![]() |
#4741 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super się wspina Blanka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Igorek szósty dzień bez uu w dzień i do zasypiania na noc. Dzielny mój chłopczyk wczoraj i dzisiaj nawet nie prosił ani razu więc i cytryny nie trzeba było. W nocy codziennie 2 razy je. Nadal nie mam pojęcia jak to rozwiązać żeby już całkiem odstawić jak on z butli mleka nie weźmie.. U mnie w końcu piękna pogoda wczoraj i dziś!
![]() |
#4742 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i za wieczorne samodzielnie zasypianie również ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() a historia z kościołem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nawijko co upiekłaś? Jak smakowało? Czym nasączyłaś? Zostało jeszcze coś? ![]() gdzie jest insolito, laurka? witajcie poweekendowo, my byliśmy u teściów, w sobotę pogoda kiepska a dzisiaj Kuba obudził się o 4:20 , godzinę trwało zanim go na nowo uśpiłam, cycki mi już prawie odpadły :/ teściowa zrobiła "salceson", Boszeeee jakie to to dobre ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
![]() Fajnie że jesteś elllmi ,śliczna bielizna ![]() Deli , Amelka jest przesłodka! ![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas to samo, tyle ze my uu tylko w nocy juz grubo ponad pol roku. narazie mi to nie przeszkadza, tzn uu mi nie przeszkadza. mloy spi z nami, jak sie zaczyna wiercic to ja wyjmuje moje nic i po klopocie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
KCIUKI! Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Heja..idę spac...dziś miałam calkowity rilax...zjadłam 3 krokiety i szklankę barszczu koło południa...a na obiad kotleta z piersi i mielonego...do tego buraczki i mizeria
![]() ![]() ![]() Widzialyscie Lenove na fb....ale sie odpicowala...jeszcze lepsza laseczka... ![]() Misia...a jesli można- czym Ty się zajmujesz bo jakoś mi umknelo... No a Hamax ten siesta..i uzywke? Czy nowke?jakby co to w dechatlonie byly po 299zl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-18 o 20:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Ale fajoski dzien dzis
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() problemy precz ![]() no mam małego uparciucha, ale kochany jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Łoł. To Ci Ola daje popalic ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie pocytowało mi ![]() HJE, Pola to jak włoczykij z Muminków ![]() ILLUSION, mam nadzieje, ze uda Wam sie szybko zakonczyc problem nocnego karmienia ![]() DEBRAH, oby jak najmniej Amelce dokuczało ![]() DELI, jaka pięknota z Amelki ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-05-18 o 21:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc wiem jak denerwujace sa pytania w stylu "JESZCZE nie chodzi?" ![]() Cos podobnego do: http://www.smaczny.pl/przepis,biszko...remem_i_dzemem ![]() Dobre, nawet wyszlo ![]() ![]() Jest jest, pol zanioslam do tesciowej, kolezanka troche zjadla i jaaaa ![]() ![]() charlizz, kciukasy zacisniete i mow co jest grane! Debrah, niech nam Amelka zdrowieje ![]() Illusion, dzielny Igorek! Wy macie problem co zrobic z uu w nocy, a ja jak zasnac na drzemke bez uu. Dzis sie udalo na spacerze - wstal o 7, drzemka o 15 dopiero, wiec meeega zmeczony byl. W domu na rekach nie chce zasypiac bez uu... W wozku tez rzadko, bo wiecznie fingering ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-18 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Mój szogunek na fotelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przepis poprosimy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
suuuper przystojniak ![]() i jaki duży ten fotelik ![]()
![]() |
#4753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do pogrubionego - dokładnie :/ jaki gościu ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Insolito musiałabyś wstać i poszukać w torebce a nie chce robić zamieszania, żeby Kubson się nie obudził ale będę pamiętać i przepis wstawię jutro ![]() a jak było? Powiem tak, dobrze, że to TYLKO 2 dni ![]() Dostałam książkę pt. "żywienie niemowląt i starszych dzieci" z 1986 r ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Elllmi, no w końcu Ci się weekend udał, nie pamiętam, kiedy ostatnio tak pisałaś ![]() Charlizz, kciuki trzymam! Sylwietta, Bartosz cudny kawaler ![]() Fewciu, pięknie sobie Blancia radzi! A Ty taka laska... ![]() Tyle pamiętam tylko. Styrana jestem na maxa. Pola obudziła się o 5.40 (ja poszłam spać o 2), czyli spała 7 godzin, drzemkę miała półgodzinną o 13, spać poszła o 20. Nowość to żadna u nas, tylko cały dzień taka jakaś.... dziwna była ![]() ![]() ![]() Ale plus taki, że zaprezentowała przed t. swój cały repertuar odgłosów/krzyków/ruchów/wygibasów, bo u nich to się raczej krępuje. A ja sobie robiłam za zmywarkę do naczyń i mi nogi wchodzą do tyłka, zresztą od latania za dziećmi też. Ale pięknie dziś było, niby 20 stopni, a w krótkim rękawku się śmigało, bo taki człowiek nieprzyzwyczajony. Czekam do połowy tygodnia na te 30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Wtajemniczenie
