![]() |
#4981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Hej hej hej
![]() Amelie, fajna ta gąsienica Byou powiem Ci, że ominęły mnie mdłości czy coś takiego...tzn. może na samiutkim początku ze 2 razy się zdarzyło ale potem już cisza (na szczescie ![]() ![]() Moderna, super że już lepiej z M ![]() Cathlyn, super prezent no i teściowa ![]() Hally_berry wielkie ![]() Kwiatuszku, u nas jeszcze nie jest tak źle z histerią ale dziś mały nam dał popalić podczas zakupów w galerii ![]() Klementyna, Oliwka udanych wakacji w takim razie ![]() --------- Czapki w domu? Eee u nas tylko w szpitalu dzieciaki nosiły. My dziś pojechaliśmy po pierwsze buciki dla K - wybrałam takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-sandaly Bardzo fajne są ![]() Choć jak je przymierzaliśmy, TŻ mówi dobra bierzemy je, ile kosztują? A ja: 120 zł to miał minę ![]() Podobały mi się też troche bardziej zabudowane, ale nie było rozmiaru, musiałabym zamawiać u nich, potem jechać znowu a do galerii mamy 40km także nie opłacało się to. A dziś zaczynam 4 miesiąc - brzuszek powooooli zaczyna rosnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Rozeznanie
|
demeter
super sandałki ![]() (pamiętaj, że w deichmannie możesz na stronie zamówić buty z bezpłatną przesyłką, nie musisz nigdzie jeździć ![]() 4 miesiąc ... ![]() Jak ja miło wspominam ciążę ![]() ![]() ![]() Przeczytałam artykuł ![]()
![]() |
#4983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj to niedobrze, oby w kolejnej tak nie było ![]() Wczoraj się dowiedziałam, że brat bedzie miał Alicję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Rozeznanie
|
Jakiej kolejnej ?!
![]() To brat już wie, ciekawe czy u Ciebie też dziewuszka, fajnie by było ![]()
![]() |
#4985 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
Hejka z rana, widze ze swiatlo cala noc palicie,zadna nie zgasila....oj nie oszczedzacie.
Nadrobilam wczorajszy dzien,ale mialam tak zryty beret po calym dniu z klasa Oli,ze mi sie pisac nie chcialo. O ile dzieciaki super, fajne juz taka mlodziez z ktora mozna podyskutowac, tak organizacja naszych klasowych rodzicow dno. Od 6 lat jezdzimy na koncerty i jest wiadomo,ze na finale wreczaja kwiaty Pani od tanca i wychowawcy i maja dostac jakis drobiazg, ze dzieciom trzeba obiad zorganizowac..... oczywiscie zero zainteresowania. Przewodniczacy trojki z pretensjami, ze on ma kwiaty kupic,drobiazgi dzieciom, wczoraj po 8 rano juz go tak zrypalysmy z kolezanka ktora z nami jechala, ze w piety mu poszlo. Kwiatki padly dla pani od tanca, trudno takie dostala,dla wychowawcy biegalysmy kupic. Catering xslatwoalysmy po 8 rano, masakra. Mowimy debilom dzwonic do eychoeawcy bo czeka na informacje, e tam po co..... Dzieciaki sie na koniec zryczaly a tanczyly cudnie.
#4987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry!
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
despa
![]() wczoraj byłam u pediatry i w poczekalni była ta układanka pani identyczna ![]() Waga - 10,5 Wzrost 79cm. Waga słuszna mi się wydaje, jak na jej niejedzenie to i tak jestem w szoku ![]()
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Przeczytalam ale nie wyrabiam sie z niczym.
Klementyna - napisz mi te pyt o wyjazd na fb to ci odpisze bo zanim siade do kompa to na wizazu juz nie znajde. Wklejcie moze artykul w klubie bo chyba ciekawy a tez pewnie nie znajde.. Bylismy wczoraj u neuro potem biegiem do pracy, ciezko pogodzic wszystko. Generalnie nie jest zle wiecej z kompa napisze. Kolejna wizyta za 3 mce a pierwszy wolny termin na pazdziernik. Ja oczywiscie nie o wszystko zapytalam... Wiecie moze jak to jest ze szczepieniem dzieci ze wzmozonym napieciem? Chodzi mi glownie o mmr teraz.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Monika może zbierzesz w kupę jakieś rady ogólne,co jest ważne, zeby zabrać? Która tam jeszcze była nad morzem? Despa! Ty tez ![]() ![]() Ciekawi mnie jak wyglada plażowanie z maluchem. Tez zamierzamy wyjechać w nocy. Z tamtym fotelikiem było łatwiej,bo mozna było w nim dziecko do auta zanieść,a z tym to chyba na spiocha delikatnie jakos. Ubrać na pewno lekko do auta, najwyżej przykryć kocykiem. Cytat:
![]()
![]() |
#4991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (czesto czytam, ze dzieci sie nie zaglodza, dobrze potrafia wyregulowac sobie ilosc jedzenia ![]() i jak rogaliki, zrobilas je wczoraj? ![]() ciekawa jestem, z czym sie nie zgadzasz (odnosnie artykulu) ![]() w ogole Waszego zdania, jak to w koncu jest z rola supermatki? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Dziewczyny, gdzie znajde ladna kurtke przeciwdeszczowa dla chlopca? (najlepiej w kolorach niebieski, szary) ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-05-28 o 07:55 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Rozeznanie
|
hejka
ja podczytuje na telefonie ale z pisaniem kiepsko mały ostatnio przeważnie je z piersi raz w nocy i tyle. ale czasem ma akcje jak dzis, postanawiam nie dam drugi raz. i co? i od 5 nie spie ![]() ![]() zaraz bedzie nowy wątek ![]()
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja.. w takim tempie moze do poludnia skonczymy ten watek ![]()
![]() |
#4994 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2.zadajesz trudne pytania jak na moją pobudkę o 5 ![]() 3. ja kurtkę znalazłam na ciuchach. jak ci cena wisi idź do sklepu sportowego
![]() |
#4995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak do 100zl max., szkoda mi kasy na full wypas na razie, poki maly rosnie ![]() ![]() w h&m nie ma nic sensownego niestety.. a innych sklepow to ja asortymentu nie czaje ![]() ale sprawdze jeszzce ogloszenia drobne, moze cos wyhacze ![]()
![]() |
#4996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a propos artykułu,wymagań innych i ich oceny matek, rozmawiam dzis z pania od precelków bo poszlismy z mlodym po pieczywo na nozkach, pyta pani czemu tak wczesniej ja mowie ze rano wstał, cyca nie dałam to juz nie usnal bo głodny i spacerujemy o 6;30 ![]() ![]()
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idealny komentarz dotyczacy artykulu ![]() a swoja droga, przy tak dlugim karmieniu (bo karmienie rocznego dziecka jest juz naprawde dlugie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- no dziewczyny, raz dwa trzy.. 3 posty brakuja.. sprezac sie ![]()
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() A ja uwazam ze dobrze w tym artykule gadaja ![]() Trolla, odstawiaj mlodego, oplaca sie ![]() ![]() Demeter, ![]() Catlyn, ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2014-05-28 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moj M. jeszzce niegotowy niestety, mamy za duzo karmien dobowych ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- koncz wacpanie, wstydu oszczedz - jeszcze jeden post ![]() ![]()
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
To koniec!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() przenosimy sie! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761720
#5003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej brawo za 4 miesiac ![]() ![]() buciki fajne chcialam takie mojemu kupic.. ale kupilam bartki jakies.. ![]() http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-213870re.html fajne są i mały śmiga ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
http://www.smyk.com/playshoes-kurtka...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-kurtka...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/playshoes-kurtka...a-dla-dzieci-p nie wiem jak takie coś Ci się podoba ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.