|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Ja się teraz obawiam, że w moich butach będę wyższa od TŻ i chyba poszukam innych ![]() Te z La Body wyślę do farbowania i będę miała czółenka. Jeszcze poczekam trochę, może TŻ niedługo kupi swoje buty i garnitur to się przymierzę do niego ![]() Jutro jak będziemy w Poznaniu to może skoczymy do Malty, tam jest kilka sklepów z garniturami i butami, chciałabym żeby TŻ coś pomierzył w końcu. Ślub za 3 miesiące, a on żadnego garnituru jeszcze nie mierzył ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A proszę http://answear.com/157884-gossard-super-egoboost.html ale został tylko jeden rozmiar
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Aniuska, TŻ może sobie kupić buty z wewnętrzną wkładką/obcasem/koturną, popytajcie w sklepach,bo zawsze to te 1-3cm więcej
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to już jest na stałe w bucie tak ?Nie wiem czy TŻ pójdzie na coś takiego
|
|
#3934 | |
|
BAN stały
|
Aniuska bardzo mi przykro
z powodu jelenia i autka dobrze ze tobie nic się nie stało)Misia na pewno cos jeszcze znajdziesz ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Absolutnie cudowne !!! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie namów TŻa by zmierzył tam też garniaki.
![]() My kupiliśmy niemalże wszystko (poza gaciami i krawatem) w LAVARDZIE i TŻ był/jest ze wszystkiego mega zadowolony. Wdziałam kilka dni temu jak przechodziłam obok jednego salonu, że nadal też jest ta promocja z której i my korzystaliśmy, że jak kupisz garnitur to na wszystkie dodatki jest -30% - my kupiliśmy wtedy dwie koszule, buty i pasek i tym sposobem zaoszczędziliśmy ponad 200zł.
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Buczorek buty świetne
![]() ale jakie wysokie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() aniuska dzięki za link ;*
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przyszłam właśnie z naszego kościoła w którym odbył się dzisiaj slub. Mam mozliwość wypożyczyć za darmo na nasz slub dekoracje firmy która ubierała dzisiaj . Wygląda to tak:
6 stojaków jak tutaj z kulami ze sztucznych kwiatów o takie cos i brama w wejściu na podobę też sztuczne wszystko jak tutaj. O ile te stojaki wygladają nawet ładnie bo nie stoją przy każdej ławce tylko za młodymi i przed tak po skosie oraz przed wejściowymi drzwiami , to o tyle ta brama mi się w ogóle nie podoba... Ja wolę prostotę. NO i sztuczne kwiaty sa ktorych nie znoszę!! Ławki i tak sama dekoruję więc to byłby dodatek... Brac bo za darmo czy darować sobie? TEn łuk i tak odpada.
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-05-17 o 18:44 |
|
|
|
#3938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładny wystrój koscioła
A ja nadal nie wiem jak moj będzie przystrojony bo czekam na jakąś jeszcze parę i nic nie słyszę
|
#3940 |
|
Rozeznanie
|
odnośnie tortów na weselu to mam mieszane uczucia.
Chciałam na początku tort z mini torcików lub z mufinek jednak koszt takiego tortu stanowczo mnie przerósł. Zastanawiam się jak zrobić żeby było inaczej , i oto pomysł mojej sali co o tym sądzicie ?? |
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadal ciezkie myslenie nad tortem.. chcialabym tort z muffinek ale boje sie ze niektorzy goscie nie zrozumieja zamyslu takiego tortu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesele jest na 40 osób, najbliższa rodzina, 3 pary najbliższych znajomych, to będą jedyne 2 obce osoby ![]() Cytat:
Jutro chyba sobie znowu do nich napiszę ![]() Cytat:
Tylko chyba powiem rodzicom dziecka, żeby bańki puszczali na zewnątrz, żeby nie wpadli na pomysł puszczania tego na sali ![]() Dzięki dziewczyny Tż się chyba nie do końca spodobała, bo dzisiaj byliśmy na zakupach i znalazł mi inną Tym razem koralową
|
|||
|
|
|
#3943 |
|
BAN stały
|
Ja też sztuczne kwiaty bym sobie darowała
|
|
|
|
#3944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie by było gdyby nam się udało kupić właśnie coś na promocji Nie ma za co ![]() Cytat:
![]() Gdyby mieszkali bliżej to bym u nich zamówiła ![]() Cytat:
on nie lubi takiego kombinowania![]() Z mojej strony ludzie pewnie spoko by to przyjęli, nie wiem jak u TŻ...chyba też ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
skoro będziesz robiła dekorację to wydaje mi się, że ta darmowa dekoracja jest zbędna
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
mala_czarna super prezent!
korzystajcie ile możecie ![]() Moja_karen widzę że nie odpuściłaś, super udanych rocznic Coś mi się właśnie nie zgadzało jak pisałaś w klubie o mierzeniu obrączek ![]() Obrączki są super! Może popytajcie u lokalnych jubilerow/złotników czy zrobią taki wzór. Buczorek śliczne buty! ![]() Aniuska świetny ten stanik Enzunio zmieniłaś avka i nie poznałam cię na początku ![]() Mimi jeśli i tak masz dekorować ławki to bym sobie odpuściła, zwłaszcza że nie lubisz sztucznych kwiatów Cytat:
było ok 15 stopni, ale cały dzień krążyły ciężkie chmury, więc jak jechaliśmy i wyszło słońce to był naprawdę dobry znak! PM wyglądali świetnie, przed kościołem wyglądali na spokojnych i wyluzowanych Wiem, że Namisek sama robiła bukiet, wyszedł ślicznie - bordowe kwiaty + niezapominajki ![]() Powiem wam, że to bardzo miłe uczucie towarzyszyć jednej z PM w tak ważnym dniu przy życzeniach obie się wzruszyłyśmy
|
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny Utwierdziłam się w przekonaniu żeby darować sobie to. Lemon, dzięki za tą relację . Wzruszyłam się. Zauwazyłyście, że w dzień slubów może padać cały dzień nawet ulewny deszcz a zawsze ok 16 / 17 wypogadza się? U mnie tak jest
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-05-17 o 19:55 |
||
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
HIT:
Do mojej mamy zadzwoniła kuzynka (chyba pijana) i zaczęła wypytywać o moje wesele. Bo starsza ciotka zaproszona poszła do nich, pochwaliła się, że jest zaproszona, ale chyba będzie rezygnować, bo nie da rady finansowo i psychicznie i taki kawał... Więc kuzynka pyta, czy oni mogą z ciocią (chociaż najpierw chyba pytała, czy mogą sami...) WPAŚĆ NA WESELE! Sami sobie zapłacą, ale chcieli by wpaść... Mamie odebrało głos i tylko wydusiła, że chyba nie będzie problemu, ale musi pogadać z Młodymi... Mama długo się nie mogła dojść do siebie...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beznadzieja. Tort jest atrakcją samą w sobie, nie trzeba go uatrakcyjniać jakimś tańcem...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3951 |
|
BAN stały
|
Już 6 osób (z rodziny Tż) zażyczyło sobie, żeby im załatwić fryzjera. 1 osoba makijażystkę, a jedna jest oburzona, że nie załatwiłam makijażystki. W dodatku dekoratorka od kościoła pyta mnie czy moze dekoracje zrobić w piątek. A co ☠☠☠☠a z krzesłami, które ma mi przywieźć od siebie z domu?? I z dywanem, którego miała dopilnować żeby nie było?? Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę. Serio, mam co robić na dwa tygodnie przed ślubem. Linaewen co za idiotka, absolutnie nie zgadzaj się na coś takiego!! |
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Że niby oni chcą ciocię przywieść... Bo ona by chciała przyjechać. Mama tylko słabo napomknęła, że w zasadzie to sama chciała ciocię zabrać. I teraz mamy zagwozdkę...
|
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z dekoratorką spokojnie, może w sobotę też wpadnie i dopilnuje wszystkiego. A w piątek nie może przywieźć krzeseł?
|
|
|
#3954 |
|
BAN stały
|
Mimi odesłałam ją do księdza czy się zgodzi bo przecież rano są msze jeszcze, niech ona się dowiaduje, od czegoś jest chyba... Po prostu ma pewnie jeszcze jedno zlecenie i nie wyrabia
![]() No ja też pierwsze słyszę, byłam w tamtych stronach już 3 razy na weselu i nikt mi nic nie załatwiał, szłam w kucyku i sama się malowałam. Sama też załatwiałam sobie hotele. My im załatwiamy hotel i to od piątku, ale nasz. I tyle... |
|
|
|
#3955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudna sytuacja, nie znoszę, kiedy ktoś się wprasza tam, gdzie go nie chcą...Dokładnie to samo pomyślałam! Nie słyszałam jeszcze o tym, żeby gościom załatwiać fryzury i makijaże... No chyba, że jestem sto lat za Murzynami i się nie znam?
|
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I potwierdzam, to cudowne uczucie widzieć jedne z Was. Cytat:
U nas też tak było! ![]() Lało, lało i lało co raz bardziej. Wszyscy stracili nadzieję, że przestanie i już obmyśliliśmy plan czy mnie w jakiś wielki worek foliowy nie wsadzić co bym kiecki nie uwaliła, aż tu nagle deszcz zelżał przed 16, jak TŻ przyjechał. A jak wychodziliśmy to nie padało już zupełnie i ten stan sie utrzymał do.. 17:30. Niedługo po tym jak wsiedliśmy do auta by jechać na salę lunęło znów! ![]() To się nazywa mieć farta. ![]() Cytat:
Co za tupet! Tego to serio jeszcze nie słyszałam.
|
|
|
#3958 |
|
BAN stały
|
Do dekoratorki zadzwonił mój Tż i użył takich argumentów, że będzie jednak w sobotę o 10
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
hello
dawno mnie nie było, ale miałam mega zapieprz na uczelni. w sumie dalej mam, ale dziś robię sobie wolny wieczór u nas na razie powoli do przodu - teraz jestem na etapie zamawiania ciast. zaproszenia prawie wszystkie rozdane zostały tylko 4, w tym 2 dla koleżanek, nad którymi ciągle się zastanawiam. chyba ich na razie nie zaproszę, ewentualnie później, jak inni goście odmówią.---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Lemon, super, że udało Ci się odwiedzić Namiska
|
#3960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami warto wykorzystać faceta do załatwiania takich spraw
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

a teraz nie wiem co mam robić... normalnie na niczym się nie moge skupić, nawet obiad przypaliłam.. ciągle o tym myśle.

?

26.07.2014

podpisania umowy
Coś mi się właśnie nie zgadzało jak pisałaś w klubie o mierzeniu obrączek
Co za tupet! Tego to serio jeszcze nie słyszałam.