Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 10:14   #3541
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Asia powiem ci tak , za nim się znajdzie właściwy lek długo trwa a co dopiero witaminki , mi sie wydaję że męczyć się z takimi które powodują bolę głowy nie warto , wiem po sobie że aż mnie mdliło od bólu , chodziłam wkurzona jak cholera . Znajdź Femibion w dobrej cenie w aptekach internetowych i go kup a gin nic nie mów tym bardziej że to nie zaszkodzi na pewno a zobacz jak szkodzisz sobie i dzidzi jak się męczysz z tymi bólami , albo spróbuj z innymi tańszymi witaminkami ja chodziłam non stop na apapie przez ten prenatal a nie oto przeciez chodziło nie? powiedziałam gin a ona "O Boże Pani Ewo odstawic od razu po co się męczyć " a ja przez miecha chodziłam jak pusty flak po kiełbasie
Co do kawy to powiem tak , jeśli ciśnienie ok to kawa to super sprawa zwłaszcza jeśli piłaś przed ciążą to nie jeste nawet wskazane rezygnowanie z niej
Racja, męczyć się nie warto, skoczę dziś po ten Femibion chyba, ze będzie drogi to w internetowych poszukam i kupię. Zobaczymy jak sie wtedy będę czuła

Simranjak dobrze, że nie jestem sama Też staram się nie myśleć, ale im bliżej... W sumie mam koleżanki po cesarce i wszystkie... zadowolone po czasie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:15   #3542
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Asiu jak będę miała cesarkę ze względu na wzrok. Nie mam dużej wady, ale okazało się, że mam degenerację obwodową siatkówki od góry. Cesarki jak narazie to się nie boję i trzymam się myśli, że wszystko będzie dobrze

Co do pościeli to mi się podobają te sówki i z postaciami z Disneya np. 4 i 17
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczk...215502590.html

Milenka dzisiaj dała mi nawet pospać, więc jestem wyspana
no ja oszalalam na tle sówek ale postaci z disneya tez ekstra a ta z twitty to dla malaPaulina
wrzucam linka do klubu . dzieki za podpowiedź
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:18   #3543
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Też biorę Asmag na twardnienia macicy Ale raz przedobrzyłam jak mi strasznie brzuch twardniał i wzięłam z 5 tabletek w ciągu dnia to aż dreszcze miałam i czułam się jakbym miała upaść zaraz.. Ale biorę teraz profilaktycznie 2 dziennie i jest ok Także magnez bardzo pomaga
Mnie kazali brać trzy razy dziennie po dwie tabletki, ja biorę po jednej dwa razy dziennie, bo w południe zapominam najczęściej Zmniejszyłam sobie dawkę, bo się bałam, że będę się znowu tak źle czuła i nie wiem czy zrobiłam dobrze, ale po wcześniejszym magnezie miałam masakrę, dlatego się tak cykam

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Pościele śliczne, ja wariuję na punkcie sówek, są tak cudne, ze najchętniej wszytsko dla małej kupowałabym w sowy

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-16, 10:21   #3544
201610121609
Konto usunięte

Zyga - tez sie poryczalam na tym filmiku wiec musiałam go tutaj wrzucić

Co do witamin do ja biorę femibion ale w sumie nie codziennie jakos co dwa dni bo wyniki mam super non stop

U nas dzisiaj cudowne słońce a ja mam jakiś rozżalony dzień
Moze musiałam sie wypłakać bo nie pamietam kiedy ostatnio płakałam
Zrobiłam zadymę tz bo wczoraj uzgodniliśmy, ze dzisiaj jedziemy po łóżeczko to co wrzuciłam tu wczoraj a on mi dzwoni z pracy czy jedziemy pózniej ze znajomymi na gokarty (ja oczywiście nie jeżdzę). No i zamiast wyjaśnić sobie, ze da sie zrobić te dwie rzeczy dzisiaj czyli kupić łóżeczko a pózniej jechać to wyskoczyłam do niego, ze juz o zakupach dla swojego dziecka zapomniał
Oczywiście sie rozlaczylam i w ryk...
Pózniej zadzwonił znowu z czymś normalnym a ja znowu panika i ryk...
A pózniej juz ryk bo dopadły mnie wyrzuty sumienia, ze moja Wiki czuje jak ja rycze i ze jestem zła matka

A teraz jak gdyby nigdy nic siedzę sobie zadowolona...
Moje hormony chyba zwariowały
Ale pewnie teraz jakiś miesiąc sie to nie powtórzy bo mam czasem takie fale

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:27   #3545
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Racja, męczyć się nie warto, skoczę dziś po ten Femibion chyba, ze będzie drogi to w internetowych poszukam i kupię. Zobaczymy jak sie wtedy będę czuła
mam w domu próbkę tego femibionu Natal 2 Plus. W opakowaniu jest 6 tabletek + 6 kapsułek - jak chcesz to na pw podeślij adres to Ci wyślę próbkę. Po co kupować całe opakowanie jak nie wiesz jak będziesz się po nich czuła?

Co do sówek to ja też chyba oszalałam

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
A teraz jak gdyby nigdy nic siedzę sobie zadowolona...Moje hormony chyba zwariowały
hihi skąd ja to znam ostatnio płakałam bo się bardzo wzruszyłam jak oglądałam nasze teledyski weselne widziałam je już tyle razy, ale ostatnio no normalnie ryczałam jak wariatka
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:33   #3546
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Zyga - tez sie poryczalam na tym filmiku wiec musiałam go tutaj wrzucić

Co do witamin do ja biorę femibion ale w sumie nie codziennie jakos co dwa dni bo wyniki mam super non stop

U nas dzisiaj cudowne słońce a ja mam jakiś rozżalony dzień
Moze musiałam sie wypłakać bo nie pamietam kiedy ostatnio płakałam
Zrobiłam zadymę tz bo wczoraj uzgodniliśmy, ze dzisiaj jedziemy po łóżeczko to co wrzuciłam tu wczoraj a on mi dzwoni z pracy czy jedziemy pózniej ze znajomymi na gokarty (ja oczywiście nie jeżdzę). No i zamiast wyjaśnić sobie, ze da sie zrobić te dwie rzeczy dzisiaj czyli kupić łóżeczko a pózniej jechać to wyskoczyłam do niego, ze juz o zakupach dla swojego dziecka zapomniał
Oczywiście sie rozlaczylam i w ryk...
Pózniej zadzwonił znowu z czymś normalnym a ja znowu panika i ryk...
A pózniej juz ryk bo dopadły mnie wyrzuty sumienia, ze moja Wiki czuje jak ja rycze i ze jestem zła matka

A teraz jak gdyby nigdy nic siedzę sobie zadowolona...
Moje hormony chyba zwariowały

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wrzuciłam na fejsa i zmuszam wszystkich do oglądania niestety nie każdy może obejżeć bo im brakuje jakiegoś kodeku , próbowałam znaleźć na youtubie ale nie potrafie grrrr
A co do ryczenia to ja mialam tak przed wczoraj , wyszlam od lekarza i szłam i ryczałam , w aptece sie powstrzymałam a w żabce znów atak ryku , poryczałam się mamie , potem tacie , męzowi napisałam na fejsie że czuję sie nie kochana i chooooooj ! no i tez sie poryczałam .. ryczałam , ryczałam , aż w pewnym momencie mi przeszło i się poczułam jak by mi nic nie było nie wiem co to była za akcja ale dziwne to było ...

Cytat:
Mnie kazali brać trzy razy dziennie po dwie tabletki, ja biorę po jednej dwa razy dziennie, bo w południe zapominam najczęściej Zmniejszyłam sobie dawkę, bo się bałam, że będę się znowu tak źle czuła i nie wiem czy zrobiłam dobrze, ale po wcześniejszym magnezie miałam masakrę, dlatego się tak cykam

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Pościele śliczne, ja wariuję na punkcie sówek, są tak cudne, ze najchętniej wszytsko dla małej kupowałabym w sowy
ja biorę aspargin(magnez) 4 x 2 tabletki na skórcze łydek i macicy
co do pościeli to planuje kupić już w komplecie z łóżeczkiem
http://allegro.pl/baby-raj-20el-posc...195877904.html numer 008 . ale te sówki dokupie i tak heheehehehhe mąz mnie zabiję chyba no i pieluszki tetrowe też mam w sówki
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-16, 10:35   #3547
Misstic
Wtajemniczenie

Witaj Asia19x

Na rynku farmaceutycznym jest tyle różnych witamin, że naprawdę szkoda się męczyć z tą jedną marką. Ja kupiłam sobie Ledee Vit i są bardzo fajne, do tego w przystępnej cenie. Mają bardzo dobry skład.

Pamiętajcie dziewczyny, że w tych witaminach dla kobiet ciężarnych tez jest juz np. magnez i jak wy bierzecie jeszcze dodatkowo w osobnych dawkach ten mikroelement to też organizm nie koniecznie może dobrze reagować. Jak to mówią co za dużo to nie zdrowo.

Dzanet a robiłaś ze słodką kapustką czy z kiszoną?
I dziękuję za pochwałe hehe

Kasikkka mój mąż juz do ciebie jedzie na ten obiad hehehe Uwielbia kotlety ziemniaczane z sosikiem

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:36   #3548
NATALUSIA14
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny że trzymacie kciuki za wizytę miło mi

Asia19 witam, ja od początku tzn.od 13 tyg.biorę Femibion i jestem zadowolona, nic mi po nich nie dolega. Poszukaj promocji w aptekach ja kupiłam ostatnio za 39 zł.

Ekaterina my będziemy wybierać pomiędzy Tako City Move, Extreme, Tutek tambero eko skóra lub X-lander x-move.

Obecnie używam do ciał oliwki BioOil, pięknie pachnie, rozgrzewa, nie brudzi ubrań oraz tołpa
http://www.sklep-tolpa.com.pl/produk...ce_250_ml.html

Co do ruchów córki to bez zmian, bardzo delikatne łaskotanie, max.raz dziennie.

Dam znać po wizycie co i jak

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:38   #3549
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny że trzymacie kciuki za wizytę miło mi

Asia19 witam, ja od początku tzn.od 13 tyg.biorę Femibion i jestem zadowolona, nic mi po nich nie dolega. Poszukaj promocji w aptekach ja kupiłam ostatnio za 39 zł.

Ekaterina my będziemy wybierać pomiędzy Tako City Move, Extreme, Tutek tambero eko skóra lub X-lander x-move.

Obecnie używam do ciał oliwki BioOil, pięknie pachnie, rozgrzewa, nie brudzi ubrań oraz tołpa
http://www.sklep-tolpa.com.pl/produk...ce_250_ml.html

Co do ruchów córki to bez zmian, bardzo delikatne łaskotanie, max.raz dziennie.

Dam znać po wizycie co i jak
A ja trzymam kciuki za twoja wizytę
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-16, 10:40   #3550
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
U mnie leje a bylam rano znowu na pobraniu krwi i oddalam mocz... i o dziwo przepuscila mnie jakaś pani
a i zapomnialam napisac ze moj ukochany TZ wczoraj mi kupil kwiatka a dzis stal na deszczu zeby kupic mi na rynku polskie truskawki
u mnie w mieszkaniu jest tak ciemno ze rolety są zasłonięte i zapalone jest światło...miło
No, niektórzy jeszcze trochę kultury w sobie mają. A Tż widać ładnie się stara, poświęca... co by nie zapeszyć

Asia19X, witam kolejną wrześnióweczkę i gratuluję córci. Doczytałam, że wizytujemy razem 27 maja, z tym, że ja dopiero wtedy się dowiem kogo goszczę w brzuszku. mam nadzieję... Asiu, bratowa mojego męża łyka ten Femibion2 i sobie chwali. Ja mam witaminy z tych Omega Med Optima Forte, ale tanie nie są. Jednak można zamówić na stronie internetowej, a odebrać w aptece i kosztują mniej.

Aneta???, spokojnie, na pewno niunia się odezwie U mnie powoli się rozkręca, ale widzę, że ja z terminem jestem daleeeeko za tobą

ZygaEffka, superaśno, ze wracasz do zdrowia. Już powoli się rozkręcasz z domowymi obowiązkami, czyli wracasz do żywych, koniec leżenia

allckarola, wczoraj w Netto widziałam różności z tym motywem sówek. Śliczne kolorki Jeśli o kremy chodzi to kupiłam ten rossmanowski balsam dla mamusiek, który dziewczyny tu kiedyś polecały. Jest dość wydajny, fajnie się wchłania, co do zapachu to kwestia gustu, ja się na nim nie skupiam, choć może mógłby komuś nie odpowiadać. Ooo patrzyłam, że nasza nowa Asia o nim też pisała

Ja też już po zakupkach. Zaraz zmykam ogarnąć łazienkę, jest plan zrobienia jajek sadzonych, ale w muffinkach w cieście francuskim i od 2 dni chodzi za mną jakiś jabłecznik już margaryna na kruche wyjęta. A jutro chyba będą te placki cygańskie. Jak się zbiorę to bym dziś zrobiła sosik, przegryzłby się do jutra. A jutro myk myk tylko placki usmażyć na świeżo i gotowe.
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:42   #3551
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
no i pieluszki tetrowe też mam w sówki
Też oszalałam, jak tylko zaszłam w ciążę i zaczęłam przeglądać akcesoria dla maluszków na all, na punkcie sówek. Podaj proszę link do tych pieluszek tetrowych (lub flanelowych) z sowami.

Idę wypić kawkę bo mnie głowa zaczyna boleć od tej pogody i ciśnienia niskiego.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 10:43   #3552
agnes 20
Zadomowienie

Witam się dziś w 23 tygodniu
Z samego rana zaliczyłam już nieplanowaną wizytę u gina bo ten mój ból brzucha o którym pisałam 2 dni wcześniej dalej nie daje mi spokoju. Lekarz nie stwierdził niby nic niepokojącego, ale chciał mnie położyć na obserwację do szpitala. Nie zgodziłam sie na razie bo w niedzielę mamy Komunię u bratanka i przyjedzie długo niewidziana siostra i siostra męża z Norwegii. Jak coś będzie się dzialo to mam przyjść w przyszłym tygodniu to wtedy dostanę skierowanie do szpitala. Na razie mam brać nospę i magnez na te twardnienia macicy, zobaczymy czy coś pomoże.
A maluszek oczywiście nie chciał się ujawnić i dalej nie wiem kogo się spodziewać.
A i witam nową mamusię

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-05-16 o 10:45
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:43   #3553
Misstic
Wtajemniczenie

Chciałam się wyspać ale najpierw jakis debilny nr telefonu dopija się do mnie a jak odbieram to cisza.. Ale to pewnie jakaś reklama albo z jakąś ofertą dzwonią. Niech się gonią. Potem zadzwonił domofon albo zabłąkana sąsiadka albo ulotki I zawsze dzwonią pod piątkę
A potem jak już postanowiłam, że jeszcze chwile poleże to przyszedł listonosz z przekazem i duuuupa. Także postanowiłam już wstać i polenić się przy kompie
Zjadłam bułeczkę z polędwicą sopocką i opakowanie małe borówek i jest wporzo Ide zaraz umyć kłaki bo mi wypadną

No i najwazniejsze.Dzisiaj Madzia (Niestabilna) ma urodzinki!!
A więc kochana życzę ci wszystkiego co najlepsze, zdrówka, szczęścia, aby maleństwo jak najdłużej siedziało w brzuszku a potem bezbolesnie z niego wyszło Dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń
100 lat !!

I oczywiście trzymam kciuki za wizytę

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-05-16 o 10:54
Stary 2014-05-16, 10:50   #3554
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Też oszalałam, jak tylko zaszłam w ciążę i zaczęłam przeglądać akcesoria dla maluszków na all, na punkcie sówek. Podaj proszę link do tych pieluszek tetrowych (lub flanelowych) z sowami.

Idę wypić kawkę bo mnie głowa zaczyna boleć od tej pogody i ciśnienia niskiego.
Tutaj flanelowe , do tetry zgubiłam linka http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...205921465.html ale zajrzyj do rzeczy sprzedawcy może to było u niego ;d

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Witam się dziś w 23 tygodniu
Z samego rana zaliczyłam już nieplanowaną wizytę u gina bo ten mój ból brzucha o którym pisałam 2 dni wcześniej dalej nie daje mi spokoju. Lekarz nie stwierdził niby nic niepokojącego, ale chciał mnie położyć na obserwację do szpitala. Nie zgodziłam sie na razie bo w niedzielę mamy Komunię u bratanka i przyjedzie długo niewidziana siostra i siostra męża z Norwegii. Jak coś będzie się dzialo to mam przyjść w przyszłym tygodniu to wtedy dostanę skierowanie do szpitala. Na razie mam brać nospę i magnez na te twardnienia macicy, zobaczymy czy coś pomoże.
A maluszek oczywiście nie chciał się ujawnić i dalej nie wiem kogo się spodziewać.
A i witam nową mamusię
Oj kochana uważaj na siebie i na dzidzie niby nic tam nie ma ale jak chciał cie posadzić do szpitala trzeba było sluchac cipko ty jedna na tej komunii to mi grzecznie

Niestabilna 10000000 lat w szczęściu i zdrowiu i spokojnego porodu !!
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-16, 10:52   #3555
aa2
Zakorzenienie

Nistabilna dużo duzo szcześcia i miłości !!!!!!!!!!!!!!!!
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 10:53   #3556
Asia19x
Zakorzenienie

Dziękuję za przywitanie i wszystkie rady

Coś czuję, ze jak wrócę po weekendzie nie będę potrafiła nadrobić wątku, tyle piszecie

Rozejrzę się za witaminami i się na coś zdecyduje. Prenatal nie ma w składzie magnezu, więc raczej z Asmag Forte nie koliguje

Ja dziś wyciągam Tz po pościel dla małej, bo tak się napaliłam, że już muszę coś kupić Chyba, ze nic mnie się nie spodoba. A na allegro pewnie zamówię drugą za jakiś czas, bo wzory są tak cudne, że cieżko się oprzeć

Pieluszki tetrowe w sowy? Gdzie, gdzie, gdzie?

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-16, 10:54   #3557
nmartyna
Zadomowienie

Dołączam się do życzeń dla Niestabilnej
Kochana wszystkiego, co najlepsze!!! Spełnienia najskrytszych marzeń, codziennych kopniaczków Maluszka i cuuudownych przeżyć porodowych!!!!
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:55   #3558
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za przywitanie i wszystkie rady

Coś czuję, ze jak wrócę po weekendzie nie będę potrafiła nadrobić wątku, tyle piszecie

Rozejrzę się za witaminami i się na coś zdecyduje. Prenatal nie ma w składzie magnezu, więc raczej z Asmag Forte nie koliguje

Ja dziś wyciągam Tz po pościel dla małej, bo tak się napaliłam, że już muszę coś kupić Chyba, ze nic mnie się nie spodoba. A na allegro pewnie zamówię drugą za jakiś czas, bo wzory są tak cudne, że cieżko się oprzeć

Pieluszki tetrowe w sowy? Gdzie, gdzie, gdzie?
Tutaj flanelowe http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...205921465.html
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-16, 11:00   #3559
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj flanelowe , do tetry zgubiłam linka http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...205921465.html ale zajrzyj do rzeczy sprzedawcy może to było u niego ;d
O jakie piękne
Ale czy flanela to dobry wybór?

Ja mam zawsze taki problem jak coś kupić, czytam i czytam, a i tak nie wiem :0

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-7...160814530.html

http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...218383610.html

te są piękne
Zauroczyły mnie te jeżyki na maksa I owieczki też bardzo lubię, nawet przybornik kupiłam, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to dziewczynka, wiec kupiłam pomarańczowy w kropki i jakoś podobnie muszę dorwać pościel

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-16, 11:02   #3560
Latte88
Zakorzenienie

Asiu witaj
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:06   #3561
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry wszystkim przyszłym Mamom

Czy kolejna może dołączyć?
Witam przyszłą mamuśkę z okolic Nie użeraj się biedna z tymi tabletkami. Jak nie pasują Ci to nie wiem czemu lekarz tak się przy nich upiera. Na rynku jest mnóstwo innych o podobnych składach. Femibion ma super skład. Ja biorę Pregna Plus i też nie narzekam póki co. A moja lekarka mi powiedziała, że mogę sobie zmieniać co jakiś czas jak widzę że jakiś inny jest w promocji
Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dzanet a robiłaś ze słodką kapustką czy z kiszoną?
I dziękuję za pochwałe hehe
Ja robiłam z młodą kapustką, tylko ją lekko podgotowałam

Sówki są suuuuuperrrr Też jestem zakochana w nich

Wiecie że ja jeszcze w piżamie w łóżku leżę? Ciemno, pada, nie wstaję

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!!! i czekam na relacje

Niestabilna wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i syneczka, jak najmniej stresów, jak najwięcej pogody i uśmiechu !!!!

I witam się w 22tc
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:08   #3562
Aliszcze
Zakorzenienie

Niestabilna! sto lat!!!!!!!!!1 i żeby poród trwał parę chwil a dzidzia zdrowo rosła

ja biorę femibion, ale mało regularnie, mam dobre wyniki, wiec jakoś nie przykładam wagi do tego, a miewam problemy żołądkowe a te tabletki duże są za to biorę tabletki na bakterie w moczu, w poniedziałek idę na badania krwi i moczu, obym nie miała już tych bakterii

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:13   #3563
Asia19x
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46482080]Witam przyszłą mamuśkę z okolic Nie użeraj się biedna z tymi tabletkami. Jak nie pasują Ci to nie wiem czemu lekarz tak się przy nich upiera. Na rynku jest mnóstwo innych o podobnych składach. Femibion ma super skład. Ja biorę Pregna Plus i też nie narzekam póki co. A moja lekarka mi powiedziała, że mogę sobie zmieniać co jakiś czas jak widzę że jakiś inny jest w promocji

Ja robiłam z młodą kapustką, tylko ją lekko podgotowałam

Sówki są suuuuuperrrr Też jestem zakochana w nich

[/QUOTE]

Hej, dziękuję za przywitanie

Dobrze powiedziała heh, ja w sumie kupiłam Prenatal 90szt za 42zł, więc to tanio, miesięcznie wychodziłoby kilkanaście złotych tylko Mam taką tanią aptekę u siebie w mieście, wiec dziś popatrzę.

Młoda kapusta
Uwielbiam kapustę pod każdą postacią, a młodą przygotowaną przez mamę do schabowego... Aż mała się ruszyła na myśl o takim jedzeniu

Ja dziś zrobiłam pomidorową z pomidorów, młodą marcheweczką i kilogramem pietruchy i wyszła pyyyszna, zaraz będę jeść

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-16, 11:14   #3564
ZygaEffka
Zadomowienie

Zapomniałam sie przywitac w 21 tc
nasz kawałek nieba

Stary 2014-05-16, 11:17   #3565
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

ja biorę femibion, ale mało regularnie, mam dobre wyniki, wiec jakoś nie przykładam wagi do tego, a miewam problemy żołądkowe a te tabletki duże są za to biorę tabletki na bakterie w moczu, w poniedziałek idę na badania krwi i moczu, obym nie miała już tych bakterii

Ja też mam bakterie w moczu, tak napisane w wynikach które wczoraj robiłam Ale mnie to wszystko się czepia, infekcje w ciąży mam od 10tygodnia, więc już 12 tygodni codziennie wieczorem sobie coś tam aplikuje... Drożdżaki, lekarz mówi, że to przez ciążę, hormony więc do końca ciąży będzie mnie to męczyć. Trochę się martwiłam, ale uspokaja mnie zawsze mówiąc, że to nic groźnego, dopochwowe tabletki też niczego złego nie robią, a leczyć te upławy trzeba

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-16, 11:17   #3566
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Hej, dziękuję za przywitanie

Dobrze powiedziała heh, ja w sumie kupiłam Prenatal 90szt za 42zł, więc to tanio, miesięcznie wychodziłoby kilkanaście złotych tylko Mam taką tanią aptekę u siebie w mieście, wiec dziś popatrzę.

Młoda kapusta
Uwielbiam kapustę pod każdą postacią, a młodą przygotowaną przez mamę do schabowego... Aż mała się ruszyła na myśl o takim jedzeniu

Ja dziś zrobiłam pomidorową z pomidorów, młodą marcheweczką i kilogramem pietruchy i wyszła pyyyszna, zaraz będę jeść
A co to za apteka? pochwal się, może mam tez w okolicy. Słyszałam, że Zdrovit ma fajne promocje. Ja korzystam często z apteki Dbam o Zdrowie, internetowa i odbieram w aptekach w okolicy. I Apteka Św Barbary też ok, rodzice tam mają kartę rabatową.
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:18   #3567
Misstic
Wtajemniczenie

Dzanet ja też zawsze robie z młodą kapustką (albo mniej młodą w zależności od pory roku hehe ) i też zawsze podgotowuje najpierw

Ja mam wyniki robione co dwa miesiące. Pytałam się mojego gina o tą krzywą cukrową i powiedział, że dopiero w 28 tygodniu będę musiała zrobić. A więc za miesiąc na wizycie dostane skierowanie do zrobienia na kolejną wizyte u niego. Luzik

Trzymajcie dziewczynki za mnie dzisiaj kciuki, bo w końcu mam to upragnione swoje usg połówkowe
Jeszcze tylko 5 godzinek i może dowiem się kto tam u mnie mieszka w brzuszku

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 11:20   #3568
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Chciałam się wyspać ale najpierw jakis debilny nr telefonu dopija się do mnie a jak odbieram to cisza.. Ale to pewnie jakaś reklama albo z jakąś ofertą dzwonią. Niech się gonią. Potem zadzwonił domofon albo zabłąkana sąsiadka albo ulotki I zawsze dzwonią pod piątkę
A potem jak już postanowiłam, że jeszcze chwile poleże to przyszedł listonosz z przekazem i duuuupa. Także postanowiłam już wstać i polenić się przy kompie
Zjadłam bułeczkę z polędwicą sopocką i opakowanie małe borówek i jest wporzo Ide zaraz umyć kłaki bo mi wypadną

No i najwazniejsze.Dzisiaj Madzia (Niestabilna) ma urodzinki!!
A więc kochana życzę ci wszystkiego co najlepsze, zdrówka, szczęścia, aby maleństwo jak najdłużej siedziało w brzuszku a potem bezbolesnie z niego wyszło Dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń
100 lat !!

I oczywiście trzymam kciuki za wizytę

Hehe, u mnie jak dłuższy czas nie pracowałam to też wiecznie dzwonili pod 5 Rodzinę mamy daleko, więc jak ktoś się ze znajomych nie zapowie to nawet nam noga nie drgnie by wstać z kanapy Już się odzwyczailiśmy od biegania do domofonu. A "listowy" też dziś zawitał z przesyłką dla męża. Ja jak tu zasiądę do Was to też zawsze czas mi szybko ucieka. Właśnie zjadłam kanapeczki z pomidorem, bo ostatnio dobrze mi wchodzi, ale kurczę sam pomidor to taki pusty i można go jeść i jeść i ciągle jest się głodnym. Idę brac się za obiadek, bo czasu coraz mniej, a jak się najem to i bym najlepiej poleżała, a obiad sam się nie zrobi...

Fajnie zabrzmi... Niestabilna
- Madgaleno
wszystkiego co najlepsze, najsłodsze i najpiękniejsze w Dniu Urodzin !!! Trzymaj tę naszą zgraję w ryzach, wiedz, że zawsze pamiętamy o Tobie, jesteśmy "blisko", razem się cieszymy, ale i służymy rękawem gdy trzeba się wypłakać. Dużo zdróweńka przede wszystkim, szczęśliwego rozwiązania oraz spełnienia marzeń - tych dużych i tych maleńkich
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:20   #3569
Asia19x
Zakorzenienie

http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...235423726.html

Tu są tetrowe w sówki

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-16, 11:22   #3570
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Jejuś ile Wy produkujecie ja nadrabiam jedną stronę a tu już następna się kończy I tak jak o 7 rano poczytałam z nocy, poszłam spać, i od 11 znowu nadrabianie 3 stron
Ja już w tym miesiącu nic nie kupuję bo kasy zabraknie Ale zapisuję co dokładnie, gdzie i za ile mam do kupienia i jak będzie wolny grosz to kupię Czekam na mojego rogala do spania
W tym miesiącu to wymienialiśmy spłuczkę w kibelku, kran w kuchni, podłączenia pod zmywarkę, teraz trzeba coś wymyślić żeby ją schować ładnie i ustawić No i ten rogal, 2 pary rajstopek dla synka, pieluszki tetrowe i flanelowe, i kilka bodziaków i śpioszków Teraz jestem na etapie właśnie poszukiwania pościeli i dodatków do łóżeczka, obserwuję jakie przybory dla malucha potrzebuję typu nożyczki, szczotka do włosków, butelka, smoczek I jak już będzie gotowa lista to pościel z allegro bo raczej najtaniej wychodzi, a przybory u mnie w hurtowni
3 dni temu zrobiłam se paznokcie i teraz mi nie wygodnie się pisze bo są dłuższe niż zazwyczaj No ale póki mogę to sobie pozwalam Potem to przez rok pewnie nie zobaczę pięknych pazurków u siebie A teraz to 2 godzinki i żeli zrobione Potem to pewnie szybki lakier i wychodzimy
Kurde tak się rozpisałam a jeszcze tyle chciałam napisać i mam kilka pytań ale to potem Spiszę na kartce i zrobię listę ponumerowaną chyba z tymi pytaniami
Jak wczoraj mnie trzasnęło że to 16 tygodni to dotarło do mnie że to już za rogiem piszczy synuś

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości