|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
W albumie dodaję jeszcze jedno zdjęcie z sesji, bo na fb jest kolejne
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Moja kolacja
oczywscie nie cały ten łosoś tylko te pół przekrojone. Reszta na jutro pychaaaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3903 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam również Hada Labo ( kwas hialuronowy w takiej niebieskiej buteleczce, który też bardzo poleca ) również z Ebay i też jestem strasznie zadowolona Buteleczka tego kremu niestety nie wystarcza na długo ok. 3/4 miesiące. natomiast to hada labo na rok ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
niedługo nie będzie chciała z nami gadać, gwiazda jedna pięknie Madziu
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Tinek cieszę się jak dziecko z tych zdjęć
a fotografka mówi, że akty są cudne ![]() Haha tak tak, gdzie ja gwiazda chyba spadająca Nie mogę doczekać się kolejnej sesji
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
Madzia ślicznie!!!!
Monia smacznego ![]() ja dzisiaj zjadłam serek wiejski bez chleba Tinek aha no to duża różnica ja na azjatyckim zamawiałam krem bb, bo kurcze jakoś się boję na all czy ebayu zamawiać żeby podróbki nie dostać ehh. a i kupiłam dzisiaj ten krem z ziaji pod oczy mam nadzieję że będzie ok ![]() melduję 40min stepper shred with weights ![]() od dzisiaj znowu zaczynam masować uda i pupę syrenką pod prysznicem bo już dawno tego nie robiłam.
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja na sekunde bo spać ide :-P jakas dzisiaj do dupy jestem :-/ nawet nie miałam siły ćwiczyć wieczorem i zrobilam tylko 100 brzuszków na kołysce, z 30 składów i z 40 przysiadow. Pogoda nieciekawa znowu u mnie to i samopoczucie gorsze. Jutro wam poodpisuje :-* rano zamierzam na silownie jechać... Ciekawe czy dam radę :-P
Dobranoc :-* słodkich snów :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3907 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Na samym końcu są za śmieszne pieniadze kiecki, te same na początku kosztują po 90 zł,a na końcu po 30 zł Niedobrze z tym brzuchem kurcze Nie kuście mnie łososiem! ![]() Z dumą melduję,że spadł 1 kg
|
|
#3908 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Chyba jeszcze wszystkie śpicie ![]() Ja już po śniadanku dwie kromki chlebka ciemnego z wędliną i twarożkiem dalej będzie arbuz i jogurt zupa pomidorowa z ryżem tarta marchewka z jabłkiem sałatka z krewetkami a na wadze bez zmian 60,2 Pozdrawiam
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama pracowala swego czasu w Instytucie Warzywnictwa jako technik-ogrodnik, pamietam jako mala dziewczynka. Wszystkie dziewczyny wystawialy do slonca co tylko sie dalo na polu doswiadczalnym, a o filtrach w latach 80, w PRL nikt jeszcze chyba i nie slyszal. Ja za to wiem, jak wygladaja plecy mojej mamy dzis, po 20 latach. Nie najpiekniejszy widok. Owszem, opalona skora ladnie wyglada, ale za jaka cene? Jest mnostwo samoopalaczy i kremow brazujacych. Jestes jeszcze mloda, na skorze nic nie widac, a pozniej bedzie rozpacz w kratke. Skore ma sie tylko jedna. Btw, skora tlusta wcale nie starzeje sie wolniej niz sucha. Mit . I w dodatku uzywasz Normadermu, ktory zawiera kwas salicylowy, a to jeszcze bardziej uwrazliwia skore na promieniowanie |
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze jakieś upolować...![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Aspiryne sobie weź, czy cokolwiek
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek :-*
Ja sie szykuje na siłownię :-D bede zawozila zaraz Kolina do przedszkola to zahacze mcfit po drodze z przedszkola dziś na wadze 65,7 hurrraaaaa!!! Zobaczyłam już piateczke obok szóstki :-P wcinam śniadanko i spadam a na sniadanko dzis zamiast owsianki platki 95% pełnoziarniste bez zadnych cukrów wrócę później to popisze z wami :-* buziaki i piknego dnia :-*
|
#3912 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak siądę przy tym grillu to bym jadła i jadła Całe szczęście ja tam tylko warzywa jem Ale sałatki z dressingiem... czipsy I już jestem zgubiona :PPiję miętę i dziurawiec. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Pyszny jest i tyle różnych rzeczy można z nich zrobić ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Jak długo masujesz się tą gąbką? Albo po ile okrążeń czy coś Bo mam takową, czasem tam poszuram udko, ale niespecjalnie się do tego przykładam ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Lolusl Myślałam, że go już zamknęli No to jak odwiedzę mamę w tym tygodniu do pójdę na plac Za spadek !!!!! ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Super, oby tak dalej!
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę te takie poduszeczki one są mega <3 !Ćwicz ładnie ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Na dzisiaj planuję: śń: muesli z jogurtem IIśń: razowa bułka z serkiem i pomidorem obiad: a'la fritatta z ziemniakami i pomidorem, kasza kuskus podwieczorek: banan, activia kolacja: wieśniak z pomidorem, chrupkie z serkiem
|
|
#3914 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Wczoraj o 20 mój TŻ wymyślił, że jedziemy do moich rodziców i wróciliśmy dziś z rana, bo TŻ do pracy już dzisiaj miał na 8 jeszcze w stresie jechaliśmy bo TŻ zapomniał dokumentów dobrze, że nas policja nie złapała ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładne! ![]() Cytat:
a szczególnie jeśli chodzi o brzuch wystarczy nieodpowiednie jedzenie ![]() Cytat:
oczywiście w stanie surowym do tego wykończenie, ok. 60 tys. najbiedniej oczywiście to wszystko na kredyt na 30 lat w Lublinie jest ciut taniej, ale niewiele... to jest po prostu kosmos dlatego my na razie wynajmujemy (choć to tylko strata pieniędzy, bo równie dobrze można by spłacać kredyt i być od razu na swoim), ale po pierwsze, nie wiem czy my zostaniemy w Lublinie (i czy w ogóle w Polsce), po drugie, nie wiem czy byśmy dostali teraz kredyt, po trzecie chyba byśmy głodowali żeby spłacić ratę kredytu... więc to na razie absolutnie odpada. Polska rzeczywistość ![]() No, a mieszkanie z rodzicami- temat rzeka ![]() Cytat:
albo nie zabielać w ogóle i później do talerza nałożyć sobie trochę jogurtu greckiego już się nauczyłam bo o ile smak jeszcze idzie przeżyć to wygląd nie zachęca do jedzenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Życie na krawędzi
Dreszczyk emocji był
|
#3916 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co Ci dieta ![]() Cytat:
pyszniasta wychodzi wczoraj chciałam właśnie kupić indyka, ale nie było kupiłam szynkę... wiadomo, że białe mięso zdrowsze, no ale może nie umrę poza tym wolę upiec coś sama i mieć na kanapki niż kupić ten syf w sklepie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3917 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z warzywkami, mniam!Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dalej uważam, że za mało jesz... ![]() Cytat:
![]() kurde, codziennie spadek zaliczasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo na trasie do moich rodziców to lubią sreberka łapać
|
|||||||||
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
u mnie dzisiaj już ochłodzenie, mam nadzieję że na weekend bedzie troszkę ładniej bo szwagier z dziewczyną przyjedzie, kuzynka i chcą nad morze skoczyć więc oby zimno nie było hehe. Monia płatki fajne a smaczne? no to pewnie juz na siłowni poty wyciskasz ![]() za wagę ![]() Zosia to dobrze niech przebadają a liczę sobie tak 3min na jedną stronę i na koniec zimna woda. Heroine teraz blisko masz do domu to i częsciej odwiedzać możesz ![]() i ja tez jestem za tym żeby małżeństwo osobno mieszkało baa nawet ksiądz na rozmowie przed ślubem powiedział nam że lepiej ciasne ale własne, żeby starać się mieszkać razem, wtedy samemu się rozwiązuje swoje problemy i nikt się nie wtrąca. coś w tym musi być teraz sobie nie wyobrażam z rodzicami zamieszkać chociaż i tak są w porządku ale jednak hehe
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja i tak tyle biegam, że stwierdziłam że nie będę odmawiać sobie owocowych jogurtów
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to prawda ja tez widzę po mojej mamie że nie tyle zmarszczki co właśnie dużo przebarwień plam ma też na rękach i dekolcie.
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jade!! Już 24 minuty zapindalam i 71 kcal poszło sie.. Ebać :-D leje sie ze mnie :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj tzn w sumie dziś po północy mejla dostałam, że zakwalifikowałam się do "wielkiego testu" odżywek do włosów a dziś o 8 rano już paczka była w mieszkaniu, to jest dopiero szybkość Pierwszy raz coś na wizażu "wygrałam", wieczorem zobaczę co to za cudo![]() heroine Ty jesteś mistrzem odpisywania , ja zawsze mimo szczerych chęci gubię się w cytowaniu ![]() tinekk miałam chęć na produkty tej marki ale się bałam w ciemno brać trochę, ale normalnie teraz się skuszę skoro sprawdzone kuszą mnie azjatyckie kosmetyki ale jakoś nie miałam nigdy odwagi i ten krem pod oczy też muszę wypróbować, ale mam ok 8 w zapasie rożnych mazideł pod oczy więc to nie wcześniej jak za rok![]() monia Twój mąż też super a z perfumami trafił? Podoba Ci się zapach?![]() paulownia zgadam się z tym co piszesz, pamiętam swoje dziecięce lata, lata 90. i w podstawówce chciałam być opalona jako koleżanki i już wtedy moja mama zabraniała mi się opalać i kazał kremy z filtrem stosować (Soraya pamiętam) i do dziś jej za to dziękuje ) to się człowiek opalił ale przynajmniej uniknęłam oparzeń słonecznych tj, schodzącej skóry, która wg moich koleżanek była oznaką" że słońce dobrze wzięło"![]() Tż już 1/3 ciasta zjadł więc oby spokojnie dzisiejszy wieczór przeżyć to akurat jutro ostatni malutki kawałek będzie dla mnie Dziś zrobiłam rano mix natki, roszponki, szpinaku z pomarańczą i grejpfrutem już stopy dochodzą do siebie ale co roku cierpię przez kilka dni
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2014-05-27 o 10:30 |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu
ledwo chodzę Zaliczyłam 35 minut pedałowania, 20 minut orbitreka i sporo ćwiczeń siłowych na uda. Zjadłam tą drugą połówkę łososia i wypiłam kawkę ( ze słodzikiem oczywiście, cukru wcale nie używam). Zaraz Oskar ze szkoły przyjdzie a potem jadę po Kolina. Muszę iść do C&A kupić Oskarowi deszczak bo dzisiaj deszcz lekko pada a synek ma trening w piłkę nożną o 17:30 i musi mieć deszczak. Zajdę do Apteki zapytać się o ten żel z Nivea a jak nie będzie to zamówie Vichy http://www.vichy.pl/produkty-wyszczu...ock/p2853.aspx . Mam nadzieje tylko że 25 euro nie wydam na marne.... Jak wrócę do domku to popiszę z Wami aaa i pytanie : znacie jakieś super sprawdzone ćwiczenia na DOLNE mięśnie brzucha??
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
A ja, za przeproszeniem...poprawia m sobie humor ciastem czekoladowym
.Jakos mnie z rana dol chwycil, to oczywiscie te ciazowe hormony .
|
|
|
|
#3926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to nawet i na jeden dzień można skoczyć nawet busem a samochodem to 40-45 min i jesteśmy ![]() ![]() Cytat:
a działa na to co ma działać czy po prostu dla smaku pijesz? ![]() Cytat:
brawo Monia!
|
|||
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Moja przekąska :-P oczywiście nie w całości :-P pychaaaa, kocham ananasy <3 sok bez grama cukru, całkowicie naturalny
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ja też jeszcze japonki muszę kupić ale póki co śmigam w sandałkach wygodniejsze są ![]() A to w PL jeszcze niema japonek w sklepach?? ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Noo postarał się fajne są ale szybko przestają pachnieć na ciele :/ bezsensu jak na tą cene perfum :/---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Co do szamponów to Vichy ostatnio kupiłam : http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...one-200ml.html . Fajny jest i włosy po nich mega miękkie i nawilżone. Boję się tylko że po dłuższym stosowaniu mogą mi się zacząć przetłuszczać bo mają do tego tendencje :/ Podkład Vichy boski <3 kryje przepięknie, wręcz idealnie cienie pod oczami i wszystko inne co brzydkie świetnie zakrywa jest bardzo trwały i nie znika. Niestety u mnie po jakiś 5 godzinach czoło się błyszczy bo mam tłustą cere no ale puder transparentny daje rade Na pewno nie kupię już innego podkładu niż z Vichy hehehe laurki też dostałam od moich dzieci 11 maja był dzień matki w niemczech to dzieci mi ze szkoły laurki przyniosły ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Mogłabym jeść bez końca ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
tylko przez lato jak jest słońce i jak mam czas no i czasami w zime czy na wiosnę pójde kilka razy na solarium. Ja nie toleruje u siebie białej skóry, czuję się jakbym była chora na coś... poza tym o wiele lepiej wyglądam opalona bo mam czarne włosy.Zmarszczek się wcale nie boję, jak będe miała ich dużo to sobie botoxem wypełnie ![]() Poza tym tutaj też geny dużo dają moja mama bardzo długo zmarszczek nie miała, w wieku 50 lat wyglądała na 40. Dopiero gdy zachorowała na raka piersi i przyjmowała chemie to skóra jej się zestarzała. Mój tata ma też tłustą cere i teraz ma 55 lat, zmarszczek niema, jedynie kilka ale to od chlania bo on lubi sobie często wypić. I to jest prawda że na tłustej skórze zmarszczki robią się później, czytałam o tym milion razy. Skóra tłusta jest mega nawilżona i elastyczna, dlatego jest odporniejsza na zmarszczki. ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
oczywiście z dodatkiem jakiś owoców czy choćby dwiema tabletkami słodzika bo takich zupełnie niesłodkich nie lubię :P Ćwiczyłam ładnie jak na pierwszy raz po tak długiej przerwie od siłowni to aż za ładnie Śliczne menu tyle że ja bym banana zamieniła na inny owoc mniej kaloryczny i chrupkie wywaliła a dała prawdziwy ciemny chlebek z ziarnami
|
|
#3930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuć że dużo błonnika mają No dziś się spociłam nieźle na siłowni! leciało ze mnie! dobrze, że ręcznik miałam to się wycierałam Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Fajny taki test! Powiedz co tam ciekawego dostałaś?? co to za odżywki?? Ooo tak uwielbiam takie niespodzianki Perfumy trafił bo wie że je lubię kiedyś już miałam ten perfum ale Polską podróbkę kupiłam :P I musze przyznać że ta podróbka lepiej pachniała od oryginału ale zapach przepiękny ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Dzięki cięzko było, chodzić teraz nie mogę znowu, ale warto Mi też się podobają zgrabnie na nodze wyglądają Polecam Ci Deichmann kochana niedrogo i ogromnyyyy wybór Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

ale fajnie ze Tobie odpowiada 
pięknie Madziu
Boli mnie, jest w ogóle dziwny, a wcale nie jem dużo, czy niezdrowo...:/

Całe szczęście ja tam tylko warzywa jem
I już jestem zgubiona :P
Bo mam takową, czasem tam poszuram udko, ale niespecjalnie się do tego przykładam
Widzę te takie poduszeczki one są mega <3 !
wystarczy nieodpowiednie jedzenie
w Lublinie jest ciut taniej, ale niewiele... to jest po prostu kosmos
żeby spłacić ratę kredytu... więc to na razie absolutnie odpada. Polska rzeczywistość
kupiłam szynkę... wiadomo, że białe mięso zdrowsze, no ale może nie umrę
z warzywkami, mniam!
Mogłabym jeść bez końca
cięzko było, chodzić teraz nie mogę znowu, ale warto