|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
''Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
bardorja kto bierze ślub kościelny ten raczej nie powinien wierzyć w zabobony To samo sobie pomyślałam. '' i nie powinien uprawic seksu przed slubem, mieszkac razem przed slubem itp itd bla bla bla.. Biorekoscielny bo w takiej wierze zostalam wcyhowana, bo pozwala zachowac mi moje zdanie i poglady na swiat, akceptuje to ze nie na wszytsko sie zgadzm z kosciolem. jezu jak dobrze, ze nie jestem wyznawcą ISLAMU bo pewnie juz bym nie zyla
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Dziewczyny zostały nam do soboty w sumie 3 pełne dni Ja nie wierzę, że to już Wczoraj kupiłam baletki na zmianę, a jutro jadę do Apartu kupić kolczyki bo uznałam, że te które kupiłam są trochę za małe i zginą w burzy loków
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie rozchadzam kolejne buty z La Body w grubych skarpetach jutro wkleję zdjęcia generalnie mam wielki stres i ja TŻ mamy urwanie głowy w pracach, tak że nie mogę nawet się cieszyć tym dniem bo się martwię pracą
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do kłótni my kłócimy się ostro głośno ale baardzo szybko się godzimy i gdy któreś przegnie to jeszcze szybciej:P nie potrafimy mieć cichych dni normalnie by się nie dało
|
|
|
#4416 |
|
Zadomowienie
|
Zły jeż – dzisiaj zadzwoniłam i upewniłam się czy mail doszedł , mam nadzieję że teraz już obędzie się bez niespodzianek
Lemon_Drop– jak to mówią człowiek uczy się na błędach , na drugi raz będę wiedzieć ![]() Monidot-ja też już się nie mogę doczekać aż wreszcie do mnie przyjdą Active- mój Tż też przez jakiś czas miał taki pomysł tzn żebym go nie widziała przed ślubem w garniaku itp. Ale szybko wybiłam mu to z glowy,a nawet sama garnitur mu wybierałam za wszystkie zakupy, sukienka super, ale króciutka się wydaje! ![]() Domar- chcę identyczne paznokcie na ślub ![]() Karolinuuusia – przykra sytuacja z Tżtem, mam nadzieję że wszystko się miedzy Wami poukłada S1lc1a- całe szczęście ze mama zagadała z księdzem ! Alloffkowa- mam nadzieję ze faktycznie tylko tydzień i już nic nam nie wyskoczy ![]() Corn – masz racje , na drugi raz po prostu zadzwonię i zapytam to nie zaszkodzi a lepiej się upewnić niż później mieć taką sytuację jak u mnie ![]() Dotka90 – tak właśnie myślałam że naszyjnik to już będzie za dużo , w końcu góra jest bardzo bogata. Nawet nie podejrzewałam że któraś z Wam będzie miała taką suknie jak ja , ale to znaczy że nasza suknia jest wyjątkowa ![]() A co do Tżta i Ciebie to jakbym czytała o sobie i moim ja też mogę się złościć marudzić a Tż raczej wtedy stara się już nie odzywać tylko wtedy jak ochłonę , chociaż u nas to w sumie nie sa kłótnie tylko raczewj takie sprzeczki o pierdoły ![]() Docik- co do kłótni przy innych mam takie samo podejście Adziia -piękna relacja Szczeperka – kochana ja za bardzo ni epomogę bo w ciąży nie miałam , ale czytałam gdzieś że posiłki (zwłaszcza śniadanie) powinno spożywać się w pozycji półleżącej a samo jedzenie powinno być takie bardziej papkowate no i nie w strasznie dużej ilości, oczywiście jedzenie bez pośpiechu. Wiem źe łatwo mówić ale to niedługo minie Marlenqa- lubię bukiety ze storczyków, na pewno jest piękny ![]() Alucior – żadne z nas nei płaciło za zapowiedzi ![]() Kishlaczkowa- uprzedziłaś mnie też miałam wrzucić ten filmik, bardzo wzruszający nie mogłam opanować łezMojakaren- za pomoc dla potrzebującego dzieciaczka, piękny gest z Waszej strony |
|
|
|
#4417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojej poprawinowej kreacji ![]() Nie jest taka krótka Przed kolano trochę :P
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
u nas niby wszystko ok, samo przeszło do normalności, ale powiedziałam TŻ że jak złapiemy czasu to sobie pogadamy poważnie, bo tak być nie może, dziś już za późno jest, ledwo co wróciłam do domu, zmęczeni jesteśmy, dziękuję za miłe słowa, kochane jesteście, buziaki
u nas będzie dobrze, a nawet jeszcze lepiej! ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- nawet zjadłam pyszną kolację zrobioną przez TŻa
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 750zł za ślub + 400zł za dekoracje kościoła ![]() Wybaczcie jeśli komuś na coś nie odpowiadam, ale już nie ogarniam... Jutro jeśli wszystko dobrze pójdzie przyjeżdzam do domu z suknią
|
|
#4420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Rozeznanie
|
my z TŻ poznaliśmy się w pracy.
Pracowaliśmy w 2 różnych działach ale czasami ja ( dz. zakupów) musiał iść do niego ( dz. logistyki) i się dogadać w różnych kwestiach. Jak ja tam przyszłam to on już tam pracował, ale szczerz to go nie pamiętam od początku, dopiero jak mnie wkurzył to było po jakiś 8 miesiącach to zaczęło się między nami darcie kotów I pewnego dnia przyszłam do niego patrze i coś poczułam. Później przez jakiś tydzień kombinowałam tylko cały czas aby musieć do niego iść, i tak zaczęliśmy pisać na mailach ( nie było problemu bo mieliśmy pracownicze :P ) i tak jakoś poleciało Spotkaliśmy się kilka razy i jesteśmy razem do 14.10.2011 Oczywiście na początku pisania maili było bardzo ostrożnie bo każdy z nas myślał, że druga osoba ma kogoś . Ale w naszym związku to niestety ja byłam tym inicjatorem ....
|
|
|
|
#4422 | |||
|
Zadomowienie
|
sorki, nadrobiłam po łebkach, dzisiaj jestem po drugiej nocce, jak się wyśpię to TŻ na rower się uparł
chyba mu nie padnę po drodze gdzieś ![]() dzisiaj zmiana kodu, 99 DDŚ, jakaś masakra ![]() wczoraj usiadłam sobie na ogrodzie i kleiłam te nieszczęsne zawieszki, ładne wyszły, ale już cierpliwości mi brakuje ![]() to krem jest o TAKI Cytat:
![]() póki zapro w druku to jeszcze ok, gorzej jakby mu się przypomniało za tydzień ![]() co fryzjerka za numery odwala??? gratuluję autka poka poka ![]() Cytat:
jak juz teraz kupicie sobie sprzęty to już będziecie mieć z głowy, gorzej przy ewentualnej przeprowadzce będzie ja wybrałam ciastka z wróżbą, ale im bliżej ślubu tym mniej mi się ich chce.. więc podpinam się pod pytanie, a najgorsze, że już pudełka mam zrobione Cytat:
teraz tak mam jak same jesteśmy i
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Proszę o trzymanie kciuków za tż, ma dziś wizytę u chirurga ( podczas remontu przewiercił sobie palec na wylot) i być może będzie miał zabieg
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cashmere o mamoo jaka drozyzna w tym kosciele!! Miejmy nadzieje ze za taka cene msza bedzie naprawdę piękna! Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#4426 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Cytat:
ja też myślę nad czymś w stylu czekoladek, ciasteczka itp. Żebym tylko ja trafiła na takiego spowiednika ![]() My też poznaliśmy się w pracy ![]() Cytat:
A co do kłótni z TŻ to ja nawet nie liczyłam ile razy chciałam mu pod wpływem chwili oddać pierścionek i jakie słowa padały, oczywiście w nerwach. Na szczęście wszystko się dobrze kończy.
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale pocieszam się że ślub bierze się raz w życiu Alloffkowa kciuki za Twojego TŻ!!! Daj znać jak poszło! 3 dni!
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
allofkowa za Tżta
biedny...My mamy dylemat... tż dostał propozycje pracy, kawałek dalej niz obecnie (ale za 400zł brutto wiecej ) w tym dwa dni moze pracować w domu, super socjal itd choc teraz tez raczej nie moze narzekać :/ ale wiaadomo tu gdzie teraz pracuje ma juz umowe na czas nieokreslońy, a tu by ja dopiero dostał po 3miesiacach, wiec zawsze jakis strach jest. A z drugiej strony potrzebny nam teraz kazdy grosz jest. Ciezka sprawa Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-21 o 08:48 |
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi o kłótnie, ani o związek, a o charaktery. Ja mam zupełnie inny charakter niż on, jestem bardziej nerwowa, łatwo mnie wkurzyć. Kłócimy się raczej rzadko no i przede wszystkim o nic ważnego Ja bym się martwiła, jakbyśmy się kłócili o jakieś sprawy fundamentalne: światopogląd, chęć posiadania dzieci, ślub, mieszkanie, poglądy polityczne itd. Haha, dziewczyny, cieszę się, że nie jestem z tym sama ![]() Powiedziałam wczoraj TŻtowi, że nie tylko on tak robi Kiss, naszą sukienkę ma jeszcze ane3ka ![]() Alloffkowa, trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
#4431 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Suknia byłą złożona z halki (osobno ją podwinęłam na górze, tu nie było żanego problemu, potem była warstwa takiej cienkiej podszewki (obcięta), warstwa materiału (jedwabnego atłasu? - obcięta), warstwa tiulu (obcięta) i na koniec warstwa koronki (podszyta co kawałek, tak że powstała taka hmm falbana?). Przeszkadzały mi wszystkie warstwy - całą suknia była zbyt długa
|
|
#4432 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję butów ![]() Sukienka jest niesamowita! ![]() Cytat:
będzie dobrze!Dostaliśmy od kuzyna TŻta zapro na ślub, tego samego dnia co nasz ... Oczywiście mimo tego, ze dostali od nas zapro już 2 tyg temu, chyba nie doczytali jak się nazywam, bo zostałam wpisana jako os. towarzysząca
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-05-21 o 08:51 |
||
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu, gratulacje dla TŻ-ta
![]() ja bym zaryzykowała
|
|
|
|
#4434 |
|
Rozeznanie
|
Moja obcięta suknia, na pierwszym zdjęciu 2 spodnie warstwy, na drugim koronka - pomarszczona, koronkę zostawiłyśmy minimalnie dłuższą, więc obcięcia w ogóle nie było widać, na sesję koronkę odpuszczę z tych marszczeń
PS. wybaczcie tą zieleń, ale nie chciało mi się podnosić rolet w pokoju :P
Razem od 08.03.08 Zaręczeni od 29.08.12 Ślub 17.05.14 Edytowane przez adziia13 Czas edycji: 2014-05-21 o 09:09 |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
On srednio raz na tydzien dostaje jakas propozycje pracy dlatego pracuje w Krakowie....![]() I codziennie dojezdza 70km w jedną strone |
|
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzsymamy kciuki
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Wtajemniczenie
|
Aloffkowa
będzie dobrze ![]() matko jaki mamy gorąc na dworze a tutaj do 17 w pracy trzeba ...
Razem Zaręczeni: 07.12.2013 Ślub: 18.10.2014 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2014-05-21 o 09:53 |
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sobie tutaj w końcu mieszkanie wynajął |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Ja nie wierzę, że to już
Wczoraj kupiłam baletki na zmianę, a jutro jadę do Apartu kupić kolczyki bo uznałam, że te które kupiłam są trochę za małe i zginą w burzy loków

jakaś maskara szkoda dziewczyny
zresztą mój TŻ to ostoja cierpliwości i spokoju co czasami mnie bardzo irytuje 
śliczna kiecka 
i ja TŻ mamy urwanie głowy w pracach, tak że nie mogę nawet się cieszyć tym dniem bo się martwię pracą
Mają być gotowe najpóźniej na 1 lipca. Już się nie mogę doczekać 

niby z całego życia ale ja zawsze chodziłam 2-3 razy w roku i że tak powiem spowiadałam się na "bieżąco", więc jeśli mam teraz grzechy to takie aktualne bo z tych starych dawno się wyspowiadałam