|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
|
|
|
|
#3962 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Enzunio- brawa dla Tżta
a co do akcji z zamawianiem fryzjera dla gości i makijażystki to nawet nie chce się komentować , niektórzy ludzie mają tupet![]() Lin- kiepska sytuacja i nie zazdroszczę Twojej mamie że akurat na nią trafiła rozmowa z nimi , nie dziwię się że nie wiedziała co powiedzieć mnie by chyba całkiem zatkało i nie wiem czy wgl bym coś odpowiedziała ![]() Tysia - mnie jakoś nie przekonuje "taniec z tortem" ![]() Buczorek- za☠☠☠iaszcze buty ![]() Mimi - tak jak dziewczyny radza , ja też bym zrezygnowała ze sztucznych kwiatów Aniuska - całe szczęście że Tobie się nic nie stało , ale wiem o czym mówisz , nam już kilka razy coś przebiegało przed samochodem, ale na szczęście nic jeszcze nie potrąciliśmy dzisiaj Tż z moją mamą i teściowa byli u kucharki , wszystko ładnie pięknie ale uwaga HIT kucharka stwierdziła że lepiej gdyby stoły były łączone bo będzie lepiej roznosić talerze i takie tam ![]() Któraś z Was pisała o cenie ciasta , ta sama kucharka będzie nam piec i też liczy 50 zł za blachę Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-05-17 o 21:51 |
|
|
|
#3963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę spać bo jutro rano do Poznania znowu, na szczęście z TŻ
|
|
#3965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Misia, co do butów, jeśli Cię to pocieszy, moja przyjaciółka miała na swoim ślubie 11-centymetrowe LaBody i mówi, że w dniu ślubu nic nie czuła z emocji, ale jak je ubrała na sesję to była w ciężkim szoku, że w niech wesele wytrzymała, bo mega niewygodne
Więc LaBoda nie dla każdej stopy równa się komfort. Masz jeszcze czas, na pewno znajdziesz buty idealne! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale widzę, że już podęłaś decyzję ![]() Cytat:
Ludzie to mają tupet normalnie... ciekawa jestem, kiedy u mnie ktoś wyjedzie z czymś podobnym...
|
|||
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
Buczorek bardzo ładne buty!
mojakaren, mamy takie obrączki, ale całe żółte ![]() Lusiija, piękny jest! Ale ja ogólnie jestem zakochana w kwiatach i lubię się nimi otaczać Po jakim czasie Ci odpisali? Wysłałaś im całe swoje zdjęcie, nie uzywają go potem do jakiś celów?mimi_77, zawsze możesz poprosić o to, żeby tej bramy nie stawiali enzunio , dobre sobie. Nigdy nie słyszałam, żeby PMowie załatwiali fryz i makeup gościom. |
|
|
|
#3967 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bezczelność!!!!!!!!
|
|
#3968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny zwierzątko ale dobrze, ze Tobie się nic nie stało Cytat:
no i npbardzo mi sie podoba, ze kierownik hotelu (Pan Darek?) we wszystkim uczestniczy i ja po nim widzialam, ze wklada w to wiele serca, więc ja jestem w sumie na tak to jedna z najpiękniejszych sal jakie widzialam ![]() Cytat:
nawet nie wiem co napisać, brak słów A jesli chodzi o makijaze dla gości to w ogole Ja o ile bede w koncu zamawiac wizazystke to dla siostry, mamy i swiadkowej, bo z tesciową logistycznie ciezko sie będzie zgrac moze to i lepiej Dziewczyny moje kochane, dziękuje Wam wszystkim za trzymanie kciukow za moją Kicię Dzis w bloku na przeciwko byl ślub jakiś. Widzialam jak na sznurkach ktoś tam wieszał balony wyglądało to tragicznie kazdy balon z innej parafii Wszystko pozdawalam ![]() Wszystkie Wasze zakupy są piękne szczególnie buty na taaaakich wysokich szpilkach ![]() Misia, ja bym sie wstrzymała jeszcze ![]() Dzisiejszym Młodym Pannom zycze wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia |
|||
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zakazem to wsumie racja - kiedys czytalam ze w kosciolach wlasnie nie powinno byc sztucznych kwiatow. Chyba zrezygnuje ze wszystkiego. Stojaki i tak beda sztuczne a kwiaciarka proponowala nam cos z zywymi wiec jeali juz mam cos brac ponad moj plan dekoracyjny to skorzystam z jej propozycji. dzieki za podpowiedzi dziewczyny ![]() Tz w pracy do rana wiec mi smutno samej i ide spac... pisal mi ze pmka ma krotka szeroka sukienke z niebieskim paskiem.. ciekawe polaczenie Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3970 | ||
|
Zadomowienie
|
oluska227887 No 70 km do Poznania mam tak więc jak u siebie nic nie znajdę jeszcze to się tam przejadę
![]() mojakaren bardzo ładne te obrączki Cytat:
Cytat:
![]() Buczorek śliczne buciki ![]() Lusiija piękny ten bukiecik Ci doradziły
|
||
|
|
|
#3971 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójdziemy za tydzień gdzieś, bo jutro wyjeżdżam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pewna nie jestem, nam ciasto załatwia sala, a ciasto dla gości w podziękowaniu będziemy sami piec, po rodzinie ![]() Cytat:
![]() a obrączki śliczne Cytat:
Cytat:
rozdaliśmy dziś kolejne 4 zaproszenia zostało tylko 14 ale muszą poczekać, bo jutro jadę pozałatwiać sprawy w dziekanacie. składam pracę już
|
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo co dzik moze zrobic z samochodem to niektoórzy nie uwierzą no ale potem powolnym krokiem ruszył przed siebie, więc i ja ruszyłam.
|
|
|
#3974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłałam im zdjęcia sukienki welonu halki butów bizuterii i powiedziałam o swoim wyglądzie i obawach. Wysłałam też się zdj w sukience bez twarzy. Odpisala bo Pani Paulina chyba coś koło 3-4 dni. Nie zawsze wszystko publikują czasami po prostu doradzają w mailach. Moim zdaniem warto skorzystać bo zawsze to inne spojrzenie na stylizacje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3975 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 160 dni
Edytowane przez TysiaBB1989 Czas edycji: 2014-05-18 o 07:59 |
||
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się bardzo, że podobają Wam się moje butki Prawie dwa miesiące szukania przyniosło jakiś efekt.. są troszkę wysokie, ale mój Tż jest bardzo wysoki i nie chcę przy nim wyglądać jak krasnal bo wyglądałoby to jakby prowadził mnie do komunii a nie do ślubu hahaha jakoś może się przemęczę, w sumie raz w zyciu można ![]() Dziewczyny, właśnie wybieram się na dzień skupienia. nie wiem czego się spodziewać.. Wy też musiałyście to 'odbębnić' ? wiem tylko, że trwa to bardzo długo.. zaczyna się mszą, a później spotkaniem kilkugodzinnym z księdzem :/ ajjj... wymyślają..
|
|
#3978 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do fryzjera ja rozumiem jakby ktoś ładnie poprosił np o nr tel sprawdzonej fryzjerki ale to całe domaganie się czegoś jest chore Cytat:
Masakra ![]() My byliśmy wczoraj zaprosić mojego chrzestnego z żoną i ich cztery już dorosłe córki z rodzinami powiedzieli że będą wszyscy Ciocia również pochwaliła zaproszenia Dzisiaj kolejne proszenie trzymajcie dziewczyny kciuki bo chciałabym by ciocia zgodziła się przyjść na wesele (a jest to wątpliwe bo pewnie bez prezentu nie będzie chciała przyjść (trudna syt finansowo) ).
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-05-18 o 08:32 |
||
|
|
|
#3979 |
|
Rozeznanie
|
Ja chce bez rac bo to dla mnie odpustowe jest.
|
|
|
|
#3980 |
|
BAN stały
|
Kropka to chyba Blondi była
![]() Z tym podcieraniem doopki mnie rozwalilyscie ![]() No nic, pozalstwialam ile mogłam, napisałam i zamiast dziękuje to dostałam wiadomość czemu tak drogo Spoko ![]() Ja tez nie chce rac, ale nie wiem komu o tym powiedzieć, sali czy cukierni?? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
my bylismy na dniach skupienia. 2 h trwalo. najpierw ksiadz gadal o malzenstwie a potem msza. rozdal zaswiadczenia i do domu
a i byla tez mozliwosc spowiedzi kto chcial Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było !! Związane to było z rewolucją w naszym życiu, kupiliśmy mieszkanie, ponad miesiąc trwał remont, potem przeprowadzka, brak internetu, brak czasu na cokolwiek, sprzątanie wielkie, no i zleciało
teraz wszystko powolutku wraca do normy i mam nadzieję że już będę tu częśćiej
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale to zapraszanie powoli idzie xD mam rozdane 13/37 i mam nadzieje ze wyrobie do końca ms. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3985 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
, nie warto sie przejmować takimi gośćmi i zwyczajnie odmówić załatwiania wszelakich spraw koło ich du p . Ty sie wysilisz a oni mają gdzieś, zero wdzięczności.Wlasciwie nawet nie o wdziecznosc chodzi,ale o zachowanie,jakąś kulturę. Dasz im palec a oni beda chcieli całą dłon. Cytat:
Zkolei u mnie jeszcze zadnych odmów nie ma, ale zoabcyzmy jak to bedzie bliżej dnia powteirdzenia.Natomiast rodzice przystojniaka przeglądali ostatnio liste gosci swoich i slysze: ''tych chyba nie bedzie, na poprzednim weselu ich nie bylo to i tytm razem nieprzyjada.... ci tez odmowia, bo to za daleko dla nich, o tych nie bedzie na pewno,bo w sumie niekojarzą syna(imie TŻ)...'' :O to po cholere ich zapraszali wiedząc z góry,zeodmówia?? zwlaszcza, ze tonie rodizna... a znajomi rodzicow, czasami znajomi znjaomych.. Cytat:
|
|
#3986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ludzie są bezczelni i zamiast być wdzięczni to tylko problemów i kłopotów Młodej Parze szukają!! Współczuję rodziny
|
|
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
namisek1990 & adziia13wszystkiego naj na nowej drodze zycia!!!!
Czekamy na relacje czy wszystko sie udalo tak jak zaplanowalyscie. aniuska18032 najwazniejsze ze Tobie sie nic nie stalo!! Wiadomo szkoda zwierzatka, ale w takich sytuacjach trzeba o sobie myslec. Ja zamawialam buty przez internet bo jak nie pasuja mozna zawsze odeslac. Ja mam problem bo chce buty kolorowe, niebieskie. Patrzylam juz na www.bialebuty.pl ale niestety jedyny model ktory mi sie tam podoba, moze byc tylko bialy L Zamowilam wiec buty raibows color model jenifer (obcas 10 cm) i bede u nich farbowac. Buty sa wygodne, troche sie tylko obawiam ze nie wytrwam cala noc. Chce je przetestowac na weselu u kolezanki, zobaczymy jak sie sprawdza. Wacham sie tez zeby zamowic te buty Gowikar na zmiane (z bialebuty) i doczepic jakis kolorowy klips. Buty sa nizsze (8,5cm) wiec bedzie to jakies wyjscie na pozniej. |
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
mimi_77 moim zdaniem wystarczą Ci te ozdoby, które sama zrobisz
![]() TysiaBB1989 ciekawa rzecz z tym tortem, ale chyba przesadzona ![]() tort, tak jak piszą dziewczyny, jest atrakcją samą w sobie i lepiej wygląda w całości niż w rozłożony na czynniki pierwsze Lemon_Drop ale fajnie, że byłaś na weselu u namiska i całe szczęście, że zaświecilo dla nich słońce ![]() co do obrączek to mamy zamiar zrobić własnie tak jak piszesz - na ten lub podobny wzór zamówić u lokalnego jubilera i wtedy grubość też sobie dopasujemy Linaewen no kurna a co wesele to grill jakiś czy coś, że można zadzwonić i obwieścić, że "hej wpadniemy ze swoją kiełbasą?" enzunio Twoi też nie lepsi no masakra i co jeszcze może spa im zafunduj i masaże żeby byli świeży na wesele Cytat:
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstawiam fotki, choć nie są to końca aktualne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tak uważam - dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

a co do akcji z zamawianiem fryzjera dla gości i makijażystki to nawet nie chce się komentować , niektórzy ludzie mają tupet

noge wsadzilam i przeszlam kawalek ale cisly 

Więc LaBoda nie dla każdej stopy równa się komfort. Masz jeszcze czas, na pewno znajdziesz buty idealne! 

nawet nie wiem co napisać, brak słów
naprawdę tak wcześnie trzeba ten dokument spisywać? w sumie ksiądz nam jakoś nic nie mówił co, jak i kiedy.. hmm

my też myślimy o bańkach, ale u nas jest znów tyle dzieci (ok. 50), że na pewno nie kupilibyśmy dla wszystkich 
Bawcie się dobrze 
no masakra i co jeszcze może spa im zafunduj i masaże żeby byli świeży na wesele