|
siema siema
![]() nadrobiłam, ale przepraszam, nie cytuję, bo wpadłam w wir załatwiania spraw weselnych (jak nie magisterką to wleselem was męczę ![]() ![]() chciałam tylko powiedzieć, a w zasadzie zapytać, Fewciu, widziałam filmik ![]() ![]() ![]() Sylwia, jaki bartulo do ciebie podobny!!! hje - u nas dzień podobny, też nie wiem o co chodziło, niby fajny dzień, mogła wyjśc na dwór, a ona taki marud że ojacież ![]() dziewczyny, mam zagwostkę, pomóżcie mi ![]() chcę sobie na panieński (mężatki, ale co tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://fasardi.com/product-pol-1615-Sukienka.html#close (tabela się pokazuje jak się kliknie: pokaż jak dobrać rozmiar) ps. no ja oczywiście wybiorę czarną ![]() ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-05-18 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
idę spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Ewulka, ja nie pomogę, bo też się na mierzeniu nie znam ![]() ![]() A jak jesteśmy w temacie: gdybyście musiały wybrać któryś z tych zestawów ciuszków, to który by to był? (trochę dużo oglądania ![]() http://allegro.pl/paka-firmowek-dla-...239627904.html czy http://allegro.pl/paka-firmowek-dla-...224275258.html czy http://allegro.pl/paka-firmowek-dla-...226867354.html ??? Hę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pomoc ![]() Cytat:
![]() podobnie dzis było, takie rozparzony dziec..... to sie potknął, to przewrócił, to uderzył bo się potknął..... o co kaman? Chociaz, ja tez byłam taka rozmemłana, mimo przespanej beztugezowej nocy ![]() Dobrze, że Pola pokazała co potrafi- t. Ci nie powie, ze spokojnie sobie siedzisz a dziecko bawi sie samo ![]() odpocznij! ![]() ![]() bo duzy jest ten fotelik ![]() ![]() Cytat:
Dziekujemy ![]() Własnie, tez zastanawiam sie, gdzie ten Fewciowy brzuch? Istnieje tak samo jak Fewciowy bałagan ![]() ja tez ide spac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Spadam, trzeba się rozruszać po prawie miesiącu nieużytkowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Jak poszlam wieszac pranie tak wrocilam dopiero teraz (po drodze byly oczywiscie kapiele, usypianie
![]() ![]() ![]() hje dla mnie zdecydowanie zestaw nr 1 ![]() Spalilo mnie dzisiaj, bedzie mi skora z ramion schodzic jak nic ![]()
#4763 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Zostałam wezwana do tablicy więc jestem. Na swoje usprawiedliwienie dodam że od jakiegoś czasu mam w domu dodatkowych lokatorów -dwoje dorosłych i dwóch małych chłopców(18m,4m) także w połączeniu z Blanka się dzieje. Nie mam też dostępu do kompa a z tel słabo się pisze. Jak odzyskam komputer to na pewno się odezwę. Pozdrawiamy z Blanka ciocie ! Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
misia, fewciu dziekuje
![]() ![]() ![]() fewciu, nie moge sie napatrzec na Ciebie ![]() elllmi niebiesko-zielone cudne! ![]() ![]() neti padlam ![]() ![]() ![]() ![]() silver Daria jest przeslodka ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-05-18 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Hej Spiochy!
![]() ale super Facet! Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziaki z czekamy! Heja...jak owtorzylam oczy to ze strachem szukałam dziecka obok...znalazłam tylko tz....:banghead: z niedowierzaniem spojrzałam na łóżeczko...ani jednej pobudki..nic-od 20.30 do teraz (bo nadal.śpi)....tego nie grali od nie wiem kiedy ![]() EWULKA nie pomogę bo mi sie nie rozwija ta tabela ....w telefonie.,ale sukienka fajna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- A co sądzicie o tej... http://allegro.pl/show_item.php?item=4232001215 - zaznaczając ze musze ukryc(i jak to zrobić )-wielka oponę na brzuchu.. P.s. ewulka my nadal umówione,tak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
neti - mi sie podoba ta sukienka, ja bym brala
ewulkaaa - ja nie pomoge, moze napisz do nich jak da rade... a nie myslalas o innym klorze? ta kapuczinko piekna! ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Black! heloooooooooooooołłłłłłł! |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Black... Wylazlabys z tego paska tu na górę...cześć ładnie nam tu powiedz i jak Oliwcia...no i kiedy kom bek tu do nas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
No bo wiesz ja szukam takiej co by jak najwiecej ukryć...to chyba w czarnym, nie? Ale tantra pstrokata jest taka oryginalna i fajna...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.