|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Hejo!
Cytat:
Cytat:
Dziś robię zupkę jarzynową, kiedyś troche zjadł to może dziś też. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi wczoraj było tak gorąco, to co mam małego ubierać w długi rekaw i czapke? Miał dlugie cienkie spodenki, brak skarpetek (ostatnio non stop sciaga) i bodziaka z krótkim. Kapelusik też sciagnełam. Był w cieniu ale i tak cieplutko było. |
|||||
|
|
|
#4652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio, to nie wiem, czym mozna zabezpieczyc kibelek ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
?Cytat:
to jak drogowcow snieg oczywiscie zartuje ale trabili przeciez w tv ze bedzie upalnie hihistraszne to jest z tym ubieraniem, mnie w chlodniejsze dni zdarza sie tez na pewno przesadzic i ubrac o jedna warstwe za duzo, ale staram sie ubierac dziecko tak jak ubieram siebie - jak ja mam krotkie gacie i podkoszulek, to i tak samo ubiore dziecko - bo dlaczego jemu ma byc zimniej niz mi? Tak jak piszesz, wiek niemowlecy juz za nami )
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
i się nie myć? odpada
![]() tłumaczyć, odciągać, zagdaywać mogę, ale nie mając pianę na włosach ![]() Nogi oparte o balustradę pod katem 90 stopni
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Sie witam
Mialam wczoraj Swiatlo Zgasic - juz sie lognelam uczytalam troszke - i tak nagle spanje mnie wzielo zem wylaczyla tele i poszla spac Chyba ta pomoc siostrze w skrecaniu sofy mnje tak wymaczyla ( czytaj ona skrecala - a ja stalam obok i ew cos jej tam pomagalam, jak poprosila )Co nie zmienia faktu ze skonczylismy o 23.15...!!! No ALE MAM SOFE mama juz ja w nocy przetestowala - mowi ze wygonda ale twarda hihi. Wczoraj caly dzien bylam z Milusiem wrocilam na ok 16 do domku, troche poganial za galabkami lekkie zakupy - a w domku zjadl Cala Miseczke krupniczku - baaaa nawet bylam taka madra i zblenerdowalam mu 3zaladki - i co ZJADL az mu sie uszy trzesly. Teraz juz spi - a ja jade na polowanie jakis spodni, bo po wczorajaszym stwierdzilam ze nawet pasek mi nie pomaga i trza kupic nowe Trza dzis jakos wygladac - ide na piwo ze znajamoa para plus - ma byc randka w ciemno hahaha. Ze tez im sie swatac mnie zachcialo hihi. Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez sie myje, ubieram itd. razem z M. ![]() 90 stopni ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Kasia udanej randki ![]() ja uwielbiam skrecac meble z ikei hihi
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
Hej
szybko zdam relacje bo pozno wstalismy i jestem w lesie (dopiero sniadanie zjadlam). Nocka uwazam ze nie tragiczna, mielismy trzy pobudki (o 23:30, o 2 i 6:15), za kazdym razem tz go usypial, pierwsza pacyfikacja po pol godzinie, druga po 15 min, trzecia ok 40 min. Po tej 6 probowalam dac mm, ale nie chcial, na szczescie napil sie wody, bo wczesniej nie chcial. I serio, o tej 2 w nocy widzialam ze jest wsciekly, ma zamkniete oczy i po prostu chce spac, wiec moze faktycznie zaburzalam mu sen . Pobudka byla o 9:15, w dobrym nastroju, ale w nocy plakal strasznie Generalnie chyba jestesmy na dobrej drodze, tylko martwi mnie to ze po calej nocy pielucha byla tylko lekko mokra, boje sie zeby sie nie odwodnil O tej 6 rano bradzo lapczywie pil ta wode. Ale wynika z tego ze nie byl glodny, bo chyba tak latwo by nie dalo sie go ululac. Drugie zmartwienie, to moje cycki, mocno napuchly, chyba od tego placzu nocnego. Wczoraj odciagalam troche laktatorem, wieczorem w nocy i dzis rano recznie. Myslicie ze dam rade bez lekow na wyciszenie? Nie chcialabym teraz jeszcze sie dodatkowo faszerowac przy tym antybiotyku. Co do jedzenia, to J lubi kaszki na wodzie, z owocami, dzis rano zrobilam mu na mleku ze sliwka, zjadl chetnie i jeszcze suszona morela zagryzl Dobry pomysl z tym dosypywaniem mm po trochu. Koktajle z jogurtu tez bede robic bo wczoraj jadl ladnie truskawki z kiwi i z bananem. Takze mysle ze nie bedzie zle. A nocki chyba w koncu tez sie unormuja.Dzis jeszcze z mama pogadalam (3 nas wykarmila) wiec tez mi troszke lzej sie zrobilo ![]() Pani, Kwiatuszku, J tez ma dziwne duze palce u stop, takie jakby koslawe i paznokcie na nich tez (jakby wrastaly). Kwiatuszku, kciuki mocne za mame Moderna, fajnie ze rocznica sie udala ![]() Pani, na bank gdzies widzialam zabezpieczenie na deske ale teraz nie moge skojarzyc gdzie. Lece, bo maruda mi przy nodze jojczy
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
alliw dacie rade, choc jest na pewno ciezko
![]() a co mu dajesz w nocy do picia - wode czy mm? moze sciagaj laktatorem na razie tylko odrobine do poczucia ulgi, i max. tyle ile Jasiu pil przed odstawieniem,i systematycznie bedziesz zmneijszac ilosc sciagniec az do zera?
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
moni_ka.g "...dzieci w swetrach, bluzach, skarpetach, butach" my dziś na krótki rękaw, geterki, skarpety + sandały, czapka z daszkiem cienka biała, nikt na nas dziwnie nie patrzył za to Ja o mało nie zemdlałam - nie wiem jakiej płci ten mały osobnik ale mniej więcej pół roku starszy od T (wiem bo mieszkają w naszym bloku i pamiętam jego mamę jak chodziła w ciąży) w wózku, buda zaciągnięta ale domyślam się że chodziło o osłonę przed słońcem, pod kocykiem, bluza, czapka wiązana i ... chusta zaciągnięta na pół buzi
różni ludzie - różne przyzwyczajenia ![]() pani22ka zabezpoieczenie na... kibelek - nasz jeszcze nie otwiera klapy, na all jest takie http://allegro.pl/canpol-bezpieczny-...173020039.html alliw
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
M. dopadla goraczka, mierzona w uchu ok. 38,3 , do tego trzeba dodac ok. 0,5-0,8 stopnia. Ale na szczescie nie rosnie, nawet troszke juz spadla. Teraz maluch dokazuje, nie widac po nim, ze goraczkuje, w lozku nie chcial lezec.. na razie bez lekow
I doszla paczka z ksiazkami, zajely cala podloge nie wiem kiedy M. zdazy to wszystko przejrzec
|
#4661 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
2. No dziś to musiał być u nas krótki rękawek Sama koszulka z krótkim, do tego spodenki 3/4, skarpetki i buty ![]() 3. Hehe, ja mam takie u stóp Trudno mi obcinać, czasem mam wrażenie, że cały obetnę, takie są malutkie Malowanie ich graniczy z cudem Tylko ten u dużego palca jest normalny Aha, ale pamiętacie, żeby obcinać na prosto? Nie robić samej "łuków" paznokciowych?4. Też się zastanawiam... My jeszcze na basenie nie byliśmy i nie wiem, jak to będzie teraz z zanurzaniem... 5. Wielkie Anin?Cytat:
![]() A kuchnię uwieeeelbia ![]() No i dzień dobry ![]() Ledwo doszłam do domu, ależ upał ![]() Byliśmy z K. i Babcią w dalszej aptece, gdzie są moje witaminy; a że jest przy naszej przychodni, weszłyśmy zważyć Krzysia - 9250 gr Czyli pół kilo przez 2 miesiące No to chyba ok, trochę się martwiłam, jak nic nie przybierał przez dłuższy czas. No i 74 cm ![]() Potem zakupy w Carrefourze i powrót. Niby tylko 2 godzinki łażenia, a serio padłam ![]() Pupcia dużo lepiej, ale jeszcze czerwonawa. Kupiłam ten Termentiol - faktycznie, kiedyś położna mi go polecała, jak Krzyś miał miesiąc i jakieś odparzonko. Jeśli znów się pogorszy, wypróbuję. Na razie tyle pamiętniczka, czytam dalej
Krzyś http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-05-21 o 15:21 |
|||
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Pani w zlobku super, nie choruja ale to moze tez to ze to mala placowka i malo dzieci - na stale 12 z tym ze czesc ma pakiety godzinowe. Bylam u kekarza jak zaczelo cieknac z nosks i przynosilam zaswiadczenie ze zdrowa bo wlascicielka pilnuje. U tez w opisie dziecka pisalam ze jak przechodzi zabkowanie to katar odparzenie i palce w buzi wiec to widza.jakby cos sie dlo chlop pojdzie na zwolnienie
|
#4663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslalam ze nie wiadomo ile napisalyscie,a tu chyba wszystkie na podwórku siedzą taka pogoda. Choć dla mnie za gorąco, w domu juz klima chodzi. Byłam po wyniki posiewu, wyszło to samo co rok temu (e.coli), antybiotyk mam dobrze dobrany. A młodzieniec padł znów przy obiedzie ![]() A jeszcze co do z ubierania, to faktycznie ludzie przesądzają, widziałam dziś kilka takich biednych dzieciaczkow w wózkach opatulonych bo przecież wieje, niewazne ze 30 stopni ![]() Kurde martwie się ze Janek tak malo sika :/ |
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Alliw - a duzo on pije w nocy? Moj J. bardzo malo sika w nocy ale i nie je, nie pije wtedy. W dzien nadrabia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ok dawac to co dajemy..ale,ale byla inna lekarka i mam to skierowanie. Sesese
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
Apropos ubierania dzieci. .. na Cyprze też 30 stopni a dzieci tubylców w grubych rajstopach i bluzach (; ale oni to chyba od małego przyzwyczajają i tak też się chronią przed tym palącym słońcem bo i dorośli zawsze w dlugich rękawach
A my tacy porozbierani :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
kciukuje cały czas!
a Ty jak? lepiej już? (wynikowo OK, ale cycowo?) Cytat:
widzę, że nie tylko ja kupuję na wyrost Piękniasty Marselll Cytat:
dlatego się zastanawiam nad jakimś specem.ale czego się w łazience boi? no i za wagę ![]() ![]() k laski:no ale upał jest. może to sprawia że mniej? a dużo tej wody pije? ![]() ![]() klask i:Byli znajomi i przynieśli Michasiowi świnię z LM mam świra na punkcie LM, ale podwójny prosiak to za wiele. Poszłam wymienić. Cały czas miałam nadzieję, że jednak będzie ta przebijanka Marselowa. Był jeden przebijak, ale taki klasik-mod, jak z Ikei. Na dodatek w ogóle nie zjarał T. No i wymieniłam na takie cuś http://www.niczchin.pl/zabawki-dla-r...a-zabawka.html (chciałam pingwinka - chlapacza, ale nie było )właśnie mi się wyświetliło że to kwiatek. w życiu bym nie zgadła...
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-05-21 o 18:40 Powód: alliwo-dopisek ;) |
||
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, kilka jest na wyrost ![]() na pewno Miejsce na miotle, Julia Donaldson i Axel Scheffler - ale polska wersja ma miekkie kartki, wiec na pozniej, niemiecka ma twarde - w sumie sie troche wrobilam, bo myslalam, ze sa twarde ale i tak ladna i zawartosc cudna (ale to tez nie na teraz )hehe.. tez fani swinek? hihii co, podoba mu sie ten kwiatek? ok. 18 musialam dac M. przeciwgoraczkowy, bo juz mocno marudzil, rozgrzany byl caly czas, ok. 39, moze odrobine wyzej -goraczka szybko spadla, mauch zjadl cala kolacje i bawi sie teraz jak gdyby nic (oby w nocy nas oszczedzilo)
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-05-21 o 20:58 |
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następna Pani z wózkiem a maluch właśnie na letniaka body, spodenki i gołe stópki
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4671 | ||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Wczoraj usnęłam o 21. Nad lapkiem. Siedząc nad nim przy stole ![]() Cytat:
Haha! No to kciuki! ![]() Zdrówka! Cytat:
![]() Ja nawet nie wiem, jak ojciec ubiera moje dziecko na spacery, zaraz zapytam. W ogóle tak dziwnie się czyta o tych upałach, bo ja ich nie czuję. Rano ciepło lub chłodnawo, a jak wychodzę z biura po 18 to też już nie upalnie ![]() Moje dziecko uwielbia truskawki. A ja z lękiem patrzę, jak wpierdziela takie ogromne gryzy albo całą truskawę na raz do buzi wpycha. |
||
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Tasiu Nie często bywam w tamtych stronach ale zadzwoniłam. Osanit - 35 zł. Na zamówienie. Przykładowo gdybym jutro zamówiła to 3.06 będzie do odbioru. Jeśli byś chciała to mogę zamówić i przesłać Tobie pocztą
![]() Moderna kciuki ściskam oby temperatura nie wróciła |
|
|
|
#4673 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
, Cytat:
specem nie jestem ale mysle ze nurkować może zacząć nawet roczniak .tak po prostu . za mame !Cytat:
Cytat:
odnośnie ubikacji nie pomoge .R nie wchodzi . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za spokojna nocke Cytat:
![]() 2.łakomczuch!!!! (R ma truskawke na kilka razy .....) Despa- zdrówka dla Emi ,oby nic takiego Alliw - pieluszka sucha bo mało pije w nocy pewnie . kciuki za zdrówko-abys jak najszybciej wyzdrowiała dziś od rana basen, latanie po sklepach budowlanych ,szkoły ,przedszkola... w domu bałagan - bo zamiast sprzatac siedze na placu zabaw , musze cos wyszukać w necie na budowę( ,odcienie,strukt. ...) a widze podwójnie -tak mnie łeb napierdala .już drugi dzień rok szkolny się powoli konczy - same testy ,nadrabianie materiału ,ogrom prac domowych moje dziecko przynosi ,do tego dzień matki czyli przedstawienia u N i u J ,do tego dzień dziecka -festyny rodzinne , i zebrania .... na samą myśl nic mi się nie chce ![]() Dragusia cos zniknęła halo ,halo???
|
|
#4674 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj napil sie troche (kilka lykow) wody dopiero nad ranemCytat:
![]() Cytat:
ale masuje, odciagam, licze ze dam rade to ogarnac.Co do picia, to tez pomyslalam ze przez upal te pieluchy mniej mokre. Trudno powiedziec ile pije, ciagle mu podaje, a to z butelki jego, a to z mojej, a to z kubka (obowiazkowo musi sie napic wody do mycia zebow ). Cyca na pewno doil wiecej, tyle ze w nocySuper ten kwiatek, tez o czyms takim myslalam, ale J jeszcze nie chodzi Cytat:
Cytat:
![]() wow ![]() Wiecie co? Udalo mi sie polozyc Janka do snu ![]() Zapomnialam napisac, Kasia, udanej randki
|
|||||
|
|
|
#4675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie wspomnę o moich, wrastających ![]() czego się boi..? no ja mam wrażenie, że wszystkiego - spuszczania wody, chodzącej pralki, ale chyba głównie chodzi o piecyk gazowy... Jak czasem wyjątkowo się obesra po przysłowiowe pachy, to wkładam do wanny i podmywam prysznicem - jest ryk i spazmy Próbujemy oswajać, ale nie wychodzi. Pralka czy wc nawet ciekawią. Piecyk i wanna - tragedia.Pchacz bardzo fajny Ten kwiatek się rozkłada?Cytat:
Moderna - oby nic poważnego z Marcelkiem! ![]() Alliw - o super, to niech też dobrze śpi do rana! ![]() Nadal w mieszkaniu gorrrąco, nagrzało się cały dzień
Krzyś http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-05-21 o 22:47 |
||
|
|
|
#4676 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po upalnym dniu spędzonym na dworze
przed chwila A. usnęła, znowu się mordowałysmy mysle, czy nie zlikwidować dziennej drzemki..coś mnie strasznie pogryzlo w stopy kilka dni temu, straszne bąble swędzące mam takie duuuże, na pewno to nie komar... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mi gorąco a co dopiero maluchowi, który cały czas biega itd. masakra. dzis na miescie na szczęście nie spotkałam nikogo takiego. chociaz u nas dzis parno i całkowicie bezwietrznie.Cytat:
my tak robimy, wędzimy sobie, pozniej część zamrażam, a jak wyjme z zamrazarki to odparzam. lepsze to niz faszerowane ze sklepu, chociaz zdarza nam się kupic pare dkg czasem, ale to tez wybieram te ponad 30zl/kgCytat:
u nas też (robaczki i inne stworzonka)zastanawiam się nad kupnem baseniku dla A. ![]() aha, no i muszę w koncu kupic sobie stroj kąpielowy, wszystkie o 4 rozmiary za duze mam w przystępnej cenie jakies mnie interesują, pomozecie? ![]() Lukrecjas własnie przypomniało mi się co do tych kuleczek to ja mam chamomilla vulgaris 30ch , na opak jest napisane ze z polecenia lekarza, ale mi lekarz tylko zaproponowal i dostałam w aptece bez recepty ( dziwne bo na stronie tez jest napisane ze na receptę ), nie wiem czy skuteczne, bo nie stosowalam jeszcze, te granulki rozpuszcza się w wodzie i podaje dziecku lyzeczka, moze to cos podobnego?aha, jeszcze co do tych otwartych okien w nocy, przypomnialo mi sie ze jak bylam mała i spałam kiedyś z babcia w pokoju przy otwartym to wlecial nam nietoperz a ja zamiast uciekac/ bać się, zaczęłam się smiać dziadek ujarzmił nieproszonego goscia swoją czapką teraz jakoś mam lęk, co by mi wizyty jakiś nocny gość nie zlozył
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2014-05-21 o 23:39 |
|||||||
|
|
|
#4677 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia randkuje, to ja w zastępstwie zgaszę światło
![]() Dobranoc
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
hej
ok wczoraj to i u nas było gorąco. oboje na krótko. wszystko dociera do nas z opóźnieniem Despa nie zapalalam światła, bo było zapalone. Kasia nie zgasiła dzisiaj to samo. Kasia where are you?o widzę, że Tasia zgasiła światło. to dobrze, bo znowu by prądu naciągnęlo Pani ja zakładam kapelutek tylko jak przechodzimy w słońcu, w cieniu zdejmuje. wczoraj wyciągnęłam parasolkę, chociaż K. rzadko ściąga czapki. tylko jak mu się przypomni, że można za to okulary nawet minuty nie wytrzymają na nosie. zdejmuje, chce zakładać, zdejmuje i tak w kółko więc średnio trafiony zakuphehe fajna ta "Co wypanda" z Torreska będzie dżentelmen i jaki z niego podrywacz obcym babkom w dekolt patrzeć no noa ta "załamka" to była ogólnie to jedzenia K. jako podsumowaie nie do tego że zjadł kanapkę. cieszę się, że chociaż to zjadł ale musi też w końcu jakieś ciepłe posiłki jeść, oprócz mleka.jak kwiatek? chodzi z nim? widziałam dla K. fajną kaczkę z chłapiącymi nózkami zabezpieczenia na kibelek tak jak alliw gdzieś widziałam i nie pamiętam gdzie (może to było w lidlu?) ale na allegro tego pełno Demeter ten mus z Kubusia? K. też bardzo lubi. dziadek kupił mu cały karton mówisz, że prawdziwa szynka zaczyna się od 40 zł? to tamta jeszcze nie była, bo "tylko" 35zł/kg ![]() Kasia to żeś nieźle schudła skoro sponie z tyłka spadają. a! miałam Ci napisać, że taka z Ciebie lasencja na zdjęciu w białej/kremowej sukience, że hohoho jak randewu? alliw dzielni jesteście skąd te e.coli Ci się wzięło? ![]() co do cycków to kiedyś czytałam, że przy kp nie można szałwi bo hamuje laktacje więc może zaparz sobie i popijaj? tylko jeszze poczytaj w necie dla pewności Moderna ulala ale Marcelek ma książek fju fjuTasia czasem nie da się otworzyć okna, albo to nic nie daje więc wolę włączyć co jakiś czas klimę bo jak się przegrzeje to też niedobrze. u nas nie da się na prosto obciąć. jak obetnę na prosto to, to co zostanie po bokach zagina się i w ogóle jest masakra. on ma je bardzo rozszerzone na koncach. muszę Wam pokazać zdjęcie tych jego pazurków za wagę, wzrost i zwalczenie odparzenia. a jak ząbek? nic nie widać? nie dokucza już?Karol zrobił wczoraj furorę w naszym sklepie osiedlowym. Puściłam go na nogi a wśród sklepowych poruszenie: "zobacz,zobacz, on już chodzi" itp nie wiedziałam, że nas pamiętają ale jak jesteśmy to albo ja albo tż trzymamy go na rękach, ewentualnie siedzi w wózku. ojjjj jaki to był głupi pomysł dobra, wzięłam go na ręce, zapłaciłam za te biszkopty, bo zapomniał swojego portfela (oczywiście już sama zjadłam) a on się non stop pręży, wyrywa a chłop jeszcze w lesie z zakupami. sklepowa mówi, że nie wiedziała, że już chodzi bo zawsze na rękach. ja jej na to, że chodzi już jakiś czas a na rękach dlatego, że go opanować na chodząco nie można. z resztą sama widziała co się działo. ja nie wiem... czy tylko mój taki łobuz? był chłopczyk w podobnym wieku i ładnie szedł z mamusią za rękę a nie jak mój tajfun. upociłam się na tych zakupach gorzej niż jakbym kartofle kopała sceny jak z super nianidziękuję za kciuki
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
No to gasimy swiatlo. Jest 6:40 i swieci piekne slonce cos czuje ze dzis ciezko bedzie pracowac w pomieszczeniu gdzie nie ma klimy....
Kasia jak randevu, udane? Nestelle jak glowa? A Ty @ nie bedziesz miec? Bo moze Ciebie tak przed okresem boli? Tasia jakbym sobie obciela paznokcia prosto to zaraz bylby wrosniety i u moich dziewczyn tak samo. I dzieciaczki dlugo maja dziwne pazurki,sprawdzic mozna ale jest ok, majty luzujemy Wiecie co przedwczesnie sie z rego skierowania ucieszylam, na nie wiem czy lekarze maja nas za debili,czy co. Prosze o badanie na antygady a dostaje na hemoglobine glikowana, nke wiem czy ja jestem durna czy oni. Tym bardziej ze lekarka sprawdzala wczoraj i ndz im refunduje, czuje ze bedzie telefonixzny dym. No to milego dnia i nie spieczcie sie na raczki
|
#4680 |
|
Zadomowienie
|
Piękny słoneczny dzień.
A my na 11 szczepienie... eh ale to ostatnie na teraz potem dopiero na 4 lata Pani super tem kwiatek też nad czymś takim myślałam ale jak u alliw J jeszcze sama nie chodzi parę kroczkow tylko. Moderna super że rocznica udana (; I nie pamiętam co miałam jeszcze pisać. No nic uciekam bo J targa już wózek 9 chce iść papa a ja w piżamie kawę usiłuje wypić (; Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

- rodzinnie
), zjedlismy pyszny obiad i z powrotem do domu 

to jak drogowcow snieg
hahaha.
Generalnie chyba jestesmy na dobrej drodze, tylko martwi mnie to ze po calej nocy pielucha byla tylko lekko mokra, boje sie zeby sie nie odwodnil 

jeśli można tak powiedzieć. takie kwadraciaki, głęboko osadzone więc bardzo ciężko to obciąć. 

k laski:

(robaczki i inne stworzonka)