|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
no to gdzie ja mam szukac butow slubnych
![]() zamawianie przez neta odpada bo ja musze zmierzyc ;(( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3902 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
http://http://www.zalando.pl/fever-l...1c02r-j11.html http://www.zalando.pl/lipsy-suknia-b...1c02o-j11.html http://www.zalando.pl/unique-suknia-...1c003-e11.html http://www.zalando.pl/unique-suknia-...1c006-j11.html
|
|
#3903 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze wstydu bym się spaliła gdyby coś takiego się u mnie działo ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() gdzie kupowałaś odżywkę? Za ile?? ![]() Cytat:
![]() a my korzystamy dzisiaj z naszego prezentu śubnego dostaliśmy od szwagierki pobyt weekendowy w 5* hotelu w zakopanem i jest bosko! Właśnie czekam na masaże w SPA, TZ już poszedł omnomnomnom !
|
|
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
Paula
Bardzo ładna sukienka i żakiecik. ![]() karolinuuusia My chyba również weźmiemy obrączki 4 mm dla mnie i 5 mm dla narzeczonego. adziia13 Super utwór na pierwszy taniec. ![]() namisek1990 Gratuluję spokoju i trzymam kciuki żeby wszystko poszło super. aniuska Ale sytuacja z tym jeleniem. Co do odszkodowania to trzeba by się z nadleśnictwem skontaktować. activelifestyle Nieźle z tymi dzikami. Moi rodzice mieszkają blisko lasu i stamtąd też dziki przychodzą grzebać ludziom po śmietnikach. :|Co do zalando, ja mogę polecić, mam dobre doświadczenia. Już 3 pary butów tam kupiłam, w tym na ślub. Kilka bluzek i sukienek, w tym jedną na drugi dzień po weselu. :P Jest chyba 100 dni teraz na odstąpienie od umowy, także bardzo korzystnie. A ceny są różne, często są fajne promocje.Właśnie szukam zaproszeń, tyle jest wzorów, że się nie mogę zdecydować.
|
#3905 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam już nie działać tylko czekać, sprawą zajmuje się prawnik kurii i biskup będzie przez niego "zmobilizowany", i idą do Sądu po orzeczenie o wolności mego męża do wejścia ze mną w związek Nie podziwiaj... ja po prostu naiwna jestem Cytat:
babcia od dawna chorowała, ale ostatnio jej się polepszyło i myśleliśmy, że jeszcze troche z nami zostanieJa już kasy nie liczę, chcę tylko by do tego ślubu doszło. jeśli chodzi o to by posmarować, to to zrobię, niech tylko mi wskażą pokój gdzie zanieść kopertę... Cytat:
Myślimy czy jeśli się nie uda, nie zrobić niereligijnej ceremonii zaślubin ze złożeniem przysiąg własnych. I tak wszystko jest już zapłacone. przykre to, ale spokojnie, jeszcze nadrobicie z nawiązką Cytat:
Cytat:
![]() Namisek i Adziia13, powodzenia dzisiaj! I wszystkiego naj! |
||||||||
|
|
|
#3906 | |||
|
Raczkowanie
|
Trzymamy!
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda by było, gdyby okazało się, że będziesz się w nich męczyć...Cytat:
![]() A Hallelujah to jedna z moich ulubionych piosenek ![]() Właśnie zrobiłam wstępny projekt zaproszenia, zamówiłam papier i przy okazji pudełko na koperty Jak wszystko przyjdzie i zabiorę się za tworzenie, to od razu będę Wam się chwalić
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
wenedka - super, że TŻ już kompletnie ubrany!
