|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
smaczne było Mi jakoś te serki wiejskie nie podchodzą :/ nie wiem czemu :/ kiedyś je lubiłam ![]() Brawo za ćwiczonka ja muszę mój stepper z szafy ściągnąć, wytrzeć tą metrową warstwę kurzu i tez poćwiczyć trochę może jutro ![]() Masuj masuj ja muszę sobie kupić taką szczote do masowania
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
A co do mojego jadłospisu- banan będzie po ćwiczeniach, a razowca na wieczór nie jem, bo za bardzo mi obciąża żołądek
|
|
#3933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uzależniona od łososia najlepiej go kocham normalnie bez niczego prosto z opakowania Przepis możesz wrzucić tutaj to może dziewczyny też skorzystają Chętnie zobaczę co tam wymyśliłaś pysznego z rybką Ja jak mieszkałam w PL to też nie stać mnie było na rybki, łososia jadłam rzadko bo drogi jak cholera. Tutaj kosztuje 3,50 euro za 200 gram więc dla mnie niewiele, bo tak jakbym dawała za niego 3,50 zł U mnie też coś ostatnio pogoda się chrzani :/ kropi, ciemno jest, duszno. Spać się chce ciągle :/ Czekam już na ten czerwiec bo tutaj od czerwca przeważnie zaczynają się upały i 3 miechy bez deszczu No sama się dziwię że zrobiłam te brzuszki i przysiady dziś nogi rano bolały więc coś tam weszło ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
smażone też są pyszne ale zbyt kaloryczne bo zazwyczaj smażą je na wysokim oleju (np. w restauracjach)Dziękuję no pomaleńku spada Niedługo okres mam dostać więc pewnie spuchnę jak balon Mamusia też dba o tatusia ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
na diecie człowiek nie chodzi w ogóle głodny A no chyba, że
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Mój obiadek
pierś z kurczaka, pieczarki, groszek, marchewka, jakiś sos ale nie wiem jaki bo to kupne :P kalorycznie idealne na obiad i ogólnie pyszne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-27 o 16:35 |
|
|
|
#3935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na szczęscie wszystko dobrze się skończyło, policji nie było po drodze Dziękuję Cytat:
u mnie już za duże porcje powodują brzuch jak balon.. bo jak jem małe porcje to brzuszek płaski i żadne ćwiczenia nie pomagają jak jem za dużo :/ mogłabym mieć kaloryfer na brzuchu i wystarczy że zjem raz większą porcje a i tak mi wywali :/ Cytat:
W mniejszym mieście dom za to kupisz i to z ogrodem! i wykończony no ale cóż, takie uroki miasta... przynajmniej wszystko blisko i dojeżdzać nie trzeba I bardzooo dobrze, że wynajmujecie! My kupiliśmy, wzięliśmy kredyt a teraz mieszkanie stoi w PL a my w DE i tutaj wynajmujemy! Także zrobiliśmy straszny błąd, bo kredyt trzeba płacić w PL a tak na prawdę po co nam teraz te mieszkanie? wrócić nie planujemy żałujemy strasznie że je kupiliśmy, bo jakbyśmy w PL wynajmowali sobie mieszkanko to by problemu nie było :/ Cytat:
i tak będę robiła
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Weź ja się obżeram ostatnio słodyczami muszę się wziąć za siebie, bo to nie przelewki, może dziś poćwiczę coś ![]() Cytat:
Też mi się wydaje, że to od tego. Tż mi kupił Ascofer i NeoMag Forte, do tego biorę Vigor i jakoś mi lepiej ![]() Cytat:
strasznie miło mi czytać te Wasze komplementy kochane jesteście ![]() Hehe Tobie się odechciało, a ja zaś się obżeram, dziś kindre bueno i ptasie mleczko, jestem tak zmulona, że mam dość słodkiego ![]() Jakie kolejne nie będę Was tu zamęczać swoimi zdjęciami na okrągło bo to będzie wyglądać jakbym się chwaliła, a wcale tego nie robię i tak mi głupio już ![]() Dziękuję ![]() Ale u mnie była ulewa, rzeka płynęła ulicą, do domu nie mam dojazdu, teraz chłopaki łatają dziury, bo tak nam drogę wypłukało, że wygląda jak na księżycu chyba muszę sobie kupić jakieś kalosze, bo jutro też ma padać :/A teraz ciepło i słońce grzeje.
|
|
#3937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko na jedno kopyto i wcale nie taki duży wybór :/---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
ja czekam aż do Torunia dojdą... na razie słoneczko
|
|
#3938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się nie udało Hehe, dzięki czytasz wszystkie moje pierd.oły? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na zdrowie Kochana i bez wyrzutów sumienia Cytat:
pyszka! i też kocham ananasy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki pieczony jest pyszny! ![]() Cytat:
choć sra.łam po gaciach i ciągle zwracałam uwagę TŻ-towi żeby jechał wolniej ![]() Cytat:
Cytat:
4600 zł za metr to wcale nie mało czyli za 50 m trzeba wyłożyć 225 tys. plus oczywiście wykończenie a prawda jest taka, że nas by interesowało większe mieszkanie... coś koło 70 m nie trudno sobie obliczyć ile to wyniesie ![]() No z tym, że teraz Wam się trochę zwraca bo wynajmujecie zawsze można też sprzedać Cytat:
![]() A tam, Tobie nie szkodzi ani frytki ani ptasie ani bueno nic Ci nie zrobią
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
|
Ej ej szalejecie z postami tak, że nie idzie nadążyć za Wami
![]() Heroine też myślismy nad kupnem mieszkania z TŻ, ale tak jak mówisz ceny kosmos. Nam się marzy dwupoziomowe ( ok. 100 m ) a na to potrzbea fuuuura kasy ... co tu dużo mówić, w naszym kraju, normalni ludzie, bez pomocy rodziny ( która jeśli jest w stanie pomóc ) nie mają szans na swoje gniazdko bez 40-letniego kredytu ... przykre to jest Całe szczęście, że policja Was nie złapała, nie ma nic gorsze nią wywalanie pieniędzy w błoto ![]() Migotenka też mam nadzieję, że kremik będzie ok ja nie licze na cuda że zmniejszy mi jakiekolwiek zmarszczki ( tego podobno się już nie da kremami zrobić ) a jedynie zatrzymać efekt taki jaki jest i nie powiększać ich na pewno ![]() Paulownia ogólnie brawa za Twoją długą wypowiedź podpisuję się pod tym i namawiam dziewczyny do nie opalania buźki :PMonia spróbowałabym pare specjałów niemieckich lubię kosztować nowe rzeczy, a co inny kraj to można spotkać coś nowego :d mniam :PZosia Ty zawsze jesz smacznie mi się zawsze podoba Twoje menu ![]() Margot jaaa supcio gratuluje, uwielbiam coś wygrywać, więc zazdroszczę ![]() Ja aż takich zapasów kosmetyków nie mam, bo nie lubię jak mi się plącze po szafkach ale azjatyckie kosmetyki zdecydowanie polecam ; )))U mnie w końcu lej deszcz trochę się przyda bo przez ten skwar biegać się nie da w ogóle. Byłam w sobotę o 9 rano to myślałam, że umrę po 6km. Teraz w sumie leje to też nie pobiegam, ale jest już tak fajnie rzexko i czekam aż przestanie padać to pobiegałaby, a jak nie to jutro ![]() W ogóle to pokłóciłam się z TŻ... mamy cichę dni od jakiegoś czasu i naprawdę nie wiem co to będzie..
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-05-27 o 18:35 |
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
No siema Piękna
już po pracy? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
Hej.U mnie taka burza była wczoraj wieczorem i w nocy że aż mi się plakac chciało, dziś też już się zbiera
Heroine może dieta nie odchudzajaca,ale na pewno bardziej wartościowa mi się przyda. [LEFT]Monia ten perfum serio taki nietrwały jest? Chcialam go kupić. [LEFT]Jestem przed @ i taki mam humor,że szkoda gadac. Brzuch mnie boli i tak mi go wywalilo że wyglądam jak bym w ciąży była to wszystko przez to,że mam przerwę od tabsow ale jak tylko @ dostane to otwieram nowe opakowanie bo PMS mnie wykancza,no to ponarzekalam
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2014-05-27 o 18:29 |
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa do czasu kochana, do czasu
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
O matko jakie korki u mnie w mieście
masakra jakaś! Jechałam 1,5 km chyba z 30 minut wszyscy z pracy wracają i normalnie oblężenie na mieście :/ Zawiozłam synka na trening i wróciłam do domu. Zaszłam do Apteki po ten żel z Nivea i oczywiście nie mają Nigdzie w Niemczech prawdopodobnie tego nie znajdę, szok :/ nie kumam tego zamówiłam więc Vichy Cellu destock i jutro rano mam do odebrania. Mam nadzieje że będę zadowolona. O 19stej jadę odebrać Oskara z treningu, mąż dziś późno wróci bo na fuche pojechał. Dziś muszę brzuszki porobić bo jakiś ostatnio duży mam chyba za dużo jem :/ zdrowo ale za dużo :/ W ogóle to jakaś nerwowa jestem, wszystko mnie wkurza! Chyba okres dostanę :/ Jeszcze jak wyjeżdzałam z podwórka to jakiś facet stanął swoim autem w moim wyjeżdzie i sobie gdzieś poszedł. Wrócił po 5 minutach i się cieszy! Ja mówię że ma wyjechac i że czekam już 5 minut na niego! a on do mnie : a może Pani poczekać jeszcze 5 minut?? No debil Cytat:
Ja chcę oglądać Twoje fotki!! Śliczne są!!! I masz się nimi chwalić!!!! Bo masz czym się chwalić i niema nic w tym złego choć wiem że ty skromna dziewuszka i wstydzisz się niepotrzebnie kochana Osiągnęłaś coś wspaniałego - nowe ciało i ja jestem z Ciebie dumna! i chcę więcej fotek Kurde żeby Was nie zalało teraz tyle tych powodzi ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
dawno w polskim deichmannie nie byłam to nie wiem :/ w DE jest wielki wybór i większość to na prawdę ładne buciki
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Like, ponarzekać zawsze można
szczególnie przed @ takie burze u Ciebie? ![]() Madziu, ja serio mówię ![]() Ze słodyczami też prawda wiele razy się przekonałyśmy jesz hamburgery, frytki, słodkości, desperadosy popijasz czasem, a waga Ci stoi no czarownica z Ciebie
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie teraz już nie wyrzucam pieniędzy w błoto bo na siłke poszłam karnet się nie marnuje :P A no dopiero zauważyłam, że tam po angielsku jest napisane No ananasy są boskie
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ewidentnie @ się zbliża
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zadomowienie
|
Heroine pogoda daje podpalić w sumie bardzo nie padalo ale ta burza i grzmoty byly straszne. Byliśmy na pobliskim placu zabaw to wszystko pozalewane.Aleks oczywiście musiał obskakac wszystkie huśtawki, to się nie pytaj jak wyglądał
|
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karnet nie przepadł do końca ![]() Cytat:
![]() Co się dziwisz, dzieci
|
||
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
Taaaak po pracy i jestem strasznie zmęczona, od kilku dni codziennie rower, rolki ( pogoda taka piękna, że żal siedzieć w domu ) i nogi odmawiały dziś posłuszeństwa, więc wróciłam do domku i poszłam spać na 2h i powróciwszy do Was
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam na górce, więc jestem w trochę lepszej sytuacji, ale sąsiada konkretnie zalało, straż u niego była i wodę wypompowywali, mam jakieś fotki na tel to zaraz wrzucę. Auto mu porwało i walnęło o murek, po szyby było wody w nim, masakra jakaś ![]() Jejka dziękuję Ci kochana za miłe słowa, się zaczerwieniłam aż fotki na pewno na fb będą ![]() U nas tylko całą drogę wymyło ( mieliśmy utwardzoną tłuczniem, a teraz sa dziury jak na księżycu :/ nawet autem nie da się dojechać na podwórko, dziś juz podwoziem zaryliśmy raz takie się dziury porobiły Cytat:
właśnie kazał mi zjeść obiad, to trochę kotleta zjadłam z młodym ziemniaczkiem, i jakas taka pełna się czuję blee :/ To czysty przypadek kochana
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj na nogach od 5 i teraz też coś czuję, że zaczyna mnie łamać niewyspanie plus upał robią swoje a w lodówce mam Lecha Shandy Cytat:
nieciekawie ![]() No bo jak to tak, bez obiadu? ![]() Taaa, przypadek przypadek to by był jakby to się raz czy dwa zdarzyło a nie tak od 3 lat
|
|||
|
|
|
#3953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( chyba że nie z własnego wyboru ) lubię winko i piwko z resztą też ![]() Ale za to będziesz mieć dobre spanie, wytrzymaj jeszcze trochę
|
|
#3954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ewentualnie jak komputerek im nie działa to jadą z Tobą do domu po dokumenty albo dowozi się na komisariat później. Mandatu za to niema i żadnej kary No mnie też własnie powinnam jeść mniej bo brzuch mi wywala :/ waga co prawda spada ale brzuchol odstający mam od jedzenia :/ bo jak głodna jestem to brzuch jak deska ![]() Cytat:
Jezuu 4,600 za metr to straszna suma Eeee nic się nie zwraca bo kredyt mamy 850 zł a za wynajem bierzemy 300 zł także szału niema A sprzedać nie możemy bo kredytu nie pokryje...
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten obiad to na kolację już![]() No to ja nie wiem jak to nazwać może dlatego, że od czasu do czasu tak jem, a nie na okrągło ![]() Dodaję fotki mojej drogi zaraz po ulewie... teraz jest już jakoś załatana, a w tygodniu będziemy musieli kupić jakiś tłuczeń, żeby utwardzić ją, bo tak się nie da jezdzić. A ta ostatnia fotka to droga i mostek, woda leciała całą drogą, musieliśmy wrócić do miasta, bo przejazdu nie było.
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Kolacja ;-) troche ananasa już zjadłam dlatego tylko 3 kawałki są na talerzyku :-P. Jeszcze na później mam kawalek arbuza
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
ja uwielbiam ale u mnie burze są bardzooooo rzadko, może z 5 razy w ciągu całego roku trochę pogrzmi... :/ No ja go nie czuję już po pół godzinie :/ ulatnia się momentalnie a kosztuje prawie 50 euro :/ masakra :/ Też przestałam tabsy brać i póki co czuję się za.je.bi.scie! Jak nowo narodzona! okresu jeszcze nie miałam odkąd przestałam je brać ale nastawiam się na najgorsze :P mimo to wolę tabsów nie brać jak nie muszę ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
pewnie na dniach dostanę :/aaa tu sporo takich nienormalnych ludzi, stają samochodami gdzie chcą i mają innych głęboko gdzieś ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- No będę chodzić na siłownie jeszcze do połowy lipca, potem karnet się kończy ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() To całe szczęscie że na górce mieszkasz! Nic Ci nie grozi Kurdę szkoda tego twojego sąsiada :/ jak dom zaleje to jest wielka katastrofa, człowiek wszystko traci Ciekawe czy auto miał ubezpieczone bo jak nie to współczuję Zdjęcia będę widziała na fb bo strone tej Fotografki polubiłam czekam więc z niecierpliwością
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche słońca nikomu jeszcze nie zaszkodziło a opalona twarz wygląda lepiej niż blada i nikt mi nie wmówi że jest inaczej :P Kochana ja własnie tak próbowałam jak się tu przeprowadzilam :P i przez 2 lata mam 10 kg na plusie tzn teraz już tylko 7 ale jak zrzucę 5 to będzie już idealnie dla mnie Faktycznie jest tu pyszne jedzonko ale czy lepsze od Polskiego to nie wiem ale nowych smakołyków jest na prawdę dużo, jest co próbować i wcinać
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik właśnie oglądam zdjęcia z Gł masakra co tam się dzisiaj działo :O Pochłonęły mnie wiadomości, bo tak ogolnie to piszę pracę ;p zaraz zadzwonie do mamy co tam, bo strasznie to wygląda.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

smaczne było 
ja muszę mój stepper z szafy ściągnąć, wytrzeć tą metrową warstwę kurzu i tez poćwiczyć trochę 

z warzywkami, mniam!
no pomaleńku spada 
dobrze, że nas policja nie złapała
wystarczy nieodpowiednie jedzenie
w Lublinie jest ciut taniej, ale niewiele... to jest po prostu kosmos
żeby spłacić ratę kredytu... więc to na razie absolutnie odpada. Polska rzeczywistość
muszę się wziąć za siebie, bo to nie przelewki, może dziś poćwiczę coś 
na razie słoneczko 

i też kocham ananasy
zawsze można też sprzedać 

pewnie na dniach dostanę :/