynowym, jak zmyję tov znowu lulu w mokrych. Taka wygoda przy krótkich i rano jak wstaję to nie musze już nic z nimi robić ;D
Tej wygody to Ci zazdroszcze jak ja nienawidze myc i stylizowac i suszyc wlosow

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-14, 23:43   #562
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
powodzenia we wspolnym mieszkaniu Wy pewnie jestescie bardziej nirmalni niz ja i tz wiec Wam bedzie latwiej ale na wszelki wypadek powodzenia
moj niestety nawet teraz nie reaguje na moje uwagi odnosnie pielegnacji wlosow

Tej wygody to Ci zazdroszcze jak ja nienawidze myc i stylizowac i suszyc wlosow

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Hehe, dziękuję. Nie mam z nim problemów. Wraca rano z pracy, ja wstaję, robię śniadanie, idę do szkoły - wracam, gotuję obiad, on zmywa naczynia. On wstawia pranie, to ja wieszam i zdejmuję ;D w weekendy to on gotuje itd., wiec obowiązki z głowy. Aczkolwiek w weekend staramy się tak by mieć wszystko zrobione i czas dla siebie, a odżywki wprost uwielbia podbierać mi do golenia zarostu, więc wiesz, haircare in progress XD Jedną maske i szampon co mu kupiłam to zużył, zostało mi jeszcze nieco Vatiki to na weekendy mu kudełki naolejuję.

Mi się nigdy tego nie chciało robić, więskzosć życia z mokrą głową przespałam w warkoczach, a suszarki używam tylko zimą od paru lat i to takiej zwykłej bez dyfuzora by jedynie dosuszyć. Nieważne co z nimi zrobię i tak po swojemu się ułożą - do króciaków to już nawet akcesorii do czesania nie używam. Olej, myju, odżywa pod prysznic, ręcznik, na to żel, raz ręką przejadę, ide spać, rano wstaję, roztrzepuję i jest bajer
Stary 2014-05-15, 00:08   #563
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość
- Pocieszaj mnie jeszcze...
mogę słodko kłamać
Cytat:
jak Ci nie szkoda, to tnij na zapałkę
...ja bym trochę podcięła, bo normalnie żal mi by było, a jak bym pomyślała, ile to będzie odrastać...
nie rób nic pochopnie tylko
Cytat:
piękne, romantyczne fale
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 08:12   #564
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na ekstremalnie wysokoporowatych i osłabionych włosach efekt już zaobserwowałam parę miesiecy temu bo po różnych produktach miałam różne negatywne efekty. I tak jak po palmwoym, kokosowym - włosy mają ogromną objętość, błyszczą się bardzo mocno i sztucznie i praktycznie wszystko z nich spływa, nich się nie wchłania, są takie śliskie alen ie nawilżone, a jak zobaczyłam pod mikroskopem to włos był jakby grubszy, rozpulchniony.
Zaś jak mam tylko suche - są matowe, łatwe do przerwania, sztywne, chłoną maski i oleje, mają mniej objętości i czesto też sie prostują.
aha dziękuje za odpowiedź
Cytat:
też nawijam na palce hahah czasem nauczyciele się krzywo patrzą, no jak na zajęciach siedzę i nudno, to trzeba coś robić a czy rycyna podobna do łopianowego? bo z łopiankiem się średnio polubiliśmy
Ja nawijam tylko na mokro przy stylizowaniu, ale co tam zajęcia też można jakoś spożytkować
rycyna całkiem inna, spróbuj może podpasuje

Za miesiąc idę na wesele do koleżanki i tak zaczęłam się zastanawiać czy czegoś wcześniej nie zdziałać z włosami

dniem twojego życia."
Stary 2014-05-15, 09:46   #565
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
Hehe, dziękuję. Nie mam z nim problemów. Wraca rano z pracy, ja wstaję, robię śniadanie, idę do szkoły - wracam, gotuję obiad, on zmywa naczynia. On wstawia pranie, to ja wieszam i zdejmuję ;D w weekendy to on gotuje itd., wiec obowiązki z głowy. Aczkolwiek w weekend staramy się tak by mieć wszystko zrobione i czas dla siebie, a odżywki wprost uwielbia podbierać mi do golenia zarostu, więc wiesz, haircare in progress XD Jedną maske i szampon co mu kupiłam to zużył, zostało mi jeszcze nieco Vatiki to na weekendy mu kudełki naolejuję.

Mi się nigdy tego nie chciało robić, więskzosć życia z mokrą głową przespałam w warkoczach, a suszarki używam tylko zimą od paru lat i to takiej zwykłej bez dyfuzora by jedynie dosuszyć. Nieważne co z nimi zrobię i tak po swojemu się ułożą - do króciaków to już nawet akcesorii do czesania nie używam. Olej, myju, odżywa pod prysznic, ręcznik, na to żel, raz ręką przejadę, ide spać, rano wstaję, roztrzepuję i jest bajer
Ja też podziwiam za odwagę. Sądząc po wypowiedziach (coś o szkole o ile dobrze pamiętam) to jesteś jeszcze młodziutka. Ja mimo, że jestem starsza pewnie o dobre 10 lat jakoś nadal odwlekam tą decyzję, a ślub za rok heheheh
Stary 2014-05-15, 11:00   #566
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
Ja też podziwiam za odwagę. Sądząc po wypowiedziach (coś o szkole o ile dobrze pamiętam) to jesteś jeszcze młodziutka. Ja mimo, że jestem starsza pewnie o dobre 10 lat jakoś nadal odwlekam tą decyzję, a ślub za rok heheheh
Odpiszę Ci w offtop, żeby forum nie bałaganić bo ludziom potem trudno nadrobić
Stary 2014-05-15, 11:03   #567
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Taka wygoda przy krótkich i rano jak wstaję to nie musze już nic z nimi robić ;D
Ja miałam krótkie ale to była tragedia w moim przypadku z tyłu wygniecione gniazdo pozostałe włosy jak po kopnięciu prądem, porażka fajnie że Tobie ułatwiają życie i w nich Ci ładnie

Cytat:
Jak ludziom razem dobrze i nie szukają problemów to tak właśnie się fajnie mieszka, u nas jest podobnie, podziały obowiązków wychodzą dość naturalnie
Stary 2014-05-15, 11:06   #568
wicherek1989
Zakorzenienie

Macie włosiska, bo mnie dawno nie było, na komunii byłam w niedzielę i były podpinane paroma żabkami do tyłu delikatnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10340539_740570295995604_885341754_o - Kopia.jpg (15,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10362551_740570245995609_959336305_o - Kopia.jpg (25,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-05-15, 11:07   #569
iwonsia01
Zadomowienie

Proszę mi powiedzieć co to znaczy offtop? Gdzie to znajdę:P
Stary 2014-05-15, 11:09   #570
wicherek1989
Zakorzenienie

A tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451032

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości