![]() |
#4771 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witajcie z rana, my od 5:09 nie śpimy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
neti żadna z tych kiecek mi się nie podoba, ja kiedyś śliczną (zakrywającą sporo) kupiłam w tesco, jedna z moich ulubionych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Kurdealbo nie widze linkow albo nie umiem czytac, nie widze ani bielizny Elllmowej, ani sukienek Neto, nosz....
![]() Ewulka, jezeli chodzi o fasardi to z tego co kojarze rozmiarowka jest sporo zanizona, bo to chinska, i o ile jeszcze spokojnie mozna dobrac sobie "obwody" :P tak na dlugosc laski czesto narzekaja. A jest mozliwosc zwrotu? Albo wez dwa rozmiary i jeden zwroc ![]() Dziecie wczoraj wyszalane, na basenie, na spacerze, drzemki niby mial dwie ale w aucie, wiec nie licze ich, bo jak napisala Meneq pare dni temu, Pietraszko jak Yae nie odpoczywa. Padl o 20, w aucie :P takze w sob skonczylismy Breaking Bad ![]() ![]() Zoladek mnie boli non stop od tygodnia wlasciwie, myslicie, ze do lekarza z tym??? Do jakiego??? Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-05-19 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bokeh mam prośbę: co to za czapkę ma Hania na śniadanku, i czy mogłabyś (jakby to nie był wielki problem) polecic mi sprzedawcę do kasku dla dzieck, bo fotelik już mamy i tylko kasku nam brak. Cytat:
![]() Moja Oli normalnie w czwartek zaczęła bawić się zabawkami, na szął jest. No a z Oli faktycznie aparatka ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() Kurcze w piątek i w sobotę Oliwka pierwszy raz od nie wiem kiedy zrobiła dwójeczkę w pieluchę, w sobotę jeszcze mnie tak urządziła że hej, jesteśmy na placu zabaw, mamy zjeżdżac na zjeżdżalini a mi tu coś tak zalatuje, qupa taka że ledwo w pamku się zmieściała i to jeszcze jajecznica jak za noworodka, i od wczoraj spokój, obstawiałm zęby ale nie wyszły, jedynki na górze to juz tylko za tką cieniutką błonką i jakoś nie moga się przebić.... Wczoraj zrobiliśy na nogach 10 km, Oli suoer się bawiła, część w wózku, część na nóżakch, i odkąd mamy spacerówkę i jeździ przodem to woli wózek od rowerka. Jak idziemy do garażu to zawsze wybiera wózek. Tż oczywiście zepsuł weekend bo rano w sobotę walną focha, wieczoram zaczął mi truć że jak to on za mna nie tęsknił jak miała druga zmianę, że się nim nie interesuję i jak mu przykro, aż poszedł spać do salonu, wczoraj oczywiście też zamulał, ale pojechaliśmy do kina i trochę lepiej, ja nie wiem czy on jakąś "menopuzę" zaczyna czy coś. Do tego Młoda spotyka się z jakimś chłopakiem, a najlepsze ze kłapmie ze z koleżanką. Przypadkiem się dowiedziałam bo sie z fb nie wylogowała i jak ja odpaliłam to akurat była rozmowa z tym chłopakiem, nic nie mówię ale musze jakoś Tż zwrócić na to uwagę, a jak mnie jeszcze raz Młoda okłamię to jej tez poweim parę słów do słuch.
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Neti, kwiatowa sliczna!!!
Elllmi, piekna ta bielizna!!! I nie, kota jest mega cierpliwa, pisalam kiedys zreszta, jak mlodego pacnie to bez pazurow ![]() ![]() Fewciu ale sliczna jestes <3 a Blanusia cudna, kurde ja sie boje mojego jeszcze ze zjezdzalni puszczac ![]() Akysz problemy!!! :-* Iiii pytanko mam, skad te cudne spodnie, ktore mialas na sobie na pierwszym fimiku ze zjezdzalnia??:P Charlizz kciuki!!! Marsi no ja pamietam jak pisalas, ze S.szybko bardzo przestal spac w dzien, mam nadzieje, ze u nas przejsciowe to tylko, bo nie powiem, chociaz te 40min wolnosc w dzien by sie przydalo ![]() Brzusio juz widac??? ![]() Mlody zas sie budzi 2x w nocy na mm.... Ehh a juz tak pieknie bylo:P Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4777 |
Zakorzenienie
|
![]() W końcu wczoraj pogoda dopisała ![]() Sylwietta piękny kawaler, cała mama ![]() Aniu super wpis ![]() Net jak dla mnie ta kolorowa ostatecznie. Czarna, jak Pstryń mówi, za ciężka ![]() Iwfka padłam z podejrzenia menopauzy ![]() ![]() Lady idź chociażby do rodzinnego, to Ci skierowanie wypisze ![]() Wczoraj byliśmy jak zwykle u t. i już mi bokiem wychodziło. Ona musi leżeć, non stop gada że umrze. Dawid najchętniej na polu by siedział, ale trzeba z nim tam chodzić krok w krok bo to dom tuż przy ulicy - bez ogrodzenia i jeszcze na podwórku jest dość ostro z górki. Pojechałam później do rodziców i poszliśmy na spacer, to Młode w końcu padło i się ugrzeczniło. Pojechałam, bo przecież TZ lata to tu to tamto to sprawdzić, to zobaczyć nad wpdę, bo może drzewa przyniosła woda itp itd, to kawka, to to i generalnie ja z Dawidem cały czas, więc już wolałam iść z rodzicami na spacer, a tenciulas niech sobie dalej biega z miejsca na miejsce. U nas pogodowa sytuacja już ok, poszło dalej w Polskę niestety. Widzę na tapecie temat sandałków. Ja miałam Dawidowi już kupić, te co Elllmi wklejała, ale się wstrzymałam, bo zastanawiam się jeszcze jaki numer. Pasuje mi w sklepie zmierzyć, a kupić w necie bo taniej. Zamówiłam sobie wczoraj kurtkę w tajemnicy przed TZ (bo zaraz znowu będzie że kasa się rozpływa - nie wspomnę ile już poszło w jego mamę i brata ![]() A! I Dawid ma szał na to http://allegro.pl/karaoke-mikrofon-i...233027619.html Oliwia to ma i ostatnio jak przyjeżdżamy to mu to siostra TZ podłącza i Młody sobie śpiewa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Acha Fewciu: Masz na prawdę ogromny brzuch. Nieomal już na kolanach. Ponadto doskwierają CI strasznie wielgachne uda i wielkie dupsko. Amen. WEŹ SIĘ STUKNIJ W CZÓŁKO! Jeszcze jak piszesz przy filmiku że nie zwracajcie uwagi na mnie, to krew mnie zalewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |||
Wtajemniczenie
|
I ja się witam z pracy przy kawce
![]() Dzisiaj tylko jedna pobudka na uu o 2:30 ![]() ![]() W sobotę mieliśmy gości, przyjaciele u których byliśmy świadkami na ślubie. Jeszcze bezdzietni ale już niby jesienia mają zacząć starania. I przynieśli Igiemu straż pożarną z Wadera taką: http://www.babytrend.ro/masina-de-po...m--wader-10439 Przyszli o 17 i Igor bawił się samochodem calutkie 3 godziny aż do kąpieli a jak ktoś chciał zabrac to robił paluszkiem "nunu" i uciekał z samochodem. W szoku byli że sam się bawił tak długo a my sobie przy stole spokojnie rozmawialiśmy. Mój duży chłopczyk. Cytat:
Cytat:
![]() Bartulo coraz bardziej do mamusi podobny!!!! Cytat:
![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
słyszałyście o tym autobusie w KOlumbii? 32 osoby w tym 31 dzieci spłonęło żywcem w autobusie. Wracali z Kościoła.
Maskara. |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedź..licytuje ta kwiatową... ![]() Czy któraś ma SAMSUNG GALAXY CORE PLUS? DUŻE TO, FAJNE? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
hej kochane,
nastrój kiepski nie mam siły cytować widziałam zdjęcia i filmiki, cudne te Wasze dzieciaczki Sylwietta Bartulo na fotelu wymiata, rany jaką on ma minę rozrabiaki ![]() Pytałyście o brzusio, tak spory już jest i widać,że jestem w ciąży, natmiast cała reszta bez zmian, nawet chodzę w dzinsach z przed ciąży i nic nie ciśnie ![]() staniki powymianiałam bo cycki urosly, własnie oglądałam tego linka co Elli wrzucila, piękny ten komplecik ja u siebie w miescie mam sklep TK max, kupiłam ostatnio super bieliznę, firmowkę Donne Karan i Triumpha za 50 zł gdzie ceny regularne od 200 zl w góre za komplet, uwielbiam ten sklep, można naprawdę perełki dorwać ech nie mam siły na nic moj S w piątek wyjeżdza do Londynu, moj mały chłopczyk w wielkim świecie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Marsi..duzo sily i zdrowka! A gdzie fota bebzona?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Glupie pytanie mam
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Lady ja jeszcze nie mam dla Domci sandałków, ale chyba na skarpetkę bym zakładała ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- aaa Sylwia świetnie Bartulo się prezentuje w tym fotelu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/super-polbuty-sand...254423810.html http://allegro.pl/zdrowotne-zakryte-...207410502.html http://allegro.pl/sandaly-sandalki-r...185905938.html http://allegro.pl/cizemka-pl-odlotow...201319416.html a z sandałków które? http://allegro.pl/cizemka-pl-15-prof...171377853.html http://allegro.pl/lekkie-sandalki-wk...252214751.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już zasycha to i się az tak nie drapie. Gorączki nie ma , tylko taka rozmemłana jest. I nic nie je, oczywiście. ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć Fewciu! Kurdę, jaka Blanka sprytna jest już ![]() ![]() A za brzuch ![]() ![]() ![]() Wczoraj jak pojechałam na uczelnię na 18:00 - Amelka zasnęła i spała 1.5h ;/ Musiała być padnięta, ale kurczę przez to (chyba) poszła spać przed 1rwszą w nocy. Marudek niesamowity ale nie szło jej położyć bo totalna histerioza ( a ona w takie stany bardzo rzadko wpada), także Lady - rozumiem cię. Strasznie późno chodzi spać ostatnio, minimum 22, i nie bardzo da się to przestawić. Zwalam na chorobę póki co, ale wczoraj już nam z Tż brakowało pomysłow co zrobić. Stwierdziłam w końcu, że sama padnie. Mam nadzieję, że to jednorazowe ![]() Miałam wczoraj gości, kuzynkę z narzeczonym bo przynieśli zaproszenia na ślub (sierpień), Amelka dostała prezenty : swoje pierwsze Duplo http://www.smyk.com/lego-duplo-kreat...y-dla-dzieci-p (fajne bardzo, faktycznie, Szaja - ale nie umie ich łączyć jeszcze), i lalkę bobasa Smiki http://www.smyk.com/smiki-lalka-30-c...y-dla-dzieci-p która idealnie pasuje do wściekle różowego wózka od t. ![]() Ale słuchajcie, jaki to jest hit ta lalka! Wszędzie z nią chodzi, upomina się o nią ("lala, lala!"), cały poranek szukałyśmy bo gdzieś się zapodziała i płacz na końcu nosa. Ubieramy i zakładamy jej czapeczkę, ubranko też, karmi ją, poi (swoim pstryczkiem), lula w wózeczku, zawijam w kocyk, chce z nią spać, z nią siedzieć w krzesełku do karmienia, wszystko z tą lalą ![]() Słodkie to ![]() Tym samym znowu nie mam pomysłu na prezent, może kupię nocnik :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Ci powiem, ze czesto slysze od kolezanek, ze dzieci jesc zaczynaja po chorobie. Moze i Amelka na dniach zaskoczy ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Czesc! Sluchajcie jaki komplement uslyszalam od t.; ze gdyby mogla cofnac czas, to opiekowalaby sie tak, jak ja Yae. Wiecie jak mi sie milo zrobilo, zwlaszcza, ze wiekszosc moich metod poczatkowo byla mocno krytykowana.., |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Meneq : nawet nie wiesz jakbym chciała
![]() Bo to jest dla mnie prawdziwa zagadka i problem z tym jedzeniem. Chyba już wszystko przerobiłam. Dziś piękna pogoda, a my nie możemy wyjść na spacer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciaz trzymam za Was kciuki ;-) To moze potrwac, ale Amelka przeciez nie da sie zaglodzic |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Ewik, a jak u Ciebie samopoczucie?
nie mam z kim pogadać nt ciąży na wątku w poczekalni było tak beznadziejnie,że się zawinęłam, laski jechały się jedna po drugiej, o takie głupoty,że ![]() chyba już drugiej takiej jak Wy ekipy nigdzie nie ma ![]() Debrah, u nas też ostatnio mały zasypia inaczej niz zawsze, nie wiem czy to "taki etap" czy jak ![]() ale uwaga, od dwóch dni śpimy do 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do sukienki... to mogę być szczera? mnie się nie podoba, może dlatego, że moja t. ma podobną i mi się z nią kojarzy ![]() ![]() Cytat:
si, napisałam wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do koloru - cappucino po pierwsze tańsze (czemu?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do żąłądka - to najpierw do ogólnego po skierowanie do gastrologa, najlepiej od razu też weź (a ogólny może ci dać) na gastroskopie, bo chwilę się na do badanie czeka tylko właśnie nei wiedziałam gdzie te biodra są ![]() a co do zachowania TŻa to jakbym o sobie czytała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki ci dobra kobieto ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tk maxa - szczerze nieznoszę tego sklepu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
łoooł, no to chyba najwyższy szczyt komplementu jaki może usłyszeć mama ![]() ![]() mi się ostatnio miło zrobiło, jak opiekunka przyjechała do nas, i pochwaliła rzeczy dla mnie oczwyiste w sumie - czyli nieoglądanie bajekw tv czy na kompie, picie wody z owocami, naśladowanie zwierząt - powiedziała, że ostatnio opiekowała się inną dziewczynką, w sierpniu będzie mieć 2 lata, i tam na okrągło komputer z piosenkami dla dzieci, dziecko nie naśladuje jeszcze żadnych zwierząt itd. Największy komplement - widać twoją pracę z Anusią, miłość i czas jej poświęcony ![]() koniec prywaty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas też zaczęło się opóźnione zasypianie, od urodzenia kąpiel była o 19 i zaraz po tym mleczko i nyny, a od około tygodnia Robaczek przestawił sobie sam w sumie ![]() ![]() ![]() aaaa pisałyście niedawno o ilości snu na dobę, u nas 12h to sam sen nocny, od tygodnia około z jedną!!!pobudką na mleczko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Czytam i czytam i się jakoś wbić dzisiaj nie mogę.
Poratujcie mnie w sprawie kasku na rower dla dziecka, Tż kupił fotelik i na mnie naciska żebym kupowała kask bo chce z Oli jeździć.
![]() |
#4794 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze wczoraj wysyłka w fasardi była za free
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podczytuję poczekalnię - grudniówki, ale nie odzywam się, bo i tak nie znajdę czasu na dwa wątki ![]() Samopoczucie mam do d***. Ciągle mi słabo, ciężko mi się oddycha. Z Domcią tak nie miałam. Czekam na wyniki badań. No i dziś zaczynam 11 tydzień ![]() ![]() A gdzie jest Iffonka??? To u mnie też się poprawiło ze spaniem. Domcia teraz zasypia ok 20:30 - 21:00 i wstaje tak 7:30 - 8:00. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.decathlon.pl/kask-na-rowe...d_8244128.html o tu masz większy wybór: http://allegro.pl/listing/listing.ph...ategory-110163
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-19 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
ja na razie smaruję się masłami, muszę wykończyć bo mam zapasik a jak się skończą mam maslo hipp dla ciężarówek, Tz mi kupił jak byliśmy w Austrii
w III trymestrze na pewno przerzucę się na mustele, nie miałam ani jednego rozstępu w drugiej ciąży, myślę,że to jej zasługa Ja już czuję się dobrze, choć dziś mnie lekko mdliło, sily wróciły i to mam taki power że szok, sprzątam gotuję, pracuję, mam więcej sil niż przed ciążą tak, Leosia dzwigam ![]() mamy w tym tyg jechać do ikei i kupić jeszcze jeden przewijak, żeby wstawić go do łazienki, bo do tej pory po kąpieli targałam go do pokoiku a tak będzie mi latwiej by go od razu ogarnąć po umyciu u mnie wyniki wzorowe, tylko dostałam leki przeciwzakrzepowe bo porobilo mi się sporo żylaków ( na macicy szczególnie ![]() ja dziś zaczynam 14 tydzień ![]() tym samym rozpoczęłam II trymestr ![]() a jak Twoje relacje z TZ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żylaki na macicy? Na usg to lekarz zobaczył? Nawet nie wiedziałam, że coś takiego może się zrobić. Gratulacje z okazji II trymestru ![]() Z TŻ ostatnio jest dobrze, milutki jest, wyręcza mnie w wielu sprawach. Nawet mniej się kłócimy, co nie zmienia faktu, że myśli moje często i tak krążą przy tym co było... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
na usg i podczas "ręcznego" badania
![]() dobrze,że Tz się stara to ważne, a masz w sobie dużo złości? gadacie o tym czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.