|
|
#391 | |
|
Rotmistrz
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Czytalyscie ten watek o sexfilmiku? |
|
|
|
|
#392 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ej mnie się też tak wydaje, zwłaszcza, że zanim ja napiszę odpowiedź do jakiegoś posta to już 10 nowych jest i zupełnie nowy temat ![]() Cytat:
ledwo się zaczęło ciepło a już mnie dzisiaj komary pogryzły ja nie wiem co jest ze mną nie tak, że te paskudztwa tak do mnie lecą86lola nie, co za sex filmik? już znalazłam, bardzo współczuje autorce ale też skoro zdecydowała się na seks w plenerze to trzeba się liczyć z konsekwencjami niestety, różne rzeczy się mogą zdarzyć i różni ludzie trafić Ten kto nagrał ten filmik jest straszną świnią, co do tego nie ma dyskusji, a rodzina i znajomi to też się zachowali świetnie, nie ma co... no a facet to już w ogóle... w końcu to tak samo jego dotyczy jak jej a teraz się od niej odwraca...
Edytowane przez simsalabim Czas edycji: 2014-05-21 o 18:55 |
||
|
|
|
#393 |
|
Rotmistrz
|
Mnie dzis tez juz jakis kopruch ugryzl
![]() Niecierpie wszelakiego robactwa... Co do lumpkow to w mojej miescinie nie ma Jest w miescie obok, taki maly. Moze jest wiecej, ale jeszcze sie nie natknelam. ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Widze, ze watek juz zamkniety. Zal mi tej dziewczyny... pewnie przezywa koszmar, a w sumie nic takiego zlego nie zrobila, zeby byc tak potepiana. Szkoda, ze pijanych kierowcow tak nie pietnuja
|
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
86 LOLA
Niezły kramik Ja za to uwielbiam wyrzucać Ciągle sprzątam i jak uznam, że mi coś nie jest potzrebne to fruu do koszai od razu wynoszę na smietnik, bo moja mama to zbieraczka twierdzi, że jej się wszystko przyda Mnie jeszcze w tym roku nic nie pogryzło i oby jak najdłużej tak było Jak mnie już coś ugryzie to długo mi się goi i ślady zostają. W ogóle mam taką skórę, że jakakolwiek ranka, skaleczenie i blizny mi zostają :/
|
|
|
|
#395 |
|
Rotmistrz
|
TALANTEA
Wczoraj ciasto pieklas, TZowi smakowalo? ![]() : zarlok:
|
|
|
|
#396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie jak coś ugryzie to strasznie puchnę w tym miejscu, może jestem uczulona? tylko czy można być uczulonym na komary? |
|
|
|
|
#397 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
TZtwoi ciasto smakowalo. Nie do konca wyszlo, ale i tak poprosil o dokladke
![]() Ja to jestem typem chomika. Wszystko sie kiedys przyda. Ostatnio robilam porzadki. Tzn ostatni miesiac. Pozbylam sie naprawde ogromnej ilosci zbednych kosmetykow, ubran, butów! |
|
|
|
#399 |
|
Rotmistrz
|
Ja tam jakos specjalnie nie chomikuje niczego. To ze te rzeczy trzymamy, to poprostu szkoda ot tak dobrego jakosciowo sprzetu sie pozbywac, tym bardziej jak jest gdzie trzymac. Ciuchow mam malo, butow np.4 pary. Jedynie bielizny mam sporo.
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Tak sie was zapytam, jak trafilyscie na wizaz? |
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Czesc twoich rzeczy przydaja by sie moim znajomym. Dzisiaj im dostarczylam wanienke nosidelko. Jutro moze uda sie lozeczko przetraspprtowac
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#402 |
|
Rotmistrz
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Musiała byś kurierem a to są koszty. Siostra owej znajomej mieszka w Holandii, i mówi że kupi i wyślę. Więc lekko się z nią pożarłam... Bo uważam to za nie ludzkie... Jak ja za 30 zł załatwiłam łóżeczko wanienkę i nosidelko, ona za 40 euro mówiła że kupi łóżeczko.... + wysyłka...
Ale my jesteśmy z dwóch innych światów.. Właściwie nie wiem czemu jej pomagam ( jej siostrze) skoro w technikum się wyzywałyśmy. Dobrze że siostrę ma w miare na moich falach ![]() Czytałam o tym seks filmiku... dziwna sytuacja jak dla mnie. Nie wiem jak wy ale ja bym nie mogła uprawiać seksu gdzieś w lesie, czy na dworze. Zawsze miałabym ten strach że ktoś nas zobaczy..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20150425580617.html Edytowane przez kandao Czas edycji: 2014-05-21 o 21:37 |
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie od rana a tu niezła produkcja wątku, super
Co do gromadzenia ja po latach kupowania jak leci doszłam do etapu w którym mam naprawdę mało rzeczy. Z kosmetyków kupuję tylko to co się kończy a nie tak jak kiedyś z ciuchami już dawno wyhamowalam. Lubię za to rzeczy do domu, ale rzadko jeżdżę po takich sklepach i to ratuje mój portfel Uwielbiam piękne talerze, kryształy, kieliszki itd.
|
|
|
|
#405 | ||
|
Rotmistrz
|
Cytat:
Co do sexu w plenerze to sie mi kiedys przydarzylo, ale teraz juz bym sie raczej na to nie porwala. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyab jestem zbyt wstydliwa, i zawsez miałabym w głowie że ktoś może mnie widziec
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Ale nic Ci się nie dzieję? Nie czujesz sie osłabiona?
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Raczej nie. Nie zauważyłam. Wiecie co, to jest (o ile jeszcze nie jest) chyba na pograniczu choroby, bo potrafię po jakimś czasie rzucić się na jedzenie a później znowu odchudzam się i tak w kółko od bardzo dawna.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#410 |
|
Rotmistrz
|
KANDAO a w jakim wieku maja dziecko I co im tak ogolnie by sie przydalo?
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- A nie umiesz zrobic tak zeby stale jesc mniej wiecej tyle samo? Wiesz, zeby tak sie unormowac, bez glodowek I obzarstwa. Bo takie wachania I popadania w skrajnosci, to moga sie zle odbic na zdrowiu. |
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
SIMSALABIM
Słyszałam, że można mieć uczulenie na komary, w sumie w dzisiejszych czasach można być uczulonym na wszystko. 86LOLA No i pewnie dzięki temu jest tam porządek, nie to co u nas... Wszędzie smieci... A na wizaż trafiłam przypadkowo, kiedy dowiedziałam się o zbiorowych zamówieniach butów Oczywiście zadnych butów jeszcze tutaj nie zamówiłam a konto zostało ![]() Pewnie gdybym mieszkała już sama to też bym kupowała pełno drobiazgów do domu, bo uwielbiam wszelkie pierdołki typu kamyczki, świeczniki
|
|
|
|
#412 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#414 |
|
Rotmistrz
|
Czesc wszystkim
U mnie dzisiaj noc bez koszmarow ![]() Pogoda za oknem taka sobie, cieplo, duszno, ale bez slonca... Niezdziwie sie jak bedzie padalo ![]() Na dachu naszego bloko domku chyba chce sie zagniezdzic jakies ptaszysko, bo ciagle gdzies skrobie o dach I spuszcza ciagle wielki grudy mchu I ziemi, ktore osadzaja sie na oknach ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- No coz, moze to taka Twoja uroda? |
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Po tylu latach można się już przyzwyczaić.
A ja od rana próbuje zarejestrować dziecko na szczepienie na dzisiaj i nikt nie odbiera. Dzwonię już po raz 200-tny Porażka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#416 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Tak wogole to ja na szczepienia nigdy dzieci nie rejestrowalam, tylko szlam w godzinach przyjmowania dzieci zdrowych I nie mialam z tego powodu zadnych problemow. |
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
86lola
Wszystko.... Dziecko ma 3 miesiące. Śpią na materacu, dziecko do 1 czerwca śpi w wózku, jest mu strasznie nie wygodnie budzi się co godzine, i płaczę. Nawet kosza na śmieci nie mają, nie wspominając o odkurzaczu czy szczotce... Na wizaż, nie wiem jak trafiłam... nie pamiętam.
|
#418 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nigdy im nie mówię jak coś załatwiam, stawiam ich przed faktem dokonanym. Z każdej rzeczy są zadowoleni. U mnie dzisiaj też noc bez koszmarów, za to aktywny poranek
|
|
#420 |
|
Rotmistrz
|
Bo niewiem, czy sie chwalilam, ale ja juz na ostatnich nogach do rozwiazania jestem. Wiec jak mi sie dzidzius na swiecie pojawi to niewiem, czy sie uporm z tym zadaniem. A niechce robic z geby wariata, ze cos obiecam, a tu lipa.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

ja nie wiem co jest ze mną nie tak, że te paskudztwa tak do mnie lecą
Ten kto nagrał ten filmik jest straszną świnią, co do tego nie ma dyskusji, a rodzina i znajomi to też się zachowali świetnie, nie ma co... no a facet to już w ogóle... w końcu to tak samo jego dotyczy jak jej a teraz się od niej odwraca...