|
|
#4231 |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LII
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA nie podpowiem bo podocznie nie używam Cytat:
|
||
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4236 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie umiem spać sama ![]() ja kupuję 10 (teraz pewnie już 12 ), dla Ciebie obstawiam 8 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i spadam bo mam gości
|
|||||
|
|
|
#4237 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, L4, bo zaczynam rehabilitację w poniedziałek
![]() Tak a propo, czy lekarz POZu bez problemu mi wystawi zwolnienie? Idę po nie w poniedziałek dopiero. Cytat:
Jak tak to pozdrów i spytaj kiedy będą znowu, to też zawitam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4238 |
|
Nindżopesz
|
Wzięłam 10tkę żeby była luźna i zwisająca.
Drogi Baru, jeszcze podobała mi się ta kiecka RI: http://www.asos.com/River-Island/Riv....ac=rec_viewed Fajna, niefajna? Ale nie odsłaniam rąk więc musiałabym coś pchać pod spód/na wierzch i pewnie nie miałaby efektu. |
|
|
|
#4239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I gratuluję nabytków lecących ![]() A ja kliknęłam przed chwilą to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rijal-edp.html |
||||
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
hi znad stresa komunijnego i nie spania od 4.20
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4241 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad drugiej !! kawy
![]() Cytat:
też ulegam, klikam knigi, choć często sprawdzam uprzednio czy nie są dostępne w necie w postaci spiraconej ale część musi być w papierze Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
lubię duszoną paprykę, i właśnie też taką dedłą robię w tej postaci u mnie też takie proste sałatki, np. garść rukoli, na to plastrowany pomidor, na to np. sardynka w sosie własnym jak ma być szybko, ale można bardziej fancy, element białeczkowy na ciepło, z przyprawami... choć w takiej najprostszej postaci też dobre
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4242 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. o dziwo nie mam glanów! Chciałabym pod nią nosić czarną obcisłą bluzkę z długim rękawem i jakieś czarne buty na obcasie typu lity/piptoły. No kurcze, kusi
|
|
|
|
|
#4243 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4244 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Idę na Top Gear... I zastanawiam się, czy iść na targi śniadaniowe... Betty -jak u Ciebie?? Zdjęcia kumpel przysyła niewesołe i coraz więcej wody...
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee, nie jestem jednym z Amerykanów czekających na zagładę tylko nie lubię jeździć do sklepów jak nei muszę, równie dobrze mogą te sardynki leżeć u mnie, a poza tym portugalskie mi wycofują ze sklepów także intuicja mnei nie zawiodła. Cytat:
ja bym szła ja 2. Nooo wczoraj migawki zobaczyłam i myślałam, że to sprzed lat
|
||
|
|
|
#4246 | |||
|
Mother of Cats
|
Znad wiórków kokosowych wyżeranych łyżeczką
![]() I drugiego dnia eksperymentu bezglutenowego Skutkiem czego wczoraj uskuteczniałam tagliatelle z cukini (ujdzie, ale nie poraża), a dziś rano naleśniki bananowe Cytat:
Pomiziaj ją ode mnie.Cytat:
![]() Cytat:
To kiedy była pierwsza? ![]() Jak mój ojciec - ma zapasy przeróżnych puszek i torebek na ruski rok
|
|||
|
|
|
#4247 |
|
|
Dzięki
Przed chwilą stała pod kabiną prysznicową i darła się rozpaczliwie, żeby ją małżon zabrał ze sobą do kąpieli
|
#4248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad pośpiechu
|
|||
|
|
|
#4249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na koncerty czasem w workerach Cytat:
![]() ale mnie tam nie zamoczy ![]() później może wypełznę obadać.
|
|
#4250 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
|
Poszłam
Aaaaale pyszne rzeczy piłam, zaraz zrzucę fotki, to Wam pokażę Za tydzień Targi Śniadaniowe na Żoliborzu, chyba też pojadę... W ogóle takie fajne rzeczy, gdyby mnie małżon nie poganiał, chyba bym tam jeszcze krążyła...Czekoladowy warszytat mi się chyba najbardziej podobał -z gorzkiej czekolady narzędzia robią ![]() Cytat:
Mój kolega w nocy wsiadł w samochód i pojechał ratować Sandomierz Powiedział, że nie pozwoli na zniszczenia i będzie worki z piaskiem układał. Normalnie szacun.
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4254 |
|
|
Mam nadzieję, że nie dostrzegę zmian
Po prawdzie ostatnio byłam... hmm... 20 lat temu , więc mogę ich nie dostrzec z racji sklerozy również
|
#4255 |
|
|
No to wrzucam, głodnym nie polecam
|
#4256 | ||||||
|
Panaroja
|
snad zamiaru zmiany koloru na paznokciach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. ![]() Cytat:
?2.naskrónie lepiej niż wpudełecznie i się różni tym że jest ujędrniający znaczy masło o jego zapachu masła nieujędrniającego o zapachu creme brulee jeszcze nie kupiłam do jakiego stopnia ujędrnia jeszcze nie wię bo użyłam tylko raz a to chyba za mało ![]() 3. 4. na razie wolę mieć marchwianą od żadnej , a cerkiewnej nikt przy zdrowych zmysłach się nie wyzbywa ostatecznie od czegóż wyobraźnia i wyobrażanie sobie że to cerkiew ukryta w zagonach wybujałej marchwi ![]() Cytat:
o Ty nietopra okrótna kobieto bes serca ![]() Ze wstydem się przyznaję że nowych lakierów jest sześć nie pięć , jak mi się uprzednio zdawało
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4257 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Skierowanie do poradni dal mi lekarz poz, a zabiegi szefowa rehabilitacji, ale wizyte mialam miesiac temu, a jutro ide prosto na cwiczenia.
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Jak mnie najdzie na coś slodkiego, to sobie zrobię. Banany zawsze mam w domu i to takie mocno dojrzałe często Ciasteczka I chleb pokrzywowy...jak kupie mąke jakąś razową to sobie zrobię taki ![]() Do chleba to mogą być takie zwykle drożdże jak do drożdżowki czy pączków czy jakieś specjalne muszą być ![]() Ja mam ostatnio ( od poprzedniej promocji Rossmanowej) przesyt lakierowy. Nawet mi się niektoe dziady zaczęły dublować, calkiem przypadkiem.... |
|
|
|
|
#4260 | |
|
|
Cytat:
Od dłuższego czasu robię już tylko na zakwasie, z otrębami, siemieniem, dynią i słonecznikiem. Właśnie mi dzisiejsza produkcja stygnie A przed wjazdem do piekarnika, wyglądał tak:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

, znowu nie nadrobię
nie wiedziałam
jak zabita,

czuję wstyd z powodu ulegania zgubnym nałogom i się kajam , ale nie za bardzo , bo są śliczne 

poza kaloszami, więc poproszę kciuki za pogodę,
Bez niczego, acz na ciepło

?