Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 10:52   #3721
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale wiecie że ta pm jest prawdopodobnie po chemioterapii i to nie jest jej wybór że jest łysa?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak, wiem o tym

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa- byłaś bardzo imprezową dziewczynką
Zgadza się TZ stwierdza, że do dziś mi to zostało

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mamy obrączki od Bielaka, półokrągłe z odciskiem - model podobny do zdjęcia katalogowego, tyle że nasze są z białego złota. Fotki w załącznikach (sorry za jakość zdjęcia, mój aparat w komórce to jakas porażka). Jestem bardzo zadowolona, pięknie wykonane, a moja niesamowicie wygodna

(offtopując, odebranie tych obrączek było nieziemskim wyczynem, ulewa, ja cała przemokłam).
Są cudne... niespotykane!

Pysia trzymam mocno kciuki!

Szczeperka moje najszczersze gratulacje!!!

EDIT:

Cóż za filmik!
http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...olina-i-dorian

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:55   #3722
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Bardorja Ty dla gości tez jesteś, nie tylko oni dla Ciebie.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
oczywiście, ale to jets w drugiej kolejności, to oni przychodzą dla mnie dopeiro potem ja jestem dlanich, np to potańcówy i rozmowy

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
aha czyli jak ktoś zapomni leku p/bólowego to Twoim zdaniem nie jest zorganizowany? najbardziej zorganizowani ludzie zwyczajnie w pośpiechu ZAPOMINAJĄ. bezpodstawnie się unosisz, nikt(tzn. jak widać, większość) nic złego nie widzi w tym, że ktoś czegoś zapomniał a ktoś inny go "poratuje", wręcz przeciwnie, potem jest jeszcze satysfakcja że się komuś uratowało tyłek
nie unosze sie, jesem wrecz nostalgicnzie spokojna, taka pogoda.
po prostu nie mam czasu na takie peiordoły,zeby latac kupowac pakowac i ozdabiac koszyczek.
ze skrajności w skrajność? bo jak zapomni to niezroganizowany? nie, powiedzialam ze jestem bardzo zorganizowaną osobą i sporadycznie zdarzab mi sie o cyzms zapomniec, bo zycie moje jest za abrdzo poukładne,głównie przez dziecko.
oczywiscie rozumiem, ze komus rajstopy moga sie podrzeć itp
cóż ja nie noszę rajdtop,zakłądam pończochy i dodatkową parębedemiala chocby dlatego, ze moze zdarzyc sie 'oczko'
TŻ stweirdzil ze on wystarczy ze placi za os ponad400zł wiec niech pamietaja o potrzebach swoich sami.
juz mowilam kosyzczki fajny pomysl, ale nie u mnie.
Mój hotel ma swoje 'koszyczki ratunkowe' , moze nie ma w nich az tegotyleo co tu sie wymienialo,ale podpaski i tabletki sa na pewno.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:56   #3723
enzunio
BAN stały

Pysiu trzymam kciuki za kicię, Ty wiesz jaka ze mnie kociara i uwierz, że przeżywam teraz razem z Tobą
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 10:58   #3724
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Gratulacje

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Hm a w Warszawie byliście w Pawo? W którym, jeśli można widzieć? I jak rozumiem promocja obejmuje też garniaki i smokingi ?

Ps. Buty w Vistuli kosztują 540 zł :P
W Złotych Tarasach
Tż by nigdy nie kupił sobie butów za 540zł, nawet gdyby zarabiał miliony - taki już jest ja go namawiałam za te 350zł ale się nie zgodził... Za to mi chciał kupić dwie pary

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Ja też na ślub robię hybrydę - mam też teraz, taki powiedzmy próbny mam od wtorku, wygląda rewelacyjnie i nic z nic się nie dzieje, normalnie sprzątałam, zmywałam, w pracy przerzucam teczki z dokumentami - normalny manicure już by nie istniał dawno. Ale wiadomo przez te kilka dni odrostu nie widać, ale mimo wad (czyli widocznego odrostu) polecam - chyba żadna z nas nie chciałaby się martwić złamanym paznokciem albo odpryskiem lakieru w dniu ślubu.
Ja też hybryda, ale zastanawiam się też nad winylem, bo na poprawiny przydałyby się czerwone paznokcie...

Cytat:
Panna Izabela Świetny. Mierzyłaś może?
Nie mierzyłam, ze strachu Boję się, że założę, spodoba mi się, kupię - a potem w sierpniu pójdę na przymiarkę sukni i będzie to wyglądało kiepsko. Z drugiej strony - nigdy nie zapamiętałam, co pmka miała na sobie w kościele, zawsze pamiętam tylko wygląd samej sukni...

3mam za kotkę, chociaż kotów nie lubię, to życzę zdrowia!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:00   #3725
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Odnośnie hybryd - na ślub na pewno się zdecyduję, teraz - nie wiem - za bardzo mnie kuszą różne kolory I też hybrydy na stopach wydają mi się dobrym rozwiązaniem.
Akurat co do hybryd na stopach się nie zgodzę, ale to indywidualna sprawa. Po pierwsze lakier na stopach trzyma się i tak dłużej niż na dłoniach, tam paznokcie rosną dużo wolniej. Problem jest też ze zdjęciem hybrydy, bo nie pomoczysz stopy w acetonie tak jak można to zrobić z dłonią (a raczej samymi paznokciami).
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:09   #3726
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Mamy obrączki od Bielaka, półokrągłe z odciskiem - model podobny do zdjęcia katalogowego, tyle że nasze są z białego złota. Fotki w załącznikach (sorry za jakość zdjęcia, mój aparat w komórce to jakas porażka). Jestem bardzo zadowolona, pięknie wykonane, a moja niesamowicie wygodna
Śliczne
Rewelacyjnie wyglądają

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
W Złotych Tarasach
Tż by nigdy nie kupił sobie butów za 540zł, nawet gdyby zarabiał miliony - taki już jest ja go namawiałam za te 350zł ale się nie zgodził... Za to mi chciał kupić dwie pary
Dzięki
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:13   #3727
aniuska18032
Zakorzenienie

wenedka piękna fryzurka

Cytat:

(offtopując, odebranie tych obrączek było nieziemskim wyczynem, ulewa, ja cała przemokłam).
super my odbieramy za tydzień

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość

Za 2 godziny będę na "audiencji" u biskupa- trzymajcie kciuki... Mam maile od rabinów ze Stanów, ich tłumaczenia przysięgłe, dzwoniłam wczoraj do głównego rabina gminy w Krakowie. Jak to nie wystarczy to przy biskupie zadzwonie do naczelnego rabina Polski- ten jest z kolei w Warszawie, i dziś ma dyżur od 9-16stej... A jak to nie pomoże to wpadnę w histerię i za siebie tam nie ręczę
Wszystko się uda, zobaczysz! Trzymam kciuki

Dziewczynom, którym zostały 3 miesiące do ślubu - gratuluję

Ja niedługo spadam na zjazd do Poznania, nie piszcie za dużo!

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:15   #3728
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kochana Mamo,
Kochany Tato,
Pożyczyłam sobie Kochana od Ciebie kawałek tego pięknego wierszyka

TysiaBB1989 - ale świetny samochód!!!

Atomoowka dzięki za porady i informacje o prezentach i alkoholu

KaMilka4891 dlatego będę miała dwa na wszelki wypadek xD zobaczymy jak wyjdzie te czerwone. Co do ilość koloru to mam tylko buty i halkę, w bukiecie prawdopodobnie będzie tylko wstążka przy rączce, lub nic a reszta biała Wydaje mi się, że chyba nie przesadzę. Zastanawiam się jeszcze nad paznokciami czerwonymi lub ustami. Zobaczę jeszcze.
A no i jest jeden plus takiej halki, bardzo konkretny. Tańczymy walca i wydaje mi się, że może halka bez koła będzie wygodniejsza przy "bliskim" tańcu??

karolinuuusia a mi się wydaje, że to po prostu tylko firma. Złoto to złoto jak wszędzie.

bardorja ja mam obiad + 3 kolacje + deser
do tego wiejski stół, candy bar, bar alkoholowy

Panna Izabela absolutnie nie niech ubierze co chce, dam jej tylko bukiet jak tu dziewczyny pokazywały taki na rękę, jak bransoletka.

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
A jaką chce:P? ja mojej powiedziałam tylko ze ma wyglądać gorzej ode mnie i ze ewentualnie powiem jej jakiego koloru ma szukać:P
hahahaha

KaMilka4891 jakiee buty!!?? odważną masz świadkową :P

TysiaBB1989 okrągły!! będę miała coś takiego tylko złożony z 3, nie 4. https://dl-web.dropbox.com/get/%C5%9...bIxSY_3cklfxEQ

Widziałam, gdzieś temat o WINETKACH. Mi się bardzo spodobały te, ale trzeba mieć przeźroczyste talerze
http://www.prettywedding.pl/wp-conte...-Podstawki.jpg

dobra doszłam do 113 strony i mam dość xD

Dziś idziemy prawdopodobnie rozdać jeszcze 3 zaproszenia (ale nigdy nie wiadomo co TŻtowi wyskoczy). W niedzielę, jedziemy do rodzinki mieszkającej trochę dalej i załatwimy 2 zaproszenia

Dodrukowałam zaproszenia, postanowiłam zaprosić jeszcze dalszą rodzinkę (15osób, które ulokujemy gdzieś w domu potemi u cioci) i moje koleżanki ze studiów, A co!!!!
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:25   #3729
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Pysiu trzymam kciuki za kicię, Ty wiesz jaka ze mnie kociara i uwierz, że przeżywam teraz razem z Tobą
ja też kociara trzymam kciuki razem z wami

Cytat:
Akurat co do hybryd na stopach się nie zgodzę, ale to indywidualna sprawa. Po pierwsze lakier na stopach trzyma się i tak dłużej niż na dłoniach, tam paznokcie rosną dużo wolniej. Problem jest też ze zdjęciem hybrydy, bo nie pomoczysz stopy w acetonie tak jak można to zrobić z dłonią (a raczej samymi paznokciami).
zgadzam się. ja na stopy hybrydy nie robie, tylko na dłonie.
a co do zdejmowania, nie trzebamoczyć wystarczy zawinąć każdy panzokcieć w nasączony acetonem płatek i owinąć folią aluminiową.
Oczywiscie zalezy jaka firma hybrydy, są różne
Polecam CND shellac, sprawdziłam i pracuję tylko na niej od lat, łatwo sieakłada, pięknie i długo się tryzma a co najważniejszezdejmujesię ją w 2 minuty!
niektóre hyrbydy trzeba mcozyć w acetonie ok 15minut, a jeszcze inne jak np gelish 20-30minut. starta czasu.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:37   #3730
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Mi zostały 22 DDŚ, a jeszcze ciągle coś załatwiamy[...]
U nas względny spokój, bo niemalże wszystko gotowe, poza drobiazgami, ale nie mamy jeszcze zamówionego tortu W poniedziałek mamy kolejne spotkanie z cukiernią i degustację i mam nadzieję, że odetchnę ze spokojem i zamówię tort.

Cytat:
paula Ja też na żadnym weselu się nie spotkałam z koszyczkami - ale uważam je za miły gest. Na kilku weselach rzeczywiście zabrakło mi czegoś potrzebnego, nie każdy siedzący obok mógł poratować, a sami świadkowie byli często nieosiągalni.

.
Ja też byłam na kilku weselach, 3 w zeszłym roku, ale nie było koszyczków. Myślę, że to miły gest, ale nie muszą być obligatoryjnie. U nas nie planuję.
Przyznam szczerze, że zawsze w samochodzie mam wszystko od rajstop, lakieru do włosów, paznokci, igły, nitki, po tabletki, perfumy i kosmetyki do makijażu, ale to taka moja fanaberia

Przepiękne obrączki. Gratulacje

wenedka
Świetna organizacja i tyle załatwionych spraw. Piękne biżuteria, fryzura i cudowny bukiet.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:44   #3731
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PMek!!! uśmiechu na twarzy! wspaniełego wesela

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:51   #3732
cude
Zadomowienie

Kasiulenkowo, z USC chyba

cornflower_girl, podobają mi się bardzo!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 11:59   #3733
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PMek!!! uśmiechu na twarzy! wspaniełego wesela
Dołączam się do życzeń!
pysia1987 to specjanla dedykacja dla Ciebie. Polecam też wszystkim kociarom!!!!
http://news.sky.com/story/1261856/fa...ous-dog-attack

Po tym jescze bardziej wzrosła moja miłość do kotów

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 12:02   #3734
Dotka90
Zakorzenienie

Cornflower, oszaleć można z tymi ludźmi, menadżerka jakaś nieodpowiedzialna, jak można dokumenty zgubić?!

