|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
U mnie dziś pierwszy dzień bez upałów :/ aż dziwnie Czemu się opalać nie możesz??? ![]() Dziękuję no trzeba wziąć się w garść bo za chwilę dojdę do wagi początkowej czyli 85 kg ma być 60 kg i koniec kropka
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Ja też mam straszny cellulit jak mi się @ skończy wracam do bańki i Tż będę męczyć o masaże.U nas upały już od poniedziałku, a ja zamiast sie opalac w domu siedzie Zaraz biorę się za pisanie pracy.
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no może nie wszystko spaliłam bo lekko waga w górę poszła ale nie ma tragedii. opalać się nie mogę nawet za długo na słoneczku nie moge być bo antybiotyk biorę i dermatolog mi zakazała.... ![]() ojj do 85 to byś musiała dużo się starać żeby tyle przytyć ale super że masz motywację ja też mam do lipca 50kg musi być chociaż ja bardziej patrzę żeby zgubić tłuszczyk z tyłu ud z brzucha i plecków (czyli ze wszystkiego ja uciekam tradycyjnie posprzątać wszystko żeby jutro mieć z głowy i tylko zakupki z Tż zostaną.
|
|
|
#3784 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
W kazdym razie dzisiaj się zapisuję. Ja bym chciała schudnać do 52 kg, takie moje marzenie,ale kiedy to się uda to nie wiem 10 kg nie leci tak o.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-05-23 o 11:30 |
|
|
|
|
#3785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogarniać się proszę !!! ![]() A z jakiego miasta jesteś powiedz mi ? Może się zgramy na weekendowy wypad jeszcze w czerwcu ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Ale za Ciebie oczywiście kciuki trzymam ![]() Od roweru pewnie nóżki Ci się szybko wzmocnią ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Ten aka był w tamtym roku odnawiany, więc jest o dobrych standardach... w miarę Pokoje i łazienka to zamalowana farbą ruina Nie słyszałam nigdy o takiej szczoteczce... Aż sobie sprawdze co to Jak smakowały szparagi, z czym zrobiłaś Bo ja się zastanawiałam nad nimi już jakiś spooory czas, a w poniedziałek wieczorem robimy kolację z kolega i chcemy się szarpnąc na coś fajnego, co by znowu serka nie jeść ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Monia Szczerze... ja za dużej zmiany nie widzę w ogólnym wyglądzie, tylko nogi masz trochę większe, a tak... nie jedna dziewczyna Ci zazdrości figury Ale trzymam kciuki za to ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
jęzor na podłodze... ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Heroine Super, że sie już tam zaaklimatyzowałaś ! Trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy I opalanko gotowe
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Super, że sie już tam zaaklimatyzowałaś !
Trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy I opalanko gotowe ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Tinekk ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Aaaa tak... Chodzi o to, że dojazd docelowo miałam zapewniony autokarami, a jak byłam na miejscu, to sobie stopem jeździłam ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cocktail Znam ból pisania i uczenia się w tak śliczną pogodę Łącze się w bólu Ty?! 10 kg?!?!?!! O matko... Szarpnij się na 20 w dół od razu Kochana, 5 to max!!!Trzymaj się dietki i powinno zlecieć samo Teraz cieplej się robi, jeść się mniej chce, samo pójdzie, zobaczysz ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Migotenka Najważniejsze, że fajnie dni spędziłaś A teraz wracaj tu do nas koniecznie I nawracaj się na dobre drogi ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Lolusl Przechlapane masz z tą kontuzją Takie odnawiające się są najgorsze A nie ma jakiegoś zabiegu na to, czy coś ?---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Wczoraj żem trochę poszalała, ale do pracy dzisiaj nie mam, zajęć też nie, tylko musze się uczyć Także gdzieś do 4 się bawiłam nigdy nie popijajcie wódki wodą niegazowaną głupia zosia, ale przynajmniej kaca nie mam, wstałam sobie o 9, ogarnęłam się, gotowa i zwarta do zadań Nałożyłam sobie Jantar na skalp, oliwę z oliwek na długość, jeszcze dzisiaj pazurki sobie zrobię i wsio A jutro na 12 godz do pracy Bleeee....Plany jedzeniowe na dzisiaj leżą i kwiczą, bo wczoraj na noc ostro zgrzeszyłam i do tej pory nie chce mi się jeść nic, więc nie wiem czy od razu obiadu nie wsunę
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja tylko na sekunde bo jade po Kolina, Chcialam powiedzieć że byłam u laryngologa, robili mi testy na alergie, nie mam ani jednej alergii! Takze katar to nie wina alergii. Lekarz dał mi spray do nosa i mam go 2 tygodnie używać i za miesiac do kontroli. Jak nic nie pomoże to bede miala operacje!!! Przegrodę nosowa mi naprawią bo mam krzywą jak cholera. Troche sie boje ale z drugiej strony chce tej operacji bo chce w końcu oddychać normalnie!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Monia To rutynowy zabieg, więc nawet lepiej by było gdybyś go przeszła. Mój znajomy miał problemy właśnie z przegrodą nosową, ciągły katar itd. a po operacji problem zniknął i ma spokój już z 4 lata
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Monia też mam krzywą przegrodę jak cholera, ale nie byłam nigdy u laryngologa. Oby spray pomogł
|
||
|
|
|
#3790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zadowole się jak ujrzę 60 kg czyli 7 kg mniej. Ja jak narazie jem pięknie i zdrowo Oooo drożdżówka zjadłabym kocham ciasto drożdżowe z masełkiem i kakao do tego <3 no ale to jak schudne to może w ramach nagrody sobie fundnę Z tym cellulitem to masakra :/ ja go nie miałam wcale jak ważyłam 57-60 kg... teraz mi wylazł jak utyłam Ja się zastanawiam nad tym balsamem ale nie wiem bo drogi.... 25 euro za 200 ml.... Ty się znasz więc proszę oblukaj i doradź czy warto?? http://www.apte.pl/product/id/14080,s Ojj napiszesz prace i będziesz się smażyć na słońcu całe lato przed Tobą ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Muszę poczytać jak wygląda ten zabieg bo nie mam pojęcia jak to sie robi. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Aaaaa a na co bierzesz ten antybiotyk? Co Ci dolega? Hehe no możliwe ale tego nie wiem :P podejrzewam, że kilka fastfoodów, troche słodyczy i chipsów na noc i 85 murowane :P Ja na wagę patrzę bo jednak jak mi spada to faktycznie widzę że chudnę :P no ja chcę uda tylko zgubić, reszte jakoś zniose :P
|
|
#3791 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
No nie wiem,w sumie pewnie i tak bym nie zrobiła,bo mam panikę jak myśle o operacjach ![]() Tinek,ja też gratuluję wycieczki I załatwienia tych wiz!Sama bym chętnie poleciała My dzisiaj rezerwujemy wakacje w grecji No i owoce morza Borze,to nie będzie dietetyczny wyjaz ![]() Ale będziemy dużo chodzić i dużo
|
|
#3792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj trzymaj dziękuję wasze kciuki bardzo mi się przydadzą No własnie mi chodzi o te nogi, reszta jest ok choć jak zleci mi z 2 kilo z rąk to będę też happy dwa lata temu ważyłam 10 kg mniej i czułam się świetnie! Teraz jest masakra, ciuchy za małe, ciązko mi się ruszać i wstyd pokazywać na plaży :P Muszę wrócić do dawnej wagi koniecznie! Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
nigdy operacji nie miałam więc nie wiem jak to jest nawet :/ na samą myśl mi ciarki idą... Oooo Grecja fajnie macie oby tylko pogoda dopisała!! A dietą się nie przejmuj ! jeść coś musisz przecież i pewnie kąpiele w morzu wszystkie kalorie spalą
|
|
#3793 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Od dzisiaj jestem na diecie 1000 kcal. Dzisiejsza waga 60.2 normalnie jest blizej 61-62. Ale zrobilam sobie kilka dni proteinowych wiec chyba dlatego troche waga spadla. Planuje zejsc do 57 kg. Bede dzielic sie z wami osiegnieciami albo porazkami. :-/ Pozdrawiam i zyczcie mi powodzenia ;-) |
|
|
|
#3794 |
|
Japońska rzepa
|
Dzisiaj u mnie na obiadek niskokaloryczna zupa gulaszowa (papryka, pomidory,cukinia,cebulka z wołowiną,zalane wodą, wyszło pyszne
) i sałatka z pomidorków, cukinii lekko tylko "strzelonej" na patelni i mozarelli light (no nie mogłam sobie odpuścić,wiec poszłam po mniejszej linii oporu) ,posypane suto ziołami i skropione oliwą z oliwek
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ![]() Ale dziel się jadłospisami, na pewno pomożemy i powiemy co zmienić, a co jest dobre. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Ech, jak wrócę do domu do mamusi to też tak będe gotować ładnie
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jakie mam zakwasy w udach
Ja jeszcze nie wiem co zrobię dziś na obiad kupiłam pierś z kurczaka i warzywa. Mam też ziemniaki i jogurt naturalny więc może zjem sobie ziemniaczki z jogurtem Na kolację łosoś i czarny chleb ze słonecznikiem na podwieczorek mam Activię waniliową do tego kiwi Idę sprzątać mieszkanie bo syf straszny... Nos mam zatkany.... te kropelki od lekarza nie pomagają :/ Psiknę zaraz chyba Otrivin bo się uduszę Ehhhh jak ja bym chciała mieć prostą przegrodę nosową... ten zabieg to może gdzieś za 3 miechy...tyle czasu będę się jeszcze męczyć Pogoda sie u mnie poprawiła słoneczko świeci
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opinie na kwc też ma średnie
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Ja wysprzatalam całą chałupe, zrobiłam obiad i zjadlam (ziemniaczki z jogurtem naturalnym 1,5% tł.), poskladalam i powiesilam nowe pranie i siedze czekam na męża. Pogoda sie piekna zrobiła to może na rowery pójdziemy zakwasy mam cholerne ale na rowerze nic mnie nie boli. Dzis bylam rowerem po Kolina w przedszkolu i super się jechało Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-23 o 17:06 |
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam żelu z nivei antycell klik |
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
melduję, że żyję - ledwo, bo ledwo ale daję radę jeszcze stresa miałam jak diabli, ale jakoś podołałam i było ok Jeszcze tylko jutro i niedziela wolna Zaraz spadam się kąpać, a później oglądam finał tańca z gwiazdami i wypiję sobie desperadosa Bajo
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
ale sobie pospałam hehe a miało być 30min troszke sie przedłużyło do 2h.... i dziwne że to ja Tż budziłam a nie on mnie hehehe. zaraz zjem kolacje i pójdziemy pospacerować a później zimne piffko czeka jakieś jabłkowe chyba lech
![]() Monia ja tak samo wysprzątałam dzisiaj wszystko i poprałam ![]() o no jak zrobią Ci zabieg to będziesz miała mega ulgę a co do kremów ja tak samo jak Coctail stosuje oliwkę, miałam ta antycellulitową ale działa jak zwykła oliwka więc kupuję teraz dla dzieci na promocji uwielbiam hipp antybiotyk na buźkę, miałam taką podskórną kaszkę jak było lepiej to znowu się pogarszała buźka poszłam i derma dała mi antybiotyk i leki i jest zaje...cie ale powiedziala że zrobimy przerwe na lato, do końca muszę wybrać antybiotyk i ze względu ze on się nie lubi ze słońcem muszę unikać Zosia jestem i na dobre tory od razu chociaż idealnie nie będzie bo @ już tuż tuż... ;/ Lolusl no i dobrze że się umówiłaś lepiej sprawdzić o co chodzi z kolanem jak nawraca. no i fajne wakacje się szykują Tobie ![]() obiadek mniammmm Medzik hej no jasne że dałaś rade i wypocznij w niedziele na słoneczku od razu będzie Ci się lepiej pracowało
|
|
#3802 |
|
Japońska rzepa
|
Jakie Wy jesteście dobre gospodynie
Chyba powinnam wziąc się za sprzątanie,spali się kalorie i będzie bonusik w postaci czystej chałupki
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzątanie pomaga xD
|
|
#3804 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem... i umieram.... tak mnie nogi napier....alają :/ Dziś wysprzątałam całe mieszkanie a potem jeszcze na rowery poszłam z mężem i dziećmi. Przejechaliśmy 15 km! W tym ciągle pod górki praktycznie
wybraliśmy najgorszą trasę chyba :/ cztery góry były tak wielkie i strome że podchodziłam pod nią i myślałam że padnę w połowie. Nigdy więcej wycieczek w te rejony co dziś byłam! Myślałam że się popłaczę w połowie drogi :P a mąż mnie pocieszał mówiąc " Monia, jeszcze tylko 10 km....i 3 góry przed dami, dasz radę! A ile schudniesz! Jutro z 3 kilo mniej będzie" Wykąpałam się i siedzę z ręcznikiem na głowie. Wszyscy już u mnie śpią. Aaa byłam dziś w McDonaldzie i nic niedietetycznego nie zjadłam! Tylko dwa kawałki Melona które dają w zestawach dla dzieci i wypiłam lodowy sok z owoców o taki: BICTitel5_680px.jpg wzięłam Mango z Ananasem Pycha Dzieciaki jadły frytki i nuggetsy, mąż McWrapa a ja twarda byłam ![]() Na kolację zjadłam więc 100 g łososia, 2 łyżki serka wiejskiego 1% tł i kromkę małą czarnego chlebka z ziarnami. Idę jeszcze brzuszki porobię i lecę do wyrka. Jutro do pracy na 16... :/ aaa i przed 10 muszę jechać z Oskarem na trening rowerami bo mąż jedzie do pracy i bierze auto :/ także sport od rana się szykuje :P Cytat:
kupie sobie i spróbuję
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie się dobraliście widzę ![]() No to teraz możemy weekend zacząć jak w mieszkaniu czysto i pranie zrobione dwa dni laby ja co prawda do pracy idę ale to też taki relaks dla mnie ![]() Oliwka jest też świetna, szczególnie na mokrą skórę ja mam z Bubchena No w sumie to już bym chciała mieć ten zabieg za sobą.. nie lubię czekać :P No! Super że poszłaś do dermatologa nikt Ci lepiej nie pomoże cieszę się że leki działają i wszystko ładnie znika z buzi Ja przestałam brać tabsy i już mam dwa syfy pod nosem
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Monia koktajl białkowy to odżywka białkowa wymieszana z mlekiem i wodą. Swego czasu jak chodziłam sporo na siłownię to piłam po treningu i troszkę mi jej zostało i czasem jak mam ochotę to piję na śniadanie lub kolację jako posiłek wysoko białkowy, a jeszcze o smaku czekoladowym to już całkiem mniam Ostatnio dajesz popalić swoim nogom i dobrze niech poczują, że masz zamiar o nie bardziej zadbać, neich się nie rozleniwiają ![]() za powstrzymanie się przed śmieciowym jedzeniem w Mc'Donaldzie Zosia Moja mama w stanach zajmuje się sprzątaniem i kurde dziwi nie to że tyle kasy można na tym zarabiac ( u nas chyba tak dobrze nie płacą ? ) i figurę ma jak młoda dziewczyna, a przez to że faktycznie ciągle w ruchu ![]() Jestem z samego południa - Rzeszów ![]() Madzia z charówkę, pod koniec miesiąca będę bić brawa za konkretną wypłatę zostawili Cię samą, bo mogą już ufać swojej pracownicy, super ![]() Lolusl uwielbiam zupę gulaszową, ale w takie upały jak teraz to nic się nie chce jeść :P Zazdroszczę wakacji w Grecji !!! Marzy mi się Grecja od dawna, ale na razie postawiliśmy na Egipt, Tunezję i teraz Usa. Za rok musi być Grecja ! na jaką wyspę jedziecie/lecicie ? ![]() Migotenka fajnie, że już wróciłaś do nas bo jakby trochę tu przycichło bez Ciebie :P Kolejny dzień upałów, super ![]() Zaraz mam iść zamiar pobiegać, bo później już się nie da przez ten gorąc ![]() Miłego dnia
|
#3808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Już jest 23 stopnie w cieniu co to będzie później Cytat:
![]() Cytat:
może trochę w nogach, ale nawet one nie są "monstrualne" a brzuszek w już w ogóle masz wyrzeźbiony i płaściutki ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się martwiłam, że tak zniknęłaś, bo nic nie mówiłaś winko mówisz? Winko nie jest złe ![]() Ty to się dopiero wybawisz na 4 weselach a ile to kasy trzeba kiecki już masz? Można iść w tej samej chociaż ze 2 razy? Czy goście Ci sami? Hehe, ja to nie wiem co z włosami zrobię... chciałabym jakąś fryzurkę, ale ja zawsze średnio jestem zadowolona po fryzjerach... Dziękuję za przepisy ![]() Cytat:
rozciąganie jak najbardziej wskazane, a i rower wg. nie zaszkodzi. Wiem po sobie- po też miałam zakwasy, ale dalej jeździłam i przeszło ![]() Cytat:
tylko muszę osy przegonić, bo jakieś się szwendają No właśnie, jak tam nowa lokatorka, ta Twoja kuzynka? Wszystko okej?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom tylko muszę balkon doprowadzić do porządku i te wstrętne osy jakoś wygonić ![]() Cytat:
ale Ty jesteś terminator- szybko się regenerujesz ![]() Cytat:
oby Ci ten spray pomógł
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

za to też było dużo spaceru po szczecinie i nad morzem
no trzeba wziąć się w garść bo za chwilę dojdę do wagi początkowej czyli 85 kg

typowa gruszka jestem :/ No i właśnie chcę coś z tym zrobić dlatego znowu dieta i ćwiczenia... Muszę zgubić te 7 kilo bo wiem że to mi z nóg zejdzie, znam już swój organizm. Dziś kupię sobie jakiś balsam antycellulitowy do smarowania żeby ta skóra się ładniejsza zrobiła. Będę też dużo ćwiczyć i mam nadzieje że do lipca moje nogi będą ładniejsze
10 kg nie leci tak o.

Bo ja się zastanawiałam nad nimi już jakiś spooory czas, a w poniedziałek wieczorem robimy kolację z kolega i chcemy się szarpnąc na coś fajnego, co by znowu serka nie jeść
tżtowi też smakowało,pychota!
Szarpnij się na 20 w dół od razu
Kochana, 5 to max!!!

I załatwienia tych wiz!Sama bym chętnie poleciała 

kupiłam pierś z kurczaka i warzywa. Mam też ziemniaki i jogurt naturalny więc może zjem sobie ziemniaczki z jogurtem