Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 10:13   #3781
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
Już wróciłam
zniknęłam na chwilę (na tel podczytywałam) bo była u mnie koleżanka 3 dni, później Tż wrócił i jakoś na lapika nie wchodziłam. dietka troche kulała jak kol była chociaż przede wszystkim było dużo za dużo winka za to też było dużo spaceru po szczecinie i nad morzem
w ogóle u mnie upały a ja się opalać nie mogę toż to katorga

Monia widzę że zaczęłaś ładnie dietke trzymać i ćwiczysz trzymam kciuki aby waga leciała
chciaż Laska z Ciebie
No jak koleżanka była to wiadomo, że dietkować nie można :P Spacery były to wszystko spalilaś także nie martw się
U mnie dziś pierwszy dzień bez upałów :/ aż dziwnie
Czemu się opalać nie możesz???

Dziękuję no trzeba wziąć się w garść bo za chwilę dojdę do wagi początkowej czyli 85 kg ma być 60 kg i koniec kropka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:35   #3782
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

No mi prawie 7 potrzeba zgubić :/
Dobrze, że się ruszasz to ważne! Nie trzeba przecież jakiś ciężkich ćwiczeń żeby schudnąć, wystarczy umiarkowany ruch do tego zdrowa dieta i powinna waga zlecieć Trzymam Cie za słowo! Od poniedziałku zaczynasz!

Dziękuję
Wiem, że wieloryb nie jestem ale te uda :/ tragedia :/ na zdjęciu może wyglądają całkiem normalnie ale w rzeczywistości trzęsą się jak galareta i cellulit mi wylazł straszny Muszę zgubić ten tłuszcz i ujędrnić uda koniecznie.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Dziękuję ja z brzuchem nigdy problemu nie miałam bo tam mi się na szczęście tłuszcz nie odkłada, wszystko idzie w dupe i nogi typowa gruszka jestem :/ No i właśnie chcę coś z tym zrobić dlatego znowu dieta i ćwiczenia... Muszę zgubić te 7 kilo bo wiem że to mi z nóg zejdzie, znam już swój organizm. Dziś kupię sobie jakiś balsam antycellulitowy do smarowania żeby ta skóra się ładniejsza zrobiła. Będę też dużo ćwiczyć i mam nadzieje że do lipca moje nogi będą ładniejsze

A co to za koktajl białkowy?
Monia to na upartego ja bym chciała 10kg zgubić :Torba: Wczoraj juz w miare się trzymałam, dzisiaj na śniadanko zjadłam bułke z szynką i pomidorem zamiast drożdżówki także jest ok Ja też mam straszny cellulit jak mi się @ skończy wracam do bańki i Tż będę męczyć o masaże.
U nas upały już od poniedziałku, a ja zamiast sie opalac w domu siedzie Zaraz biorę się za pisanie pracy.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:44   #3783
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
No jak koleżanka była to wiadomo, że dietkować nie można :P Spacery były to wszystko spalilaś także nie martw się
U mnie dziś pierwszy dzień bez upałów :/ aż dziwnie
Czemu się opalać nie możesz???

Dziękuję no trzeba wziąć się w garść bo za chwilę dojdę do wagi początkowej czyli 85 kg ma być 60 kg i koniec kropka
dokładnie no może nie wszystko spaliłam bo lekko waga w górę poszła ale nie ma tragedii.
opalać się nie mogę nawet za długo na słoneczku nie moge być bo antybiotyk biorę i dermatolog mi zakazała....

ojj do 85 to byś musiała dużo się starać żeby tyle przytyć ale super że masz motywację ja też mam do lipca 50kg musi być chociaż ja bardziej patrzę żeby zgubić tłuszczyk z tyłu ud z brzucha i plecków (czyli ze wszystkiego ) niż na wage ale jednak hehe.

ja uciekam tradycyjnie posprzątać wszystko żeby jutro mieć z głowy i tylko zakupki z Tż zostaną.

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:25   #3784
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Lolusl a co masz z kolanami? no i nie ma żartów więc śmigaj do ortopedy
Nie wiem co konkretnie,w każdym razie jak ostatnio byłam u ortopedy to uznał tylko za chwilowe naruszenie i powiedział,że mam sobie odpuścić bieganie. No ale mi nawraca cały czas,po każdym większym wysiłku, jak chodze na obcasach itp. Jak byłam na wyprawie górskiej to 3 miesiące potem wyłam z bólu,po schodach schodziłam bokiem.

W kazdym razie dzisiaj się zapisuję.

Ja bym chciała schudnać do 52 kg, takie moje marzenie,ale kiedy to się uda to nie wiem 10 kg nie leci tak o.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-05-23 o 11:30
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:44   #3785
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Poza tym muszę się poprawić z jedzeniem, za dużo wpada śmieciowego jedzenia typu lody, ciastka, wafelki, cola itp ZUOOOO

Słodkich snów
Ogarniać się proszę !!!

A z jakiego miasta jesteś powiedz mi ? Może się zgramy na weekendowy wypad jeszcze w czerwcu

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Ehh mi też sie nietoperze robią :-( masakra :-(
W domu robie brzuszki, przysiady i sqady. Czesto rowerem jeżdżę no i dzisiaj przeplynelam 8 długości basenu może od jutra spróbuję skalpel z chodakowska zrobić bo cos tak mnie kusi :-P
Ja tam chodakowskiej nie lubię i ćwiczyć z nią nie będe, o Ale za Ciebie oczywiście kciuki trzymam
Od roweru pewnie nóżki Ci się szybko wzmocnią

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska masz rowerek i telewizor w akademiku?
6 przedmiotów do zaliczenia, sporo nauki, powodzenia a piękna pogoda rozprasza:
Mamy tzw. "telewizornię", składa się ze stołu, krzeseł, fotela, rowerka stacjonarnego który się ledwo trzyma, ale trzyma i telewizora Ten aka był w tamtym roku odnawiany, więc jest o dobrych standardach... w miarę Pokoje i łazienka to zamalowana farbą ruina

Nie słyszałam nigdy o takiej szczoteczce... Aż sobie sprawdze co to Jak smakowały szparagi, z czym zrobiłaś Bo ja się zastanawiałam nad nimi już jakiś spooory czas, a w poniedziałek wieczorem robimy kolację z kolega i chcemy się szarpnąc na coś fajnego, co by znowu serka nie jeść

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Monia Szczerze... ja za dużej zmiany nie widzę w ogólnym wyglądzie, tylko nogi masz trochę większe, a tak... nie jedna dziewczyna Ci zazdrości figury Masz ją na serio świetną, ale rozumiem Ciebie... kiedyś byłaś szczuplejsza, wiesz że to możliwe żeby znowu taką być i znowu do tego dążysz, mimo że teraz przecież źle nie jest Ale trzymam kciuki za to

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Zmiksowałam nektarynkę,pół pomarańczy z mlekiem tżtowi też smakowało,pychota!
jęzor na podłodze...

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Heroine Super, że sie już tam zaaklimatyzowałaś ! Trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy A jak masz duży balkon, to się wyłóż na balkonie I opalanko gotowe

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:52   #3786
zooska
Zakorzenienie

Heroine Super, że sie już tam zaaklimatyzowałaś ! Trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy A jak masz duży balkon, to się wyłóż na balkonie I opalanko gotowe

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Tinekk Super ze wycieczka się uda!!!! Ekstra takie coś, no i z tymi wizami bomba, tak to byś musiała kupę kasy wyłożyć

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mówiłaś coś o stopie
Aaaa tak... Chodzi o to, że dojazd docelowo miałam zapewniony autokarami, a jak byłam na miejscu, to sobie stopem jeździłam

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cocktail Znam ból pisania i uczenia się w tak śliczną pogodę Łącze się w bólu

Ty?! 10 kg?!?!?!! O matko... Szarpnij się na 20 w dół od razu Kochana, 5 to max!!!
Trzymaj się dietki i powinno zlecieć samo Teraz cieplej się robi, jeść się mniej chce, samo pójdzie, zobaczysz

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Migotenka Najważniejsze, że fajnie dni spędziłaś A teraz wracaj tu do nas koniecznie I nawracaj się na dobre drogi

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Lolusl Przechlapane masz z tą kontuzją Takie odnawiające się są najgorsze A nie ma jakiegoś zabiegu na to, czy coś ?

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Wczoraj żem trochę poszalała, ale do pracy dzisiaj nie mam, zajęć też nie, tylko musze się uczyć Także gdzieś do 4 się bawiłam nigdy nie popijajcie wódki wodą niegazowaną głupia zosia, ale przynajmniej kaca nie mam, wstałam sobie o 9, ogarnęłam się, gotowa i zwarta do zadań
Nałożyłam sobie Jantar na skalp, oliwę z oliwek na długość, jeszcze dzisiaj pazurki sobie zrobię i wsio A jutro na 12 godz do pracy Bleeee....

Plany jedzeniowe na dzisiaj leżą i kwiczą, bo wczoraj na noc ostro zgrzeszyłam i do tej pory nie chce mi się jeść nic, więc nie wiem czy od razu obiadu nie wsunę

Stary 2014-05-23, 12:29   #3787
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewuszki ja tylko na sekunde bo jade po Kolina, Chcialam powiedzieć że byłam u laryngologa, robili mi testy na alergie, nie mam ani jednej alergii! Takze katar to nie wina alergii. Lekarz dał mi spray do nosa i mam go 2 tygodnie używać i za miesiac do kontroli. Jak nic nie pomoże to bede miala operacje!!! Przegrodę nosowa mi naprawią bo mam krzywą jak cholera. Troche sie boje ale z drugiej strony chce tej operacji bo chce w końcu oddychać normalnie!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-23, 12:55   #3788
zooska
Zakorzenienie

Monia To rutynowy zabieg, więc nawet lepiej by było gdybyś go przeszła. Mój znajomy miał problemy właśnie z przegrodą nosową, ciągły katar itd. a po operacji problem zniknął i ma spokój już z 4 lata

Stary 2014-05-23, 13:24   #3789
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co konkretnie,w każdym razie jak ostatnio byłam u ortopedy to uznał tylko za chwilowe naruszenie i powiedział,że mam sobie odpuścić bieganie. No ale mi nawraca cały czas,po każdym większym wysiłku, jak chodze na obcasach itp. Jak byłam na wyprawie górskiej to 3 miesiące potem wyłam z bólu,po schodach schodziłam bokiem.

W kazdym razie dzisiaj się zapisuję.

Ja bym chciała schudnać do 52 kg, takie moje marzenie,ale kiedy to się uda to nie wiem 10 kg nie leci tak o.
Też bym chciała identycznie czyli mamy tą samą wagę wyjściową
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Cocktail Znam ból pisania i uczenia się w tak śliczną pogodę Łącze się w bólu

Ty?! 10 kg?!?!?!! O matko... Szarpnij się na 20 w dół od razu Kochana, 5 to max!!!
Trzymaj się dietki i powinno zlecieć samo Teraz cieplej się robi, jeść się mniej chce, samo pójdzie, zobaczysz
Przy 54kg było ok wiec 2 mniej byłoby super. Ale ciężkie zadanie przede mną. Póki co nawet 5 kg będzie i tak extra. No całe szczęście że teraz cieplej. Tylko wiesz piwo plener i te sprawy :P Jezu a mnie trzy dni z rzędu brzuch bolał chyba po piwie na juwenaliach ;/ masakra

Monia też mam krzywą przegrodę jak cholera, ale nie byłam nigdy u laryngologa. Oby spray pomogł
Stary 2014-05-23, 13:39   #3790
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia to na upartego ja bym chciała 10kg zgubić :Torba: Wczoraj juz w miare się trzymałam, dzisiaj na śniadanko zjadłam bułke z szynką i pomidorem zamiast drożdżówki także jest ok Ja też mam straszny cellulit jak mi się @ skończy wracam do bańki i Tż będę męczyć o masaże.
U nas upały już od poniedziałku, a ja zamiast sie opalac w domu siedzie Zaraz biorę się za pisanie pracy.
Na upartego to ja też z dyche chciałabym ale zadowole się jak ujrzę 60 kg czyli 7 kg mniej. Ja jak narazie jem pięknie i zdrowo
Oooo drożdżówka zjadłabym kocham ciasto drożdżowe z masełkiem i kakao do tego <3 no ale to jak schudne to może w ramach nagrody sobie fundnę
Z tym cellulitem to masakra :/ ja go nie miałam wcale jak ważyłam 57-60 kg... teraz mi wylazł jak utyłam Ja się zastanawiam nad tym balsamem ale nie wiem bo drogi.... 25 euro za 200 ml.... Ty się znasz więc proszę oblukaj i doradź czy warto?? http://www.apte.pl/product/id/14080,s

Ojj napiszesz prace i będziesz się smażyć na słońcu całe lato przed Tobą

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Monia To rutynowy zabieg, więc nawet lepiej by było gdybyś go przeszła. Mój znajomy miał problemy właśnie z przegrodą nosową, ciągły katar itd. a po operacji problem zniknął i ma spokój już z 4 lata
No ja bym chciała, nawet powiedziałam lekarzowi że chcę jak wspomniał że może będe musiała przejść ten zabieg. Całe zycie mam problemy z oddychanie, ciągle mam katar i z wiekiem jest mi coraz gorzej bo jako dzieciak dobrze to znosiłam... teraz jest masakra.
Muszę poczytać jak wygląda ten zabieg bo nie mam pojęcia jak to sie robi.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
dokładnie no może nie wszystko spaliłam bo lekko waga w górę poszła ale nie ma tragedii.
opalać się nie mogę nawet za długo na słoneczku nie moge być bo antybiotyk biorę i dermatolog mi zakazała....

ojj do 85 to byś musiała dużo się starać żeby tyle przytyć ale super że masz motywację ja też mam do lipca 50kg musi być chociaż ja bardziej patrzę żeby zgubić tłuszczyk z tyłu ud z brzucha i plecków (czyli ze wszystkiego ) niż na wage ale jednak hehe.
Eeee tam, dwa dni dietki i waga ci wróci do normy
Aaaaa a na co bierzesz ten antybiotyk? Co Ci dolega?

Hehe no możliwe ale tego nie wiem :P podejrzewam, że kilka fastfoodów, troche słodyczy i chipsów na noc i 85 murowane :P
Ja na wagę patrzę bo jednak jak mi spada to faktycznie widzę że chudnę :P no ja chcę uda tylko zgubić, reszte jakoś zniose :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-23, 13:43   #3791
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Lolusl Przechlapane masz z tą kontuzją Takie odnawiające się są najgorsze A nie ma jakiegoś zabiegu na to, czy coś ?

No nie wiem,w sumie pewnie i tak bym nie zrobiła,bo mam panikę jak myśle o operacjach

Tinek,ja też gratuluję wycieczki I załatwienia tych wiz!Sama bym chętnie poleciała

My dzisiaj rezerwujemy wakacje w grecji Już widzę te kilogramy spowodowane zapiekaną fetą z pomidorami,smażonym kozim serkiem i czipsami cukiniowo bakłażanowymi No i owoce morza Borze,to nie będzie dietetyczny wyjaz Ale będziemy dużo chodzić i dużo więc może nie pójdzie w tyłek
It never fails.
Stary 2014-05-23, 13:49   #3792
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam chodakowskiej nie lubię i ćwiczyć z nią nie będe, o Ale za Ciebie oczywiście kciuki trzymam
Od roweru pewnie nóżki Ci się szybko wzmocnią

-

Monia Szczerze... ja za dużej zmiany nie widzę w ogólnym wyglądzie, tylko nogi masz trochę większe, a tak... nie jedna dziewczyna Ci zazdrości figury Masz ją na serio świetną, ale rozumiem Ciebie... kiedyś byłaś szczuplejsza, wiesz że to możliwe żeby znowu taką być i znowu do tego dążysz, mimo że teraz przecież źle nie jest Ale trzymam kciuki za to
Ja z nią nie ćwiczyłam to nie wiem :P kiedyś na chwilę włączyłam jakiś jej filmik to pamiętam że po 3 minutach wyłączyłam bo troche nudne to było :P ale może trzeba obejrzeć całość żeby się przekonać
Trzymaj trzymaj dziękuję wasze kciuki bardzo mi się przydadzą

No własnie mi chodzi o te nogi, reszta jest ok choć jak zleci mi z 2 kilo z rąk to będę też happy
dwa lata temu ważyłam 10 kg mniej i czułam się świetnie! Teraz jest masakra, ciuchy za małe, ciązko mi się ruszać i wstyd pokazywać na plaży :P Muszę wrócić do dawnej wagi koniecznie!
Dziękuję

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Monia też mam krzywą przegrodę jak cholera, ale nie byłam nigdy u laryngologa. Oby spray pomogł
Ja bym pewnie też nie poszła gdyby nie ten katar :/ czas to skończyć bo wykończę się :/ Mam nadzieje że spray pomoże ale na 100% wiem, że nie na długo bo ten katar mi ciągle wraca jak bumerang

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
No nie wiem,w sumie pewnie i tak bym nie zrobiła,bo mam panikę jak myśle o operacjach

My dzisiaj rezerwujemy wakacje w grecji Już widzę te kilogramy spowodowane zapiekaną fetą z pomidorami,smażonym kozim serkiem i czipsami cukiniowo bakłażanowymi No i owoce morza Borze,to nie będzie dietetyczny wyjaz Ale będziemy dużo chodzić i dużo więc może nie pójdzie w tyłek
Ja też się boję operacji.... wkręcam sobie że z narkozy się nie wybudzę nigdy operacji nie miałam więc nie wiem jak to jest nawet :/ na samą myśl mi ciarki idą...

Oooo Grecja fajnie macie oby tylko pogoda dopisała!! A dietą się nie przejmuj ! jeść coś musisz przecież i pewnie kąpiele w morzu wszystkie kalorie spalą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-23, 13:56   #3793
wasulka
Przyczajenie

Witam wszystkich
Od dzisiaj jestem na diecie 1000 kcal. Dzisiejsza waga 60.2 normalnie jest blizej 61-62. Ale zrobilam sobie kilka dni proteinowych wiec chyba dlatego troche waga spadla. Planuje zejsc do 57 kg.
Bede dzielic sie z wami osiegnieciami albo porazkami. :-/
Pozdrawiam i zyczcie mi powodzenia ;-)
wasulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 14:01   #3794
lolusl
Japońska rzepa

Dzisiaj u mnie na obiadek niskokaloryczna zupa gulaszowa (papryka, pomidory,cukinia,cebulka z wołowiną,zalane wodą, wyszło pyszne ) i sałatka z pomidorków, cukinii lekko tylko "strzelonej" na patelni i mozarelli light (no nie mogłam sobie odpuścić,wiec poszłam po mniejszej linii oporu) ,posypane suto ziołami i skropione oliwą z oliwek
It never fails.
Stary 2014-05-23, 14:09   #3795
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wasulka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Od dzisiaj jestem na diecie 1000 kcal. Dzisiejsza waga 60.2 normalnie jest blizej 61-62. Ale zrobilam sobie kilka dni proteinowych wiec chyba dlatego troche waga spadla. Planuje zejsc do 57 kg.
Bede dzielic sie z wami osiegnieciami albo porazkami. :-/
Pozdrawiam i zyczcie mi powodzenia ;-)
Hej Witamy Niestety, u nas nie jemy 1000kcal dziennie, tylko więcej, każdy ustala dietę przystosowaną do swojego zapotrzebowania...więc
Ale dziel się jadłospisami, na pewno pomożemy i powiemy co zmienić, a co jest dobre.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Dzisiaj u mnie na obiadek niskokaloryczna zupa gulaszowa (papryka, pomidory,cukinia,cebulka z wołowiną,zalane wodą, wyszło pyszne ) i sałatka z pomidorków, cukinii lekko tylko "strzelonej" na patelni i mozarelli light (no nie mogłam sobie odpuścić,wiec poszłam po mniejszej linii oporu) ,posypane suto ziołami i skropione oliwą z oliwek
Omg...ale pycha!!!!!
Ech, jak wrócę do domu do mamusi to też tak będe gotować ładnie

Stary 2014-05-23, 14:48   #3796
monika01011986
Zakorzenienie

Boże jakie mam zakwasy w udach wstawanie z łóżka czy fotela to najgorszy koszmar
Ja jeszcze nie wiem co zrobię dziś na obiad kupiłam pierś z kurczaka i warzywa. Mam też ziemniaki i jogurt naturalny więc może zjem sobie ziemniaczki z jogurtem Na kolację łosoś i czarny chleb ze słonecznikiem na podwieczorek mam Activię waniliową do tego kiwi
Idę sprzątać mieszkanie bo syf straszny... Nos mam zatkany.... te kropelki od lekarza nie pomagają :/ Psiknę zaraz chyba Otrivin bo się uduszę Ehhhh jak ja bym chciała mieć prostą przegrodę nosową... ten zabieg to może gdzieś za 3 miechy...tyle czasu będę się jeszcze męczyć
Pogoda sie u mnie poprawiła słoneczko świeci

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-23, 15:41   #3797
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Na upartego to ja też z dyche chciałabym ale zadowole się jak ujrzę 60 kg czyli 7 kg mniej. Ja jak narazie jem pięknie i zdrowo
Oooo drożdżówka zjadłabym kocham ciasto drożdżowe z masełkiem i kakao do tego <3 no ale to jak schudne to może w ramach nagrody sobie fundnę
Z tym cellulitem to masakra :/ ja go nie miałam wcale jak ważyłam 57-60 kg... teraz mi wylazł jak utyłam Ja się zastanawiam nad tym balsamem ale nie wiem bo drogi.... 25 euro za 200 ml.... Ty się znasz więc proszę oblukaj i doradź czy warto?? http://www.apte.pl/product/id/14080,s

Ojj napiszesz prace i będziesz się smażyć na słońcu całe lato przed Tobą
Szczerze to ja tam używam oliwki z ziaji antycellulitowej do tego masaż bańkami i napewno lepsze i tasze opinie na kwc też ma średnie
Stary 2014-05-23, 17:04   #3798
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze to ja tam używam oliwki z ziaji antycellulitowej do tego masaż bańkami i napewno lepsze i tasze opinie na kwc też ma średnie
Tylko że mi niema kto robić masażu bankami :-/ mój mąż padnie ze smiechu jak mu bede kazala sie bankami masować :-/ powie że zwariowalam. On taki troche staroswiecki jest niestety :-/ oliwki z ziaji też w DE nie kupie :-/ no nie wiem już sama. Poszukam cos tanszego w necie co moge kupic tu w DE, choć przyznam że kusi mnie te Vichy :-/

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Ja wysprzatalam całą chałupe, zrobiłam obiad i zjadlam (ziemniaczki z jogurtem naturalnym 1,5% tł.), poskladalam i powiesilam nowe pranie i siedze czekam na męża. Pogoda sie piekna zrobiła to może na rowery pójdziemy zakwasy mam cholerne ale na rowerze nic mnie nie boli. Dzis bylam rowerem po Kolina w przedszkolu i super się jechało

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-23 o 17:06
Stary 2014-05-23, 17:10   #3799
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że mi niema kto robić masażu bankami :-/ mój mąż padnie ze smiechu jak mu bede kazala sie bankami masować :-/ powie że zwariowalam. On taki troche staroswiecki jest niestety :-/ oliwki z ziaji też w DE nie kupie :-/ no nie wiem już sama. Poszukam cos tanszego w necie co moge kupic tu w DE, choć przyznam że kusi mnie te Vichy :-/

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Ja wysprzatalam całą chałupe, zrobiłam obiad i zjadlam (ziemniaczki z jagurtem naturalnym 1,5% tł.), poskladalam i powiesilam nowe pranie i siedze czekam na męża. Pogoda sie piekna zrobiła to może na rowery pójdziemy zakwasy mam cholerne ale na rowerze nic mnie nie boli. Dzis bylam rowerem po Kolina w przedszkolu i super się jechało

Ja się sama masuję, kup obojętnie jaką oliwke antycellulitową a nawet zwykła może być Ja używam żelu z nivei antycell klik
Stary 2014-05-23, 19:03   #3800
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laski melduję, że żyję - ledwo, bo ledwo ale daję radę jeszcze Dziś sama otwierałam market i 2 godziny byłam sama stresa miałam jak diabli, ale jakoś podołałam i było ok
Jeszcze tylko jutro i niedziela wolna muszę zregenerować siły na następny tydzień
Zaraz spadam się kąpać, a później oglądam finał tańca z gwiazdami i wypiję sobie desperadosa
Bajo
Stary 2014-05-23, 19:27   #3801
migotenka
Zadomowienie

ale sobie pospałam hehe a miało być 30min troszke sie przedłużyło do 2h.... i dziwne że to ja Tż budziłam a nie on mnie hehehe. zaraz zjem kolacje i pójdziemy pospacerować a później zimne piffko czeka jakieś jabłkowe chyba lech

Monia ja tak samo wysprzątałam dzisiaj wszystko i poprałam
o no jak zrobią Ci zabieg to będziesz miała mega ulgę
a co do kremów ja tak samo jak Coctail stosuje oliwkę, miałam ta antycellulitową ale działa jak zwykła oliwka więc kupuję teraz dla dzieci na promocji uwielbiam hipp
antybiotyk na buźkę, miałam taką podskórną kaszkę jak było lepiej to znowu się pogarszała buźka poszłam i derma dała mi antybiotyk i leki i jest zaje...cie ale powiedziala że zrobimy przerwe na lato, do końca muszę wybrać antybiotyk i ze względu ze on się nie lubi ze słońcem muszę unikać

Zosia jestem i na dobre tory od razu chociaż idealnie nie będzie bo @ już tuż tuż... ;/

Lolusl no i dobrze że się umówiłaś lepiej sprawdzić o co chodzi z kolanem jak nawraca.
no i fajne wakacje się szykują Tobie
obiadek mniammmm

Medzik hej
no jasne że dałaś rade i wypocznij w niedziele na słoneczku od razu będzie Ci się lepiej pracowało

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 20:28   #3802
lolusl
Japońska rzepa

Jakie Wy jesteście dobre gospodynie Ja zawsze aspiruję do tego,ale ostatnio sprawdzam się tylko jako kucharka,syf w domu niemiłosierny. Pogoda mnie po prostu pokłada,nie chce mi się nic robić Chyba powinnam wziąc się za sprzątanie,spali się kalorie i będzie bonusik w postaci czystej chałupki
It never fails.
Stary 2014-05-23, 20:58   #3803
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba powinnam wziąc się za sprzątanie,spali się kalorie i będzie bonusik w postaci czystej chałupki
Wiesz co... jak ja pracowałam na zasadzie sprzątałam ludziom domy, robiłam to ok 2-3 razy w tygodniu po minimum 3 godziny i ćwiczenia zeszły na drugi plan, nie potrzebowałam, tak mi kcal leciały, ówczesny Tż nawet zauważył, że tyłek mi się podniósł, uda ujędrniły Sprzątanie pomaga xD

Stary 2014-05-23, 21:01   #3804
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Wiesz co... jak ja pracowałam na zasadzie sprzątałam ludziom domy, robiłam to ok 2-3 razy w tygodniu po minimum 3 godziny i ćwiczenia zeszły na drugi plan, nie potrzebowałam, tak mi kcal leciały, ówczesny Tż nawet zauważył, że tyłek mi się podniósł, uda ujędrniły Sprzątanie pomaga xD
Uważaj,bo mnie namówisz
It never fails.
Stary 2014-05-23, 23:37   #3805
monika01011986
Zakorzenienie

jestem... i umieram.... tak mnie nogi napier....alają :/ Dziś wysprzątałam całe mieszkanie a potem jeszcze na rowery poszłam z mężem i dziećmi. Przejechaliśmy 15 km! W tym ciągle pod górki praktycznie wybraliśmy najgorszą trasę chyba :/ cztery góry były tak wielkie i strome że podchodziłam pod nią i myślałam że padnę w połowie. Nigdy więcej wycieczek w te rejony co dziś byłam! Myślałam że się popłaczę w połowie drogi :P a mąż mnie pocieszał mówiąc " Monia, jeszcze tylko 10 km....i 3 góry przed dami, dasz radę! A ile schudniesz! Jutro z 3 kilo mniej będzie" wariat
Wykąpałam się i siedzę z ręcznikiem na głowie. Wszyscy już u mnie śpią. Aaa byłam dziś w McDonaldzie i nic niedietetycznego nie zjadłam! Tylko dwa kawałki Melona które dają w zestawach dla dzieci i wypiłam lodowy sok z owoców o taki: BICTitel5_680px.jpg
wzięłam Mango z Ananasem Pycha Dzieciaki jadły frytki i nuggetsy, mąż McWrapa a ja twarda byłam
Na kolację zjadłam więc 100 g łososia, 2 łyżki serka wiejskiego 1% tł i kromkę małą czarnego chlebka z ziarnami.
Idę jeszcze brzuszki porobię i lecę do wyrka. Jutro do pracy na 16... :/ aaa i przed 10 muszę jechać z Oskarem na trening rowerami bo mąż jedzie do pracy i bierze auto :/ także sport od rana się szykuje :P

Cytat:

Ja się sama masuję, kup obojętnie jaką oliwke antycellulitową a nawet zwykła może być Ja używam żelu z nivei antycell klik
Oooo fajny ten żel kupie sobie i spróbuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-24, 00:15   #3806
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
ale sobie pospałam hehe a miało być 30min troszke sie przedłużyło do 2h.... i dziwne że to ja Tż budziłam a nie on mnie hehehe. zaraz zjem kolacje i pójdziemy pospacerować a później zimne piffko czeka jakieś jabłkowe chyba lech

Monia ja tak samo wysprzątałam dzisiaj wszystko i poprałam
o no jak zrobią Ci zabieg to będziesz miała mega ulgę
a co do kremów ja tak samo jak Coctail stosuje oliwkę, miałam ta antycellulitową ale działa jak zwykła oliwka więc kupuję teraz dla dzieci na promocji uwielbiam hipp
antybiotyk na buźkę, miałam taką podskórną kaszkę jak było lepiej to znowu się pogarszała buźka poszłam i derma dała mi antybiotyk i leki i jest zaje...cie ale powiedziala że zrobimy przerwe na lato, do końca muszę wybrać antybiotyk i ze względu ze on się nie lubi ze słońcem muszę unikać
O jakie śpiochy z was świetnie się dobraliście widzę
No to teraz możemy weekend zacząć jak w mieszkaniu czysto i pranie zrobione dwa dni laby ja co prawda do pracy idę ale to też taki relaks dla mnie
Oliwka jest też świetna, szczególnie na mokrą skórę ja mam z Bubchena
No w sumie to już bym chciała mieć ten zabieg za sobą.. nie lubię czekać :P
No! Super że poszłaś do dermatologa nikt Ci lepiej nie pomoże cieszę się że leki działają i wszystko ładnie znika z buzi Ja przestałam brać tabsy i już mam dwa syfy pod nosem ehhh

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-24, 07:53   #3807
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki

Monia koktajl białkowy to odżywka białkowa wymieszana z mlekiem i wodą. Swego czasu jak chodziłam sporo na siłownię to piłam po treningu i troszkę mi jej zostało i czasem jak mam ochotę to piję na śniadanie lub kolację jako posiłek wysoko białkowy, a jeszcze o smaku czekoladowym to już całkiem mniam
Ostatnio dajesz popalić swoim nogom i dobrze niech poczują, że masz zamiar o nie bardziej zadbać, neich się nie rozleniwiają
za powstrzymanie się przed śmieciowym jedzeniem w Mc'Donaldzie

Zosia Moja mama w stanach zajmuje się sprzątaniem i kurde dziwi nie to że tyle kasy można na tym zarabiac ( u nas chyba tak dobrze nie płacą ? ) i figurę ma jak młoda dziewczyna, a przez to że faktycznie ciągle w ruchu
Jestem z samego południa - Rzeszów

Madzia z charówkę, pod koniec miesiąca będę bić brawa za konkretną wypłatę zostawili Cię samą, bo mogą już ufać swojej pracownicy, super

Lolusl uwielbiam zupę gulaszową, ale w takie upały jak teraz to nic się nie chce jeść :P Zazdroszczę wakacji w Grecji !!! Marzy mi się Grecja od dawna, ale na razie postawiliśmy na Egipt, Tunezję i teraz Usa. Za rok musi być Grecja ! na jaką wyspę jedziecie/lecicie ?

Migotenka fajnie, że już wróciłaś do nas bo jakby trochę tu przycichło bez Ciebie :P

Kolejny dzień upałów, super
Zaraz mam iść zamiar pobiegać, bo później już się nie da przez ten gorąc
Miłego dnia

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:30   #3808
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Już jest 23 stopnie w cieniu co to będzie później

Cytat:
Heroine, gratuluję przeprowadzki Mam nadzieję,że będzie się dobrze mieszkać
Dzięki też mam taką nadzieję

Cytat:
Wrzucam wam moje dzisiejsze zdjęcie w całej okazałości.... Rano bylo na czczo 67,3. Bede walczyć! Jak widzicie musze bo moje nogi to masakra :-(
Jeśli myślałaś, że powiemy "ale gruuubas" to się myliłaś serio, nie widać po Tobie przytycia może trochę w nogach, ale nawet one nie są "monstrualne" a brzuszek w już w ogóle masz wyrzeźbiony i płaściutki ale wiem, że ważyłaś mniej i z taką wagą czułaś się lepiej- będę trzymać kciuki za osiągnięcie celu

Cytat:
chcialam sie podzielić z wami moim szczęściem otóż weszłam przed chwilą na wage i jest 66,6 wczoraj było 67,3 :-D waga spada cieszę sie jak głupia
Pięknie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:30   #3809
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Laseczki
Już wróciłam
zniknęłam na chwilę (na tel podczytywałam) bo była u mnie koleżanka 3 dni, później Tż wrócił i jakoś na lapika nie wchodziłam. dietka troche kulała jak kol była chociaż przede wszystkim było dużo za dużo winka za to też było dużo spaceru po szczecinie i nad morzem
w ogóle u mnie upały a ja się opalać nie mogę toż to katorga

Heroine czytam że już się zadomowiłaś w nowym mieszkanku cieszę się jak okolica zielona spokojna to nic więcej nie trzeba hehe
tak w tym roku 4 wesela nas czekają i z włosami największy problem a to ja poproszę zdjęcie Twojej fryzurki jak będziesz szła na wesele a że masz szybciej ode mnie to może coś podpatrzę hehe
sałatka ryżowa taka zwykła,szybko się robi,ryż, szynka z piersi kurczaka, ser żółty, papryka, ogórek, kukurydza zioła prowansalskie muszą być bo dodają tego smaku majonez dałam trochę jogurtu i wsio. a babeczki na formę wykładam ciasto francuskie daję farsz( piersc z kurczaka papryka pieczarki kukurydza,) na to zalewam 3jajka + 200ml jogurtu i posypuję startym żółtym serem i do piekarnika pychotka są hehe
No jesteś Zgubo! już się martwiłam, że tak zniknęłaś, bo nic nie mówiłaś winko mówisz? Winko nie jest złe
Ty to się dopiero wybawisz na 4 weselach a ile to kasy trzeba kiecki już masz? Można iść w tej samej chociaż ze 2 razy? Czy goście Ci sami? Hehe, ja to nie wiem co z włosami zrobię... chciałabym jakąś fryzurkę, ale ja zawsze średnio jestem zadowolona po fryzjerach...
Dziękuję za przepisy pysznie brzmią

Cytat:
Wczoraj czytałam że nie wolno ćwiczyć jak ma się zakwasy bo to jest ponoć lekki stan zapalny i lepiej uważać. Trzeba pić dużo wody i sok z wiśni który działa przeciwzapalnie. Przewertowałam internet bo tak mnie nogi napie...dalają że wyrobic nie mogę szukałam więc ratunku i wszędzie piszą to samo mogę jedynie się porozciągać ale nie ćwiczyć :/
Znaczy chodziło mi o to, żeby nie leżeć plackiem tylko się ruszać rozciąganie jak najbardziej wskazane, a i rower wg. nie zaszkodzi. Wiem po sobie- po też miałam zakwasy, ale dalej jeździłam i przeszło

Cytat:
Zazdroszczę balkonu!!!! Ja nie mam tu w DE za to w PL mam duży piękny balkon z którego nie mogę korzystać..
Duchota i słońce najlepsze co może być kocham taką pogode
No też się cieszę jak gooopia z tego balkonu tylko muszę osy przegonić, bo jakieś się szwendają
No właśnie, jak tam nowa lokatorka, ta Twoja kuzynka? Wszystko okej?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-24, 08:37   #3810
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki no mam nadzieję, że z pracą będzie łatwiej
Nom tylko muszę balkon doprowadzić do porządku i te wstrętne osy jakoś wygonić

Cytat:
[Wczoraj żem trochę poszalała, ale do pracy dzisiaj nie mam, zajęć też nie, tylko musze się uczyć Także gdzieś do 4 się bawiłam nigdy nie popijajcie wódki wodą niegazowaną głupia zosia, ale przynajmniej kaca nie mam, wstałam sobie o 9, ogarnęłam się, gotowa i zwarta do zadań
Nałożyłam sobie Jantar na skalp, oliwę z oliwek na długość, jeszcze dzisiaj pazurki sobie zrobię i wsio A jutro na 12 godz do pracy Bleeee....
Szalona Zooośka ale Ty jesteś terminator- szybko się regenerujesz

Cytat:
Dziewuszki ja tylko na sekunde bo jade po Kolina, Chcialam powiedzieć że byłam u laryngologa, robili mi testy na alergie, nie mam ani jednej alergii! Takze katar to nie wina alergii. Lekarz dał mi spray do nosa i mam go 2 tygodnie używać i za miesiac do kontroli. Jak nic nie pomoże to bede miala operacje!!! Przegrodę nosowa mi naprawią bo mam krzywą jak cholera. Troche sie boje ale z drugiej strony chce tej operacji bo chce w końcu oddychać normalnie!
Też mam krzywą przegrodę... czasem czuję, że oddychać nie mogę na jedną stronę oby Ci ten spray pomógł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości