|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Faaajnie
![]() Cytat:
Także K był w krótkim, gorąc był - u nas 26 stopni.Cytat:
![]() Dzięki Amelie, ja tak biorę kalendarz chiński z " " choc z K mi się sprawdziło. Taka ciekawostka raczej.
Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2014-05-20 o 18:35 |
||
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
U nas w cieniu 25 było, T cały dzień na dworze, na krótko ubrany. Bez wody co chwila i czapki na głowie chyba by się usmażył.
|
|
|
|
#4623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na miejscu? jadła co Wy? spała jak aniołek? dala się pobyczyć? ![]() zuch!Cytat:
![]() :brzyda l:u nas chłop grzebie w ziemi. i się tym jara ![]() Cytat:
phi ![]() torebka luks. ładny kolor Cytat:
![]() ![]() dziś miał bodziaka z krótkim i cienką koszulę, getry, buty. bo nie mieliśmy spodenek. pojechaliśmy do galeriosa i się okazało, że nie tylko nas upaly zaskoczyły (w h&m zatory wózkowe) 2 x krótkie porciaki (dresówy i materiałowe) kupione, bluzki, podkoszulek, także luks. jutro na krótko. teraz był na mini spacerze z konkubentem - na letniaka. no i muszę to napisać. skarżyłam się, że się nie da z T. na zakupy. dziś się dało ![]() Alliiiiwwwwww, jak????
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
E to u nas jakieś 23 było, jutro ma być 26 więc się przełamię i założę mu krótka bluzkę
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
...... ![]() Mojego Szefa Po☠☠☠alo ![]() Widzialam grafik - ja wiem ze od 15czerwca mam URLOP No ale tydzien 23 Do☠☠☠al mi 5 ZAMKNIEC Z czego 3sa pod sam rzad eh ( dam rade, musze dac rade - nie ma innego wyjscia ) Aaaa aaaaa aaaaaa .....!!! Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
go! go! go! dasz radę
![]() Cytat:
|
|
|
#4627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- super widziałam fotkę bossko---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Hej!
![]() Witam się po drugim dniu w pracy, niedawno wróciłam. Ciężko z czasem będzie, żeby forum poczytać a o pisaniu już nie wspomnę F. chyba znosi rozstanie nie najgorzej, gorzej ze mną. Cały czas o nim myślę, co robi itp. strasznie tęsknię.
|
|
|
|
#4629 | |||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() ![]() Dostałam skrzydeł...i spać nie mogłam. Cytat:
Wow! Ja sobie jeszcze tego nie wyobrażam.Ale zazdroszczę! Cytat:
Cytat:
![]() Róża siedzi w domu z ojcem i już ma kolejne limo. Rąbnęła się o szafkę w policzek. |
|||
|
|
|
#4630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też tak miałam. Teraz po ponad miesiącu pracy już ok! dostaję tylko ciśnienia 200 jak widzę że dzwoni siostra która sie opiekuję O. - zaraz mam jakieś czarne wizje ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam się znad grillowanych warzywek i kurczaka...urzadzilismy sobie piknik grillowy na balkonoie;D alliw-dużo zdróweczka i wytrałości, jesli Ci to pomoże, to ja daje tak: rano-kanapka z wędlina lub serem, albo jajecznica, naleśnik, lub tp. na drugie sniadanie coś, czego nie jadl na pierwsze, jogurt z musli, placki serowe kup cos z pierwszego reopertuaru, potem obiad: zupa, kasza, makaron z miesem...podwieczorek owoc i kolacja kasza. Nad ranem troche piers ssie, ale to bardziej ja mu daje niż sam chce;p |
|
|
|
|
#4632 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam.......
Cytat:
![]() ![]() 2.biedulek . choć dzieci potrafią się dopasować do naszego trybu zycia .... nestellowy powiadasz dzień tylko ze ja dużo "latam" ale R nie jest kilka godzin w aucie3.od początku przede wszystkim ćwiczenia - jak ruszac nóżkami ,jak trzymać dziecko by ułatwiać nauke(za bioderka tylko ), nurki kilkusekundowe na razie, z obrotem , ćwiczenia tak aby dziecko nauczyło się odruchu chwytania rurki przy brzegu i pozostawienie go tam samemu ,skoki do wody ,lezenie na plecach na wodzie i ruszanie nogami .lezenie na plecach podtrzymując tylko kark ,zabawy z piłkami ,cegiełkami ,makaronami ,nauka samodzielnego zanurzania twarzy .samodzielne odpychanie się nóżkami od sciany ..... dużo tego jest .a najważniejsze ze wszystko od początku wdrazane -także np. na 3 zajęciach dzieci już zaczynają nurkować . Koszt u nas ( profesjonalny ośrodek z wodą ozonowaną ,lux warunki , kadra szkolona w roznych miejscach swiata(np. kurs w miami))150 zł na miesiąc-zajecia 1xtydz. 45 min. Cytat:
.to faktycznie zrobił swój rozmiar co kciuki za zdrówko Emi i mam nadzieje ze głowa przestała Cie bolec az mi niedobrze ...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super ze wakacje się udały i lot tez (pomimo zgrzytu ) łłło boshe ,jakim cudem ? R by już zwiał .....Cytat:
![]() ramiączka doszyj . albo z materiału albo z tasiemki.