Wenedka - urzędniczka geniusz Ale do 3 razy sztuka

mojakaren - szwagier TŻta był w zeszłym miesiącu w Kenii, zachwycony

Namisek - pogoda koszmarna, to fakt. Ja jednak w zeszłym roku doszłam do wniosku, że kij z pogodą Byliśmy na weselu znajomych i właśnie było okropnie: zimno, lało jak z cebra, a my... świetnie się bawiliśmy, cala reszta też, młodzi przeszczęśliwi. Naprawdę ta pogoda wcale nie jest końcem świata. Przynajmniej nie będzie zaduchu na sali
Chyba bym wolała 14 stopni, niż 35 i upał, pocisz się jak świnka, a makijaż spływa z twarzy
Pogoda nie jest zależna od nas, jaka będzie, taka będzie. Za to to, jak przeżyjemy ten dzień, jak będziemy się cieszyć, bawić i świętować ten wyjątkowy dzień, zależy tylko od nas!

Corn, obrączki na palcach prezentują się lepiej, niż na zdjęciu katalogowym Są przepiekne! Jaką masz szerokość, 3mm czy 4?

Ewaden, powodzenia, bo widzę, że Ci zdecydowanie potrzebne!

Mimi, Ty się czujesz jakbyś pod koniec roku ślub brała? A co ja mam powiedzieć, we wrześniu?

Pysia, trzymam kciuki za kicię!

Bardorja, rozumiem, że nie chcesz koszyczków, ale masz mega nieprzyjemne podejście, że 'płacicie za gości ponad 400zł, więc niech sobie sami pamiętają o swoich potrzebach'.

I cóż, ja nie uważam, że w DRUGIEJ KOLEJNOŚCI, jestem dla moich gości. Uważam, że oni przychodzą dla mnie, ale ja jestem tam dla nich, by z nimi się cieszyć i bawić, nie ma żadnej kolejności
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 12:06   #3735
marlenqa22
Zadomowienie

Hej

Udanego ślubu i wszystkiego co najlepsze jutrzejszym Pmkom!

Wczoraj zakupiłam białe pończochy z Gatty i białe majteczki

A tak w ogóle muszę się pożalić.. wczoraj były imieniny teściowej.
Moi rodzice też byli na tej imprezie. No i teściowa trochę wypiła i zaczęły sypać się teksty np. "zabrałaś mi synka". No ręce opadają.

A najlepsze że potem urządziła awanturę że jesteśmy niewdzięczni i nie chcemy u nich mieszkać, że ja nie mam pracy i będzie mnie trzeba utrzymywać itp.

Jak moja mama się wkurzyła! powiedziała teściówce co myśli, że jesteśmy młodzi i chcemy mieszkać sami i że ona rządzić nami nie będzie.

No i rozstaliśmy się w niezbyt miłej atmosferze ehhhh... zwariuję chyba..

Dzisiaj wieczorem jedziemy rozdać dwa zaproszenia. Zostanie tylko jeszcze z 7 i koniec

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 12:13   #3736
cornflower_girl
Zakorzenienie

S1lc1a Dzięki - akurat hybrydy na stopach polecała koleżanka, które je wykonuje, ale w takim razie przemyślę 10 razy zanim się zdecyduję

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
O, super - niestandardowy teledysk i przesympatyczna para

W temacie inspiracji - piękne zdjęcia i ślub-nie ślub - zerknijcie tutaj

Dotka Wcześniej pisałam - papiery się znalazły - były w teczce na moje nazwisko, a sprawy z hotelem obecnie załatwia TŻ. O ile manadżerka kojarzyła nasze personalia, o tyle właścicielka jeszcze nie. Wszystko sprostowane, a ja się z tego śmieję

Mam 4 mm, TŻ 5mm. Poczatkowo chciałam jak najwęższe, ale za Twoją radą w temacie puchnących łapek, upewniłam się, że lepsze 4mm

marlenqa Faktycznie masakra... Mam nadzieję, że się to rozejdzie po kościach i że teściowa zrozumie.

Dziękuję za opinie dotyczące obrączek - najważniejsze, że są wygodne. TŻ miał z tym spory problem ze wzgledu na dużą różnicę między stawem a palcem (chyba nawet będzie nosił ją na lewej dłoni, bo lepiej leży niż na prawej)

namisek1990
adziia13

Pięknej pogody - niech wszystko będzie tak, jak zaplanowałyście Dużo miłosci i szczęścia dla Was

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 12:22   #3737
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dołączam się do życzeń!

ale pies spierniczał

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

A tak w ogóle muszę się pożalić.. wczoraj były imieniny teściowej.
Moi rodzice też byli na tej imprezie. No i teściowa trochę wypiła i zaczęły sypać się teksty np. "zabrałaś mi synka". No ręce opadają.

A najlepsze że potem urządziła awanturę że jesteśmy niewdzięczni i nie chcemy u nich mieszkać, że ja nie mam pracy i będzie mnie trzeba utrzymywać itp.

Jak moja mama się wkurzyła! powiedziała teściówce co myśli, że jesteśmy młodzi i chcemy mieszkać sami i że ona rządzić nami nie będzie.

No i rozstaliśmy się w niezbyt miłej atmosferze ehhhh... zwariuję chyba..
Ale małpa
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 13:01   #3738
KaMilka4891
Zadomowienie

no zajęło mi to trochę, ale prawie uczciwie nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
zdecydowałam się na bukiecik z jaskrów i konwalii, jutro będę wiedziała jaka jest ich cena to napiszę
przepiękny, ja czasami żałuje tego mojego sierpnia, bo nie ma żadnych ładnych kwiatów wtedy
Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chwalę się Wracam właśnie od gina i z Tżtem zrobiliśmy sobie prezencik ślubny

Ma 5 tygodni więc zalałam go wódką na panieńskim
GRATULUJĘ!!!! ja zamieram być zapłodniona w noc poślubną choćby miało dojść do gwałtu, ale akurat wtedy mi wypadają dni płodne, chrzanić podróż poślubną, której i tak nie mamy wymyślonej
Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Pysia1987 a wracając do pończoch i rajstop, nie obawiasz się jak będzie ze zdejmowaniem tych rajstop ? Bo jak suknia ma gorset mocno osadzony na biodrach to może być problem... U mnie babka w salonie kategorycznie zabroniła rajstop, tylko pończochy, hm...
ja znalazłam rajty-pończochy i zamierzm je zakupić
Cytat:
Dziewczyny kochane
Był już temat o ilości dań, a ja bym chciała zapytać o menu.
Oczywiście jasnym jest dla mnie, że nie wszystko pamiętacie
Ale chociaż jak byście mogły napisać mniej więcej zimne przystawki na jakie się decydujecie
prosze bardzo, TU moje jeszcze nie ustalone menu, jedno jest pewne, będzie rosół
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wstalam dzis o 5rano patrze na moja Kicie, a jej oczy latają w prawo w lewo, w prawo w lewo nie umiala ustać nawet na chwilę. Pojechalismy od razu na duzur calodobowy, miała przeswietlenie, pobieranie krwi, kolejne zastrzyki teraz czekamy na wyniki, a mala sobie spi. Trzymajcie proszę za nią kciuki, to najkochanszy kotek na swiecie jest
Ojojojojoj wszystko będzie na pewno dobrze, tzrmam kciuki mocno

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

KaMilka4891 dlatego będę miała dwa na wszelki wypadek xD zobaczymy jak wyjdzie te czerwone. Co do ilość koloru to mam tylko buty i halkę, w bukiecie prawdopodobnie będzie tylko wstążka przy rączce, lub nic a reszta biała Wydaje mi się, że chyba nie przesadzę. Zastanawiam się jeszcze nad paznokciami czerwonymi lub ustami. Zobaczę jeszcze.
A no i jest jeden plus takiej halki, bardzo konkretny. Tańczymy walca i wydaje mi się, że może halka bez koła będzie wygodniejsza przy "bliskim" tańcu??

KaMilka4891 jakiee buty!!?? odważną masz świadkową :P

Widziałam, gdzieś temat o WINETKACH. Mi się bardzo spodobały te, ale trzeba mieć przeźroczyste talerze
http://www.prettywedding.pl/wp-conte...-Podstawki.jpg
ja cały czas myślę o tej halce... sądzę, że super by to wyglądało i mniejszy problem z butami bym miała bo wtedy kupiłabym klasyczne białe czółenka, bo z różowymi to jest masakra
a świadkowa na co dzień ubiera się w beże i brązy ale jeśli chodzi o buty to czyste szaleństwo ja sama posiadam ok 30 par, a ona nie jest w stanie nawet zliczyć, któregoś razu przyszła do mnie w nowych butach i stwierdziła, że znalazła je w szafie, chyba z pół roku leżały, bo o nich zapomniała

WINIETKI takie możesz położyć na talerzach, są mniejsze takie serwetki papierowe i na nich druknąć nazwiska, ale nie wiem jak zareaguje na to drukarka
Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dołączam się do życzeń!

ten kot jest mega, nawet mój TŻ ma do niego słabość i cały czas powtarza, że nasza kota by jeszcze sie pewnie do tego psa podłączyła, ale tak naprawdę to jakby coś się jej działo to pierwszy by leciał i pomagał, nawet na dwór jej nie pozwala wychodzić jak jej nie widzi

Dziewczęta, jutro i pojutrze znów mnie będzie, bo robota a w niedziele komunia przyjaciółki córki, więc nie klepcie za dużo

wszystkim gratuluję rozdanych zaproszeń, załatwionych spraw, sobotnim PMkom dużo dużo szczęścia, pogody (przesyłam trochę słonka w rejony gdzie pada, bo u mnie w końcu wiosną zaleciało ) no i przepięknego ślubu i wesela

muszę mamie kupić prezent na urodziny, bo ma jutro, geniusz zapomniałam, i musze latac dzisiaj
Stary 2014-05-16, 13:07   #3739
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny!

Wcięło mi post, a męczyłam się nad nim już 20 minut...
Witam po dłużej przerwie spowodowaną intensywną wizytą w Polsce.

W przeciągu 6 dni spędzonych w Lbn załatwiliśmy:

-USC. Świadkowa dzielnie tłumaczyła w urzędzie, a raczej udawała Trzymali nas prawie 2 godziny! Urzędniczka 3 razy źle wypisała zaświadczenie i za każdym razem od nowa wypisywała dokument, bo nie zachowała pliku

-obrączki. Wybrane w 15minut u Savickiego. Klasyczne, soczewkowe z białego złota. Moja ma diamenciki wokół brzegu. Są piękne , stąd decyzja natychmiastowa

-szczegóły na sali, w tym menu, ciasta i tort. Tort będzie porzeczkowo-kajmakowy. Za ciasta i tort wychodzi 11zł za osobę, więc nie najgorzej, a wybór był bardzo dobry | Swoją drogą, wiele dobrego słyszałam o naszym lokalu od reszty usługodawców. Zespół i florystka zachwalali jedzenie!

-florystkę. Będzie bukiet podobny do tego na zdjęciu, ale bardziej okazały, bo na zdjęciu jest bukiet świadkowej. Cena 250-270zł. Zamówiliśmy też korsaże dla świadków i starostów.

-spotkanie z zespołem. Bardzo pozytywne Fajne chłopaki. Omówiliśmy oczepiny. Pierwszy taniec będzie z płyty (The Strokes- ‘Someday’), za to zespół nauczy się wybranej przez nas innej piosenki.

-próbną fryzurę. Ładnie wyszła, ale muszę mieć lepiej nakręcone włosy przed!

-nową biżuterię dla mnie. Niestety, nie mogłam dobrać naszyjnika do moich pięknych kolczyków

-wybraliśmy wino. Będzie Mołdawska Dolina

-spotkanie z księdziem, w tym dekoracje kościoła. Dekoracje organizuje parafia. Koszt- ‘co łaska’. Organista bierze 100zł.

-zaprosiliśmy polskich gości. Nie wiem, kto z dalszej rodziny przyjedzie i niezbyt mnie to obchodzi. Kot chce, ten przyjdzie. Tylko siostra mojego dziadka mardziła, że mój brat jej ‘podpadł’ 5 lat temu Nie mam czasu dla zatwardzialców! Ale co wódeczki się opiliśmy, to się opiliśmy

Także kamień spadł mi z serca!!!
A za tydzień w sobotę mój panieński!!!! Będzie nas co najmniej 7 Moje dziewczyny dopisały

A teraz nadrabiam wątek

Załącznik 5684178
piękna fryzurka!!!! Wprost idealna!
I biżu też mi się bardzo podoba jest taka delikatna

KAsiulenkowo akt urodzenia to chyba w USC

JA o koszyczkach rtunkowych dowiedziałam się Waszego wątku i ten pomysł mi się baaardzo podoba. Myślę, że rajstopy czy plastry na odciski mogą być zbawienne! Ja jestem np typem zapominalskiej i nie widzę w tym nic złego a Pannę Młodą za postawienie takiego koszyczka i poratowanie ozłociłabym!!

cornflower_girl pięne obraczki można wiedzieć jaka cena za parę?

pysia1987 trzymam kciuki za kotka!!

Bardorja wybacz ale Twoje teksty na temat tego kto dla kogo jest na ślubie przyprawiają mnie o ból głowy....
Stary 2014-05-16, 13:23   #3740
cornflower_girl
Zakorzenienie

Kamilka Dobry plan, myślę że obejdzie się i bez przemocy My też nie mamy podróży poślubnej Rozglądamy się na grouponie, niektóre oferty są całkiem fajne. Ew. będziemy liczyć na promocję tanich lotów last minute, rezerwujemy apartament i witaj przygodo

Adzia Kosztowały 2600 zł. Niestety cena złota podskoczyła przez kryzys na Ukrainie, gdybyśmy zamawiali zimą, byłyby taniej. Ale jak porównuję z klasycznymi, jednokolorowymi obrączkami bez kamieni w sieciówkach, to cenowo wychodzi prawie na to samo.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 13:25   #3741
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

namisek trzymam mocno kciuki za jutrzejszą śliczną pogodę

wenedka śliczna fryzurka

Godzia_13 cena za bukiet, butonierkę, kwiat we włosach... bardzo dobra

ewaden współczuje

poznanianka1990
ane3kaa
Loczek_brown
Kishlaczkowa
aneczka25057
swiat_katarzyny
ParisParisienne
karolinuuusia
kasia1201
antonina_bielska
i ja
3 miesiące wow!!!

cornflower_girl obrączki gratulację są śliczne i ten odcisk widać że bardzo ładnie zrobiony - profesjonalnie i super że w sprawie hotelu wszystko się wyjaśniło

Panna Izabela gratulację zakupu koszul

Sunrise28 racja - buty w Vistuli 540 zł ale są naprawdę ładne, mój TŻ się do nich przymierza bo mówił że jak je przymierzył to były bardzo wygodne cena troszkę spora no ale może będzie jeszcze jakaś promocja

pysia1987 trzymam mocno kciuki za Twoją kicie

marlenqa22 faktycznie nie miła sytuacja Cie spotkała na tych imieninach ale nie ma się co przejmować, tylko żyć własnym życiem bo wszystkim i tak nie dogodzi więc głowa do góry

ps. ja dzisiaj wstałam z katarem do pasa, kaszlem i ...... z napuchniętym kolanem które boli i kuleje jak kaleka za cholere nie wiem co mi się przez noc stało obłęd jakiś przykładam lodem może pomoże aaaa i przyszły aniołki dla babć (taki mały upominek na podziękowanie) i nawet wysokie bo 40 cm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aniołek dla babci.jpg (20,9 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-05-16, 13:45   #3742
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Sunrise28 racja - buty w Vistuli 540 zł ale są naprawdę ładne, mój TŻ się do nich przymierza bo mówił że jak je przymierzył to były bardzo wygodne cena troszkę spora no ale może będzie jeszcze jakaś promocja
W ubiegły weekend była promocja -20% więc można było je nabyć po 430 zł
Stary 2014-05-16, 14:02   #3743
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dekoracje na weselu w stylu rustykalnym

https://www.facebook.com/media/set/?...4620388&type=3
Stary 2014-05-16, 14:04   #3744
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
W ubiegły weekend była promocja -20% więc można było je nabyć po 430 zł
O kurcze dzięki za cynk może w następny weekend też będzie to wyciągnę TŻ do Vistuli niech kupuje to będzie z głowy
Stary 2014-05-16, 14:11   #3745
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Dziewczyny... przepraszam, że zaśmiecam wątek ale.....ATOMOOWKAAAAAAAA gdzie jesteś? Gdzie relacja? Wracaj na nasz wątek szybko!

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 14:13   #3746
KaMilka4891
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=zyo-ZDeYz5I
ALE MEGAAA!!!!
Stary 2014-05-16, 14:14   #3747
Lusiija
Zadomowienie

Dziewczyny jestem w szoku. Mama zapisała mnie na makijaż tak gdzie będę robiła fryzure. Usłyszała że makijażu próbnego nie robią bo jak wyjdzie tak wyjdzie!!! Chyba padne...

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 85 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 14:15   #3748
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dekoracje na weselu w stylu rustykalnym

https://www.facebook.com/media/set/?...4620388&type=3
Dziękuje za link
Kombinowałam co zrobić, żeby jakoś zminimalizować białe obrusu na okrągłych stołach - na sali nie zgodzili się na ich brak. A tu widzę patent z położeniem jakiegoś kolorowego obrusu na wierzch - super przełamanie bieli i większe dopasowanie do rustykalnego klimatu
Ktoś mi powie, gdzie szukać tego typu materiałów - tanio: szarości, stalowe błękity
I pytanie - czy juta jest gryząca, czy nada się na taki bieżnik?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 14:28   #3749
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
O kurcze dzięki za cynk może w następny weekend też będzie to wyciągnę TŻ do Vistuli niech kupuje to będzie z głowy
Ja też będę polować, bo też się Tż-owi te buty spodobały

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szoku. Mama zapisała mnie na makijaż tak gdzie będę robiła fryzure. Usłyszała że makijażu próbnego nie robią bo jak wyjdzie tak wyjdzie!!! Chyba padne...
Ale jaja
Stary 2014-05-16, 14:36   #3750
monidot
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. Ostatnio dawno mnie tu nie było bo wiele się u mnie działo i nie miałam zbyt wiele czasu na forum. Postaram się dziś trochę nadrobić . A nie było mnie tutaj ponieważ byłam w szpitalu na badaniach hormonalnych, a także mocno poszukuję pracy. Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedź (Trzymajcie kciuki ).
Ze spraw ślubnych to poszukuje teraz biustonosza. Przymierzałam w Esotiq rozmiar 65F i 70F i niestety nie do końca na mnie pasują. Tak więc pytanie mam do dziewczyn z Wielkopolski: Gdzie można kupić duży rozmiar biustonosza w miastach: Konin, Września, Gniezno czy Poznań.?
Poszukuję także butów, niestety butów w moim rozmiarze jest bardzo mało (noszę rozmiar 35-36 w zależności od buta) i żeby nie był zbyt wysoki korek. Boję się kupić internet ponieważ nieraz rozmiar 35 jest za mały a 36 za duży. Jedyne buty jakie do tej pory znalazłam i dość dobrze na mnie leżały to są dość drogie. W sumie bardzo podobają mi się buty z tego linka http://www.baldowski.pl/pl/czolenka-d00660-1171.p.html . W załączniku daje zdjęcia wyglądu tych butów na żywo i na mojej stopie. I proszę doradźcie mi czy warto za nie zapłacić 369 zł? A i dam też zdjęcie 2 innych par które dziś też przymierzałam a które były w cenach 259 i 289 zł. A może orientujecie się gdzie można kupić buty na niezbyt wysokim korku w rozmiarze 35 w Wielkopolsce?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0226.jpg (68,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0230.jpg (69,4 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0232a.jpg (66,8 KB, 59 załadowań)
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości