Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-16, 21:08   #3691
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Monia ja też pewnie bym padła po takiej trasie
kochana moja dziękuję jak możesz to zobacz po ile są u Ciebie i daj znać no i jak najbardziej o fotki proszę bo zastanawiam się też nad tymi KLIK tylko właśnie nie wiem jaki kolor bym wybrała.
Stary 2014-05-16, 21:20   #3692
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

ZOSIA udanego wyjazdu

MONIA wow brawa za trase ;-)

MEDZIK te buty sa mega leciutkie i wygodne one sa typowo do ćwiczeń ale skoro cały dzień latasz to wydaje mi się ze będą ok. Z wyglądu mi się podobają. Moja sis kupila podobne do biegania innej firmy i czasami w nich śmiga tak o.
A i decyduj się ba sesyjke ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:23   #3693
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia ja też pewnie bym padła po takiej trasie
kochana moja dziękuję jak możesz to zobacz po ile są u Ciebie i daj znać no i jak najbardziej o fotki proszę bo zastanawiam się też nad tymi KLIK tylko właśnie nie wiem jaki kolor bym wybrała.
Madziu zdecydowanie wybierz Air Maxy milion razy lepiej na nodze wyglądają niż tamte co wcześniej link wrzuciłaś mają wyższe podeszwy co też daje efekt dłuższych nóg ogólnie fajne są tutaj co druga dziewczyna je ma i na prawdę świetnie się prezentują ja też zamierzam je kupić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-16, 21:26   #3694
migotenka
Zadomowienie

MONIA kurcze zdjęć nie widzę na tel jutro lookne alw bluzeczki widziałam i ładne

Melduje.
Killer buns&things
Ab ripper x

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Zgodzę się z MONIA air maxy do chodzenia lepsze ja mam i A rok tez sobie jeszcze jedbe kupie hihi bo są świetne kolorki teraz z nowych kolekcji.

Stary 2014-05-16, 21:26   #3695
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

MONIA wow brawa za trase ;-)
Dziękuję ale w porównaniu z Twoim bieganiem to ja pionek jestem :P Tobie to ukłony się należą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-16, 22:31   #3696
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej ja dzisiaj na chwilę już wróciliśmy do domu, ale dzisiaj od rana w podróży najpierw do domu a ja jeszcze musiałam do orto jechać i do rodziców na chwile podjechałam także jestem padnięta, bo jeszcze byłam na basenie 27 czerwca ściągam aparat już mam odklejone 4 zamki z tyłu, ale śmiesznie bez nich.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 09:00   #3697
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
ZOska hehe chyba dzisiejszy rogalik z nutellą podziałał na mnie jak ten cukier Latałam po markecie jak kot z pęcherzem ogarnęłam sama cały market ( 160m2) bo miałyśmy nalot głównej kierowniczki, więc tego padnięta wróciłam, a teraz delektuję się desperadosem

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Lolusl ale smaka mi narobiłaś na cukinie z grilla albo ziemniaczki z ogniska z masełkiem jak będzie pogoda to na pewno zaserwuję sobie takie danie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Pytanie mam
Co sądzicie o tych butach? KLIK strasznie mi się podobają i zastanawiam się czy nie kupić sobie na wypłatę Ale wszędzie pisze, że to buty do biegania i teraz pytanie moje, czy nie będzie to głupio wyglądało i czy pasuje w nich ot tak normalnie chodzić? Tak na co dzień do pracy itp ?
Madzia faktycznie te buty co wysłałaś to są typowe do biegania, są wyjątkowo lekkie, ale i deczko szersze niż zwykłe adidaski żeby noga miała komfort. Mam buty bo biegania i uważam, że to najwygodniejsze buty na świecie. Jak przyszła mi paczka z allegro to byłam pewna, że mnie oszukali i wysłali puste pudełko bo taka lekka paczka była a tu otwieram i butki są na codzień też w nich chodzę, zresztą dużo dziewcyzn chodzi w takich butach ze względu na piękne kolory ( pomarańcz, koral, różowy, żółty neon, takie miętowy jak Twój itp )

Air maxy wg mnie są za ciężkie do codziennego latania w pracy. Co innego wyjść na miasto a co innego latać 9h w pracy ale to jak Ty uważasz kochana

Monia brawa za tak długą trasę

Zosia powodzenia! rób dużo zdjęć!!! i wracaj do nas całą i zdrowa

Cocktail wow ściągnięcie aparatu to ważne wydarzenie, pewnie nosiłaś kilka lat pokaż później piękne ząbki

Lolusl domowy rosół

Zjadłam śniadanie a o 10 jadę do Głogowa na ten bieg 10 km ( sam bieg zaczyna się o 12, ale wcześniej trzeba odebrać pakiety itp ) trzymajcie kciuki żebym dobiegła do mety, bez żadnej kontuzji bo po ostatnich 15km miałam problemy z kolanem. Mam nadzieję, że w trakcie tego biegu nic się nie odezwie. Muszę zdobyć medal! <boję_się>

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 10:03   #3698
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Air maxy wg mnie są za ciężkie do codziennego latania w pracy. Co innego wyjść na miasto a co innego latać 9h w pracy ale to jak Ty uważasz kochana

Cocktail wow ściągnięcie aparatu to ważne wydarzenie, pewnie nosiłaś kilka lat pokaż później piękne ząbki

Lolusl domowy rosół

Zjadłam śniadanie a o 10 jadę do Głogowa na ten bieg 10 km ( sam bieg zaczyna się o 12, ale wcześniej trzeba odebrać pakiety itp ) trzymajcie kciuki żebym dobiegła do mety, bez żadnej kontuzji bo po ostatnich 15km miałam problemy z kolanem. Mam nadzieję, że w trakcie tego biegu nic się nie odezwie. Muszę zdobyć medal! <boję_się>
Ja śmigam w airmaxach są bardzo wygodne i wcale nie ciężkie

No aparat nosiłam 2 lata, ale póki co ściągam tylko góre

Trzymam kciuki za bieg

U mnie znowu leje a ja zaraz musze z psem na szkolenie jechać
Stary 2014-05-17, 10:18   #3699
monika01011986
Zakorzenienie

Hej :-*
Dziewczyny ja pół nocy nie spałam tak mnie kolana napierdzielały i teraz dalej bolą choć już mniej. Masakra normalnie a dzis do pracy ide o 16 :-( chyba wczoraj za dużo było te 20 km :-(
U mnie dziś już gorąco choć zapowiadali upały dopiero od poniedziałku. Słońce razi po oczach i żadnej chmurki na niebie mąż pojechał z Oskarem na trening bo mój synuś w noge gra ja zjadłam owsianke i lece sie malować i ubierać o 11 mąż przyjedzie po mmie i pojedziemy popatrzeć razem jak nasz synek w piłkę gra bo trening kończy o 12 dopiero. miłego dnia kochane :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-17, 12:46   #3700
migotenka
Zadomowienie

Hej Laseczki
ja już po zakupach dzisiaj muszę zrobić sałatkę i babeczki wytrawne żeby na jutro były a w niedziele nie będę stała przy garach tyle czasu hehe

Tinek trzymam mocno na pewno dasz radę

co do butków zgadzam się air maxy są dużo cięższe niż te do biegania

Cocktail no to nareszcie się doczekasz ściągnięcia super
a ja mam porównanie i Air maxy są wygodne ale cięższe niż tamte buciki

Medzik a widziałam takie jak te do biegania w zarze na dziale dziecięcym i tanie coś ok 70-80zł więc możesz sobie sprawdzić czy Ci bedą takie pasowały a kolorek miały super taki koral tak rozmiary są do 39 jak dobrze pamiętam, sama chciałam kupić ale za dużo mam tych butków i zrezygnowałam ale kusiły i właśnie takie mega leciutkie

Monia ojj no 20km to bardzo dużo tym bardziej że z dzieckiem jechałaś oby szybciutko przestały kolana boleć

Stary 2014-05-17, 16:26   #3701
tinekk
Zadomowienie

Jestem dziewczyny!

Udało się przebiec medal zdobyty czasu jeszcze nie znam bo wyniki na internecie będą może wieczorem ale koło 1h pewnie

Wklejam zdjęcie z medalem

Zmykam odpoczywać buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0059.jpg (127,5 KB, 45 załadowań)

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-17, 16:35   #3702
monika01011986
Zakorzenienie

TINEK gratuluję!!! Ależ ty musisz mieć świetną kondyche!! Tylko pozazdrościć wielkie brawa kochana!

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

A ja w pracy... Mało ludzi wiec mam luz. Na dworze upał i troche szkoda mi tu siedziec no ale do 16stej miałam wolne wiec troche "pobyłam" na dworze. W lato to bedzie przykro mi tu siedzieć no ale trudno :-/ Nogi mniej już bolą jak je rozruszalam i polazilam troche daje radę diete trzymam wzorowo także jest szansa że schudne coś :-D
Dzisiaj mecz borussi z bayernem i nie obejrzę

MADZIU nie byłam dziś w deichmannie :-( nie miałam kiedy :-( podjadę w poniedziałek jeśli chcesz i porobie te zdjecia :-* ale jeśli nadal myślisz jakie buty kupic to weź airmaxy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-17, 16:49   #3703
meeedzik
Zakorzenienie

Migotenka właśnie nie ma u mnie zary na razie tak tylko myślę, żeby jakieś kupić, zobaczę jeszcze stacjonarnie czy coś jest, żeby przymierzyć
Ja mam właśnie 39 rozmiar
Monia kochana nie spieszy się spokojnie jak możesz to w poniedziałek zerknij na nie i porób fotki
Miłej pracy
Tinek gratulacje kochana jesteś wielka!
Stary 2014-05-17, 17:27   #3704
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no 3 godziny to jest max przy karmieniu piersią, potem leci, boli okropnie i cycki jak kamienie są :/ pamiętam ten ból :/ straszne to było... jak mój synek miał miesiąc to pojechałam z męzem na wesele do jego kolegi i w kibelku musiałam mleko odciągać bo nie dawałam rady z bólu :/ Nie wiem czy gdybym miała trzecie dziecko to bym chciała karmić :/ i tak karmiłam tylko moich chłopaków do 3 miesięcy, potem mi mleko zanikało ale tyle co się wycierpiałam to masakra. Ból cycków niewyobrażalny :/
Wez tu mnie nie strasz ja mam zamiar mojego Groszka karmic tak dlugo jak sie da.
Goraco sie u nas zrobilo, pogoda jak ta lala. Przynajmniej mi pranie wyschnie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-17, 19:21   #3705
migotenka
Zadomowienie

Tinek gratulacje podziwiam
jaka chudzinka z Ciebie

Monia super że nogi już nie bolą a i niedługo zleci i po pracy będziesz u nas też dzisiaj ładna pogoda była dopiero ok 17 się pochmurnie zrobiło ale od pon ma być coraz cieplej

Medzik aha ale radzę i tak najpierw popatrzeć stacjonarnie jak but na nóżce leży bo czasami okazuję się że nam się odwidzi

Ja już zrobiłam sałatkę ryżową i babeczki wylądowały w piekarniku
dzisiaj Tż kupił nam piffko i wypije z soczkiem
martini czeka na jutro w kolejce

Stary 2014-05-17, 19:49   #3706
meeedzik
Zakorzenienie

Migotenka właśnie mam taki zamiar, żeby zobaczyć stacjonarnie najpierw bo niektóre buty, mimo że są naprawdę ładne to na mojej nodze ( 39 ) źle wyglądają, jak kajaki jakieś :/ I też z tego powodu nie lubię w adidasach chodzić z kozaków w baletki wskakuję od razu

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Migotenka nam Tż też dziś piwko kupił na wieczór właśnie się chłodzi w lodóweczce
Stary 2014-05-17, 20:34   #3707
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Migotenka właśnie mam taki zamiar, żeby zobaczyć stacjonarnie najpierw bo niektóre buty, mimo że są naprawdę ładne to na mojej nodze ( 39 ) źle wyglądają, jak kajaki jakieś :/ I też z tego powodu nie lubię w adidasach chodzić z kozaków w baletki wskakuję od razu

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Migotenka nam Tż też dziś piwko kupił na wieczór właśnie się chłodzi w lodóweczce
zdrówko ja już popijam

Stary 2014-05-17, 22:55   #3708
Margot85
Wtajemniczenie

A ja wypiłam dziś "śmiertelnie trującą" pepsi light całe 0,5l...to mój roczny limit bo nie lubię gazowanych napojów ale dziś miałam przemożną ochotę obciążyć mój układ pokarmowy ale porcja zdrowego selera naciowego dla równowagi też była

zooska o ile dobrze zrozumiałam zwiedzasz Wiedeń obyś wróciła zadowolona

meeedzik zgadzam się ze zdaniem większości, jak Ci się buty podobają to bez znaczenia do czego są przeznaczone, śmiało migaj w nich na co dzień. Sama tylko w modelach fitnesowych chodzę bo dla mnie są najwygodniejsze

tinekk wow, gratuluje udanego startu a na marginesie, masz bardzo zgrabne nogi takie szczupłe, a jędrne łydki

Miałam pierwsze objawy przeziębienia, więc wczoraj i dziś gniłam w mieszkaniu ale sytuacja opanowana i jutro wyjdę odetchnąć świeższym powietrzem w markecie zakupy zrobić trzeba bo jakoś pusto w lodówce się robi. Dodatkowo zjadłam dziś kilka brzoskwiń (tak pięknie pachniało nimi w kuchni) i boję się, że taki mix z pepsi zaowocuje rewokują w brzuchu, eh sama jestem sobie winna

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Umyłam włosy- plus 100 dla zdrowia prysznic, niby tylko woda ale czyni cuda z samopoczuciem

zooska doczytałam jaki jest faktyczny cel Twojej peregrynacji- Zagrzeb, muszę czytać uważniej

monia faktycznie bluzki świetnie na Tobie wyglądają, ładnie reprezentujesz "słowiańską krew" a za 20km z takim obciążeniem wielkie biorąc pod uwagę, że od dawna nie jeździłaś na rowerze, szacun

migotenka killer, ripper...same nazwy budzą szacunek, wielkie
Stary 2014-05-17, 23:26   #3709
lolusl
Japońska rzepa

Ech,mam dzisiaj jakiegoś dołka

Też wreszcie umyłam włosy, zaodżywkowałam je mocno,ale dalej sa jak szopa

No i chyba ostatnio moja metoda na odchudzanie to niestety,bo dość często czymś się truję Dzisiaj byłam w restauracji i okazało się,że do makaronu dodali czosnek. A po czosnku mam ostrą jazdę,nawet po małej ilości ;/

Podziwiam laski,że tyle jeździcie/biegacie. Moim marzeniem było kiedyś przejechać Europę na rowerze w całe wakacje,ale kolana mi nie pozwolą. Swoją drogą potrzebuję kopa,żeby wreszcie zapisać się do ortopedy,bo kaleką będę na starośc,no daję słowo.

Melduję,że wczoraj poskakałam troche z pseudocieżarkami (półlitrówki wody ) i porobiłam przysiadów (ok. 60).Do tego leżąc ćwiczyłam nogi.

Tinek gratuluję, jesteś śliczna,zgrabniutka i jak widać zdolna

Monika zauważyłam bluzki dopiero - świetne! Super leżą
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-05-17 o 23:30
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 06:24   #3710
tinekk
Zadomowienie

Monia dziękuję faktycznie jak pogoda dopisuję to do pracy chodzić się nie chce. Ale z 2 strony jak wypłata przychodzi to człowiek cieszy u mnie też upały dziś 20 stopni a od jutra codziennie pełne słońce i 28 do końca tygodnia kurcze chyba po raz 1 w tym sezonie założę spodenki

Madzia dziękuję kochana

Migotenka dziękuję pyszności masz dziś, a to jakaś specjalna okazja ? Ja na dziś mam piwko z dodatkiem smakowym śliwki

Margot dzięki kochana za miłe słowa też dziś machnęłam sobie puszkę pepsi max miałam ochotę na zimne, gazowane, więc juz wybrałam taką bez cukru
Dobrze że wygrałaś z przeziębieniem, bo pogoda nam idzie fantastyczna

Lolusl dziękuję ojej nie wiedziałam, że tak można reagować na czosnek, faktycznie nie ciekawie, ale teraz będzie już lepiej jak swoje jedzonko będziesz zajadać
Ja kocham bieganie, rower i rolki. Jeśli tylko jest pogoda to wybeiram którąś z 3 opcji, nie znoszę siedzieć w domu w piękną pogodę. Z kolanami współczuję, ale spróbuj może chociaż spacerować żeby jakkolwiek się ruszać i tak jak mówisz marsz do ortopedy bo młoda babka jesteś!

U nas piękna pogoda dziś 20 stopni a od jutra do konca tyg. 28 i pełne słońce po raz 1 założę spodenki i będą chodzić w krótkich rękawkach nie mogę uwierzyć, że pogoda jak latem. Powinni basen otworzyć
Dziś wybieram się na rower z TŻ zawsze w week jeździmy jak pogoda dopisuje a później jedziemy w nagrodę na lody, dziś na pewno powtórzymy

Miłej niedzieli kochane!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-18, 07:16   #3711
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki

Wracam do Was w końcu cieszycie się? szczegółowo Was nie nadrobię, ale to co pamiętam:

Tinekk, wyglądasz rewelacyjnie! Taka chudzinka z Ciebie gratuluję serdecznie ukończenia biegu mój TŻ brał udział w marcu w półmaratonie, teraz w czerwcu kolejny mimo, że ja jestem "z boku" to wiem jakie to emocje poryczałam się jak Go zobaczyłam na mecie

Zooośka, Ty światowcu udanego wypoczynku baw się dobrze i nie przepadnij w tym Wiedniu

Madzia, super propozycję dostałaś nawet się nie zastanawiaj ślicznotko Ty się absolutnie to tego nadajesz! no i jak nie ma żadnych kruczków w umowie to widać, że uczciwie i nie zostaniesz "wykorzystana". Pięknie ćwiczysz, brawusie
Te buciki miętowe co wkleiłaś są super! a co do Air Maxów to ja może będę ewenementem, ale mi się te buty kompletnie nie podobają są takie toporne :P no ale każdemu podoba się co innego. Ja chcę sobie kupić New Balance- choruję już na nie jakiś czas

Migotenka, w tym roku masz 4 wesela? Ja brałam ślub w 2011 i w tym roku oprócz naszego mieliśmy jeszcze 4 i to jeszcze takie, że trzeba było iść. To był hardcore ale się wybawisz :P w tym roku mamy jedno, w czerwcu no i też mam dylemat z fryzurą... chciałabym jakieś upięcie, bo mimo, że lubię rozpuszczone włosy to jednak na weselu gorąco, człowiek się trochę upoci i później włosy się kleją do karku, blehh ;/ ale pomysłu na fryzurę żadnego... na dodatek mam za długie te włosy i końce zniszczone... poza tym chciałam refleksy zrobić, bo ostatnio robiłam we wrześniu i już siwe się przebijają znacznie
Ty widzę, że też pięknie szalejesz z ćwiczeniami a to Jillian, a to Chodakowska, a to biegi...
Podasz przepis na te babeczki wytrawne? No i co to za sałatka ryżowa?

Monia, haha :P każdy by się pogubił :P 2 miesiące mieliśmy być u rodziców bo TŻ zaczął w kwietniu specjalizację tzw. wyjazdową, no ale plany się zmieniły. W jednej chwili odwróciliśmy swoje życie do góry nogami :P TŻ dostał od swojej pani ordynator propozycję przeniesienia rezydentury do Lublina, do kliniki kardiologii. Tu jest naprawdę zap.ieprz, ale praca w klinice to było zawsze marzenie TŻ-ta. Mnóstwo pracy, zaawansowane przypadki, wiele możliwości rozwoju (także dla mnie, bo większe miasto). Nie będzie nam łatwo, bo raz, że utrzymanie droższe to jeszcze odejdą Mu dyżury na oddziale, bo w klinice nie może mieć samodzielnych, no ale wierzę, że sobie poradzimy...
Monia pięknie wyglądasz w tych bluzeczkach a gdzie je można zamówić?
Fajnie, że będziesz chodzić na basen bo za tą siłownię to powinnaś po du.pie dostać brawo za rower!!!

Coctail, no widzę, że wielki dzień się zbliża :P ściągnięcie aparatu super! Pewnie masz ząbki jak modeleczka

Margot, dobrze, że nie dałaś się przeziębieniu a pepsi czasem można wypić :P sama lubię :P widzę, że ładnie się trzymasz, super!

Lousl, o kurde... ja tak uwielbiam czosnek! Wszędzie go daję :P a Ty biedna jesteś, że tak reagujesz... teraz wracaj na dobrą drogę i wszystko wróci do normy No i dbaj o kolana, bo to nie przelewki

Basiu, Twoja córcia rośnie jak na drożdżach! No i niezła gwiazda z niej słodka kruszynka!

Paulownia, dobrze, że zdecydowałaś się "urlopować" :P teraz odpoczywaj i dbaj o siebie Kochana

Poza tym witam wszystkie nowe dziewuszki! Powodzenia Wam życzę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2014-05-18 o 07:17
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-18, 11:23   #3712
meeedzik
Zakorzenienie

Lolusl oj biedna ja uwielbiam czosnek i jakbym mogła to dodawałabym go do każdego dania, ale rezygnuję, żeby ode mnie nie dawało później, bo między ludźmi pracuję
No i brawo za przysiady ja też robiłam kiedyś z butelkami wody a teraz zabrałam hantelki Tżtowi
Tinek u mnie też ma być po 28 stopni i samo słoneczko, a ja w pracy do końca miesiąca przez całe dnie a myślałam, że się trochę poopalam na słonku, a tu solarium mi zostaje
Margot bo takie fitnesowe najwygodniejsze są mnie wszystkie inne obcierają
Heroinko wreszcie do nas wróciłaś
Dziękuję wstępnie się zgodziłam, tylko teraz czekam, aż fotografka jakąś lukę będzie miała no i będę teraz kompletnie zabiegana w niedziele sesje a od poniedziałku do soboty praca
Ale czy się nadaję to nie wiem sie okaże, bo ja sie spinam i stresuję zaraz
Co do butów to te miętowe mi się mega podobają ale chciałabym je najpierw przymierzyć i zobaczyć czy warto, bo Monia mówi, że strasznie delikatnie wyglądają
a air maxy kiedyś mi się wcale nie podobały, a teraz jakoś mi się odmieniło
Stary 2014-05-18, 11:47   #3713
lolusl
Japońska rzepa

Mi też się air maxy w ogóle nie podobają. Ale jakoś nie jestem fanką sportowego obuwia. Tylko jak mieszkałam w Norwegii to popylałam w adidaskach,bo wszyscy to robili

Chciałam się pochwalić,że za pół roku jedziemy prawdopodobnie do Danii na Erasmusa
It never fails.
Stary 2014-05-18, 14:25   #3714
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Tinek gratulacje Szkoda, że my z Tż nie mamy kiedy pojeździć razem na rowerach.

Medzik no to teraz będziesz zapracowana Mówisz, że będzie u nas ciepło. U mnie dzisiaj 20 stopni, ale już się zachmurzyło.

Lolusl ja uwielbiam czosnek nie przypuszczałabym że można mieć po nim takie rewolucje. Uważaj na odzywki do włosów i inne cuda ja tak sobie zafundowałam mega przesusz w zeszłym roku ;/ siano strasznie miałam. Teraz jak pojechałam na wesele to zabrałam ze sobą tylko szampon i włosy mięciutkie przynajmniej nie miałam oklapniętych i obciążonych jak po maskach. Narazie dam im spokój na kilka myć.

Heroine czy ja wiem czy moje zęby są jakieś piękne ;p Ale śmiesznie mi w buzi bez tych tylnich zamków tak jakby mi coś brakowało.

Ja musze dzisiaj iść pobiegać, bo w tym tyg nie było żadnych ćwiczeń. Rano byłam z psem na szkoleniu a teraz gotuje obiadek makaron ze szpinakiem i kurczakiem.
Stary 2014-05-18, 15:54   #3715
lolusl
Japońska rzepa

Ech,ja też uwielbiam czosnek,ale niestety

A co do włosów,to już mam mega wyselekcjonowaną kosmetyczkę, bardzo dbam o pielęgnację, od dawna olejuję,ale teraz coś chyba trochę pogoda nie sprzyja,bo ciągle wilgotno i włosy się puszą. Też tak macie?
It never fails.
Stary 2014-05-18, 16:49   #3716
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a no chyba tak ale to jeszcze nic pewnego, na razie jestem umówiona na sesję próbną, na razie nie chcę nic zapeszać
Lolusl ja to w ogóle mam przyklap na okrągło a w rozpuszczonych włosach prawie w ogóle nie chodzę, bo plątają się okropnie :/
Zastanawiam się nawet czy nie zaryzykować i nie pójść do fryzjera obciąć resztę pofarbowanych włosów, może to by im pomogło, tylko szkoda mi z drugiej strony długości, bo wolno mi rosną, a chciałabym zapuścić do talii

U mnie dzisiaj 50 nożyc poziomych i 100 brzuszków z obciążeniem.
Stary 2014-05-18, 16:57   #3717
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Cocktail a no chyba tak ale to jeszcze nic pewnego, na razie jestem umówiona na sesję próbną, na razie nie chcę nic zapeszać
Lolusl ja to w ogóle mam przyklap na okrągło a w rozpuszczonych włosach prawie w ogóle nie chodzę, bo plątają się okropnie :/
Zastanawiam się nawet czy nie zaryzykować i nie pójść do fryzjera obciąć resztę pofarbowanych włosów, może to by im pomogło, tylko szkoda mi z drugiej strony długości, bo wolno mi rosną, a chciałabym zapuścić do talii

U mnie dzisiaj 50 nożyc poziomych i 100 brzuszków z obciążeniem.
Oj,mi też się marzą do talii Na razie są z 5 cm za zapięciem od stanika,więc idzie nieźle,ale przydałoby się też je podciąć.
It never fails.
Stary 2014-05-18, 18:11   #3718
meeedzik
Zakorzenienie

Lolusl ja mam jakos do zapięcia, może trochę za, a już były takie długie to zachciało mi się kombinować

Ja dziś miałam małe spa na włosach był olej, później maska, kąpiel i peeling całego ciała, później golenie, peeling i maska na buźkę, jeszcze muszę hennę zrobić i pomalować paznokcie
Stary 2014-05-18, 20:36   #3719
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik Ty masz spa a ja cały dzień chodzę na paszteta. I byłam wylać z siebie siódme poty. Poszliśmy z Tż i kolegami pobiegać zrobiłam rekord w 38 minut przebiegłam 4,8km zawsze biegam 30 minut i tak wychodziło 3,7-3,8km
Stary 2014-05-18, 21:05   #3720
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail musiałam się ogarnąć trochę, bo od poniedziałku za.pieprz, pewnie nawet nie będę miała się kiedy w podrapać
Uuu brawo za bieg i podziwiam

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości