![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Moje dzieciaki przed chwilą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zadomowienie
|
Sylwietta moja t jest nadopiekuńcza w stosunku do wszystkiego co się rusza, jakbym to ja była w tej Anglii to do mnie by wydzwaniała. Zresztą wydzwania tyle że nie musi do Anglii tylko lokalnie
![]() ![]() Ania właśnie zaczyna szczekać krtaniowo, bèdzie kolejny chory do opiekowania... ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- A tak w ogóle to mamy powódź. Nie tu gdzie mieszkam ale kawałek dalej, w moim rodzinnym miasteczku. Taki piękny dopiero co urządzony park pod wodą, alejki, plac zabaw, ścieżki rowerowe... A leje jak z cebra cały czas ![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-05-15 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale u nas napier.dziela deszczem i wiatrem ![]() ![]() ![]() no i nie wiem, czy nas jutro nie odetnie od cywilizacji, bo z jednej strony mamy tylko tymczasowy most postawiony (bo normalny jest w remoncie), a on pewnie nie był przewidziany na taką wielką wodę; z drugiej strony znowu jest droga bardzo blisko rzeki i jak już dzisiaj wracałam z pracy, to już w jednym miejscu na drodze i poboczu było dość dużo wody ![]() Cytat:
![]() ![]() szkoda; ale powiązania to tam niezłe są ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254] Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() oby tak nie za długo ![]() Cytat:
![]() padłam ![]() ale chyba bym go udusiła, bo jeśli chodzi o wystrój, to ja muszę mieć zawsze ostatnie zdanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4564 |
Zadomowienie
|
Ja leżałam w środku żeby się wzajemnie nie zaczepiali ale jak usnęli to poszłam do łazienki i po powrocie ich tak zastałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Znowu woda?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Cytat:
![]() EWULKAAAA PROSZZZZZZ...http://merlin.pl/Smoby-Odkurzacz-Row...6,1020145.html http://allegro.pl/smoby-odkurzacz-ro...kurzacze-93683 http://www.ceneo.pl/14798706#tab=click_scroll ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- a wogóle to się witam z rana...zaraz musze zjeść śniadanko...dziś serek wiejski z pomidorekim, ogórkiem i garscią cranchy naturalnych i na 8 lece do fryzjera okiełznać odrosty (od lutego nie byłam ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-16 o 05:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||||||||
Zakorzenienie
|
JAkbym swoja Oliwkę widziała
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do spania dzieci, słysząłam że w sumie mniej wiećej 12 h na dobę, u mnie by się to zgadzało: 21-6, i dwie drzemki łącznie 3h.
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() odcięło nas tylko z jednej strony na szczęście; mam nadzieję, że już dzisiaj nie będzie padało, bo wtedy na pewno z drugiej most zamkną ![]() miłego dnia ![]() wracam do papierzysk
#4569 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzień dobry ![]() ale pogoda ![]() ![]()
![]() |
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mała wstała 6:20, jutro sobota więc nei mam co liczyć na jakieś dłuzsze wylegiwanie sie w łóżku.
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Heja!!!
Dziecie wstalo o 8 dzisiaj, uf! Nawet jak nie spie lubie chwile polezec w lozku w ciszy ![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj tragiczna pogoda!!! Odkad wczoraj biegalam o 20.30 leje, lalo cala noc (woda o 2 mleko o 4) no ja nie pamietam, kiedy ostatnio takie ulewy byly.... Dziewczyny najmocniejsze kciuki, zeby was nie pozalewalo!!! :-* Ewulka mowila (ja dalej tego nie zweryfikowalam, a Ty???:p) ze w przyszlym tyg ma byc po 25 sttopni??? Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Sprawdzilam, prawda to!!! ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4572 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecię zrobiło wczoraj chyba z milion kilometrów, chodziła i raczkowała, bawiła się SAMA, mogłoby mnei nie być całe popołudnie, tłukła o podłoge wagonikiem od wesołego pociągu, śmiesznie jak raczkowała: 4 "raczki" siad i sięganie po wagonik, przepychała go do przodu, znowu raczkowanie i tak w kółko, albo kładał na łóżko i kazała się sadzac bo jeszcze nie umie sie na łóżko wdrapywać, no myślałam że moze padnie wieczorem, gdzież tam, przed kąpaniem lekki marud ale potem nowe siły w nią wstąpiły i zasnęła standardowo o 21.
#4573 | |||||
Zakorzenienie
|
hejka!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kurcze masakra z tym wiatrem i deszczem. tyle zniszczen.... ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
miałam wam napisać jeszcze wczorajsze śniadanie mojego synka. Czy...cokolwiek to było
![]() ![]() wstał z małżem o 6,30, zjadł z nim półtorej kromki (takiej naprawdę naprawdę sporej bardzo!!!) z pasztetem i ogórkiem, jak wstałam to marudził pokazywał na lodówkę i "am am am" to dałam mu serek Tutti, zjadł cały, po czym histeria znowu przynosi butlę, mówię "mleczka chcesz???" a on tupanie w miejscu, wziął rozpęd i pobiegł do swojego pokoju wdrapał się na łóżeczko i czeka aż mu butlę zrobię ![]() ![]()
#4575 |
Zakorzenienie
|
bosz, jaka pogoda!
![]() wieje mega i teraz zaczelo kropic ![]() dobrze ze dzis mam fryzure "na przylizanca" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a c do pogody to oby ![]() Cytat:
u nas tragedia, leje non stop:/
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Lady u nas od jakiegoś czasu jest podobnie. Co chwile skysze am am. Wczoraj przy t. Była ok 2.5 godz zjadła butle mleka180 talerz rosołu, porcja taka jaka ja jem , serek tuti. Nie wiem czy to dlatego, ze ona mega ruchliwa jest czy co? Ale je więcej ode mnie.
Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka
#4578 | ||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aaaaaaa nie wierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawijko no to gratuluje ![]() ![]() Dziewczyny, u mnie nie pada, ni kropelki! :P Ale pewnie popoludniu jak bedziemy chcieli wyjsc to zacznie...
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
Ale była masakryczna noc. Umierałam bo trzy razy wyłączali prąd. Raz nie było 2 godziny, w tym czasie młodą złapała krtań więc miałam już przed oczami całkiem realną wizję pakowania dzieciaków w tym deszczu i wietrze do samochodu i jechania na całodobówkę bo jej nie miałam jak przeinhalować. Ale na szczęście wytrzymała do przerwy między kolejnymi wyłączeniami i zdążyłam podłączyć inhalator w przerwie... Dziś już ok, trochę pokaszluje ale niewiele
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
ja się dzisiaj na Agatkę rano wydarłam, ta się poryczała, a Dorka przyszła ją przytulić ![]() Cytat:
Cytat:
zdrówka ![]() Ja niby w pracy, ale dzieci niet, dopiero na 5 lekcji będzie ktoś. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Kurde u moich rodziców gdzieś w zeszycie takim ręcznie pisanym jest ten przepis na orzeszki. Zadzwonię i poproszę żeby mi tata przedyktował. Ciasto jest super, nadzienia naprawdę różniaste można, w necie masa przepisów jest na nadzienia. Ale na ciasto podam bo super jest naprawdę.
Co do maszyny to nie wiem jak wychodzi w innych niż taka żeliwna patelnia którą na gaz się stawia bo nie jadłam z innych takich na prąd np. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie niedawno Igi zasnął a noc 0 17:40 i też się bałam ale spał normalnie do 6 ![]() Biedne dzieciaczki z tym ząbkowaniem, Igi to samo idą zęby, przez sen popłakuje tak żałośnie, paluszki pcha non stop ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46473254]Od przedwczoraj szanowny się nie odzywa do mnie, walnął focha tak chyba za całokształt, cisza w domu, spokój... ![]() Chłopyyyyy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas już 3 dni bezz uu w dzień i przy usypianiu. Aaa nie pisałam chyba jaki jest sposób na to bo jak wczesniej j próbowałam odstawić to po prostu odmawiałam -wtedy był płacz z łzami jak grochy, wtarabanianie mi się non stop na kolana, cąganie za bluzkę, wołanie "cici" z łzami w oczach. Teraz smaruję sutki sokiem z cytryny, Igor spróbuje że niedobre i nie chce, nie płacze, nie woła, zobaczy że "be" i bierze coś innego do jedzenia jeśli akurat głodny jest, jeśli nie jest głodny to wraca do zabawy. Wydaje mi się to lepsze bo bez histerii. Nie wiem kiedy próbować te nocne karmienia wyeliminowac bo 2 razy je uu w nocy. I tu jest problem bo ja nie wiem czy on w nocy z głodu je czy dla ciumkania. On nie tknie z butli mleka, ani mojego ani mm. I co ja mam zrobić jeśli on głodny faktycznie, nie dam uu i mam go głodzić???? Kurde z tymi dziennymi i na noc tak gładko poszło a tego drugiego etapu się boję. No ale z drugiej strony dużo już dzieciaczków nie je zupełnie w nocy....Rady jakieś?
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-05-16 o 09:34 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas noc masakra..noszenie itd. . . . głowa mnie napitala;/ mleka nie mam a bym się kawy napiła... dziś w nocy wybieram promotora esz nawet nie mam pomysłu na temat, w ogóle z uczelnią jestem w czarnej d. ;/
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() Wpadlam sie tylko przywitac. U mnie znowu brak czasu na cokolwiek ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, ze sie nie odnosze ani nie cytuje. Buziaki dla Was i dzieciaczkow ![]() ![]() Aaa jutro bede miala u siebie kosmetyki od pstryczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4584 |
Wtajemniczenie
|
elllmi ja też testuję dove
![]()
#4585 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u nas Kuba identycznie się zachowuje, dałam mu wczoraj Nurofen na noc ale mimo to bardzo niespokojnie spał ![]() a co do odstawiania niestety nie pomogę ![]() ![]() ![]() witajcie z rana, Kuba ma właśnie drzemkę a ja dochodzę do siebie po rozmowie z moją mamą :/ ja nie wiem, czemu ona mnie tak czasem irytuje ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | ||
Zakorzenienie
|
hej, przejechałam wczoraj 750 km i czuję się jakby mnie ktoś wypluł
![]() do tego zaczęłam lekko plamić na szczeście od nadżerki ale normalnie boję sie do kibelka chodzić ![]() poza tym samopoczucie fantastyczne, teraz naprawdę czuję się dobrze poza tym uwaga..... powiedziałam szefowi ![]() wiecie że się baaardzo ucieszył? wczoraj nawet jedliśmy lunch i powiedział,że bardzo szanuje ludzi którzy chcą mieć dużo dzieci omówiliśmy moje dalsze warunki wspolpracy i na razie jestem spokojna muszę troszkę podgonić ale dam radę na sam koniec zapytal, czy jeszcze na czwarte bym się zdecydowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Pogoda jest masakryczna, chyba słońce Ania zabrała ![]() T. sobie zdjęcia na fejsa wstawiła jak ma Poprad za domem ![]() Nawijko szczere gratulacje. ![]() Kija dzieciaczki mnie urzekły ![]() Elllmi słyszałam że nie za ciekawie u Was, babka FBI wszystko wie i wydzwania do mamy ![]() Dawid szału w domu dostaje, ja już nawet nie sprzątam, bo on zaraz rozpierdaczy od nowa ![]() od kilku nocy śni mi się mój były ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- O tak w naszych (moich/elllmowych) okolicach się dzieje ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
hope straszny widok :/
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
U mnie właśńie napier.ala gradem, mój samochód stoi na zewnątrz, a ja mam wyjść za godzinę z pracy, jak nei przestanie to nie wiem jak wyjdę
![]()
#4590 |
Wtajemniczenie
|
nancy czyli o normalnej porze się Kuba obudził
![]() Kija zdrowia! dobrze, że połówka Twoja dzisiaj wraca ![]() Ill nie pomogę z tym karmieniem nocnym:/ ale brawa, że jakoś w dzień idzie ania ![]() Deli współczuję nocki ![]() marsi cieszę się z postawy szefa ![]() ![]() ![]() a zdecydowałabyś się na czwarte? ![]() hope straszne:/ i zdrówka dla Dadola! Hania w końcu zasnęła a ja śniadanie jem, nawijko Twój teść by mnie prześwięcił ![]() no i na ten czas onegdaj idę nic nie robić i książkę poczytać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.