![]() |
#4471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zupelnie nie rozumiem dlaczego jeszcze tu jestem ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą uwielbia dymke, a szczypiorku już nie tknie. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Nancy : cieszę sie razem z tobą z jedzenia Kuby.. co do 'am' - nie doradze bo moja mówi non stop a potem jak weźmie to chce karmić msmusie..klęska totalna u nas nadal.
Wiecie co- cieszę sie ze Nancy nas widziała nie raz w trakcie podania jedzenia - bo wie jak to wygląda, jakoś mi z tym lepiej, mniej sie czuje jak jakaś "niepelnosprytna' co to nie potrafi nakarmić dziecka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Czesc!
Cytat:
Wczoraj od mamy dziewczynki starszej 2miesiace od Yae slyszalam ich historie rozszerzania. Dziewczynka nie jadla nic poza uu. Nadal bardzo duzo jest u nich uu, ale odkad znalazly, co chetnie je, to ruszylo. W ich przypadku byla to specjalna odmiana fasolki, ktora je sie jedynie do piwa. Pozniej dodawala do innych dan i mala zaskoczyla. nancy reaguje natychmiast, ale z jednego powodu - Yae unormowaly sie pory jedzenia i poza nimi nie jest zainteresowana. Kubus chyba nabiera apetytu, swietnie! Moze nalesniki z jablkami - scieram do ciasta albo cos a la placki ziemniaczne - robie z roznymi warzywami i ryba lub miesem; problem beztluszczowego smazenia rozwiazalam wykladajac patelnie papierem do pieczenia. Na dobra sprawe to nawet ryz i makaron mozna jesc raczkami... Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-05-15 o 00:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
A Ty co? Najt raners?
![]() ![]() Witam się! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46452721] Nawijko, najprostszy biszkopt: 4 łyżki mąki, 4 jajka, 4 łyżki cukru, odborina proszku do pieczenia (daję 1/5 łyżeczki). Z białek ubić pianę na sztywno, dodawać po troszku cukier, na koniec delikatnie wsypać mąkę i żółtka, leciutko wymieszać (to przepis na mały biszkopt). A jak upieczesz, to z wys. 30cm musisz upuścić, by równo opadł ![]() Poważnie, nigdy nie słyszałam o tym. Cytat:
Co do orzeszków to moja mama czasem robi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4480 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj byłam w tym kinie, sząłu nie było, spokojnie można kiedyś w tv oglądanąć, ale ogólnie wyjście fajne. Zamiast jednej koleżanki pozedł kolega to mu sie troche drzemało na filmie ![]() Wróciłam do domu, dzieć stęskniony a tu mama mówi że nie ma prawie ciepłej wody. Wkur.iłam się na tż bo się okazało że wiedizał ze wody mało no i ogólnie w domu chłodno i nie rozpalił. Więc zamiast bawić się z Oli musiałam w piecu napalić. Mama mi wyprasowała stertę ubrań, Oli ładnie usnłęła a ja zasnęłam oglądają BOD. I znowu rano zaspałam, w pracy byłam na styk dotego koszmar z parkowaniem. Nasza pani sekretarka wróciała z urlopu i przyniosła placki komunijne ![]()
![]() |
#4481 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Coś jeszcze miałam napisać, ale mi nie pocytowało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
![]() Yellow, paranoja absolutna ![]() Mój szwagier założył sobie firmę w Jukej - złożył cv, jakieś oświadczenie, wypełnił jejden plik papierów, który mu dali, przyszedł do urzędu, gościu podbił i podpisał - voila! A orzeszki u nas na każdej imprezie rodzinnej są - kocham miłością absolutną, tak samo jak rurki z kremem ![]() Pstryczku, brawo dla Kubusia! Pola wreszcie załapała "układanie" klocków ![]() O 6.40 była już na Polu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Lady co Ty o tej godzinie robiłaś? tugeza? pstryku ale się Kuba rozgadał! brawo! ![]() nawijko Hania tez już posmakowała surowej cebuli ![]() hje o 6.40 już na polu? ![]() ![]() nancy ja nie zawsze daje jak woła mniam mniam. daję herbatkę np, bo wiem, że głodna na pewno nie jest. albo pytam- Hania a zjesz obiadek, odpowiedź jest przecząca więc nie daję ![]() Dziewczyny dajecie już każdy rodzaj kaszy??
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
ale mi się nic nie chce...
![]() Pstryniu ![]() Nancy super ze apetyt rośnie! Fewciu, weź Ty się puknij w czółko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kuba je różne kasze ale nie próbował jeszcze pewnie wszystkich ![]() Cytat:
przy garnuszku włoży jak mu obkręcam odpowiednio sorter ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Ifwka, probowalismy tak, az padnie, potrafi szalec do 23, a przy usypianiu i tak histeria....
![]() Woda byla o 3 ![]() Sylwia, genialny ten fotel!!! Siostra chyba kupi na dzien dziecka mlodemu, straaaaaasznie jej sie spodobal, ale widzicie ten rozowy dla dziewczynki??? ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4489 |
Lurker ;)
|
IDE NA ROZMOWE DZISIAJ!!
![]()
#4490 |
Zakorzenienie
|
Little jaka??? :P
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie?? powodzenia!!
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
To ospa - już wczoraj dzwoniłam do lekarza - wymyśliłam, że to dobry sposób, żeby nie zarazić dzieci od razu pędząc. I lekarka mówi (mojego lek. nie było), że nic się specjalnego nie robi, nie ma leku typowo na ospę i działa się objawowo - stąd nie ma sensu za bardzo pędzić. Zbijać gorączkę, jeśli się pojawi, smarować młodą i..tyle. Nic nie mówiła o leku żadnym?
I niestety lipa ze spacerami itp - dobrze, że nie ma pogody.. Kropek coraz więcej, w nocy spała na mnie, nie mogłam do łazienki iść nawet, żeby soczewki ściągnąć, bo natychmiast pobudeczka. Nie ma gorączki (najwyżej stan podgorączkowy) ale budzi się w nocy bardzo - ja też tak miałam, że nie mogłam spać, bo wtedy jest takie uczucie gorąca w ciele i ogólny dyskomfort, wyskakują wtedy nowe kropki ponąć) i mamusia niezbędna. Wczoraj wieczorem do dość późna czytaliśmy na łóżku dużym bajeczki - we troje, bo oboje rodzice musieli być ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |||
Zakorzenienie
|
Gdzie?? Powodzenia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4495 | ||
Zakorzenienie
|
kciuki zaciśnięte
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- widziałyście, jakie fajne zabawki będą w lidlu od 19.05? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Lurker ;)
|
debrah wspolczuje, oby szybko przeszlo ;/
Wiem jedynie, ze to pralnia przemyslowa ![]() ![]() ![]() Powiedzmy, ze mnie zatrudnia, bede musiala jechac do pupu sie wyrejestrowac i zlozyc wniosek o dodatek aktywizacyjny ![]()
#4497 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() na nudę polecam rodzeństwo ![]() Cytat:
![]() ![]() Która to jeszcze linkę z córą wrzuciła? bokiem tak? świetna dziewczynka i uroczo chodzi ![]() a co ty, jakbym trzymała w sobie to bym pękła, nerwus jestem ![]() Cytat:
ja też zrobię ale nie dziwi mnie, że nie czuć - przecież marchewkowe ciasto też jest pyszne Cytat:
fajny fotel! Agatka rok temu taki dostala: http://materacedmuchane.pl/2012/04/1...uzym-oparciem/ rozdmuchany mamy i schowany, ale dzisiaj nadmucham, a co, niech się bawią młode Gary ci te polecam - GENIALNA jakość, dziewczyny mają i na prezent też kupowałam: http://www.mazakzabawki.pl/product-p...el-garnki.html Cytat:
![]() zabawka do pchania na kiju albo do ciągnięcia? duplo? taczka? gratuluję gaduły ![]() Cytat:
Dorka zjada podobnie, ale staram się nie dokarmiać :/ wychodzi różnie, bo ona ciągle chce ![]() Debrah, zdrówka dla Ami! ja na zielonej szkole miałam wśród dzieciaków epidemię! |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Debrah współczuję ![]() ![]()
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka dużo!! Oby szybko przeszło!!! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46464663] puszka fasoli, kukurydzy, 2 pomidory,duży ogórek, pół opakowania fety, duuuuużo majeranku i pieprz ile lubisz. Pycha ![]() zabawka do pchania na kiju albo do ciągnięcia? duplo? taczka? dziękuję kochana!! to która mi odpowie nt tych orzeszków i maszyny do nich??? Lady wsyłałąm Ci pw... zamówiłam sobie dziś odtwarzać mp 3..jakiś za 20 zł...może mnie to zmotywuje do biegania ![]() ![]() idę ćwiczyć ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.