Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-15, 09:54   #3541
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny

Ma 5 tygodni więc zalałam go wódką na panieńskim
Gratulujeee
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 09:57   #3542
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
I odpowiadając jednej z Was - zdaję sobie sprawę, że włosy straciła przez chorobę. Mam w rodzinie taką osobę i dla niej to wstydliwy problem i za nic w świecie nie pokazałaby się publicznie bez peruki, dlatego podziwiam, że potrafiła to na tyle zaakceptować, że wystąpiła łysa. Ja bym nie umiała. Tyle w temacie
W takich chwilach zawsze przypomina mi się moja już nieżyjąca babcia - też po chemioterapii straciła włosy, "do ludzi" wychodziła w peruce lub w chustce na głowie, ale w domu chodziła łyso. Pewnego dnia ktoś zadzwonił do drzwi, a babcia zapominając o łysinie mu otworzyła - to był chyba pierwszy na świecie przypadek, kiedy akwizytor nie wiedział, co powiedzieć tekst babci "co, łysej baby pan nigdy nie widział?" pamiętam do dziś
A PM jest absolutnie piękna

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja bede miec rajstopy nienawidzę pończoch
Siostrooo!

Cytat:
Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny
Gratulacje!!!

Byliśmy wczoraj na pierwszej lekcji tańca, już indywidualnie, pod kątem pierwszego tańca, i chyba musimy zmienić koncepcję... wyrabiamy się z krokami do wybranej piosenki ("Everything" Buble'a), ale część figur jest bardzo dynamiczna i zdarza się, że rozmaite siły znoszą nas nie tam, gdzie trzeba (szczególnie, gdy ja napierniczam obrotami, a K. ma mnie na końcu złapać i zatrzymać, ale tego nie robi, bo nie wie, w którym momencie ). Mam do wyboru albo trochę ją zwolnić (wątpię, żeby to pomogło), albo poszukać innej piosenki. Na szybko z youtube znalazłam piosenkę z "Czterech wesel i pogrzebu" - "Love is all around", ale jeszcze nie wiem, co K. na to.
Za to przetestowałam buty i są absolutnie the best! W ogóle nie czuć, że jest jakikolwiek obcas (no, dobra, 5 cm to nie jest specjalnie dużo, ale że ostatnio chodzę tylko w płaskich balerinkach, to spodziewałam się, że nogi mi odpadną).
Stary 2014-05-15, 10:05   #3543
velika
Winter is coming

Cytat:
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Zaniedbalam Was po ślubie dziewczyny, ale wczoraj w sumie doszlam do siebie po podróży poślubnej. Postaram się do końca tygodnia zdać mala relacje ze ślubu i wrzucę jakieś zdjęcia. Niestety z sesji narazie zrezygnowaliśmy ze względu na pogode i będzie ona jakoś w czerwcu.
Czekamy!
Do dziś mam termin potwierdzeń i cisza... Na dzień dzisiejszy potwierdzonych 55 osób, 8 odpadło, 23 niewiadome

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:07   #3544
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wam dziewczyny Z Tżtem jesteśmy bardzo szczęśliwi. Nawet nie macie pojęcia jak on skakał z radości jak się dowiedział I powiem Wam że od razu przestałam się martwić ślubem i stresować bo teraz kto inny jest najważniejszy
Gratulacje

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Da się zrobić normalne oczepiny
https://www.youtube.com/watch?v=ii0TNZzlBBk
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:08   #3545
enzunio
BAN stały

Cytat:

Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Czekamy!
Do dziś mam termin potwierdzeń i cisza... Na dzień dzisiejszy potwierdzonych 55 osób, 8 odpadło, 23 niewiadome
Ludzie są niepoważni, do nas jedna rodzina do tej pory się nie odezwała Ale wiemy, że ich nie będzie, to takie dzikusy, które nigdzie nie chodzą, więc wy☠☠☠ane
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:10   #3546
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje!

Czekamy!
A czy z tych 23 podczas zapraszania deklarowali , że będą ? Mnie właśnie to zastanawia , bo niektórzy nam przy zapraszaniu już mówili , że na pewno będą . Ale nawet jakby nie dzwonili to chyba trzeba będzie do nich się odezwać i ostatecznie to potwierdzić.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:11   #3547
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Gratulujeee
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!
Cytat:
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Gratulacje

Dziękuję

Trzymam kciuki żeby ludzie złapali za telefony i potwierdzili obecność

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:11   #3548
Robusta
Wtajemniczenie

Szczeperka
gratulacje
dużo zdrówka życzę

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:18   #3549
enzunio
BAN stały

Cytat:
A czy z tych 23 podczas zapraszania deklarowali , że będą ? Mnie właśnie to zastanawia , bo niektórzy nam przy zapraszaniu już mówili , że na pewno będą . Ale nawet jakby nie dzwonili to chyba trzeba będzie do nich się odezwać i ostatecznie to potwierdzić.
Taaa, u mnie mówili przy zapraszaniu, że na 100% będą, a jak był koniec potwierdzeń to okazało się, że jednak nie

Wydrukowałam już winietki, papier mi się skończył, a kolega zmienia sobie osobę towarzyszącą (właśnie się dowiedziałam) Będzie na zwykłym papierze, trudno...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:30   #3550
velika
Winter is coming

Cytat:
No to są ci, którzy nie deklarowali przy zapraszaniu. Plus mój chrzestny, który ma tego samego dnia dwa wesela - drugie u chrześniaka swojej żony. Więc nie wiem jak oni to planują zrobić. Ale myślę, że najpierw pojadą tam - bo bliżej, zjedzą obiad i przyjadą do nas. Ale to tylko domysły, bo nikt nie zadzwonił. Nie wiem jak rodzina mojego ojca - 4 osoby będą na 100%, a pozostałe 3 - nie wiadomo. Jedna ciotka nie wiedziała, czy nie będzie za granicą w pracy, ale nie dała znać póki co. U trójki chłopa kuzynów nie wiem czy będą osoby towarzyszące czy nie - może dla nich to nieistotne, ale dla mnie owszem, bo każdy to 170 zł. Plus dalsza rodzina chłopa - też nie wiem ilu ich będzie i czy w ogóle.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Taaa, u mnie mówili przy zapraszaniu, że na 100% będą, a jak był koniec potwierdzeń to okazało się, że jednak nie

Wydrukowałam już winietki, papier mi się skończył, a kolega zmienia sobie osobę towarzyszącą (właśnie się dowiedziałam) Będzie na zwykłym papierze, trudno...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:35   #3551
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje wielkie!!!

I podziwiam Sama bym bardzo chciała, ale chyba jeszcze nie czuję się gotowa ;p Sama ciąża i porodówka mnie przerażają
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:36   #3552
cashmere
Zakorzenienie

Szczeperka gratulacje!!!

U nas też niektórzy przy zapraszaniu deklarowali że będą a na koniec wyszło że jednak nie przychodzą. Te potwierdzenia kilka miesięcy wcześniej trzeba brać z dystansem...

Dziś ostatnia zmiana kodu 9 dni!!!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:37   #3553
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Nie martw się Kochana Teraz dasz radę :

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014już nawet śnię o Was po nocach
Swietny sen

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Pysia będzie dobrze! Następnym razem się uda!

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Spokojnie, u mnie to, ze chcemy zaproszenia z personalizacją to fanaberia. Tak samo to, że w para z długoletnim stażem chcemy obie osoby wypisywać imiennie a nie z os. tow, czy ubranie kościoła (wg mamy to zbędne, bo kiedyś się nie ubierało tak jak teraz, a ślub też był ważny)
Ogółem mojej mamie i siostrze zaczyna nawet przeszkadzać to, że sporo czasu spędzam w przeglądaniu ofert sukienek (no przecież każda ma do sprzedania taką jak chce i w moim rozmiarze- nie trzeba długo szukać ), zaproszeń (oszalałam, że zamówiłam próbki), inspiracji kwiatów (po co szukać, byle były). Niestety, komputer stoi w pokoju siostry więc wie kiedy z niego korzystam
Jedyne, na co przytaknęły to koszyczki w łazienkach (chociaż mama przez chwilę też wyskoczyła, że po co). Ostatnio nawet mama zaproponowała, żebym może kupiła buty nude do ślubu, szczegół, że od pół roku takich szukam i wspominałam o tym nie raz.
Niestety nie jest łatwo o niczym im nie mówić, zwłaszcza jak pytają. Tylko mama często o coś pyta ale nie słucha już mojej odpowiedzi.

No to się wyżaliłam :
No ale to przykro sie robi czlowiekowi jak chce, zeby bylo super a ktos to krytykuje
Ja myslalam, ze u mnie tak będzie bo moja Mamcia to kochana, aczkolwiek bardzo prosta kobiecina ale wszystko co jej mowie się podoba plan stolów, winietki, broszkowy bukiet, koszyczki ratunkowe, szwedzki stól (czasem wzbudza kontrowersje ). A Tesciowej raczej sie nie zwierzam bo i po co

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Teraz widzę że pisałam wczoraj swojego posta w odpowiedzi na Twojego jak niepociumana Chciałam dodać otuchy a wyszło olewczo Trzymam mocno kciuki! I żadnym głupolem nie jesteś
Oj tam oj tam dzięki

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Pysia, nie bierz do głowy, zdasz w następnym terminie

:

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Zaniedbalam Was po ślubie dziewczyny, ale wczoraj w sumie doszlam do siebie po podróży poślubnej. Postaram się do końca tygodnia zdać mala relacje ze ślubu i wrzucę jakieś zdjęcia. Niestety z sesji narazie zrezygnowaliśmy ze względu na pogode i będzie ona jakoś w czerwcu.
szczeperka gratuluje my sie staramy od stycznia i nic eh

Nowym żonom zycze Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
Fajnie, że wszystko oki czekamy na relacje

Cytat:

Aaaaaa, super
Piec razy czytalam ten post zańim zajarzylam o co chodzi
Ale fajnie gratki jeszcze raz

A tym panienskim sie nie przejmuj....moja siostra tez nie wiedziala, i byla na slubie u szwagierki i tak sie zalała, ze masakra teraz maly ma 7lat i jest wszystko oki

Pisalam Wam, ze moja swiadkowa organizuje teraz panienski dla swojej kolezanki? Jak wczoraj mi opowiadala to jakas masakra pierwotnie mialo byc 13 dziewczyn, ale ta nie ma z kim dziecka zostawic, tej chlop nie pozwoli, ta nie ma sie w co ubrac bo jest gruba wiec kilka odpadlo na początku juz. A teraz co ta moja swiadkowa wymysli to jest zle i za drogo, zaproponowala wypad na kregle (wychodzi po 15zl za łebka)-za drogo basen i sauna...wiekszosc nie chce zeby kolezanki ja widzialy w stroju kąpielowym mowi, ze jest juz taka wkurzona, ze masakra w takich chwilach ciesze sie, ze ja mam wlasciwie tylko 5 kolezanek w tym 4 się dobrze znają a no i jeszcze siostra moja, no to bedzie 6 osob

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:46   #3554
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Wam dziewczyny Z Tżtem jesteśmy bardzo szczęśliwi. Nawet nie macie pojęcia jak on skakał z radości jak się dowiedział I powiem Wam że od razu przestałam się martwić ślubem i stresować bo teraz kto inny jest najważniejszy
Może to jest jakiś sposób na stres przedślubny Może nie mówmy tego głośno, bo zaraz nasz wątek zamieni się w "Ciężarne PM'ki 2014"

Elrosa - super, że buty się sprawdzają Ćwiczcie,a będzie idealnie

enzunio - i niech będzie na zwykłym papierze To drobiazg nie ma się czym przejmować

Cytat:
Pisalam Wam, ze moja swiadkowa organizuje teraz panienski dla swojej kolezanki? Jak wczoraj mi opowiadala to jakas masakra pierwotnie mialo byc 13 dziewczyn, ale ta nie ma z kim dziecka zostawic, tej chlop nie pozwoli, ta nie ma sie w co ubrac bo jest gruba wiec kilka odpadlo na początku juz. A teraz co ta moja swiadkowa wymysli to jest zle i za drogo, zaproponowala wypad na kregle (wychodzi po 15zl za łebka)-za drogo basen i sauna...wiekszosc nie chce zeby kolezanki ja widzialy w stroju kąpielowym mowi, ze jest juz taka wkurzona, ze masakra w takich chwilach ciesze sie, ze ja mam wlasciwie tylko 5 kolezanek w tym 4 się dobrze znają a no i jeszcze siostra moja, no to bedzie 6 osob
umarłam
Ale, ale .... myślę, że niejedna z Nas mogłaby mieć takie "przeboje"
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 10:48   #3555
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dziękuję wszystkim za gratulacje

Sunset89 - my bardzo chcieliśmy dzidziusia ale nie sądziłam że uda nam się już za pierwszą próbą (nie mylić z pierwszym razem) w dni płodne Zaskoczona byłam bardzo, że tak szybko nam poszło bo pierwotnie planowaliśmy że w przeciągu roku od ślubu zaciążę. A tu się okazało że przynajmniej na ślub nie muszę się martwić że okres dostanę

Cytat:

Pisalam Wam, ze moja swiadkowa organizuje teraz panienski dla swojej kolezanki? Jak wczoraj mi opowiadala to jakas masakra
Jakieś nieogarnięte te dziewczyny... Widać że im za bardzo nie zależy na obecności skoro takie fochy strzelają Dobrze że Ty masz inne koleżanki więc Twój wieczór panieński na pewno będzie super!

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-15, 10:50   #3556
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014 już nawet śnię o Was po nocach

przygotowywałyśmy się wszystkie razem w małej kucni bo wszystkie śluby byly w tym samym budynku, jeden za drugim jak nadeszła czyjejś kolej to była wywoływana

ja oczywiscie zgubiłam suknię i nie miałam w ogóle zrobionych paznokci, a rabbitka miała niebieską satynową suknię do kolan

nie pamiętam wszystkiego, ale było nas tyle w tej kuchni, że zrobił się niezly bazar

enzunio dzięki za cynk o ponczochach, też je sprawdzę

Miłego dnia

dobre !

Cytat:

gratulacje ! moja znajoma 3 razy w ciąży się zalała, bo nie wiedziała że jest w ciazy. i wszystko w porządku było a siostra Tż dopiero sie dowiedziała jak była w ciaży w 3 mcu, na sylwestrze piła z nami równo, i nawet jeszcze nieraz potem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-15, 10:51   #3557
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Witam się po chyba 2 tygodniowym milczeniu. Te kilkanaście dni sponsorowane były przez hasła pt. "chaos", "stres" i "wielka niewiadoma". Ta ostatnie mamy jeszcze na tapecie.
Choć się nie udzielałam, starałam się Was podczytywać regularnie.

No nic.... miesiąc do ślubu! jupiiii!
kochana ale przeprawy! mam nadzieję, że wydane pieniądze nie będą na marne i że wszystko się uda
Cytat:
Dziewuchy spieszę donieść o moim ślubnym śnie, w którym bohaterkami były WSZYSTKIE PM 2014 już nawet śnię o Was po nocach

przygotowywałyśmy się wszystkie razem w małej kucni bo wszystkie śluby byly w tym samym budynku, jeden za drugim jak nadeszła czyjejś kolej to była wywoływana

ja oczywiscie zgubiłam suknię i nie miałam w ogóle zrobionych paznokci, a rabbitka miała niebieską satynową suknię do kolan

nie pamiętam wszystkiego, ale było nas tyle w tej kuchni, że zrobił się niezly bazar
haha dobry sen
Cytat:
gratulacje!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:01   #3558
czekooczekolada
Zakorzenienie

zdjęcia butów w klubie, zajrzyjcie jak możecie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-15, 11:01   #3559
Lemon_Drop
Zadomowienie

Madziara współczuję... można zapał stracić przy takim podejściu: a po co? a na co?
Moja mama trochę dziwnie się patrzyła jak robiłam przez kilka dni znaczki na koperty, ale już jej wyjasniłam ocb

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Uwaga, Uwaga Moje buty ślubne :cwaniak: 1:36
Świetnie się prezentują!

Szczeperka moje gratulacje! Planowaliście? To teraz zero alko do rozwiązania!

Cytat:
omójbożeomójbożeomójboże. ...
https://www.youtube.com/watch?v=oDSFsYZWBQo

A do tego zachowanie Młodej......
Nie oglądałam bo nie mam głosu tutaj, ale pamiętam tą "zabawę" z wesela sprzed 15 lat... wtedy mnie to śmieszyło, teraz jest mi wstyd
Stary 2014-05-15, 11:02   #3560
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
gratulacje !

Moja znajoma dowiedziała się, że jest w ciąży w 6-7 miesiącu - nie pytajcie nawet jak to zrobiła. Poszła do lekarza przypadkiem - ciągle robiła siku i myślała, że ma pęcherz przeziębiony :facepalm:. A tu suprise, 6-7 miesiąc ciąży I też piła alko i na szczęście dzieciątko zdrowiutkie
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:09   #3561
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Szczeperka moje gratulacje! Planowaliście? To teraz zero alko do rozwiązania!
Dziękuję!
Planowaliśmy że w przeciągu roku ciąża będzie i przestaliśmy się zabezpieczać. Zaszłam za pierwszym razem, czyli szybciej

Od początku maja nie tylkam alkoholu i tak zostanie przez najbliższe 1,5 roku

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy i przykłady że alkohol to nie znaczy chore dziecko

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-05-15, 11:09   #3562
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
omójbożeomójbożeomójboże. ...
https://www.youtube.com/watch?v=oDSFsYZWBQo

A do tego zachowanie Młodej......

po prostu nie wierze w to co widze PM po prostu zeeero klasy! Wygląda jak jakas tania dzi**a i tez sie tak zachowuje no masakra jakaś jak ludzie moga sie godzic na takie zabawy w ogóle "masz tu paczke fajek bo goscie mi powiedzieli, ze Ty nie mosz jajek" nie miesci mi sie to w glowie, nie ogarniam

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:12   #3563
Dotka90
Zakorzenienie

Szczeperka gratulacje!

Ja w końcu napisałam wczoraj do mojej fryzjerki wysłałam jej foto sukni, inspiracje fryzury, moje włosy, napisałam kilka słów
Wstępne umówiłam się na próbne czesanie na czerwiec-lipiec.

Będzie czesać mnie i mamę. Ale z mamą jest problem... Fryzjer jej wymyślił zmianę fryzury, zapuszczał jej trochę włosy, bo ma dość krótkie, takie nastroszone, wiecie. No i wszystko byłoby ok, ale miała do tego długą grzywkę. Chciała, żeby jej skrócił grzywkę, bo ją denerwuje, a on jej skrócił całe włosy
A wyglądała już bardzo ładnie, tak młodo, świeżo, mega kobieco, to była idealna fryzura do kiecki na wesele...
A teraz od nowa zapuszczanie, ekstra.

Miała już coś takiego, tylko dłuższe: klik
a teraz z powrotem ma coś takiego

Mam nadzieje, że w 4 m-ce jej podrosną te włosy, żeby miała takie 'lejące', a nie nstroszone.. Kupię jej jakieś wcierki.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:14   #3564
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję wszystkim za gratulacje

Sunset89 - my bardzo chcieliśmy dzidziusia ale nie sądziłam że uda nam się już za pierwszą próbą (nie mylić z pierwszym razem) w dni płodne Zaskoczona byłam bardzo, że tak szybko nam poszło bo pierwotnie planowaliśmy że w przeciągu roku od ślubu zaciążę. A tu się okazało że przynajmniej na ślub nie muszę się martwić że okres dostanę

Jakieś nieogarnięte te dziewczyny... Widać że im za bardzo nie zależy na obecności skoro takie fochy strzelają Dobrze że Ty masz inne koleżanki więc Twój wieczór panieński na pewno będzie super!
Domyślam się Powiem Ci, że ja z jednej strony bardzo chciałabym być mamą, ale z drugiej strony mam tyle wątpliwości, począwszy od tego 'że teraz nie jest chyba najlepszy moment" (chociaż na to chyba nie ma dobrego momentu ) bo jestem w trakcie aplikacji, zarabiam jakieś marne grosze, TŻ też kokosów nie zarabia i boję się czy podołamy finansowo. Z drugiej strony jestem straszną panikarą, a porodówka to moja chyba największa fobia

Co do organizacji panieńskiego, to powiem Wam, że mi ciśnienie skoczyło ale z innego powodu. Jestem świadkiem u swojej kuzynki, panieński jest w tą sobotę. Oczywiście dogadałam się z dziewczynami co i jak, co kupujemy, która co przygotowuje i td. A przedwczoraj dowiedziałam się, że kuzynka zrobiła już zakupy bo "to u niej impreza i ona musi zaopatrzenie jedzeniowo-alkoholowe zrobić". No ręce mi opadły, tłumaczę jej, że to jej panieński a nie np urodziny i organizacją takiego wydarzenia to zajmują się koleżanki dla niej, a nie ona dla nas robi imprezę no jak grochem o ścianę
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:17   #3565
moooniaaaa
Zakorzenienie

Szczeperka, gratulacje!!!!!!!!!

Cytat:
A to to chyba dość powszechne zachowanie

Ja żebym wiedziała ile problemów będzie miała moja świadkowa przy organizacji to bym zebrała 2-3 dziewczyny i pojechała w polskę.
W ogóle jakoś tak śluby i wesela mocno pokazują od kogo czas się odciąć, chodzi zarówno o znajomych jak i rodzinę.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:19   #3566
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:

Ojej gratulacje!!!!!!

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Dziewczyny ostatnia zmiana kodu 9 DNI

A u mnie koszmar ślubny - śniło mi się, że na weselu ludzie mieli zatrucie pokarmowe od jedzenia Dodatkowo, że po weselu nie pamiętałam nic oprócz pierwszego tańca bo mi się film urwał Sen podpowiada - nie pij dużo

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:21   #3567
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość

Moja znajoma dowiedziała się, że jest w ciąży w 6-7 miesiącu - nie pytajcie nawet jak to zrobiła. Poszła do lekarza przypadkiem - ciągle robiła siku i myślała, że ma pęcherz przeziębiony :facepalm:. A tu suprise, 6-7 miesiąc ciąży I też piła alko i na szczęście dzieciątko zdrowiutkie
Na TLC jst taki program "ciąża z zaskoczenia" czy coś w ten deseń Tam kobiety dowiadują się, że są w ciąży w dniu porodu ;D

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:22   #3568
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć dawno mnie było ale wracam do was

jestem po pierwszej przymiarce i trochę będę zmieniać suknie

jesteśmy w trakcie rozdawania zaproszeń wszyscy mówili ze przyjdą

buty z akces2 zamówione będę w okolicy 10 czerwca

kolejna przymiarka 16.06

w następnym tygodniu będziemy ogarniać protokół i USC

w ten week rozdamy ostatnie zaproszenia
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:23   #3569
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Na TLC jst taki program "ciąża z zaskoczenia" czy coś w ten deseń Tam kobiety dowiadują się, że są w ciąży w dniu porodu ;D
To już hardcore na całego :P
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-15, 11:24   #3570
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Pysia1987 a wracając do pończoch i rajstop, nie obawiasz się jak będzie ze zdejmowaniem tych rajstop ? Bo jak suknia ma gorset mocno osadzony na biodrach to może być problem... U mnie babka w salonie kategorycznie zabroniła rajstop, tylko pończochy, hm...

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości