|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() ![]()
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#3542 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
tekst babci "co, łysej baby pan nigdy nie widział?" pamiętam do dziś ![]() A PM jest absolutnie piękna ![]() Siostrooo! Cytat:
Byliśmy wczoraj na pierwszej lekcji tańca, już indywidualnie, pod kątem pierwszego tańca, i chyba musimy zmienić koncepcję... wyrabiamy się z krokami do wybranej piosenki ("Everything" Buble'a), ale część figur jest bardzo dynamiczna i zdarza się, że rozmaite siły znoszą nas nie tam, gdzie trzeba (szczególnie, gdy ja napierniczam obrotami, a K. ma mnie na końcu złapać i zatrzymać, ale tego nie robi, bo nie wie, w którym momencie ). Mam do wyboru albo trochę ją zwolnić (wątpię, żeby to pomogło), albo poszukać innej piosenki. Na szybko z youtube znalazłam piosenkę z "Czterech wesel i pogrzebu" - "Love is all around", ale jeszcze nie wiem, co K. na to.Za to przetestowałam buty i są absolutnie the best! W ogóle nie czuć, że jest jakikolwiek obcas (no, dobra, 5 cm to nie jest specjalnie dużo, ale że ostatnio chodzę tylko w płaskich balerinkach, to spodziewałam się, że nogi mi odpadną).
|
|
#3543 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
Do dziś mam termin potwierdzeń i cisza... Na dzień dzisiejszy potwierdzonych 55 osób, 8 odpadło, 23 niewiadome
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Da się zrobić normalne oczepiny https://www.youtube.com/watch?v=ii0TNZzlBBk
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3545 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
A czy z tych 23 podczas zapraszania deklarowali , że będą ? Mnie właśnie to zastanawia , bo niektórzy nam przy zapraszaniu już mówili , że na pewno będą . Ale nawet jakby nie dzwonili to chyba trzeba będzie do nich się odezwać i ostatecznie to potwierdzić.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Trzymam kciuki żeby ludzie złapali za telefony i potwierdzili obecność
|
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczeperka
gratulacje ![]() dużo zdrówka życzę
|
#3549 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wydrukowałam już winietki, papier mi się skończył, a kolega zmienia sobie osobę towarzyszącą (właśnie się dowiedziałam) |
|
|
|
|
#3550 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
#3551 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka gratulacje!!!
![]() U nas też niektórzy przy zapraszaniu deklarowali że będą a na koniec wyszło że jednak nie przychodzą. Te potwierdzenia kilka miesięcy wcześniej trzeba brać z dystansem... Dziś ostatnia zmiana kodu 9 dni!!!
|
#3553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja myslalam, ze u mnie tak będzie bo moja Mamcia to kochana, aczkolwiek bardzo prosta kobiecina ale wszystko co jej mowie się podoba plan stolów, winietki, broszkowy bukiet, koszyczki ratunkowe, szwedzki stól (czasem wzbudza kontrowersje ). A Tesciowej raczej sie nie zwierzam bo i po co Cytat:
Cytat:
czekamy na relacje ![]() Cytat:
Aaaaaa, super ![]() ![]() Piec razy czytalam ten post zańim zajarzylam o co chodzi ![]() Ale fajnie gratki jeszcze raz ![]() A tym panienskim sie nie przejmuj....moja siostra tez nie wiedziala, i byla na slubie u szwagierki i tak sie zalała, ze masakra teraz maly ma 7lat i jest wszystko oki Pisalam Wam, ze moja swiadkowa organizuje teraz panienski dla swojej kolezanki? Jak wczoraj mi opowiadala to jakas masakra pierwotnie mialo byc 13 dziewczyn, ale ta nie ma z kim dziecka zostawic, tej chlop nie pozwoli, ta nie ma sie w co ubrac bo jest gruba wiec kilka odpadlo na początku juz. A teraz co ta moja swiadkowa wymysli to jest zle i za drogo, zaproponowala wypad na kregle (wychodzi po 15zl za łebka)-za drogo basen i sauna...wiekszosc nie chce zeby kolezanki ja widzialy w stroju kąpielowym mowi, ze jest juz taka wkurzona, ze masakra w takich chwilach ciesze sie, ze ja mam wlasciwie tylko 5 kolezanek w tym 4 się dobrze znają a no i jeszcze siostra moja, no to bedzie 6 osob
|
|||||
|
|
|
#3554 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może nie mówmy tego głośno, bo zaraz nasz wątek zamieni się w "Ciężarne PM'ki 2014" Elrosa - super, że buty się sprawdzają Ćwiczcie,a będzie idealnie ![]() enzunio - i niech będzie na zwykłym papierze To drobiazg Cytat:
![]() Ale, ale .... myślę, że niejedna z Nas mogłaby mieć takie "przeboje"
|
||
|
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje
Sunset89 - my bardzo chcieliśmy dzidziusia ale nie sądziłam że uda nam się już za pierwszą próbą (nie mylić z pierwszym razem) w dni płodne Zaskoczona byłam bardzo, że tak szybko nam poszło bo pierwotnie planowaliśmy że w przeciągu roku od ślubu zaciążę. A tu się okazało że przynajmniej na ślub nie muszę się martwić że okres dostanę Cytat:
Dobrze że Ty masz inne koleżanki więc Twój wieczór panieński na pewno będzie super!
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ! Cytat:
a siostra Tż dopiero sie dowiedziała jak była w ciaży w 3 mcu, na sylwestrze piła z nami równo, i nawet jeszcze nieraz potem
|
|
|
#3557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia butów w klubie, zajrzyjcie jak możecie
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Madziara współczuję... można zapał stracić przy takim podejściu: a po co? a na co?
Moja mama trochę dziwnie się patrzyła jak robiłam przez kilka dni znaczki na koperty, ale już jej wyjasniłam ocb ![]() Świetnie się prezentują! ![]() Szczeperka moje gratulacje! ![]() Cytat:
|
|
#3560 |
|
Rozeznanie
|
Moja znajoma dowiedziała się, że jest w ciąży w 6-7 miesiącu - nie pytajcie nawet jak to zrobiła. Poszła do lekarza przypadkiem - ciągle robiła siku i myślała, że ma pęcherz przeziębiony :facepalm:. A tu suprise, 6-7 miesiąc ciąży I też piła alko i na szczęście dzieciątko zdrowiutkie
|
#3561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Planowaliśmy że w przeciągu roku ciąża będzie i przestaliśmy się zabezpieczać. Zaszłam za pierwszym razem, czyli szybciej ![]() Od początku maja nie tylkam alkoholu i tak zostanie przez najbliższe 1,5 roku Dziewczyny dzięki za słowa otuchy i przykłady że alkohol to nie znaczy chore dziecko
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie wierze w to co widze no masakra jakaś nie miesci mi sie to w glowie, nie ogarniam
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka gratulacje!
![]() Ja w końcu napisałam wczoraj do mojej fryzjerki ![]() Wstępne umówiłam się na próbne czesanie na czerwiec-lipiec. Będzie czesać mnie i mamę. Ale z mamą jest problem... Fryzjer jej wymyślił zmianę fryzury, zapuszczał jej trochę włosy, bo ma dość krótkie, takie nastroszone, wiecie. No i wszystko byłoby ok, ale miała do tego długą grzywkę. Chciała, żeby jej skrócił grzywkę, bo ją denerwuje, a on jej skrócił całe włosy ![]() A wyglądała już bardzo ładnie, tak młodo, świeżo, mega kobieco, to była idealna fryzura do kiecki na wesele... A teraz od nowa zapuszczanie, ekstra. Miała już coś takiego, tylko dłuższe: klik a teraz z powrotem ma coś takiego Mam nadzieje, że w 4 m-ce jej podrosną te włosy, żeby miała takie 'lejące', a nie nstroszone.. Kupię jej jakieś wcierki. |
|
|
|
#3564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci, że ja z jednej strony bardzo chciałabym być mamą, ale z drugiej strony mam tyle wątpliwości, począwszy od tego 'że teraz nie jest chyba najlepszy moment" (chociaż na to chyba nie ma dobrego momentu ![]() Co do organizacji panieńskiego, to powiem Wam, że mi ciśnienie skoczyło ale z innego powodu. Jestem świadkiem u swojej kuzynki, panieński jest w tą sobotę. Oczywiście dogadałam się z dziewczynami co i jak, co kupujemy, która co przygotowuje i td. A przedwczoraj dowiedziałam się, że kuzynka zrobiła już zakupy bo "to u niej impreza i ona musi zaopatrzenie jedzeniowo-alkoholowe zrobić". No ręce mi opadły, tłumaczę jej, że to jej panieński a nie np urodziny i organizacją takiego wydarzenia to zajmują się koleżanki dla niej, a nie ona dla nas robi imprezę |
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka, gratulacje!!!!!!!!!
Cytat:
![]() Ja żebym wiedziała ile problemów będzie miała moja świadkowa przy organizacji to bym zebrała 2-3 dziewczyny i pojechała w polskę. W ogóle jakoś tak śluby i wesela mocno pokazują od kogo czas się odciąć, chodzi zarówno o znajomych jak i rodzinę. |
|
|
|
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
little_zosh cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Dziewczyny ostatnia zmiana kodu 9 DNI A u mnie koszmar ślubny - śniło mi się, że na weselu ludzie mieli zatrucie pokarmowe od jedzenia Dodatkowo, że po weselu nie pamiętałam nic oprócz pierwszego tańca bo mi się film urwał
|
|
|
#3567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tam kobiety dowiadują się, że są w ciąży w dniu porodu ;D
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dawno mnie było ale wracam do was
![]() jestem po pierwszej przymiarce i trochę będę zmieniać suknie jesteśmy w trakcie rozdawania zaproszeń wszyscy mówili ze przyjdą buty z akces2 zamówione będę w okolicy 10 czerwca kolejna przymiarka 16.06 w następnym tygodniu będziemy ogarniać protokół i USC ![]() w ten week rozdamy ostatnie zaproszenia
|
|
|
|
#3569 |
|
Rozeznanie
|
To już hardcore na całego :P
|
#3570 |
|
Rozeznanie
|
Pysia1987 a wracając do pończoch i rajstop, nie obawiasz się jak będzie ze zdejmowaniem tych rajstop ? Bo jak suknia ma gorset mocno osadzony na biodrach to może być problem... U mnie babka w salonie kategorycznie zabroniła rajstop, tylko pończochy, hm...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

15:00

tekst babci "co, łysej baby pan nigdy nie widział?" pamiętam do dziś 

). A Tesciowej raczej sie nie zwierzam bo i po co 

Dobrze że Ty masz inne koleżanki więc Twój wieczór panieński na pewno będzie super!

Dodatkowo, że po weselu nie pamiętałam nic oprócz pierwszego tańca bo mi się film urwał