czekamy na foty w klubie ![]() wenedka iliy aniuska18032 Lg_ago dzięki wam kochane za ciepłe słowa! zawzięłam się i dzisiaj podjęłam druga próbę - i tak oto siedzę sobie z TŻ super jest mieć rocznicę! mówiąc oficjalnie, dzisiaj mija nam 5 lat razem, a rok od zaręczyn i w pierwszej wersji .... ślub miał być dzisiaj ![]() fajna grubość, my dziś mierzyliśmy podobne i są takie w sam raz, dobrze taka grubość prezentuje się na dłoni namisek i adziia stajecie się żonami aaaa mam nadzieję, że tak jak w waszych serduchach, tak i na zewnątrz świeci piękne słońce ![]() aniuska18032 przykra historia z tym jelonkiem ![]() takie drogi przez las są piękne, ale niebezpieczne. Na początku będzie trudno, ale musisz się przełamać ![]() Cytat:
![]() szampańskiej zabawy dzisiaj! ![]() Cytat:
paula600324 bardzo ładna sukienka! My dzisiaj po raz pierwszy mierzyliśmy obrączki Ale przez te moje grube paluchy trudno coś ustrzelić. Jedno jest pewne, że takie całkiem cienkie odpadają, musi być minimum 4mm. W załączniku te, które na ten moment są faworytkami (ale w Aparcie były tylko cienkie bez możliwości "pogrubienia") I odebraliśmy koszulę TŻ z Giacomo Conti ![]() super wytaliowana, rękawy skrócone, tylko wymaga porządnego prasowania. Jedno co mnie zastanawia to, że koszula u góty jest lekko prześwitująca (widać TŻ-owi łańcuszek) nie wiem czy tak powinno być .. skład to 80% bawełna i 20% poliester.
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-05-17 o 16:22 |
||
|
|
|
#3908 |
|
Raczkowanie
|
Czytam Twoje posty i aż mnie ciarki przechodzą! Podziwiam Cię za wolę walki i siłę do stawiania czoła tylu przeciwnościom. Założę się, że niejedna dawno machnęłaby ręką i zrezygnowała ze ślubu w takich okolicznościach. Walcz kochana nadal, nie poddawaj się
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
aniuska18032 najważniejsze, że Tobie nic się nie stało.
cashmere dzięki activelifestyle dzięki Dziewczyny to był próbny makijaż a nie fryzura, nie wiem o czym myślałam pisząc poprzednią wiadomość misia880 prawy but z La Body cisnął mnie w palce od góry. Pochodziłam w nich trochę i jest ok. Jednak jeśli bardzo Cię mniejszy but ciśnie to nie ma sensu ich brać bo jednak cenę mają wysoką. Może rozważ zakup większego rozmiaru i włożenie wkładek? monidot napisałam nude bo producent na stronie podaje taki kolor
|
|
|
|
#3910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aniuska, współczuję takich przejść ze zwierzakiem! Ja zareagowałabym pewnie tak samo jak Ty, czyli płacz i szok... takie sytuacje na drodze są bardzo stresujące...
Cytat:
Ale fakt, na większości modelek ciuchy wyglądają tragicznie...W kwestii 4 Long Lashes mam podobne wrażenia jak Dotka - u mnie też rzęsy zbierają komplementy, TŻ raz pytał czy mam sztuczne, mama i siostra też!
|
|
|
|
|
#3911 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze z TŻ myślimy co zrobić U mojej siostry piekły koleżanki mamy i siostry teściowej i jakoś nie było problemu ![]() Co do dzików to ja się ich bardzo boje i zawsze jak z TŻ jedziemy do lasu na rowerach to się obawiam ... ostatnio jakieś 50m przed nami przebiegł dzik z całą prędkością....masakra. A gdyby to tak w nas uderzył?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ewaden Ja też się później z tego śmiałam ale TŻ biedny się wystraszył nie na żarty ![]() Cytat:
No koniecznie musisz się pochwalić Cytat:
Żal mi jelonka i żal mi mojego auta, zła jestem bo znowu kasa w samochód idzie....ciągle coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja używam Revitalash bo dostałam od mamy, niedługo się skończy więc kupię tą odżywkę zachwalaną przez Was bo jest o wiele tańsza, a nie chcę mieć znowu krótkich rzęs ![]() Zamówiłam stanik na answear.com Gossard Super Egoboost cielisty, zobaczymy czy zrobi coś z moimi rodzynkami zapisałam się do newslettera i zapłaciłam 50 zł mniej, stanik kosztował 199 (przeceniony), a żeby skorzystać z kodu trzeba zrobić zakupy za 200 zł więc kupiłam jakieś kolczyki za 11 zł i w sumie zapłaciłam 158 zł + darmowa wysyłka. Zwrot też darmowy jakby co
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-17 o 16:39 |
|||||||
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Namisek i Adziia13 dziewczyny, najlepszego na nowej drodze życia!
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
jestem załamana tymi butami. Chce mi się płakać
![]() mnie się podobały tylko te z la body. Żadne inne a teraz nie wiem co mam robić... normalnie na niczym się nie moge skupić, nawet obiad przypaliłam.. ciągle o tym myśle.te 37 były tak duże, że nawet włożenie wkładek nic by nie dało (ta pani z salonu tak pow) ![]() nie wiem... gdzie indziej mam jeszcze szukać tak wygodnych butów ![]() i jeszcze z możliwością farbowania... nie moge sobie pozwolić, żeby wydać 350 zł na jeden raz ![]() pójde na boso |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,do września mnóstwo czasu jest,na pewno znajdziesz buty.
Poszukaj w sieciówkach: Gino Rossi,Venezia, Bata, Ryłko (ja nie polecam,ale dziewczyny mają od nich buty), Badura itd. |
|
|
|
#3915 |
|
Raczkowanie
|
cena 50 zł za blachę ciasta jest według mnie dobra, my płacimy 65 zł za jedną
wycięłam dziś i posklejałam tablice rejestracyjne, najważniejsze że są z motywem konwalii ![]() trochę widać łączenie, ale myślę, że jak już je przyczepimy na samochód to nikt tego nie zauważy
Edytowane przez Godzia_13 Czas edycji: 2014-05-17 o 17:08 |
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie każde buty obcierają na ślub chciałam porządne
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
rozmiar 36 nie był za mały tylko upijał Cię w górnej części stopy?
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obrączki cudowne Super, że udało się świętować wspólnie rocznice ![]() Adziia13 i namisek Wszystkie co najlepsze dla Was dziś i na każdy dzień nowej drogi !
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
były troche ciasne na długośc i własnie najbardziej przy górze tam gdzie kończy sie but i dotyka stopy tj, jej górnej części
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne te tablice
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sieciówki to nie tylko byle jakie buty za 50zł, poszukaj dobrze. Polecam też Lasockiego, Clarksa, Ecco. Myślę,że prędzej Cię obetrą ciasne LaBody, niż dobrze dopasowane z sieciówki. |
|
|
|
|
#3922 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też coś próbowałam teraz w fotoszopie stworzyć, bo jakoś nie mogę się zdecydować na te gotowe, ale słabo mi to szło. ![]() Cytat:
Sama poszukuję czegoś własnie w tym guście.Cytat:
ale bez sensu to, nie za bardzo ponosisz winę, mimo że był znak. I tak jechałaś wolno i ostrożnie, ile miałaś jechać, 5 km/h? :/Życzę w takim razie żeby jak najtaniej się udało naprawić autko. I nie daj się strachowi przed jazdą. Cytat:
Może coś się nowego w sklepach pojawi. Przejrzyj ofertę wymienionych sieciówek. Popatrz na połówki, Gino Rossi, Ryłko na pewno mają niektóre modele w połówkach, może będzie 36,5. Wtedy jeszcze można ewentualnie z wkładką zakombinować.Mam takie same problemy, tylko u mnie 39/40. ![]() Doczytałam, że nie chcesz sieciówek, ale może się przekonasz, w tych sklepach, które wymieniła Dotka większość butów jest przecież spoko.
napisałam post na wizażu, a powinnam się uczyć Edytowane przez zły jeż Czas edycji: 2014-05-17 o 17:33 |
||||
|
|
|
#3923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Świetny relaks.
![]() Cytat:
Ja kilka miesięcy przed ślubem byłam przekonana, że to wszystko to jest pikuś, że przecież większość już mamy, zostały drobiazgi i na serio nie rozumiałam jak ktoś mówił, że zobaczycie jaka jest męcząca ostatnia prosta! No to się dowiedziałam w ostatnim tygodniu ile było jeszcze latania, kupowania, dogrywania. Cytat:
![]() Cytat:
Co do koszuli, to polecałabym jednak ze 100% bawełny. TŻ mówił, że grzał się na weselu straszliwie, a koszula była przewiewna i świetnie się w niej czuł. My kupowaliśmy w LAVARD. Aaaaa i ta co on miał nie prześwitywała w ogóle. Mam nadzieję, że u naszych dzisiejszych Panien Młodych też się tak pięknie wypogodziło jak u mnie. U nas z nowości około ślubnych - aż dziwne, że po ślubie też się pojawiają to jutro widzimy się z naszym foto i odbieramy cały materiał. ![]() Wymyśliliśmy też, że jeśli zdążymy to chcemy przygotować z naszych zdjęć jakieś upominki dla naszych Mam - w końcu niedługo będzie idealna okazja do ich wręczenia.
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
ewaden ale Wam rzucają kamienie pod nogi :/ jak ludzie się kochają i chcą być razem to wszystko powinno im sprzyjać. wiadomo , że to naiwne podejście, ale w Wasze sytuacji kiedy i tak jest tyle spraw do ogarnięcia choć z tym jednym mogliby pomóc zamiast utrudniać...
trzymam za Ciebie kciuki nie poddawajcie się! oluska227887 koniecnzie pokaż projekt i pudełko, jakie zamówiłaś ![]() Anesthesia ja też dziś zauważyłam efekty long 4 lashes cudooo aniuska18032 dasz link do tego stanika? ![]() misia880 tak jak pisza dziewczyny - masz jeszcze czas albo spróbuj stacjonarnie, nie wierzę, że nic Ci nie podasuje ![]() a jak nie to zawsze możesz zamówić z akces2 one są niezawodne i mają połówki rozmiarów Cytat:
![]() zainspirowałaś mnie Waszymi obrączkami!!!
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj w koncu kupiłąm buty!!
http://wojas.pl/produkt/14029 mam nadzieję, że nie zedrę ich bardzo na weselu, bo chcę jeszcze je wykorzystać nie raz ufff.. kolejna rzecz do przodu ![]() Ciekawe jak tam nasze dzisiejsze PMKi się bawią
|
#3926 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że dzisiejsze PMki już szaleją ostro na parkiecie. Ciekawe kiedy będzie relacja
A JA JUŻ ZA TYDZIEŃ BĘDĘ MIAŁA MĘŻA ![]() Od dwóch dni budzę się zestresowana
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i będę uaktualniac co jakiś czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Buczorek, śliczne te buty!
|
|
|
|
#3929 |
|
Zadomowienie
|
A znacie stronkę lovemydress?? Można napisać o rade w sprawie stylizacji. Mi doradzily m.in. śliczny bukiet w którym się zakochalam! Co myślicie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pudełko zamówiłam zwykłe, drewniane, o TAKIE. Nigdzie nie mogłam znaleźć idealnego, więc stwierdziłam, że sama sobie stworzę ideał Zaproszenia mam nadzieję zacząć robić w środę i wtedy pokażę Wam efekt ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Wiem teraz, że sukienki na poprawiny tam nie kupię. Ani ja, ani siostra
ze wstydu bym się spaliła gdyby coś takiego się u mnie działo 

klask i:
Moi rodzice mieszkają blisko lasu i stamtąd też dziki przychodzą grzebać ludziom po śmietnikach. :|
ślub musi się odbyć !
babcia od dawna chorowała, ale ostatnio jej się polepszyło i myśleliśmy, że jeszcze troche z nami zostanie