![]() |
#4531 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O jakiej kaszy myslisz? Kuba jadl jaglana, kukurydziana, gryczana biala, jeczmienna, kuskus, peczak, quinoa, takze chyba wszystkie (poza gryczana palona). Łooooo ![]() doczytalam juz, ze lipa... Cytat:
Swoja droga - faktycznie musialas sie wkurzyc skoro juz emotikonke wstawilas do posta ![]() ![]() Cytat:
![]() Zapraszam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To mnie chyba bardziej stresuje niz zalatwianie kredytu ![]() Cytat:
Debrah, zdrowka dla Amelki ![]() Dzieki dziewczyny ![]() Ciesze sie strasznie! W jednym z bankow odmowili, w drugim byla decyzja pozytywna, ale z nisza kwota (co kompletnie nas nie urzadza), takze bylismy pelni obaw. Na szczescie dzis przyszla decyzja pozytywna z trzeciego banku. Wszystko przez to, ze ja bezrobotna, wiec w zasadzie trzy osoby sa na jednej pensji... Poza tym jak wiecie zygam obecnie wynajmowanym mieszkaniem. Co z tego, ze mamy sejf, alarm, kino domowe, zmywarke jak w 2 sekundy jestem w stanie obejsc cale mieszkanie? Dobra, juz nie biadole ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Tz właśnie robi chleb ![]() Zabrałam dziś Mychę na nowy plac zabaw. Z calej wycieczki najbardziej podobalo sie to, ze pozwolilam na parkingu usiasc za kierownica i kręcić - gdybym to wiedziala, oszczedzilabym sobie drogi ![]() A tak w ogole to zmeczona jestem i jakas taka bez powera. Nawet z Mycha bawie sie tak bez energii, co przeszkadza mi mentalnie, w sensie że nie angazuje sie tak jak chcialabym. Tlumacze sobie, ze slabszy czas... Minie. Nadrobiłam wszystko: Deli - wyrazy wspolczucia! Trzymaj sie mocno. Dobrze, ze masz wsparcie w tz. Nawijko - gratuluje decyzji kredytowej! Little - pierwsze koty za płoty! Oby szybko znalazlo sie cos fajnego! Pstryczku - brawa dla Kubusia! Debrah - oby Amelka lagodnie przeszla ospe. Nancy - co do zasniecia Kubusia, to mam nadzieje, ze bedzie ok. U nas Mloda przewaznie zasypia przed 19:00, czasami grubo przed, a z reguly spi do 6-6:30 (choc zdarza sie oczywiscie, ze wstaje o 5:00, ostatnio tak bywalo). Marsi - super, ze genetyczne ok! Cos jeszce komus mialam... Nie pamietam. Buziaki i dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254]s
Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() ło matko ![]() ja osobiście mogę się kłócić, drzeć wręcz ale takie milczenie mnie dobija. Ani nie wiem o co chodzi, ani jak z tego wybrnąć ![]() jak ty funkcjonujesz? u mnie już by usłyszał 5485421694+8552 złośliwości byle się odezwał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jako że od jutra mam plan znów się wdrożyć w zdrowe odżywianie ![]() ![]() w chwili obecnej jem parówki, bądź co bądź z szynki, w cieście francuskim z serem żółtym i popijam piwem ![]() Cytat:
serio serio ![]() i bardzo często dochodzi na tym tle do kłótni. Narożnik wybieraliśmy pół roku, bo waćpan wybredny, żaden mu się nie podobał, a jak się podobał to albo za niski/wysoki/głęboki/płytki itd. ![]() ![]() skończyło że tak, że powiedziałam, że w takim razie ja pier.olę narożnik, niech sobie sam wybiera. wybrał - po następnych 3 miesiącach, skórzany ![]() ![]() wybór koloru ścian w domu i kafelek do łazienki był najbardziej wkurzającym i dołującym elementem remontu. MA-SA-KRA. Fuga w łazience - kolejny problem, bo on chce brązową ze złotym brokatem, ale TAKIEJ NIE MA! Bo była brązowa z brokatem owszem, ale wielokolorowym, albo po prostu brązowa. Kombinował przez dobry miesiąc, aż w końcu kupił brązową, kupił osobno brokat złoty, ważył go (specjalnie kupił po to wagę kuchenną) mieszał i robił. Mówie wam - tragedia. Nienawidzę z nim nic wybierać, nienawidzę z nim zakupów, NIENAWIDZĘ tego wybrzydzania. Do tego oczywiście cena musi być odpowiednia. Nieeeeeeeee, tonie na moje nerwy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadlabym cos z feetaaaaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254]
Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a myślałam właśnie o gryczanej białej ![]()
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Palonej sama nie jem, bo zawiera o 50% substancii odzywczych mniej (gina podczas palenia), dlatego jak dla mnie - nie warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
szukam właśnie kuchni dla Ani z okazji dnia dziecka - pięknie się ostatatnio bawiła u koleżanki.
ale ludziom to się w d.pach poprzewracało ![]() http://allegro.pl/kuchnia-z-domku-na...218472190.html
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | ||||
Zakorzenienie
|
O losie, ale pogoda
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46464663] fajny fotel! Agatka rok temu taki dostala: http://materacedmuchane.pl/2012/04/1...uzym-oparciem/ rozdmuchany mamy i schowany, ale dzisiaj nadmucham, a co, niech się bawią młode Gary ci te polecam - GENIALNA jakość, dziewczyny mają i na prezent też kupowałam: http://www.mazakzabawki.pl/product-p...el-garnki.html [/QUOTE]dokłądnie tymi garami sie bawi ![]() co ja jeszcze miałam, aaaa NANCY, mały tez podjada, bo jak widzi, ze ktos cos je to od razu jest daaaaaaaaaaam ![]() ![]() PSTRYNIU, super, brawa dla Kubulencjusza ![]() ![]() Witam sie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-ale co,boli Cie głowa, noga , ręka, dooopa, jajka?a jak,a tak..a,srak?wrrrr...chłop y i mamusie.... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-15 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://mistrzowie.org/591698/Wiejskie-wesele [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254] -------------------------- Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() eeeeeeeeeeee, nie ogarniam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
http://fakty.interia.pl/pomorskie/ne...67#pst75001906
![]() ja bym chyba oszalala na miejscu tej matki!!!! jak sobie pomysle co ona musiala przezywac to.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Konto usunięte
|
Neti, czyżbyś zajęła 4 miejsce na ciążowej grzędzie?
![]() Cytat:
![]() Ale popatrz: http://www.dadum.pl/kuchnia-z-akceso...tte-djeco.html http://www.dadum.pl/kuchenka-drewnia...osazeniem.html a takie chcę na działce ![]() http://emilowowarsztatowo.blogspot.c...yclingowa.html no bo fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas zawsze pytanie- a ciśnienie mierzyłeś? nie? zmierz teraz zmierz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Misia...no,a jak t.pyta o cos tz ...to odnosze wrażenie ze on ma 2 sekundy na odpowiedź...albo mówi zeby cos zrobił, to jak sie nie ruszy od razu to jest, np. "ferdek, słyszysz, no ferdek chodz, no słyszysz"... Czasem to ją przedrzeźniam przed tz, a on sie tak fajnie wkurza
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- "ten stan" oznacza stan diety- wtedy alkoholu nie tykam.... Czy Wasze wątpliwości zostały rozwiane? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
PSTRYNIU, jedyne co mi na mysl w tej chwili przychodzi to : oby zadna z nas nigdy nie musiała czegos takiego przezywac
![]() ![]() ![]() SZAJA, jak ty co wynajdziez to klekajcie narody ![]() EWULKAAA, a pochwalisz sie efektami Waszej wspólpracy przy remoncie? ![]() ![]() ![]() NETI, co do wybrzydzania, mam znajomego, który sam sobie wiesza skarpetki po upraniu, bo twierdzi, ze jego zona wiesza tak, ze mu załamuja sie w nieodpowiednim miejscu i potem mu niewygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Sylwia ja własne tez tak wychowana. Mój tato tez samouk. Kiedyś to często cos robilismy, np kupowalam jakieś spodnie w ciuchu tak aby góra mi odpowiadała i zwezalam nogawki. Znajomi nie wierzyli. Raz nawet ręcznie spódnice uszylam. Siedziałam cale wakacje nad nią.
Ewulka mam podobnie do twojego TŻ. Zanim cos kupie wiedzę i czytam porównuje ale nie do takiego stopnia. Pisalam ostatnio ze jest mi strasznie zle z faktem iz Paulina spi sama w lozeczku. Dziś nie chciała zeby tata usypial, mama tez nie. Po prostu poszła do drugiego pokoju położyła się i usnela i to juz nie pierwszy raz. Moja duża panienka. Ale strasznie źle mi z tym. Nie jestem gotowa, tak jak ni byłam kidy odstawiala się od piersi, jak zaczeła sama spac. Hmm dziwne leje cały dzień wiatr straszny a ktos właśnie petardami strzela z 5 min. Maz się śmieje ze to ruskie bombarduja.. Hehe Lanza ze mnie, przecież dziś juwenalia u nas.. Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
#4553 |
Zakorzenienie
|
ba, on powinien wykonac dana czynnosc, zanim szanowna t. wyartykułuje o co sie rozchodzi ![]() GOJKA, u nas od niepamiętnych czasów mama przerabiała wszystko na wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() a co do szycia ręcznego- jak jeszcze była panną to wszystko w rękach sobie szyła, sukienke na wesele gdzie była za starsza w jedną noc zrobiła ![]() ![]() A ja na jedno wesele kilka lat temu sama sobie sukienke wyszyłam cekinami, zeszło mi ale efekt był łał ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-05-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
starsznie uciążliwe. Ale jest JEDEN plus - jak wiecie (albo i nie? ![]() ![]() ![]() więc już nawet mogę czasem pójść na zakupy ![]() najgorzej przeżył, jak sama wybierałam suknie ślubną. Bo on stwierdził, że on by najlepiej wybrał a mi to nie ufa i się teraz boi ![]() ![]() ![]() a co do określenia to trafiłaś w samo sedno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko nie spodziewaj się cudów, nic specjalnego ![]() ![]() coś w tym jest ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Szajaaaa.... dziękuję za linki! ale jakoś drogo mi się to wydaje ? czy tylko wydaje? myślałam o czymś ze też, bo ostatnio u nas szał. No i myślałam tak ok 100zł, bo tyle babcia zadeklarowała. Co myślisz o tych? tylko szczerze ![]() http://allegro.pl/duza-kuchnia-odglo...219528964.html http://allegro.pl/smoby-duza-dwustro...234037707.html http://allegro.pl/kuchnia-z-piekarni...204803934.html http://allegro.pl/kuchnia-dla-dzieci...214034489.html http://allegro.pl/kuchnia-okap-i-pie...211865492.html ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- ahhh i wiecie czego jeszcze szukam? jakby coś takiego wam wpadło w oko to dajcie znać pliiisss ![]() szukam odkurzacza dla Ani, ale koniecznie z chowanym kablem w taki sposób, jak w normalnym w kaji u nas w gl nie widziałam, w smyku jeszcze nie byłam, a nie wiem co wpisać w allegro żeby mi odpowiednio znalazło ![]() bo odkurzaczy to jest 116841354168541356 ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- gadam sama ze sobą? ![]() no i fajnie ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Black, widzę cię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Matkobosko Ewulka, Twoj malz to ewenement jakis!!!!!!! Czytalam to mojemu to malo z kanapy nie spadl ze smiechu
![]() ![]() Debrah, zdrowka dla Amelci ![]() Szaja, no, to spokoj masz :p Moj ma znowu zayob w pracy i tak padniety ze cala chalupa na mojej glowie ![]() ![]() Mlody zasnal o 22. Ile takie dziecko ma godz spac na dobe??? Bo tak, zasypia o 22(dzisiaj znowu padl `na zabe` po prostu polozyl sie miedzy nami na kanapie i zasnal)wstaje o 6, drzemka w dzien 1,5h, no zombie male mi chyba rosnie??? U nas zawierucha i ulewa. A wariatow na bieganie bylo 11!!! Ocipieli ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4557 | |
Wtajemniczenie
|
skoro i tak już sama ze sobą gadam...
juwenalia w gliwicach https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() kocham mojego męża ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- dobrze, że on tego nie czyta ![]() idę się kąpać i spać, ostatni raz sama w łóżku, już jutro się będę mogła do tego mojego wybredziucha przytulić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
U nas po trzydniówce
![]() Tylko kurdę, żałuję tego jechania na IP, bo Borys ma jakąś traumę. W nocy śpi dobrze, ale z drzemki w ciągu dnia wybudza się z histerią, w zasadzie to nie wybudza się tylko krzyczy z zamkniętymi oczami i sama go wybudzam, bo nie da się go inaczej uspokoić. No i jak zawsze wizyty u pediatry, szczepienia były bez problemu, tak teraz nawet nie da się osłuchać tylko od razu jest krzyk, tupanie nogą, wołanie mnie, a podczas oglądania gardła mocno zagryza patyczek i nie idzie ani otworzyć mu buzi a nie go wyjąć. Strasznie musiał to wszytsko przejść i bardzo mi go szkoda, że tak go wymęczyliśmy zamiast zostaćspokojnie w domu i poczekać aż temp. spadnie. a i mam takie pytanie z innej beczki, czy któraś z Was stosowała atrederm kiedyś?
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak...już węsza sensacyje...ale zamiast pomyśleć ze przecie ja na diecie i alko sie nie pije to one inne stany wymyslaja ![]() Ewulka,jaki ten odkurzacz ma byc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no taki z wciąganym kablem, że jak naciśniesz guzik to on się wciąga i znów jak pociągniesz to się wyciąga, czaisz?? ale nie wiem czy taki z jakimkolwiek kablem w ogóle istnieje, bo to chyba dla dziecka niebezpieczne? chodzi o to, ze ania uwielbia się tak bawić, a mnie drażni ten odkurzacz wielki na środku pokoju stojący non stop, bo nawet jak się nie bawi to schować nie można:/ poza tym jak ona chce odkurzać to jest dla niej za cięzki i krzyczy, wkurza się i tyle z jej odkurzania jest :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.