Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 20:37   #3901
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

W albumie dodaję jeszcze jedno zdjęcie z sesji, bo na fb jest kolejne
Stary 2014-05-26, 20:47   #3902
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Moja kolacja oczywscie nie cały ten łosoś tylko te pół przekrojone. Reszta na jutro pychaaaa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401130042813.jpg (74,3 KB, 30 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 21:03   #3903
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Monia no ale czasami te drogeryjne lepsze niż apteczne ale ja też wolę apteczne nie wiem czemu...
a szampony apetczne jakie stosujesz? chociaż ja mam na pół roku, mamuśka mi nawiozła alverde i odpowiadają mi bardzo
wiesz co sama nie wiem już czemu mi nie podpasował ten krem, nie pamiętam ale fajnie ze Tobie odpowiada
a właśnie bo pamiętam jak kupowałaś podkład vichy i jak się sprawuje?

ale super prezent dostałaś ja pamiętam jak mamie laurki robiło się hehe

Margot ale smaka na indyka narobiłaś ja muszę jakoś zrobić taką roladę z piersi indyka, i na zimno do kanapek i na ciepło pychotka, tylko nie wiem jak mój tatuśko robił farsz więc będę musiała o przepis dzwonić

Tinek i teraz jestem w kropce bo nie wiem który kupić hehe
a na długo Ci starcza? z azjatyckiego bazaru zamawiasz?

Zosia oj ale bidulka jesteś z tym brzuchem może porób jakieś badania?
Na azjatyckim bazarze jest drogo, zawsze zamawiam na Ebay. Buteleczka kosztuje ok 40zł i darmowa wysyłka a nie jak na azjatyckim bazarze ponad 100zł ( ona musi na tym też zarobić ) zawsze podglądam jej kosmetyki które tak chwala ( i czytam opinie innych ) i potem zamawiam na Ebay mam również Hada Labo ( kwas hialuronowy w takiej niebieskiej buteleczce, który też bardzo poleca ) również z Ebay i też jestem strasznie zadowolona Buteleczka tego kremu niestety nie wystarcza na długo ok. 3/4 miesiące. natomiast to hada labo na rok

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Moja kolacja oczywscie nie cały ten łosoś tylko te pół przekrojone. Reszta na jutro pychaaaa

Kocham łososia ! Wędzonego na kanapkę, a największą miłością jest świeży łosoś z grilla ( filet, płat )

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Kurcze ale mamy modelkę na wizażu niedługo nie będzie chciała z nami gadać, gwiazda jedna pięknie Madziu

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 21:23   #3904
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek cieszę się jak dziecko z tych zdjęć a fotografka mówi, że akty są cudne zdjęcia zacznie wysyłać mi w niedzielę
Haha tak tak, gdzie ja gwiazda chyba spadająca
Nie mogę doczekać się kolejnej sesji
Stary 2014-05-26, 21:30   #3905
migotenka
Zadomowienie

Madzia ślicznie!!!! jejuuu jaką Ty masz figurę!!!

Monia smacznego
ja dzisiaj zjadłam serek wiejski bez chleba

Tinek aha no to duża różnica ja na azjatyckim zamawiałam krem bb, bo kurcze jakoś się boję na all czy ebayu zamawiać żeby podróbki nie dostać ehh.
a i kupiłam dzisiaj ten krem z ziaji pod oczy mam nadzieję że będzie ok

melduję
40min stepper
shred with weights

od dzisiaj znowu zaczynam masować uda i pupę syrenką pod prysznicem bo już dawno tego nie robiłam.

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 23:22   #3906
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewuszki ja na sekunde bo spać ide :-P jakas dzisiaj do dupy jestem :-/ nawet nie miałam siły ćwiczyć wieczorem i zrobilam tylko 100 brzuszków na kołysce, z 30 składów i z 40 przysiadow. Pogoda nieciekawa znowu u mnie to i samopoczucie gorsze. Jutro wam poodpisuje :-* rano zamierzam na silownie jechać... Ciekawe czy dam radę :-P
Dobranoc :-* słodkich snów :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-26, 23:35   #3907
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ty... to o jakim Ty targu mówisz?! Bo będę we Wrocku za jakiś czas Świebodzki/Zielińskiego?

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Mam od kilku dni tak napęczniały i twardy brzuch, że nie wiem o co chodzi Boli mnie, jest w ogóle dziwny, a wcale nie jem dużo, czy niezdrowo...:/

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Ja kojarzę te perfumy, fajne są Kochany mąż

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

LikeAW Sezon grilli to i trochę "gorszego" jedzonka się trafi ;P Lato przyjdzie, za dzieciakami będziesz biegać, to samo spadnie
Świebodzki Na samym końcu są za śmieszne pieniadze kiecki, te same na początku kosztują po 90 zł,a na końcu po 30 zł

Niedobrze z tym brzuchem kurcze Musisz jakieś badania zrobić,bo to niebezpieczne. U mnie w rodzinie teraz strasznie dużo jelitowych i brzuchowych problemów,tżta tata w szpitalu,kuzyn też,obydwoje operacje,także uważaj na siebie

Nie kuście mnie łososiem!

Z dumą melduję,że spadł 1 kg I to ważony po południu,więc rano może i więcej?
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 07:33   #3908
wasulka
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Chyba jeszcze wszystkie śpicie
Ja już po śniadanku dwie kromki chlebka ciemnego z wędliną i twarożkiem
dalej będzie
arbuz i jogurt
zupa pomidorowa z ryżem
tarta marchewka z jabłkiem
sałatka z krewetkami
a na wadze bez zmian 60,2
Pozdrawiam
wasulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:10   #3909
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja żadnych kremów nie używam do opalania z filtrem bo ja kocham być opalona na maksa używam tylko olejki wspomagające opalanie
Efekty fotostarzenia wychodza na skorze dopiero po 40 roku zycia, wtedy - do wyboru, do koloru, plamy, przebarwienia, zmarszczki.
Moja mama pracowala swego czasu w Instytucie Warzywnictwa jako technik-ogrodnik, pamietam jako mala dziewczynka. Wszystkie dziewczyny wystawialy do slonca co tylko sie dalo na polu doswiadczalnym, a o filtrach w latach 80, w PRL nikt jeszcze chyba i nie slyszal. Ja za to wiem, jak wygladaja plecy mojej mamy dzis, po 20 latach. Nie najpiekniejszy widok.
Owszem, opalona skora ladnie wyglada, ale za jaka cene? Jest mnostwo samoopalaczy i kremow brazujacych. Jestes jeszcze mloda, na skorze nic nie widac, a pozniej bedzie rozpacz w kratke. Skore ma sie tylko jedna.
Btw, skora tlusta wcale nie starzeje sie wolniej niz sucha. Mit.
I w dodatku uzywasz Normadermu, ktory zawiera kwas salicylowy, a to jeszcze bardziej uwrazliwia skore na promieniowanie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:28   #3910
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
O takie w Deichmannie kupiłam

Ładne te sandałki ! Musze jakieś upolować...

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Ja już po pracy jestem, jutro idę na 4 godziny, bo już zmęczona jestem i muszę odpocząć trochę dziś wstałam z bólem głowy, a nie pamiętam kiedy ostatnio mnie głowa bolała. Cały czas na obrotach jestem.
Ale może do Niemiec nie będziesz musiała wyjeżdżać do pracy wtedy, hm? Teraz zarobisz trochę, na wakacje uzbierasz i potem laba
Aspiryne sobie weź, czy cokolwiek

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 08:29   #3911
monika01011986
Zakorzenienie

Dzień doberek :-*

Ja sie szykuje na siłownię :-D bede zawozila zaraz Kolina do przedszkola to zahacze mcfit po drodze z przedszkola dziś na wadze 65,7 hurrraaaaa!!! Zobaczyłam już piateczke obok szóstki :-P wcinam śniadanko i spadam a na sniadanko dzis zamiast owsianki platki 95% pełnoziarniste bez zadnych cukrów wrócę później to popisze z wami :-* buziaki i piknego dnia :-*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401172183639.jpg (75,5 KB, 20 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 08:38   #3912
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Zooska No wlasnie w tym problem,bo sezon grillowy się zaczął to dla mnie czas na obzeranie do tego piwko i dieta jest w czarnej a ja jakoś nie umie się oprzeć sensacji z brzuchem wspolczuje,może jakieś ziolka? Meedzik no rzeczywiście wygląda jak suknia.
Mam ten sam problem Jak siądę przy tym grillu to bym jadła i jadła Całe szczęście ja tam tylko warzywa jem Ale sałatki z dressingiem... czipsy I już jestem zgubiona :P
Piję miętę i dziurawiec.

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:

Zosia oj ale bidulka jesteś z tym brzuchem może porób jakieś badania?
Ja w lipcu się kładę do szpitala na 2 tygodnie i niech mnie badają, bo już nie wytrzymuję z tego wszystkiego

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Śliczne

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:

Ale Ty często tego łososia jesz Pyszny jest i tyle różnych rzeczy można z nich zrobić Jak będziesz chciała, to podeślę Ci moje sprawdzone przepisy na tą rybkę Zazdroszczę...jak jadłam ryby to nie stać mnie było, a teraz ryb w jadłospisie brak, no i d.pa :P

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
melduję
40min stepper
shred with weights

od dzisiaj znowu zaczynam masować uda i pupę syrenką pod prysznicem bo już dawno tego nie robiłam.

Jak długo masujesz się tą gąbką? Albo po ile okrążeń czy coś Bo mam takową, czasem tam poszuram udko, ale niespecjalnie się do tego przykładam

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Dziewuszki ja na sekunde bo spać ide :-P jakas dzisiaj do dupy jestem :-/ nawet nie miałam siły ćwiczyć wieczorem i zrobilam tylko 100 brzuszków na kołysce, z 30 składów i z 40 przysiadow. Pogoda nieciekawa znowu u mnie to i samopoczucie gorsze. Jutro wam poodpisuje :-* rano zamierzam na silownie jechać... Ciekawe czy dam radę :-P
Dobranoc :-* słodkich snów :-*

Ciśnienie spada, nie wiem jak u was, ale tutaj w chwilę zrobiło się momentalnie inaczej :/ Człowiek senny chodzi, osowiały, nie dziwę Ci się że nie chciało się ćwiczyć, najważniejsze że się przemogłaś do czegokolwiek

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Lolusl Myślałam, że go już zamknęli No to jak odwiedzę mamę w tym tygodniu do pójdę na plac Ale chyba już duuużo mniej stoisk jest, nie? A tam z tyłu to zawsze kupowałam buty i spodnie, bo ponad połowę mniej kosztowały

Za spadek !!!!!

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez wasulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
dalej będzie
arbuz i jogurt
zupa pomidorowa z ryżem
sałatka z krewetkami
Pozdrawiam
Oooo i jadłospis duuużo lepszy Super, oby tak dalej!

Stary 2014-05-27, 09:09   #3913
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek :-*

Ja sie szykuje na siłownię :-D bede zawozila zaraz Kolina do przedszkola to zahacze mcfit po drodze z przedszkola dziś na wadze 65,7 hurrraaaaa!!! Zobaczyłam już piateczke obok szóstki :-P wcinam śniadanko i spadam a na sniadanko dzis zamiast owsianki platki 95% pełnoziarniste bez zadnych cukrów wrócę później to popisze z wami :-* buziaki i piknego dnia :-*
Śniadanko Widzę te takie poduszeczki one są mega <3 !
Ćwicz ładnie

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Na dzisiaj planuję:
śń: muesli z jogurtem
IIśń: razowa bułka z serkiem i pomidorem
obiad: a'la fritatta z ziemniakami i pomidorem, kasza kuskus
podwieczorek: banan, activia
kolacja: wieśniak z pomidorem, chrupkie z serkiem

Stary 2014-05-27, 09:10   #3914
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki

Wczoraj o 20 mój TŻ wymyślił, że jedziemy do moich rodziców a że był pretekst, bo Dzień Matki to długo się nie zastanawialiśmy i wróciliśmy dziś z rana, bo TŻ do pracy już dzisiaj miał na 8 jeszcze w stresie jechaliśmy bo TŻ zapomniał dokumentów dobrze, że nas policja nie złapała

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine nie wiem czy jeszcze potrzebujesz info ale z meldunkiem tymczasowym to jest tak, w Urzędzie Miejskim formalności zajmują ok 10mi, potrzebny jest właściciel, Ty i dowód osobisty, o nic nie pytają (ja z właścicielem ustaliłam wersje o "kuzynce" ale niepotrzebnie) , opłat nie ma żadnych, dla właściciela to też nie problem bo meldunku tymczasowego do spółdzielni itd się nie zgłasza, Urząd też nie informuje spółdzielni więc jak się martwi o wzrost czynszu itd to nie ma potrzeby, dostajesz zaświadczenie o meldunku tymczasowym od ręki.
Dziękuję bardzo za informacje zagadam z właścicielką

Cytat:
O takie w Deichmannie kupiłam
Bardzo ładne!

Cytat:
Otóż to! Ja przecież wcześniej jak się odchudzałam to nic nie ćwiczyłam lub bardzo mało i waga leciała jak głupia tylko dzięki diecie. Także ja jestem zdania że 70% to dieta a 30% ćwiczenia i ogólny ruch.
To jest prawda a szczególnie jeśli chodzi o brzuch bo nic nie dadzą ćwiczenia jeśli będziemy się obżerać syfem, ba nawet nie obżerać wystarczy nieodpowiednie jedzenie

Cytat:
No kiedyś tak niestety domek żeby wynając to koszt ok.1000-1500 euro.
Co do mieszkań w większych miastach to tak niestety jest ceny dwa razy większe :/
To że małżeństwo powinno mieszkać samo to ja świetnie rozumiem wiem coś na ten temat wszystkie aspekty przeciw mieszkaniu z rodzicami znam
Mnie w ogóle przerażają ceny mieszkań... no to po prostu kosmos jest... ;/ moja szwagierka teraz kupiła mieszkanie w Krakowie 46 m i zapłaciła 260 tys. oczywiście w stanie surowym do tego wykończenie, ok. 60 tys. najbiedniej oczywiście to wszystko na kredyt na 30 lat w Lublinie jest ciut taniej, ale niewiele... to jest po prostu kosmos dlatego my na razie wynajmujemy (choć to tylko strata pieniędzy, bo równie dobrze można by spłacać kredyt i być od razu na swoim), ale po pierwsze, nie wiem czy my zostaniemy w Lublinie (i czy w ogóle w Polsce), po drugie, nie wiem czy byśmy dostali teraz kredyt, po trzecie chyba byśmy głodowali żeby spłacić ratę kredytu... więc to na razie absolutnie odpada. Polska rzeczywistość
No, a mieszkanie z rodzicami- temat rzeka

Cytat:
ale się wkurzyłam dodałam do zupy jogurt naturalny (ale jak woda jeszcze była letnia, żeby się nie zważył) no i po zagotowaniu i dodaniu warzyw jogurt się zważył wygląda obrzydliwie i zupa nie dobra jest odcedziłam warzywa i mieso i tyle... zupy nie bedzie ale mieso z warzywami zjem
Dlatego ja już wolę dodać trochę śmietany i jeść smacznie albo nie zabielać w ogóle i później do talerza nałożyć sobie trochę jogurtu greckiego już się nauczyłam bo o ile smak jeszcze idzie przeżyć to wygląd nie zachęca do jedzenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 09:14   #3915
zooska
Zakorzenienie

Heroine Życie na krawędzi Dreszczyk emocji był Dobrze, że was nie złapali

Stary 2014-05-27, 09:16   #3916
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ! Czytam Was cały czas,ale z pisaniem gorzej.Muszę się zmobilizować Dietę też cza by było ogarnąć,bo ostatnio zbyt wiele śmieciowego żarcia wpadało.
Cześć chudzinko po co Ci dieta

Cytat:
monia, Like ja pierś z indyka robię tak (ale zastrzegam, że ja lubię indyka właśnie dlatego, że jest suchy z natury) , wycinam błonki wszelkie itd, obsypuje ze wszystkich stron przyprawami które lubię- pierz czarny mielony, papryka słodka, zioła prowansalskie, tymianek, majeranek, pieprze cytrynowy, czosnek (świeży lub w proszku-jaki akurat mam) , nacieram mieszanką oliwy i octu winnego (ale to tak symbolicznie, łyżka oliwy a nie szklanka) i na noc do lodówki, następnego dnia kładę na mocno rozgrzaną patelnie ale to dosłownie 1min max 2 min żeby zamknąć pory i żeby mięso nie wyschło przy pieczeniu a nie żeby je usmażyć na wiór Następnie do naczynia żaroodpornego nalewam wody, ale tylko lekko na dno (oczywiście jak kto ambitny to można bulion zrobić) i na 20 min do rozgrzanego piekarnika- mam piekarnik z "kropkami" ustawiam na 7, ile to stopni to nie wiema naczynie zamknięte oczywiście. Ja tam lubię indyka i pewnie nie jestem obiektywna bo mi zawsze smakuje
Robię podobnie pyszniasta wychodzi wczoraj chciałam właśnie kupić indyka, ale nie było kupiłam szynkę... wiadomo, że białe mięso zdrowsze, no ale może nie umrę poza tym wolę upiec coś sama i mieć na kanapki niż kupić ten syf w sklepie

Cytat:
Dziewuszki dziś dzień mamy mąż wrócił z pracy i przyniósł mi prezent kwiatki i perfum ale mam kochane dzieci :-D
No no, tatuś zadbał o mamusię

Cytat:
Ja już po pracy jestem, jutro idę na 4 godziny, bo już zmęczona jestem i muszę odpocząć trochę dziś wstałam z bólem głowy, a nie pamiętam kiedy ostatnio mnie głowa bolała. Cały czas na obrotach jestem.
Zapracowana jesteś i dlatego tak dobrze, że dzisiaj trochę krócej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-27, 09:26   #3917
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Matko, ale Ty masz figurę nie mogę się napatrzeć aż mi się jeść odechciało, serio

Cytat:
Kocham łososia najbardziej fileta pieczonego czy na zrobionego na parze z warzywkami, mniam!

Cytat:
melduję
40min stepper
shred with weights

Cytat:
Dziewuszki ja na sekunde bo spać ide :-P jakas dzisiaj do dupy jestem :-/ nawet nie miałam siły ćwiczyć wieczorem i zrobilam tylko 100 brzuszków na kołysce, z 30 składów i z 40 przysiadow.
Brawo za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Z dumą melduję,że spadł 1 kg I to ważony po południu,więc rano może i więcej?
Super!

Cytat:
Napisane przez wasulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
dalej będzie
arbuz i jogurt
zupa pomidorowa z ryżem
sałatka z krewetkami
Pozdrawiam
Ja od 5 nie śpię
Dalej uważam, że za mało jesz...

Cytat:
Gratki za wagę! kurde, codziennie spadek zaliczasz

Cytat:
Na dzisiaj planuję:
Ładnie a tą activię to owocową pijesz?

Cytat:
Heroine Życie na krawędzi Dreszczyk emocji był Dobrze, że was nie złapali
Daj spokój, mało się nie zes.rałam ze strachu i tylko ciągle upominałam TŻ-ta żeby zwolnił bo na trasie do moich rodziców to lubią sreberka łapać
Stary 2014-05-27, 09:50   #3918
migotenka
Zadomowienie

Hej Laseczki
u mnie dzisiaj już ochłodzenie, mam nadzieję że na weekend bedzie troszkę ładniej bo szwagier z dziewczyną przyjedzie, kuzynka i chcą nad morze skoczyć więc oby zimno nie było hehe.

Monia płatki fajne a smaczne?
no to pewnie juz na siłowni poty wyciskasz
za wagę

Zosia to dobrze niech przebadają
a liczę sobie tak 3min na jedną stronę i na koniec zimna woda.

Heroine teraz blisko masz do domu to i częsciej odwiedzać możesz
i ja tez jestem za tym żeby małżeństwo osobno mieszkało
baa nawet ksiądz na rozmowie przed ślubem powiedział nam że lepiej ciasne ale własne, żeby starać się mieszkać razem, wtedy samemu się rozwiązuje swoje problemy i nikt się nie wtrąca. coś w tym musi być
teraz sobie nie wyobrażam z rodzicami zamieszkać chociaż i tak są w porządku ale jednak hehe

Stary 2014-05-27, 09:50   #3919
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ładnie a tą activię to owocową pijesz?
Tak, ja i tak tyle biegam, że stwierdziłam że nie będę odmawiać sobie owocowych jogurtów

Stary 2014-05-27, 09:55   #3920
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Efekty fotostarzenia wychodza na skorze dopiero po 40 roku zycia, wtedy - do wyboru, do koloru, plamy, przebarwienia, zmarszczki.
Moja mama pracowala swego czasu w Instytucie Warzywnictwa jako technik-ogrodnik, pamietam jako mala dziewczynka. Wszystkie dziewczyny wystawialy do slonca co tylko sie dalo na polu doswiadczalnym, a o filtrach w latach 80, w PRL nikt jeszcze chyba i nie slyszal. Ja za to wiem, jak wygladaja plecy mojej mamy dzis, po 20 latach. Nie najpiekniejszy widok.
Owszem, opalona skora ladnie wyglada, ale za jaka cene? Jest mnostwo samoopalaczy i kremow brazujacych. Jestes jeszcze mloda, na skorze nic nie widac, a pozniej bedzie rozpacz w kratke. Skore ma sie tylko jedna.
I w dodatku uzywasz Normadermu, ktory zawiera kwas salicylowy, a to jeszcze bardziej uwrazliwia skore na promieniowanie.
hehe to żeś postraszyła ale to prawda ja tez widzę po mojej mamie że nie tyle zmarszczki co właśnie dużo przebarwień plam ma też na rękach i dekolcie.

Stary 2014-05-27, 10:02   #3921
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewczynki jade!! Już 24 minuty zapindalam i 71 kcal poszło sie.. Ebać :-D leje sie ze mnie :-D

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401177684089.jpg (49,4 KB, 23 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 10:27   #3922
Margot85
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Wczoraj tzn w sumie dziś po północy mejla dostałam, że zakwalifikowałam się do "wielkiego testu" odżywek do włosów a dziś o 8 rano już paczka była w mieszkaniu, to jest dopiero szybkość Pierwszy raz coś na wizażu "wygrałam", wieczorem zobaczę co to za cudo

heroine Ty jesteś mistrzem odpisywania, ja zawsze mimo szczerych chęci gubię się w cytowaniu ale sobie człek wejdzie i ma co poczytać do śniadania

tinekk miałam chęć na produkty tej marki ale się bałam w ciemno brać trochę, ale normalnie teraz się skuszę skoro sprawdzone kuszą mnie azjatyckie kosmetyki ale jakoś nie miałam nigdy odwagi i ten krem pod oczy też muszę wypróbować, ale mam ok 8 w zapasie rożnych mazideł pod oczy więc to nie wcześniej jak za rok

monia Twój mąż też super takie drobne niespodzianki świetnie poprawiają nastrój i atmosferę w związku a z perfumami trafił? Podoba Ci się zapach?

paulownia zgadam się z tym co piszesz, pamiętam swoje dziecięce lata, lata 90. i w podstawówce chciałam być opalona jako koleżanki i już wtedy moja mama zabraniała mi się opalać i kazał kremy z filtrem stosować (Soraya pamiętam) i do dziś jej za to dziękuje fakt, że mimo tego jak się cały dzień poza domem przebywało (nie było internetu) to się człowiek opalił ale przynajmniej uniknęłam oparzeń słonecznych tj, schodzącej skóry, która wg moich koleżanek była oznaką" że słońce dobrze wzięło" moja kuzynka, rówieśnica potrafiła na drabinie stać w południe żeby ja lepiej chwyciło i kazała się woda spryskiwać jeszcze...i dziś już widać różnice w wyglądzie naszej skory a mamy po 29 lat

Tż już 1/3 ciasta zjadł więc oby spokojnie dzisiejszy wieczór przeżyć to akurat jutro ostatni malutki kawałek będzie dla mnie Dziś zrobiłam rano mix natki, roszponki, szpinaku z pomarańczą i grejpfrutem Mam zamiar pobiegać wieczorem , o ile mi pęcherze na stopach pozwolą - skutki zamiany zakrytych butów na sandałki już stopy dochodzą do siebie ale co roku cierpię przez kilka dni

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2014-05-27 o 10:30
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 10:58   #3923
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki jade!! Już 24 minuty zapindalam i 71 kcal poszło sie.. Ebać :-D leje sie ze mnie :-D

Hehe, brawo

Stary 2014-05-27, 12:24   #3924
monika01011986
Zakorzenienie

Wróciłam do domu ledwo chodzę Zaliczyłam 35 minut pedałowania, 20 minut orbitreka i sporo ćwiczeń siłowych na uda. Zjadłam tą drugą połówkę łososia i wypiłam kawkę ( ze słodzikiem oczywiście, cukru wcale nie używam). Zaraz Oskar ze szkoły przyjdzie a potem jadę po Kolina. Muszę iść do C&A kupić Oskarowi deszczak bo dzisiaj deszcz lekko pada a synek ma trening w piłkę nożną o 17:30 i musi mieć deszczak.
Zajdę do Apteki zapytać się o ten żel z Nivea a jak nie będzie to zamówie Vichy http://www.vichy.pl/produkty-wyszczu...ock/p2853.aspx . Mam nadzieje tylko że 25 euro nie wydam na marne....
Jak wrócę do domku to popiszę z Wami
aaa i pytanie : znacie jakieś super sprawdzone ćwiczenia na DOLNE mięśnie brzucha??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 12:28   #3925
paulownia
Zakorzenienie

A ja, za przeproszeniem...poprawia m sobie humor ciastem czekoladowym.
Jakos mnie z rana dol chwycil, to oczywiscie te ciazowe hormony.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 13:10   #3926
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine teraz blisko masz do domu to i częsciej odwiedzać możesz
i ja tez jestem za tym żeby małżeństwo osobno mieszkało
baa nawet ksiądz na rozmowie przed ślubem powiedział nam że lepiej ciasne ale własne, żeby starać się mieszkać razem, wtedy samemu się rozwiązuje swoje problemy i nikt się nie wtrąca. coś w tym musi być
teraz sobie nie wyobrażam z rodzicami zamieszkać chociaż i tak są w porządku ale jednak hehe
No dokładnie teraz to nawet i na jeden dzień można skoczyć nawet busem a samochodem to 40-45 min i jesteśmy
jestem tego samego zdania choćby nie wiadomo jak dobrzy byli rodzice (czy teściowie) to małżeństwo to jednak odrębna jednostka i powinna mieszkać sama

Cytat:
Tak, ja i tak tyle biegam, że stwierdziłam że nie będę odmawiać sobie owocowych jogurtów
Spoko, spytałam z ciekawości a działa na to co ma działać czy po prostu dla smaku pijesz?

Cytat:
Haha brawo Monia!
Stary 2014-05-27, 13:13   #3927
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, spytałam z ciekawości a działa na to co ma działać czy po prostu dla smaku pijesz?
Nie działa, łudzę się dalej i piję

Stary 2014-05-27, 14:33   #3928
monika01011986
Zakorzenienie

Moja przekąska :-P oczywiście nie w całości :-P pychaaaa, kocham ananasy <3 sok bez grama cukru, całkowicie naturalny

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401193948048.jpg (58,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1401193959520.jpg (64,3 KB, 16 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 15:24   #3929
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Brawo za spadek,sandałki mi się podbają.Ja musze kupić japonki,najbardziej lubię te z Inblu,ale nie wiem czy w CCC już są

Dziękuję Ja też jeszcze japonki muszę kupić ale póki co śmigam w sandałkach wygodniejsze są
A to w PL jeszcze niema japonek w sklepach??

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:

Ja kojarzę te perfumy, fajne są Kochany mąż
Noo postarał się fajne są ale szybko przestają pachnieć na ciele :/ bezsensu jak na tą cene perfum :/

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Monia no ale czasami te drogeryjne lepsze niż apteczne ale ja też wolę apteczne nie wiem czemu...
a szampony apetczne jakie stosujesz? chociaż ja mam na pół roku, mamuśka mi nawiozła alverde i odpowiadają mi bardzo
wiesz co sama nie wiem już czemu mi nie podpasował ten krem, nie pamiętam ale fajnie ze Tobie odpowiada
a właśnie bo pamiętam jak kupowałaś podkład vichy i jak się sprawuje?

ale super prezent dostałaś ja pamiętam jak mamie laurki robiło się hehe
No ja nie wypowiem się na ten temat bo drogeryjnych kremów nie używałam nigdy. Pierwszym który używam to ten normaderm Co do szamponów to Vichy ostatnio kupiłam : http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...one-200ml.html . Fajny jest i włosy po nich mega miękkie i nawilżone. Boję się tylko że po dłuższym stosowaniu mogą mi się zacząć przetłuszczać bo mają do tego tendencje :/
Podkład Vichy boski <3 kryje przepięknie, wręcz idealnie cienie pod oczami i wszystko inne co brzydkie świetnie zakrywa jest bardzo trwały i nie znika. Niestety u mnie po jakiś 5 godzinach czoło się błyszczy bo mam tłustą cere no ale puder transparentny daje rade
Na pewno nie kupię już innego podkładu niż z Vichy

hehehe laurki też dostałam od moich dzieci 11 maja był dzień matki w niemczech to dzieci mi ze szkoły laurki przyniosły

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Kocham łososia ! Wędzonego na kanapkę, a największą miłością jest świeży łosoś z grilla ( filet, płat )
Ja tak samo Mogłabym jeść bez końca

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja się nie opalam przez 365 dni w roku przecież tylko przez lato jak jest słońce i jak mam czas no i czasami w zime czy na wiosnę pójde kilka razy na solarium. Ja nie toleruje u siebie białej skóry, czuję się jakbym była chora na coś... poza tym o wiele lepiej wyglądam opalona bo mam czarne włosy.Zmarszczek się wcale nie boję, jak będe miała ich dużo to sobie botoxem wypełnie
Poza tym tutaj też geny dużo dają moja mama bardzo długo zmarszczek nie miała, w wieku 50 lat wyglądała na 40. Dopiero gdy zachorowała na raka piersi i przyjmowała chemie to skóra jej się zestarzała. Mój tata ma też tłustą cere i teraz ma 55 lat, zmarszczek niema, jedynie kilka ale to od chlania bo on lubi sobie często wypić.
I to jest prawda że na tłustej skórze zmarszczki robią się później, czytałam o tym milion razy. Skóra tłusta jest mega nawilżona i elastyczna, dlatego jest odporniejsza na zmarszczki.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Śniadanko Widzę te takie poduszeczki one są mega <3 !
Ćwicz ładnie

Na dzisiaj planuję:
No pyszne są oczywiście z dodatkiem jakiś owoców czy choćby dwiema tabletkami słodzika bo takich zupełnie niesłodkich nie lubię :P
Ćwiczyłam ładnie jak na pierwszy raz po tak długiej przerwie od siłowni to aż za ładnie

Śliczne menu tyle że ja bym banana zamieniła na inny owoc mniej kaloryczny i chrupkie wywaliła a dała prawdziwy ciemny chlebek z ziarnami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 15:35   #3930
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia płatki fajne a smaczne?
no to pewnie juz na siłowni poty wyciskasz
za wagę
Smaczne i to bardzo czuć że dużo błonnika mają
No dziś się spociłam nieźle na siłowni! leciało ze mnie! dobrze, że ręcznik miałam to się wycierałam
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Wczoraj tzn w sumie dziś po północy mejla dostałam, że zakwalifikowałam się do "wielkiego testu" odżywek do włosów a dziś o 8 rano już paczka była w mieszkaniu, to jest dopiero szybkość Pierwszy raz coś na wizażu "wygrałam", wieczorem zobaczę co to za cudo

monia Twój mąż też super takie drobne niespodzianki świetnie poprawiają nastrój i atmosferę w związku a z perfumami trafił? Podoba Ci się zapach?
Wow, faktycznie szybko im to poszło Fajny taki test! Powiedz co tam ciekawego dostałaś?? co to za odżywki??

Ooo tak uwielbiam takie niespodzianki Perfumy trafił bo wie że je lubię kiedyś już miałam ten perfum ale Polską podróbkę kupiłam :P I musze przyznać że ta podróbka lepiej pachniała od oryginału te co teraz mam szybko się ulatniają, mimo że są dosyć drogie przecież ale zapach przepiękny

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Hehe, brawo
Cytat:
Haha brawo Monia!
Dzięki cięzko było, chodzić teraz nie mogę znowu, ale warto

Cytat:
Ładne te sandałki ! Musze jakieś upolować...
Mi też się podobają zgrabnie na nodze wyglądają Polecam Ci Deichmann kochana niedrogo i ogromnyyyy wybór

Cytat:
ahhhh boję się zobaczyć kolejne! są przepiękne te fotki!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości