|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
kiedy lecicie i gdzie? a na wczasach na takie pyszności możesz sobie pozwolić! W końcu nie codziennie jesteś w takim miejscu i masz taką możliwość a jak jeszcze ruch będzie dodatkowo to nic się nie martw- kcal spalisz! Cytat:
więc pamiętaj- wszystko z rozsądkiem. A ile masz wzrostu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zapracowana, ale zadowolona wzbudzasz zaufanie skoro powierzyli Ci otwarcie sklepu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
a ja w domu siedze, dzisiaj wyjde na 1,5h bo mam szkolenie psa na mieście akurat ![]() Wczoraj jedzeniowo nawet ładnie mi wyszło, nie piłam tych lanych sików na piastonaliach to w koncu brzuch mnie nie bolał
|
|
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
hej Laseczki
Tż poszedł rano po bułki do piekarni wstaje a tam śniadanko czeka chałka bułka słodka, croissant i kakao oczywiście nie zjadłam wszystkiego ale jak tu mam chudnąć hahaha a teraz zaczynam zwijać się z bólu bo @ przyszła .... Heroine nie no nie opuściłabym tak bez pożegnania się to to na pewno nawet nie mów kasy trzeba dużoooo tym bardziej że jedno wesele to Tż brat... no i Tż garaniaka sobie upatrzył dosyć drogiego, niby pół roku temu kupił ale do pracy codziennie chodzi to i nie bardzo się nadawał będzie. tak dwa wesela w jednych kieckach i dwa w innych hehe. ale jaką tu teraz kupić problem... na szczęście sis będzie pod koniec lipca to się z nią wybiorę to pomoże coś wybrać włosy muszę mieć upięte bo po kilku tancach byłaby już masakra z moich rozpuszczonych włosów a ćwiczysz coś bo nie widzę Twoich list Monia ale dajesz tym swoim nogom popalić za taką trasę i dodatkowe brawa za górki.super że się nie dałaś w mcdonaldzie co do spania to ja ejstem tym większym śpiochem ale właśnie w piątki Tż też zawsze się kusi hihi. oliwke na morko pod prysznicem daję od pasa w górę bo po kąpieli uda i pupe Tż mi masuję prawie codziennie ![]() no też się cieszę , zawsze się zastanawiałam że skoro nie mam jakiegoś bardzo mocnego trądziku to po co iść a jednak cieszę się
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej :-*
Ale ja wam zazdroszczę tych upałów :-P. U mnie od wczoraj leje deszcz :-( co prawda wczoraj popoludniu sie rozpogodzilo ale upału nie było a ja już tęsknię za temperaturami powyżej 30 stopni. U mnie dzis na wadze maleńki spadek -0,2 czyli 66,4. Coraz blizej 65 kg jestem wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze 70 brzuszków na kolysce, wiecej nie dałam rady przez zakwasy i zmeczenie po 15 kilometrowej wycieczce rowerowej. Dziś już rano zaliczylam też szybką jazde rowerem 3 km z Kolinem w krzesełku. Ledwo wyjechaliśmy z domu i zaczęło lać... Lało okropnie, zmoklismy cali od gory do dołu. Włosy miałam jakbym dopiero z wody wyszła. A pojechalismy bo Oskar ma trening na stadionie i pojechałam go odwiezc, on swoim rowerem a ja moim z Kolinem. Oskar został na stadione z drużyną a my szybko do domu z powrotem. Teraz musze jechać po niego przed 12 a ciagle pada choć troche mniej :-/ a zapowiadali na dzis piękna pogode! Te ich prognozy wcale sie nie sprawdzają. Aa a auta nie mam bo mąż na fuche pojechał. Mam nadzieje ze chora nie będę po tym deszczu... A dzis i jutro do pracy ide na 16 :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3815 |
|
Japońska rzepa
|
Jedziemy do Kokkino Nero, takie tam studenckie wczasy,na razie niestety nie stać nas na wyspy, ale i na to przyjdzie czas.
Ja nie mam jakiegoś parcia,bo sporo pozwiedzałam z rodzicami,więc w sumie zależy mi teraz na pysznym jedzonku,ciepełku i morzu Mam zamiar uskuteczniać długie spacery ![]() W przyszłym tygodniu mam urodziny ![]() ![]() Dzisiaj dzień rozpoczęty jajecznicą i jednym chrupkim chlebkiem.Wszyscy mówią,że schudłam,ja tego nie widzę, ale faktycznie jakby spodenki luźniejsze mimo że waga nie schodzi,waha się tak co 1 kg tylko
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj mocno te kciuki przydadzą mi się Ja wiem, że grubasem nie jestem no ale te moje nogi wcale dobrze nie wyglądają. Chciałabym mieć ładne, szczupłe i jędrne Będę ćwiczyć, wierzę że się uda chociaż w połowie moje marzenie zrealizować ![]() Nie widać po mnie przytycia bo mi wszystko w nogi poszło własnie Cytat:
jeżdzę rowerem cały czas mimo zakwasów w sumie to jak jadę rowerem to nic mnie nie boli także jest super zakwasy czuję tylko przy wstawaniu i siadaniu, albo schodzeniu po schodach. Ja mam nadzieje, że niedługo się przeprowadzimy... chciałabym pół domku wynająć albo cały dom. Najważniejsze żeby był balkon i kawałek ogrodu ofert jest sporo ale drogo.... może za jakiś czas ![]() Osy masz? Kurde, żeby Cie żadna nie ugryzła A z kuzynką super nie mam kompletnie żadnego problemu. Wszystko płaci i zawsze na czas o wszystkim mnie informuje i wiem na bieżąco co się w moim mieszkaniu dzieje jestem mega zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
O wiele lepiej było jak używałam Otrivin bo odetkiwało mi na 100%. Tyle, że Otrivin nie leczy i nie mogę go przecież całe życie uzywać. I tak mam już pełno ran i strupów w nosie od wyschniętej śluzówki boli jak cholera a ja ciągle dłubie w tym nosie jak nikt nie widzi bo mnie te strupy wku....Jak czujesz tylko czasem że oddychać nie możesz to pół biedy ja już czuję od kilku miesięcy codziennie... :/
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam takie koktajle kiedyś z Oriflame. Robiłam z mlekiem ale po wypiciu kilku jakoś mi już przestawały one smakować. Miałam truskawkowe, waniliowe i czekoladowe. Miałam 4 kartoniki i każdy otworzyłam, żeby posmakować. Potem się przeterminowały i wszystko wywaliłam a jeden kosztował 85 zł.... zła byłam sama na siebie. No dużo rowerem jeżdżę ostatnio odkąd mam rower to mam nową pasje lubię jeździć a tu się fajnie jeździ bo wszędzie są ścieżki rowerowe Może też uda mi się schudnąć trochę dzięki temu i ujędrnić nogi Dzięki ale przyznam że cięzko było.... ledwo dałam radę! Bo ja kocham McWrapy z McDonalda ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- No faktycznie 875 zł to bardzo tanio za taką wycieczkę Oooooo to ile lat konczysz? Ja za dwa lata 30 lat skończę :/ już przeżywam tą 3 z przodu.. nie wyobrażam sobie tego
|
|
#3818 |
|
Japońska rzepa
|
22 lata kończę.
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne śniadanko Ja też lubię croissanty czasami popołudniu jem jednego z kawką U mnie też @ przyjdzie niedługo.... zaczynam się bać bo nie biorę tabletek czyli oznacza to powrót do okropnych,długich i bolących miesiączek Dzięki dałam radę bo musiałam wrócić jakoś do domu haha :P inaczej to bym rzuciła tym rowerem i poszła do domu na piechotę ale za daleko było :P A no to super masz jak TŻ Cie masuje Ja góry niczym nie smaruje bo nie lubię czuć się tłusta. Nogi jakoś znoszę ale już góry nie. Idę zaraz do drogerii kupić ten żel z Nivea co Coctail używa Wieczorkiem jak wrócę z pracy i się wykąpie to się wysmaruje Ale po co mieć w ogóle jakiś trądzik czy krostki jak można nie mieć go wcale i odrazu kobieta czuje się lepiej jak ma ładną buzie także dobrze, że poszłaś do dermatologa ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- eeeeeeeee to Ty w ogóle nie masz czym się martwić Jak ja bym chciała mieć 22 lata....
|
|
#3820 |
|
Zadomowienie
|
Monia u mnie dzisiaj nie ma pogody i upałów ale jutro już ma być ładnie
oby się sprawdziło.to miałaś przygodę z deszczem... nie cierpię deszczu.... no postarał postarał. ja mam @ mega bolesny bez ketonalu ani rusz... niestety no do ideału buźki to brakuje jeszcze ale jest bardzo dobrze więc się cieszę że poszłam do niej ale okaże sie po wakacjach jak buźka będzie wyglądać bo na wakacje zawsze jest ładna ![]() no to miłego dnia w pracy Lolusl hehe to Ty młodziutka jesteś nie masz co sie przejmować jeszcze.... hehe ![]() ja w tym roku będę kończyć 25 i kurcze jakoś tak myślę se że teraz bliżej do 30 niż 20....ehhh
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nic strasznego. Ja sie juz zaczynam przygotowywac psychicznie do 4, choc to jeszcze szesc lat .Widze, Monia, ze my naprawde mamy ten sam problem - jak tyjemy, to wszystko idzie w uda . Wczoraj zasuwalam przy porzadkach i praniu, upal jak piorun - chyba ze 4 razy bralam prysznic. Dzis tez umylam jedno okno, zmienilam zaslonki, odkurzylam i umylam podloge. I zrobilam torcik na spodzie migdalowym z dzemem truskawkowym, bita smietana i swiezymi jagodami i malinami .
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Uff w końcu wolne
i relax wieczorkiem wypiję jakieś piwko, bo jedziemy do sąsiedniego miasta bo są dni Nysy na obiad zjadłam hamburgera pękam teraz, ale od czasu do czasu można ![]() Miłego dzionka kochane
|
#3823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie cierpię deszczu a szczegolnie zmoknąć :-/ dobrze że tu gdzie mieszkam mało pada no ale ja akurat musialam dzis załapać sie na "deszczowy prysznic" Kurde ja jak brałam tabletki to okresu prawie wcale nie miałam... 2-3 dni i po okresie. A teraz to sie zacznie :-( Dziękuję :-* ja właśnie w robocie siedzę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Eh no mamy taką samą budowe czyli gruszka :-/ przekichane :-( Ty w ciąży to sie w ogóle niemartw tymi kilogramami, po porodzie zgubisz wszystko napewno Ty tyle nie sprzątaj! Oszczedzaj sie troche dzidzia to pewnie zawroty głowy ma od tego twojego latania hehe U mnie ciepło ale bez upału a szkoda bo ja chce upał :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
należy ci sie ja za to w robocie :-/ ale tylko 2 dni to przezyje jakoś :-P U mnie w PL też są dni mojego miasta dzisiaj i jutro. Troche mi szkoda że nie mogę tam być :-( tylu znajomych zawsze sie spotykalo na takiej imprezie, fajne to jest.. :-/ Milej zabawy :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Ja dzisiaj byłam znowu rowerem po synka na stadionie, rozmawiałam z trenerem i chwalił Oskara od dziś jest już oficjalnie w drużynie zameldowany i zaplacilam też składkę roczną 70 euro dostanie ciuchy klubowe niedługo dumna z niego jestem :-D Na obiad zrobilam dzis ryż, udusilam kawałeczki piersi na teflonie na łyżeczce oliwy z oliwek, dodałam sok słodko kwaśny fix knorra do potraw chińskich i ugotowalam osobno brokuły z kalafiorem, marchewka, groszkiem i kukurydza mąż był zachwycony ja też w sumie bo pyszne było O 16 poszłam do pracy no i siedzę i sie nudze. Ludzi mało. Ide posprzatac troche, polazic i cos porobic bo usne tu zaraz. Dzis sie w ogole nie wyspalam i przez te zmokniecie czuje jakby jakies przeziebienie mnie brało :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Torcik |
||
|
|
|
#3825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Upału ciąg dalszy ![]() Cytat:
jak tu się poddać ![]() Cytat:
mój mi już takich pyszności nie kupuje Współczuję @ ![]() No to faktycznie, bardzo bliska rodzina, trochę więcej kasy trzeba wyłożyć no i jeszcze się ubrać, wyfryzować i umalować same wydatki! Ja też chcę upięte, przynajmniej trochę, bo nienawidzę jak się mi później włosy kleją do karku, fuuuj a my idziemy do syna mojej chrzestnej, czyli w sumie też bliska rodzina ![]() Nie ćwiczę odkąd jestem w rozjazdach i pochłonęła mnie ta przeprowadzka to się zaniedbałam ale już wracam, od poniedziałku TŻ zaczyna pracę (no w sumie od wtorku) więc będę już tu na miejscu. Dodatkowo zacznę jeść i gotować po swojemu w swojej kuchni. Bo teraz to nawet nie mam możliwości. Kuchenka elektryczna czeka na fachowca Cytat:
i za ćwiczenia Nieźle Was zmoczyło... tylko się nie rozchorujcie Cytat:
a cena to już za dwie osoby? ![]() bo waga może nie spadać, a cm będą lecieć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brzuch to w ogóle tragedia no ale nic się samo nie zrobi. Ponoć brzuch ćwiczy się w kuchni... więc muszę na dietę postawić ![]() Cytat:
no coś strasznego Cytat:
wiadomo, że to kosztuje my teraz szukaliśmy tego mieszkania to nas trochę zatelepało, no bo jednak mieszkania w większym mieście sporo droższe (a mniejsze metrażowo). My i tak mało płaciliśmy wcześniej, dosłownie grosze za wynajem, bo to nasza znajoma była... dlatego teraz taki szok. No ale nie chcieliśmy mieszkać u moich rodziców, bo TŻ i tak by musiał dojeżdżać codziennie 100 km w obie strony poza tym uważam, że małżeństwo jednak powinno być na swoim. Jest jeszcze kilka aspektów przeciw, no ale nie będę się rozpisywać :PCytat:
eh, oby Ci przeszło Kochana
|
||||
|
|
|
#3827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torcika to bym zjadła Cytat:
i baw się dobrze Cytat:
może będzie drugi Lewandowski tudzież Messi ![]() No idę w końcu śniadanie zjeść, bo mi kiszki marsza grają
|
|||
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, nie przesadzam. Dzis np wiecej odpoczynku. Na obiad bedzie kurczak pieczony
.W piatek byl maly pchli targ w naszej okolicy, zaciagnelam TZ i od razu cos kupilismy - az trzy ksiazki kucharskie Jamiego Olivera z przepisami mam teraz mnostwo inspiracji do eksperymentow w kuchni. W ogole to czuje sie teraz jak ryba w wodzie. Moge zajmowac sie domem, zrobic sobie wszedzie porzadek, zajac sie roslinami itp. a tak jak czlowiek pracuje, to nigdy nie ma czasu. Moze dopadl mnie syndrom ''urzadzania gniazda'' jak to sie czasem zdarza kobietom w ciazy. Uwielbiam miec porzadek i wszystko poukladane, ale to zabiera czas. Najchetniej siedzialabym w domu z dziecmi, gdyby mi ktos za to placil Torcik znikl wczoraj wieczorem TZ sie nim zajal, i ja tez.
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Paulownia, to super, że o siebie dbasz
i o dom również To na pewno pycha był jak zniknął tak szybko no i mały :P
|
|
|
|
#3830 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Dzisiaj na wadze 60.6 Dzisiejsze menu 3 kanapki z wasy wedlinka i warzywka arbuz prawie cwiartka Filet z kurczaka w sosie smietanowym ogorek konserwowy i troszeczke ryzu a dalej planuje zjesc arbuza 2 kanapki z wasy Nie wiem ile ten arbuz ma kcal ale tak go uwielbiam ze moglabym nie jesc nic innego Do heroine mam 170 cm. Wiem ze 1000 kcal to malo ale juz probowalam miliona diet i nie moge pozbyc sie tych kilku kilo. A tak wlasciwie to nie mam tyle czasu zeby liczyc dokladnie te kalorie wiec moze przyjmuje ich wiecej.
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu nie ma nawet 1000 kcal chcesz szybko schudnąć, a potem mieć jojo? Bo jesteś na takiej drodze...
|
|
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Wasulka Na śniadanie zjedz normalny chleb graham albo razowy, nie wase bo to nie ma kcal, ani nie jest pożywne, albo muesli z jogurtem, czy owsiankę (ale staraj się unikać kupnych), na drugie śniadanie, owoc jak najbardziej, ale dorzuć do tego jakiś kefir/maślankę/sok warzywny, cokolwiek, obiad nawet okej, na podwieczorek jakaś sałatka, do niej możesz zjeść wase, a na kolacje serek wiejski lub twarogowy/ rybka... ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- To Ty młoda d.pa jesteś ![]() No i zazdroszczę wycieczki... !!!![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Kochany, dba o Ciebie Zazdroszczę... ![]() A śniadanko typowo niedzielne dla mnie
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Wasulka, żeby chudnąć trzeba jeść
w Twoim jadłospisie królują węgle i to przetworzone, małowartościowe... poza tym porcje głodowe. Musisz postawić na białko, które Cię "zapełni" i będziesz zdrowo najedzona. Oczywiście węgle są potrzebne, ale też trzeba wiedzieć jakie. Tak jak mówi Zoooska, wywal tą wasę ze śniadania i zastąp ją pieczywem pełnoziarnistym. Wasę możesz przegryźć na podwieczorek lub do kolacji jako dodatek do czegoś białkowego (jaja, serek wiejski, twaróg, rybka). Trochę ryżu do obiadu, znaczy ile? Zjedz pół woreczka najlepiej jakby był brązowy/dziki. Albo makaron pełnoziarnisty czy różne kasze
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
W Toruniu był Międzynarodowy Festiwal Teatru, na ulicy wszystko pokaz był głównie zainspirowany ogniem, cudo <3! Wkleję wam fotki, bo na serio piękne przedstawienie. Chodziliśmy za artystami, bo to nie było w 1 miejscu.
Zaszalałam i na obiad zrobiłam ziemniaczki (3 średnie, ugotowane potem zasmażane) z 4 kotletami sojowymi i do tego sałatka z rzodkiewki i pomidora z jog. naturalnym
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Zooośka, czadowo
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo! Różne śmieszne pojazdy były, ale na żadnym zdjęciu nie udało mi się tak mega dobrze uchwycić tego
|
#3837 |
|
Przyczajenie
|
Ok zamienie ta wase na jakies zdrowe pieczywko. Jestem troche zdesperowana bo juz sie zaczelo lato a ja niezbyt dobrze czuje sie teraz w swojej skorze
Ale dzieki dzwiewczyny za rady. Bede relacjonowac jak mi idzie.
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Czeee laski
Melduję się ja, Wasza foto-modelka byłam dziś na sesji, wymęczyła mnie jak diabli, 3 godziny trwała sesja zdjęciowa ![]() Jestem zadowolona Dziś mamy 8 rocznicę związku Zdjęcia były robione w plenerze ( cała jestem pogryziona i poharatana od krzaków ) i na zamku Nie spodziewałam się, że taka praca jest aż tak trudna i męcząca Teraz odpoczywam, bo padnięta jestem na wieczór będziemy pić z Tż kolorowe drineczki z soku kokosowego, ananasowego i porzeczkowego ZOska alee czadowo Ja już nie mogę się doczekać kiedy u nas będzie święto wody i ognia, pokaz sztucznych ogni na wodzie ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Wasulka witaj słuchaj rad dziewczyn, bo dobrze prawią ![]() Pieczywo wasa odstaw, a zastąp jakimś z ziarnami czy cuś ja przez całą dietę jadłam zwykły biały chleb, a udało mi się schudnąć bez większych problemów, także i Tobie się uda
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i gratuluje 8 rocznicy mmm drineczki dzięki że mi przypomniałaś mam w lodówce jakiś truskawkowy idę skosztować ![]() A ja dzisiaj rano byłam z Plutkiem na szkoleniu, coś tam ogarnęłam w domu byłam na zakupach i zrobiłam sernik na zimno z truskawkami. Po obiedzie byliśmy na jeziorku żeby Pluto sobie popływał No i teraz męczę dalej prace mgr ![]() Jak chcecie zobaczyć jaka teraz ze mnie parówka to wrzucam zdjęcie z wczorajszego szkolenia do albumu także walczymy :P
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-05-25 o 19:27 |
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Skarbule moje :-*
Ja w pracy jak co weekend, ale za tydzień mam weekend wolny!! Hurraaa! Ide za to w czwartek i piatek na popoludnie dla mnie lepiej rozmawiałam z dziewczynami z pracy i będą teraz ustawiać plan tak, żebym miala zawsze w miesiacu caly jeden weekend wolny i z dwie niedziele w pozostalych weekendach. Bede wiec w tygodniu też pracowala żeby odrobić te wolne dni. Poza tym mam już 46 nadgodzin które moge zamienić tylko na urlop i juz wypisalam na 3 weekendy w sierpniu także prawie cały miesiac wolny bede miala i platny 100% :-D Pogoda dzis u mnie piekna, przed pracą bylismy na plaży i znowu sie przyjaralam te słońce w maju i czerwcu to zawsze mega mocne! Waga spada bo czuje po moich legginsach :-D nie są aż tak obcisłe jak wcześniej :-P od jutra bede codziennie rowerem jeździła! A od wtorku na silownie z rana ide jak będą upały to oczywscie na basen pływać z dietą slicznie i wzorowo ide popracowac troche, jutro wezme kompa i wam poodpisuje bo jutro mają być burze u nas znowu ponoć :-/ buziaki :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-25 o 19:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

No i owoce morza 
Ale będziemy dużo chodzić i dużo
kiedy lecicie i gdzie? 
więc pamiętaj- wszystko z rozsądkiem. A ile masz wzrostu? 
,posypane suto ziołami i skropione oliwą z oliwek 
melduję, że żyję - ledwo, bo ledwo ale daję radę jeszcze

co to będzie później
może trochę w nogach, ale nawet one nie są "monstrualne" 
Będę ćwiczyć, wierzę że się uda chociaż w połowie moje marzenie zrealizować