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrywieczór
Co do ubioru dziecka w taki dzień jak dziś A. dziś była wyletniona od godziny 10 gdzie na termometrze bbyło 18 stopni tz pierwotnie miała bluzę na górze bo nogi odkryte ale szybko zdjęłam i bluzę więc tylko w takim a`la kombinezonie pomykała przez cały dzień, bez kapelusika na głowie miała opaskę którą sama sobie bez przerwy zakłada nawet w domu chodzi w opaskach co ściągnę to wyrywa i sama ubiera to nic że czasami wygląda jak rambo ale ważne że jest na głowie monicca1989 ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Agnjeska za udane wakacje Mariia buziaki dla Różaka ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- w klubie niespodzianka ![]()
|
|
|
|
#4634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamusia
Cytat:
Cytat:
a grilla zazdraszczam nie napisałaś, że to przepisanie .... cały czas jestem pod wrażeniem pierwszej. jako ciekawostki, jako innej perspektywy. może i rzeczy oczywiste, ale ktoś je zwerbalizował. To może coś sensownego polecisz? Cytat:
T. laluś mierzył ciuchy, szedł się przejrzeć w lustrze )
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
A czy dobrze pamiętam czy LunaO też miała jakoś teraz wrócić do pracy? Czy jak zawsze coś mieszam?
Nestelle polecaj książki co tam ciekawego czytasz? |
|
|
|
#4636 | |||||
|
Zakorzenienie
|
i dalej nadrabiam..........
Cytat:
a co wymysliłas dla tzta /dla Was?masz plan już? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
łoooo! a to nic nie wie ze dzieci nie lubią????? cathlyn- My dziś od 10 do wieczora poza domem(szkoły,basen N, plac zabaw,CH).R mi(sobie )wywinął numer : chciał pic w sklepie -podałam mu butelke z wodą ,a on ze sam .to ok ,dałam ...i tak się zagapiłam ze ...patrze a on ...trzyma butelke do góry nogami i się smieje jak leci .leci na niego .całe 0,33 l, a do mnie dotarło jak było przy końcówce.nawet w wózku woda stała .Łobuz! a jaką miał radoche . musiałam kupic mu ciuchy .na plus ze kolejka duza a ja pokazałam stan mojego syna i otworzyli dla nas wolną kase .chociaż to . R w tym czasie robił odgłos Indianina Łeb mi peka ,az zeby mnie bolą A tz jeszcze nie wrócił ... siłka a potem na budowie siedzi-na ogrodzie .i ...pieli tak pieli !
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
pointa najlepsza
ale co pieli?
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzieki Wam serdeczne za slowa wsparcia, porady i w ogole
Dzis dzien super minal. Ten cyc poludniowy zupelnie niepotrzebny sie okazalo Janek super mial nastroj caly dzien. Gorzej z wieczorem. Jak przyszlo zasypianie po kapieli byl juz bardzo zmeczony. Ja jak debil wtykalam mu to mm, potem jeszcze swoje mleko (z wczoraj), biedny sie rozplakal, na koniec dalam mu swoje mleko z nakretki zeby sprobowal, to sie zachlysnal i troszke zwymiotowal Pani, Rosja powiadasz? bardzo chetnie Kasia, ten Twoj szef to ![]() Trolla, super torebka Tasia, za spacerek bez wozkaOTJ, ja ubieram J. krotki rekaw, szortow jeszcze nie, ale jutro chyba zalozymy Maria, ![]() Monicca, ![]() Agnjeska, fajnie ze wakacje sie udaly ![]() Klementyna, a to Ty juz nie karmisz w nocy? Kacpi spi cala noc bez pobudki? Lece spac, bo nocka nie wiadomo jaka. Jeszcze raz Wam dziekuje
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
alliw
aż się Ja niby taka mądra odstawię A. od cycka i niby próbuję jej dawać to mm ale jakoś mi ciężko tak zdobyć się na decyzję o całkowitym odstawieniu chyba lepiej by było jakby sama się odstawiła Nestelle tż pieli? co? Cathlyn jak tam zakupy? miłego wypoczynku ![]() Moderna wszytskiego co najlepsze z okazji 5 rocznicy ślubu
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-05-20 o 22:37 |
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Pani było ok chociaż Cypru nie poleciła bym z takim maluchem... J najbardziej podobał się basen hotelowy (:
Alliw oby u Was się ułożyło. Eh że też czasem tak się układa. Oliwka zazdroszczę opasek. U mnie J zawsze ściąga w ekspresowym tempie. .. a ja uwielbiam dziewczynki w opaskach (; Nestelle fakt nawet w nl pogoda dopisała (; chociaż teraz blyska się. Właśnie zajrzałam do J a ona śpi w łóżeczku na siedząco o.o położyłam ją i śpi dalej. .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() wierzę w Jasia. Tobie współczuję całości sytuacji. Cytat:
Czytam speca - Jespera Juula ("Nie" z miłości) i na razie (str. 31) gdzieś tam jest zbieżny z lekturą łatwą, lekką i przyjemną (Paryż) howgh ![]()
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z poradników-nic . te Paryze dostałam w prezencie. sama kupiłam już dawno dość "wychowanie chłopców.jak pomóc cgłopcom wyrosnąć na szczęśliwych mężczyzn"S.Biddulph , i "wychowanie dziewcząt .Jak pomóc dziewczynkom wyrosnąć na szczęśliwe kobiety " G.Preuschoff,i jeszcze cos o wychowaniu dzieckaod 3do 6 lat ....wszystko w poczekalni .wiec nie wiem co i jak .ale pewnie tak jak poradniki . przewidywalnie-odkrycie najprawdziwszych prawd zakamuflowanych w naszych umysłach ![]() ![]() ale chodzi Ci o poradniki?czy tak ogolnie? wokół tuji . zasadziliśmy dużo sztyk .teraz chcieliśmy obłozyc korą lub kamyszkami ale chwasty wyrosły .... będzie dobrze . kciuki na nocke podłączam się - Duzo Miłosci ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------
|
|
#4643 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() A jeszcze co do ubierania - my dziś w długim rękawku pomykaliśmy. Ale w cieniu jeszcze tak gorąco nie było. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() Jesteście dzielni
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Moderna ale d.pa ze mnie
naturalnie ślę życzenia szczęścia, miłości, szacunku i spełnienia nestelle ... odgłos indianina - i ta naturalna ich beztroska mój zdolny syn nasikał mi dziś na stopę naśladując odgłos kaczuszki ot tak po prostu, stał bez pampka koło wanny. Domyślam się że pewnie odgłos napuszczanej wody wywołał "strumień" pani22ka ostatnio z Tżtem stwierdziliśmy że T będzie pracował w sortowni lub pralni uwielbia przerzucać odzież z miejsca na miejsce i/lub nosić do pralki.Tasiu jeszcze a propos Osanitu. W sąsiedniej "wsi" jest apteka do której sprowadzają tego typu specyfiki (np. Sab Simplex) z za zachodniej granicy. Generalnie sieciowe apteki raczej tego nie mają na stanie. Ja ze swojej strony polecam i ew mogę się w tym temacie bardziej zorientować ![]() kasia86bgo masakra
Edytowane przez Lukrecjas Czas edycji: 2014-05-21 o 00:30 |
|
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
Hej
pewnie tylko się przywitam (K. zaraz się obudzi) coś mi zaczyna pokasływać. pojadę moherem i napiszę, że pewnie dlatego że bez czapki chodził a jednak wiało mimo ciepła albo od klimy albo od przedwczorajszego zabieganego dniaa chciałam iść i w końcu odwalić te szczepienie a! jak ktoś nie kupił pociągu z cyferkami z duplo w lidlu, to w tesco od 22.05 (chyba) będzie po 66,49zł więc jeszcze taniej ![]() zrobiłam na czerwono, bo może komuś nie chce się czytać mojego wywodu a tu jednak ważne info ![]() ok śpi to zobaczę ile zdążę nadrobić hmmm.... u nas chyba nie było aż tak gorąco jak u Was. widziałam pojedyncze sztuki na krótki rękaw i jedno dziecko pod osłonką od wózka (taką jak ja na mrozy zakładałam). aż mi się płakać chciało. K. w dzień na spacerze miał krótkiego bodziaka, cienką bluzkę z długim i lniane spodnie i nie był spocony. a przed 18 jak wyszliśmy w takim samym zestawie to szczerze mówiąc zastanawiałam się czy nie będzie mu zimno bo już chłodnawo było i mocno wiało despa o matko! to jak on jej to zrobił, że nawet tampona nie szło wsadzić ![]() za zakupy. czekamy na fotkealliw Pani no dziwne w sensie, że szerokie a "niskie" jeśli można tak powiedzieć. takie kwadraciaki, głęboko osadzone więc bardzo ciężko to obciąć. do tego jak z boku spojrzeć to nie jest mniej więcej pozioma linia tylko mocno pochyła (tak jakby zadarte do góry)u nóg osobna historia bo też głęboko osadzone, do tego w kciukach na jednym końcu( w kącie) na brzegu ciągle za paznokciem siedzi jakiś brudek mimo tego, że codziennie kąpany. jakaś grzybica czy ki czort? ale głupio mi iść do lekarza z brudem za paznokciem bo może to rzeczywiscie tylko brudek. te paluszki obok kciuka nie wiem czemu są jakby w kształcie łuku i mam wrażenie że zaraz mu wrosną w skórę... ehhh... to trzeba by było zobaczyća u Torresa co nie tak z paznokietkami? fajne książeczki. o czym jest "Co wypanda..."? Trolla to u nas jednak sporo taniej, bo 20zł za jedne zajęcia, ale i miasto o wiele mniejsze Agnjeska fajnie, że już wróciliście Demeter u nas kaszę zje bez problemu, bułę, owoce i czasem kanapkę ale jakieś normalniejsze i konkretniejsze rzeczy to masakra. wczoraj zjadł 1,5 łyżeczki zupy (najpierw musiałam usta pobrudzić, żeby posmakował. posmakowało więc sam otworzył buzię 2 razy i starczyło no to zrobiłam mu kanapkę z kupną wędliną i ogórkiem. tylko ugryzł i już się masuje po brzuchu że takie dobre a mnie palpitacja serca bierze, że kupne je(swojego pieczonego nie tknie). mam nadzieje, że chociaż było mięso w tej szynce, bo droga cholera była. ogólnie załamka Kasia to samo pomyślałam co Panika. zamień się z tą koleżanką jak taka chętna do zmianek. Monicca nestelle nestellowy to dla mnie znaczy, że zalatany a nie że dziecko przetrzymywane w samochodzie ![]() no K. niestety był ok 3 godz. w samochodzie z krótkimi przerwami. byliśmy 3 razy w szpitalu, 2 razy w przychodni, 2 razy w banku, raz w funduszu w "międzyczasie" raz w domu na jedzenie. potem jeszcze odwoziliśmy mamę to spał ok godziny. inaczej się nie dało i tak się bałam o klimatyzację. bo bez byłby cały spocony i bym go nie wyciągnęła takiego na wiatr, poza tym nie szło wytrzymać więc wolałam włączać co chwilę żeby trochę się schłodziło i mam pietra że się przez to pochoruje co do zajęć to u nas właśnie już na drugich dzieci na chwilkę miały buzię pod wodą. najpierw instruktorka polewała po głowię konewką i kubkiem, później boczkiem zanurzali ucho a później zanurzali się bokiem i przodem twarzy. chłop przodem już nie dał zanurzyć, bo ponoć K. wody załapał jak bokiem zanurzali i trochę pokasłał i tak się zastanawiam czy teraz jeszcze da się go nauczyć odruchu wstrzymywania powietrza czy trzeba czekać aż będzie większy i da się wytłumaczyć. bo chyba ten odruch zanika ok 6 miesiąca (coś mi się tak kojarzy) historia z wodą ![]() oliwka a to Ci modnisia z Anielki kurde mało napisałyście to ja się rozpisałam przepraszamno i proszę o kciuki, bo moja mama ma mieć dziś w Wa-wie zabieg na sercu
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Helol,helol? Kwiatuszku zaswiecilas swiatlo w ten sloneczny poranek? Bo nie wiem czy gasic?
Zarejestrowalam mala na popoludnie do lekarza,zeby ja osluchal bi mi sie ten kaszel nie podoba. Ewidentnie jest od splywajacego kataru, tyle ze katarek jakies pojedyncze glutki tylko wyciaga. Ech.... Alliw jestes bardzo silna,trzymam kciuki za Was caly czas. Nestelle odglos indianina mowisz, oczywiscie nie nagralas? Spryciarz Roszek po prostu chcial miec nowe ciuszki, a co sie bedzie? Moderna jak rocznica? Szczescia Wam zycze ![]() Pani, zakupy udane i te ksiazkowe i ciuchowe, dorasta Michas,hehehe jeszcze troche i bedzie laski wyrywal ( a tak btw masz jeszcze miejsce na te ksiazki, pytam bo my podobny metraz a jakby mi sie powierzchnia skurczyla) Oliwka brava za opaski, mala modnisia z Anielki, u nas opaska 5 sekund na glowie a potem drze razem z wlosami. Kwiatuszku nie wiem jak dokladnie zszyl, ale ponoc spieprzyl speawe na maksa. A ze ta moja kumpela prze gigantka a jest w wieku mojej mamy,to stwierdzila ze mogla od razu patrzec w krok a nie w oczy to by nie byla taka wyrywna No to milego.....
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rocznica super dostalam bukiet kwiatow i poszlismy na piechotke do wloskiej restauracji (oczywiscie z M. i z psem - rodzinnie ), zjedlismy pyszny obiad i z powrotem do domu nic specjalnego, ale milo bylo ![]() dziekuje wszystkim za zyczenia buziaki!
|
|
#4648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heheobstawiam jednak klimę ![]() choć dziś chyba przykleję mu czapkę super glue... łysy, niby w cieniu, ale jednak przechodzimy w słońcu. podobnie. oprócz brudku ![]() książka ta posłuży radą, jak wykazać się ogładą ![]() "jeży się na głowie włos, gdy wycierasz w rękaw nos. (skup się na tej mysli ciut, nim ci z nosa skapnie glut)". Cytat:
też kupujemy wędlinę, Michaś ją je. nie wybieramy dla niego (dla siebie też ) różowej szyneczki....no i wiiiiieeellkiiiie kciuki w kierunku Stulicy już wyrywa... żadnej babie nie przepuści... wczoraj zaczepiał babeczkę. tak 45+, lans-bans, drogie ciuchy, dobry fryzjer... nie reagowała na końskie zaloty Michała (w windzie, w galerii), to w końcu na cały regulator, z palcem wymierzonym w jej pierś: "Baaaaaa-ba!" Cytat:
![]() jeszcze dajemy radę. choć kupowanie książek na wyrost jest ciut dziwne ale i tak się nie powstrzymam :/Alliw, jak nocka???? Jak ja mam poranną kawę, tak syn ma poranne sokowanie na balkonie. nogi na balustradzie, książka obok.... pełen chillout ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() mąż-zuch![]() Despa, a jak żłobowe powidoki? inne dzieci chore? co panie mówią?
|
|
|
#4649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będą kciuki. _________ J. śpi, mam chwilkę dla siebie. 2 dni dobrze znosił moje wyjścia do pracy, robił mi papa. dziś jestem z nim sama od rana, wstał przed 6 i nie odchodzi od moich nóg, na ręce się pcha, tuli. jak zostawiłam na chwilę w łóżeczku żeby do toalety polecieć wpadł w histerię, więc chodzi ze mną.. o 8 wyszliśmy na spacer, J. miał body krótki rękaw i długie spodnie, ale bez skarpetek. było ciepło, ja też krótki rękaw, spodnie i japonki. kilka matek porządnie zmierzyło mnie wzrokiem, ich dzieci w swetrach, bluzach, skarpetach, butach. a ja i tak z tych co boją się rozbierać dziecko... wczoraj tż też mówił, że matki dresowych dzieci (nie mam nic do dresów na chłodniejsze dni jakby co) mierzyły go wzrokiem. ja wiem, że nagle zrobiło się ciepło, ale nasze dzieci już nie są noworodkami. my też nie "rozbieramy się" stopniowo tylko od razu krótki rękaw jak ciepło się robi. |
||||
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(rozumiem, że jak ktoś idzie do pracy rano, to jest inna temp.) Powiedzcie mi... ma która zabezpoieczenie na... kibelek?! kurcze, nie wiem gdzie po takowe uderzyć. a T. ostatnio jarają gwiazdki w kibelku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Także K był w krótkim, gorąc był - u nas 26 stopni.
cudny stan cudny 

...... 

wlasnie sobie przypomnialam, ze dzisiaj mamy 5-ta rocznice slubu 

Choć mam usprawiedliwienie - brat też będzie miał dzieciątko więc najwyżej im sprezentuję.
bardzo chetnie 
jeśli można tak powiedzieć. takie kwadraciaki, głęboko osadzone więc bardzo ciężko to obciąć. do tego jak z boku spojrzeć to nie jest mniej więcej pozioma linia tylko mocno pochyła (tak jakby zadarte do góry)