Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 00:35   #3721
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

lolusl za ćwiczenia współczuje przygody z czosnkiem w roli głównej, musisz się bardzo pilnować skoro tak gwałtownie reagujesz na czosnek, w domu łatwiej, wiadomo co się dodaje do posiłku, na mieście to kelner nawet czasami nie wie jaki jest dokładny skład dania.
W kwestii włosów to skłonność do puszenia musi mieć chyba jakiś związek ze strukturą włosów , nigdy nie miałam takiego problemu, pielęgnacja ma tu chyba drugorzędne znaczenie, jednak to tylko moje przepuszczenia, specjalistką od włosów nie jestem
Nie wiem czy już się z Tobą witałam, tak więc powtórzę (albo i nie) Witam serdecznie

heroine wróciłaś z wyjazdu, teraz mam nadzieję, że będziesz z Nami codziennie Jakie szczyty/i doliny zaszczyciłaś swoja obecnością? Pochwal się
A ja spięta i gotowa jak nigdy, nawet jak nadal nic nie ruszy to choć czyste sumienie mieć będę

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Heroine czy ja wiem czy moje zęby są jakieś piękne ;p Ale śmiesznie mi w buzi bez tych tylnich zamków tak jakby mi coś brakowało.

Ja musze dzisiaj iść pobiegać, bo w tym tyg nie było żadnych ćwiczeń. Rano byłam z psem na szkoleniu a teraz gotuje obiadek makaron ze szpinakiem i kurczakiem.
Cocktail pamiętam, że po zdjęciu aparatu czułam się nago że tak zęby na wierzchu nosze Ty uśmiech piękny miałaś i przed założeniem aparatu więc teraz to będzie idealny uśmiech, nie ma innej opcji
A jak idzie Wam szkolenie? Są jakieś postępy?

Dziś miała chwilę więc na rowerku zasiadłam przy serialu i się nieźle spociłam, zmieniałam sobie obciążenie więc było ciekawie Zakupy rano zrobiłam, ok 7kg warzyw i owoców przyciągnęłam ze sklepu ale mam na 2-3 dni spokój i mogę się na skupić na pracy. Od jutra co rano dodawać będę odrobinę samoopalacza w trakcie balsamowania skory nóg, bo w czwartek na być 30 stopni u mnie, więc czas na gołe nogi Trochę to abstrakcyjnie brzmi, zwłaszcza, że dziś w kurtce z kapturem spacerowałam pogoda zmienna jest
PS: możliwe, że jakiś cm mi spadł z obwodu brzucha bo spodnie są jakby luźniejsze, ale to może być też kwestia "zmęczenia materiału" więc nie cieszę się pochopnie
Koktajluje nadal, raz lub 2x dziennie, mam już ulubione mixy i proporcje tak dobrane, że akurat 0,5l kubek mi wychodzi więc jest coraz lepiej z moim spożyciem zieleniny
Stary 2014-05-19, 07:12   #3722
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Margot faktycznie ilość zakupów mega to jakbyś ciężary dźwigała u mnie też cały tydzień 28 a w środę chyba 30 juhuuu też będę wystawiać nogi ale na balkonie po pracy Fajnie że sokujesz nadal, zielenina zdrowa baaardzo jest

Madzia
ja też podziwiam, że Ty tak dbasz o siebie, mi się na włosy nic nie chce nałożyć od kilku miesięcy z 2 strony nie narzekam bo są w dobrej kondycji odkąd nie farbuje ( chyba ok. roku czas, a może nawet więcej ) jedynie co mi się chce to nabalsamować, bo mam nowe masła do ciała największą uwagę skupiam na twarzy, na niej zawsze mam kwasy, maski, kremy itp

Cocktail za biegi. Kurde bieganie to jednak męczące jest, ale satysfakcja gwarantowana

Heroine
nareszcie wracasz! supcio bądź z nami na bieżąco, brakuje tutaj Twoich codziennych, spamujących postów I dziękuję kochana za miłe słowa

Na śniadanie zjadłam 2 naleśniki a teraz zbieram się do pracy, miłego dnia dziewuszki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 08:00   #3723
makaron91
Zadomowienie

Meedzik Nadajesz się jak nikt inny , czekamy na jakieś próbne fotki
Stary 2014-05-19, 09:57   #3724
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić,że za pół roku jedziemy prawdopodobnie do Danii na Erasmusa
A do jakiego miasta? Ja mam 20 minut pociagiem do Kopenhagi, moglybysmy sie umowic na kawe.
Ja od rana urzadzam sobie znow spa, bo mam zaleglosci siedze z henna na wlosach, robie manicure, kladlam maseczke cynamonowa - zaraz prysznic, peeling i depilacja.
W srode mam kolejna wizyte u poloznej. Przez ostatni miesiac nie przytylam ani kilograma, caly czas waze okolo 72-73 kilo. Mam nadzieje ze to normalne, bo jem uczciwie, brzuch rosnie, maly kopie jak trzeba - tyle ze waga nie rosnie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 10:09   #3725
lolusl
Japońska rzepa

Cześć Margot Też nie pamiętam czy się witałyśmy,tyle tu dziewczyn,że na razie nie ogarniam

Paulownia do Aalborga Chyba trochę daleko od Kopenhagi,ale na pewno się tam wybierzemy,chociażby pozwiedzać
I widzę,że nie ja jedna fanka henny

Ja wczoraj zrobiłam sobie 50 nożyc na brzuch i po 30 na każdą nogę takiego ćwiczenia,że się stoi i odchyla nogę o 30 cm w bok (jak to się nazywa? )
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-05-19 o 10:10
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 10:24   #3726
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia do Aalborga Chyba trochę daleko od Kopenhagi,ale na pewno się tam wybierzemy,chociażby pozwiedzać
I widzę,że nie ja jedna fanka henny
Fakt, Aalborg troszke daleko. Ale jesli macie zamiar zwiedzic Kopenhage, to sie chetnie do miasta wybiore choc przewodnik ze mnie nietegi. Wiem, gdzie najwieksze centra handlowe, park krolewski i Tivoli.
Od 3 lat tylko henna wlosy maluje.
Stary 2014-05-19, 11:18   #3727
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Fakt, Aalborg troszke daleko. Ale jesli macie zamiar zwiedzic Kopenhage, to sie chetnie do miasta wybiore choc przewodnik ze mnie nietegi. Wiem, gdzie najwieksze centra handlowe, park krolewski i Tivoli.
To najważniejsze

Ja też tylko henną, farby nigdy nie używałam
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 14:53   #3728
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia kochana nie spieszy się spokojnie jak możesz to w poniedziałek zerknij na nie i porób fotki
Jadę zaraz do Deichmanna porobię foty musze sobie też sandałki kupić i dla Oskara adidasy

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:

Monika zauważyłam bluzki dopiero - świetne! Super leżą
Dziękuję jestem z nich bardzo zadowolona w czerwcu zamówię następne + bluze

Cytat:
Ech,ja też uwielbiam czosnek,ale niestety

A co do włosów,to już mam mega wyselekcjonowaną kosmetyczkę, bardzo dbam o pielęgnację, od dawna olejuję,ale teraz coś chyba trochę pogoda nie sprzyja,bo ciągle wilgotno i włosy się puszą. Też tak macie?
Ja nie mogę olejów do włosów używać bo wtedy to dopiero mi się puszą i elektryzują!! :/ po każdym myciu głowy nakładam maskę na 5-10 minut i włosy mam ładne, bez puszenia i elektryzowania się Polecam Ci tą : http://stanstar.pl/allegro/img/31-londa.jpg

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia dziękuję faktycznie jak pogoda dopisuję to do pracy chodzić się nie chce. Ale z 2 strony jak wypłata przychodzi to człowiek cieszy u mnie też upały dziś 20 stopni a od jutra codziennie pełne słońce i 28 do końca tygodnia kurcze chyba po raz 1 w tym sezonie założę spodenki
No jak jest wypłata to wtedy prace kocham haha
U mnie dzisiaj 27 na termometrze w cieniu cały tydzień ma być strasznie gorący! Wczoraj byłam na plazy i spaliłam sobie twarz czoło i nos jak burak mam i boli
Ja się wstydzę ubrać spodenki :/ nogi mam jak flaki i grube :/

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Wez tu mnie nie strasz ja mam zamiar mojego Groszka karmic tak dlugo jak sie da.
Goraco sie u nas zrobilo, pogoda jak ta lala. Przynajmniej mi pranie wyschnie.
No to Twoja decyzja oczywiście ja nie miło wspominam karmienie piersią i nie chciałabym nigdy więcej tego przechodzić ponownie :/
No u mnie upał, 27 stopni. Jeju!! Pranie miałam zrobić!!!! aaaaa! Przypomniałaś mi!

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

monia faktycznie bluzki świetnie na Tobie wyglądają, ładnie reprezentujesz "słowiańską krew" a za 20km z takim obciążeniem wielkie biorąc pod uwagę, że od dawna nie jeździłaś na rowerze, szacun
hahah "słowiańską krew" ale się uśmiałam z tego

A dziękuję za te brawa no jakoś mi się udało a potem całą noc nie spałam z bólu kolan! :/

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

A tak w ogóle to siemanko
Ja zaraz na zakupy lecę więc wpadłam na chwilkę Dziś u mnie upał i musze kupić krem do opalania z filtrem dzieciakom bo wczoraj byliśmy na plaży i się spaliliśmy wszyscy :/ mam buzie jak burak :/ potrzebuję też jakieś sandałki bo w balerinach za gorąco. W pracy było fajnie przez weekend, z dietą idzie mi się super. Dziś musze też sporo warzyw nakupować i piersi z kuraka mam mega motywacje i to dobry czas dla mnie żeby schudnąć Od jutra rana będę chodziła na siłownie!!! Tak, tak.... pójdę :P trzeba zgubić te sadło póki karnet jeszcze mam ważny. Potem już tylko basen i pływanie + rower. Poza tym nic nowego
uciekam do miasta buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 15:34   #3729
Like_a_women
Zadomowienie

Część myszki moje kochane.Napisze na szybko,ze czytam Was codziennie ale z odpisywaniem gorzej.Komunia wypadla super,jestem z siebie dumna bo każdy wyszedl zadowolony obzarty i wybawiony.Pogoda dopisala siec po obiedzie wiedzieliśmy na dworze,graliśmy w pilke,paletki itp.niby komunijnid nietypowo,ale dzieci Mihály radoche i my przy okazji tez
Meeedzik Ty się nie zastanawiaj nad ta sesja.Nadajesz sie kochana Monia bluzeczki super
kota juz nie mamy Ale ks ma alergie na sierść.
resztę napisze później bo mi ktoś dzwon il przed chwila ze chce auto zobaczyć. Wpadnie wieczorem
Stary 2014-05-19, 18:37   #3730
heroine86
Zakorzenienie

Cześć Kochane

Ale dziś piękna pogoda
My wróciliśmy dzisiaj z rana od moich rodziców i wzięliśmy się za dalsze porządki muszę powiedzieć, że nasze mieszkanko powoli zaczyna nabierać kolorów i klimatu

Cytat:
Heroinko wreszcie do nas wróciłaś
Dziękuję wstępnie się zgodziłam, tylko teraz czekam, aż fotografka jakąś lukę będzie miała no i będę teraz kompletnie zabiegana w niedziele sesje a od poniedziałku do soboty praca
Ale czy się nadaję to nie wiem sie okaże, bo ja sie spinam i stresuję zaraz
rzeczywiście, kobieta pracująca teraz z Ciebie no ale kasa się przyda a sesją się nie stresuj- to ma być przede wszystkim świetna zabawa! A Ty się do tego nadajesz genialnie takie ciałko trzeba uwiecznić na fotkach

Cytat:
Chciałam się pochwalić,że za pół roku jedziemy prawdopodobnie do Danii na Erasmusa
Super! Gratuluję

Cytat:
Heroine czy ja wiem czy moje zęby są jakieś piękne ;p Ale śmiesznie mi w buzi bez tych tylnich zamków tak jakby mi coś brakowało.
Nie chrz.ań jeszcze przed założeniem aparatu miałaś śliczne ząbki i ja tam żadnej krzywizny nie widziałam

Cytat:
Cocktail a no chyba tak ale to jeszcze nic pewnego, na razie jestem umówiona na sesję próbną, na razie nie chcę nic zapeszać

U mnie dzisiaj 50 nożyc poziomych i 100 brzuszków z obciążeniem.
Trzymam kciuki by doszło do skutku!

Brawo za ćwiczenia

Cytat:
Poszliśmy z Tż i kolegami pobiegać zrobiłam rekord w 38 minut przebiegłam 4,8km zawsze biegam 30 minut i tak wychodziło 3,7-3,8km
Super jest postęp
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-19, 18:52   #3731
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine wróciłaś z wyjazdu, teraz mam nadzieję, że będziesz z Nami codziennie Jakie szczyty/i doliny zaszczyciłaś swoja obecnością? Pochwal się
A ja spięta i gotowa jak nigdy, nawet jak nadal nic nie ruszy to choć czyste sumienie mieć będę

Dziś miała chwilę więc na rowerku zasiadłam przy serialu i się nieźle spociłam, zmieniałam sobie obciążenie więc było ciekawie Zakupy rano zrobiłam, ok 7kg warzyw i owoców przyciągnęłam ze sklepu ale mam na 2-3 dni spokój i mogę się na skupić na pracy. Od jutra co rano dodawać będę odrobinę samoopalacza w trakcie balsamowania skory nóg, bo w czwartek na być 30 stopni u mnie, więc czas na gołe nogi Trochę to abstrakcyjnie brzmi, zwłaszcza, że dziś w kurtce z kapturem spacerowałam pogoda zmienna jest
PS: możliwe, że jakiś cm mi spadł z obwodu brzucha bo spodnie są jakby luźniejsze, ale to może być też kwestia "zmęczenia materiału" więc nie cieszę się pochopnie
Koktajluje nadal, raz lub 2x dziennie, mam już ulubione mixy i proporcje tak dobrane, że akurat 0,5l kubek mi wychodzi więc jest coraz lepiej z moim spożyciem zieleniny
postaram się już być codziennie choć ten tydzień będzie w dalszych rozjazdach, bo TŻ ma w środę i w piątek dyżury w starym miejscu pracy (ale nie na oddziale, tylko na izbie), no i jedziemy do teściów- tam będziemy spali ja mam jeszcze dodatkowo się stawić do UP w czwartek to od razu to załatwię chociaż w sumie teraz to nie wiem po co ja mam się tam fatygować skoro zmieniam miejsce zamieszkania no ale póki tam jestem zameldowana (a nie wiem jak tu będzie z meldunkiem tymczasowym) to muszę składać autografy Już szczerze mam dość tych ciągłych podróży i życia na walizkach na dłuższą metę bym tak nie mogła... jakie to męczące na szczęście od poniedziałku się uspokoi i osiądziemy wreszcie na TŻ pójdzie do pracy i się skończy bajobongo
Co do wyjazdu i zaszczyconych przeze mnie szczytów niestety pogoda nie dopisała żeby gdziekolwiek się wspinać... więc zostały nam spacery po okolicy i ewentualne poruszanie się autem do pobliskich miasteczek: Ustroń, Istebna, no i do Czech po alkohol i czekolady studentskie ale ogólnie było super, wypoczęliśmy i nawet spacerowanie w deszczu (tudzież mega ulewę) sprawiało mega radochę góry polecam każdemu!

Brawo za rowerek
30 stopni mówisz? U mnie dziś było pięknie, ok. 25 stopni niech już tak zostanie bo mam dość opadów ;/
To ja po cichu gratuluję i wierzę mocno, że cm poleciały i nie jest to tylko Twoje złudzenie, czy też rozciągnięcie materiału
Fajnie, że dalej popijasz koktajle- sama muszę zacząć je robić na razie mam ino blender, a chcemy z TŻ-tem kupić sokowirówkę... tylko musimy obliczyć finanse, bo ostatnio to żyjemy z kartką w ręce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-19, 18:59   #3732
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine nareszcie wracasz! supcio bądź z nami na bieżąco, brakuje tutaj Twoich codziennych, spamujących postów I dziękuję kochana za miłe słowa *
Też się cieszę Kochana i super, że Ty wróciłaś

Cytat:
W srode mam kolejna wizyte u poloznej. Przez ostatni miesiac nie przytylam ani kilograma, caly czas waze okolo 72-73 kilo. Mam nadzieje ze to normalne, bo jem uczciwie, brzuch rosnie, maly kopie jak trzeba - tyle ze waga nie rosnie.
Jak nie tyjesz to nic tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Część myszki moje kochane.Napisze na szybko,ze czytam Was codziennie ale z odpisywaniem gorzej.Komunia wypadla super,jestem z siebie dumna bo każdy wyszedl zadowolony obzarty i wybawiony.Pogoda dopisala siec po obiedzie wiedzieliśmy na dworze,graliśmy w pilke,paletki itp.niby komunijnid nietypowo,ale dzieci Mihály radoche i my przy okazji tez
Super, że komunia udana no i dla Ciebie wielkie gratulacje, że podołałaś wszystkiemu i goście byli zadowoleni a jak "komunista"?
Wracaj do nas

W ogóle to gdzie Wy?
Stary 2014-05-19, 22:27   #3733
meeedzik
Zakorzenienie

Dziękuję laseczki za miłe słowa umowę od fotografki już dostałam, także tego, klamka zapadła
Hehe Heroinko będę miała co wspominać na starość
Tinek ja to najbardziej o włosy dbam, o buzie już mniej, może dlatego że problemów z nią odpukać nie mam, więc wolę nic nie kombinować, bo to się zazwyczaj źle kończy

POkażę Wam fotkę włosów z wczoraj już 2 lata nie farbuję i to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć odnośnie włosów
KLIK

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

No i idę spać, rano do pracy, a po na solarium idę
Dobranoc ślicznotki
Stary 2014-05-19, 22:39   #3734
heroine86
Zakorzenienie

Madzia, śliczne włosy i też chcę na solarium
Dobranoc Kochana
Stary 2014-05-19, 23:02   #3735
monika01011986
Zakorzenienie

Madzia to dla ciebie byłam i kliknelam kilka fot takie kolory i takie ceny jak na kartonach są w deichmannie

p.s. kurde jakie te zdjęcia małe wyszły :/ wrzucałam je z telefonu i tak się zmniejszyły ch.u.j.owo :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1400533259708.jpg (22,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400533269590.jpg (23,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400533279216.jpg (22,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400533288046.jpg (22,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1400533296853.jpg (23,2 KB, 17 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-20 o 15:00
Stary 2014-05-20, 10:48   #3736
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot faktycznie ilość zakupów mega to jakbyś ciężary dźwigała u mnie też cały tydzień 28 a w środę chyba 30 juhuuu też będę wystawiać nogi ale na balkonie po pracy Fajnie że sokujesz nadal, zielenina zdrowa baaardzo jest

Na śniadanie zjadłam 2 naleśniki a teraz zbieram się do pracy, miłego dnia dziewuszki
tinekk jak bym miała balkon to też bym nogi wystawiła na słońce

Cytat:
Meeedzik Ty się nie zastanawiaj nad ta sesja.Nadajesz sie kochana Monia bluzeczki super
kota juz nie mamy Ale ks ma alergie na sierść.
resztę napisze później bo mi ktoś dzwon il przed chwila ze chce auto zobaczyć. Wpadnie wieczorem
Like oj szkoda Aleksa, ale i szkoda kota przyjęcie komunijne udane, fajnie, że i dzieci i dorośli zadowolenia

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
postaram się już być codziennie choć ten tydzień będzie w dalszych rozjazdach, bo TŻ ma w środę i w piątek dyżury w starym miejscu pracy (ale nie na oddziale, tylko na izbie), no i jedziemy do teściów- tam będziemy spali ja mam jeszcze dodatkowo się stawić do UP w czwartek to od razu to załatwię chociaż w sumie teraz to nie wiem po co ja mam się tam fatygować skoro zmieniam miejsce zamieszkania no ale póki tam jestem zameldowana (a nie wiem jak tu będzie z meldunkiem tymczasowym) to muszę składać autografy Już szczerze mam dość tych ciągłych podróży i życia na walizkach na dłuższą metę bym tak nie mogła... jakie to męczące na szczęście od poniedziałku się uspokoi i osiądziemy wreszcie na TŻ pójdzie do pracy i się skończy bajobongo
Co do wyjazdu i zaszczyconych przeze mnie szczytów niestety pogoda nie dopisała żeby gdziekolwiek się wspinać... więc zostały nam spacery po okolicy i ewentualne poruszanie się autem do pobliskich miasteczek: Ustroń, Istebna, no i do Czech po alkohol i czekolady studentskie ale ogólnie było super, wypoczęliśmy i nawet spacerowanie w deszczu (tudzież mega ulewę) sprawiało mega radochę góry polecam każdemu!

Brawo za rowerek
30 stopni mówisz? U mnie dziś było pięknie, ok. 25 stopni niech już tak zostanie bo mam dość opadów ;/
To ja po cichu gratuluję i wierzę mocno, że cm poleciały i nie jest to tylko Twoje złudzenie, czy też rozciągnięcie materiału
Fajnie, że dalej popijasz koktajle- sama muszę zacząć je robić na razie mam ino blender, a chcemy z TŻ-tem kupić sokowirówkę... tylko musimy obliczyć finanse, bo ostatnio to żyjemy z kartką w ręce
heroine ostatecznie, jak nie dogadasz się w sprawie meldunku tymczasowego to skoro do rodziców masz 50km to zawsze bliżej jak 120km do poprzedniego miejsca zamieszkania
Dzięki oby, oby- serio, nawet 0,5kg mnie uszczęśliwi
Jak padało to faktycznie całodzienna wspinaczka jest utrudniona ale najważniejsze, że wypoczęliście, a spacery w deszczu bardzo romantycznie
Też myślałam nad sprzętem do soków ale uznałam, że żal mi wyrzucać tak dużo warzyw, jak się zblenduje to się wypija wszystko a tak tylko sam sok, taka moja logika ale sok do picia przyjemniejszy a nie taka "gęsta plazma" najlepiej mieć jedno i drugie urządzenie

Wczoraj spędziłam kilka godzin rozmawiając przez tel się przyjaciółce zebrało na rozmowę część czasu spożytkowałam na rowerek...40km i malowanie paznokci przynajmniej nie miałam kiedy podjadać
Po samoopalaczu, mimo, że delikatny efekt to spadło wizualnie 10kg z nóg Siedzę z olejem na włosach bo dziś już wychodzić nie będę dalej jak do śmietnika zrobiłam sobie krótką przerwę i popijam natkę ze świeża miętą plus seler plus pomarańcza czerwona
Stary 2014-05-20, 11:51   #3737
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie tyjesz to nic tylko się cieszyć
Pewnie ze plakac nie bede. Sama czulam, ze przybralam za duzo w pierwszym trymestrze, to teraz organizm reguluje a nie odmawiam sobie niczego. Przez ostatnie kilka miesiecy jestem na Intuitive Eating i nie pamietam, kiedy mi sie ostatnio zdarzylo napychac sie poza komfortowa granice sytosci. Jem jak jestem glodna, to na co mam apetyt - czuje sie dobrze.
Stary 2014-05-20, 14:05   #3738
zooska
Zakorzenienie

Joł!

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Meeedzik Brawo za ćwiczenia
Trzymam kciuki za swobodę przed aparatem, a na ciało nie masz co narzekać, więc nie marudź nawet, bo przyjadę z Torunia i skopię Ci d.pę

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Udało się przebiec medal zdobyty czasu jeszcze nie znam bo wyniki na internecie będą może wieczorem ale koło 1h pewnie
nasza sportsmenka ! Do twarzy Ci z medalem
A poza tym to aparatu nie wzięłam, mój budżet studencki się wyczerpał na biletach i wymianie w kantorze, więc na aparat mnie nie było stać, a nikt pożyczyć nie miał niestety

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Nogi mniej już bolą jak je rozruszalam i polazilam troche daje radę diete trzymam wzorowo także jest szansa że schudne coś :-D
Ty to laska jesteś dla mnie zawsze, a po tych Twoich fotach w ślicznej bluzeczce Idealnie leży poza tym To nie widać jakoś Twojej monstrualnej wagi Coś nas kłamiesz

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Margot A no pojechałam sobie do Zagrzebia, Wiedeń też zwiedzony co prawda tylko w 3 godziny, ale znam go już na pamięć Stopem po Słowenii, nad morze chorwackie też stopem, więc git, wycieczka udana

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Melduję,że wczoraj poskakałam troche z pseudocieżarkami (półlitrówki wody ) i porobiłam przysiadów (ok. 60).Do tego leżąc ćwiczyłam nogi.
Ej, zawsze to jakieś ćwiczenia !!!

A Ty się kuruj, bo nie możesz tak rzygać non stop Zazdroszczę Ci erasmusa !!!!! też bym chciała...

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Paulownia Nie podrażnia Cię maska cynamonowa ? Mi się robiły czerwone plamki i swędzenie

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Ja od lutego zaczęłam farbować włosy henną i powiem... nie jestem zadowolona z efektów henny na włosach, wszystko brudzi, szybko się wypłukuje... no ale co prawda, nie niszczy włosów tak, jak farba... Masz jakieś sposoby utrzymywania henny na włosach, co by szybko tak nie schodziła? Dodam że farbuje czerwoną, więc ona jest dodatkowo trudna w utrzymaniu.

Wklej swoje zdjęcia z brzuszkiem !!!!

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

LikeAW gdzie kotka oddaliście? Znajomym, czy niestety schronisko...?
Jaką kieckę miałaś na komunii, jak wyglądałaś? Fotki, fotki fotki!!!!!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 14:06   #3739
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Rosół robiony ręcznie,bez kostek rosołowych z łyżką makaronu i 1/3 piersi z kurczaka smażona na suchej patelni, z kawałkiem cukinii smażonej i 3 małymi młodymi ziemniaczkami
Modlę się, żeby pojawiło się takie danie u mnie na stole, zamiast kupnych odgrzewanych na szybko pierogów... Kusisz

Stary 2014-05-20, 14:54   #3740
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Joł!
Ty to laska jesteś dla mnie zawsze, a po tych Twoich fotach w ślicznej bluzeczce Idealnie leży poza tym To nie widać jakoś Twojej monstrualnej wagi Coś nas kłamiesz
Joł joł jak tam było na wycieczce??

Dziękuję Nie kłamie! Na prawdę przytyłam 66 kg na wadze ale od dziś zaczynam ćwiczyć bo diete mam już od jakiegoś czasu

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Monia, haha :P każdy by się pogubił :P 2 miesiące mieliśmy być u rodziców bo TŻ zaczął w kwietniu specjalizację tzw. wyjazdową, no ale plany się zmieniły. W jednej chwili odwróciliśmy swoje życie do góry nogami :P TŻ dostał od swojej pani ordynator propozycję przeniesienia rezydentury do Lublina, do kliniki kardiologii. Tu jest naprawdę zap.ieprz, ale praca w klinice to było zawsze marzenie TŻ-ta. Mnóstwo pracy, zaawansowane przypadki, wiele możliwości rozwoju (także dla mnie, bo większe miasto). Nie będzie nam łatwo, bo raz, że utrzymanie droższe to jeszcze odejdą Mu dyżury na oddziale, bo w klinice nie może mieć samodzielnych, no ale wierzę, że sobie poradzimy...
Monia pięknie wyglądasz w tych bluzeczkach a gdzie je można zamówić?
Fajnie, że będziesz chodzić na basen bo za tą siłownię to powinnaś po du.pie dostać brawo za rower!!!
To ja się totalnie pogubiłam i nie wiedziałam gdzie Ty w końcu mieszkasz
Cieszę się że twojemu TŻtowi się tak dobrze układa! Fajnie, że spełnia marzenia gratuluję mu Napewno dacie sobie radę! Teraz będzie troszkę trudniej ale później już tylko z górki
To teraz mieszkanie w Lublinie? Macie swoje mieszkanko czy u rodziców? bo w sumie dalej nie wiem Daleko musieliście się przeprowadzać z poprzedniego mieszkania?

A dziękuję ja bluzeczki zamawiałam na www urbancity de ale jest też polska wersja tej strony z końcówką pl.
No za tą siłownie też zła jestem na siebie no ale cóż ja kocham pływać więc basen to najlepsze rozwiązanie rower też mi się podoba
Dziś miałam iść na siłownię ale Kolin rano źle się czuł, miał gorączkę i głowa go bolała to zostaliśmy w domu. Mąż z pracy wróci to pójdziemy na rowery

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Monia bluzeczki super kota juz nie mamy Ale ks ma alergie na sierść.

A dziękuję Proszę o jakieś Twoje fotki z komunii

Ooo szkoda :/ robiłaś testy? Kurde dziwne bo to jest jedyna rasa kota która nie uczula. Czytałam w necie wypowiedzi ludzi którzy mają straszną alergie a przy tych kotach nic im nie jest! Moja teściowa też jest bardzo uczulona na sierść, koty itd a przy naszym Chesterze nic jej nie dolega.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Dziękuję laseczki za miłe słowa umowę od fotografki już dostałam, także tego, klamka zapadła
No super Madziu! Czekam niecierpliwie na fotki teraz masz motywacje żeby trzymać wagę zazdroszczę bo ja nie mam wcale motywacji

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-20, 15:05   #3741
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Joł joł jak tam było na wycieczce??

Dziękuję Nie kłamie! Na prawdę przytyłam 66 kg na wadze ale od dziś zaczynam ćwiczyć bo diete mam już od jakiegoś czasu
66 kg?! nie widać!!! Ja bym max dała 59-60!!!!!!!! Serio
Jak trzymasz dietę, to Ci szybko zleci, Ty chyba w miarę szybko tracisz kilogramy
Wycieczka udana, ale mega zmęczona jestem, wyjechałam wczoraj o 15, a byłam w Toruniu dzisiaj o 12... więc padam A na 16 zajęcia mam , a na 19 do pracy

Stary 2014-05-20, 15:18   #3742
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
66 kg?! nie widać!!! Ja bym max dała 59-60!!!!!!!! Serio
Jak trzymasz dietę, to Ci szybko zleci, Ty chyba w miarę szybko tracisz kilogramy
Wycieczka udana, ale mega zmęczona jestem, wyjechałam wczoraj o 15, a byłam w Toruniu dzisiaj o 12... więc padam A na 16 zajęcia mam , a na 19 do pracy
No mi się tym razem jakoś równolegle tłuszcz porozkładał bo widzę, że też w rękach przytyłam, boczki mam.... także nie tylko w uda poszło.

Oooo to nieźle! Jak ty rade dasz na zajęciach i w pracy??? Ja bym umarła :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-20, 15:25   #3743
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No mi się tym razem jakoś równolegle tłuszcz porozkładał bo widzę, że też w rękach przytyłam, boczki mam.... także nie tylko w uda poszło.

Oooo to nieźle! Jak ty rade dasz na zajęciach i w pracy??? Ja bym umarła :/
Nie mam wyjścia, muszę to poogarniać bo bym z głodu umarłam Żeby było fajniej, to o 16 mam zaliczenie przedmiotu, także naaaaajs

Ja mam też problem z boczkami i tą luźną skórą na ramionach, nietoperze mi się robią Jak wrócę do wro na wakacje, to zacznę skakać na skakance, to mi pomagało pamiętam na to.

A ćwiczysz w domu coś w ogóle? Czy ten basen w planach tylko ?

Stary 2014-05-20, 16:22   #3744
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:

Paulownia Nie podrażnia Cię maska cynamonowa ? Mi się robiły czerwone plamki i swędzenie (...)
Ja od lutego zaczęłam farbować włosy henną i powiem... nie jestem zadowolona z efektów henny na włosach, wszystko brudzi, szybko się wypłukuje... no ale co prawda, nie niszczy włosów tak, jak farba... Masz jakieś sposoby utrzymywania henny na włosach, co by szybko tak nie schodziła? Dodam że farbuje czerwoną, więc ona jest dodatkowo trudna w utrzymaniu.

Wklej swoje zdjęcia z brzuszkiem !!!!
Maseczke cynamonowa robilam pierwszy raz, na probe. I tylko na strefe T, bo balam sie ze mi rozjuszy naczynia. Pol lyzeczki cynamonu, pol jogurtu naturalnego i kilka kropli wody. Trzymalam 5 minut, pieklo porzadnie, skore mialam zaczerwieniona, ale po pol godzinie i spryskaniu woda termalna cera sie uspokoila. Zdaje sie ze pomaga na zaskorniki, bede ja jeszcze stosowala.
Jesli uzywasz prawdziwej henny, to nie powinna sie szybko wyplukiwac. Ja klade henne raz na 5-6 tygodni i wystarcza. Moze przejrzyj watki hennowe na fryzjerskim?
Najlepsza jest czysta henna BAQ, wlosy powinny byc umyte szamponem z SLES, do rozrabiania proszku uzywa sie wody o temp.80 stopni, i nie wolno uzywac metalowych naczyn i lyzek.

Cykne jutro jakies zdjecie i wstawie.
Stary 2014-05-20, 19:52   #3745
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł ja już po pracy, siedzę z maską na głowie byłam na solce i jestem już fajnie opalona nogi mi wchodzą do dzisiaj taki zapierdziel, że nie było czasu się w du.pe podrapać

Monia fajne te butki, ale chyba takie zbyt plackate musiałabym na żywo zobaczyć i przymierzyć jak na nodze wyglądają. Dziękuję za zdjęcia
Heroine zdjęć raczej nie będzie, bo pewnie nie będę mogła ich udostępniać publicznie, wiąże mnie umowa, ale spytam jeszcze
Taa mam motywację, taką że jem słodycze w pracy kinder bueno, a przed chwilą ptasie mleczko
Jestem przed @, a raczej już jutro powinnam dostać, także wiesz.
ZOska haha przyjeżdżaj napijemy się razem piwka
Stary 2014-05-20, 20:20   #3746
zooska
Zakorzenienie

Paulownia Dziękuję za odpowiedź ! No i czekam na focie.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Heloł ja już po pracy, siedzę z maską na głowie byłam na solce i jestem już fajnie opalona nogi mi wchodzą do dzisiaj taki zapierdziel, że nie było czasu się w du.pe podrapać

ZOska haha przyjeżdżaj napijemy się razem piwka
Hehe, z chęcią bym przyjechała !!! Będziesz mieć kasę na wakacje Nasz murzynek

Stary 2014-05-20, 20:34   #3747
tinekk
Zadomowienie

Dobry wieczór
Dopiero teraz znalazłam chwilkę, rano szybciorem do pracy, później drzemka w domku, TŻ przyszedł koło 17 - posiedzieliśmy chwilę i poszliśmy pobiegać ( 1 raz razem ) 6km za mną więc trening zaliczony

Madzia biedna, wymęczona po pracy. Mi wtedy najbardziej smakuje piwko wracam padnięta z pracy, na nogach w taki upał, wchodzę do domu i kierunek lodówka piwko kurcze jak niewiele trzeba do szczęścia

Zosia o jaaa już po wycieczce ? ale super, daj znać jak będziesz gdzieś ruszać kiedyś, ja zawsze chętna na takie wypady plecak i w drogę szkoda, że zdjęć nie masz. Dziękuję za miłe słowa
Też nie lubię swoich przedramion ... mam takie luźne flaczki ... wrrr chciałabym naprawdę takie lekko umięśnione

Margot kurde tyle godzin na tel, chyba by mnie ucho bolało ale trening zaliczony - i to jaki !

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 21:16   #3748
Like_a_women
Zadomowienie

Cześć.Miałam wczoraj pisać,ale nie miałam kiedy...
Monia No tak,w sumie ta rasa nadaje się nawet dla alergików,ale u mnie niestety tak wyszło.Mały mówił,że ma jakąś "gule" w gardle i miał problemy z połykaniem.Pojechaliśmy na pogotowie.Kota zawiozłam do teściów i za dwa dni objawy ustapiły.Testy wyszły niestety pozytywnie.Zooska Podróżniczko Ty moja,fajnie że wycieczka się udała.Co do kotka,to był u teściów,ale oni go nie chcieli,więc dałam ogłoszenie i po kilku dniach zgłosili się kupcy.W sumie jestem w plecy bo oddałam go za 600zł.a zapłaciłam 1400zł.TinekKochana gratulację normalnie szacun za ten medal.Chudzinko Ty Heroine To mówisz w Toruniu się aklimatyzujesz.Trzymam kciuki,aby wszystko się ułożyło.No i praca w klinice to pewnie dla TŻ-ta niezła gratka,fajnie.Ja w sobotę byłam w górach,musiałam jakoś odreagować ostatni stressss,zmarzłam przeokropnie,a jak na złość jak jechaliśmy do domu to pogoda była cudna no,a dziś patrze,a tu kleszcza mam na stopie
Stary 2014-05-20, 21:18   #3749
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ahh co by to był za melanż
Tinek mnie też ale nie kupiłam sobie na jutro obowiązkowo kupię desperadosa czerwonego na top szefa
Stary 2014-05-20, 21:27   #3750
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine ostatecznie, jak nie dogadasz się w sprawie meldunku tymczasowego to skoro do rodziców masz 50km to zawsze bliżej jak 120km do poprzedniego miejsca zamieszkania
Też myślałam nad sprzętem do soków ale uznałam, że żal mi wyrzucać tak dużo warzyw, jak się zblenduje to się wypija wszystko a tak tylko sam sok, taka moja logika ale sok do picia przyjemniejszy a nie taka "gęsta plazma" najlepiej mieć jedno i drugie urządzenie

Wczoraj spędziłam kilka godzin rozmawiając przez tel się przyjaciółce zebrało na rozmowę część czasu spożytkowałam na rowerek...40km i malowanie paznokci przynajmniej nie miałam kiedy podjadać
Po samoopalaczu, mimo, że delikatny efekt to spadło wizualnie 10kg z nóg Siedzę z olejem na włosach bo dziś już wychodzić nie będę dalej jak do śmietnika zrobiłam sobie krótką przerwę i popijam natkę ze świeża miętą plus seler plus pomarańcza czerwona
No tak, tyle, że w dowodzie mam meldunek u teściów i nie będę teraz dowodu zmieniać a żeby zarejestrować się w lubelskim muszę mieć meldunek tutaj- chociażby tymczasowy
Znaczy chodziło mi raczej o taki robot kuchenny typu malakser/blender z różnymi funkcjami tak z rozpędu napisałam sokowirówkę wolę robić różne koktajle i przeciery, a nie tylko soczki co nie zmienia faktu, że sokowirówka także przydatna rzecz

Jaka rozmowa i przy okazji kalorie spalone
Ja muszę wystawić swoją bladość na słońce, bo wyglądam chorobowo a jak sobie twarz posmaruję podkładem to wyglądam nie za ciekawie... znów wszystkie podkłady mam za ciemne

Cytat:
Pewnie ze plakac nie bede. Sama czulam, ze przybralam za duzo w pierwszym trymestrze, to teraz organizm reguluje a nie odmawiam sobie niczego. Przez ostatnie kilka miesiecy jestem na Intuitive Eating i nie pamietam, kiedy mi sie ostatnio zdarzylo napychac sie poza komfortowa granice sytosci. Jem jak jestem glodna, to na co mam apetyt - czuje sie dobrze.
No to super Kochana najlepiej słuchać swojego organizmu

Zoooska, hej fajnie, że wycieczka się udała Ty to jesteś światowy człowiek podziwiam za odwagę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości