|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
Tak, w Lublinie mieszkamy do moich rodziców mamy 50 km do poprzedniego miejsca mamy 120 km (do teściów teraz będziemy jeździć )Ooo, dzięki za stronę obloookam sobie ![]() Ja muszę powrócić do ćwiczeń, bo już źle się czuję sama ze sobą a wesele w czerwcu ![]() Zdrówka dla Kolinka Cytat:
nie ma nudy ![]() Cytat:
ja jestem białas muszę nabrać kolorków Pewnie kcal dużo spaliłaś w pracy ![]() Chyba to Monia pytała o zdjęcia i mówiła o motywacji
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja w Lublinie dzięki bardzo w górach jest fajnie i można super wypocząć Ułaaa, kleszcz? Byłaś u lekarza? ![]() Szkoda, że musieliście oddać kociaka ![]() A gdzie Migotenka się podziewa?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry przy
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze jak stoi
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Niezbyt mocna
i tylko jedna dziennie. Ja sie ciesze .Zrobilam sobie zdjecia. Mam mokre wlosy ale jakos tak fotogenicznie sie czuje.
Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2014-05-21 o 09:33 |
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
No hej.Ja też popijam,dopiero wstałam.Masakra jak ja dawno tak długo nie komarzyłam...
aha,w Lublinie już czaję.
Kochana niestety nie mam jeszcze tam domku,tylko rodzice tam mieszkają,no w sumie dom rodzinny.teraz są na emeryturze i prowadzą agroturystykę no wiesz-noclegi itp. no i tam jeździmy.Mamy na oku ziemię do kupna,ale urząd gminy robi problem z określeniem działki i nie wiadomo czy rekreacyjna nie będzie,a za taką to opłaty za grunt są nieziemskie Paulownia Jaki śliczny brzuszek ![]()
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tinekk Jasne !
Wiesz... z chęcią można się wybrać z plecakiem gdzieś na stopa, nawet w Polsce, a szczególnie teraz, bo pogoda cudna !---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Jupi, wczorajszy przedmiot zaliczony na 3 !!! Jeden z głowy mniej, jeszcze zostało 6 Pogoda cudowna, aż się chce iść gdzieś nad jeziorko, na basen albo cokolwiek ! Muszę sobie z wrocka sandały przywieźć, bo już tak fajno gorąco się robi Dzisiaj zjadłam: śń: mała activia pitna z mueslii IIśń: razowa bułka z paprykarzem sojowym, warzywami, małe jabłko obiad: 3 małe gołąbki odgrzewane na parze podwieczorek: razowa bułka z paprykarzem sojowym, warzywami będzie jeszcze jabłko z serkiem homogenizowanym i wieśniak z rzodkiewką ![]() I mooooże moooże pojeżdżę trochę na rowerku przed tv ale to zobaczę jak brzuch pozwoli.
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Zosia Ja zawsze chętna
uwielbiam takie wypady ![]() Paulownia tylko się cieszyć, że nie tyjesz moja siostra i mama tyły po 12/13kg więc to tak książkowo w sam raz Pięknie wyglądasz ![]() Dziś tu jakaś cisza :P ja mam wyjazd jutro o 5 rano do Krk trzymajcie kciuki - bardzo ważna sprawa. Dam znać po jeśli szczęście dopisze i wasze kciuki Idę oglądam " Wiem co jem " uwielbiam ten program ![]() Poza tym muszę się poprawić z jedzeniem, za dużo wpada śmieciowego jedzenia typu lody, ciastka, wafelki, cola itp ZUOOOO Słodkich snów
|
#3761 |
|
Wtajemniczenie
|
tinekk w takim razie trzymam kciuki
![]() zooska masz rowerek i telewizor w akademiku? ![]() 6 przedmiotów do zaliczenia, sporo nauki, powodzenia a piękna pogoda rozprasza![]() Paulowania elegancki brzuszek ![]() heroine meldunek tymczasowy bez problemu załatwisz (o ile masz normalnego właściciela ), 10min w urzędzie i jest Wesele masz niedługo, to dobry motywator by wrócić na dobre tory nie mogę sie doczekać Twoich meeega długich list z ćwiczeniami![]() Wpadłam sobie dopisać kolejny trening w podpisie Dziś i bez ćwiczeń człowiek umęczony, jak wracałam z zakupami to czułam jak krople potu spadają mi z nosa a dwie ręce zajęte, piekło na ziemi Ważne, że dotarłam na 4 piętro z zapasem jedzenia, jutro szparagowe szaleństwo, poświecę te 15min na gotowanie![]() Od kilku dni testuje szczoteczkę soniczną, do zębów oczywiście bo szczoteczka do twarzy to nie moja bajka ![]() Muszę jutro wyciągnąć letnie obuwie i może za jakąś jedną nową parą sandałków się rozejrzeć
|
#3762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
W domu robie brzuszki, przysiady i sqady. Czesto rowerem jeżdżę no i dzisiaj przeplynelam 8 długości basenu może od jutra spróbuję skalpel z chodakowska zrobić bo cos tak mnie kusi :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
czyli nowe mieszkanko macie? I jak ci sie podoba? Okolica fajna? Sąsiedzi grzeczni? Ja wzięłam sie wreszcie za siebie bo już patrzeć nie mogłam na ten swój obwisly tłuszcz :-/ ćwiczę codziennie i dużo sie ruszam, dietka wzorowa Dziekuje :-* Kolinek już zdrowy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Ja tak na chwilke przed spaniem wstąpiłam do Was :-D Dziś jeetem wykończona. Od 13 do 19 na basenie z dziećmi byłam na ktory pojechałam rowerem, jakieś 1,5 km mam w jedną strone. Na basenie przeplynelam bez żadnej przerwy w szybkim tempie 8 długości basenu i potem znowu wracałam rowerem do domu. W domku 120 brzuszków (wczoraj było 110 i mam zakwasy) do tego z 30 przysiadow i z 20 sqadów. Nóg nie czuję... Jedynie ból. Ale jestem happy :-D Dietka wzorowa. Do lipca musze ważyć 60 kg, taki mam cel. Mniej nie potrzebuję. Będę walczyć!! Dziś u mnie było 33 w cieniu... Cała czerwona na buzi jestem i na dekolcie. Reszta brązowa kocham taką pogodę i tak być zjarana haha cieszę sie okropnie że tu mieszkam odkąd tabletek nie biorę czuje sie lepiej, mam lepszy humor i wszystko mi sie chce Dobra ide spać bo już glupoty piszę :-P. Dobranoc kruszyny :-P. Do jutra!!! :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3763 |
|
Japońska rzepa
|
Dzień dobry
![]() Melduję dzień rozpusty wczoraj - organizowałam konferecję,więc sama kupowałam ciasta,słodycze i inne - no jak nie zjeść ![]() Ale od dzisiaj dieta dieta dieta. Jeden dzień nikomu nie zaszkodzi,nie? ![]() No i wczoraj coś mi pierdykło w kolanie znowu, zachciało mi się obcasy założyć,a teraz znow nie będę mogła przez miesiac
|
#3764 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czy u Was też taka duchota? nie żebym narzekała no ale nie ma czym oddychać Cytat:
Cytat:
działki teraz to w ogóle są kosmicznie drogie ![]() Cytat:
![]() Brawo ![]() Cytat:
mam nadzieję, że dopisało szczęście
|
||||
|
|
|
#3765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama nie mogę się doczekać wypadałoby powrócić za to widzę, że Ty szalejesz ![]() Cytat:
Podoba nam się bardzo okolica super, wszędzie zielono i ogólnie mega cisza i spokój ![]() Cytat:
![]() Czyli chcesz 6 kg zrzucić? nie za szybko? ![]() Cytat:
już wracaj na dobre tory ![]() ojej
|
||||
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane !
Szczęście dopisało i Wasze kciuki pomogły ![]() Heroine dzięki za kciuki kochana ![]() Parooooota, duchoooooota u mnie straszna, ale też dziś mówiłam TŻ że nie będę narzekać. Nie chce być zamulakiem który jak zimno narzeka, jak gorąco narzeka cieszyć się trza ![]() Margot dzięki za kciuki, musiałaś zaciskać mocno bo pomogło ![]() Monia Ty już dawno nie byłaś na takiej typowej dietce, pamiętam że już dawno zaprzestałaś tak się pilnować na tip top, bo dawno osiągnełaś swój cel. Ale jeśli masz się czuć lepiej, to pewnie, to tylko dla samej siebie ![]() Lolusl ja też mam zamiar pilnowac się z jedzeniem bo wczoraj wpadły 2 lody, wafelek i ciągle jakieś śmieci podgryzam. Basta. Czasem można zjeść nie powiem bo upał i lody i piwko wskazane ale nie codziennie ![]() Ja już laba do końca dnia
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz bedziesz miała szanse szybciej prace znaleźć bo Lublin to duże miasto A dziękuję dziś chodzić nie moge :-P mam takie zakwasy w udach :-( schodzenie po schodach jest najgorsze bo boli wtedy jak cholera :-( Ale co nie za szybko? Że do lipca 6 kg? przeciez to ponad miesiac jest no i jak sie przedłuży do polowy lipca to nic sie nie stanie :-P kiedyś chudlam 5 kg na miesiąc a jak zaczęłam pierwszy raz diete to zgubilam 5 kg przez 2 tygodnie szkoda że teraz to nie jest takie łatwe :-( Ja na basenie z dzieciakami duchota straszna i niestety słońca brak także dzis nie nie opale :-( wieczorem mają być ponoć burze
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-22 o 14:32 |
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Tinekk, ja chyba jasnowidzem powinnam zostać
jakoś intuicyjnie pomyślałam o wizach strasznie się cieszę, że się udało ![]() Dziękuję w sumie to już czuję się jak u siebie no i balkon mam duży No dokładnie wolę duchotę i słońce niż zimno, deszcz i wiatr
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje kochana
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większe miasto, większe możliwości ![]() Haha, jak są zakwasy to dobrze a na zakwasy najlepszy jest wysiłek ![]() Bo na początku zawsze łatwiej leci Z normalnego pułapu zawsze wolniej schodzi wiem po sobie ale trzymam za Ciebie kciuki ![]() Czasem i w takiej duchocie człowiek się może opalić ![]() Cytat:
tylko muszę jakieś siedzisko kupić
|
||
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz to kompletna klapa z dietą pół biedy ze coś tam się ruszam, bo inaczej to bym rosła w oczach. Dzisiaj byłam na zumbie. Od poniedziałku koniec z obżeraniem. Teraz są u nas piastonalia-juwenalia także i tak diety nie dam rady trzymać![]() U mnie też dzisiaj tak gorąco zaraz idziemy z Tż na piastonalia jest koncert T.Love W ogóle mało co się udzielam, ale muszę się spiąć i prace pisać, bo czas mnie goni.
|
||
|
|
|
#3772 |
|
Japońska rzepa
|
Heroine, gratuluję przeprowadzki
Mam nadzieję,że będzie się dobrze mieszkać ![]() Wpadam z przepisem na GENIALNY koktajl ![]() Zmiksowałam nektarynkę,pół pomarańczy z mlekiem tżtowi też smakowało,pychota!
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam wam moje dzisiejsze zdjęcie w całej okazałości.... Rano bylo na czczo 67,3. Bede walczyć! Jak widzicie musze bo moje nogi to masakra :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Oto fotka..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3775 |
|
Japońska rzepa
|
Chyba nie uzyskasz tutaj opinii w stylu "Ale wieloryb"
![]() Laska z Ciebie
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
Monia dokładnie tak jak lolusl mówi, laska z Ciebie. Za każdym razem jak widzę Twoje zdjęcia to nie mogę uwierzyć jaki masz brzuch, wygląda jakby był umięśniony, jakbyś sporo nad nim pracowała przeróżnymi ćwiczeniami... kurde tylko pozazdrościć
Jeśli przeszkadzają Ci Twoje nogi, to faktycznie postaraj się zrzucić kilka kg jeśli masz sie lepiej czuć. Nie będę Ci mówić, że wyglądasz idealnie i powinnaś nic nie robić, bo to Ty masz czuć się ze sobą dobrze sama wiem że jestem szczupła, ale dążę sobie do jakiegoś tam swojego celu Powodzenia i spinamy dupki ![]() Wstałam rano i wypiłam koktajl białkowy taki schłodzony z lodówki, ale dobre
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek :-*
Ja tylko na sekunde bo dzieci ogarniam do szkoły i przedszkola ale chcialam sie podzielić z wami moim szczęściem otóż weszłam przed chwilą na wage i jest 66,6 wczoraj było 67,3 :-D waga spada cieszę sie jak głupia Dziś bede popoludniu z wami bo deszcz u mnie leje :-( także popiszemy do później :-* buźka :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
Już wróciłam ![]() zniknęłam na chwilę (na tel podczytywałam) bo była u mnie koleżanka 3 dni, później Tż wrócił i jakoś na lapika nie wchodziłam. dietka troche kulała jak kol była chociaż przede wszystkim było dużo za dużo winka za to też było dużo spaceru po szczecinie i nad morzem w ogóle u mnie upały a ja się opalać nie mogę toż to katorga Monia widzę że zaczęłaś ładnie dietke trzymać i ćwiczysz trzymam kciuki aby waga leciała chciaż Laska z Ciebie Heroine czytam że już się zadomowiłaś w nowym mieszkanku cieszę się jak okolica zielona spokojna to nic więcej nie trzeba hehetak w tym roku 4 wesela nas czekają sałatka ryżowa taka zwykła,szybko się robi,ryż, szynka z piersi kurczaka, ser żółty, papryka, ogórek, kukurydza zioła prowansalskie muszą być bo dodają tego smaku majonez dałam trochę jogurtu i wsio. a babeczki na formę wykładam ciasto francuskie daję farsz( piersc z kurczaka papryka pieczarki kukurydza,) na to zalewam 3jajka + 200ml jogurtu i posypuję startym żółtym serem i do piekarnika pychotka są hehe Tinek cieszę się razem z Tobą że wizy załatwione Margot ładnie się cały czas trzymasz mam nadzieję że wkrótce zdjęcie zobaczymy ![]() Like wiedziałyśmy ze swietnie dasz sobie radę z komunią ![]() a kotka szkoda ze musiałaś oddać no ale nic na to sie nie poradzi.. Zosiasuper że wycieczka udana za zdany egzamin ![]() Lolusl a co masz z kolanami? no i nie ma żartów więc śmigaj do ortopedy Medzik to kiedy zaczynasz modeleczko?
Edytowane przez migotenka Czas edycji: 2014-05-23 o 09:00 |
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś od 6:30 nie śpię. Mąż rano jak wstawał do pracy to mnie obudził i nie zasnęłam już. O 7:10 i tak musiałam wstać żeby Oskara wysłać do szkoły. Kolina zawiozłam o 9 do przedszkola. Siedzę w domku i czekam do 10:30. Dziś mam wizytę u laryngologa na 10:40. Od 3 miesięcy mam cały czas katar, tylko Otrivin mnie ratuje no ale to na kilka godzin, potem katar wraca i tak od 3 miechów już się meczę
zadzwoniłam w środę żeby się umówić na wizytę i dziś mam termin szybko cieszę się bardzo. U mnie deszcz leje :/ okropna pogoda ciepło jest ale brzydko. Ja mam takie zakwasy że ruszać się nie mogę no ale waga spada więc jakoś to przeboleje ![]() A w PL ponoć upały ???? jak tam u was pogoda??????????? ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Wczoraj czytałam że nie wolno ćwiczyć jak ma się zakwasy bo to jest ponoć lekki stan zapalny i lepiej uważać. Trzeba pić dużo wody i sok z wiśni który działa przeciwzapalnie. Przewertowałam internet bo tak mnie nogi napie...dalają że wyrobic nie mogę szukałam więc ratunku i wszędzie piszą to samo mogę jedynie się porozciągać ale nie ćwiczyć :/ No wiem wiem właśnie :/ ale 66 kg to też nie mało więc powinno troche zlecieć bez problemu. Mam nadzieje że nie będzie cięzko ![]() Dzięki za kciuki Cytat:
za to w PL mam duży piękny balkon z którego nie mogę korzystać.. Duchota i słońce najlepsze co może być kocham taką pogode
|
|
#3780 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz miała piękne wakacje! Tylko pozazdrościć W ogóle dla mnie to głupota te wizy, niby Polska to taki sojusznik USA a wizy musimy mieć :/ Niemcy nie potrzebują żadnych wiz :/ latają na paszport :/ niesprawiedliwe. No czasami coś tam próbowałam z dietą ale szybko się poddawałam :P teraz mam taką motywację że szok i dopóki nie ujrzę 60 na wadze to nie odpuszczę! Mój cel osiągnęłam w 2012 roku, od tamtej pory mało się pilnowałam no i mam rezultat ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Dobrze, że się ruszasz to ważne! Nie trzeba przecież jakiś ciężkich ćwiczeń żeby schudnąć, wystarczy umiarkowany ruch do tego zdrowa dieta i powinna waga zlecieć Trzymam Cie za słowo! Od poniedziałku zaczynasz! ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
trzeba spróbować Dziękuję Wiem, że wieloryb nie jestem ale te uda :/ tragedia :/ na zdjęciu może wyglądają całkiem normalnie ale w rzeczywistości trzęsą się jak galareta i cellulit mi wylazł straszny ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
ja z brzuchem nigdy problemu nie miałam bo tam mi się na szczęście tłuszcz nie odkłada, wszystko idzie w dupe i nogi typowa gruszka jestem :/ No i właśnie chcę coś z tym zrobić dlatego znowu dieta i ćwiczenia... Muszę zgubić te 7 kilo bo wiem że to mi z nóg zejdzie, znam już swój organizm. Dziś kupię sobie jakiś balsam antycellulitowy do smarowania żeby ta skóra się ładniejsza zrobiła. Będę też dużo ćwiczyć i mam nadzieje że do lipca moje nogi będą ładniejsze A co to za koktajl białkowy?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Daleko musieliście się przeprowadzać z poprzedniego mieszkania?
ja kocham pływać więc basen to najlepsze rozwiązanie
do moich rodziców mamy 50 km
obloookam sobie
a wesele w czerwcu 
ja jestem białas 

już wracaj na dobre tory